Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Meliz,
a kérdés jó! Így a lombikokkal az ember látja, hogy hiába van sok petesejt, tuti randik, tuti mnyh, x és y rásegítés, még a készre gyártott embrike sem tapad meg sok esetben... :?
Ha lenne rá válasz, hogy miért, akkor a meddőségik 100% sikerrel dolgoznának! :wink:

Ti meg ezek szerint jól beletrafáltatok! :D Drukkolok! Hátha átküzdi magát a necces petevezetőn! :wink:

Monyókám,
köszi! :)

Nolina,
neked is! :)
De jó, hogy nem kellett befeküdni mégse!
angel37

Sziasztok!
Angel,
Teljesen igazad van.De ki kellett nyavajognom magamból.Bocsi. :?
Néha már el sem hiszem,hogy sikerülhet is.
Holnap megyünk Pécsre.Lombik ügybe.Kiváncsi vagyok mi lesz.

Pihi,
De jó,hogy megint tudsz jönni!!! :D Ha ritkában de még is jössz.

Kép
Kép
meliz

Semmi gond, ezért van a topic! :)

És igazad van, érti a franc, hogy mit kéne meg a kis fenekük alá rakni, hogy megtapadjanak! :roll: :lol:

Néha én is arra gondolok, kész csoda, hogy egyáltalan vannak sikeres akciók! :shock: :wink:

Csak ügyesen holnap! Gyere majd a hírekkel!
angel37

Sziasztok lányok!

Pihi, lassan peteérsz!

Meliz, holnap ügyi légy azt várunk a hírekkel!

Csanitáról még semmi hír! :cry: De reméljük túl van rajta!

Lenne egy kérdésem hozzátok: Akinek volt templomi esküvője az írna egy kicsit, hogy mit kell a papnál csinálni, miért kell majd 3 hónapig járni hozzá?!

Kép
kata05

Kata :)
ebben sajnos nem tudok segíteni... nekünk polgári sem volt :D

Több barátunknak is volt templomi, jegyesoktatásra kellett járniuk, de hogy az konkrétan mit takar...
angel37

Anita hírek!

4-kor hozták ki a műtőből, csúszás volt. Viszonylag jól van, de még fájdogál rendesen. Holnapig fekvés.
pihi

Kata, nekünk volt templomi, de csak egyszer voltunk a papnál előtte. Végigpróbáltuk a szöveget és annyi volt. De azt hiszem, ez azért volt így, mert messze volt az esküvőnk és nem tudtunk volna járni.De a szülőfalumból kellett igazolsát vinni a paptól, hogy meg vagyok keresztelve és első áldozó is voltam, meg talán arról is, hogy megfelelő oktatást kaptam. Remélem nem írtam hülyeséget. Így emlékszem.
pihi

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyen járok-e de nagy dilemmám van és szeretném a segítségeteket kérni.

Párommal 8 hónapja próbálkozunk baba ügyben, eddig sajnos sikertelenül. Késik az aktuális mensi - még csak 4 napja ugyan 28 napos ciklussal- de 2 napja minden előjel nélkül, hirtelen felindulásból hatalmasat hánytam (kiugorva az autóból), szédültem, álomkóros vagyok, érzem a hasam hol tompán fáj, hol egész erősen, vagy csak úgy érzem. Sok a savam, azelőtt soha nem volt.

3 napja teszteltem egyet, negatív... Tegnap is két negatív, ma reggel ébredés után teszteltem még egyet, az is negatív lett.

Nem szokott kimaradni, a kérdésem az lenne: lehetséges-e, hogy még nem mutatja a teszt, ha esetleg végre sikerült, vagy egyéb oka lehet?

Előre is köszönöm :)
judith schloemer

Látom Anita Híradó megérkezett, én most kaptam üzit tőle! A doki aranyos, a szobatársak jók!

Pihi, Angel köszi a választ!!

Kép
kata05

Szia judith,
Szerintem elképzelhetö,hogy terhes vagy.A terhességi teszteknél van érzékenyebb ami elöbb kimutatja ha kismama vagy.Én kettö ilyet is ismerek.Az egyik a Gabriel a másik Pregimax Plusz.
Kívánom,hogy pozítiv legyen.

