Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Köszönöm a jótanácsokat! Gondolkodtam rajta az elmúlt napokban, és lehet, hogy valóban előbb abbahagyom a gyógyszert. Még júliusban beszedem az utolsó adagot, s utána akkor már nem veszek többet Meliane-t. Azt szedem ugyanis.
Rámijesztettetek. Nálatok előfordult, hogy sokára jött volna meg az első rendes menstruációtok a fogamzásgátló után? A gyógyszer abbahagyása után (akinek van már babája), mennyi idő után esett teherbe? Mármint a próbálkozás elkezdése után?
Remélem, nem kell nagyon sokáig próbálkozni, hogy összejöjjön majd a baba.
Csinálok egy új tickert!:-)
Vendég

Valaki kérdezte, hogy mennyi idő után jön meg az iwiw-es meghívó. Körülbelül 1 hét alatt. Amikor én igényeltem, 1 hét múlva kaptam meg.
Nekem is lenne egy tecnikai kérdésem: hogyan tudom azt beállítani, hogy a tickerem minden hozzászólásom után megjelenjen? mert amit tegnap feltettem, azt szépen el is indult, számol, de a mostani hozzászólásomban nem jelent meg. Köszönöm!
Vendég

Nos, akkor így néz ki az új tickerem, ha augusztus 1-től hagyom abba a gyógyszer szedését. Még a kis csillag nagyon az elején tart:-) jaj, lányok, én annyira izgatott vagyok, ha arra gondolok, hogy már idén nekiállunk próbálkozni! Persze, sok minden van még addig, de már belegondolni is olyan jóóó!
Kép
[/url][/url]
Vendég

Szia Farthy!!

Jaj én nem akartalak ijeszgetni!!Van akinek pár hónap után sikerül ,és sajna van akik évek ota probálkoznak :( :(

Profil :
Aláirásnál kell a url kodot bemásolni és akor minden hozzászólásod után megjelenik!!Köszi az iwiw-re választ!!
Huhaa 1 hetet kell várni , na mindegy akor türelmesnek kell lennem ,szegény tesomat idegre tettem vele :lol: :lol: :lol:

Szia!!
Vendég

Keditke, szia!

Bizony, az iwiw-es megíhvóra nekem ennyit kellett várnom. De ki tudja, lehet, hogy ha nagyon le van terhelve a rendszer, még ennél is több idő. De ne aggódj, biztosan kap a tesód meghívót, s akkor te is be tudsz regisztrálni.

Köszönöm a választ, most akkor ki is próbálom a bemásolást. Olyan aranyos ez a kis zöld kukac a csillaggal:-)

Igen, azt hiszem, az lesz a legjobb, ha akkor augusztustól abbahagyom a gyógyszert. Eredetileg még vettem volna egy háromhavi adagos csomagot, de akkor már nem veszek. Azt persze nem biztos, hogy még idén nekiállunk csinálni a babát, viszont akkor több időt kap a szervezetem fellélegezni a gyógyszer után. Mondjuk babacsinálás nélkül se ártana egy kis szünet. 5 éve szedem a gyógyszert.

Kép
Vendég

Evin!

Nekem is van egy kis problémám, magas volt a prolactinszintem, s az endokrinológáin írtak fel rá gyógyszert. Ezt szednem kell, s akkor a prolaktinszintem megfelelő szinten marad s így elvileg (s remélem gyekorlatilag is) ugyanúgy sikerül teherbe esnem. Ha gyógyszert szedsz a bajodra, akkor szerintem sikerül teherbe esned.
Nálam a kérdés az, hogy teherbe esés után vajon ha abbahagyom ezt a gyógyszert, mert abba kell, mi történik. Remélem, minden jól fog menni, s az orvos a lehető legjobb kezelét adja majd. Őszintén szólva teljesen egészségesnek érzem magamat, de azért biztosra akarok menni.
Vendég

Evin!

Nekem is van egy kis problémám, magas volt a prolactinszintem, s az endokrinológáin írtak fel rá gyógyszert. Ezt szednem kell, s akkor a prolaktinszintem megfelelő szinten marad s így elvileg (s remélem gyekorlatilag is) ugyanúgy sikerül teherbe esnem. Ha gyógyszert szedsz a bajodra, akkor szerintem sikerül teherbe esned.
Nálam a kérdés az, hogy teherbe esés után vajon ha abbahagyom ezt a gyógyszert, mert abba kell, mi történik. Remélem, minden jól fog menni, s az orvos a lehető legjobb kezelét adja majd. Őszintén szólva teljesen egészségesnek érzem magamat, de azért biztosra akarok menni.

