Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan benézek, épp ebédidő van!

Mária :)
Olyan szívmelengető ilyen dolgokat látni!!!
Remélem hamarosan mi is követünk!
Nekem elúszott ez a hónap, igaz még nem jött meg, de már barnázás is van... :(
Na, de ebben a hónapban majd a lovak közé csapunk! :lol: :lol:

Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit!

Klassz ,hogy ilyen optimista a hangulatod,ez a beszéd!!! :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Látom, megkezdődött a munka, mert ma még nem sokan vagyunk itt.

Írjatok, amint időtök engedi.

Pá!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Hú,de sz@r volt dolgozni 4 nap után,de túl éltem! :lol:
Már itthon vagyok!Fél napoztam!
Később majd jövök!!!!!
Vendég

Kriszti!

Jó, hogy már otthon vagy. Gondolom, most jön az otthoni munka.

Szia

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Brigi!

Hát igen,jön az itthoni meló!
Főznöm kell holnapra!
De jobb itthon!
Vendég

Kriszti!

Mi jót főzöl holnapra? Nekem még semmi ötletem sincs.

Kép
Kép
Kép
britta

Krumplis tészta!De még nem biztos,ha a párom nem felejti el a krumplit!
Levest még nem tudom!
Lassan hozzá kéne kezdeni a házat össze rámolni,mert reggel ahogy itt hagytuk még úgy van!!!
De megyek is mert igy nem haladok!!!
Ennyi pihenő elég volt a 2 munka között!!!!
Vendég

Jó munkát!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!!

Én behvazodtam csajok bocsi.Rékának ma ünnepeljük az osztálytásraivala szülinapját.Sütök mint a hülye,)tortát is én csináltam-feketeerdő)
Most dekoráltam,Petra még alszik,Réka tanul.

Mária

NAgyon hangos gratula!!!Szépen látszik a csik!! :wink:
Szerintem ne kpkodd el a dokit,ugyse tud még mit mondani!!

Edit

Panny is barnázott az elején!!! :roll:
Neked a terhességeid alatt nem volt??
Örülök,hogy ilyen pozitiv vagy!! :lol:

Kriszti
Elhiszem milyen szar volt dolgozod!!
Meg most lesz a héten az a továbbképzés is ugye??

Britta

Sokat keményedik a pocid azóta is??
Doki mit mondd?

Panny

20 hetes terhesünk hogy vagy?? :D

Csajok

Én ezt a hülye Málna levelet még mindig nem iszom.MA ugyebár csak itt lakótelepen néztem körül,hisz fontosabb volt most a Réka szülinapozására készülnöm.
Szal holnap be kell mennem a városba,gyógynövényeshez.
Addig is iszom a cickafarkot.

Este jövök
Vendég

Erika!

Nekem keményedik a pocim,nem Briginek!
Szegénynek ne fessük az ördgöt a falra... :?
Amúgy nekem is már jobb a MagneB6-tól.

Jó szülinapi bulizást!!! :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mária :D
Ez nagyon szép! :oops: Gratulálok Nektek! 8)
Ahhoz képest, hogy milyen fiatal a babucitok, nagyon szépen látszik a csík! ++++++++++ Vigyázzatok magatokra!

Panni,
jó volt ez az első ovis nap! :wink: Végre nyugi volt itthon, egész délelőtt takarítottam, meg próbáltam eltakarítani az ünnepekről maradt romokat. :lol: Nekem a kicsi olyan nyugis (legalábbis mostanában :? ) hogy szinte bármit és bármeddig tudok mellette csinálni, ma délelőtt is olyan szépen eljátszott. :)

Hát egyelőre nem jött piroska. Hőm visszament 36,7-re, kár hogy nem jelent semmit, mert egyrészt beteg vagyok (torokgyulladás, hőemelkedés, takonykor, fejfájás, ráz a hideg stb.) másrészt vagy hatszor ébredtem éjszaka a gyerkőcök miatt, egyszer fel is kellett kelnem (na akkor mértem, kb. négykor). Ennyit a hőmérésről.