Kép
Kép
meliz

Kata!

Mi is templomban esküdtünk: Róm. Katolikus.
Jegyes oktatásra kell járni (pap függő, h mennyi órát akar nektek tartani). Kb. mi is 3 hónapot jártunk (4 házasulandóval). Megkérdezi, h milyen szentségeket vettél már fel és azokról igazolást kell szerezned. Csak 1 héten 1* kellett mennünk ( 1 órát)! Itt a pap a bibliából is tart órákat de legfőbb képpen a helyes gondolkodási formát hozza ki belőletek.
Nekünk mesélt az addigi munkáiról.
Ő egy nagyon jó pap (kb. 40éves). Megérti, h az emberek többsége nem ér rá minden misén megjelenni a mai rohanó világban.
A férjemnek csak keresztelője volt (amikor született). 3 hónap alatt megvolt neki az elsőáldozása! Ahhoz képest, h én anno 2 év alatt szereztem meg az elsőáldozást és rá 1 évre a bérmálást, igazán nem sok idő az a 3 hónap. :D

Az esküvői tanuknak kell az igazolása, h ők is abba a vallásba tartoznak mint ti (keresztlevél nálunk elég volt ).

Kép
lara26

Betti,
asszony leszöl??? Hínya!! :lol: :lol: :lol:
Egy évet kell várni? Nekem nem mondták. Miért? Erősödjön a heg? Nekem lejár májusban, addig úgyse leszek terhes...

Anita,
gyógyulgass.

Nolina,
szuper, hogy még egyben vagytok. Ne használj haskötős dolgokat, így gyorsan megerősödik megint a hasizmod. Igaz pár napig fájni fog sok mozdulat, de ha nyomod a kezeddel a vágást közben az sokat segít. De majd elmondják a kórházban.

Jegyesoktatás: 4x voltunk, sok jót mondott a pap, ha itt élne Bp-en szívesen járnék hozzá beszélgetni, pedig nem gyakorlom a vallásomat. De a média annyira ontja a sok dinnyeséget, hogy tiszta relax egy ilyen beszélgetés.
potter_76

Gabriellel csináltam :(

Egy hét múlva újra próbálom, nagyon köszönöm a választ 8)
judith schloemer

Sziasztok!

Köszi az infokat Anitáról! Gyógyuljon meg hamar és ne fájjon neki!

Kata!
Bár már páran válaszoltak, azért én is hosszáteszek egy "keveset": Nekünk is volt templomi, szintén katolikus. Két paphoz is jártunk, mert az első végülis nem akart minket összeadni, csak ezt fél évnyi, heti 1 órás "tanfolyam" után "tudtuk meg". Nem voltunk megkeresztelve és úgy indult az egész, hogy szépen eljárunk hetente egyszer beszélgetni és majd esküvő előtt megkeresztel minket. Amikor már ott tartottunk, hogy kértem, hogy írjon be minket a füzetébe, hogy pontosan hánykor lesz az esküvő (már meg kellett rendelni a meghívót), akkor közölte, hogy ha megkeresztelne minket úgy, hogy nem biztos benne, hogy tényleg hiszünk is, az olyan lenne, mintha a nyelvvizsgán előre odaadnák a bizonyítványt. Keresztelés nélkül viszont ugye nincs esküvő sem. Végül egy másik plébánián végigültünk 10 előadást rajtunk kívül kb. 20 párral, ahol a bibliai témákról és az élet dolgairól beszéltek. Ezután az esküvőnk előtti hétvégén megkereszteltek minket, majd köv. héten esküvő. Ezzel a hosszadalmas történetünkkel csak azt akartam jelezni, hogy plébánia és papja válogatja. Tanuknak kell a keresztlevele, meg a sajátotok és nagyjából ennyi.

