Új privát üzeneted érkezett!

Meliz!
Nagyon kedves tőled, köszönöm a bíztatást!
Én is drukkolok neked, az a csütörtök eljön mindjárt :) Akkor péntek reggel teszt lesz?
Nekem szombat vagy vasárnap a terv! :)
Ha kibírom vasárnapig, akkor pont karácsonyi ajándék lesz :) lenne!
sonjus

Sonjus hát úgy néz ki nem lesz tesztre szükségen.MOST SE! :evil:
Most mintha megakarna jönni a piri.Egy nagyon picit vérezgetek.Pedig sose szokott elöbb megjönni,inkább késni szokott. :shock: Én ezt nem értem pedig szedek duphastont is.Az inszem miatt.Ez az én formám. :(
Neked viszont Nagyon mennek a DRUKKOK.Remélem te szerencsés leszel. :D

Kép
Kép
meliz

Meliz!
Azt mondják, van akinek elindul olyan mensisen a dolog, aztán rájön a szervezete, hogy ja kérem itt baba van és leáll!
Ne add még fel!!!!
sonjus

Köszi a biztatást de nem nagyon hiszek benne.Néha annyira remény vesztett tudok lenni.De majd lesz lobb is. :twisted:

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!

Angel!
Szuper hírrel jöttél, nagyon szorítok!!!

Pihi!
Ez a "net kommandó". Pont Karácsony előtt akarnak bekeményíteni?! Nem szép tőlük.

Gaby!
Ez már akkor fél siker, hogy az eddigi hormon o.k., így tovább!!!

Sonjus!
Nagyon szépen alakul a görbéd, nagyon szorítok Neked is!!!

Meliz!
Tényleg ne add még fel, én is drukkolok, hogy ne jöjjön meg és egy hatalmas kétcsíkosat produkálj!!!

Beu és még vki kérdezte a vizsgáimat:
Az egyik sztem tuti sikerült, a másikban csak reménykedem. Ma v. holnap és péteken lesznek eredmények. Addig rághatom a körmeimet.

Ma este megyek a 3.számú és egyben remélem végleges dokihoz (ill.az általa előírt 12.heti uh-ra, ami uabban a rendelőben van, csak szonográfus csinálja és nem a doki), aztán csütörtökön az papírossal az orvoshoz. Majd hozom az eredményeket.
Jó lenne, ha végre visszakapnánk a fényképezőnket is, akkor tudnék végre felrakni képet is, de képzeljétek, hogy még mindíg a szervíz csücsül rajta. Férjem már bekeményített, de nem hatódtak túlságosan meg, pofátlanok.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Meliz,
még ne add fel!!! Tényleg bármi lehet! :)
Tesztelj egyet holnap korán v. szaladj be egy vérvételre!

Szoni, Editke,
köszönöm! :D :D

Drukk a reménykedős vizsgához! +++
angel37

Szoni!!

Drukk a mai orvoshoz menéshez!!!Várjuk a képet!!! :wink:

Angel!!!

Ezek ám a jó hírek!!!Tiszta szívből drukkolok neked!!!!Ennek aztán sikerűlnie kell.

Meliz!!

Nem feladni!!!!Teszt-teszt!! :wink:

Sonjus!!

Szép az a görbe. :wink:

Holnap Én is megyek dokihoz. :cry: Talizok az altatóorvossal is,remélem kiderűl,hogy mikor lesz a műtét.Ja és,hogy minden leletem jó lesz.
csanita

Hajni :?: :?:

Tessék jelentkezni!!!! :roll:
csanita

Lányok köszönöm szépen a biztatásokat.
Szerencsére csak barnázgatok.Ha holnap még semmi akkor csinálok egy tesztet.
Bárcsak úgy lenne ahogy írtáttok.Nagyon szép ajándék lenne a Jézuskától. :D
Mindekinek szép jó estét kívánok.Sziasztok.
Csanita holnap megírod mi volt a dokinál?Remélem minden rendbe lesz. :wink:

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!

Meliz, drukk hogy + legyen a teszt!

