Új privát üzeneted érkezett!

meliz
köszi :)

Kép
gaby25

Hello lányok,
képek mentek.

Betti, Kamilla,
küldjétek el a számaitokat léci püben, vagy smsben, mert elhagytam őket a régi teloban. Köszi.

Betti,
randizzunk!!! Nálatok közös séta? Vagy ötye klub?
Kérdésem ezer lenne. Most csak ennyi: szilárd kaját mikor adod, szopi előtt vagy után?

Melincsi,
ezer gratula ketteskéhez!
potter_76

Gabi!Nekem is tetszik.Nálunk is itt körül vannak az árak.Ügyik vagytok. :)

Ági!Köszike.Én megkaptam.Írtam is vissza. :)
breni

Sziasztok!!!

Ági!!

Köszi a képeket!!!Peti baba édes,és az anyukája is csinos!!! :wink:

Beszéltem ma Nolinával!!!!Otthon vannak már és minden oké velük,csak Ervin baba sokat alszik,tejci beindult,sokat tud még fejni is.Csak mindig elalszik a cicin.De amúgy jó kisbaba,még van olyan 50-es ruha ami nagy rá.majd küld képeket és rakok fel!!!

Most ment el a barátnőm,ittunk egy üveg pezsgőt!! :wink: Hú de jól esett!!!Jó nagyot beszélgettünk. :D

Na megyek,elrakom magam holnapra.

Jó éjszakát.
csanita

Sziasztok!

Editke,Reni!
Koszonom! :D :D

Angel!
Mennek en mar holnap is ha lehetne! :(
Nem akarom apat surgetni!Nem tudom hogy o mikorra dolgozza fel! :( Viszont lehet hogy beprobalkozok egy idopont keressel! :? Koszi a tippet!!!! :D
Nektek most hogy tovabb???

Agi!
En nem kaptam kepeket! :(
Nem szamitok torzs tagnak??? :cry:

Anita!
Orulok hogy jol vannak Nolinaek!!!!!!! :D :D Varjuk a kepeket!!!
Neked pedig egeszsegedre!!!! :wink: :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
ne haragudj, dehogynem vagy az! Már küldtem is.
potter_76

Helló Lányok!

Ági!

Köszi a fotókat!!! :)

Randizzunk!!! Jöhettek ide a hegyekbe sétálni (szivesen látunk titekek), de a cityben is talizhatunk. Ahogy neked kényelmesebb.

Nolina!

Várjuk a fotókat!

Vica!

???? Jól vagytok?

Betti
betti73

Sziasztok!

Ancsa,
remélhetőleg apa is hamar megbarátkozik a gondolattal! De ugye nem teljesen idegen tőle? :?

30-án konzultálunk, oszt kiderül velünk mi lesz. Hosszú várakozásnak nézünk elébe, valszeg júniusig. Közben hysteroscopia, meg még egy lapar is befigyelhet :roll:

PotterÁgi,
na végre láthattam Petiről képet is! :lol:
Édi! :D
Összejön akkor Bettivel és Bendivel az ötye-gyerekklub? :wink:
angel37

SZép jó napot MINDENKINEK!!!

Bocsánat, hogy csak így kétnaponta jövök (így a táblát sem frissítem minden nap :oops: :oops: :oops: )
de kihasználjuk még a jóidő végét, és folyton kinn vagyunk. Kinn is hagyhatnám a kocsit a teraszon, simán rálátok, de nekem is olyan jól esik a séta! Boti nagyon jókat alszik odakinn.
Tegnap szurin is voltunk.

Csak nagyon felületesen olvastam, úgyhogy bocsánat, de csak pár dologra reagálok

Pihi! Én nagyon sokáig szedtem a clostyt-t kb 8 hónapog, és nekem kellett kikönyörögnöm a végén, hogy nézzenek már meg UH-n! no ezért nem az itteni dokiknál szültem :? szerencsére nem lett "bajom". a sikeres ciklusban, sőt már előtte jópár hónappal nem szedtem. Én is úgy szedtem, mint Zsu.
DRukkolok, hogy NEked bejöjjön!!!!!
Sajnálom, hogy megjött :( :( :(

Kata! esküvői ruha! de jó!!!!

