Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csanita örülök,hogy jobban vagy!Még pár nap és olyan mintha nem is lett volna semmijen betegség.

Szerintettek mikor kell feljebb menjen valakinek a höje?Elöször mikor pé. van,utána mikor a beágyazodás van???
Olyan béna vagyok néha. :oops: Nem tudom.
Tudnátok egy kicsit segíteni?

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!

Megint erre járok... :D

Nolina,
Hatalmas gratula Ervin babához! :D Sook-sok tejcit Neki és nagyon boldog életet az egész - kibővült - családnak!

Vica,
Azttaaaaa! Nem semmi pocid lehet! :wink: Kérhetek majd én is képet? :D
Tényleg ne izgulj: ha Apa megígéri, akkor az úgy is lesz! 8)

Kamilla,
Sajnálom, és remélem, jó hírekkel jössz! :D

Druszám,
Itt is :cry:
De fel a fejjel: majdcsak jóra fordul minden! :wink:

Hajni,
Sziiiiaaa! Gratulálok az új munkához! :D
(itt még nem jelentette be senki, h babát vár?! :wink: ) :lol:

Móni,
Azta, hogy telik az idő! :arrow: Sitty-sutty nagycsaládosok lesztek! :wink:
Nekem is nagyon tetszik a lánynevetek!

CsAnita,
Örülök, h sikeresen túlvagy a műtéten és hogy javulgatsz! Meglátod, minden rendbe jön! :D

Assszem, a többit elfelejtettem, amit akartam... :oops:

Bocsi attól, akit kihagytam! ...

Pussz:
Kata
kata1977
Hatvan

Ja, Meliz,
Én nem értek ezekhez a dolgokhoz... Bocsi, segítenék én, de az én tudásommal nem jutnál előbbre! ... :?

Puszi
kata1977
Hatvan

Sziasztok ismet mindenkinek!

Segitsetek abban,hogy szukseg van-e arra,hogy elore elmenyjek nogyogyaszhoz,vagy majd raer a menszesz kimaradasa utan is? Mert nemreg voltam rutinvizsgalaton..
agizsuzsi

Ágizsuzsi!Miért akarsz elmenni előre nőgyógyászhoz?Ha voltál kivizsgáláson az most elegendő,szerintem.Igazán nem tudom hogy te most hol tartasz.Mesélj egy kicsit magadról.
breni

Sziasztok-sziasztok!

Ma volt a 3.inszemem. Ennek most már sikerülnie kell!!! Volt egy 18-as, egy 16-os és egy 27-es. A 27-es valószínűleg már nem játszik, de a másik kettő elég esélyes. Most nem dolgozom hétfőig, úgyhogy lesz időm pihenni. Most Utrot kaptam dufaszton helyett. 3x2. Nem sok ez egy kicsit?

Csanita! További jobbulást. Örülök, hogy ilyen gyorsan javulsz.

Nolina!!!!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK ÉS GRATULÁLOK!!!!!!

Vica! Már nagyon várom, hogy neked is ilyeneket írjak. Bocsi, hogy még nem válaszoltam a leveledre, de amennyit mostanában netközelben vagyok.......

Beu! Olyan ari vagy, hogy mindig írsz nekem is egy-két sort, pedig csak ritkán tudok jönni mostanában. Asszem a kérdéseidre megtalálod fent a választ. Puszi Botinak is!!!!

Na kié lesz 2007 első zebrája? Drukk mindenkinek!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
annyit kellett nekem is!
Egy csomó úgyis kifolyik, undorító egy találmány! :roll:

Drukk! +++++++++
angel37

Kamilla!Drukkolok nagyon.Remélem elkezded a 2007-es zebraesőt. :)
breni

Sziasztok!

Tegnap megvolt a HSG! sztem nagyon szörnyű egy dolog, és nagyon is fájt! szörnyű a póz, meg minden nagyon rossz volt.
ez az eredmény:"A k. anyag szabályos nagyságú é contorú utarust tölt fel. Először a j.o.-i tuba ábrázolódik, később a bal oldali.A k. anyag mk o.-on a fimbrialis végén kijut a szabad hasüregbe."

