Új privát üzeneted érkezett!

Jázmin!
Valószínüleg nem maradok a Beatrixnél, bár ö maga szimpatikusnak tünt, de a kórház, az nagyon nem tetszik. Az Édesanyák útján még nem voltam, de az legalább nem a belváros közepén van és a neve is sokkal szimpatikusabb! Már csak dokit kell választanom. Még beszélek a barátnömmel, hogy kihez jár (ö 16 hetes terhes), akkor lenne igazán könnyü dolgom, ha ö is a te dokidhoz járna Kép.

Jázmin, Kriszti, Erika, Boglárka, Éva, Zsó-fi, Lotti!
Nagyon szorítok! Írjatok, ha tudtok valamit!

Orsi
Orsi

Anna!

Szerintem az elsõ néhány hétben (lányok: pontosabb idõpontot!) nem kell aggódnod, mert amíg be sem ágyazódott, ill.utána míg a keringés össze nem kapcsolódott addig nincs igazán kapcsolat. Nem jut át.

Ami az én elképzeléseimet illeti, én arra gondoltam, hogy mivel a kérdéses hónapban kétszer adtunk esélyt foganásra, méghozzá picike esélyt, a ciklus elején (7-8. nap körül), és a huszonvalahányadik napon(na erre már nem emlékszem, talán 22, és akkoriban 25 nap körüli ciklusaim voltak), és mindemellett az elsõ gyerek is tuti nem optimálisnak tartott idõben fogant (26 napos ciklus 7. napján, egyszerûen máskor nem volt esélye rá), szóval szerintem én hajlamos vagyok (voltam) rá, hogy a jó akció megsürgesse, avagy kiváltsa a peteérést. Ez beleillik a fura idõpontokba (még ha az ikrek egy alkalommal történt akció eredményei is), meg a két petesejt megérésébe is. Viszont akkor számomra az sem tûnik kizártnak, hogy két külön idõpont legyen a fogantatás ideje (bár valóban, a hormonális dolgok lehet, hogy nem illenek bele), és akkor az magyarázza a kezdeti méretkülönbséget, meg a születéskori különbséget is (a súly nem számít, de a hossz szerintem mindig arányban áll a korral, nem?, amúgy súlyra a lányom volt kevesebb, 2.25, a fiam 2.6 és hosszra lányom 49, fiam 48), azt is, hogy az egyik burok már repedt, a másik még korábbi stádiumban volt (persze ezt is magyarázhatom a különbözõen tapadó lepények ellátottságával), meg azt is, ahogy a fiam idegrendszerileg sokkal éretlenebbnek tûnt számomra. Persze lehet, hogy totál nincs igazam, de végül is, az összes foganásunknak, a kétpetéjû ikreimnek egyaránt kicsi volt a valószínûsége, én már semmire sem merem azt mondani, hogy mért pont velem történne meg, hisz velem már megtörténtek ilyenek.

Lányok!
Ti figyeltetek már meg olyat, hogy az akciók és a mensi megjövetele között lenne összefüggés? Nekem egy idõben határozottan olyan volt, hogy siettette a mensit az akció, azaz ha az adott hónapban többször volt, akkor hamarabb jött meg. Ill. olyan is volt, mikor 2-3 nappal késõbbre vártam, jött egy jó akció, és erre még aznap megjött.
(vagy ez is azért van, mert a jó akció beleszól a petesejtek érésébe?)

Ildi
Pethes Ildikó

Sziasztok!

Anna,
Ertem mire gondolsz. A koldokzsinor es a mehlepeny valoban sokkal kesobb alakul ki, tehat nem hiszem hogy problema lenne, de szerintem ha barmi terhessegre utalo jelet latsz/erzel szolj a dokinak az antibiotikum miatt.

Nevtelen,
A derekfajas a peteeres sokak altal erzekelt kulso jele. Szoval lehetseges, hogy most van a peteeresed. Es igen lehet a 20dik napon.

Udv
PK
petrakovacs50

Csajok,

Van valakinek valami infoja a Hajnal Imre Egészségtudományi Egyetem nőgyógyászati klinikájáról? A Szabolcs utcában van. Az én nőgyógyászom nő, nagyon kedves és jó doktor, ő ott van. Eddig viszont magáról a klinikáról nincs semmi infom.

Köszi,
Évike
Évike

Sziasztok!
Kriszti!
Köszönöm a válaszodat! Légyszi ne keseredj el, mert még nem jött meg és olvass csak vissza a Petra görbéjérol sem lehetett volna megmondani, hogy baba van a dologban! Kép Egyébként ha mégis megjönne (de nem!) akkor majd próbálkozol velem együtt tovább, jó? Kép Én már kiszámoltam, hogy ha nem jönne meg ido elott akkor Anyák napján tesztelhetnék. Tudom, hol van az még?! De mi mindent megteszünk, és akkor elobb vagy utóbb, de sikerülnie kell!
Jázmin!
Ha holnap reggel sem tesztelsz, én levetem magam a küszöbrol nagy izgalmamba!!! Kép
Kedves Névtelen!
Csak a derekad fáj vagy a pocakod is? Nem fáztál fel esetleg? Hány napos ciklusaid vannak?
Ha nem haragszol, légyszi ird alá a hozzászólásaidat! Neked is jobb lenne ha a keresztneveden szólitanánk, nem?! Kép
Sziasztok Szonja
Szonja

Jázmin!