Ancsa! elhiszem, hogy zűrzavar van afejedben, és hogy nem akarod elkapkodni. NAGYON SZORÍTOK NEKTEK!!!!
Akkor ügyes volt Marci! Úgy látszik az új játék ötlete bevált :)

Editke! Anyukád :( jól teszed, hogy szabira mész! Hát még a masszázs!!!!

Anita! Köszi az infót Nolináról!! Pezsgőzés :)

Ági, Betti!! Köszönöm szépen a képeket!!! MEnnyire nagyok már a fiúk!!! Nagyon kis helyesek!!!!!! :wink: :wink: :wink:

MElincsi! Bocsánat, hogy így megkésve, NAGYON NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK!!!! megkérdezhetem, hogy mit jelent, hoyg az első próbálkozós hónap? Eddig gyógyszert szedtél? SZoptatsz még?

Bea

Kép
Kép
beuka

Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Beuka!
Decemberben (jobban mondva a novemberi mensi után) vágtunk bele ketteske összehozásába. Jan. 1. óta már nem szoptatok és gyógyszert sem szedtem. Ezért írtam, hogy elsőre sikerült (bár Anna is a 2. hónapban összejött)!

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Betti!Köszi a képeket.Nagyon aranyos a kisfiad. :)
breni

Sziasztok!
Nincs időm visszaolvasni, csak friss hírek: ma voltam 18 hetes UH-n, minden oké, és úgy néz ki kislány lakik a pocakomban!

Égi!
Nem kaptam képet... :cry: :cry:

moni

Moni!
Kislány?Ez fantasztikus!
A két gyerekedre nem emlékszem milyen neműek. :oops:
Neveken gondolkoztatok már?
breni

Ági, Betti,
Nagggyon köszönöm a képeket! :D
Ééééédesek a gyerkőceitek! 8)

Ha lassan én is 30 leszek, akkor egyszer majd már én is csatlakozhatok, amikor ÖTyÉztek? :lol:

Druszám,
Bocsi, h nem írtam... :oops:

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

Druszám,
majd írsz! :wink:

Már hogyne csatlakozhatnál, ötye vagy, ez van! :D :D

Betti,
megcsodáltam Bendit! :) Hű mennyit változott a legutóbbi kép óta! :lol:
angel37

Moni, grat a kislányhoz!

Beu, kijavítod majd a táblát, mert elmúltam 25. :D

Gaby, én is megnéztem a honlapot! Nem vagytok drágák! Remélem bejön ez a munka hosszú távon!

Kép
kata05

Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni, csak gyorsan megpróbálom végre feltenni a 12.hetes uh képet. Aztán majd este jövök.

Kép Kisteso

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Szoni!

De ari a picikéd! :D

Moncsa!

Gratulálok a kislányhoz! :D Olyan mintha tegnap teszteltél volna. Hiába.... öregszünk... :lol: A másik két "óriásbébid", hogy van ( bizti számolják ők is a napokat)?

Vicus!

Mizu? Ritkán írsz, mint én! Sőt!!! :D
Tudom most felgyorsultak az esenények.
Na már csak 5 hét! Naptár szerint meg csak 1 hónap!! Hogy bírod?
Használd ki ezt a röpke időt!! Pihizz sokat-sokat!!