Csanita, holnapra mennek a drukkjaim! Jelentkezz majd hogy mi volt!

Szonibaba, drukkolok, hogy ez már a végleges doki legyen!

Beu, nagyon jók Botiról a képek, gyönyörű baba!

Kép
kata05

Vazze eltünt amit előbb írtam!!!

Sziasztok

Beuka 2cn vagyok :(
Majd szét szakadok. Már ittam tequilát, pálinkát. kicsit berúgva ülök itt.
:?

Holnap megyek 3. napi hormonvizsgálat. Párom ma volt hormonvizsgálton.

21. napi hormon eredményem, hátha valaki érti! :shock:

LH 5.8 IU/I norm. 0.7-24.5
FSH 3.7 IU/I 1.3-10
Prolactin 15.3 ng/ml 1-27
Testosteron 2.9 nmol/I 1.25-2.81
Progesterin 1.1 nmol/I 8-78
Ostradiol 189,5 pg/ml 31-136

tSH normális
Ft4 normális

Szerintetek?
h-boglarka

Bocsi, hogy ennyit írok!

Gabi
Milyen gyógyszert kap a párod?

Mindenkinek szorítok a + teszthez, és a vizsgálatokhoz is! :D
h-boglarka

Sziasztok!

Gondoltam főzőcske közben elolvaslak benneteket, úgyis alig szoktatok írni. Erre ma :)....

Bea
tudom lassan kiraksz a táblából, de miért flangálok én már megint a 8. napon :lol: Nálam még csak az 5. a mai :). Tudom most én vagyok a problémás eset.

Angel
nagyon izgulok én is érted. Hihetetlenek a tüszőid.

Csanit
itt vagyok csak az uramnak kell vacsi, meg olvasni is kell időnként benneteket :). Már nem tudtok lerázni.

Velem nem történt semmi, már megint 6-ig voltam a dolgozómban. Álmos vagyok, kívánós vagyok.
Megyek is hamizni, remélem fel tudom rángatni a párocskám a pincéből. Készül az autó a vizsgára, ilyenkor teljesen egymásba vannak szerelmesedve :).

Na még jövök
puszi
vkhajni

Bogi
párom a gyulladásra kapott bogyókat, Ciprobay és Rantudil retard

a hormonokhoz infó:
http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm

Kép
gaby25

SZiasztok!

Anita, Hajni,
köszi, aranyosak vagytok! :) :)

Anita,
drukk a dokilátogatáshoz! :)

Boglárka,
a progid egyértelműen alacsony, ez sajnos nem jó :( Hány napos volt a ciklusod?
Tesztoszteronod meg icipicit magas.
De gondolom ezeket te is látod...
Doki mit mond?
angel37

Sziasztok!

Mi ez a csend? Némasági fogadalmat tettetek?

Velem egynlőre minden oké, hányinegerm elmúlt kop-kop-kop. Csüt.-ön megyek UH-ra.

SAjna itt a vizsgaidőszak, jan végén lesz egy kemény szigorlatom... AZért majd pihenésképpen benézek ide!

moni

Jaj, lemaradt:

Meliz, mi újság??? :)
angel37

Sziasztok!!

Gyors bekuk,mert mindjárt megyek dolgozni,és esik a hóóóóóóó :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ,ilyen az én formám!!

Meliz, mi újság??? :D :D :D

Hajny!!

Jo hogy benéztél :D !!

Kamilla
??

Moni!!

Nagyon szupi ,hogy jol vagytok :D :D a sok tanulás mellett azért pihiz is!!!

Vica!!

Te is jobban vagy ugye?????

Beu!!
Remélem ti is jol vagytok!

Majd elfelejtettem dicsekedni ,nálam tegnap járt a kis Jézuska nem várt karácsonyig :lol: :lol: :lol: kaptam uj telefont ,Sony Ericsson k510i ,annyira örülök neki végre betudom állitani csengöhangnak bármilyen zenét(mp3-at) amit ráteszek,és kamerája is nagyon joo!!!A régi telom is jo volt csak megörültem az mp3 ér!!!
Tényleg lépek ,nem akarok az elsö napomon elkésni,szabi után szép is lenne :D :D :D :D !!!