Szóval átjárható vagyok!! :lol: :lol: Erről is megvan a papír.

Na meg kértem vérvételt a múltkor most arról kaptam egy papírt---nekem nagyon furcsa volt mert a múltkor (akkor a 30. napon volt v.vétel, de most 3. és 21 napi kellett) 3-4 hét múlva lett eredmény--de most már megkaptam. TSH 1,18 uIL.. ez most mi????elvileg ez is jó.

kérdeztem lehet ebben a hónapban próbálkozni..erre mondja hogy ha meg tudjuk oldani akkor igen!! ez most mit jelent??
Pihi, Ti próbálkoztatok? Vagy akinek volt HSG lehet próbálkozni??

Nolina!! Gratula!!

Kamilla, ennek sikerülnie kell!!!

Puszi Mindenkinek!!

Zsu

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Jaj de szörnyű hogy ennyire fáj.Miért nem adnak érzéstelenítést?Nem értem.A doki miért nem volt érthetőbb?
Remélem tud vki segíteni.Írtam az iwiw-re
breni

Kedves Mindenki,

Eloszoris ott tartok,hogy 26 eves vagyok,szeptemberben volt az eskuvom,van egy nagyszeru ferjem es mnidketten szeretnenk,hogy ha szuletne gyerekunk. Es csak azert kerdeztem a nogyogyaszt,mert nem tudom,hogy elore szukseges-e a vizsgalat vagy nem. Ha esetleg valamilyen vitaminhianyom van,kell-e szedni mar terhesseg elott vagy raer csak kozben szedni es ilyen meg effele kerdesek aggasztanak...csak annyit szeretnek,hogy mindent megtegyek,ami tolem telik. :lol:
Udvozlok mindenkit!
agizsuzsi

Zsuzska,

Szuper, hogy túlvagy, gratula az átjárható tubákhoz! :)

Nekem nem tiltották abban a ciklusban a próbálkozást! Ha nem fáj ,akkor hajrá! :wink:

A TSH pajzsmirigyhormon.
angel37

Ja, mondjuk esélyem az nem volt :roll:
de a szex nem volt tiltva! :)
angel37

SZisztok!

Kamilla!

Ha esetleg több időd volna "papír alapú" levélre, akkor a címem megvan, írhatsz úgy is. :wink:
Nagy nagy drukk ehhez az inszemhez. Úgy értem a sikeréhez!
Szorít-szorít! :lol:

Zsuzska!
Bocsi, hogy később írtam vissza sms-t, de pontban 1-kor még eszembe jutottál, aztán elaludtam olvasás közben, és akkor ébredtem fel, mikor írtam. :oops:
Nagyon sajnálom, hogy fájt és rossz volt az egész, de végül jól sikerült. Mi a következő lépés?

Most hoztam pocak fotót, végre ideértem vele:
(nem mindig könnyű ám már hurcolni, feküdni, ülni vele, de én nagyon szeretem :D )
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!Nagyon szép a pocakod és milyen vékony vagy még mindig.Ügyi vagy. :lol:
breni

Vica ! nem jó a messsnegerem!!meg az e-mailem sem!!
:cry: :cry:

zsuzska80
Szombathely

Zsu!

:cry: :cry: :cry: , pedig most van 15 percem amíg itt vagyok.

Anita!

Örülök nagyon hogy kezdesz javulgatni, és emelni is tudod a lábad.
A doki mit mond, mikor tudsz már rendesen menni? Meg mindent csinálni? Vagy az még sok idő, amíg mndent ugyanúgy tudsz majd csinálni?
Gondolom majd lesz valami gyógytorna is, nem? Anyósom gyógymasszőr, ő mondta, hogy ilyenkor azt szoktak. Persze csak finoman.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsu!

:cry: :cry: :cry: , pedig most van 15 percem amíg itt vagyok.

Anita!