Az orvosválasztással kapcsolatban: az én dokim szerintem Budapest egyik legrosszabb híru kórházában rendel (Péterffy S. utcai). De nekem a doki nagyon szimpatikus, a barátnom, aki nála szült, o is nagyon meg van elégedve vele, és némi gondolkodás után úgy láttam, hogy nekem inkább a doki, mint az intézmény számít.

Nem beszélve arról, hogy jómódú, urizáló barátnom az egyik legjobb híru kórházban választott magának egy sztárnogyógyászt (a Kútvölgyiben).
Aztán amikor a lány terhesen elkapta az influenzajárványt, és felhívta a dokit, hogy milyen gyógyszert szedjen, akkor a doki által választott gyógyszert több patikában sem adták ki, végül megszerezte, és ló nagy betukkel rá volt írva, hogy terheseknek nem szabad beszedni. Amikor a lány "felelosségre vonta", a dokinak ennyi volt a megjegyzése: ja, bocs, én is ezt szedem, nekem nagyon jó volt.

Szóval szerintem nem mindig a kórház híre számít, az a fontos, hogy megbízz a dokidban!

Pussssssssssz: Laura
Laura

Kedves Ildikó!
Már én is megfigyeltem, hogy hamarabb jön meg ha surubben szeretkezünk! 2 hónapja például amikor késett a mensim és tudtam, hogy nem lehetek terhes azzal a hátsó szándákkal közeledtem a páromhoz, hogy hátha annak hatására megjön...És megjött! Kép
Még nem tudtam minden hozzászólást elolvasni, de úgy emlékszem, hogy van két új kismama. Vagy inkább három... Évike, Mariann, Orsi! Sok szeretettel gratulálok! Kép Kép Kép
Szonja
Szonja

Szonja!

Ollyan edes vagy,hogy probalsz vigasztalni,tulkeppen mindig azon akadok ki a legjobban,hogy nekem nem 4 hetet kell varnom mire ujra probalkozhatunk hanem soxor 6-7 hetet is NNA ezen mindig elbogom magam.De azer meg nem adom fel ezt a honapot sm ,alig varom a csutortokot.

Laura!

Asszem igazad van a dokid a legfontosabb.

Ildi!

En ilyet nem figyeltem meg de eztan kifigyuzom.

pusssszzzz mindenkinek

nagyon rossz kedvu KrisztiKép
kriszti

Evike,

Ezt talaltam Neked a Hajnal Imrerol. Nezd meg!

[url=http://www.hiete.hu/hiete/szul.html" TARGET="_top]http://www.hiete.hu/hiete/szul.html[/url]

Udv
PK
petrakovacs50

Szonja,kösziKép

Anna,naggggyon viccesKépKépKépSzerintem sem kell aggódnod az antibiotikum miatt,pont azért amit PK meg PI írt.Spocki nagyon sokat írt arról,hogy milyen veszlyességi kategóriákba sorolják az egyes orvosságokat:amit veszélyesnek nyilvánítanak,még annak is vannak külön csoportjai,szóval nagyon-nagyon óvatosan kategorizálnak.Úgy emlékszem,az egyik lánynak konkrét gyógyszerrol(hatóanyagról) is meg tudta mondani,hová tartozik.Szerintem kérdezd meg.

Pá,Mariann
Mariann

Köszi a tippeket Lányok!
20. nap és 37fok a hő. Megfázva nem vagyok, de a hasim is fájdogál. nem vészes...
Köszi a segítséget!
Katinka
Katinka

Beja, Szonja,
jó lenne, de azért ne reménykedjetek túlságosan, jó?
Szonja, írtam mailt, másik címröl, remélem azért megkapod.Készülj fel egy részletes "miért is nem sikerült" nyavajgásra.

Laura,
ha ismernéd azt a kórházat, mást mondanál, hidd el! Én a dokinöt is ismerem, már írtam róla Orsinak, hát ott egy orvostól sem kell hanyatt vágódni.Kép Föleg ha tudnád velem mi történt ott!KépKép Nem steril mütét, betokosodott gyulladás, föorvos szexuális zaklatása, higiénia=0...Szóval azt a helyet tényleg nem javaslom. Egy ismerösöm sem mondott jót és menekültek hanyatt homlok.
Jázmin

Ildi!

Erdekes amit irsz! De 26 napos ciklus, 7,napon akcio. A spermak 5 napig is elelhetnek. Lehet, hogy a 7,.ik napon kilövelt sperma, csak a 11-12.ik napon talalkozott a petevel. Ez magyarazza, hogy az elsö, lany lett. Jol ertettem?
Persze minden lehetseges. Az anyatermeszet neha kiszamithatalan.

jaj, most tudom, ez marha erdekes. Kicsit jatszom! Sherlock Holmész leszek!
7.-ik napon akcio. Sperma bevamdorol a helyere, es var. Pete erik a 12.-ik napon. A "lanyokat csinalo spermak mivel elni tudnak 5 napig is, talalkoznak a petevel. Megtermekenyüles. A fiukat csinalo spermak ilyenkor mar elhalnak. De nalad, egy kis huncut, meg el. Kicsit elfaradt, de el. Ö talalkozik a masik petevel. Megtermekenyül. De gyengebb, es faradtabb mint a masik. De összeszedi magat.
Ez marha jo, persze lehet hogy hülye vagyok, anyam is mindig mondta. De erted? Szerintem lehetseges.

Puszi
Anna
Anna

Ildikó!