Pár napig nincs autónk, úgyhogy gyalog ovizunk. Az eddig másfél órás "kirándulást" ma már 1 óra 5 perc alatt tettük meg. Nagyon edzettek leszünk! Jobb mintha sportolnánk! :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Látom, nem biztat senki se! :lol:

Na, nem is kell. Rózsaszín már megjött, holnap megjön rendesen... :cry: Az lesz a 25. nap, életem legrövidebb ciklusa. Magyarul: nyugodtan gyógynövényezhetek én is... Miért van az, hogy akkor romlik el az ember ciklusa, amikor babát szeretne???!!!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona!
Most nem is tudom mit mondjak!?
Sajnos,hogy most nem sikerült!!!!
Próbáld meg a teákat!!!!!!!
Hátha nem kell sok belőle és rendbe teszi a ciklust!!!!
De egyébként nem kell megijedni ettől a rövid ciklustól,mert neked nem rendszeres!
Ha van egy kis időd nézz be 1-2 topikba,olvastam már olyat is,hogy 24,26 napos ciklusba baba sikerült!!!!
Úgy,hogy nincs veszve semmi!
KITARTÁS!!!!!!

Na,nekem a főzésből lambériázás lett!!!!!
Takaritottam ezerrel,azután 18 után,bundáskenyeret sütöttem,vacsi utánna a Tescó,most jöttünk haza!!!!
Kidőltem!!!!!
Jókor csináljuk ugye lakást mielőtt eladnánk vagy elmennénk??!!!!
De igy jobb lessz eladni,több pénzért ha jobban rendbe van téve!!!!

JÓ ÉJSZAKÁT ÉS SZÉP ÁLMOKAT!!!!
Vendég

Nyáriorgona!

Azért a 25.-26.napos ciklus nem annyira vészes sztem.Néha nekem is volt ilyen a bab előtt.
Azért a teákat kipróbálhatod,gondolom ártani nem árt.

Kriszti!

Ha most költötök a lakásra megéri,mert sokkal tőbbért lehet eladni ha szebb.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Kriszti,
nekem az a tapasztalatom a lakásfelújításokkal, hogy ahány lakó, annyi ízlés. Ti most megcsináljátok valahogy, ami persze szép lesz, csak kérdés, hogy az aktuális érdeklődőnek tetszik-e. Az egyik szomszéd házban kb. évente változik a lakó, és mindig átépítik egy kicsit: legutóbb az ablak körüli fehér csíkokat lecserélték kőburkolatra. Szerintem sokkal csúnyább lett, és egyáltalán nem passzol a stílus. De végülis az ő dolguk. Csak egy csomó pénz.

Az megint más, ha valamit el akartok vagy tudtok takarni vele, meg tényleg sokat dob az áron, ha rendezett valami és szépen rendben van téve, csak úgy lenne praktikus és logikus, ha az újítaná fel a saját ízlése szerint, aki lakni fog benne... De az legyen az ő baja! :lol:

Panni,
hát ez az, hogy vajon árthat-e napi 2 csésze málnalevéltea meg aztán a palástfű? Na és vajon ha nem tudom, hogy pontosan mikor van a peteérésem (hiszen plusz-mínusz több nap is lehet), akkor melyik nap váltok, és ha nem váltok jó helyen, nem ártok-e többet vele, mint amennyit használok. Jó embernek írom ezt! Emlékszem, hogy Te is mennyit aggódtál annak idején az E-vitamin miatt! :lol:

Erika,
milyen volt a buli??? Vagy még mindig tart? :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona!

Teljesen megértem az aggodalmad,igen én is aggódtam az E-vit miatt.Sztem azért a te ciklusod még nem olyan vészesen rövid,nem?Kivi vagyok,hogy ma megjött-e rendesen?! Nem biztos hogy muszály elkezdened a teákat ha amúgyis aggódsz miattuk,nem?!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Benéztem ide és látom mindenki itt van !!!!!!
Kicsit olvasgattam, hogy megismerjelek benneteket !
Babavárás, szülinap, lakásfelújítás- eladás szóval mindenkinél zajlik az élet! :) .
Most megyek és elkezdem ezt a napot igaziból :( .
Később benézek....
Ágica
agica1027

Sziasztok!!!