Örülök nagyon hogy kezdesz javulgatni, és emelni is tudod a lábad.
A doki mit mond, mikor tudsz már rendesen menni? Meg mindent csinálni? Vagy az még sok idő, amíg mndent ugyanúgy tudsz majd csinálni?
Gondolom majd lesz valami gyógytorna is, nem? Anyósom gyógymasszőr, ő mondta, hogy ilyenkor azt szoktak. Persze csak finoman.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jajj, azt hittem nem ment el. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Csanita! Gyógyulj meg minél hamarabb!!!

Vica...sajnos ....de legalább a babanet bejön...

pussz

zsuzska80
Szombathely

Kedves Mindenki,

Eloszoris ott tartok,hogy 26 eves vagyok,szeptemberben volt az eskuvom,van egy nagyszeru ferjem es mnidketten szeretnenk,hogy ha szuletne gyerekunk. Es csak azert kerdeztem a nogyogyaszt,mert nem tudom,hogy elore szukseges-e a vizsgalat vagy nem. Ha esetleg valamilyen vitaminhianyom van,kell-e szedni mar terhesseg elott vagy raer csak kozben szedni es ilyen meg effele kerdesek aggasztanak...csak annyit szeretnek,hogy mindent megtegyek,ami tolem telik. :lol:
Udvozlok mindenkit!
agizsuzsi

Sziasztok!
Üdv. mindenkinek!!!
Velem semmi újdonság.Kedden voltam a 21 napos vérvételen.Jövöhét szerdára lesz meg az erdmény.

Vica milyen szép a pocid.Milyen jó az alakod.

Kamilla mennek DRUKKOK!+++++++++++++

Ágizsuzsi szerintem vitaminokat szedhetsz nyugodtan.Én az Elevitet szedem.Ebben van minden.Ajánlom még neked a hömérözést reggelente.Abból megtudhatog,hogy van-e peteérésed és az mikor van.Remélem tudtam valamennyitsegíteni.

Kép
Kép
meliz

Ágizsuzsi!
Én e-vitamint és folsavat szedek.De szerintem is jó az elevit is.De ha nem szedsz semmit,sem biztos hogy baj.
breni

Koszi a jotanacsokat,de a reggeli homerozest mikortol kezdjem el csinalni?Azt tudom,hogy a huvelyben kell merni,de mikortol fogjak neki? Mikor lejart a menszesz ? Vagy mikor megkezdodott? Bocs,hogy ennyit kerdezoskodok,de olyan buta vagyok ilyen teren.. :lol:
agizsuzsi

Agizsuzsi,
nem feltétlen kell hüvelyben, a szádban is tökéletes, csak mindig u-ott mérd, ne váltogasd! És kb u.akkor, mielőtt kimászol az ágyból. És inkább higanyossal!

Mensitől mérheted, de az első pár napban úgyse mérvadó. De mérjed első naptól, jól kiismered majd magad! :wink:

Meliz,
drukk az eredményhez! ++++++++
angel37

sziasztok.

aki emlekszk ram,valaha en is topiktag voltam.
nalunk is kiderult a problema.pcos vagyok.most probaljuk kezelni.

mindenkinek szoritok.olvasgatlak benneteket de irni mar nem tudok,mert masik topikokban "lakom" :lol:
sok sikert.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Vica!
Aztaaa. Ez már igen. Tényleg "mindenperces" pocak. És el is hiszem, hogy nem könnyű cipelni...

Moni!
Így, hogy írtad, tényleg olvastam vhol a neveiteket. Honnan jöttek? Nekünk még nincs semmi, még ötlet szinten sem. Apát piszkálom, hogy vegyünk végre utónévkönyvet, mert amiket "fejből" mondok, azt mindet lehurrogja.

Agizsuzsi!
Üdv itt! Az Elevittel kapcs. mondanak ezt is azt is, de sztem jó, ha szeded már a próbálkozós időszakokban is, abban aztán tényleg minden benne van, ami kell és ártani nem árt. Ha még nem próbálkoztok régóta, akkor elég, ha hőmérőzöl, mert kb. fél év próbálkozást úgyis minden doki javasol, mielőtt bmi komolyabb vizsgálódásnak kitennének téged vagy a párod.

Kamilla!
Drukk-drukk!