Biztos vagyok benne, hogy az akciók és a mensi között van összefüggés. Nálam sokszor elofordult, hogy ha éppen meg kellett volna jönnie, de késett, akkor ha "megpiszkáltuk", akkor fél napon belül megjött.

Puszil: Laura
Laura

Jázmin!
Megkaptam a leveled, majd 4 után irok! Eloljáróban: pont a hétvégén gondolkoztam azon, hogy ha én lennék a helyedben én sem tudnám elhinni a sikert, és biztosan nyomasztana egy kicsit, hogy többen is belebeszéljük a másikba a babát...de ne érezd úgy, hogy most meg kell felelned, és ha nem produkálsz egy pozitiv tesztet akkor kudarcot vallottál! Kép
Szonja
Szonja

Köszi Anna, tök jó, hogy kis Sherlock HOlmest lehet játszani a dolgon. Remélem nem baj, hogy agyilag lekötöttelek. Hát ki tudja. MIndenesetre az elsõ gyerekem, szintén 7. napi akcióból fiú lett, méghozzá stram erõs. A második fiam (az iker) meg egy vékony alkat, bár erõsnek õ is erõs. Mindenesetre ha fenti verzió szerint éltek a spermák, meg én is csak úgy érlelem a petesejteket, akkor minket a gyerekcsinálásra találtak ki! Kép(sicc)
Ildi
Pethes Ildikó

Orsi,
köszi a naptárat! Pont ezt tüntettem el!Kép
Különben az Édesanyák útja kórház sokkal nagyobb, jobban felszerelt és nagyon higiénikus, a dokik pedig a legjobbak! Az orvos testéremtöl tudom, hogy a másik helyre az megy, aki nem felel meg az Édesanyák útján.Szóval jó választás lesz!Kép

Éva,
bocs, hogy eddig em válaszoltam, csak most olvastam teljesen vissza.
Nekem ugyanúgy van, mint neked!!Kép Szombat 37,2, vasárnap 37,35 és ma 37,1-re lement. Eddig csak felfele ment, ma ment lefele elöször, de nekem sokszor csak a 32.napon vagy az után jön meg, úgyhogy azért még nem bízom el magam.
A cystának nincsenek mindig tünetei. De reméljük, hogy nem az van. Keress egy megbízható dokit és akkor megnyugodhatsz.

Anna,
én is gondoltam rá, hogy nekem alapban magas a höm és ez nem jelent semmit. Meg arra is, hogy lehet, hogy gyulladásom van. Olyankor felmegy a hö és az magyarázatot ad a baloldali petefészek fájására is. Az volt gyulladt múlt hónapban, lehet, hogy nem múlt el a gyulladás, hanem súlyosbodott. De azért köszi a reménykedést.

Kriszti,
nem csak te vagy lehangolva. Kép Én is eléggé, úgyhogy meg tudlak érteni.
Jázmin

Szonja,
köszi, hogy megértesz! Kép

Laura,
én is írtam ám neked terhes könyv ajánlatot! Kép
Jázmin

Szonja!
Köszönöm szépen! Lassan kezdem tényleg elhinni!

Laura!
Ha ismerném, bíznék a Beatrixban, akkor nekem is mindegy lenne, hogy hol rendel, bár a kórház tényleg rémesnek tünt. Az egyetlen segítökész ember a portás volt. Hüvelyi UH-on voltam ott, és egyszerre behívtak 5 nöt és ott bennt kellet megvárni (félmesztelenül), míg sorra kerül az ember. Még jó, hogy hosszú pólóban voltam! Sajnos a fö gondom az, hogy az én nögyógyászom olyan kórházban rendel, ahol nem tudnak vércserét csinálni. Márpedig nálunk föcsoport összeférhetetlenség van. Ha ilyen gond lenne a babával, akkor öt beszállítanák Pécsre én meg maradhatnék Komlón. Ezt nem szeretném, ezért keresek Pécsen dokit. Így kénytelen vagyok mások tapasztalataira hallgatni.

Sziasztok!
Orsi
Orsi

Oje Jazmin!

Ne gondolj a rosszra. En irtam neked, nekem 37,5 volt. Vilagos, hogy a megemelkedett hö gyulladast ist jelenthet, de az adott körülmenyek között, valoszinü hogy mas a helyzet. En a helyedbe megcsinalnam a tesztet, marcsak azert is, hogy tenyleg petefeszekgyulladasod van, es terhes vagy, akkor rögtön tudnak ellene tenni valamit.
Hmm?
Mikor volt peteeresed?

Minden jo fog lenni!
Puszi
Anna
Anna

Jázmin, Éva!

Még egy ideig együtt aggódhatunk. Ne felejtsük el, hogy nem akarunk terhesek lenni.Kép
Az én hőm most máshogy alakul, mint a tiétek. De Jázmin, majdem olyan, mint a tiéd. Úgyhogy csak nyugalom!!!!!Én is alapvetően magasabb testhőmérsékletű vagyok a nagy átlagnál. Anna szerint ez jó, úgyhogy csak örüljünk a progreszteronjainknakKépKép
Amúgy 3 napi konstans 37.1 után immár három napja 37.3 a hőm. És ugyebár nem akarok terhes lenni!