Kép
Vendég

farthy!!

Kicsit irhatnál magadrol többet?

Nagyon drukkolok ,hogy neked sikerüljön !!!!
Nálad hogy derültek ki ezek a dolgok:magas volt a prolactinszinted?
Dokik álltalába 1 év probálkozás után foglalkoznak csak igazán az ember lányával!!
Vendég

Editke!!

Nem akarlak elkeseríteni,de ha nagyon sokan kérnek egyszerre meghívót,akkor lassan jön meg.Én már Jan 30-án meg igányeltem,de még nem jött meg,Páromnak 4 hétre rá jött meg.Ha ÉN előbb megkapnám,kéred????
csanita

Csajok rátalátam egy olyan oldalra ahol lehet küldeni emailt

http://anonymous.tx.hu/
Vendég

Anita!!

Persze ha elöbb megkapod ,mint a tesom ,akor szivessen elfogadom !!
Nagyon ari vagy!!
:D
Vendég

Oké,ezt megbeszéltük. :lol: Ha meg jött írok.Multkor is már írtam mélt az iwiwnek,hogy mi lesz a meghívómmal.
csanita

Csajok sajna lépnem kell,azért örülök ,hogy volt egy kis forgalom ma a topicon :D !!Holnap nem leszek 12 órázom :( semmi kedvem dolgozni!!!

Sziasztok!!
Vendég

Szia Keditke!
Mit írjak részletesebben magamról? Mire vagy kíváncsi?

A magas prolactinszintem egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmakor derült ki, csorgott kicsit a tejem, és nem lett volna neki szabad. Elküldtött az orvos hormonvizsgáltra (vérvétel), és ekkor derült ki, hogy magas a prolactin szintem. Erről egyébként ha valakit érdekel, tudok részletesebben is írni.

Kép
Vendég

Ervin!
Én is e-vitamint és folsavat szedek.

Lara!Na ez már tök jó hogy átjárható vagy.Én is a babaruhára szavazok! :)

Szoni!Szép a pocid! :)

Kép
breni

Zsuzska sok boldog névnapot! :lol:

Kép
breni

Sziasztok!

Zsuzska :)
Boldog Névnapot! :D

Farthy,
A folyamatos szedés miatt ne aggódj, ha nincs panasz. 10 évig szedtem folyamatosan, mikor abbahagytam azonnal visszaállt a ciklusom. A tisztulásra nem tudom, mit mondjak, lombik előtt közvetlenül velem fogigátlót szedetnek, és közvetlenül utána indul a menet! :wink:
Olvastam már olyat, hogy a fogigátló esetleg megnyomhatja a PRL szintet... Mennyire magas?
Azt nem igazán értem, hogy miért kell fogigátló mellett a prolaktinra szedni gyógyszer? Vagy rosszul értem???
angel37

Sziasztok!

Mindenkinek szép hetet. :)

Gyors átfutottam a hsz-et.
Farthy,
Üdvözöllek nálunk én is. :)

Szia angel,
mizu veled mostanság? :)

Zsuzska Nagyon Boldog Névnapot. :)

Szoni,
milyen szép a pocid és a kép is milyen jó! :)

Lara örülök,hogy átjárható vagy. :) De én nem igazán értem,hogy az egyik feled kicsit le volt tapadva.Ez lehet egy gyulladástól is akár?

Csanita,
mizu veled?Hogy vagy? :)

Keditke,
bocsi,hogy hétvégén nem tudtam visza írni de vendégek jöttek és éjjel 1-kor mentek haza.De jó volt.Kár,hogy ma 12 órázol.Azért késöbb gyere ám. :wink:

Beuka jól láttom,hogy Boti baba képét kicserélted a hsz-ed után.Olyan nagy fiúsnak tünik nekem.De lehet,hogy csak én képzelem be.Olyan kis aranyos. :) Gondolom elég sokat sétálgatok ebben a szép idöben. :D

Kép
Kép
meliz

Meliz,
semmi :?

Nálatok meg holnapután UH, igaz? :wink: Izgi!

