Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vica! Szívből gratulálok és minden jót kívánok Nektek!

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Sziasztok!

Gaby MMS-ben kaptam a képet, és nem tudom feltölteni.

Kata köszönjük a kérdésedet, nagyon jól van Boti. MA jó sokat aludt, kezd rendesen fogni, magyarázni, próbálja megenni a maciját, és rátalált a nagyujjára (szopiza)

Emese örülök, hogy minden rendben! És kisfiú! De jóó!!!!

jó éjt! Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Beu!
NEM ER!!!!!! :( En is szeretnem latni Ati babat!!!! :(
Atirnal majd ha lesz idod hogy ma vagyok az 1cn-on?
Boti baba????

Editke!
Huuuuuu!!! :D Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!! :wink: :D :D

Moni!
Mar tul vagytok a felen! :shock: De jo hogy ilyen gyorsan megy az ido!!! :D Hogy fogjak hivni a kicsi lanyt???(lehet mar irtad csak nem emlekszem :oops: :? )

Kép
Kép
ancsa81

BEU!

Ha Vica megengedi es atkuldod nekem akkor en feltoltom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Szoni!

De jo!Gratulalok a kis kukacoshoz!!! :D

Melincsi!
Mar majdnem 12.het?? :shock: :shock: :shock: :shock:

(lehet hogy csak en nem erzekelem a napok mulasat??? :? :shock: )

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Ancsa!
Igen, már 22.hét teszek fel pocifotót, múlt heti, friss még nincs.
Nevünk egyenlőre a Ramóna Gerda, vagy Ramóna Ingrid.

melincsi!
Ti is már a 12. hétnél jártok?! Tényleg. nem akarsz bekerülni a táblába? Mert szerintem te nem is vagy benne!

Szoni!
Gratula a kissráchoz! Ezek szerint én lógok csak ki a sorból :lol:

moni

Moni!
Aranyos a pocid és a nevek is nagyon szépek :)

Kép
breni

Sziasztok.
Mindenkinek szép napot.

Nálunk esik az esö semmihez sincs kedvem. :( A hasaat is érzem a szúrik miatt. :? Elég rendesen.

Moni milyen szépen növöget a pocid. :D
A nevek is szépek(tetszenek). :D

Melincsi,hogy repül az idö még csak nem rég írtad,hogy jön a kistesó és már a 12 hétnél tartasz.Milyen jó. :D

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!

Meliz,
annak csak örülj, dolgoznak a fészkek! :D
Mit szúrsz?

Editke :?:
Te lehet, hogy ki bírod várni a 40. napot, engem viszont megesz a kíváncsiság! :lol:

Ancsa,
az idő múlása... :roll: Sajna azt én se nagyon érzékelem, max. másokon látom... a mi időnk még aannyiraaa odébb van! :?
angel37

Elsönapotól Decapeptil és mától puregont adok. Pénten megyünkuh-ra.Remélem minden rendben lesz. :D
Tavaj 8 petesejtem lett.Abból 4 indult szépen osztodásnak.Igy kétszer 2 embriót tudtunk beültetni.
Most úgy vagyok vele inkább legyen kevesebb mintt több és gyengécskék. :D

Kép
Kép
meliz

Elsönapotól Decapeptil és mától puregont adok. Pénten megyünkuh-ra.Remélem minden rendben lesz. :D
Tavaj 8 petesejtem lett.Abból 4 indult szépen osztodásnak.Igy kétszer 2 embriót tudtunk beültetni.
Most úgy vagyok vele inkább legyen kevesebb mintt több és gyengécskék. :D

Kép
Kép
meliz

Bocsi most nézem kétszer ment el. :oops:

Kép
Kép
meliz

Kép
Kép
meliz

Kép
Kép
meliz

Kép
Kép
meliz

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!

