Új privát üzeneted érkezett!

Mororo,
Sokan küzdenek pajzsmirigyes problémával és mégis teherbeestek. Szerintem konzultálj egy pajzsmirigyes dokival és Konc-cal is, ahogy Csibe javasolja.

Én egyébként azt mondom, hogy ez a jobbik fajta baj, mert így legalább tudjátok mi a baj, mire kell megoldást találni. Gondolj bele abba, hogy rengetegen úgy küzdenek babáért, hogy sem a férfinek sem a nőnek nincs semmi problémája, mégsem marad terhes.

UH:
7 nagy tüszőm van, sok-sok kicsi, így még két napig szuri és szombaton reggel leszívás.
Vendég

Köszönöm Csibe!!!!
A leletet sajnos nem látta Konc doki, mert nála hétfőn voltunk, a vérvételes eredményeket pedig csak tegnap este kaptam meg a nőgyógyászomtól. Szerdán viszek magammal minden papírt és megmutatom a doktornőnek. Lehet, hogy a kórházon belül elküldenek valami belgyógyászhoz... nem tudom. Fogalmam sincs. Az is lehet, hogy nekem kell keresnem egyet, aki segít majd.
Köszi, hogy vigasztalsz! És köszönöm az útbaigazítást is!!!! :wink:
Azt hittem, hogy nagyon sokba fog kerülni ez a lombikos dolog. Most egy kicsit értetlenkedek is: már spórolgattunk és megpróbáltuk félretenni a pénzt a lombikra. Nagy gyűjtögetésbe fogtunk.. :? :D Úgy hallottam, hogy töb százezer forint is lehet, mire eljutok az első beültetésig. Szóval, akkor mégsem??? Mindegy. Nem mondom meg a férjemnek. Ebből a pénzből majd megvesszük a kiságyat, a babarucikat és egy szép kismamaruhát nekem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

BELLA!!!!! Fantasztikus hírek!! Ügyeskedj tovább!! Szombaton pedig nagyon drukkolok!!!!
Milyen ez a leszívás? Hogyan zajlik?
Vendég

Vénásan elaltatnak és aztán leszívják a tűszőket, hogy hogyan pontosan azt nem tudom.

Egyébként a pajzsmirigyre visszatérve itt a babaneten is van ilyen topik nézd meg!
Vendég

Mororo,

itt el tudod olvasni hogyan zajlik
http://www.pri.hu/bal1.htm#02
Vendég

Mo a kivizsgálás ingyenes. Műtét ingyenes lesz ha minden igaz, de a szobáért majd fizetnetek kell kb.30000 ft körül a Telkibe. Szerintem a műtétet meg lehet csináltatni János kh urológiáján is, nekünk anno ott csinálták, és az teljesen ingyenes.
Hát a gyógyszerárak igen húzosak, nekem 220000 Ft körül volt.

Kép

csibe
csibe32

Bella! Utánanéztem :wink:
Csibe! Szóval, a gyógyszer miatt ennyi, amennyi. :? Értem. Köszönöm!
Vendég

Mo,
Nekem is pajzsmirigy alulműködésem van, gyógyszert kell szednem életem végéig (ez legyen a legnagyobb gond), már jó ideje beállt a megfelelő értékre. 3 havonta kontrollra járok, ennyi.
Tök jó, hogy most kiderült és nem az xedik lombik után. Vérvétel, abból megállapítják még egyszer, hogy mizujs, esetleg UH.
(én euthirox 125mg-ot szedek 100akárhány ft)

NEM VAGYTOK SELEJTESEK!!!!!!!!! Nehogy mégegyszer meghalljam, irgum-burgum! Fel a fejjel!!! Jó? :wink:

Bella,
itt is drukk a tüszőcskéknek meg majd a randihoz is :lol:

KépKép
tobi

Tobi,
itt is nagyon köszönöm! :D
Vendég

Sziasztok!

Tegnap délután haza jöttünk a kórházból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megszületett

Nagy Áron Domonkos
2007.10.24-én 20óra 32 perckor 2320g-al!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amint kialusszuk magunkat jövök és elolvasom az elmúlt 1 hónapot, és apjukkal rakatok fel képet az IWIW-re.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Bella
bocsi hogy nem írtam és nem is hívtalak, de a kórházban elrontottam a telefonomat de úgy hogy apjuk nem tudta megcsináltatni (addig nyomkodtam a kódokat rajta míg kiírta hogy kártyaletíltás), csak személyesen csinálták meg, és hát ügye sajna bent voltam 1 nap híjján 1 hónapot :cry: !