Júj de szeretnék itt tartani! :roll:
angel37

Sziasztok!

Zsuzska!
Nagyon sok boldog nevnapot!!!!!
Kép

Agi!
Hogy vagytok?Apa?

Vicaekrol nincs hir????????

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Mindenkinek, aranyosak vagytok!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Farthy! Én 2004 július 15-én hagytam abba agyógyszert, utána nagyon sokára jött meg újra (kb 50 nap) egyáltalán nem állt be 28 napra, 2004 szeptembertől próbálkoztunk élesben, és 2006 februárban lettem terhes.

Ancsa! Annyit tudok Vicáékról, hogy jól vannak, nagyon fáradt esténként, de egyre jobban értik, hogy mit szeretne Ati, és így egyre könnyebb. Sokr teje van, és apa is sokat segít Neki. Kb 2 hét múlva ígért képeket, és szüléstörténetet.
Szegény idáig sem tudott sokat Netezni, remélem összejön valahogy.

Zsu NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Kép

Meliz igen, új a kép Botiról, egész friss, és tényleg nagyfiús már (bár nekem sincs sok voszonyítási alapom :lol: )

Bea

Kép
Kép
beuka

Kép

LÁNYOK! MOST MÁR OLYAN JÓ LENNE EGY ZEBRA!!!!

Kép
Kép
beuka

Hi!

Meliz!
Mindkettő le volt tapadva. Nem tudom mi okozta.

Zsu!

Boldog névnapot! :D

Kép
lara26

Zsuzska!:)
Kép
pihi

Sziasztok!

Boldog Névnapot!! :D

Nekem 2 hetet kellett várnom az iwiw meghívóra.

Nálam a nőgyógyász csináltatott egy vérvizsgálatot és ott derűlt ki a pajzsmirigy alólműködés, de nekem voltak tünetek is (hőingadozás, hízás, puffadt a kezem-lábam, hajhullás, bőrszárazság...). Az mondta a doki, hogy ezt a gyógyszert életem végéig szednem kell, ha babát szeretnék, akkor jobban oda kell figyelni, mert akkor emelni kell az adagot. Viszont én 50-es kiszereléssel kezdtem reggel 1x, aztán let napi 2x és mont a 100-ast szedem reggel 1x. Folyamatosan járok vérvételre, ellenőrzésre. Én mondjuk ugyanúgy tapasztalom a tüneteket a gyógyszertől függetlenűl. :(

Kép
evin

Sziasztok!

Angel37!

A prolaktinszintre Bromocriptint kell szednem. Ezt kezdtem előbb szedni, és csak később (1 év múlva) írt fel a nőgyógyászom fogamzásgátlót. Volt egy kis cisztám, amúgy is párkapcsolatban éltem, s azt mondta az orvos, hogy a fogamzásgátló sok esetben jó hatással van az ilyen dolgokra. A fogamzásgátló önmagában a porlactinszintet nem szabályozza, bár elvileg a terhesség meggátlásával nem megy följebb a szintje. csak nekem már alapból magas volt a prolaktinszintem a fogamzásgátló előtt is, és akkor nem voltam terhes se, mégis magas volt.

Eltérőek az álláspontok, ahogyan látom, a gyógyszer abbahagyását illetően. Végülis, mindig pontosan jött meg nekem, nem tudom, a gyógyszer után milyen lenne. Igazából azért lenne jobb abbahagyni, mert akkor látnám, hogy mennyi idő múlva jön meg.

Beuka, azért bizony elég sok, hogy másfél év múlva estél teherbe, már olyan értelemben, hogy egészen addig próbálkoztatok, s gondolom, a legaktuálisabb napokon is. Én már csak azért is neki akarok állni időben, mert ha esetleg mégse jön hamar össze egy baba, akkor se kelljen évekig várni, de ha az lesz, akkor azt kell végig csinálni.
Kép
Vendég

Sziasztok!
Én még új vagyok köztetek,azért kérdezhetek én is?
Farthy!
Engem érdekelne a téma a magas prolactinszintről. Hasonló gondokkal küzdök én is, igaz még orvosnál nem voltam,de babát azt szeretnénk.Milyen gyógyszereket kaptál meg ilyesmi.Előre is köszi :roll:
eika

Eika, szia!