Moni!
Nagyon szep nevek!!! :D :D :D
Milyen nagy mar a pocid!!!!! :shock: :D

Angel!
Na igen!Csak nalunk allt meg! :(
Neked es apanak kellett HIV es Hepa vizsgalat?Ha igen nektek hol csinaltak es mennyiert?Itt naluk allitolag 7000korul van! :shock: :?:

Editke!
HELYZET????????????????

Akkor mi nem kapunk Ati baba kepet??? :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Vica,
gratulálok a kisfiadhoz, és nagyon sok boldogságot kívánok mindhármotoknak.

Keditke,
hűha, itt lesz valami!

Beu,
nagylány lettem! 5.cn. Lepottyanthatnál a táblába, megjegyzésként pedig valami olyasmit, hogy várjuk a második babát szeretettel.
potter_76

Agi!
Akkor sok-sok drukk nektek a masodikhoz!!!!!!!! :wink: :D
Hogy van Peti baba?

Kép
Kép
ancsa81

Emese,
gratulálok a kiskisfúhoz. Szuper, hogy a lepény is jó helyen van már.

Móni,
szép kis poc Ramóna háza.
potter_76

Meliz,
drukk!
Igen tényleg inkább kevesebb, de jobb! :wink:

Ancsa,
a HIV, Hepa-t annak idején levették a Kaáliban, csak nekem, apának nem kellett. 1000ft volt/vérvétel.

Ja, és ne izgulj, ha vmelyik pozitív, nem kizáró ok a lombikhoz! Sztem én voltam az egyetlen ökör, aki ezt megkérdezte! :mrgreen:

Na jó, nem idétlenkedem :oops: , biztos jó lesz az!

Üdv Potter! :D
Nahát, nagylány!
angel37

Sziasztok!

Ancsa elvileg Móni már átküldte :)
sajnálom, hogy megjött, bár tudom, hogy most nálatok elviekben esélytelen a dolog, de azért még bízni lehet. Nálunk mindkettőnknek kellett HIV és Hepa is. Szerencsére a laborban Tb-re meg tudtuk csináltatni. Azért megnyugtató volt :?
Boti baba ma nagyon nyűgös (biztos az idő) :( 1-kor sikerült a kocsiban kint elaltatnom, azóta jót alszik. Benn nem sikerült neki. Az előző hsz-emben (Katának) írtam róla pár dolgot. Jól vagyunk egyébként :)
Szegény :( csak eljön a fránya augusztus. (lehet, hogy nem is kell addig várni…)

Melincsi Móninak igaza van, nem akarsz táblalakó lenni?

Móni nagyon szép a pocakod! :)

Meliz szurik :( drukkolok, hogy meglegyen a gyümölcse!

Ági de jó, hogy végre nagylány lettél! Megkérdezhetem, hogy ezt a szopi abbahagyásával, vagy csökkentésével „érted” el?
Drukkolok, a kistesóhoz! Még tartozom neked egy válasszal, nem felejtettem el, igyekszem! :wink:

Angel szerintem nem Te voltál az egyetlen :D méghogy ökör!! :shock:

Bea

Kép
Kép
beuka

Kép

Zsu,Bogi jelentkezzetek lécci!!!!

Editke! Továbbra is nagyon drukkolok!!!!!!!!!!+++++++++++

Pihi Nálad mizu???

Kép
Kép
beuka

vagyok-vagyok bocsika!

csak mostanában nem ugy mennek a dolgok ahogy én szeretném

kezdjük ott hogy két hete pénteken 28 napon elkezdetm barnázni, kevés volt el is múlt hamar, aztán szombaton megint, és hétfőn jött meg, de ez sem az igazi. szóval jól kiszúrt velem a természet, mivel a 3. cn-on szhelyre kellett volna mennem vérvételre. szóval ma vagyok a 2. cn-on. Felhívtam a dokit, ő mondta hogy akkor csüt reggel is belefér, és akkor jön az uram is mivel, országjáró körúton van..mint mindig:(

aztán itt P-n is levettek az előző ciklusban a 3. napon és a 21. napon.
a 3. napi meglett, a 21 .napi, meg csak az LH meg az FSH. mert a többit nem ixelték be. egy hülye nő volt aki levette a vért, én mondtam neki mit kell bexelni, de azt mondta hogy ne okoskodjak...én nem tettem...csak most megint mehetek vérvételre. köszi.
egyébként a 3. napi elég jó lett, sehol sincs eltérés.
ja azért kell mennem szhelyre is vérvételre mert mást is néznek, mivel PCO gyanús vagyok.