Judith!
Kívánom én is, hogy az érzékenyebb tesztek vmelyike poz. legyen, bár őszintén, sztem, ha ennyi teszt is neg. lett úgy, hogy már késik a mensid, akkor vmi más lehet a rosszullétek mögött, de tényleg kívánom, hogy Meliznek legyen igaza és babás legyél!!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Húú, addig klimpíroztam, míg itt beelőztetek pár hsz-al.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lányok, mindenkinek aki válaszolt nagyon köszönöm! Mi meg vagyunk keresztelve mind a ketten és elsőáldozók is voltunk! Hát majd a többit meglátjuk! Pénteken kell először menni!

Kép
kata05

Sziasztok!

Anita híradó!

4-kor hozták ki a műtőből, csúszás volt, így délután került sorra, egész jól van, csak fáj a dereka + még elég gyenge, és fázott is szegény.

Bea

Kép
Kép
beuka

Nem volt megint Babanet! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Anita!
Orulok hogy mar tul vagy rajta!!!!Mielobbi felepulest!!!!

Pihi!
Jo hogy beneztel!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Kata,
nekünk is volt templomi. Fél évig jártunk jegyesoktatásra, arról szólt hogy ki kinek a kicsodája és mit csinált, tehát tiszta hittan óra a suliból :). Nekünk csak a keresztelésről kellett az igazolás. A tanuknak nem is kellett semmi, sőt meg sem kérdezték ki lesz a tanu. Szóval nagyon kiakadtam, minden szombaton ott ültünk két órát a templomban (1óra a mise, 1 óra a jegyes oktatás), ráadásul mi sem jártunk előtte igazán templomba, sőt a pap azt sem tudta az esküvő előtt két héttel hogy mi kik vagyunk. Szóval megspórolhattuk volna. Viszont az unoka nővéremék gyóntak és áldoztak is előtte. Bár nem tudom nekik milyen előképzettségük van. Ja és a pap mielőtt bementem a templomba letolta a násznépet, hogy ne rágózzanak :), utánna meg alig várta hogy ellökjön minket spurizott a vőfély után, hogy ő miért nem jött be. Szóval nálunk nagyon izgi volt.

Angel
én is kitartóan szorítok. Annyira bízom bennetek :).

Editke
örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Nekünk a szilveszter nem volt annyira jó, de ez hosszú.

Van két hírem is magamról, az egyik jó a másik nem annyira.

Jó: Van új munkahelyem, holnap kezdek. Nagyon örülök.

Rossz: legalább fél évre halasztjuk a babát. Vagyis csak leállunk a témával, de nem adjuk fel. Még adunk fél év időt a spontán babának. vagy majd meglátjuk mennyit. Azért bízom, hogy nem kell sokat várnunk, és most hogy nem annyira lehet sikeredik.

Na jó, sokat dumálok megint

Puszi mindenkinek

Hajni
vkhajni

SZiasztok!

Anita,
Jó, hogy túlvagy rajta! Jobbulást neked és gyors felépülést! :)

Judit,
üdv itt! :)
Hátha a következő teszt :wink:

Hajni,
miért a fél év halasztás? :(
angel37

Sziasztok!
Nagyon új vagyok itt, a téma viszont aktuális: babát szeretnénk :) 15-én megyek az nődokihoz, végre-valahára leveszi a spirált. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem (nem bírom ki addig): mennyi időnek kell eltelnie, amíg belekezdhetünk a párommal "projektbe"?? :oops:
Köszi!

Kép
julie007

Szia Julie, üdv itt!

hú, sztem itt senkinek nem volt spirálja, legalábbis én úgy tudom, segíteni sajnos nem tudok...

De a doki biztosan megmondja! :)
Úgy gondolom, miért ne kezdhetnétek a következő ciklustól? :wink:
angel37

Hello Lányok!

Julie, a Moninak volt spriálja, majd jön és mond valami okosat.

Angel mizu? holnap vérvétel akkor?
nekem is cicifájás alábbhagyott, most jön aminek jönnie kell...

Hajni, milyen melod lett?