A magas prolactinszint általában a hipofízis kóros működésére vezethető vissza, amennyiben nem vagy terhes, és ez miatt magas a szinted. Nekem a hipofízisemmel van a gond, azért magasabb a szintem, de a legkisebb dózisból is fél szemet szedek naponta, mert ez is elég ahhoz, hogy megfelelő szinten tartsuk a prolactint.
Bromocriptint szedek. Ha magas a prolactinszinted, elmaradhat a menstruációd, nálam pl. ez se maradt el, sőt nagyon pontos volt mindig. A magas szint miatt van, hogy nehezebben esik az embre teherbe, vagy pedig egyáltalán nem esik teherbe.
Én MRI vizsgáltaon voltam legelőször, itt bizonyosodtak meg arról, hogy a hipofízisemmel van a gond. A Bromocriptin beállítja a szintet, és ettől újra ugyanúgy terhes lehet a nő, mint ha nem lenne magas a szintje. A gyógyszert abba kell hagyni, ha terhes leszel, de ettől még a terhesség megmarad, mert ha veszélyzeteti a gyógyszer abbahagyása a magzatot, akkor valószínűleg nem kell abbahagyni, csak orvosi felügyelet mellett szedhető.
Szerintem neked is MRI-re kellene menned, hogy kizárják a hipofízis adenomát, vagy ha az van, akkor bizonyosodjanak meg róla, s így kezeljenek.
De ne félj. nem olyan veszélyes betegség ez egyáltalán, ahogyan tűnik.Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
Ami fontos: a magas szintet kezelni kell, mert különben nehezen vagy egyáltalán nem esel teherbe. Ok, előfordulhat, hogy simán és gyorsan, de azért jobb felkeresni egy orvost.
Vendég

Eika, szia!

A magas prolactinszint általában a hipofízis kóros működésére vezethető vissza, amennyiben nem vagy terhes, és ez miatt magas a szinted. Nekem a hipofízisemmel van a gond, azért magasabb a szintem, de a legkisebb dózisból is fél szemet szedek naponta, mert ez is elég ahhoz, hogy megfelelő szinten tartsuk a prolactint.
Bromocriptint szedek. Ha magas a prolactinszinted, elmaradhat a menstruációd, nálam pl. ez se maradt el, sőt nagyon pontos volt mindig. A magas szint miatt van, hogy nehezebben esik az embre teherbe, vagy pedig egyáltalán nem esik teherbe.
Én MRI vizsgáltaon voltam legelőször, itt bizonyosodtak meg arról, hogy a hipofízisemmel van a gond. A Bromocriptin beállítja a szintet, és ettől újra ugyanúgy terhes lehet a nő, mint ha nem lenne magas a szintje. A gyógyszert abba kell hagyni, ha terhes leszel, de ettől még a terhesség megmarad, mert ha veszélyzeteti a gyógyszer abbahagyása a magzatot, akkor valószínűleg nem kell abbahagyni, csak orvosi felügyelet mellett szedhető.
Szerintem neked is MRI-re kellene menned, hogy kizárják a hipofízis adenomát, vagy ha az van, akkor bizonyosodjanak meg róla, s így kezeljenek.
De ne félj. nem olyan veszélyes betegség ez egyáltalán, ahogyan tűnik.Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
Ami fontos: a magas szintet kezelni kell, mert különben nehezen vagy egyáltalán nem esel teherbe. Ok, előfordulhat, hogy simán és gyorsan, de azért jobb felkeresni egy orvost.

Kép
Vendég

Nem tudom, miért csinálja ezt, ha egyszer le van állítva. Bocsi a két hozzászólásért.

Kép
Vendég

Köszi Farthy hogy válaszoltál.Az az igazság, hogy nekem már van két fiam és még szeretnénk egy kisbabát hátha leányzó lenne,de ha még egy fiu az sem baj. Már lassan négy éve próbálkozunk 2 éve terhes maradtam de 10 hetessen elvetéltem. Azóta semmi, voltam orvosnál de semmi kivizsgálás, írtak fel különböző gyógyszereket, de eggyik sem hozott eredményt. Azóta kerülöm az orvosokat. Már régen észrevettem én is , hogy mellemből jön valami tejhez hasonló folyadék, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. De most már egyre többet olvasok ilyen gondokkal küzdő leveleket, és az én bogaram is beindult. Most éppen a Jónás módszert próbáljuk, most tartunk az első heteknél. Ha ez sem hoz eredményt akkor lehet hogy szólok az orvosomnak.
De ha van valakinek valami tanácsa, észrevétele szívesen meghalgatom vagyis elolvasom.
eika

Eika!