Phú, de izgulok itt mindenkiért! Már alig várom a hétvégét, mert akkor már sokan tudunk talán "biztosat" mondani, nem?
Beja, köszi a szurkolást! Nagyon jól esikKép

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Csajok,

Ime egy link

[url=http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9027566&uq=718" TARGET="_top]http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9027566&uq=718[/url]

az index babavar topikjaba ahol a legtobb terhes anyukanak vagy evek alatt, vagy kis segitseggel jott ossze a baba. Nezzetek meg a tablat, ha van esetleg olyan valaki akinek az egyeb rovatban hasonlo problemaja van mint Nektek van (ha van) akkor erdemes vele felvenni a kapcsolatot emailen, mert nagyon segitokeszek. Szoval a tabla azoknak akiknel segitsegre van szukseg, es mar kepben vannak, hogy mi a gond.

Udv
PK
petrakovacs50

Orsi, Jázmin!

Tényleg, így bovebben kifejtve már teljesen megértem, hogy miért preferáljátok annyira az Édesanyák útját!

Ez a hüvelyi UH, amit Orsi írt, az döbbenetes. Kép Mintha az 50-es években lennénk... Kép Egyszeruen hihetetlen. Kép És mi van akkor, ha valakinek a párja is kíváncsi arra, hogy mi van a barátnoje pocakjában? Akkor o is beáll a félmeztelen lányok közé? Hát, esköszöm, az orvost juttatnám hasonló helyzetbe!

Puszi: Laura
Laura

Anna,
nem tudom mikor volt pontosan a peteérésem, mert 17.naptól kezdtem hömérözni.15. napon UH-on a dokim látott egy ovulált petesejtet (szóval kb a 13-15 nap körül) és látott még egy petesejtet, ami még nem repedt meg. Lehet, hogy így történhetett az Ildinél is?
Csak az a gond, hogy én nem terhességre ÉS gyulladásra gondolok, hanem csak gyulladása. Kép Ha nem jön meg, akkor a 36. napon tesztelek, elöbb nem, de még az is korai, attól félek.

Zsófi,
neked a 23-24-25.napon ilyen magas már a höd? Ez nem semmi.Neked szerintem skerült!Kép

Puszi
Jázmin
Jázmin

Mar nem emlekszem ki kerdezte a mehszajsebes dolgot, de talaltam a babaneten valamit a temaban. Ha van kerdesed irj ennek a dokinak.

itt a link:
[url=http://www.babanet.hu/szak/no364.htm" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/szak/no364.htm[/url]

Udv
PK
petrakovacs50

Sziasztok!

Kb. egy hete bukkantam ra a topicra, s egy fantasztikus kis csapatot talaltam. Nem is hittem, hogy ennyi sorstarsam van, aki homerovel a szajaban ebred reggelente. Kép

Rita vagyok, 26 eves, tavaly nyaron volt az eskuvonk. A gyogyszit mar augusztusban abbahagytam, de csak januar ota probalkozunk celiranyosan. Eddig sehol semmi (senki). A mi golyank is lefulladt valahol Kecskemet kornyeken. Kép Ugyhogy az ottaniaknak most hajra!

Ugy erzem most vagyok felidos (neha megerzem), a homersekletem meg nem nyujtozkodik, de holnap vagy holnaputan mar biztos fog. Tehat most meg kellene tennunk mindent a jovo nemzedekeert, de sajna a ferjem most van sorozason, s nem tudni milyen vegeredmennyel zarul az akcio. Kép
Egesz nap ezen gorcsolok. Kép
Lehet, hogy halasztodik a project...
Szoritsatok nekem! Nem akarok 9 honapig egyedul ebredni!!!

Rita
KRita

KRita,üdvözlet!Add meg az adatokat a táblázathoz(hányadik ciklus,ciklusnap,stb),így jobban tudjuk követni.

Zsófi,Jázmin,én is nagyon szorítokKép!!

A kórházi helyzetekrol:kb.2 hete voltam rákszurésen(jut eszembe,ez gond a terhesség szempontjából?).A megyei kórházban voltam,egy nagyon szimpi,nagytudású és végtelenül rendes dokinéninél.A vizsgálóban az asszisztens volt rajta kívül.Levette a kenetet,én fekszem alulról csupin.Ez kész,felülök.Mondja:mellvizsgálat.O.k.Leveszem a pólót,melltartót.Most már ott ülök anyaszült meztelen.Ez viszont késobb lett érdekes.Ugyanis öltözöm már az öltözoben-épp a bugyinál járok,mikor az öltözo másik oldalán bejön a másik rendelobol egy doki és suru bocsánatkérések közepette átmegy mögöttem a vizsgálóba.Közben én vacakolok a bugyival...
Utána ez a doki leült a vizsgálóban egy sarokban lévo asztalhoz,és elkezdte csinálni a dolgát.És ez szombaton volt.Hétközben itt átjáróház lehet.
Szóval,úgy tekintik,mintha senkinek semmilyen szeméremérzete nem lenne.
Nyáron kórházban voltam,más osztályon,nem szülészeten.Fejtem a tejet a kisfiamnak,és teljesen furcsa volt,hogy a dokim kifordult a szobából,ha véletlenül akkor jött be,amikor fejtem.Na,mondom,ilyen is van?De már az is élmény volt,hogy a mutoasztalon hálóingben lehetett feküdni.

Mariann
Mariann

Jázmin!
Jaj, csak ne kiabáljuk el! Együtt izgulunk. Úgy örülnék, ha nekünk is sikerülne! Meg persze Évinek, Krisztinek, Annának... Olyan jó, hogy ennyien vagyunk itt!!!! Illetve remélem nemsokára a "Friss..." topicban.
Én Február 6. óta mérem a hőm, és az egyetlen bíztató, hogy még soha nem volt ilyen magas a hőm, "csak" max. 37.2, de az is mensi előtti nap. Most meg hol van az még???? Amúgy se megfázás se semmi....Mindig 29- 30 naposak a ciklusaim, van még éppen elég idő az izgulásig. Csak a melleimet érzem nehéznek eddig, nincs hasfájás stb. Hú de izgulok, vajh mi sül ki ebbőlKép?