Csanita!! remélem már jól vagy!!! gyógyulj meg hamar, és várunk vissza!!!

szép napot Mindekinek!

zsuzska80
Szombathely

Drágák vagytok, köszönöm szépen az eddigi gyors válaszokat, epedve várom a többi(eke)t is! Hátha lesz valami konkrétum, mert azt hallottam, hogy pl. aki gyógyszert szed, annak várni kell néhány hónapot, hogy távozzanak a csúnya dolgok a szervezetből. Na de hát mi nem annyira bírunk várni :lol:

Kép
julie007

HAlihóó!

B@sszus nem láttam tegnap, hogy Pihi már írt Anitáról :oops: :oops: :oops:
Nem tudtam jönni, csak nagyjából olvastalak benenteket, szurin voltunk, de majd elmesélem, most sincs sok idő, nemsokára ébred + kaja cska egy táblát nyomok

ANGEL! NAGYON NAGYON SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És nagyon várom a híreket!

Kép

Kép
Kép
beuka

Zsuzska,
holnap teszt+vérvétel! :wink:

Igen, az áruló cicik :roll:
Azt hiszem már bennem is csak a progiszuri tartja vissza a vérzést :(

Beu,
nagyon köszönöm! :)
angel37

Sziasztok!

Angel!
Lszi ne legyél ilyen pesszimista! Tudod, fő a pozitív gondolkodás :wink:

Julie!
Uncsitesóm feleségének volt spirálja kb.5 évig, most ők is gyúrnak ketteskére és nekem úgy rémlik, hogy a következő ciklustól zöld utat kaptak, ahogy leszedték neki.
De a tutit majd a dokid megmondja (és Moni :lol: )

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Köszi neked is, Szonibaba, az nagyon jó lenne, annyit azért mindenképpen várni akartam, biztos ami biztos alapon. Csak aztán sikerüljön hamar, mert 32 éves leszek azonnal - februárban -, de mit tegyek, ha csak most értem meg az anyaságra :D Bár ahogy a táblázatot elnézem, sokan vannak, akik régóta próbálkoznak, de azért remélem, felkerülhetek oda nemsokára... Lehet olyat?

Kép
julie007

Moni,
benéztem a kistesós topikba és láttam a szalagodon az örömhírt!
Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Szoni,
aranyos vagy! :)

Alapból egyáltalán nem vagyok pesszimista, egész addig tökre bíztam míg nem jött több rossz irányba mutató jel az utóbbi pár napban... Ha mindezek után sikerült, én baromira meg leszek lepve, sajnos bízni nem tudok. A dolog odabent már eldőlt, pozitív gondolkodás ide v. oda! :wink:
angel37

Julie:

Anyumnak annó volt spriálja utánam 6 éven át, miután levették 3 hónapra már bent lakott a kisöcsém a pocijában. :) Hőmérőzött szorgosan. Csatlakozom az előttem szólókhoz: dokit nem árt megkérdezni.

Nekem még mindig nem jött meg, már lassan egy hetet késik, nem csinálok újabb tesztet, lehet csak meg vagyok keveredve HcG ügyileg. Legalábbis nagyon remélem! Egyre erőteljesebb szédüléses, émelygős időszakaim vannak, hangulatváltozásaim, görcsöltem, de nem történt semmi. Aaadja az ég, hogy babás legyek!!
judith schloemer

Sziasztok

Julie
Nekem spirálom volt. A dokim azt mondta, hogy lehet azonnal próbálkozni. :D

voltam tegnap dokinál. Hormonok rendben, terimémre azt mondta megnézi menzi után, ha még ott lesz , mert gyakran magától felszívódik. Ha nem akkor lehet, hogy csokoládé ciszta, amit elmondása szerint egy rutin műtétel el lehet távolítani. Nagyon megnyugtató a pasi. :)

Viszont párom eredménye alapján javasolta, hogy gondolkodjunk a Kaálin. :cry: Spontán kizárva!
h-boglarka

Bogi
gyógyszerekkel nem lehet apát rendbehozni? :roll:

Anita
remélem már jól érzed magad, pihenj sokat

mostani görbém
Kép
tegnap és előtte görcsöltem erősen, még meristint is vettem be, ma már jól vagyok

Kép
gaby25

Julie!
Írd meg az adataidat, Beuka kezeli a táblát és gondolom szívesen betesz téged is - ugye Beu?