Pontosan nekem is ilyen tüneteim voltak. nekem is csorgott a tejem, éppen csak egy kicsit, holott egyáltalán nem lett volna neki szabad. Ha négy éve próbálkoztok, és egyszer terhes lettél, majd elvetéltél, ez is erre vezethető vissza.

Szerintem: menj el a nőgyógyászodhoz, és mondd el neki, mi van veled. Ha másként reagál erre, kérj tőle MR-re beutalót, mert a magas prolactinszint mgött hipofízisbaj szokott állni. És általában összevissza kezelik az embereket (de tényleg). Sok olyanról tudok, akiknek évek múlva csomó mellékezelés után kezdték meg a normális kezelését. nekem szerencsém volt, illetve pontosabban normális orvosom volt, egyből a hipofízist zárta ki, de ez be is bizonyosodott. MR lenne a legbiztosabb, hogy a legáltalánosabb dolgot ki lehessen zárni.
Kép
Vendég

Zsuzska!

Boldog névnapot kívánok!!!!

Beu!

Ha véletlenül beszélsz Vicával add át üdvözletemet. Sokszor puszilom!

Üdv. az újaknak!

Betti
betti73

Üdv az újaknak! gyarapszunk, gyarapszunk! :) Ez nagggyon jó! Bár nem bánnám, ha mi régiek mostmár kiesnénk a körből és átadhatnánk helyünket!!
Kívánom, hogy Ti ne tartozzatok sokáig ide!

Farthy, Eika!

Nekem is magas egy picit a prolactinszintem. Bár nem tudom, hogy tényleg kicsit e.

25 a felső határ és nekem 34 a ciklus végén.
A dokim azt mondta, hogy ez nem vészes. Nem csordogált még tej soha a mellemből. úgy hallottam, hogy a 2*es 3*os szint az aggasztó.
Azért egy kicsit engem idegesít. A progim is alacsony, de emiatt szedem a clostit. Vagyis már csak szedtem két hónapig és jövő héten megyek újabb vérvételre.
pihi

Sziasztok,

Farthy,
ja így már értem...

Mikor a lombik előtt nézték, duplája volt a prolaktinom a megengedett felső határnak. (Ciklus, peteérés, progeszteron gondom nem volt.) A doki nem esett kétségbe, felírta a napi fél bromót, levettek egy kontrollt, és azt mondta, hogyha megint határérték fölött lenne, akkor szedjem. A kontroll már rendben volt, DE eredménytől függetlenül a stimuláció előkészítés megindulhatott! De gondolom egy mesterséges ciklusnál annyi jelentősége nincs, mert a rengeteg szurival úgyis megteremtik a kellő körülményeket!

Hogy mi lesz a ciklusoddal a fogi abbahagyás után, igazából csak akkor fog kiderülni. Tényleg nincs két egyforma nő.

Eika,
üdv itt! :)
Szerintem a jónás hülyeség! :)
De sokan hisznek benne, valakinek be is jött! Bár sztem valószínűleg abban a hónapban jónás nélkül is sikerült volna nekik! :wink:
Persze én is letöltöttem a 2007-es jónásomat! :oops: :lol:
angel37

A jónás szerintem is hülyeség! Bár nekem is megvolt a 2006-os naptár. A biológiai lehetetlenségekben nem igazán hiszek.
Nekem ne magyarázza senki, hogy mensi közben lett babás. :)
pihi

Sziasztok!

Hát nem mondhatni, hogy túlzottan pörög a topic.

Üdv. az újaknak!