Kép
lara26

Betti,
smst, képeket köszi. Feneketlen Bendi helyes kis pufók, szépen betolatott a kanapé alá. :lol:
Peti még nem mobil, ül és fekszik, és így el is van. :D

Moni,
elküldtem megint, de először is arra a címre ment, ahonnan írtál. Nem jelölte esetleg spamként a mailed a képek miatt?
potter_76

Sziasztok!!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok, őszintén szólva kb. 1 hónapja akdtam rá erre a társalgóra és nagyon megtetszett ez a rovat /is./ Én 33 éves vagyok, a párommal 2 éve vagyok együtt és mi is most szeretnénk babát!!Itt olvasgattalak titeket és azt hiszem hasznos tanácsokra leltem amit köszönök is!!Én így egyenlőre nem tudok adni senkinek csak kapizsgálom a dolgokat!!Már szedem az Elevitet 1,5 hónapja és majd februárba lesz az "akciónk" ami remélem majd eredménnyel is jár!!Bár ahogy ittolcvasgattam nem is olyan egyszerű!! :roll:
Majd meglátjuk mi is lesz!!Addig is vigyázzatok magatokra és mindenkinek mielőbbi gyermekáldást kívánok!Puszi:Anita
anita21

Sziasztok!!!

Betti!!

Köszi a Bendi képeket,nagyon nagy Fiú már!!!

Moni!!

Gratula a kislányhoz!!!!Örülök,hogy minden rendben.

Szoni!!!

Hú ez a kép valami csodálatos. :) Kész vagyok tőle teljesen. :wink:

Lara!!

Jó rólad azért hallani!!!!Jól vagy??

Kata!!

Meg kaptam,köszi,ezer bocs,hogy nem válaszoltam,,pótolom.

Anita!!

Üdv itt !!! :wink: Hát igen, nem egyszerű az biztos.És gyere sűrün!!!Ezt jó,hogy Én mondom.. :roll:

Beu!!

Meglestem Boti új képeit!!!ÁÁÁÁ valami csúcs!!! :lol:

Apa lehet haza se jön ma,nem tudom elmernek-e indulni,ma Hajdúszoboszlón van.Nagyon csúnya időt mondanak,aztán,hogy mi lesz belőle :?: :roll:
csanita

Sziasztok!!

Ági, Betti,
Nagyon köszönöm a képeket! :D :D
OLyan aranyossak a gyerekek :) :) !!

Moni!!

Gratulla a kislányhoz :D :D !!

Szoni!

De ari a babokád!

Vica!!

?? remélem jol vagy ,te vagy a következö pár hét mulva!!!Nagyon izgi!! :lol: :lol:

Beuka!

Élvezd ki a jo idöt ,holnapra nagy szél ,és sok esöt josolnak!!

Ugy nézz ki anyukámmal semmi komoly , ha jo lesz az eredmény akor holnap hazaengedik!!!

Sziasztok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Keditke, ez jó hír!!! :)

Móni, hogy telik az idő! kislány :)

Szonibaba, nagyon jól sikerült kép lett! Édes babó!

Ági, köszi a képeket! Még nem gondoltam ilyen nagy fiúnak Petit. :)

ANita, végül egyedül maradtál? Hogy van a hátad? mikor indulhat a projekt?

Lara, Te sem írtál magadról semmit!!!!!!!! pedig kiváncsiak vagyunk!

Beu, úgy tűnik ma nem lesz teraszoszás és sétálás. :( Köszi az infókat a clostiról.

Vica, jó lenne, ha tudnál jönni egy kicsit!!! Már nagyon a finishben vagy!

Üdv Anita 21, mielőbbi babásodást Neked is!

Lányok, a ciklus 2 napján kellett elkezdenem a clostyt. Lehetséges, hogy ettől állt el a vérzésem. A 3. napon már nem volt semmi. Ez normális?

Kamillával mi a helyzet? Már régen volt, nem?

Zsuzska?
pihi

Sziasztok!

Először is köszönöm a sok-sok Bendidícséretet!!! :)

Móni!

Gratulálok a kis punishoz!! Gyerkőcök örülnek a kis huginak?

Kata!

Kamillát is bevettük az ÖTYE klubba, pedig ő sincs még 30. :D Előbb-utóbb mindenki ÖTYE lesz!!! :lol:

Ági!

