Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csak most tudtam végigolvasni az új jó híreket.
Mariann! Orsi! GRATULÁLOK! Kép

Orsi! Nem szabad rettegned, hogy milyen gondok lehetnek! Az aggódás pozitív irányban biztos nem változtat semmin, sot, se magadnak, se a babának nem teszel jót. Akkor érzi jól magát, ha boldog és kiegyensúlyozott az anyukája!

Évike! Biofolsav is kapható recept nélkül.

Nadin! A téves + teszt kérdésedet direkt hagytam eloször megválaszolatlanul. Egyszer már leírtam itt, és nem akarok senkit feleslegesen elbizonytalanítani. A legutolsó hosszúra nyúlt ciklusban volt két halvány pozitív tesztem, (egy dobozból, 2 db-os Medilab) amire a doki azt mondta, hogy ez valóban pozitívat mutat, de tévesen. Gondolom, elenyészo a hibaszázalék, csak én vagyok ilyen peches.

Helga! Neked is gratulálok! Te mennnyi Clostit szedtél, hányadik napokon? (Hány napos volt a ciklusod?)
- bocsi, hogy mindenkit ezzel a kérdéssel nyaggatok, de nekem ez az elso Clostis hónap, persze nagy reményekkel...

Mónika
Mónika

Sziasztok LányokKép
Szép hetet ezen a borús hétfőn, bár engem cseppet sem befolyásol.

Hmm. hmm.. hmm. nem bírtam vasárnapig, szombat reggel teszteltem. És nagyon határozottan megjelent a második csíkKép)
Azért azt nem mondom hogy olyan vastagon mint a kontroll csík de igenis eléggé látszottKép

Egész hétvégén repdestem és még most isKép Csütörtökön megyek dokihoz, de ma veszek Elevitet ugye lehet vény nélkül kapni? Folsavat vettem de az ilyen néven fut semmilyen bio előtag, ugye ez is jó? Napi egyet kell bevenni?

Annyira izgulok már bevásároltam szakkönyvekből és számtalan kérdés merül fel bennem, mi jó min nem, mit szabad mit nem, ami eddig természetes volt.

Mindenesetre hajrá mindenkinek, és ne adjátok fel ez a 7 nap nagyon sikeres volt és szerintem talán tényleg kedvezőek a külső hatásokKép Szorítok NektekKép

Puszi,
Évike
Évike

Jó reggelt,lányok!

Vasárnap reggel csináltam még egy tesztet:egyértelmu MÁSODIK CSÍK.Bár még mindig nem olyan eros,mint az elso,de már biztatóbb.

Kinga,Mónika:köszi a gratulátKépKép

Sziasztok,Mariann
Mariann

Sziasztok !

Minden új kétcsíkosnak gratula !!!!

Orsi !

Szeretném , ha leküldenéd nekem is azt a naptárat, ha lehetséges. Nagyon kíváncsi lennék !

Puszi: Kati
Király Kati

Sziasztok Lányok!

Anna, Jázmin!

Én már nem tudom. Az orvos azt mondta, hogy
a tüszõ olyan nagy és hogy most fog megrepedni.
Még az ultrahangos képet is nekem adta és meg-
mutatta rajta, és a gép is kejelezte ezeket az
értékeket. Higyjétek el, én nem tudom, nem értek
hozzá, az orvos nem cisztát mondott. Lehet, hogy
nagyon nem ért hozzá ez az orvos?

Nekem tegnap kellett volna megjönnie, de még
ma sincs semmi. Se hasfájás, se semmi. Csak
kicsit szédelgek, meg állandóan melegem van.
A krémes sütire meg rá se bírok nézni, ami
eddig nem volt jellemzõ. De nem bízom már
semmiben. Szóval nem reménykedem.

Puszilok mindenkit.

Hol vannak az új kismamák?

Éva
Éva

Sziasztok Lanyok!
Udvozlok minden kismamat meg minden remenykedot!!Kép Kép
Mariann - sok sok gratula megegyszer! Kép Kép Kép

Evike! - sok sok gratula neked is! Kép Kép Kép
Nagyon ugyes vagy! Vigyazz magadra es jol tetted,hogy bevasaroltal szakkonyvekbol. Nekem is van mar egy par.
Kriszti, Boglarka!
Mikor teszteltek? -nagyon kivancsi vagyok.