Beu! Köszi amit küldtél megkaptam. :)

Na szóval, még tartozok egy sztorival. Sokáig gondolkoztam, hogy leírjam-e, meg hogy milyen "felhanggal" írjam meg, de végülis mindegy.
Szóval az történt, hogy múlt héten a sógor bejelentette, hogy gyereket csinált a barátnőjének, akivel január elején jöttek össze és egyszer voltak együtt. Hát gondolhatjátok mit éreztem. Egyből sírógörcsöt kaptam, de olyat, mint még soha életemben. Mintha két év fájdalma jött volna ki akkor este rajtam. A legrosszabb az az egészben, hogy ott fognak ők is lakni egy házban velünk (alattunk pontosan) és nekem nap mint nap látnom kell a babavárás minden pillanatát. Ráadásul úgy, hogy tudom, hogy nem is akarták. Ki tudja meddig lettek volna amúgy együtt, így meg valószínűleg össze fognak házasodni. Ja, és mind a ketten egyetemisták. Fizetés nuku. Hát ennyi a történet. Valamennyire lenyugodtam azóta, sokat finomodott a történet is, Angel szegény egy kicsit durvább verzióban kapta meg múlt héten.
Angel! Ezúton is köszi a lelki támaszt. Bocsi, hogy nem válaszoltam az uccsó leveledre, de "kényszerszabin" voltam. (Ápoltam a lelkem, meg sajnáltam magam.)

Jó lenne már, ha nekem is összejönne, úgyérzem ez lenne az egyetlen megoldás arra, hogy normálisan tudjunk abban a házban élni együtt. Talán még jóban is lehetnénk a csajszival, de így most nem megy, mert nem vagyok még arról sem meggyőződve, hogy nem direkt csinálta a csaj, és ez viszont nagy szemétség lenne, mert a sógor még erre nincs felkészülve.

Ja, és a slusszpoén a végére: Anyósomtól is azt kell hallgatnom, hogy "szegények, milyen rossz most nekik, mert milyen rosszkor jön ez a baba" Hát ehhez már tényleg no komment.

Na, most jól kipanaszkodtam magam. Ha minden jól megy, jövőhéten lesz otthon netünk és minden este itt fogok nyomulni.

Vica! Jó lenne, ha tudnál írni ide nekünk pár sort. Sokat gondolok rátok! Puszi Ati babának!!!!!

Zsuzska! Utólag is boldog névnapot!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Angel37, nem olvastam vissza múltkor a topicot, mikor ide jöttem. Leírnád, hogy miért lombikprogramoztok a pároddal? Illetve hogy mi az oka, hogy zermészetesen nem megy a fogamzás?

Kamilla306!
Nálatok sem jön össze a baba? Hát, őszintén szólva nem is tudom, hogy most akkor mi lesz. Mert igazából nekem az orvosom soha nem mondta, hogy gond lehet a fogamzással, ha a bromót szedem. Márpedig szedem. De most tavasszal aktuális lesz egy nőgyógyászati és egy endokrinológiai vizsgálat is, így mindennek utána járok, és tényleg abbahagyom a gyógyszer augusztustól. Júliusban az utolsó adagot beveszem, és kész.
Őrület, hogy mennyire tud fájni, ha csak a lehetősége is felmerül, hogy nem jön össze egy baba.

És az is szörnyű, hogy egyesek mennyire szívtelenek. Hogy nincsenek tekintettel másokra, és képesek ajnározni azt, akinek gyereke lesz.

Kamilla, én azt mondom, bár tudom, mondani a legkönnyebb, hogy amennyire lehet, ne foglalkozz a sógorodékkal! Volt egy ismerősöm, dettó így járt, a sógoráéknál lett előbb gyerek, nagy volt a heppi, stb. Egy év múlva elváltak, az anya meg egyedül maradt a gyerekkel. Szép sztori. Ha a sógorod 1 hónapra gyereket csinált, akkor sok esze van.

Kép
Vendég

Sziasztok!!

Csak gyors bekuk!! :D :D :D

Kamilla!!
Sajnos ismerös érzés,mikor a sogornöm terhes lett nagyon kiborultam(pont ugy ahogy most te is),de azota nagyon jo barátnök lettünk :D :D !
De egy hónap után azért nagyon durva ,ha megkérdezhetem hány évessek??

Zsuzska!
Utólag is boldog névnapot!!!!

Eika!
üdv itt! :)
Szerintem a jónás hülyeség,én is kiprobáltam már ,most is a 23cn .re tette ami lehetetlen !

Beu!

Ha beszélsz Vicával add át üdvözletemet, és sokszor puszillom öket!
Ja megnéztem Boti fotoit ,nagyon helyes fiu,büszke lehetsz rá!
:D

Farthy!
Jaa igy már értem,ha a bimbomat összenyomom nekem is folyik egy kis "fehérség "de semmi jelentöséget nem tulajdonitottam neki
:oops: ,a mensim aránylag normális (most a ginseng kitolta egy kicsit ) de mindig 30-31 cn szokott lenni!!