Zsuzska!
Sajnálom, hogy fájt, de legalább jó lett az eredménye. Nekem amikor hsg-ről beszéltünk a dokimmal (ami végül ugye nem kellett), azt mondta, hogy sokszor van az, hogy ettől a kontraszt anyagtól az alanyok teherbe esnek (mármint nem az anyagtól, ez kicsit félreérthető volt :oops: , hanem ilyenkor jobban be tud ágyazódni és a fiúkák is könnyeben haladnak a cél felé). Szóval ha mindne o.k., akkor rajta-rajta!

Képzeljétek tegnap óta olyan hányinger kerülget, hogy minden pillanatban azt hiszem, hogy most dobom ki, ami bent van. Ez most mi? Nehogy már a 16.héten kezdjek el itt fetrengeni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bakker, Vica!
Megint elkerültük egymást. Nagyon szép a pocid!

Zsuzska!
A lényeg, hogy átjárható vagy. Remélem, hamarosan együtt növesztjük a hasunkat! Nekem a HSG ciklusban szigorúan tilos volt próbálkozni. Szerintem ezen az egy hónapon már nem múlik semmi.

Angel! Neked mikor folyt köv? Van fagyi?

Na én megyek. Nem tudom mikor leszek netközelben legközelebb, de mindenképp írok, hogy mizu.

Pussz mindenkinek. És köszi a drukkokat.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
sajna nincs fagyink :cry:
Folyt leghamarabb március/áprilisban köv, de lehet, hogy június is lesz...
angel37

Monyoka!

Sajnálom,hogy PCO-s vagy.Én is.De nekem az orvos egyből a műtétet mondta.Bár sokan ellenzik itt a babaneten.De a dokim nem gondolkozott rajta egy percet sem.Azt mondta hogy minél hamarabb legyen baba,akkor műtét.Na mindegy.Minden dokinak más a szemlélete.Remélem hatásosak lesznek a gyógyszerek.
Fel a fejjel.
breni

Monyokám,
ne haragudj, ez előbb totál nem láttam hsz-ed!

Sajnálom, hogy PCO :(
Remélem sikerül jól kezelni!
angel37

Kamilla,
megadrukk a verseny megnyeréséhez! :wink:

Nolina,
Isten hozta Ervin babát. Peti is sokat aludt, túúúúl sokat, vagy 2 hétig. Biztos kiütötte a szülés.

Vica,
mekkora pocak. :D Jó is volt pocakosnak lenni.

Zsuzska,
szuper a hsg. Szerintem akciózzatok.

Monyó,
sajnálom a pco-t, remélem hamar elkezdik a kezelést.

Betti,
szép nagy lett a babód. :wink:

Törzstag csajok!
Nem fogjátok elhinni, de van néhány bescannelt képem Petiről, az egyiken én is rajta vagyok. Aki küld mailt a hp76bp@lycos.com -ra, annak küldök.
Akik nem rég csatlakoztak azoknak nem küldenék, ne haragudjatok. A többiek igazolhatják, hogy nem vagyok nagy képküldözgető. :roll:
potter_76

Sziasztok!!

Gyors bekuk :D :D :D !!

Monyoka!!
Sajnálom a pco-t :( ,de gyere gyakraban ha tudsz!!

Ágizsuzsi!
Én E vitamint ,vas+folsavat szedek!!A hömérözést én is ajánlom,kukk be a hömérös topicba ott segitenek a méréssel kapcsolatba!!!

Vicaaaa!!

Aztaaaaaaa szép poci,és te vagy a köv...,huu dee izgi :D :D :D !!!

Hajny!!
Neked +++ megy a drukk most te vagy a tábla tetején!!!!

Sonjus!
De ari vagy ,de most nem reménykedtem ,mert a görbém nagyon gáz lett(szerintem most nem volt pé-m vagy az alkohol befolyásolta ) az ünnepek alatt kicsit kirugtam a hámbol ,szilveszter napján már este 8-körül mentünk a bnömmel jozanodni ,emiatt még egy hónapot mérek,és semmi alkohol január 1 -után:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!
Az a baj a pezsgö nekem nagyon megárt!!!