Judith!
Szorítok nagyon, hogy ezek a jelek Babát jelezzenek!!!

Bogi!
Akkor végülis megnyugtatott a doki, már ami téged illet. Apával kapcs. nem is bíztatott, hogy rendeződik a dolog? Vagy ez végleges? :cry:

Gaby!
Ez jó kis görbe...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

A párommal mi is beálltunk a babára várok sorába (augusztus óta probálkozunk). Túl vagyok egy Clostylbegit kezelésen (0,8 volta prog szintem) januárban kell majd visszamennem, addig próbálkozhatunk.
Most a 29. napon vagyok, de nem érzek semmi különöset. Igazából azt sem tudom, mikor kéne megjönnie, nagyjából 33-35 naposnak tippelem. Az első ciklusom 35. napos volt, a második 33, az utolsó 37. Úgyhogy még várok. Bár, ez a hónap valahogy más, mint a többi.
Elég sokat ég a gyomrom, sokat szédelgek, viszketnek a melleim, és szurkálódik a pocim is.
Ha 10 nap múlva sem jön meg, csinálok egy tesztet. Aztán majd meglátjuk.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Szép jó estét!

Na picit tudok talán jönni, bár épp most kezdődi kaz Oscar :(

Ági! Hajrá ketteske!!!!Drukkolok! volt már példa szoptatás alatti teherbeesésre nemde? :wink:

Meliz! Mi volt a dokknál? A lényeg, hogy jókor voltatok együtt :) Drukkolok!!!

Zsu! Jobbulást apárodnak!

Ancsa! Köszönjük szépen, jól vagyunk. Botond tegnap kapta meg a 2 hós szurit, nem mondom, hogy nem sírt, de nem volt vészes. Estére picit felment a hője, de nem lett lázas. SZépen növöget, már 59 cm, és 5100 gr. MArci hogy bírja az ovit?
Jövő kedden lapar + hystero! Tök jó, hogy ilyen hamar meglesz, bár tudom, hogy Neked nagyon nehéz lesz :( NAGYON DRUKKOLOK!!!!

Angel! REggel ha törik, ha szakad jövök, hogy mi újság Veled! NAgyon drukkolok!!!!!
Szülsé után kaptam egy csomó szurit a popómba (méhösszehúzókat) és az egyiket belül :shock: még mindig érzem. Kívülről nincs semmi jele. Mi a fene lehet? Azért kérdem Tőled, mert Te (Sajnos) nagyon járatos vagy a szurikban

Betti! Mit hallok, esküvő?? De jó!!!! MI az, hogy már késő??? Dehogy hajrá a 3 bébiért!!!!!

Nolina!! Te még egyben?!?!!? Annyira jó, hogy nem kellett befeküdnöd! Sokat gondolok rád montanában és nosztalgiázok! NAgyon szorítok Nektek!!! Ja és igen vannak babák, akik érzékenyek a frontra, Ha Ervin már odabenn megérzi, akkor kinn is fogja :( Pihenj sokat!!!!

Pihi! Jaj sajnálom, hogy mehjött, ráadásul karácsonyra :evil: :evil:
Erdély! :) merre voltatok?

Hajni! Mi az új meló?

Julie! Igen, hogy Emese írta, én csinálom a táblát, és ha leírod az adataidat beraklak, de nem ér ám akkor eltűnni!

Bogi! Kaáli :( Drukkolok, hogy mégse keljen. Tudod mi is voltunk konzin, s végül spontán lett!!

Gaby! jó ám ez a görbe!

Ági, Betti! Ti beadattátok az agyhártya gyull. ellenit? Húzogattátok(játok) a kukit?

NA most már megyek megnézem a filmet, mostanában ez a pihenés. DE MEM PANASZKODOM!

