Sziasztok!
Kata,
nekünk is volt templomi. Fél évig jártunk jegyesoktatásra, arról szólt hogy ki kinek a kicsodája és mit csinált, tehát tiszta hittan óra a suliból
. Nekünk csak a keresztelésről kellett az igazolás. A tanuknak nem is kellett semmi, sőt meg sem kérdezték ki lesz a tanu. Szóval nagyon kiakadtam, minden szombaton ott ültünk két órát a templomban (1óra a mise, 1 óra a jegyes oktatás), ráadásul mi sem jártunk előtte igazán templomba, sőt a pap azt sem tudta az esküvő előtt két héttel hogy mi kik vagyunk. Szóval megspórolhattuk volna. Viszont az unoka nővéremék gyóntak és áldoztak is előtte. Bár nem tudom nekik milyen előképzettségük van. Ja és a pap mielőtt bementem a templomba letolta a násznépet, hogy ne rágózzanak
, utánna meg alig várta hogy ellökjön minket spurizott a vőfély után, hogy ő miért nem jött be. Szóval nálunk nagyon izgi volt.
Angel
én is kitartóan szorítok. Annyira bízom bennetek
.
Editke
örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Nekünk a szilveszter nem volt annyira jó, de ez hosszú.
Van két hírem is magamról, az egyik jó a másik nem annyira.
Jó: Van új munkahelyem, holnap kezdek. Nagyon örülök.
Rossz: legalább fél évre halasztjuk a babát. Vagyis csak leállunk a témával, de nem adjuk fel. Még adunk fél év időt a spontán babának. vagy majd meglátjuk mennyit. Azért bízom, hogy nem kell sokat várnunk, és most hogy nem annyira lehet sikeredik.
Na jó, sokat dumálok megint
Puszi mindenkinek
Hajni