Bocsi ,hogy mindenkinek nem irtam ,de én mindig rohanok :( !!

Sziasztok!!
Vendég

szia mindenkinek! elszánt netes böngésző vagyok, onnan szerzek hasznos információkat, melyeket olvashattok a "ma megint megjött -hasznos linkek" topikban. remélem hasznát veszitek! ha valakinek van valami kérdése, az szóljon és utánanézek! megtaláltok a "ma megint megjött" topikban, általában ott lógok!
Vendég

Potter!
:D :D :D

Küldtem emailt!!!
Szia!!
Vendég

Zsuzska!
Akcióra fel!!!

moni

Sziasztok!

Koszonom szepen hogy gondoltatok ram!!!!!! :D

Vica!
En meg mindig nem terek magamhoz hogy hogy eltelt veletek az ido!!!! :shock: :shock: Es milyen nagy a pocid!!! :D Kitartas a maradek 40 naphoz!! :wink:

Zsuzska!
Sajnalom hogy ilyen rosszul elted meg a HSG-t!! :( Viszont nagyon orulok hogy atjarhato vagy!!!!!!!!!
Nekunk lehetett probalkozni!!

Kamilla!
MILLLLLIO SOK DRUKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Nolina!
GRATULALOK ES SOK EGESZSEGET KIVANOK!!!

Csanita!
Mielobbi felepulest kivanok neked!!!!!!!

Agi!
Kerhetek en is kepet????????

Magamrol:
Ma johettem haza a korhazbol!Meg nagyon faj a jobb oldalam!Kurettel eltavolitottak egy polypusos jellegu valamit a mehembol,es mindket oldalam teljesen zart!Rengeteg osszenovesem van,nehezen tudtak megkozeliteni a reszeimet!
Mar csak lombikkal lehet babank! :( Nagyon nehez ezt leirni!De egyebkent jol vagyok!Ugy ahogy sikerult feldolgoznom!Meg nem tudom hogy hogyan tovabb! :?

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Ancsa! jaj ez nagyon rossz hír :( :( nem is tudok mit mondani, annyira sajnálom :( ez hihetetlen, hogy egy sikeres terhesség után ilyen történhet :(

Meliz! Én úgy emlékszem akkor van pé- amikor a hő "mélyponton" van, utána meredeken fölfelé megy.

Régi Kata! Örülök azért, hogy benézel néha! DE magadról is írjál mááá

Kamilla! Na ez már egy jó hír, hogy lehetett inszem a héten! Félsiker! NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!!!!

Zsu! HSG :( de legalább átjárható vagy!

Vica! ez igen! EZ ám a pocak!!! mindig annyi mindent akarok neked írni, most már összeszedem magam egy e-mailre :) nemsokára mehetsz CTG-kre! tényleg hol szülsz? Jó priviben is!

Emese! hányinger? Lehet, hogy nálad később jelentkezik most?Jó már a gépetek? hozol pocakfotót?

Editke! No akkor, én tavaly szilveszterkor bevallom úgy "alászaladtam" ,hogy én is este 8-ra (szilveszter napján :shock: ) józanodtam ki. Szégyellem is. Ez volt az utolsó, utána jött a január, az utolsó mensimmel :) :wink: :wink: DRUKK!!!
(természetesen "beelőzhetsz egy hónappal :))

holnap már táblát is hozok :) :oops:

Jó éjt!
Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy Veletek is megosszam a mi kis titkunkat! Ha Isten is úgy akarja, akkor Anna babának augusztus végén kistestvére születik.

Ma voltunk dokinál, UH szerint 6-7 hetes a babó és minden OK. Fantasztikus érzés volt látni, ahogy dobog a pici szíve. Kívánom, hogy midannyiótok, akik szeretnétek mielőbb átélhessétek ezt a csodálatos érzést!

Móni! Szóval ketteske útban van. Én sem hittem volna, hogy az első próbálkozós hónapban összejön, de sikerült. Remélem minden rendben lesz!