Betti!!
Jo hogy benéztél ,olyan keveset irsz tudom hogy lefoglal Bendike
:lol: :lol: ,puszilom ad át neki személyessen!!

Hajny!!
Veled mi van??Gyere és mesélj egy kicsit!!

Holnap ne feletsétek el ,nem szabad hust enni !!

Sziasztok!!!

Vendég

Helló!

Nekem is csak éppen jött egy kis tej, mikor az orvos megvizsgálta a mellemet, magamtól valószínűleg észre se vettem volna.
Mikor nem szedtem fogamzásgátlót, akkor is mindig napra pontosan jött meg, minden hónapban. Nekem mindig elég erős, 7 napig tartó menstruációm volt. Nem tudom, ez jelentett-e valamit. Bár a magas prolactinszint miatt a menstruáció el szokott maradni, nekem meg éppen hogy mindig pontosan megjött, és 7 napig tartott is.
Egyszer még azt mondta az orvosom, hogy attól még nem biztos, hogy teherbe esik valaki, hogy megvan a mentruációja. Erre konkrétan rá fogok kérdezni, hogy ez alatt mit értett. Mert azt én is tudom, hogy nem mindig sikerül egyből babát összehozni, sőt sokszor sok idő, de hogy a prolectinszint miatt mondta-e ezt.

Máskülönben olyan egészségesnek érzem magam, közben meg félelmetes, hogy olyan dolgokról esik szó, hogy esetleg nem jön össze a baba, stb.

Kép
Vendég

Editke!

Átadom Bendinek a puszit! :)

Beu!

Megnéztem Boti bébi képeit! Édes, jól táplált kisfickód van!!! :) Mintha Bendit látnám. :lol:

Kamilla!

Hát nem semmi történeted van! :roll: Enyhén durva!!! Nem jósolok nekik hosszú közös életet. Szegény születendő gyereket sajnálom csak, mert ő nem tehet az egészről.

Betti
betti73

Fogyogat a kis kukackám...

Kép :wink:
Vendég

sziasztok!

Kamilla, teljesen megértelek. Rám is törtek már ilyesmi érzések, mikor a legjobb barátnőm babás lett. Nem is éltek még együtt és nem is tervezték a babát. Mondjuk én nem voltam magam alatt ennyire, mert a legjobb barátnőm és ő nagyon örült a picinek. Csak a saját szerencsétlenségem szomorított el. Azóta összeházasodtak és 5 hónapos terhes és vele örülök mindennek. Annak, hogy megmiozdult a baba, annak, hogy nő a pocija, stb... Együtt megyünk bababútort is nézni.
De azon az egy napon, mikor megtudtam (én voltam az első) rosszul éreztem magam. Nagyon.

Na persze egy hónap után baba, az azért nagyon komoly. Azért hátha jól fog elsülni a házasság.

Te meg próbáld a jó oldalát nézni. Hamar Te is babás leszel és két baba lesz a háznál. Nem fogsz unatkozni otthon egyedül és még hátha jó barátnők is lesztek. Ezt nem lehet tudni.
Én nagyon örülnék, ha majd terhes leszek, legyen a közelemben még egy kismama. Hogy együtt vihessük a gyereket sétálni, tudjunk segíteni egymásnak. Sok anya befordul attól, hogy nincs társasága ilyenkor. Még a vásárlás is könnyebb úgy, ha van Veled valaki, aki míg Te próbálsz, odafigyel a babákra!:)

Persze könnyű ezt mondani. Hogy döntöttetek, mikor folytatjátok??
pihi

Sziasztok!

Kamilla,
nem irígylem a helyzeted, és csak nagyon remélni tudom, hogy rendeződik, és persze azon a bizonyos egy módon! :) ++++++++++++++++

Most a gólya ezt elcseszte, de nemsoká korrigálhat! :roll: Jövő hónap inszem???

