Sziasztok!
Annyira sz@r, hogy ilyen ritkán tudok jönni, és már azt se tudom kivel mi van...
Valahogy meg kellene odani otthon a netet, mert így nem jó. Hiányoztok nagyon. Nehogy azt higyjétek, hogy nem gondolok Rátok, csomószor jönnék, csak vagy nincs erőm, vagy időm.
Felváltva aktívan és passzívan telnek a napjaim. Ha reggel úgy ébredek, hogy tudok pörögni, akkor ez legalább délig kitart és akkor sokra haladok: takarítok, főzök, baba-cuccot rendezgetek. De ha úgy ébredek, mint a mosott rongy, akkor egyszerűen semmit nem tudok csinálni. Örülök, ha megfőzök, azon túl olvasok, meg néha még alszok is.
Most is ilyen nyavajás napom van, csak azért jöttem el a boltba, hogy faxon feladjam a villanyóraállást, és gondoltam akkor benézek ide is.
Úgyhogy előre bocsánat, de csak ezt az oldalt néztem meg, azt is csak felületesen.
Ha valakit kihagynék, az nem jelenti azt hogy nem gondolok rá, és nem hiányzik ő is.
Móni!
Gratulálok a kislányhoz! Örülök, hogy minden rendben van Veletek.
Melincsi!
Kisség megkésve szívből gratulálok én is a 2. gyerkőchöz! Teljék sok örömetek Benne!:)
Ági!
Megkaptam a képeket, nagyon szépek vagytok mindeketten Petivel! Nagyon csinos Anyuka vagy!
Ha lesz még kép, kérek, jó?:)
Emese!
Nagyon szuper a kép! Lassan esedékes megint az UH, majd hozzál arról is!
Nolina!
Gyönyörű kisfiú Ervin baba!!! Icipicit irígy vagyok, hogy Neked már a karodban lehet, de nem sürgetem, van még idő. (Bár nem sok...)
Anita!
Köszi, hogy megírtad a lányoknak, mizujs velünk. Most küldöm megint a mélt, amit nem kaptál meg.
Mindenkit Puszilok!!!!!