Sziasztok!!!
Vendég

Sziasztok.
Remélem mindenkivel minden OKÉ. :wink:
Én nem vettem még teszttet mert reggel még lejebb ment a hőm.
36.9-36.5-re.Kicsit barnázgatok.Szerintem csak idö kérdése és kezdjük az új hónapot.
Angel mizujs veled?Csütörtökön akkor már biztos a dolog?Nagy DRUK!!!
Az alacsony progira kell a teát inni?Segítene a Boginak.
Kamilla veled miújság?
Pihi láttom nálatok is szigóritanak a munkah.Ezt a kevesett is sajnálják az embertöl.És éppen az ünnepek ellött?. :(
Késöbb megprobálok benézni.
Ti milyen finomságot fogtok sütni karácsonyra? :)

Kép
Kép
meliz

Meliz,
sajnálom, hogy csúszik le a hőd :?

A csütörtök biztos! Ma 22:30-kor repesztünk! :D

Az alacsony proginál végére kell járni sztem, hogy rendben van-e a peteérés, mert abból következhet... A cickafark és palástfű teát szoktak javasolni, már ha az ember lánya a gyógyfüvekhez fordul :)

Editike,
én is SonyEricssont kapok! :lol: Rádió, MP3, nagyon tuti! :wink:

Kamilla,
jut eszembe, a tegnapi ismeretlen sms én voltam! :lol:
A mobilom megdöglött :?
angel37

Sziasztok

Köszi az infókat! Ma volt 3. napi hormonvizsgálaton. Majd janurban lesz meg az eredmény.Progeszteronhoz nem tudok hozzászólni, mert a 21. napon nézték, nekem meg 40 napos volt ez a ciklusom. a Wunschkinder a hőgörbémen 26. napra tette a peteérést. Ilyenkor mi van !? :roll:

Szóval ajánlott gyógyfüvek, cickafarkfű peteérésig, utána palástfű?
h-boglarka

Boglárka,
akkor a progid nem mérvadó, mert azt csak PÉ után érdemes mérni! :) 26 napi pé után kb egy 31-35. napi érték mondana vmit!

Igen, a teákkal valahogy így! :)
angel37

Köszi Angel! Ez egy kicsit megnyugtatott.Mert az az érték amit kaptam, baromi kevés. :( Elhúzódó ugyan a menstruációm, barnázgatok előtte, utána, de azért nem drasztikusan.

Most ismét harcra fel! :D Kezdem a teázgatást. Vettem ma Maca Vibét a párocskámnak. Talán még idén összehozzuk a babót? :lol: Mindent bele csajok! :D
h-boglarka

Sziasztok!

Angel! Ez nagyon jó hír! 10 tüszi! MA este repesztés, csüt.ön punkció! NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!!!!! (transzfer mikor lesz?)

Sonja! A görbéd mintagörbe! Éhség hmm.... :) :)

Anita! Láttam, hogy írtál, köszönöm, bocsánat, még nem válaszoltam :oops: :oops: Jól tetted, hogy megajándékozta magad!!! :)Gondolok ma nagyon Rád!!!!

Pihi! melohely :( Angeléknél is volt ilyen para, de szerencsére azért tud jönni, hátha nálatok is lecseng :)

Bogi! sajnálom, hogy megjött :(

Editke! Telefon :)

Kamilla! MI ÚJSÁG????? Megvolt az Inszem???? Mi van Veled????

Hajni! Komolyan nem tudom mi van velem. Az a 8-as természetesen 5-ös akart lenni, csak szerintem félreütöttem, (egymás alatt vannak ugye :roll: ) BOCSÁNAT!!! :oops: :oops:
Most már valaminek történnie kell ebben a ciklusodban, ha enynit hibázok!!!!