Amint tudok jövök!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Szia Erika!
Gratulálok! Várjuk a fényképeket! :D
Vendég

Szia Erika! GRATULÁLOK ÁRON BABÁHOZ!!
Tobi! Köszi! Összekapom magam és újra a réges-régi lelkesedéssel folytatom tovább.
Képzeljétek! Nem bírtam magammal és felhívtam a doktornőt. Elmondtam neki, hogy a nőgyógyászom mit állapított meg, és azt is, hogy egy belgyógyászati vizsgálatra tanácsolt. Azt mondta, hogy megpróbál intézkedni és visszahív. Kb.: fél órán belül már csörgött is a telefonom. Hétfőre összehozott egy randit a belgyógyász szakorvossal. Hááááát, ez hihetetlen. LE A KALAPPAL A BMC ELŐTT!!
Már csak az a kérdés, hogy ennyi hiányzást hogy adok be a munkahelyemen... :?
Vendég

Gratulálok a fiadhoz, várom ám a képeket nagyon
:D

Mo, mondtam, hogy felesleges paráznod, BMC-be segítenek mindenben. :wink:

Bella, hajrá szombati leszívás++++++++++++

Tobi, feléd mi zujs?

Törpezsu nagyon eltüntél, meg volt már a leszívásod? Várom a hireidet.!!!

Jeni, Princess, Nyulasz merre jártok?

Kata végülis sikerült felhivnod a dokit?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Erika!
Már nagyon vártunk! Gratulálok a babához. Alig várom, hogy lássam a képeket. Jól vagytok?

Lányok!
Már csomagolok, szombaton 'elköltözöm' külföldre. Nem tudom mennyi időre megyek, de talán sikerül egy kicsit lelkileg és egészségileg is meggyógyulnom. Ez a baba utáni vágyakozás teljesen felemészt, remélem az új környezet segít, hogy ne erre gondoljak minden percben.
Nem fogok eltünni, viszem a laptopomat, így tudjuk majd tartani a kapcsolatot.

Princess
princess

Erika!
Nahát,hatalmas gratula a kistesóhoz!Vigyázz nagyon magatokra,várjuk a képeket!!!

Princess!
Nagyon jó utat kívánok,remélem jól alakulnak a dolgaid!!!
Sok pusziiiiiiiii

Mo!

Örülök,hogy ilyen jó kezekbe kerültél!Tudod,mindig csak előre!!

Törpe?
Vendég

Sziasztok!
Sajnos nincsenek jó hírek!
Leszívás megvolt, de sajnos nem akartak randizni a fiúk-lányok, így nem lett embriónk, sem beültetés! :cry:

De! Nem adjuk fel, amint lehet megpróbáljuk újra!

Princess!
Valami ilyesmire vágytunk mi is apával, hogy elszaladni jó messzire...egy időre...és elfelejteni ezt az egészet!
Kívánom, hogy sikerüljön! Érezd jól magad!

Mororo
Mi is szerdán voltunk BMC-ben :lol:
És IGEN! A doktornő egy igazi angyal!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Törpe, nagyon sajnálom! :( Nektek nem ICSI-s volt ezek szerint? Mikor lehet újabb lombik?

Bella, nagyon drukkolok a mai napra!! 7 nagy tüsző az szép! Mégha mindegyik randizni is fog!

Erika, bár még nem ismerjük egymást, de gratula a babához!

Csibe, nem telefonáltam szerdán! Rájöttem én egy h..e vagyok! Rohadtul félek az új dolgoktól! De azért ne ítélj el!De hétfön azért már bejelentkezem főleg h párom is szeretné!

Kép
kata05

Sziasztok!
Törpe!! Nagyon sajnálom!!! Mi a csuda történt? Nem éledtek fel a fiúk?? Maradt még a szalmákból?
Bízzatok!!! Ne adjátok fel!!! Én nagyon szorítok nektek!!!!!!!! ++++
Kata! Ne félj! Ez csak egy beszélgetés lesz! Tegyétek meg az első lépéseket, és utána minden megy majd magától. Rettentően betoji vagyok én is... és nézd meg! Hétfőn meg szerdán fejest ugrunk a mélybe! :wink:
Princess! Jó utazást kívánok!!! Érezd jól magad! Melyik országba mentek?
Nyulasz! Magadról meg nem is írtál semmit.. :(
Vendég

BELLA!!!!!! VÁROM A JÓ HÍREKET!!!! :wink: MENNEK A DRUKKOK EZERREL!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Törpe!
Annyira sajnálom!Sírd ki magad,aztán hajrá előre!Én sose gondoltam,hogy túlélem ha nem sikerül.De itt vagyok,és sokszor elképedek,hogy már a harmadikra készülök.Így,hogy nem lett beülti sem,mikor lehet a következő?