meg van még egy telefonos ügyem is, de nem akkorok offolni.

szóval nem valami jól haladnak a dolgok, állandóan akadályba ütközök. a nagy számok törvénye alapján, a sok rossz után most jónak kéne következnie.... hát várom.

bocsi ha hosszú lettem, de most bepótoltam mindent.

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Beu, nekem 4. cn!
pihi

Beu,
köszi. Egyébként már utánaolvastam a mamy kontra szkatát. Vagy volt még más is?
Szerintem levehetsz a tábla elejéről, jó nekem a sötétzöld zóna. :wink:
Nem csökkentettem a szopikat. Talán ha kétszer maradt ki eddig, el kellett utaznom, addig Peti főzeléket evett. Kb annyit szopizik mint 7 hós kora előtt (akkor kezdte a szilárd kaját), de persze a szilárd kajára már szüksége van. Szóval nemtom, csak úgy beindultam. A hajam újra zsíros, és egy-két ragya is van már... :evil:

Ancsa,
Peti már nagy srác. Már nem is olyan csecsemőszerű, inkább kisemberkés kinézete kezd lenni. A mozgás még mindig kis gázzal megy, inkább ücsörög és szemlélődik. Van új szöveg, mint pl apapapapa, mamama, pepepepe, hammmamma, babababa. Fog az nincs még. Már nem olyan bevállalós, félénkebb az idegenekkel, nem szereti ha eltávolodom tóle a lakásban, és gyorsan jelez is. Már visszagurítja a lasztit, és szétrombolja a kockavárat. 8) Tud inni pillepalackból, és érdekli a mobiltelefon. :roll:

Mostanában sűrűek voltak a napok, apa szívinfarktuson esett át, főleg ezért nem nagyon írtam, de mindig olvastam ám.
potter_76

Vica
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Editke
Nagy drukk!!!!!!!!!!!!!

Mostanában sajnos benézni is ritkán van időm.A fősuli leköt,na és megyek hétfőtől már dolgozni is,de nagyon drukkolok mindenkinek!!!

KépKép

KépKép
okr

Ági!

Apa miatt :(

Gratulálok a nagylánysághoz. Nekem múlt hétfőn másodszorra is megjött. 36 napra (:(), kb. a 23. napon éreztem pé-t. Ja és még ma is megvolt egy kicsit. :( Remélem, hogy nem lesznek ilyen hosszú ciklusaim.

Drukk, hogy mielőbb kistesó legyen. Szeretnék már én is a másodikra gyúrni, valószínű, hogy az esküvő után elkezdjük.

Szopik számát nem csökkentetted? Hogy eszik most Peti? Ha lesz egy kis időd összefuthatnánk valamikor.

Beu!

Engem is lerakhatnál a másik zónába. Igaz, hogy még pár hónap hátravan a kistesó projektig.

Móni!

Szép a pocid! Írigykedem nagyon!

MSE!

Gratulálok a kis kukishoz! Nevek?

Betti
betti73

[Sziasztok!!

Most értem haza ,délutános vagyok a héten,délelött ilyenkor mindig kapkolodva készülök el !!A helyzet változatlan ,még nincs semmi!!Hogy miért birom ki a 40 cn-ig? félek ne hogy ugy járjak mint tavaly(azzal a különbséggel hogy nincs pecsételés)!A párom nem is tudja hogy késik,nem akarom hergelni ,majd ha lesz egy erös + tesztem azt az orra alá dörgölöm :lol: :lol: ! Azon gondolkodtam a ginseng royal
nem befolyásolja a ciklus hosszát?Mert ez az elsö hónap,hogy szedem + vas+folsav vitaint!Az e vitamint pár napja nem szedem!