Jó éjt!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Nagyon draga vagy Beu! :D Koszonom!!!! :D
Igazi kis hos volt akkor Boti! :D Csak igy viselje akkor a tobbit is!
Marci most nem jar oviba!Szunet volt,most meg nem akartam vinni nehogy haza hozzon nekem valami bacit es elmaradjon a mutet!Meg a heten ugy is ket nap lett volna csak!Holnap mennem kell vervetelre meg vizsgalatra es nem biztos hogy beertem volna erte,igy jon velem!Jovo heten meg itthon lesznek kettecsken az apukajaval! :(

Agi!
Irtad multkor hogy piszkal a vedoneni a forgolodas miatt!Raszanta mar magat Peti baba?

Angel!
Meg tart a DRUKKom!!!! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

ma lement 36,8-ra a hőm, így már nem olyan jó :( de igazán én most nem is számítottam babára, mivel apa gyógyszert szedett, és biztos nem jött ilyen gyorsan rendbe :?

Kép
gaby25

Sziasztok!

Bocsi, de csak az utolsó pár oldalt futottam át, mert a hőmérős topicot 2 napig olvastam :)
Nem sokáig bírtam babanet nélkül :)

Kamilla!
Én is sajnálom, reméltem, hogy jobb hírekre jövök!

Angel!
Akkor ma lesz eredmény? Jesszumpepi, drukkkkolok ezerrel!

Örülök, hogy Anitával minden ok, gyors gyógyulást kívánok!

Beuka!
Gratula a hős manódhoz :) Pici sírás engedélyezett, nem? :)
sonjus

[quote="beuka"]
írta:
beuka

Ti beadattátok az agyhártya gyull. ellenit? Húzogattátok(játok) a kukit?

Nem és nem. (Legalábbis nem a petiét. :lol: :oops: 8) )

Ancsa,
minden hónapban megfordul egyszer elég ügyesen, de amúgy nem strapálja magát. Mindegy, a mozdulat megy neki, majd beindul ha akar.
Nagyon szurkolok neked!!!!

Angyal,
:?: :?: :?:
potter_76

Sziasztok!
Hát tegnap megnap megvolt az a bizonyos konzultáció.Nem is tudom,hogy álljak neki az írásnak,hogy ne bögjek. :cry:
Úgy kezdtünk,hogy megbeszéltük a gyógyszereket mit,hogyan kellene mit kellene.Ez OKÉ-s volt.
Tavaj szep. ótta várunk erre a napra.Erre megnéz valami táblázatott ami teljesen tele van írva lapokon keresztűl.Most készüljetek fel azt mondja a doki junius-juliusra tudnánk megcsinálni.Gondolhatjátok.Elöször elsírtam magam.Utána rosszul lettem.Mindenki teljesen megvolt ilyedve.
Azt a férj uram erött vett magán adtunk a dokinak lovét és igy megcsinálják márc.-ba.
Aztán hazafele megbeszéltem magammal,hogy én végül is nem vagyok beteg és nem akarok lombikra menni. :evil: Addigra lehet,hogy babás leszek már..? :twisted:
Bocsi,hogy sokat írtam.

Kép
Kép
meliz

Beuka
Én kellett húzogasam a fiamnak a kukacát.

Kép
Kép
meliz

Sziasztok, most értem vissza a Kaáliból.

Hát nem sikerült. Pedig halvány pozitív teszttel indult a nap (nem kellett mereszteni a szememet, halvány, de határozott csík volt), de a HCG nulla :( :( :( Úgyhogy ma már nem szúrunk. :(

A drukkokat köszönöm mindenkinek!

Jan. 30-ra kaptam konzultációs időpontot, de azt hiszem több kihagyás lesz most, mint a kötelező 3 hónap...

Beu,
valszeg becsomósította az izmot, de ez csak egy ötlet
angel37

JAj Angyal, annyira sajnálom! :cry: :cry: Ráadásul így, hogy reggel még egy csíkocska is volt. Gondolom mennyire magad alatt lehettsz. Sok sok erőt kívánok Nektek! Lehet, hogy jó ötlet a szünet, bár én marha könnyen beszélek :(

Meliz! Ez elég durva amit írtál. Nem csodálom, hogy a sírás, majd a rosszullét lett úrrá rajtad. Drukkolok, hogy ne legyen lombikra szükség!!!