Sajnos, en teszteltem vasarnap a 28-ik napon voltam, de csak egy csik jelent meg. El van menve mindentol az egvilagon a kedvem Kép Kép Annyira biztam benne,hogy sikerult. Bar az meg vigasztal, hogy a hom a tegnap 37,4 volt ma meg 37,3. A tunetek megvannak, de jelenthetik a mensi megjovetelet is. A multkor is csak aznap jott vissza a hom, amelyik nap megjott a mensim. Tehat? - nincs sok eselyem Kép Kép
Azt hiszem a heten nem irok, ne varjatok. Majd a jovo heten.

Kinga!
Megertunk, hogy nem tudsz rendszeresen irni, hisz sok baj lehet 3 gyerekkel,meg haztartas, de aztan irjal nekunk ritkabban is, de irj.
Erika

Sziasztok lányok,

Nem tudom nektek működik ez a topic? Már írtam bele 7,50-kor és nem mutatja. meg senkiét sem pedig biztosan már sokan itt vagyunk.

Mindenesetre még egyszer leírom az nagy hírt:
Nem bírtunk vasárnapig várni a teszttel, és szombat reggel megjenet a második csík is. Határzozottan ott volt vanKép))
Pussz mindenkinek,
Évike
Évike

Jó reggelt mindenkinek!

Jázmin, Dzsili, Cilike!
Naptárat elküldtem!

Viráganya, Dzsili, Picur, Kinga, Mónika!
Köszönöm a gratulákat!

Jázmin!
Eddig nálad is minden a legjobb úton halad! Nagyon szorítok! Húsvét elött azért tesztelsz ugye? Én péntekre tervezem a második tesztet, és ha az is pozitív, akkor ez lesz a húsvéti ajándékom a páromnak. Eleinte a szülöknek is meg akartam mondani, de most úgy döntöttem, hogy várok vele.

Mindenkinek szép napot!

Orsi
Orsi

Évike!

Nagyon gratulálok a babádhoz!!KépKépKépKép
Vigyázz magatokra és minden jót, sok boldogságot
és jó egészséget kívánok nektek.

Ha mindenki így folytatja, akkor lehet, hogy
hamarosan egyedül fogok itt irogatni saját
magamnak.
De az csak jó, ha sorba mindenkinek érkezik
a baba. Ugye lányok?

Éva
Éva

Lányok,

Kérem szépen, hogy vegyetek fel a gólyavárók listájába. Nem tudom mit jelentenek a rövidítések de:
Ettől a ciklustól kezdve fogunk próbálkozni, ma jött meg, kb. 22-23-án lesz a peteérésem (28-30 naposak a ciklusaim) 27 éves vagyok és Szolnokon lakom.
Köszönöm Kép

Érdekes volt mensi előtt, szinte minden olyan tünetet produkáltam ami a terhességre is illik. Fájt a cicim, száraz volt a szám, fémes ízt érzetem, sírógörcsöt kaptam.
Szóval ennyire megegyeznek néha a menzesz és kisbaba tünetei...

Megvettem a Multivitamin Terheseknek nevű magyar készítményt, sokkal könnyebb bevenni, mint az Elevitet! Ugyanolyan nagy, de vékonyabb és könnyebben lecsúszik!

Puszi,

Mamacica
Mamacica

Sziasztok lányok, jó reggelt mindenkinek!!! Kép

ÉVIKEKépKépKépKépKép Õszintén gratulálok, vigyázz nagyonnagyon magatokra, boldog elkövetkezõ 8 hónapot kívánok Nektek!!!!!! Remélem, jól vagy! Kép

Khjutka, köszi a gratulációt! KépKép

Mariann! Szija! KépKépKép Gratulálok a második második csíkodhozKépKépKép Hogy vagy?

Röviden magamról: A szám, mint a vatta, a melleim majd' leszakadnak, a hasam néha eléggé rákezdni, de szerencsére nem tart sokáig.

Nadin, mi újság veled?