Mo!
Azért nem írtam semmit,mertz nem történik semmi.Tolnám előre az időt,de csak vánszorog...
Örülök,hogy meg vagy elégedve a dokival.A lényeg,hogy már fogják a kezeteket,és el sem engedik,amíg pocakos nem leszel!
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm!
Mivel nem volt beültetés, így lehet még december is, de ahhoz időben kell megjönnie...
Szóval még nem bízom benne!
ICSI volt, csak fagyasztottal, és nem igazán tudni, hogy mi volt a baj!
Sebaj! Majd legközelebb!:)
Mororo
Örülök, hogy már a fejesnél tartotok :wink: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Akkor reméljük minnél hamarabb megjön!Érdekes,hogy már ennek is tudunk örülni :roll: Hajrá december!!!
Vendég

Nyulasz :lol: :lol:

Igen, már ennek is tudunk örülni, sőt a hasba szurinak is :lol:

Ti tudtok még ebben a hónapban kezdeni? :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!
Pénteken megyünk konzultációra,de kezdeni még biztos nem tudunk.Dec vége,jan eleje körül.Pár nap,és okosabbak leszünk.
Még az is lehet,hogy együtt babásodunk :wink:
Vendég

Sziasztok,

Törpezsu, sajnálom, hogy így alakult, de majd decemberben sikerülni fog :wink:

Nyulasz, kiváncsi vagyok, hogy mit intéztek.

Mo holnap mész a belgyógyászhoz? Várom a fejleményeket.

Nekem holnap lesz tüszőleső, nem érzek semmit a petefészkeim tájékán, tehát majd holnap kiderül.

Erika, Nyuszifül, hogy telnek napjaitok?

Jenni?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Törpe,
Sajnálom! :( De ne add fel, majd a következő sikerülni fog.

Mo,
Köszi a drukkolást.

Kata,
Tessék telefonálni!

Szóval nálunk végül 6 érett petesejt lett és ebből a tegnapi nap szerint 5 termékenyült meg. Ma dél körül kell újból telefonálnom!
Vendég

Csibe,
Szorítok neked nagyon a tüszőcskékhez! :D
Vendég

Sziasztok!

Törpe, hajrá decemberben!!!
Nyulasz, te is akkor kezesz?
Mo, várom a fejleményeket.
Bella, ez szuper!!!! Jelen állás szerint akkor fagyasztani is fognak tudni. Megkérdezhetem, mennyi spermiumot találtak előzőleg is, és most is? Mind mozgó volt? Ugye nektek nem volt biopszia?
mazsi02

Erika,
hatalmas gratula a bébitekhez :lol:

Törpe,
fel a fejjel és hajrá december :wink:

Bella,
randizóknak ++++++++++ (ügyik vagytok) :lol:

Csibe,
tüszőcskéknek+++++++++ szorítok nagyon :D
long protokoll lesz a következő próbálkozáskor (eddig short volt) és február vége eredetileg a 3. lombik időpontja. Várakozó álláson vagyunk 8)

Mo,
ügyesek vagytok, :wink: nem lesz semi baj, hidd el

Kata,
bátornak kell lenni :wink:

KépKép
tobi

Mazsi írtam privit!
Remélem tudunk is fagyasztani az 5-ből, bár ma derül ki, hogy mennyire osztódnak stb.

Tobi köszi a drukkokat!
Vendég

Bella,
hírek a kicsikékről?

KépKép
tobi

Sziasztok!

Bella, mi lett az eredmény? Beülti mikor lesz?

Tobi, akkor most szusszantok februárig. Nálatok mi a gond apa téren?

Jövőhét hétfőre kaptunk időpontot! Már várom!

Kép
kata05

Beülti holnap 13-13.30. 5 embriónk van! :D
Vendég

Bella, az nagyon jó! Nagyon fogok drukkolni!