Lezajlott a buli,csak este fáradtan ágyba zuhantunk,nem tudtam jönni.(most az egyszer kedvem se volt bekapcsolni a gépet :roll: )

Edit

sajnálom!!
Nekem is most volt csakrövid aciklus,26 napos.Én amondo vagyok,hogy agyogytea nem árthat!!Amikor a hőd szerint pé-sed van,akkor váltasz!!
De persze Te döntöd el.

Kriszti

Mi is felujitott lakát vettünk.Mi olyat kerestünk csak ami frissen van felujitva,és a mi izlésünk szerinti.
Szertintem aki megveszi tőletek,annak tetszenie kell,mert akkor mást venne meg.
Voltunk mi olyan lakásba is,ahol lemosható tapéta volt! :shock: Le lehet venni és kimosni.NA ehhez mit szolsz??Mi egy kicsit azt a lakást tulzásnak találtuk.Az árban is persze tulzás volt.

PAnny

miért paráztál az E vitaminnal??Én nem emlékszem! :oops:

Ágica

Mi mindannyian itt vagyunk!! :lol: És Te ki vagy??? :roll:
Irsz magadról bővebben???
Vendég

Erika,
nem Edit aggódik a tea miatt, hanem én! Vagy lemaradtam valamiről? :)

Edit,
tényleg te hogy állsz a ciklussal?

Ágica,
jó hogy jöttél! Veled mizujs?

Panni,
már fájdogál a hasam olyan mensisen, meg valami jön, de még elég "vegyesszínű", de ami késik, nem múlik. Hát én is attól félek, hogy a teákkal jobban bekavarok, mint ha nem is innám. Ma elkezdtem szedni az Elevitet, minden másnap egyet. Ezt csináltam az első kettőnél is, végülis úgyis az van ráírva, hogy a tervezett terhesség előtt egy hónappal el kell kezdeni.

Kriszti, Erika,
azért még utánaolvasok jobban a teáknak, pl. most legutóbb azt olvastam, hogy sokan véreznek tőle meg ilyenek, mert mindenki nyakra-főre issza. Szóval egy kicsit kétes a dolog...

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

sziasztok !

Pár sor magamról.
Válás, özvegység utáni újrakezdés !
Van egy 17 éves fiam és egy 14.5 éves lányom.
Párommal végre megtaláltuk egymást és közös babát szeretnénk.
Gyerekekkel megbeszéltük, "engedélyt kaptunk rá." Várják, drukkolnak nekünk !!!!!
Spirált vetettem le, vizsgálatok, minden ok.
Egy hónapja szedem az elevitet, akkor kezdtük a próbálkozást.
Lányom óta nem volt terhességem, nem tudom mi változott bennem azóta.Teherbeeséssel nem volt gond, inkább a kihordással.- Szóval nagy izgalmak ezek!!
Terhességi tesztet szeretnék venni ma, kérlek írjátok meg melyik jobb?

Köszi, Ágica
agica1027

Nyáriorgona!

Ahogy írtam már teljesen megértelek a teákkal kapcsolatban.....én is szkeptikus lennék,főleg azóta hogy egy füvesasszonytól hallottam ,nem szabad agyra-főre inni mert igenis árthat is.Persze ha hozzáértő adja,és ellát infókkal,talán az más.

Erika!
Igen egy kicsit paráztam anno az E-vit miatt,mert olvastam hogy csak a megtermékenyülésig szabad szedni,utána ártha is,szal nem tudtam hogy pontosan meddig szedjem...Végülis a poz.teszt előtt pár nappal hagytam abba.

Olyan mosható tapétát én is láttam már,sőt mi ilyennel vettük a régi lakásunk egyik falát.

Ágica!