Rita! Üdvözlet a fedélzetenKép Neked is meg mindenkinek van egy jó hírem!
A barátnőm most töltötte be a 17. hetet. Tavaly augusztusban sárgatestelégtelenséget vettek észre nála, szokásos hormonkezelés után decemberben összejött a babucija! Szóval akinek ilyen gondja van-ld. Rita- fel a fejjel, nemsokára a ti pocitokat is rugdossa majd egy kis manó belülről.Kép

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Elfelejtettem!
Nem akarok terhes lenni!Kép Ez eddig úgy tűnik mindenkinek bejött.
Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Monika!
Remélem,nekem nincs pechem a halvány tesztekkel, csak még koraiak voltak.
Beja!
Nincs velem semmi különös,azért nem irtam.A tüneteim változatlanok,a nadrágjaimat alig birom magamon összegombolni,a hö magas, acicim fáj és duzzadt...Viszont Monika irása még jobban elbizonytalanitott.Holnap veszek még1 tesztet, szerintem a gy.tárban tökhülyének néznek,hogy hetente veszek egy tesztet.Aztán szerdán valszinüleg elmegyek dokihoz.
De mért van az,hogy másnak már a mensi ELÖTT +, nekem meg a 4-5. héten is csak halvány az a nyavalyás 2. csik????????? Kép
Bocs az önsajnálatért.(Ettöl akartalak megkimélni titeket,azért nem irtam)
Nadin
Nadin

Nadin,csak nyugodtan.Mindenki önsajnálatot tart idonként,de a többiek azért vannak,hogy ilyenkor átlendítsék az embert a dolgon.Szóval,vegyél holnap tesztet.(Én az Aranyszarvasban már 4-et vettem a hónapbanKép)Kit érdekel.Kép

Mariann
Mariann

Lányok, értem nem kell izgulni. Minden jel szerint legkésöbb szerdán megjön. Sírok ma egész nap. És megleltem az "alapproblémát": az életnek semmi értelme...

Ez nálam tutti a mensi jele. Egyébként is a hömérsékletem is lement 37,1-röl 36,8-ra ma.

Akciók a 13. és 17. napon voltak, ez se tölt el reménnyel.

Nem baj, majd a következö hónapban.

Mindenkinek szorítok és gratulálok. Remélem egyszer énértem se hiába szorítotok.

puszi mindenkinek
lotti

Sziasztok!
Andinak hívnak és már hetek óta olvaslak Benneteket és nagyon örülök annak, hogy ennyi "sorstársra" akadtam. A segítségetekkel rájöttem, hogy nem vagyok paranoid, hogy éjjel-nappal kisbabákon, hömérséklet emelkedésen és ovuláción töprengek és könnybe lábad a szemem egy babakocsi láttán.
27 éves vagyok és február óta próbálkozunk kismanót telepíteni a hasamba. Ezidáig nem túl nagy sikerrel. Most vagyok a ciklusom 25 napján és egy pár napja azt vettem észre, hogy nyilall a petefészkem felváltva a jobb és a bal. Nekem ilyen problémám még sosem volt, mensi előtt sem fáj soha csak a hasam. Ti mit gondoltok erröl, tapasztaltatok már hasonlót?
Andi
Andi

Jazmin,
Ez tenyleg bonyolult. De a napok, azok tök jok.
Szerintem semmi okod elszomorodni. Nezd ezt optimista-pista mondjan. Szoritok neked, Hajra fradi!

Lotti!!

Ne keseredj el annyira. Nezzük a positiv oldalat a dolognak. Nem kell uj nyari ruhakat venni. Csak telieket.
Azonkivül nem maradok egyedül.
De most komolyan. Elsö: meg nem is tudod hogy miavan, tehat minden lehet.
Kettö: Igazad van, az eletnek nincs sok ertelme, de ha mar itt vagyunk, akkor probaljuk a legjobbat kihozni belöle. En szemely szerint nagyon szeretem a cörris csirket. Ezt mar ertelemnek nevezem.
Tudom hogy ez teged nem vigasztal, de ne keseredj el annyira!

Nadin!
Legyszives menj el örvoshoz, es nezzek meg a HCG szintedet! Vagy elszamoltad a peteeres napjat!
Vagy minden lehet. Örvoshoz!!!!

Zsofi!
Te mikor tesztelsz? Holnap reggel? Az hanyadik nap?

Pusziii

Anna
xxx
Anna

Mariann!
Hálás köszönet a megértésért Kép
Mindenképp veszek holnap tesztet,remélem többet ezügyben már nem kell egy ideig patikába mennem.Mondjuk ugy 9 honapig.
Remélem,ti jol vagytok.Mikor nézitek meg UH-n a picit?

Lotti!
Én is igy vagyok(remélem,már csak voltam) minden mensi idején. Viszont az élet értelme-többek között- a baba. Enélkül nem halhatunk meg.Ugyhogy el a negativ gondolatokkal! Kép

Andi!
Ha te paranoid vagy.mit szoljunk mi,többiek.Én az elsö vetélésem után gyülöltem a terhes nöket,meg tudtam volna rugdosni öket.Ez igy egy picit durván hangzik-utálom az eröszakot,nem vagyok egy agressziv állat-de tényleg igy éreztem.A kedvesem sokáig aggodott is értem,hogy bedilizek.