Jázmin, mikor tesztelsz már végre??? Ne idegelj! KépKépKép

Erika! Az egy csík nem jelent semmit! Elmondom, nálam hogy volt: 32-33 naposak szoktak lenni a ciklusaim, a 34. napon csináltam az elsõ tesztet, az abszolut negativ lett!!! Aztán a 38. napon végzett tesztem lett csak pozitív! Tehát nem elkeseredni, nem feladni, hanem csak optimistán! KépKépKép És a hõd pedig nagyonnagyon bíztató!!! HajráááááKép ÉS LÉGY SZÍVES NEM ELTÜNNI!!!!!!

Jázmin, tesztelj már légyszives! KépKép Ne húzd az idegeinket!

cuppppppppppp mindenkinek!

Beja
Beja

Sziasztok!

Mariann!
Akkor most már átsorolhatlak, ugye Kép?

Évike!
KépKépKép<BLINK>NAGY-NAGY GRATULA NEKED!!!</BLINK>KépKépKép Tudtam én, hogy neked is sikerült! Vigyázz nagyon magatokra! Téged átsorolhatlak a babavárók közé?

Erika!
Csak semmi Kép, amíg meg nem jött! Emlékezz Bejára! Fel a fejjel, és tessék bízni, ez egy sikeres hónap!

Király Kati!
Naptár ment!

Gyólyavárók
Rony: 3 c 41 cn 26 ou Vidék 29 év
Évike: 3 c 34 cn Budapest 29 év
Orsi: 8 c 31 cn 17 ou Komlo 26 év
Mariann: 3 c 31 cn Miskolc 30 év
Jázmin: 24 c 30 cn Pécs 22 év
Kriszti: 8 c 29 cn 13 ou Galagamacsa 29 év
Erika: 12 c 29 cn Románia 27 év
Boglárka: 3 c 28 cn Györ 24 év
Eva: 19 c 27 cn Nyíregyháza 26 év
Zsófi: 1 c 25 cn 11 ou Lappeenranta-Finnország 25 év
Lotti: 3 c 25 cn 31 év
Anna: 5 c 11 cn Hamburg 36 év
Monika: 7 c / 9 hó 10 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 8 cn Videk 29 év
Szonja: 55 c 6 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 1 cn Szolnok 27 év

Babavárók
Niki: 10 c 34 cn 20 ou Bp(Érd) 27 év 5 hét
Beja: 8 c 43 cn 25 ou Budapest 25 év 6 hét
Laura: 6 c 51 cn 32 ou Budapest 29 év 5 hét
Viráganya 4 c 6 hét
Kinga: 1 c 35 cn 21 ou Maglód 33 év 5 hét
Orsi

Évike!
Teljes szivb&#337;l gratulálok a babához! Problémamentes, örömteli 8 hónapot kivánokKépKépKép

Mariann!
Most már teljesen megnyugodhatsz! Gratula a 2.+ teszthez isKép

Erika!
Ne mondj le ilyen hamar a + tesztr&#337;l, hiszen olyan határozottan érezted eddig, hogy sikerült a babóca.Kép Kitartás! Izgulok érted!

Olyan gyorsan telik az id&#337;, babaváróink is már betöltötték az 5.ill.6. hetet, nemsokára már nem is friss pocakosok lesztek, hanem érzitek már a kicsi mozgásátKép Bevallom, hogy úgy de úgy irigyellek ezért titeketKépKép (Remélem, nem haragszotok érte)

Mindenkinek jó hetet kivánokKép
Pussz Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok,
köszi a gratulációkat.Kép Nagyona ranyosak vagytokKép

Orsi,
persze hogy sorolj. Nem tudom én nem bírom ám nagyon magamban tartani a dolgot. Tudom az els&#337; három hónapon még bármi lehet, de valahogy olyan túláradóan boldog vagyok , hogy azért a család meg a sz&#369;kebb baráti kör már informálva vanKép A munkahelyen azért még várok...

Most mennem kell megbeszélésre bár semmi de semmi kedvem.
Puszi,
Évike
Évike

Sziasztok Csajok!!!!

Helga,
Gratula varunk a friss kismamak topikban!
Amugy nagyon fura, hogy 2 ev utan derul ki hogy nem volt peteeresed. Ebbol is latszik, hogy milyen fontos, hogy az meber pontosan tudja, hogy mi a baja!!!!!!!! Koszi, hogy leirtad a torteneted.

Picur,
A toxoplazmozisrol mar rengetegszer irtam. Tudom nehez kovetni, mert rengeteg a hozzaszolas. A kutya nem artalmas es igen elotte el kell kezdeni szedni, napi adag 4mg.