Nekem tök nincs karácsonyi hangulatom :( Ez biztos azért van,mert ugye itthon vagyok, alig mozdulok ki. Na jó tegnap lóhalálában megvettük az ajándékokat Tescoztunk is (nagy élmény volt :() Boti is jött velünk, Ő végigaludta az egészet kenguruban :)
NEm vagyok túl kreatív sem, itthon csak egy fényslag (vagy mi a bánat a neve) díszíti a házunkat. NA jó nem rontom itt az ünnepi hangulatot :)
Kitartás a munkához, már nincs sok hátra :)

Pesten esik a hó? Itt szerencsére nem, de gondolom ami késik...
Várhatna szentestéig. De akkor aztán essen! :)

Bea

Kép
Kép
beuka

Kép

Kép
Kép
beuka

Napokig szoktam m. előtt pecsételgetni én is, és nem progihiány, méhszájból jön! :wink:

A Maca Kamilláéknál is bevált! :D

Hajrá! :)

Egy jó időben levett progiérték azért nem ártana! :wink:
angel37

Beu,
majd megjön a karácsonyi hangulat, ha kicsit pelenkásan is! :lol:

Itt sem esik, szerencsére! :)

Transzfer így valszeg 24! :D
angel37

Beu, sajna itt Pesten nem esik a hó! Pedig én szeretem, na az utána lévő latyakot nem.

Angel, drukkolok csütörtökön, eg 4-én!

Kép
kata05

Sziasztok!!!

Megjártam a dokit,minden leletem jóóóó!!!Ennek nagyon örülök,szóval lesz műtét,várom a diszpécser telefonját,mert Ő osztja be az időpotokat.De az alató orvos rábólintott. :D

Ma reggel voltam nőgyógyásznál is,mert azt is kértek,és van szépen peteérésem,minden oké... :D

Angel!!

Drukk csütörtökre,meg aztán vasárnapra!!! Szép karácsonyi ajándékotok lesz :wink:

Beu

Nem azért írtam ám..Tudom,hogy Boti lefoglal. :wink:

Olvastam a mai blikket!!!!Szörnyű,hogy mi történt!!!!Talán a nagyid van a képen???Tök jó!!!!!
csanita

Ti mit főztök karácsonykor??????Süttök is????

Én nagy főzést nem csinálok,mert alapjába véve nem is leszünk itthon.De sütni azért sütök,mert jönek majd vendégek...Zserbót és hókiflit és lehet még fatörzset is.(kedvencem)
csanita

Beuka
Nekem sincs még karácsonyi hangulatom. Ma már elkezdtem a takarítást, és párologtatóba tettem narancs illóolajat. Kitettem angyalkákat és egyéb díszeket is. Már elkezdtek hatni! :D

Csanita
24-én estére már vettem egy gyönyörű kacsát.Most a fagysztóban szunyizik. Jól bepácolom és kisütöm.

Holnap meg megyek anyukámhoz, mert együtt sütünk. (darálós, legény fogó, sajtos rúd)
h-boglarka

Csanita!

Örülök, hogy minden OK!
Nálunk besamelles (tom nem így kell írni) pulyka szelet lesz! Szokásos bejgli, zserbó, darálós,meg pogi!

Angel, ha nem mészájból jön a pecsélgetés akkor honnan? És hogy tudod megállapítani, hogy méhszájból jön? Nekem is volt annak idején pecsélgetés!

Kép
kata05

Anita,
Ha örülsz, én is örülök! Tényleg jó hírek! :)
Köszi a drukkot! :wink:

Kata :)
akkor a méh belsejéből (ha hormonális oka van)
angel37

Angel!

Gratula a szép számú gyermekjelölthöz!!! :) Meglátod, hogy hamarosan megint nagycsaládos leszel. Repedjen meg mindenki és szépen találkozzon apával is mindenki. :)

Anita!

Klassz, hogy minden OK. Most már csak a műtét van hátra. Drukkolok!

Móni!

Majd gyere UH után a hírekkel. Azért pihenjél is, de csak tanuljál. Végülis meddig dolgozol?

Kamilla!