Moni!!

Jaj de szép pocid van :D :D ,most irigykedek ám :wink: !!

Szia Kriszta!!
Jaj de jo ,hogy azért benézzel ide is ,ha tudsz gyere gyakrabban!!

Zsuzska!
:( francba ,hogy megszivatott ez a természet!!

Ági !
De jó, hogy végre nagylány lettél!Nemsokárra jöhet a kisteso!!

Szoni!
Gratulla a kissráchoz!!

Ancsa!
Sajnálom, hogy megjött! :(

Sziasztok!!
Vendég

Sziiaaaaaa Betti!!

De jo,te is nagylány lettél!! :lol: :lol: Akor pár hónap és jöhet a kisteso :D :D jaj de izgi!!!
Bendike jol van?Már szép nagyfiu lehet !!!

Szia
Vendég

Beu,angel
Köszi a biztatást.Úgy várom már.Néha elgondolkozom,hogy egy ilyen beavatkozást is lehet várni?És még is. :oops:
Remélem sikerülni fog.Muszáj neki. :twisted:
Utánam jön majd angel a lombikba.Már várom.Azt ki tudja egyszer csak spontán csíkosodna a teszted.Én még hiszek a mesékben. :D

Kép
Kép
meliz

Beu!
Edes lehet a maci falo Boti bebi! :lol: :lol: :lol:
Nektek miert kellettek ezek a vizsgalatok??? :shock:
Lehet hogy elirtam valamit :? ma mar a 2.cn-on vagyok!Majd atirnad?Koszonom!!
Akkor Monitol lehet kerni kepet?????

Angel!
Hat en mar nem tudom hogy mit gondoljak!Holnap felhivom az intezetet hogy ok mennyiert csinaljak meg!En nem is gondoltam meg az eredmenyre! :shock: :oops:

Editke!
Tovabbi sok-sok drukkk!!!!!!!!!!!

Agi!
Jezusom!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Es hogy van apa????De miert lehetett?Nagyon stresszes eletet el?
Ma megneztem megint a kepeket amiket kuldtel multkor!Tenyleg mar inkabb nagyfiu Peti! :D Az hogy most felenkebb majd meg valtozni fog! :wink: Marcinak is voltak ilyen szakaszai!Most meg leall minden idegennel beszelgetni :roll: !A mozgas miatt meg ne aggodj!Mi 8honaposan kusztunk,9honaposan masztunk!Nincs lemaradva semmirol! :D

Meliz!
Nagyon szoritok nektek hogy sikeruljon!!!!(Kell a jo pelda nekunk :wink: )

Kép
Kép
ancsa81

Beuka! köszönöm!!!!:)
pihi

Jó reggelt!!!

Ági!!

Sajnálom Apát,jobbulást neki!!!DE ugye jól van???? :roll:

Keditke!!

Elő azzal a tesztel!!!!Lehet Te ki bírod,de nekünk kilyukad az oldalunk!! :lol: Mennek a drukkjaim,hú de szép Valentin napi ajándék lenne Apának!!!

Hétfőn megvolt a 6 hetes kontroll,először a gyógytornászhoz kellett mennem.Hát csajok,úgy meg tornásztatott,hogy majd be @tam.Nagyon nehéz volt,ez már terhelte a gerincemet,és nem 10 hanem 40 perces.Szerintem ez még így korai volt,viccesen néztem ki,majdnem úgy másztam ki a teremből. :lol: És hozzá teszem,ezt minden nap kellen csinálni.Na tegnap örültem,hogy élek,és hogy lábra tudok állni.Mert most jelen pillanatba ott is fáj,ahol eddig nem. :oops: :roll:
Doki megnézte a sebet,szép,minden oké,elvileg 6 hét mulva kontroll,de szerintem arra már nem megyek vissza,csak ha panaszom lesz.De miért lenne? :wink:
Már fokozatosan hajolgathatok,lehet súlyt emelni,vinni,de nem egy krumpliszsákot.