Anna!
Szerdán megyek orvoshoz,ha minden igaz +szerda reggel akarok tesztelni is. A t.repedés elszámolásnál konkrétan mire gondoltál?

Szijasztok

Nadin
Nadin

Sziasztok!

Most olvastam el az aprilisi hozzaszolasokat. Itt a tavasz, sut a nap, viragoznak a fak, s sorra jelenek meg a ket csikok a teszteken! Kép
Gratulalok mindenkinek! Kép)
Teljesen belelkesultem en is. Kép

Ime a parametereim:

6c 18 cn 33-35 ch (ciklushossz) Nyíregyháza 26 év

Eva!
Ugy latom, Te is Nyiregyhazarol vagy. Kihez jarsz orvoshoz?

Rita
KRita

Évi!!!!!!!!!!!! Nagyon gratulálok!!!!!!!
Vigyázz magatokra. Kívánok Neked nagyon szép terhességet.

A kórházról kérdeztél. Nos én a Szabolcs utcában szültem (HIETE, bár már nem ez a neve, mert a SOTE-hoz csatolták, de ez részletkérdés). Szóval én is kizárólag az orvosom miatt mentem oda (Gáti prof.), de érte megérte. Én maximálisan megbízom benne.
Maga a kórház átlagosnak mondható, de a csecsemősök és a szülészet nővérei katasztrofálisak (írtam róla a márciusi Kismama magazinban és az áprilisiban is.). Röviden összefoglalva egészen addig nem volt gond, míg csak ultrahangra és CTG-re jártam oda. A szülés előtt kb. 1 hónappal meglátogathattuk a szülőszobát. Ez nagyon jó élmény volt. Sokkal nyugodtabban mentünk szülni, mert nem volt ismeretlen a hely. A szülésznő nem volt túl emberséges vagy lelkizős. De van egy tündéri szülésznő, a főmadam: Ica néni. Hozzá menj, ha van rá módod. Állítólag nagyon jó százalékkal kivédeni a gátmetszést, és teljes elkötelezettje a természetes módszereknek pl. szülés után azonnal mellretevés, ne mossák le a magzatmázat, olyan testhelyzetben szülhess ahogy neked tetszik stb. Nagyon kedves, és nem gondolja azt, hogy ő mindent jobban tud, és te "csak" szülni jöttél, ami ugye semmiség...
A szülészet nővérei kiakasztóak voltak. Letoltak, mert a babakocsi (tudjátok, amiben a baba-mama szobában a babákat tologatni lehet. Olyan, mint egy bevásárlókocsi) alsó tálcájában vittem vissza a véres lepedőt, de délután hiába könyörögtem egy tiszta lepedőért, mert éppen hétvége volt. A szekrénykulcs pedig a főnővér nyakában csüng, aki csak hétfőn lesz újra, így szoptatni szabad volt a véres ágyneműben...
Amikor végre jött egy használható nővérgárda, akkor mondtam is egyiküknek, hogy végre valaki emberségesen szól hozzánk, erre védelmébe vette a kis röhögcsélős tini nővérkéket, hogy hát kevés a fizetés...mondtam, hogy a jómodor és a kedvesség nem pénzkérdés, meg különben is csak szoptatási tanácsra lett volna szükségem, mire azt találta mondani, hogy minek mondjanak bármit is, mikor ma már annyi könyv van. Mindent megtalálunk a könyvekben pl. szoptatási tanácsok. Én úgy ledöbbentem, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Amikor a 6 hetes kontrollra visszamentem az orvosomhoz, elmeséltem neki a történteket és az áldatlan állapotokat. Teljesen felháborodott, és azt mondta, hogy úgyis most kérték fel, hogy segítsen rendet teremteni az osztályon. Így remélem, hogy azóta sokat változott a helyzet.
De mindezek ellenére ki lehetett bírni. A baba-mama szobák egész jók. Én háromágyasban voltam. Saját WC és zuhanyzó tartozott hozzá (persze a tisztaságuk és kinézetük...). Szóval, ha az orvosodban megbízol, akkor ne gondolkozz, hanem menj oda. Én is oda fogok menni a második babával is, ha még praktizál az orvosom (elég idős).
Ha még kíváncsi vagy további részletekre, akkor szívesen mesélek.
Ja, még valami, nem tudom, hogy más kórházakban ez hogy van, de itt kimondottan éheztettek minket. Kész csoda, ha valakinek még ott beindult a teje. A reggeli 2 szelet tartóskenyér és egy minivaj és két szelet felvágott. Az ebéd üres leves és valami főzelékféle. Vacsora ismét két szelet tartóskenyér és egy vaj. A gyümölcs még mutatóban sem volt jelen. A teáért volt olyan, hogy a folyosóra szólított a nővér minket, mire annyira begurultam (a szobatársam 3-4 órája ért le a szülőszobából), hogy ezt már nem tűrtem el. MÉg jó, hogy nem a sarokra küldött ki a nővér, hogy hozzak valamit a közértből, meg ha már ott járok, hát neki is. Kép
Na, most már abbahagyom, mert biztos unjátok. Sok pusssssz
Dorka
Dorka

Évike! Kép Kép Kép Gratulálok!

Nadin! Hát épp ezért nem akartam ezt írni. Nem talállak a listán, de úgy rémlik, hogy már régóta késik a mensid, épp ideje a dokinak! Szorítok és várom majd a beszámolód!