Erika,
Ez meg nem jelent semmit. Varj egy kicsit meg!!!

Cincerke,
Orulok, hogy beneztel a masik topikokba is. Ott nagyon profi tanacsokat kapsz meglatod!!!

Zsofi,
Hallottam errol a modszerrol. Az elv az, hogy a fiuspermak gyorsabbak, mint a lanyok. Allitolag 80%os, cask az a gond, hogy nagyon nehez beloni, hogy pontosan mikor is van a peteeres.

Mindekinek kellemes hetet
PK
petrakovacs50

Evike!!!

Itt is gratula!!! A legjobbakat a kovetkezo 8honapra!

PK
petrakovacs50

jo reggelt lanykak!

Beja!

Jo hogy itt vagy,minden ok nalad?jol vagy?

Bogi!

Megirnad mennyi ido telik el nalad a peteeres utan mire megjon?ha jol emlexem neked vannak sargatest gondjaid.Nalam az ov. utan kb. 4 het mulva jon meg,igy kb 6 hetesek a ciklusaim.Koszi a segitsegedet,csutortokon megyek dokihoz meg akarom kerdezni tole,hogy nem kene-e nekem is hasonlo gyogyit szednem!

Dzsill!

Napsugar?..jo nev mostanaban ez mar nem is szamit annyira extranak,teccik.Lehet,hogy en is kb 19.-ere nem varnam a mensit,de mivel osszevissza jon meg igy mar en sem igazodom ki magamon.Ez szornyu.Asszem mi jobban varjuk a 3. gyerkocot mint az elso kettot,bar ok 2 honap alatt osszejottek,most benazunk csak.Lehet,hogy ez a korral jar? en 29 vagyok.

Jazmin!

Az edesseg nalam is szinte mindennapos volt,ez lenne az elso jel?A szlopalasnak reszemrol vege.

Erika!

UJabb tesztel kell csinalni par nap mulva,meg ne add fel.

Kinga!

Meg nem kopogtat a 3.,de mar nagyon oda vagyunk.Csutortokon megyunk dokihoz,asszem akkor tobbet fogok tudni.Hogy erzed magad?

Evike,Mariann!

GRATULA!!!KépKépNagyon boldog 8 honapot kivanok nektek,vigyazzatok nagyon magatokra,de ne feledkezzetek meg rolunk es nezzetek be ide is.

Mindenkinek pussszzz Kriszti
kriszti

Mariann,

Megegyszer, most mar a tutira GRATULA!!!! Neked is csodas 8honapot!

Udv
PK
petrakovacs50

Szija Orsi!!

Csak azt szeretném megkérdezni, hogy magadat miért nem sorolod át a babaváró közé??? Kép És Mariannt is tedd át szerintem, már neki is két pozitív tesztje van! KépKépKép És persze Évikét is át kéne tenni, hiszen õ is becsíkozódott! KépKép
Bocs, hogy beleszóltam... Vagy nem jól gondolom?

cupppp, Beja
Beja

Sziasztok Lányok!

Jázmin!

Tényleg nem akarsz elobb tesztelni? Naaaaaaaa, kééééérleeeeeeek! Úgy izgulok! Kép

Évike!

Szeretettel gratulálok a második csíkodhoz, Kép és kívánok neked nagyon könnyu terhességet és egy gyönyöru, egészséges babócát! Kép Kép Kép

Olvastam, hogy felszerelkeztél könyvekbol. Melyiket vetted és melyiket ajánlanád közülük? Én mára tervezem a könyvvásárlást.

Mariann!

Még egyszer gratulálok neked, a második második csíkodhoz! Kép Kép Ez a babóka egyre biztosabb! Kép Ez már sötétebb csík volt, ugye?

Puszilok mindenkit: Laura
Laura

Ja és még valami... A babavárós listát szerintem át kénne tenni az új topicba... mi a véleményetek?

Tényleg ne haragudjatok, ha kukacosnak tûnök...

cupppppp, Beja
Beja

Laura,
Bar nem engem kerdeztel, de en ajanlom a terhesseg hetrol hetre cimu konyvet. Nekem nagyon tetszik. Van hely, hogy irogass bele, en pl minden honapban beirom, hogy hany kilo vagyok es a mereteimet, illetve, hogy hogyan ereztem magam azon a heten. Hetrol hetre nyomon tudod kovetni, hogy eppen mekkora a baba es mi fejlodik azon a heten.