Semmi gond, hogy nem válaszoltál, most hirtelen nem is emlékszem mit írtam, de nem én voltam a lényeg! :wink:

Farthy,
el vagyok záródva mindkét oldalalról, így más lehetőség nincs. Plusz a méhszájam is katasztrofálisan szűk, így valszeg már ott sincs áthaladás! :roll:

Bocs, ha írtad már, de miért ilyen hosszú a kukackád? Nem lehetne rövidebb? Ha már úgyis így benne vagy a témában? :wink:
angel37

Pihi!
Majd ott leszünk mi egymásnak, hogy együtt tudjunk babázni! :D

Egyébként én is szeretném, ha lenne olyan kismama mint én, akinek első babája van és együtt tudjuk felfedezni a kicsik világát illetve tudjuk egymást segíteni. Megmondom őszintén kicsit félek, hogy mennyire leszek tapasztalatlan :?

Kép
evin

Sziasztok,

[quote="pihi"]S írta:pihiok anya befordul attól, hogy nincs társasága ilyenkor.

Na, ez nálam éppen aktuális. :?

Beu,
add át Vicának, hogy üdv és sok boldogságot!

Kamilla,
szegénykém, kemény lehetett. Nálam is vót hasonló: "jövőre terveztük, de rögtön összejött, a kis koraszülött". Király.
Fel a fejjel és babára fel, tojni a többire.

Angyal,
na, asszem beírhatod a sztoridat wördbe, már annyian kérdezik.
:wink:
És mikor is vannak a jónásos napjaid idén? :D :D :D :lol:

Milyen volt a topiktali?
Ötyetali?

Üdv az újaknak.
potter_76

Sziasztok!!!

Levagyok maradva mint a borravaló :lol:

Látom vannak újak is,üdv mindenkinek!! :)

Keditke!!
Nem jött még meg a meghívóm.Tesódnak????

Kamilla!!

Átérzem a helyzetet. :cry: Furcsa dolgokat produkál az élet.Én is azt mondom tojd le,lesz az a ház még sírástól hangos.

Ági!!

Na nem depiskedünk ám!!!!Én annyira ráérek,ha van kedved össze futhatunk valamikor.Persze ha beéred szerény társaságommal. :wink: :wink:

Nem volt tali,nem igen reagált senki.De szerintem,úgy hogy mindenki ráérjen nehéz lessz össze hozni.

Én még mindig fentarom az ajállatot,hogy pénteken aki ráér,összefuthatunk.Nekem bárhol jó,és bármikor.
csanita

Kedves Angel37!

Én most fejezem be az egyetemet, házvétel vagy építkezés előtt állunk, és annyival korábban nem akarom abbahagyni a gyógyszert. Ezért ilyen hosszú a kukacom. :-)Ha augusztusban hagyom abba, és még néhány hónapot ki is hagyok, akkor az úgy már megfelelő, de az is lehet, hogy a tényleges babacsinálást csak jövőre kezdjük. Nálunk ez most egy olyan időszak, mikor tervezgetünk. Aztán ki tudja, lehet, hogy változnak a tervek, s még előbb is abbahagyom. Az augusztus az a tervezett időpont az abbahagyást illetően.
Viszont sokáig várni se akarok a hipofízis miatt. Ok, lehet, egyből megfoganok, de ha mégse, akkor is remélem, hogy viszonylag hamar összejön a gyerek.

Én is gondolokdtam azon, hogy milyen jó lenne mondjuk a sógornőmmel és az unokatesómmal együtt terhesnek lenni, hogy a gyerekeink együtt nőhessenek fel, együtt játszhassanak, stb. De maximum csak a sógornőm szülhetne, mert neki van kapcsolata, csak úgy vannak a tesómmal, hogy náluk még egyáltalán nem aktuális (pénzgyűjtés, tanulás, munka, minden egyszerre, szóval nehéz.)

Kép
Vendég

Sziasztok! :D

Szép estét mindenkinek.
Na ma megvolt a nagy Uh.Minden rendben van hála az égnek. :D
Pénteken lesz a mütét.Vannak szépen tüszök,meg látjuk,hogy mennyit lehet leszívni.
Azt jövö héten már beülti.Kicsit izgulok.Remékem jobban járok mint az elsönél,hogy meggondolta magát a kis drága.

Kamilla,
Sajnálom,hogy ilyen helyzetbe kerültél sogorodékkal. :( Én is sajnos már átéltem.Szinte már minden ismerösünk lebabásodot akik tervezték azótta,hogy mi is baba projecten vagyunk. :(

Tényleg milyen volt a talizás.Olyan jó lehetet. :D
Mindenkinek szép estét.
Puszi
Sziasztok

Kép
Kép
meliz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?