Most mi lesz a talival????Jövő hét péntek?????Tessék jelentkezni!!!!
csanita

Boldog Valentin-napot mindenkinek!!!
Kép
csanita

Sziasztok!

PotterÁgi,
Petike egyre fickósabb és ügyesebb! :D Mondhatni Péteresedik! :wink:

Jobbulást apukádnak!

Anita,
ez kemény lehetett! De hát valszeg ez kell, csak tudja a gyógytornász, mit csinál! :shock:
Persze, hogy nem lesz panasz! :wink:

Nekem nem jó a jövő péntek.

Ancsa,
a Kaáliban megjelent a vizitdíj!!! :shock: A k. topicban tegnap esti hsz-ben az infó!
Eszembe se jutott, mert az volt bennem, hogy magánintézmény, de ugye a tb támogatott menetre ott is vonatkozik. Szal ne érjen meglepetésként a Forgácsban sem! :roll:

Meliz,
már hogyne lehetne várni! :wink:
Drukkolok! +++++++++
A meséket meghagyom a Grimm fivéreknek :roll:
angel37

Csanita!

Azért óvatosan ezzel az emelkedéssel.Nehogy baj legyen.
Miért erőltette a gyógytornász,ha ennyire fájt?Vagy ezt direkt így kell?Szegénykém,pihenj sokat.Mikortól dolgozol?

Neked is Boldog Valentin napot!:)
Én egy törölközőt vettem az uramnak "A legjobb férjnek" felírattal. :lol:

Kép
breni

Angel!!

Na ezen a vizitdíjon kiakadtam.Nem is gondoltam volna,hogy a Kaáliba is kell fizetni.Azért az jópárszor 300 ft nem???ÁÁÁ,nem is mondok semmit.

Ki van ez találva.

Remélem Én is,hogy tudta mit csinál a tornász :shock: De mindenkivel ezt csinálták,pont előttem jött ki egy srác,alig élt,még ott mondtam magamba,ennek mi baja lehet?? :lol: Gondoltam biztos nehezen megy neki még a torna. :lol: Aztán Én is néztem,mint Jenő a moziba. :lol:

Reni!!!

Vigyázok,pihengetek.Állítólag már terhelni kell a gerincet,de az Én véleményem,hogy lassabban is lehetett volna.DE majd ÉN itthon szabályozom a tornát,szép fokozatosan.Még a februárt itthon töltöm,aztán meglátom.. :roll:
Törölköző jó ötlet,biztos örül neki.
csanita

Anita,
hát ez van :roll:
Ha jól értettem pl. a fogigátlós protokollnál fogigátlószedéstől pengetek, ez min. 2 UH, punkció, transzfer... :?
Az inszem, mivel nem tb-s, annál nem kell.

SZtem minden tornázós alkalommal egyre ügyesebb leszel, és utána is egyre kevésbé lesz rossz! :wink:

Reni,
szóval tied a világ legjobb férje! :wink: :lol:

Akkor nekem már nem is érdemes férjhezmenni :mrgreen:
angel37

Sziasztok!!

Most csak gyors bekuk!!!

Kép

Sziasztok!!
Vendég

Angel! Nem mondtam még? :oops: :lol:

Kép
breni

Sziasztok!

Móni! Nagyon szép a pocid, hihetetlen, de már Nekem is nőtt, így muszáj volt gatyát vennem, mert a régiek szorítanak.

Ha lehet, akkor bekerülnék a táblába! Köszi!

Nick:Melincsi
Mióta prób.:2006.december
Cn.,kor:12+0
Ciklusnap hossza:30-31 nap
Életkor:25 év (03.12.)
Megjegyzés: Anna 2005.12.31., Kistesó várható érkezése:2007.08.29.