Bendi egyelőre csak hátrafelé halad. Húzza, illetve tolja a lábát a földön, mint egy fóka. Néha maga alá gyúri a térdeit és egy pillanatra feltérdel.

Editke!

Örülök, hogy anyukád rendben van.

MSE!

Nagyon édes az UH fotó. Jaj, de írigykedek!!!!!!!!!!

Betti
betti73

Hello Lányok!

vagyok, de inkább olvasó üzemódban. meg azért melo is akad.

Pihi! nekem nem volt ilyen, mivel az 5. napon kellett csak kezdenem.

Szoni! nagyon szuper a kép!

Moni? Kislány? 100%??

Betti, Potter, én nem kaptam képet:( zsuzska5@citromail.hu

lara! rólad semmit nem tudunk! msélj magadról is, mi volt ebben a ciklusban?

Keditek ez tényleg szuper!

Puszi Mindenkinek, és jó pénteket! ne dolgozzatok sokat!

Zsu

zsuzska80

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat mindkettőnk nevében! Sajnos most is csak pár percem van, eléggé el vagyok havazva még mindig. Anyu 30 km-re lakik, esténként jön még a héten minden nap 3-4 órára, mos-vasal-főz. A férjecském sajnos csak pár órát tud itthon lenni nappal- terveinkkel ellentétben,így a 3-4 szer 1,5 óra fejés, szopi, takarítás mellett estére már nagyon álmos leszek, de azért már egyre több időm van, lehet,hogy lassan ügyesebb leszek? :roll:

Anita :D Köszi,hogy hoztad a jóhírt. Küldtem pár képet, én sajnos nem tudom lekicsinyíteni, ha szépen megkérlek, tennél fel párat?

Ervin baba álmaim babája- eddig még :wink: január 5-én, 37+ 5 napon 19.57-kor 2650 g , 45 cm-vel látott napvilágot, bár nagyobbnak tűnik, mert rövidke a drágám :D a szülőágyon szűk 3 kg-nak saccolták. Tegnap voltunk a kéthetes vizsgálaton, és képzeljétek 220 g-ot nőtt a Manó egy hét alatt és 2 hét alatt 4 cm-t, mert tegnap 49-nek mérték, bár doki szerint a szüléskor nem nyújtották ki rendesen a kis lábacskáját. A kórházban 2 napig csökkent a súlya, össz. 90 g-ot és 4,5 naposan már 2600 g-mal jöttünk haza. Az amit Anitának írtam az sms-ben még most is igaz, sajnos. A kisfiam eszik és alszik- bár már nappal kb egy órát ébren van. Csak sajnos a szopi közben is elalszik, de már sok-sok próbálkozás és segédeszközök tömkelege után ott tartunk, hogy minimum 20-25 g-ot szopik a ciciből, de pl tegnap este 50-et, a következőnél meg 60 -at szopizott. A csúcs 75 g volt.

Lassan éledezik a Kismanóm, így majd folytatom. Bár kicsit szégyellem magam, hogy olyan ritkán írok és csak foglalom a helyet a táblában. Sajnos napi szinten nem tudok lépést tartani a topikkal, max heti egy-kétszer, így meg nem vagyok képben, kivel mi van, így marad az olvasás.

Puszi!

Kép
nolina 25

Nolina, érthető, hogy nem tudsz sűrűn jönni. Az anyaság 24 órás munkát jelent, mikor még ilyen pici a baba!:)
De majd kialakul az életritmusotok. Jó hogy számíthatsz anyukádra!

Képeket nagyon várom és GRATULA Nektek mégegyszer!
pihi

Sziasztok!!!

Jöttem Ervin baba képeivel: Kép Kép
csanita

Kép Kép
csanita

Pihi!!!

Éjjel haza jött a Férjem,szegény tiszta hulla,olyan fáradt,mert ugye ma is munka van.
Jól vagyok köszi,Már teszek-veszek itthon,de csak óvatosan.Egy-két cuklust még megvárunkaztán indulunk. :wink:

Vicával tegnap sms-eztünk,jól vannak,már pakolja a kórházi cuccait,de megbeszélte a Pici Fiával,hogy februárban fog kibújni.

