Sziasztok!
Vica!
Aztaaa. Ez már igen. Tényleg "mindenperces" pocak. És el is hiszem, hogy nem könnyű cipelni...
Moni!
Így, hogy írtad, tényleg olvastam vhol a neveiteket. Honnan jöttek? Nekünk még nincs semmi, még ötlet szinten sem. Apát piszkálom, hogy vegyünk végre utónévkönyvet, mert amiket "fejből" mondok, azt mindet lehurrogja.
Agizsuzsi!
Üdv itt! Az Elevittel kapcs. mondanak ezt is azt is, de sztem jó, ha szeded már a próbálkozós időszakokban is, abban aztán tényleg minden benne van, ami kell és ártani nem árt. Ha még nem próbálkoztok régóta, akkor elég, ha hőmérőzöl, mert kb. fél év próbálkozást úgyis minden doki javasol, mielőtt bmi komolyabb vizsgálódásnak kitennének téged vagy a párod.
Kamilla!
Drukk-drukk!
Zsuzska!
Sajnálom, hogy fájt, de legalább jó lett az eredménye. Nekem amikor hsg-ről beszéltünk a dokimmal (ami végül ugye nem kellett), azt mondta, hogy sokszor van az, hogy ettől a kontraszt anyagtól az alanyok teherbe esnek (mármint nem az anyagtól, ez kicsit félreérthető volt
, hanem ilyenkor jobban be tud ágyazódni és a fiúkák is könnyeben haladnak a cél felé). Szóval ha mindne o.k., akkor rajta-rajta!
Képzeljétek tegnap óta olyan hányinger kerülget, hogy minden pillanatban azt hiszem, hogy most dobom ki, ami bent van. Ez most mi? Nehogy már a 16.héten kezdjek el itt fetrengeni.