:?: :?: :?: :?: :?:

Betti
betti73

Sziasztok megint itt vagyok.
Angelm
szép ajándékot kapsz a jézuskától ha 24.én lesz a beülti.Utána pihenj sokat. :)
Csanita ,
de jó,hogy minden nálad is renben van.
Már annak is úgy örül az emberfia ha másnak sikerednek a dolgok. :)
Nálunk is elöbb utóbb össze kell,hogy jöjjenek a dolgok.Csak idö kérdése.Január a mi hónapunk.4.én megyünk konzultációra.
Mi már túl vagyunk az ajándék vásárláson.
Ma csinálok olyan ragasztos kekszeset,hogy össze kell ragasztgatni a kekszeket és pár nap után ferdén kell szeletelni.A többit még nem találtam ki.Még azt se tudom mit fözek karácsonyra.Bár még addig van idö. :wink:

Kép
Kép
meliz

Betti :)

Atyaég, meg ne repedjenek!!! :shock: Épp repedés előtti állapotban kell leszívni a petesejteket!!! :wink: :D

Bendi fiú hogy van? :) Azonkívül, hogy átlápte a fél évet! :D

Meliz,
úgy tervezem! :) Legalábbis a rokonlátogatások között! :roll:

Drukk a jan.4-hez! Konzultációval indul az év! :)
angel37

Sziasztok!

Milyen jó, hogy ma ilyen jó hangulat van itt.

Angel
olyan izgi, nagyon gyorsan zajlanak az események. Rettenetesen izgulok érted.

Csanita
jó látni hogy már nem félsz olyan extrán a műtéttől. Kíváncsi vagyok mikor lesz.

Bea
remélem igazad lesz :). Ma nagyon üggggyi voltál, elsőre eltaláltad :lol: . Különben nem gond, sokszor én sem tudom hol járok. Kicsit belefradtam a számolgatásba. Szóljatok ha akciós napjaim lesznek :D , biztos ami tuti.

Azt még én sem tudom mit főzők. Sütni keksztekercset fogok (tudom hogy azt nem kell sütni :)), meg lekvárral összetapasztós sárga bogyót. Aztán ha elfogyott akkor még két ünnep között valamit. Nem akarom túlzásba vinni.
vkhajni

Sziasztok!

Angel, Csanita!
Nektek megadrukkok mennek :)

Én már megsütöttem a mézeskalácsot! :)
A többi sütit hagyom az anyukáinkra :)

Meliz!
Hajrá konzultáció! :)

Beuka!
Háát nem tudom milyen egy mintagörbe, de szerintem abban kellene lennie beágyazódási esésnek, az meg nekem mára nem jutott :(
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 823.17.jpg

Voltam dokinál! I. számú Női Klinika
Kicsit hosszú a story, ezért előre bocsi, de kiakasztottak rendesen!
Szóval, 12-re volt időpontom, bedobtam a parkolóórába az összes apróm, ami 1 órára volt elég (210.- ), gondoltam én, hogy annyi csak elég lesz (én kis butus). Ott kezdődött, hogy az asszisztens nőnek mondom, hogy a professzorúrhoz jöttem (megsúgom csak az ő neve volt kiírva az ajtóra) mondja a nő, hogy nincs itt, mondom neki, hogy 12-re volt megbeszélve, mire ő: név szerint kihez jött? Mondom Urbancsek prof, erre ő: Urbancsek nem prof, hanem docens, itt csak egy prof van és az nem ő. (ezt persze elég kioktató hangon) HÁT KI A BÁNATOT ÉRDEKEL KÉRDEM ÉÉÉÉN? ITT VAN, VAGY NINCS ITTTT? (persze csak magamban, így csak csúnyán néztem)
Mondjam a nevem! Mondom! Neki nincs beírva! Mondom a DOKTOR ÚR-ral beszéltem. Előkerül a doki naptárja, és még a telefonszámom is benne van! JÉÉÉÉ! Mire a nő: Nem ér rá a doki, mert a minisztériumból vendégei vannak. Mire én, de hát szólhattak volna, hiszen ott a telefonszámom!!!! Várjak kicsit, ad papírt, amit ki kell tölteni! Még reggel úgy volt, hogy párom nem tud jönni, mert 12-kor végez a suliban, de hát felhívtam, hogy jöjjön nyugodtan, mert várnom kell. Doki futtában előkerült és üzente, hogy várjak. FÉL 2-re ért oda a párom, akkor én már egyszer kimentem újra pénzt dobálni az autómatába. NEGYED 3-kor Ő ment ki a kocsimhoz, aztán 3/4 3-ra be is hívott a doki!!! És itt kapott el az ideg, a kezembe nyomott papírokat, mondta, hogy vérvételre kell menni, páromnak meg a szokásos vizsgálat és 5 perc múlva már a folyosón voltunk megint
Kérdem éééén: ezt a asszisztens nem adhatta volna oda? És talán időpont nélkül is elintézhettük volna nem?????????
Na ennyi, és még 1x bocsi
sonjus