Szoni! Üdv újra itt :) köszi! :) :wink:

Ancsa! Akkor ma MArci elkísért a viszgálatokra! De jó! Egész héten bent kell feküdnöd? :shock: jaj :(

Ági! NEkünk a dokinéni mindkettőre igent mondott :shock: :?

Gaby! Hő :( de még nincs veszve semmi!

Bea

Kép
Kép
beuka

Angel!Nagyon-nagyon sajnálom ami történt. :cry:
breni

Angel
Nagyon sajnálom.Annyira úgy éreztem...
Hogy lehet az,hogy reggel még is volt egy pozítiv eredményed?
Én ezt most nem értem. :(

Beuka köszi a biztatást.
Beszéltük már azt is párommal,hogy esetleg a Kaáliba kellene menni.Csak félek,hogy az egy csomó pénzbe kerülne.Ez az új rendszer miatt.
Képzeld tegnap még azt is mondta a doki,hogy fent még azt sem döntötték el,hogy most 1 v. 2 támogassanak(lomb.). :evil:

Kép
Kép
meliz

Lányok,
köszönöm, nem értem én sem, mi volt ez az egész :roll:

Az egyik felem legszívesebben azonnal nekiugrana a következőnek, de a másik felem azt mondja, nem szólhat erről minden. Sajnos egyre inkább úgy érzem, lehet, hogy sosem lesz gyerekünk, és nem akarok majd évek múlva eszmélni, hogy minden mást elhanyagoltam magam körül.

Meliz,
még semmi nincs eldöntve, jelen pillanatban még a "régi" trv él, azaz 5 tb-s alkalom.
A várólista dolog nem semmi :roll:
angel37

Sziasztok!

Angel!
Nagyon-nagyon sajnálom, pedig annyira drukkoltam :cry:

Meliz!
Ez azért nem semmi, hogy ha van lóvé, van időpont is?!
Szorítok, hogy ne jussatok el a lombikig és magától jöjjön a Babó. Végülis, ha nincs semmi bajod, akkor megvan rá minden esély.

Gaby!
Hő: :(

Anitáról van vmi legújabb hír, hogy hogy van?

Fiús Mamik!
Ezt a kuki huzogatást én nem értem. Igaz nekem Szonjám van, de van 3 öcsém és emlékszem, hogy nekik kellett huzogatni és minden fürdéskor jól kitisztítani (ez 16 éve volt). Mostanában meg össze-vissza hallok ezt is, azt is (egyik szakértő azt mondja nem kell, másik azt, hogy kell). Nem lehet könnyű kiigazodnotok.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

sziasztok!

Angel ezt nem hiszem el... :cry: :cry: :cry:
Pedig úgy drukkoltam...

Kukihúzogatás:Nagyon fontos nekem ugyan nincs sok tapasztalatom, de munkatársaim fiainak már mind volt műtétje, mert nem lett annak idején húzogatva. és ez nagyon kellemetlen..

Anitával mizu?

nekem meg nem jó a gépem, és mivel a főnököm szabin van arról írok:) a nyomokat majd el kell tűntetnem:)

Nekem ma egy 1 cn, légyszi Beuka dobj a tábla aljára.
(ma vagyok azt hiszem,a 29. napon, de már tegnap is volt egy kevés, szóval tuti előbb volt PÉ mint a 15. nap, mikor volt az UH, addig már rég megrepedt...szóval nem kellett volna annyire elkeserdnem, hisz az 5. napon volt volt egy 15 mm-es val.színű hogy előbb repedt meg. Most januárban lesz a HSG, hétfőn megyek be a dokihoz megbeszélni.)

puszi Mindenkinek, és jó hétvégét!

Zsu

zsuzska80
Szombathely

ja és a 15. ciklusnapon volt csak akció meg a 10.-en mert az uram Kisvárdán volt éppen, és úgy nagyon nehéz sexelni...

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?