Udv
PK
petrakovacs50

Lanyok!

milyen naptarrol van szo?valamirol lemaradtam,kuldje el nekem valaki!(ohajto jel)

krisztina.torok@oracle.com

koszi Kriszti
kriszti

Évike!
Én is nagyon nehezen tudom magamban tartani, mondanám is meg nem is. Majd a második teszt után újra gondolom kinek is mondjam el.

Átsoroltalak:
Gyólyavárók
Anna: 5 c 11 cn Hamburg 36 év

Babavárók
Viráganya 4 c 6 hét
Évike: 3 c 34 cn Budapest 29 év 4 hét
Lara

Lányok!
Ti hogy mondtátok meg a párotoknak? Nekem még ez is hátra van.

Orsi
Orsi

Orsi, a friss-mamaban leirtam a sztorimat

PK
petrakovacs50

Beja,

Babavaro listat arvittem a frissmamaba. Szerintem itt maradjon csak a golyavaro lista.

PK
petrakovacs50

Petra, oké! Szerintem ez a helyes megoldás... Innen viszont törölni kéne, nem?
Többi Lányok, mondjátok már, Nektek mi a véleményetek!

Beja
Beja

Lányok!

Javítsatok ki, ha félreértettem. Ez a kínai módszer a naptárral azt mondja, hogy mindenkinek aki x idõs (mondjuk kereken 24) a fogantatáskor, annak pl. fia kell legyen? Mert ez így nem tûnik túl hihetõnek. Kedvencem ezekkel a módszerekkel, ohgy egyik sem tudja megmagyarázni a kétpetéjû, különbözõ nemû ikreimet (persze az deviancia, na de mégis, ha csak az egyik maradt volna meg, akkor arra állnia kéne!)

Évike! Gratulálok!!

Ildi
Pethes Ildikó

Laura,

Én is nagyon sokat teketóriáztam a könyvesboltabn de két könyv mellett döntöttem. Az egyik a Laorusse Szül&#337;k enciklopédiája. Szerintem nagyon jó egészen a fogamzástól a gyerek 18 éves koráig ad tanácsokat , írja le a dolgokat szép képekkel illusztrálva . A könyv fele a terhesség plusz újszülött kor. Ezt szerintem érdemes megnézni.
A másik csak a terhességgel foglalkozik, az a címe, hogy az a 9 hónap. Szerintem elég hasznos, sok tanácsot tartalmaz, de talán van ennél jobb is err&#337;l, én nem találtam.

Évike
Évike

Cincerke,

Bejelentkeztel a med-lomb topikba vagy csak olvasod?

PK
petrakovacs50

Sziasztok lányok!

Köszi a sok izulást! KépNagyon édsek vagytok!Kép
A tegnapi pesszimizmusom nem múlt el és a höm csak 37,1 volt ma már. Úgy tünik lefele megy, majd holnap meglátom, lehet, hogy csak ingadozik.
Még mindig semmi tünetem.Ne nagyon reménykedjetek!

De van 2 jó jel:

1.Pénteken egy Baba Magazin várt a postaládában!

2.A pénteki Fókuszban (RTL Klub) a magzaterösítö injekciós beavatkozást az ÉN DOKIM végezte el!

Mondta, hogy jó doki!
Arról volt szó aa TV-ben, hogy a koraszülöttek kis súlyát és betegségeit megelözzék, nem az anyának, hanem UH-on keresztül a babának adják be az injekciót az anya pociján keresztül. Ezt az újítást csak Pécsen csinálják, Peströl lehoztak Pécsre egy nöt, mert erre volt szüksége és az én orvosom végezte el, mert ö a legprofibb!KépKép
Ez engem teljesen felvidított.

Na, most visszolvasok, miröl maradtam le.
Jázmin

Kedves PK!
Nem jelentkeztem be, jelenleg próbálok "felzárkózni". Sok érdekeset olvasok, jó sok anyag van!

Gratula a 2 csíkosoknak!
cincerke
cincerke

Laura, Beja, Orsi, Kinga
Köszi a szorítást! Rámfér, én vagyok szerintem már az egyetlen, aki nem hisz a sikerben.