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Sziasztok én nem régen regisztráltam :D
Rólam annyit kel tudni, hogy a páromal idestova 2001-óta teveztük el , hogy kisbabát szeretnénk.
De nem jött a baba :(
Tavaly nyáron elmentünk egy medőségi kivizsgálásra, ahol a páromnál megálapították, hogy kevés a spermiumainak a száma :cry:
Nekem csak annyi a gondom, hogy nem mindig van peteérésem :oops:
A párom andrológusa az ICSI-t javasolta a páromnak :wink:

lusy

Sziasztok lányok!

köszi mindenkinek a választ, de most megint van kérdésem:
mikor megvolt a HSG akkor nem véreztem, aztán délután egy kicsit, aztán azóta barnázom. ez normális? meddig tart még?
Kamilla, Angel, Ancsa, nektek mi/hogy volt?

egyébként még mindig nagyon rossz rágondolni. de remélem ezek az emlékek megszépülnek egyszer. :wink: :wink:

Melcsi! Gratula! ügyik voltatok!!

Ancsa, nagyon sajnálom. :( :( Remélem sikerül feldolgoznod!

Moni o.k.!:)

szép Napot, még majd jövök, mrt nincs sok melo...sőt!! :D :D

zsuzska80
Szombathely

Melincsi!Nagy-nagy gratula! :wink:
breni

SZiasztok!

PotterÁgi,
no hadd lássam fényképen is! :D
Ha nincs kéznél a címem: angel.37@freemail.hu

Ancsa,
szegény, sajnálom, hogy ilyen híreket kaptál! :(
De túlvagy, és legalább tisztán láttok...(ezt most nem vigasztalásnak szántam)
Ha megbarátkozol a gondolattal és elszánod magad, szívesen segítek bmilyen infóval, amivel tudok! :)
És azt javaslom, ne várj sokáig!

Zsuzska,
csak közvetlenül utána véreztem egy kicsit, de ne aggódj, egy pici vérzés, pecsételés normális! Hogy meddig tart, az változó.
Tuti megszépül, még az én horror-hsg-sztorim is utólag már inkább szórakoztató! :wink:

Lusy,
üdv! Ezek szerint ti is lombik...
angel37

oksi Angel! megnyugodtam:)

miért neked mi volt??

többiek hol vannak? ma ráérek!!:)

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok,

Ma talán nekem sem lesz olyan gázos a napom... :D

Beuka,
Bocsi, lehet, h magamról tényleg nem írtam, de nemigen tudok semmi érdekeset mesélni... :oops:

Melincsi,
Aztaaaaa! Tök jó!!! Ügyik vagytok! :wink: Gratulálok és drukkolok, h minden rendben legyen! :D
Asszem, azt sem írtam még, h Anna vmi gyönyörűséges csajszi! :D

Ancsa,
Tényleg hihetetlen, h ilyen történhet egy terhesség után... :? És belevágtok, vagy még végigbeszélitek és vártok vmennyit? Marci hogy viselte a távollétedet?

Zsu,
Az jó, h átjárható vagy, a többit meg úgyis el fogod felejteni! :D
Szerintem is hajrá!!! 8)

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

Kataaaa!!mi van veled, olyan régen beszéltünk? mi van a lakással? és a projekt most parkolópályán van?

jaja már szépülnek a szerdai élmények!:D

zsuzska80
Szombathely

Szép jó reggelt mindenkinek!

Igen és azon belül icsi :D

lusy

Sziasztok! Csak gyors egy tábla:

Kép

Kép
Kép
beuka

Zsu,
:D Sajna itt bent nem működik az msn-em, otthonra meg már későn érek, így nemigen tudtunk kommunikálni... :cry:
A lakás szépül 8) és fizetjük :cry: :cry: :cry:
A project sajna parkol... Tudod, amíg nem tudunk a lakásba költözni, addig nem lenne a legjobb döntés belevágni... Ráadásul egyre nehezebben viselem 'anyósomékat'... :?
Puszi
kata1977
Hatvan

Zsu,
Most vettem észre, h totál egy napon vagyunk! 8)
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?