Sziasztok!
Angel, Csanita!
Nektek megadrukkok mennek
Én már megsütöttem a mézeskalácsot!
A többi sütit hagyom az anyukáinkra
Meliz!
Hajrá konzultáció!
Beuka!
Háát nem tudom milyen egy mintagörbe, de szerintem abban kellene lennie beágyazódási esésnek, az meg nekem mára nem jutott
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 823.17.jpg
Voltam dokinál! I. számú Női Klinika
Kicsit hosszú a story, ezért előre bocsi, de kiakasztottak rendesen!
Szóval, 12-re volt időpontom, bedobtam a parkolóórába az összes apróm, ami 1 órára volt elég (210.- ), gondoltam én, hogy annyi csak elég lesz (én kis butus). Ott kezdődött, hogy az asszisztens nőnek mondom, hogy a professzorúrhoz jöttem (megsúgom csak az ő neve volt kiírva az ajtóra) mondja a nő, hogy nincs itt, mondom neki, hogy 12-re volt megbeszélve, mire ő: név szerint kihez jött? Mondom Urbancsek prof, erre ő: Urbancsek nem prof, hanem docens, itt csak egy prof van és az nem ő. (ezt persze elég kioktató hangon) HÁT KI A BÁNATOT ÉRDEKEL KÉRDEM ÉÉÉÉN? ITT VAN, VAGY NINCS ITTTT? (persze csak magamban, így csak csúnyán néztem)
Mondjam a nevem! Mondom! Neki nincs beírva! Mondom a DOKTOR ÚR-ral beszéltem. Előkerül a doki naptárja, és még a telefonszámom is benne van! JÉÉÉÉ! Mire a nő: Nem ér rá a doki, mert a minisztériumból vendégei vannak. Mire én, de hát szólhattak volna, hiszen ott a telefonszámom!!!! Várjak kicsit, ad papírt, amit ki kell tölteni! Még reggel úgy volt, hogy párom nem tud jönni, mert 12-kor végez a suliban, de hát felhívtam, hogy jöjjön nyugodtan, mert várnom kell. Doki futtában előkerült és üzente, hogy várjak. FÉL 2-re ért oda a párom, akkor én már egyszer kimentem újra pénzt dobálni az autómatába. NEGYED 3-kor Ő ment ki a kocsimhoz, aztán 3/4 3-ra be is hívott a doki!!! És itt kapott el az ideg, a kezembe nyomott papírokat, mondta, hogy vérvételre kell menni, páromnak meg a szokásos vizsgálat és 5 perc múlva már a folyosón voltunk megint
Kérdem éééén: ezt a asszisztens nem adhatta volna oda? És talán időpont nélkül is elintézhettük volna nem?????????
Na ennyi, és még 1x bocsi