Évike,
GRATULA!Kép Látod érdemes volt becsatlakozni közénk, máris sikert hozott!Kép

Boglárka,
nekem is lejebb ment a höm 2 tized fokkal is, ez engem sem dobott fel túlságosan. De amíg nem jön meg, addig reménykedjünk!

Éva,
tényleg nem akarlak összezavarni, de nekem a csytáról is adtak képet és ott is ugyanúgy mértek mindent. Biztos, hogy jó a dokid? Az a legfontosabb, hogy az ember szinte feltétl nélkül bízzon a dokijába. Én 100%-osan bízok az enyémben és ez sokat segít. Kép

Orsi fontos:
A szülö orvosod semmiképpen ne Beatrix legyen, mert Ö a Dischkába tartozik és akkor te is ott fogsz szülni!KépKépKépAz rémes hely!! Mindenképpen olyan dokit válassz, aki az Édesanyák útján rendel/dolgozik. Különben szerintem te, Mariann, és Évike is a babavárók közé tartoztok!!!KépVagy csak a 9.hónap körül mered csak elhinni?;) Kép

Laura,
a legjobb terheskönyv (én egész idáigg ezeket kerestem) a Kismamák nagykönyve. A testvérem most terhes (már 7.hónapban van) és elkérte tölem a terhessége legelejétöl. Azt mondta, hogy tökéletesen tudja használni végig a terhesség alatt és még a gyerek 3 éves koráig használható. Ha testvérem így dicséri, akkor biztos jó és hiteles könyv lehet, ha mert Ö orvos, más szempontokat is figyel.Kép Bárcsak nekem is ezen kellene már foglalkoznom!Kép

Puszi
Jázmin
Jázmin

Petra!
Évike!

Köszönöm szépen a könyvajánlatokat.

Pethes Ildi!

Úgy "irigyellek" az ikrek miatt! Amikor megtudtam, hogy babát várok, aznap éjjel azt álmodtam, hogy ikreim lettek! Külön nemuek, egy fiú, egy lány. És én erre elkeztem reménykedni, hogy két babám lesz. De ma reggel az UH-n kiderült, hogy "csak" egy babókám lesz. Úgyhogy én most nem leszek ikres mama.

Jázmin!

Én még mindig úgy gondolom, hogy pocaklakód van. Kép Kép Ne legyél ilyen pesszimista! Kép Kép Kép

Puszilok mindenkit: Laura
Laura

Beja!
Mariannt azért nem soroltam még át, mert még nem kaptam rá engedélyt, magamat meg csak babonából. Holnap reggel tesztelek újra, ha még mindig csíkos, akkor átsorolom magamat is, de azt a listát már csak a másik topikba rakom be.

Petra!
Köszike, máris átmegyek!

Orsi
Orsi

Jo reggelt!
Most ebredtem fel, ez az antibiotika kikeszit.

Ki tudja? Biztos PK tudja.
Mi van akkor ha megis pont most akart megfoganni es en antibiotikat szedek. Szerintem nekem meg nem volt peteeresem, de ma reggel (delben felebredes utan) a hö 36,8 volt, es lehet hogy megis volt. valaki tudja kerem a valaszt.

Mariann! Evike! Gratulacio! Most mar sietnem kell, hogy a majusi talakozon ne legyek az egyedüli aki meg egyedül jön oda.

Ildi!
Utana jartam a kerdesedned. Kb ugy van ahogy irtam. A masodik zsak azert volt kisebb, mert nem fejlödött rendesen. Halaistennek a natur megis positivan közbelepett, es most ott ugral körülötted. Nem tudjak (a tudomany) hogy miert van 2 petereres. De! Igen lehet 24 oras különbseggel (a ketpetejuekröl beszelek). Söt, irja az iromany, nagyon kiveteles esetekben 1 honap különbseggel is, de ez talan 1 a 10000000bol. Az is lehet, hogy 2 különbözö palitol van. Ami jelenti, reggel 8.-kor Belaval fekszik le az ember, este (.-kor mag Jenövel.
Nalad egesz eygszerüen 2 lehetöseg all fenn.

1: Kesöbb fogant meg a fiad (nem valoszinü, a meretbeöl adodoan)
2. Egyszerüen visszamaradt a fejlödesben, majd behozta, mint Schumacher Häkkinent.