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Na megjöttünk apa vizsgálatáról
Eredmény:
koncentráció: 22millió/ml
mennyiség:2,2 ml
vitalitás: 76%
motilitás: 6% progr. gyors, 42% nem progr., 52% nem mozog
morfológia: 3 % norm., 95% fejeltérés, 2% farokeltérés
Gyulladást most nem mondtak

Az előzőhöz képest jobb a koncentráció (10 millió/ml) és a mennyiség(1ml), viszont akkor 10% volt progr gyors és lassú, igaz 70% nem mozgott. Viszont alaki rendelennégre decemberben azt írták, hogy normál arányban, ehhez képest most 95% fejhibás
Inszemre alkalmas, azt mondta a doki. Javasolt a hormonvizsgálat és spermiumtenyésztés, erre bejelentkezünk.

HAJRÁ INSZEM!!! ELINDÍTOM A FOLYAMATOT

Kép
gaby25

Sziasztok!

Zsu sajnálom, hogy megjött, ráadásul ilyen hülyén :( legalább a 3 napi vérvétel jó lett. Remélem hamar rendeződnek a dolgaid!

Pihi sajnálom, hogy végül csak megjött :( :(

Ági igen, a legdurvább mamy és szkata vitája volt, aztán egy császáros topicból, jöttek ketten, hogy mamy védelmére keljenek, de úgy lehülyéztek bennünket, hogy egy csjszi tőlünk jól összeveszett velük. Mamy ezt megtudván a császáros topicban a babás topicot úgy leírta…
aztán még 2 csajszi is elment, Ők nem tudom pontosan miért. Nos ennyi.
Ha nem baj nem veszlek le a tetőről, hadd lássuk mindig a topicos nagyfiúkat/nagylányokat is :)
Szóval csak úgy beindultál. Egyébként akkor ha jól értem 7 hósan kezdted a hozzátápit. Mivel indítottál?
Mióta ül Peti? De jó, már ilyeneket mond!!! És miket tud már!
Jaj apa :( :(

Betti akkor leraklak majd ha tényleg élesben megy ok?

Ancsa azért kellettek nekünk a vizsgálatok, mert tavaly februárban mi is voltunk egy konzultáción a kaáliban. (utána 4 napra teszteltem +-at :D )
bocsi, biztos én írtam el a ciklusnapot :? már küldtem képet, remélem megkaptad!

Anita jaj szegény :(

Editke ne tedd ezt velünk!!!!! NAGYON DRUKKOLOK!!!!

Meliz így van, sikerülnie kell, és te leszel az úttörő!!!!

Gaby na legalább egy kis javulás :) nagy nagy drukk az inszemhez!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Kép

Kép
Kép
beuka

Gaby, egy kis javulás, aztán lesz ez még jobb is. sztem még spontán is lehet belőle.

Potter, nagyon édes Peti baba? most apud beteg? jobbulást neki.
Ja és drukk a köv. bébihez:)

Keditke, Te nagyon gyanús vagy nekem. Tuti babás:)Hődet méred?
Sztem pénteken tesztelj!!!

Rólam: most megjött rendesen, ahogy szokott, ma 2. cn, és pénteken vérvétel.(mert eszte 6 után jött meg és az már nem első cn.)

zsuzska80
Szombathely

ZSu: akkor majd javítalak (remélem nem felejtem el :oops: )

ezt viszont tegnap elfelejtettem:
Vica üzeni, hogy puszil mindenkit, és sokat gondol ránk :)

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Beu!
Köszi a képet, Ati édes pofa :)
Vicáéknak is puszi! Mikor mennek haza?

Anita!
Reméljük tényleg tudja a gyógytornász, hogy mit szabad és mit nem. Sztem annyit csinálj, amennyi még jól esik!

Gaby!
Drukk az inszemhez és ahhoz, hogy minél hamarabb el tudjátok kezdeni.

Betti!
Neve még nincs szegény gyerőknek, eddig bmit mondtam, Apa jól lehurrogta.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lányok!

Vicusék most pénteken jöhetnek haza? De jó lenne!

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?