Nolina!!

Ervin baba nagyon szép!!!!Nem is olyan pici. :wink:
csanita

SZiasztok!

Nolina,
gratulálok ehhez a csodaszép kis Ervin fiúhoz! :)

Anita,
köszönjük a képeket! :)

Remélem napról napra jobban vagy!

Anita21,
üdv itt! És egyúttal az ötyében is! :)
angel37

Sziasztok!
Új vagyok itt nálatok... mi is dolgozunk a baba témán már négy hónapja eddig semmi... :? Kicsit el vagyok keseredve pedig tudom nincs okom csak olyan igazságtalan.... mindig erre vártunk mikor jöhet az az idö mikor már jöhet a bébi,most meg hol van...??
Közben néztem a képeket szép babák vannak... :D
Mindenkinek egészséget,békeséget kívánok!
Legyen szép napotok!
Viki
svikó

Sziasztok!

Új lányoknak üdv itt!

Gaby!
Sztem is jó a honlapotok és tényleg nem vagytok drágák. Több esküvős képet nem tudtok feltenni referencia gyanánt, vagy gondolom ahhoz kéne a párok engedélye is és macerás?!

Nolina!
Ervin baba tényleg nagyon szép és olyan drága pofikája van :)
Tök jó súllyal mentetek haza a kórházból.

Lányok!
Köszi az uh dícséreteket, aranyosak vagytok.

Moni!
Jó nektek, hogy már tudjátok mi lesz a kicsike. Nekünk még 3 hét, ha engedi magát. Tesók mit szóltak hozzá, hogy kislány?

Megyek, keltem Szonjit, mert ma szurit kap szegény...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba
tényleg kéne a beleegyezés, de tavaly csak a férjem videózott, nyár végén vettük meg nekem a profi gépet, és most így tudunk menni együtt.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Annyira sz@r, hogy ilyen ritkán tudok jönni, és már azt se tudom kivel mi van... :oops:
Valahogy meg kellene odani otthon a netet, mert így nem jó. Hiányoztok nagyon. Nehogy azt higyjétek, hogy nem gondolok Rátok, csomószor jönnék, csak vagy nincs erőm, vagy időm.
Felváltva aktívan és passzívan telnek a napjaim. Ha reggel úgy ébredek, hogy tudok pörögni, akkor ez legalább délig kitart és akkor sokra haladok: takarítok, főzök, baba-cuccot rendezgetek. De ha úgy ébredek, mint a mosott rongy, akkor egyszerűen semmit nem tudok csinálni. Örülök, ha megfőzök, azon túl olvasok, meg néha még alszok is.
Most is ilyen nyavajás napom van, csak azért jöttem el a boltba, hogy faxon feladjam a villanyóraállást, és gondoltam akkor benézek ide is.
Úgyhogy előre bocsánat, de csak ezt az oldalt néztem meg, azt is csak felületesen. Ha valakit kihagynék, az nem jelenti azt hogy nem gondolok rá, és nem hiányzik ő is.

Móni!

Gratulálok a kislányhoz! Örülök, hogy minden rendben van Veletek.

Melincsi!
Kisség megkésve szívből gratulálok én is a 2. gyerkőchöz! Teljék sok örömetek Benne!:)

Ági!
Megkaptam a képeket, nagyon szépek vagytok mindeketten Petivel! Nagyon csinos Anyuka vagy!
Ha lesz még kép, kérek, jó?:)

Emese!
Nagyon szuper a kép! Lassan esedékes megint az UH, majd hozzál arról is! :wink:

Nolina!
Gyönyörű kisfiú Ervin baba!!! Icipicit irígy vagyok, hogy Neked már a karodban lehet, de nem sürgetem, van még idő. (Bár nem sok...)