Sztem a teszttel kapcsolatban tök mindegy milyet vesze...legalábbis én megmondom őszintén mindig a legolcsóbbat vettem a DM-ben vagy a Rossmanban.Túl nagy különbség nincs,már majdnem mindegyik ugyanolyan érzékenységű.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Minden fele ilyen hideg van?????
Nálunk jól lehűlt az idő!!!!!!

Majd jövök!
Vendég

Sziasztok!

NYáriorgona

bocsi,Neked cimeztem!!! :oops:
Megvettem szakadó esőben a málnalevelet,szoval most áldást mondok hogy hasson is,mert lehet megfázás árán vettem meg.Mentségemre legyen szólva mikor elindultunk nem esett :shock: :D
Szerintem egy pohárkával nem árthatsz.ÉS előirás szerint pé-skor váltani.

Edit

HA már igy megszólitottalak reggel.. :roll:
Mizujs Veled??????????

Kriszti

Fene hideg van itt is.Nem bánom,csak akkor essen a hó,és ne eza fránya eső!!

Panny

ja igy már értem.Jól tetted hogy abbahagytad.Az a biztos!!
Most Elevitet szedsz?

Ágica

Ugy tűnik csak én nem ismertelek!! :wink:
Én 31 éves leszek mindjárt és van két lányom.Mivel köztük 8 év a korkülönbség szerettem volna ha most kisebb lenne.De hát mulik az idő,és nincs babócám... :(
Hol tartasz?Most kell tesztelned?Mikor nem kell megjönnie a mikidnek?
Vendég

Kriszti!

Nálunk is nagyon lehűlt az idő. Nincs kedvem kimenni a házból. Eső nem esik szerencsére.

Jól vagyunk. Kicsit fáj a pocakom, de nem keményedik. Remélem, Panninak sem. Egyébként érzékeny vagyok a frontokra. Gergő oviban van. Talán ma hajlandó aludni, mert tegnap tutira nem aludt. Alig bírtunk vele. Holnap nem leszek, mert kell mennem a háziorvoshoz. Csak du jövök haza Danival, és akkor mér nem lehetek gépnél, mert párom "birtokolja".

Pápá!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Igaz, még nem jött meg rendesen, de már újítottam a vonalzón. Csak szebbek nekem ezek a katicabogarak, mint a nyulak meg a gombák, különben sem hoztak szerencsét! :P

Nálunk is lóg az eső lába, és rettentően hideg van. Elő is kerestem a kesztyűket a délutáni ovis túránkhoz. Remélem nem esőben fogjuk megtenni! :evil:

Erika,
milyen íze van a málnalevélteának? Finom legalább?! Gyerekek imádják a teát, hogy fogom én ezt sutyiban inni??? :shock: :lol:

Edit,
tessék jelentkezni! Most megjött vagy mégsem?!! :shock:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Nálunk megjött a tél!
Szakad a hó,minden csupa fehér!!!!!!
Vendég

Kriszti

irigy vagyok!!!!!!!!!!!!!
http://www.animaatjes.com/PLAATJES,%20F ... sneeuw.gif
Küdj egy kicsit erre is. :!: :wink:

Nyáriorgona

Mennyire jött meg,hogy már első napnak veszed???
A vonalzotol ugyse függ a babásodás!Szuper ez igy!!

Edit????????????

Mindenki hiányol,ugyhogy adj jelet!!! :wink:

Britta

fáj a pocid???szokott egyébként??
Vendég

Erika!

Mi ez a link?????
A hó szép,de ami utánna lessz????
Ez még elolvad és csak a latyak marad!!!!

Vettél már gyertyát???
Én veszek a héten,pénteken csinálom!!!!
Vendég

Mit csináltok?????????????????

Sehol senki???????????????????????
Vendég

Kriszti

ahol ma vettem a teát ott csak fülgyertya volt. :evil: Az eső miatt nem akartam mászkálni...De a héten megveszem.
Már nem tom melyik képet akartam feltölteni,de itt van helyette ez:
Kép

Többiek??
Vendég

De ari a kép!!!!!! :lol:
Én már allig várom,hogy csinálhassam!!!!
De,jó,holnap szinházba megyünk, viszem apát is!!!!!