Te azt mondtad, neked van egy teoriad, legyszives osszd ezt meg veülnk.

En a kinai modszerben nem hiszek. Nezzetek meg az evi statisztikat.

Jazmin! Te terhes vagy, ha nem vagy maskepp beteg. Ekkora hövel. Amikor en terhes voltam, nekem reggel 3 napig 37,5 volt. Jo a progeszteron termelesed. Vedd meg legyszives a tesztet. xxxxx

Mariann! Küldöm

Mindenkinek szep napot,
Anna
Anna

Anna,

Nem vagyok orvos, de szerintem csak ugy fogant meg ha a korulmenyek adottak voltak. Szoval ha "zavarta" az antibiotikum akkor nem fogant meg. Amugy a gyogyszerszedesrol terhesseg alatt annyit kell tudni, hogy nem szabad recept nelkul kaphato gyogyszert szedni. A tobbit (korabban szedett vagy eppen kezeles alatt) egyeztetni kell a dokival.

Bocs, csak ennyit tudok

Udv
PK
petrakovacs50

Jázmin!

Köszi az aggódást. Hááááááááát, lehet, hogy
átmegyek egy másik dokihoz, most már nagyon
elbizonytalanodtam vele szemben.
De ha azok a nagy valamik ciszták, akkor
nem kellene, hogy valami panaszom legyen, vagy
fájdalom, vagy valami tünet, ami cisztára utal?

Egyébként nagyon esélyes vagy a babára.
Mennyi is volt a hõd mostanában?

Nekem szombaton 37,2, vasárnap 37,3, ma reggel
pedig 37,0 volt. Ez jó vagy rossz?

Puszika

Éva
Éva

Te PK!

Mondjuk tegnap megfogant. Az nem ugy van, hogy meg nincs összekötve az en verkeringesemmel, tehat nem kerül ezzel a sz... antibiotikummal kapcsolatban? Erted mire gondolok?

A listahoz annyit!!! En csak 35 vagyok!!!!!!!

Gyólyavárók
Anna: 5 c 11 cn Hamburg/Szolnok 35 év

Babavárók
Viráganya 4 c 6 hét
Évike: 3 c 34 cn Budapest 29 év 4 hét
Lara

Mariann! sent
Mindenkinek puszi
Anna
Anna

Olyan kedvesek vagytok az ismételt gratulációval.Szóval:Király Kati,Erika,Beja,Zsófi,PK,Kriszti,Laura,Anna-köszi megint.Kép

Erika,addig amíg nem jön meg,ne hogy temesd ezt a ciklust!!!Kép

Orsi,átírhatsz,de az is elég,ha magaddal együtt írsz át,holnap.Ne dolgozz 2x.Gyere át a másikba,odaírok neked valamit,ami eszembe jutott,mert itt nem akarom untatni a lányokatKépA naptárt küld már el légy szi,nekem is.Köszi.A címem:csokimano@mailbox.hu

Sziasztok,Mariann
Mariann

Eva!

szerintem a te hod meg teljesen jo,en a 29. napon vagyok ma csak 36.5 volt,NNa az keves,DE hallottunk mi itt mar elyat,hogy egyaltalan nem ugy alakult a ho mint kell megis jon a baba.

pusszzzz Kriszti
ui.Nem kuldene el vki.azt a kinai micsodat,kiszamolnam az elso 2 gyerkocomet.
kriszti

Éva, szija! Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Látom a listából, hogy a 27. napon vagy... Mérted a hõdet az elõzõ ciklusokban is? Ha igen, a nemvárt mensi elõtt eddig is ilyen magas volt a hõd? Láthatod, Jázminnak is nagyon magas... esélyesek vagytok nagyonKép

Kriszti!!!! Mi van veled??? Már te is a 29. napon vagy...

Jaj istenem, annyi mindenkiért kell szorítani... Erika, Boglárka, Zsó-fi... hajrá Nektek isKép) Kezem lábam görcsben a szorítástól! Kép

Jázmin, érted is szorítok ám, de szeritnem te babás vagy! Kép

Nadin, Rólad nem is beszélve... KépKép Rég írtál, mi újság Veled???