Anita!
Köszi, hogy megírtad a lányoknak, mizujs velünk. Most küldöm megint a mélt, amit nem kaptál meg.

Mindenkit Puszilok!!!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Túl vagyunk a műtéten.Sikerült.Már holnap haza is engedik a párom.Most alszik.Haza jöttem enni,majd még megyek vissza.

Visszaolvasok. :)
breni

Hi!

rólam:
Nekem már nem elég a Bromo sajna (orvosomnak elvittem az MR eredményem), kaptam helyette egy izmosabbat: Norprolac -ot. Most kiderült legalább, hogy mi volt a baj júliusban!! :evil:
Kezd unalmassá válni a stimu, de tudom nem szabad feladni, így megyek szorgosan!! :wink:

Nolina!

Nagyon cuki a babucid! :D
Kellemes színe van a kiságynak!!

Reni!

Mielőbbi felépülést a párodnak.

Vicus!

Ezt nevezem édes tehernek.Remélem mindenki hamarosan átélheti mindezt. :wink:

Ja és a legfontosabb!!!

Kép

Kép
lara26

Hi!

Mai tesztem nega, hétfőn újra tesztelek.

Kép
lara26

Lara!

Sajnálom,de még korai volt szerintem.Hétfőn tesztelj aztán gyere.
Többiek hol lehetnek?
breni

Sziasztok!

Nolina gyönyörű a kisfiad!!

Lara, lehet hétfőn már + lesz!! Drukkolok!

Tegnap voltam ruhát választani és sikerült is! Megmutatom nektek( na a nő nem én leszek, ez csak egy kép a ruháról! :lol: )

Kép

Kép
kata05

Kata!

Azt hiszem kitűnő választás!!!

Ez a ruci csodaszép!! Az uszály pedig muszály!!! :D
Fátylad is lesz?

Kép
lara26

Lara, köszi a dicsérő szavakat! Lesz fátylam, olyan derékig érő, és kesztyűm is lesz! De kaptok majd képet!!!!!

Kép
kata05

De jó!! :D

Biztos csini leszel! :D

Kép
lara26

Kata!
Isteni ez a ruha,egyszerűen gyönyörű.Hát a párod szerintem igen el fog érzékenyülni ha meglát.
Még szép hogy teszel fel képeket. :lol:
breni

Lara!
Nagyon biztató a görbéd, bár sztem is korai volt a reggeli teszt.
Hétfőn már mutatnia kell valamit!
Végre kiderült, mi volt a baj nyáron, remélem ez a bogyesz hozzásegít egy édes kis Babához. :wink:
Drukk hétfőre!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata!

Csodaszép ruhát választottál! Anno én nem mertem bevállalni a nagy uszályt, féltem, hogy nagyon koszos lenne. :oops:
Jól látom, Eddy K modell?

Reni!

örülök, hogy jól sikerült a műtét, most akkor szabad az út? :P

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, Demetrios ruha.
Hogy vagy, és Ati baba?

Kép
kata05

Kata!

Jajj, azok nekem is nagyon tetszettek mindig, de a közelünkben nem volt olyan üzlet, ahol ilyet lehetett volna kölcsönözni.
Köszi jól vagyunk, Ati most ébredezik, ilyenkor olyan aranyos, mintha simogatna belülről. De aztán ha beindul...tegnap este Apukája érezte vastag takarón keresztül is milyen nagyot rugott. :D
Izgulsz már az esküvő miatt?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Vica!

Hétfőn meglátjuk. :D Nem érzek semmi bíztató jelet. :roll: Majd hétfőn kiderül.

Kép
lara26

Vica!

Már nem sok időd van hátra.Izgulsz már?
Még nekem a sövény hátra van,de már nem sokára kiveszik.Amikor megjön,ami kb.5-10 nap,akkor kell mennem és kiműtik,de nem vágnak.Utána szabad a pálya.De nem tudjuk hogy mikortól lesz több kiskatona.Ettől is függ az eredmény.
breni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?