Sziasztok!
Rita! Akkor ezen a hétvégén igazán megtettél minden Tőled telhetőt, hogy kicsalogasd a kicsi fiad! Nagyon ügyi voltál, hogy bírtad a nagy sétát! Remélem, a mai napod is jól telik majd, várunk az nst hírekkel!
Csillag! Szupi jó hétvégétek volt, ezek az igazi családi programok. Jaj, hamarosan már mi is mehetünk nagyokat sétálni, és remélhetőleg, addigra már végleg jó idő lesz!
Én most nem ijedtem meg ezektől a fájdalmaktól, gondoltam, teljesen normális. Meg úgy vagyok vele, ha Rita még mindig egyben, annyi szenvedés után, amin már átment, akkor nekem is bírnom kell még!
Nita! Naná, hogy sütünk/sütök! Jó kis party lesz!
Nika! Ez igen! Gratulálok Neked! Én hiszem, hogy az új meló, a fogyás
szóval az új életed, meg hozza Nektek a kistesót!
Dike! Én csak annyit mondok, nem mentem volna betegen sehova. És amit Beze is írt, hogy amíg teljesen meg nem gyógyulsz, a fűszeres kaját kerülnöd kellene! Egyébként, arról én is hallottam, hogy a hasmenést nem jó "megállítani", mert ugye akkor a méreganyagok a szervezetedben maradnak, így jobb, ha kirürül! A köhögés meg nem árt a babának, azt már írtam korábban is, én is ilyenkor pontosan egy hétig köhögtem. Én csak a kiszáradás miatt aggódtam.
Mona! Jaj, hát hogyne tetszene a pocid, hisz lassan Te is félidős leszel már! Hozz majd nekünk pociképet! Biztosan jó lesz az AFP-d, ahogy a dokid is mondta, ha eddig minden rendben volt, akkor már úgyis lesz!
Kati! Amit most érzel, teljesen normális! Mindannyiunknak vannak rosszabb és jobb napjai! Én továbbra is azt mondom, hogy pszichésen is képes vagyok a rosszulléteket generálni! Most hétvégén is napközben semmi bajom nem volt, mert itt volt velem Zoli! Nálam ennyire egyszerű, ha itt van velem, együtt töltjük a napokat, akkor képes vagyok pörögni. Viszont pl, ha anyósékkal vagyok, az nem ugyanolyan jó ám, szóval, én sem vagyok egyszerű!
Jelentem, nekem nagyon jó éjszakám volt! Igaz voltam fent éjfélkor, 3kor, és fél5kor, de mindig visszaaludtam, és reggel fél8ig!
Kicsit izomlázam van a tegnapi festéstől, de most nem fáj azon kívül semmim! Ma takarítani készülök, meg vmi egyszerűt főzni. Szerintem gyümilevest, és tejbe grízt. Ja, és persze, hogy a városba is mennem kell!