Jó reggelt!

Ajaj, látom mindenkit elriasztottam a hosszú sztorival :( bocsi,bocsi,bocsi

És ráadásul a hőm is "beintett" :(
Ez SEM az én hónapom :( és a vérvételekre a karácsony miatt nem tudok elmenni :( így a következő esélyes hónap max március.
Na nem nyüszítek tovább.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 205.94.jpg
sonjus

sziasztok!

Sonjus, ez nem semmi:( Én is már a sokadik dokihoz járok, mert eddig mindenki lepasszolt. :( :(

Kamilla!

Mi van Veled , miért nem jelentkezel??

Angel! Hatalmas drukk!!! Ennek sikerülnie kell!

Csanita! Örülök hogy minden ok.! Mi lesz ha most leszel babás?? :lol: :lol:

Pihi! Nem kaptam levelet.... :( :(

Velem semmi extra nincs. Év végi hajtás, már álmomban is azt csinálom. A párocskám 400 km-re :(
Várom a hétvégét, bár semmi de semmi karácsonyi hangulatom nincs...valami hiányzik az életemből..vagy nem is tudom.

Beuka! Akartam mondani hogy már nem szedek Clostilt.

Én el is köszönök!
Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt, és nagyon nagyon boldog új évet kívánok! Mindenkinek teljesüljön az álma!

Puszi Mindenkinek!

Zsu

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Sonjus!Hát nem semmi!Én is jártam már így.Olyan dühítő.Én még tudom hogy kezelni vhogy az ilyen helyzeteket,de a párom.Ha már 5 percnél többet kell várnia,már robban.:)

Nekem sincs karácsonyi hangulatom.:(

Én tortát csinálok a nővéremmel,mivel anyunak 24.-én van a szülinapja.:)Főzni nem főzök kapunk innen-onnan.Meg alig nem is leszünk otthon. :lol:
breni

Bogi
mi tart ilyen sokáig az ereményben? nekem 3 nap múlva meg volt a 3. napi hormonvizsgálat ereménye :shock:

Kép
gaby25

Sziasztok csajok!!!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!Aranyosak vagytok.

Zsu!!

Nekem sincs karácsonyi hangulatom,valami tényleg hiányzik.. :cry: De majd jövőre.. :wink:

Sonjus!!

Jaj szegénykém,annyit várni.. :oops: Nekem is annó ajállották a Sotét,de csak akkor ha nagyon sok szabadidőm van mert van mikor félnapokat is ott kell ülni. :oops: Jó mi???Akkor nem tudom mi a fenéért adnak időpontot :?: :twisted:

Meliz!!

Ügyes vagy,hogy mindent megvettél már!!!Én is szeretem azt a sütit,de nagyon régen csináltam már.Egyszerű de nagyon finom. :wink:

Beu!!

Veled álmodtam az éjjel.Jól összevesztünk valamin,mikor felébredtem jót nevettem :lol: Hülye álmok. :oops:

Hajni!!

Én is várom már,hogy mikor lesz.. :roll:

Na megyek dolgozom egy kicsit..Még ajándékcsomagokat kell csináltatnom,de lehet holnapra hagyom...ma megvesszük a fát. :D
csanita

Hajni, Anita, Sonjus, Zsuzska,

köszönöm, igyekszünk! :D

Sonjus,
Ez a várakoztatás nem semmi :roll: Elhiszem, hogy felhúztad magad!