Igen! TÖBBIEK????????????
Vendég

Sziasztok!
Igaz, rég írtam már ide, de nem tűntem el, olvasgattalak benneteket, csak írni nem nagyon volt kedvem, meg az elmúlt 2 hétben meló is nagyon sok volt:(

Nos, tegnap voltam a pajzsmirigy szakrendelésen. Megint magas lett a TSH-m, de a pajzsmirigyhormonok szintje normális. Azt mondta a doki, ez a kezdeti stádiuma az alulműködésnek, ami nem okoz tüneteket, normál esetben nem is kellene kezelni, de ha gyereket akarok, akkor igen, mert ez gátolhatja a peteérést ( nálam azt nem, mert van peteérésem), ill. a beágyazódást is. Úgyhogy adott gyógyszert, és 6 hét múlva kell menni kontrollra. Azt mondta, ez megoldhatja a problémát.
zsebi_baba

Zsebi

olyan sokszor gondoltam Rád!! :roll:
De jó hogy irtál!!
Elhiszem hogy nem volt kedved se irni!De a doki azt mondja hogy a gyogyszertől rendbe jössz,igaz??Akkor ne legyél rossz kedvű!!Segiteni fog Neked,és hamarosan jó hirekkel jössz!!
Vendég

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok!! :)

Hát nálam még semmi.....De érzem, hogy lesz, mert már napok óta a derekam is fáj.....Meg mintha szűk lenne a melltartó!
Mondjuk az a kis barnázás is megszűnt!
Csak azt nem értem, hopgy ha a hőm szerint 22-én volt a pé, akkor innen számítva mindig 14 napra jön meg, nem? Hát akkor én nem működök pontosan! De úgy utálom ezt a bizonytalanságot!

A hó itt is esett délután, de mostanra átváltott esőre! Fúj!

Ágica :)
Üdv. itt! Hajrá!!!

NA puszi!
Edit
Kép

Kép

Kép
ditta76

Szia Zsebi baba!

Pont ma voltál eszembe,jártam az iwiwen,gondoltam irok neked oda /ha valaki eltünik ott keressük egymást/,hogy mi van veled!
De örülök hogy irtál!!!!
Hát akkor egyre jobban közeledsz a megoldáshoz,minden rendbe jön!!!
Akkor a baba sincs már messze!!!!!
Sok drukk neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Edit

Nem szeretnél tezstelni???
Végülis a barna elmult,tehát babás is lehetsz!!Már soakdik napon vagy.30,talán??
Tessék tesztelni!!
:D
Vendég

Era, Kriszti!

Egyszerre írtunk! :lol:

Kép

Kép
ditta76

Nem, ebben hajthatatlan vagyok! nem szeretnék csalódni! Majd esetleg pénteken! De úgysem lesz rá szükség, mert megjön... :cry:

Kép

Kép
ditta76

Edit

miért gondolod??Nekem is fájt Petrával a hasam,mensisen.Aztán elmult.Hisz terhes voltam.... :lol:
Edit bizzál!!!!!!!!!
Vendég

De a görbém is szar.........

Kép

Kép
ditta76

Edit!

Ne jöjjön meg!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi drukkolunk neked ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igen nagyon egyszerre irtunk!

Itt is havas esővé vált!!!!
Dehát mi közel vagyunk egymáshoz!!!!
Vendég

Tedd már fel a görbét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Edit

görbédet felteszed??Kiváncsi vagyok!!
Vendég

Kép

Kép
ditta76

Edit

Babád lesz! :lol: :lol:
Vendég

itt is vagyok ma voltam dokinál és a picinek van már sziverése.
szoval megy a druk mindenkinek :)
e.andrea

Edit!
Nem vagyok görbe szakértő!
De van aki nagyon érti!
Leónak küld el!
www.babatetrvezok.otthona.net

Andrea!
GRATULÁLOK!
További jó pocakosodást!!!!
Vendég

Nem jól linkeltem!!!!!!