Ildi! Nálunk is többszöri tapasztalat, hogy az akció után "beindul" a mensi! Amióta próbálkozunk, nem is merünk olyankor együtt lenni.

Mamacica! Örülök, hogy végre indulhat a hajrá! Kép

Mónika
Mónika

Sziasztok Lányok!

Bocs, tegnap se tudtam elköszönni, mert tele
voltam munkával.De ma megint itt vagyok.

Laura, Beja, Zsó-fi, Orsi, Jázmin meg mindenki!

Köszönöm, hogy gondoltok rám és szorítottok
nekem is mint a többieknek. Én is borzasztóan
izgulok mindenkiért. Magamat pedig próbálom
nyugtatni, hogy ha megjön akkor se ordítsak a
fájdalomtól.

Beja!
Kérdésedre válaszolva:
A ciklusaim 26 naposak szoktak lenni. Ma már
a 28. napon vagyok, de szerintem csak A
Serophene szedése miatt késik. A hõm ma felment
a tegnapi 37-rõl 37,1-re. Korábban is mértem
a hõmet, de soha nem ment még fel 37 fölé. Sem
peteéréskor, sem utána. De a mensi-ig mindig
megmaradt a magasabb szinten, csak a mensi nap-
ján ment le mindig 36,5-re.
Hát nem tudom. Meg hát most volt a férjem
prosztata gyulladása is, ami hátráltatja az
ügyünket, és elültettétek a bogarat a fülemben,
hogy lehet, hogy cisztám van. Féleeeek....!!!Kép

Köszönök mindent mindenkinek. Puszi érte.Kép

Rita!

Én Dr. Péli-Toóth Judithoz járok. És te kihez?

Sziasztok

Éva
Éva

Sziasztok!
Andi! Üdvözöllek a topicban! A kérdésedre a választ sajnos nem tudom, hacsak nem a 25-ik nao körül szokott lenni az ovulációd (az orvosom szerint 2-3 napig is lehet érezni)
Mamacica!
Mindig elfelejtem megirni, hogy nagyon örülök, hogy most már ti is próbálkozhattok! : ) Ráadásul csak 5 nap eltérés van a ciklusunkban...Neked kb. hanyadik napon szokott ovulációd lenni?
Nadin!
Remélem ma reggel csináltál még egy tesztet! Kép Szerintem a halvány csik is csik! De ezt már a többiek is mondták!
Pusz, Szonja
Szonja

Mónika Kép köszi!

Ma reggel küldték el a vérem az Orsz.Közegészségügyi Intézetbe. Egy hét múlva majd odatelefonálok, de nem hiszem, hogy találnak 2 hónap után rubeola vírust. Az asszisztens a laborban is azt mondta, hogy már biztosan nincs, főleg, hogy amit beadnak az oltással az is gyengített vírus.

A párom kitett a polcra az ágyunkkal szemben egy Kismama újságot aminek az elején egy éééédes kisbaba van, azt mondja, az lesz a minta Kép Imádom a férjem Kép Kép

Újaknak üdvözlet, meglátjátok, itt mindenkinek összejön a baba!

Réginek küldök bio-enegriát, hogy minden sikerüljön!

Nagy puszika,

Mamacica
Mamacica

Szonja,

Nekem 28-30 naposak a ciklusaim, szerintem 22-23.-án lesz peteérésem.

Neked is akörül?? De jó Kép Akkor eccerre leszünk babásak Kép

Puszi,
Mamacica
Mamacica

Jázmin!
De csöndben vagy ma reggel? Mi újság?

Anna!
Dehogy tesztelek mégKép Ma van a 26. nap, 29-30 naposak a ciklusaim, bár a multkori igen fura módon 33 napos volt.) Ezért írtam, hogy értem csak 1 hét múlva kell izgulni.

Lotti!
Megértem, hogy most nagyon magad alatt vagy, hidd el, ha terhes leszel ,akkor is ugyanúgy fogod érezni a mensi idejében. Hiszen az utolsó pillanatig nem hisszük el, hogy sikerült.
Szóval, keresd az élet értelmét, és ne állítsd, hogy nincsen. Lehet, már éppen útban vanKép vagy készülődikKép

Éva!
Mi ez a negatív gondolkodás már megint! Megőrülök, most hogy egy pár napja nincsenek vadi új kismamák, mindenki maga alatt van????????
Hagyd már abba a képzelgéseidet a cysztáról!!!!!
Neked nincs olyan, értetted!!!!!! A hőd másról tanúskodik. Istenem, úgy szurkolokKép

Mamacica!
Emlékszem, nemrégiben még itt aggódtál, hogy olyan sokat kell várnod a babaprojektre. (Talán 1 hónapja volt, az esküdődkor.) Ugye, hogy elröpült az időKép?
Nagyon sikeres és izgalmas éjszakákat és nappalokat kívánok! Mindent beleKép

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Sziasztok lányok, szép jó reggelt!

KRita, üdv a fedélzeten! KépKép

Nadin, szija! Nekem a mensi késése után egy héttel még mindig halvány volt a csík... úgyhogy nyugiiiiiiKépKépKép Én téged már elkönyveltelek magamban babásnakKép Ugyanazok a tüneteid vannak, mint nekem... De mindettõl függetlenül menj, és végy tesztet, meglátod, pozitív lesz az isKép Én garantálom Neked! Kép

Lotti, szija! Ne szomorodj el... és ne mondd hogy az életnek semmi értelme... Szeretnélek megnyugtatni az én hõmmel, ugyanis nekem mind a mai napig 36.7-tõl egészen 37.1-ig változik a hõm, összevissza emelkedik és esik e két érték között, pedig egy teszt, egy laboreredmény és a dokibácsi is azt mondta, hogy pocaklakóm van!!! Nyugalom, fel a fejjel! KépKépKép

Andi, szija! Üdvözöllek Téged is a fedélzeten!