Vártam én is már órákat kórházban, de azért hülyének nem néztek :?

A beágyazódási esést ne hiányold, az nem törvényszerű! A görbéd egyáltalán nem rossz! :wink: :)

Zsuzska,
szegény, 400 km-re a párodtól :( De jön haza, nem?

Tegnap 22:30-kor megvolt a repi, várom a holnapot! :D
angel37

Angel!
Akko, ha lehet ilyet mondani, veled várunk :) mert ugye azt tudjuk, hogy több váró többet várhat... :? :lol:
sonjus

Angel!Nagyon szorítok!!!!!!!!!!
breni

Sziasztok!
Elment az a kevés karácsonyi hangulatom is ami volt ettöl a napsütéstöl.Olyan mint ha tavaszodni akarna. :shock:
Sonjus
Hát nem semmi mit meg nem tesznek az emberrel.Gondolják ha már ott vagy úgy is azért jöttél,hogy megvárd.Ez nagyon ideg örlö.Mi is mikor megyünk olyan sokat kell várni Pécsen.
Angel
Nagyon szóritok,hogy minnél több pozítiv energy menjen feléd. :D
Nálunk bejelentkezett piri reggel :( probálom úgy felfogni,hogy új hónap ujlehetőségek.Úgy is megyünk jan. lombikra.Csak reménykedtem hátha összejön spontán.
Bocs,hogy nem tudtam mindenkinek írni.Igérem bepotolom.

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!

:oops: , mert azt ígértem, h benézek gyakrabban...
De meg tudom magyarázni! 8)
Ui. tegnap elterveztem, h a munkát hanyagolom (olyan hanyagolhatósak voltak :D ), erre reggel bepusztult a szerver és SEMMI nem működött az egész cégnél... :cry: Így nekiláthattam pár papírmunkának, du-ra meg már összegyűlt egy csomó leó, ami már nem volt halasztós... :shock: (nem tudom, hogy képzelik ezek itt: nem elég, h bejár az ember, még dolgozzon is?! :wink: )
Tegnap végre mi is végeztünk az ajándékvásárlással 8)
Sütiileg nálunk a zserbó mindent visz a kókuszgolyóval. :D Ehhez még jön majd egy kis gesztenyés piskóta.

Sonjus,
A Sote sajnos ilyen... :? Én is félnapokat szoktam rászánni a rákszűrésre is (igaz, én szoktam kis 'szemét' is lenni, mert amikor odaérek - időpontra -, akkor rá szoktam csörögni a dokimra, h megérkeztem 8) :arrow: így egy picit korábban be lehet jutni... kivéve, ha 'szülni' van a doki :? :D ).

Zsu, és Mindenki, aki már nem lesz karácsonyig:
Vigyen Nektek a Tigris nagggyon sok ajándékot, a jövő év pedig adja meg Nektek a legnagyobb és legszebb ajándékot, amit az Élet csak adhat... :wink:

Kép

Én még egész héten dolgozom, igyekszem is jönni! 8)

Mindenkinek drukkolok!!!

Puszi
kata1977
Hatvan

Sziasztok

Gaby
Tegnap voltam 3. napi hormonon, január első hetére lesz eredmény.
:cry: Párom hétfőn volt hormon vizsgálaton, ma már kész. Mindjárt megyek érte. A sperma eredményt még mindíg nem tudjuk, mert az orvos, akit azóta nem érünk el elfelejtette a számítógépbe bevinni az adatokat.
Kicsit kiakaszt! :evil: Nekem nem mindegy, hogy , nincs vagy ha van mennyi a katona. Már megbeszéltük a párommal, mindenképpen magánt keresünk.

Valakinek van valami jó ajánlata győri urológus, andrológus személyére?

Ja, és terveim szerint december 29 napján megyek hüvelyi ultrahangra. Remélem nem vágnak ki! :?
h-boglarka

A csomó leó természetesen csomó melót jelent... :D
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?