Sziasztok!
Hát nem mondhatni, hogy túlzottan pörög a topic.
Üdv. az újaknak!
Beu! Köszi amit küldtél megkaptam.
Na szóval, még tartozok egy sztorival. Sokáig gondolkoztam, hogy leírjam-e, meg hogy milyen "felhanggal" írjam meg, de végülis mindegy.
Szóval az történt, hogy múlt héten a sógor bejelentette, hogy gyereket csinált a barátnőjének, akivel január elején jöttek össze és egyszer voltak együtt. Hát gondolhatjátok mit éreztem. Egyből sírógörcsöt kaptam, de olyat, mint még soha életemben. Mintha két év fájdalma jött volna ki akkor este rajtam. A legrosszabb az az egészben, hogy ott fognak ők is lakni egy házban velünk (alattunk pontosan) és nekem nap mint nap látnom kell a babavárás minden pillanatát. Ráadásul úgy, hogy tudom, hogy nem is akarták. Ki tudja meddig lettek volna amúgy együtt, így meg valószínűleg össze fognak házasodni. Ja, és mind a ketten egyetemisták. Fizetés nuku. Hát ennyi a történet. Valamennyire lenyugodtam azóta, sokat finomodott a történet is, Angel szegény egy kicsit durvább verzióban kapta meg múlt héten.
Angel! Ezúton is köszi a lelki támaszt. Bocsi, hogy nem válaszoltam az uccsó leveledre, de "kényszerszabin" voltam. (Ápoltam a lelkem, meg sajnáltam magam.)
Jó lenne már, ha nekem is összejönne, úgyérzem ez lenne az egyetlen megoldás arra, hogy normálisan tudjunk abban a házban élni együtt. Talán még jóban is lehetnénk a csajszival, de így most nem megy, mert nem vagyok még arról sem meggyőződve, hogy nem direkt csinálta a csaj, és ez viszont nagy szemétség lenne, mert a sógor még erre nincs felkészülve.
Ja, és a slusszpoén a végére: Anyósomtól is azt kell hallgatnom, hogy "szegények, milyen rossz most nekik, mert milyen rosszkor jön ez a baba" Hát ehhez már tényleg no komment.
Na, most jól kipanaszkodtam magam. Ha minden jól megy, jövőhéten lesz otthon netünk és minden este itt fogok nyomulni.
Vica! Jó lenne, ha tudnál írni ide nekünk pár sort. Sokat gondolok rátok! Puszi Ati babának!!!!!
Zsuzska! Utólag is boldog névnapot!!!!