Kép
kata05

Kata,
azoospermia - apa kiskori műtétéből kifplyólag. Herebiopsziával megspékelve. 8) A fagyis kiskatonák szépen felébredtek mindkét alkalommal, még van egy szalmánk :) ebből babának kell lennie :wink:

Drukk jövőhét hétfőhöz!

KépKép
tobi

Tobi, baba lesz belőle, hisz a mottód is azt sugallja! :wink: Köszi a drukkot!!

Kép
kata05

Tobi!

látom neked is hasonló a probléma, mint nálunk! Nekünk holnap lesz spermavizsgálat, mert az előző lelet régi! Akkor már többet megtudunk, hátha azóta fejlődött valamit az orvostudomány és mondanak valami bíztatót! Amúgy mi a kaáliba dec. 4.-én megyünk! ekkor még konzultáció lesz, utána majd kiderül hogyan tovább? nálad akkor semmi baj nincs? és lombik vagy inszem?
kjaja

Kata,
mindenkinek babája lesz előbb vagy utóbb :wink: :lol:

Kjaja,
drukk a holnapi vizsgálathoz! Bár úgy lenne, hogy jók lennének az eredmények a párodnál. Párodnak biopszia volt már?
Pajzsmirigy alulműködésen kívül semmi, de ez is be van állítva gyógyszerrel. Volt lapar-hiszterom is az első lombik után de nem találtak semmit. Így elvileg nincs semmi gondom.
Nektek lombik vagy inszem? Mióta próbálkoztok?

KépKép
tobi

Tobi!

nem volt még biopszia a páromnál! még nem tudjuk, hogy lombik vagy inszem! hát az úgy van, hogy a páromnak az előző kapcsolatából derült ki, hogy nála van a probléma, és már úgy áltunk a dologhoz! amúgy 3 hónapja próbálkozunk, de így, mivel tudjuk, hogy a páromnak azoospermiája van, ezért szerintem itt nem számít, hogy mióta próbálkozunk, mert sajna nem fog összejönni!
és nektek inszem vagy lombik?
de mi lombikot szeretnénk, vagy legalábbis úgy érezzük, hogy az biztosabb, mint az inszem, vagy lehet, hogy csak szerintünk biztosabb, és lehet, hogy az inszem is sikeres lehet!
kjaja

Kjaja, de ti miből szeretnétek inszemet, ha nincs is a párodnak spermája?? :roll:

Kép
kata05

Kjaja,
jogos a Kata kérdése, mert ha nincs spermium akkor az inszem kizárt, de majd a konzultáción felvilágosítanak Titeket a lehetőségekről

KépKép
tobi

Tobi, Kata!

donor inszeminációról nem hallottatok? miért, ha nincs sperma a biopszia során, akkor is csak donor jöhet szóba?! nem?!
kjaja

Kjaja, te most akkor az előbb a donor lombikról beszéltél?
Sztem mi 2 malomban őrlünk!

Kép
kata05

Kata!
igen, donor lombik! mert még a páromnak nem volt biopsziája, így nem tudjuk, hogy van e a herében,mellékherében sperma! úgyhogy egyenlőre a donor jön szóba! bár jobb lenne, ha találnának spermiumot, mert akkor saját baba lehetne!
de mivel még nem volt biopszia, meg még a friss sperma vizsgálat is holnap lesz, ezért beszélek egyenlőre a donorról!
érted?!
kjaja

Kjaja,
félreértettük egymást :oops:
Én is azt hittem, hogy amíg a saját bébi lehetősége fenn áll , addig nincs szó donorról. Persze donorral is lehet inszemezni.

KépKép
tobi

Sziasztok!

Törpehzs!

Sajnálom, hogy nem sikerült! :cry:

Lányok!

Én is pajzsmirigyes vagyok. Nekem is a meddőségiben mondták meg, hogy alig működik, és természetesen inszem elött.

Jeni99
jeni99

Erika!

Gratula a babához! :lol:

Jeni99
jeni99

Kjaja, értem, bár én úgy vagyok vele míg páromról nem derül ki 100%-san h tényleg 0 spermája van addig mi élből elvetjük még a donor gondolatát is!

Kép
kata05

Sziasztok,

Ma voltam a dokinál. Látott egy 17-es és egy 12-es tüszőt. Méhnyálkahártyámra meg azt mondta, hogy 9 b-és. Szerdán megyek következő uh-ra :wink:

Kép

csibe
csibe32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?