Szija Éva!

A hõd annyira jó!!!!!! Tesztelj már egyet... csak a kedvünkértKépKép Az én hõm sem volt soha 37.0 fölött, csak mostanábanKép
A cisztát meg felejtsd már el! Ûzd el azt a bogarat!

ZSÓ-FI, JÁZMIN, ERIKA, BOGLÁRKA, mi újság Veletek???????? Jelentkezzetek!!!!!

cupppppppppp mindenkinek, Beja
Beja

Mamacica!
Én sajna nem tudom ennyire pontosan "beloni" a várható ovuláció idopontját, de 17.-tol 23.-ig bármelyik napon lehet! Remélem most jó eros csikom lesz az ovulációs teszten! Azt nem bánom ha a terhességi teszten csak halvány lesz, csak legyen ott!!! Kép
Szonja
Szonja

Mamacica szija!

Ha a véredet ma küldik el és egy hét mulva lesz eredmény, és minden rendben, akkor 22-23.-a körül már lehet is akciózni?????? Ugye jól értem? Hát ez szuperKépKépKép

cuppp, Beja
Beja

Szia Zsó-fi,

Tudni kell rólam, hogy szörnyen türelmetlen természetű vagyok. Tulajdonképpen csak május közepétől próbálkozhatunk, de hogy ne legyenek félelmeim vetettem vért. Valószínű, hogy nem lesz már benne rubeola vírus és nem kell megvárnunk a május közepét. Azért bizakodom ennyire, mert beszéltem egy lánnyal aki oltás után 1,5 hónappal lett terhes és neki sem volt már vírusa, egészséges kisbabát hord a szive alatt.

Szonja drága,
Terveztem, hogy veszek ov. tesztet, de most még nem. Ha nem jön össze pár hónapig akkor fogok venni. Egyenlőre nem görcsölök sem ezzel sem hőmérővel (bár érdekes lehet e görbe..) csak a szerelem számít! Fogadd meg ezt Te is, és meglátod ott lesz a 2. csík!

Beja Kép
Olyan jó, hogy Neked mindig ilyen jó kedved van, mosolyt csalsz az arcomra mindig Kép

Lányok, legyetek vidámak és szerelmesek!

Mamacica
Mamacica

Beja, Zsó-fi!

Nagyon kedvesek vagytok.

Még nem akarok tesztet csinálni, mert, hogy
most is szedtem a Serophene gyógyszert és
ilyenkor késni szokott. Igaz, a hõm soha
nem szokott 37 felett lenni.
Ha húsvétkor sem jön meg, akkor kedden
veszek tesztet és szerdán reggel megcsinálom.
Megígérem, de elõbb nem merem.
Meg nincs is semmi tünetem csak a mellbimbóm
érzékeny, de a mellem nem.

Lotti drága!

Megértelek. Én is ilyen hangulatban szoktam
lennim mint most te. De végy egy nagy levegõt,
és próbálj egy kicsit mosolyogni!!!!Kép Naaaaaa!

Köszöntök minden új lányt, meg a régieket is.

Sok a munkám, de megpróbálom követni a soraitokat
mert nem szeretnék lemaradni semmirõl.

Remélem a kismamák jól vannak!!!KépKépKép

Pusszancs!

Éva
Éva

Sziasztok!

Zsó-fi!
Eddig jól alakul a höd, szorítok!

Nadin!
Másfajta tesztet vegyél, mint eddig, így kevésbbé valószínü, hogy téves az eredmény. Én is ezt tettem, ma reggel és ott volt a második csík, most már jól láthatóan! Egyébként ne izgasson mit gondolnak a gy.tárban, én kettesével szoktam venni a tesztet (mindig két különbözöt), mivel elég nehezen jutok el oda Kép.

Jázmin, Lotti!
Képzeljétek ma reggel lement a höm 37,2-röl 37,0-re. Egy kicsit meg is ilyedtem, ezért gyorsan teszteltem: két szép vastag csíkom volt! Ebböl is látszik, hogy néha lefelé is megy a hö, szóval nem feladni! A 36,8 is magas lehet, attól függ, mennyi szokott lenni a testhömérséklet alapban.

Andi!
Ez lehet jó jel, nekem is hasonlóan fájdogált a hasam és lám mára már én is kezdem elhinni, hogy sikerült!

Rita!
A katonaság nem a világvége! Ma már sokkal lazább, mint régen. Az ismeröseim mind nagyon sürün járnak haza. Már talán nem is 9 hónapra vonulnak, hanem 6-ra!

Sziasztok!
Orsi
Orsi

Éva! Én nem akarok semmit sem elõrevetíteni, de a legeslegelsõ jel nálam a mellbimbó érzékenysége volt... nem az egész mellé, csak a bimbóké...Kép Neked máskor is szokott mensi elött érzékeny lenni a mellbimbód? Nekem sosem volt érzékeny, csak most.

Mamacica, mosolyogj Te is! Kezem-lábam görcsben áll miattad, hogy jó legyen a vérleletedKépKépKép És akkor indul a mókaKép
cupp, Beja
Beja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?