Anna szija! Azt mondtad most az elõbb Jázminnak, hogy ha ennyire magas a hõ, akkor jó a progeszteron-termelés... Nekem (mivel még mindig mérem) nagyon ingadozik a hõm... 36.8-tól 37.1-ig szinte minden nap más... akkor ezek szerint nekem nem nagyon jó a progeszteron-termelésem? Ez jelenthet valami hátrányt a babánál?

cupppp, Beja
Beja

Éva!

A hod nagyon jó, én a helyedben bizakodnék ezerrel. Kép Kép Kép

Lányok! Amikor én eloször kezdtem írogatni ebbe a topicba, akkor általában azt írogattuk, hogy: nem akarok terhes lenni! (Mert akkor biztosan az leszek.)
Úgyhogy, mensi nem várók, ti sem akarjatok terhesek lenni! Kép

Éva!

A cisztáról nem tudok sokat, de én egyszer voltam a nogyógyimnál (csak úgy "átnézésre") és amikor vizsgált, egyszer csak élesebb, de rövid fájdalmat okozott. Azt mondta, hogy bocsi, de volt egy cisztám, és egyszeruen kinyomta. Kb. mint egy pattanást. Az egyik keze bent volt, a másik a hasamon. Én meg nem is tudtam róla, hogy egyáltalán cisztám van.
Tehát ezzel azt akartam mondani, hogy nem biztos, hogy fáj.

Puszillak: Laura
Laura

Beja,

nyugodj meg! A te höd tökeletes. A Jazmin meg termeli a pogeszteron mint Geza gyüjti a szenat.

A hö mindig a pogeszterontol függ. Ha nincs peteeres, nincs pogeszteron, tehat a hö nem emelkedik. Ezert hömerözünk mint a bolondok.
De neked emelkedett a höd, tehat nyugi.
Az is lehet különben, hogy a Jazminnak különben is magasabb az alaphömerseklete.

Egyebkent, igen a pogeszteron lehet felelös vetelesert. Ezert kell szerintem rögtön orvoshoz menni, ha valaki terhes lesz, mert ha peldaul valakinek ez alacsony, akkor azon lehet segiteni.

hajra Fradi, minden jo fog lenni,

Puszi, anna
Anna

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:
Mit jelenthet a 20. napon deréktáji fájadalom? Még sosem volt ilyen. Valaki tapasztalt hasonlót?
Névtelen

Beja,nekem pontosan 36,9 és 37,1 között ingadozik a hom,mint neked.

Mariann
Mariann

Anna!!!!!!

Nem tudom kinyitni a postaládámat!!!!!!KépKépKépKép
(elozetesen annyi:tegnap voltam az orvosomnál,persze csak megbeszélésen)
Amint ki tudtam nyitni,válaszolok.Megyek is,megpróbálom megint.

Mariann
Mariann

Mariann,

A postaladat a postaladakulccsal kell kinyitni!! Hahaha

Anna
Anna

Zsofi, PK es mindenki!
Igazatok van, hogy addig ne csuggedjek amig meg nem jon a mensi. De hat ilyen az ember.Mostmar kibirom valahogy ezt a hetet. Hetvegen ismet tesztelek.Persze a ferjem nem fogja tudni, mert azt mondta,hogy ne mint teszteljek , hanem varjak meg ket hetet es majd elmegyunk az orvoshoz. Tehat titok lesz .
A hasam fajdogal kozbe kozbe, a mellem is, de hat ki tudja?

Dzsill
A 29 ev szerintem abszolut nem sok. Orulj,hogy meg van ket gyereked. En is 3-at szeretnek, de amilyen nehezen jon ossze, hat nem tudom, hogy mikorra lesz nekem harom?!

Puszilok mindenkit
Erika
Erika

Hat lanyok,nekem ahhoz kepest,hogy a 29. napn vagyok csak 6.5 volt reggel a hom,szerintem az nem tul biztato.Megneztem a mult havi gorbemet es csak a 30. napon kezdett emelkeni es meg onnan szamolva 15 nap mulva jott meg.KATASZTROFALIS!!!!!!KépKép
Nagyon le vagyok ma torveKép

Nevtelen!

20.napon derektaji fajdalom meg barmi lehet.

Beja!

vasarnap teszteltem,negativ!Kép

Orsi!

kerlek kuldd el nekem is a kinai cuccot!

krisztina.torok@oracle.com

Kriszti
kriszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?