Új privát üzeneted érkezett!

h-boglarka!
Az én férjem is most volt vizsgálaton,neki is volt mogyorózás,én tudtam róla,de nem mondtam neki,mert akkor rosszabb lett volna neki elmenni.Így meg egy kicsit váratlanul érte,de hát ez van.Neki volt uh is,prosztata,hererák néző,vese stb.neki nagyon sok mindent megnézett a doki nem csak a spermákat.10.000.- kellett fizetni,ez maszek volt.

Gaby!Boldog névnapot.:)

Incike!Ez a baba nagyon édes. :lol:

Keditke!Ne félj tőle,menj el,legalább megnyugszol ha kivizsgáltatod magad.Nem?

Beuka!Nekem még annyit odaírhatsz,hogy januárba hiszteroszkópia:sövény eltávolítás.

Csanita!Lemaradtam! :( Milyen műtét lesz?
breni

Reni!
Hogy vagy, így a sövényed nélkül? :)
sonjus

Sonjus!A sövényem még meg van. :)
breni

Jaj, akkor mit csináltak?
sonjus

Lapar volt,PCO-t szüntették meg,peteveték átjárható.A sövényt nem tudták eltávolítani,mit tudom én miért.Januárba lesz egy pár perces altatás,hüvelyen keresztül kiveszik,délelőtt bemegyek és már délután mehetek haza.
breni

Reni
Mi 15ezret fizettünk, és ebbe csak a mogyorózás és spermanézegetés volt :? Hát itt pesten minden drágább :( Majd megyünk tb alapúra, csak nem volt időpont, meg az utazgatása miatt már kétszer le kellett mondanom az időpontot

Kép
gaby25

Sziasztok!

Anita! Nagyon jó ötlet a Welness kikapcsolódás! Nagyon Rátok fér! Mi majd márciusban megyünk :) várom a leveled, aztán megpróbálok válaszolni :)

Gaby! Én lemaradtam, bocsánat, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!
Hát tényleg nem túl jó az eredmény :( Tényleg nem akaok magunkkal példálozni, de azért elmondom megnyugtatásképpen, hogy a páromnak 7 millió volt, volt mozdulatlan stb., igaz genny nem volt benne, a Kaáliban azt mondták ez csak lombikra elég, mindezek után néhány nap múlva pozitívaít teszteltem :) Ő egyébként Closty-t, meg vanalami Andra... kezdetű bogyót kapott rá. NAgyon drukkolok nektek. Egyébkétn biztos, hogy a stressz is közrejátszik!

Hajni! no nem scodálom, hogy nem sok festék maradt a hálószobán :) igen, így hogy volt már hosszú ciklusod, nem szabad nagyon belelovalni magad (DE én azért nagyon nagyon DRUKKOLOK!!!) Köszönjük a bókot :) :oops:

Emese! Gondolok ma RÁd, nagyon drukkolok a szigorlathoz!!!

Bogi! Sok sok drukk mára! Majd gyere az eredménnyel! (lehet, hogy már nem is lesz jelentőssége! NAGYON DRUKKOLOK NEKED! az a hasgörcs más miatt is lehet :) :wink: :wink:

Inci! Te jó ég, Marci már egy éves lesz! Gyere sűrűbben ha tudsz!

Reni! Ok, ki fogom javítani, csak a mai táblát már megszerkesztettem, mire olvastalak.

Angel! Mi újság Veled? Szurik mennek?

Kép
Kép
beuka

Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka
Ő most egyelőre csak a gyulladásra kapott gyógyszert, és tömöm vitaminnal. Hát majd meglátjuk, valamennyit biztos fog javulni.

Kép
gaby25

Sziasztok! :)

Kissé besűrűsödtek a dolgaim :?

Beu :) , Meliz :)
Mennek a szúrkák! Tegnap megvolt a 2. Suprefact, és beüzemeltem a "tollat" is! :lol:

Editke,
ne félj a kivizsgálástól, meg már ideje is van! :wink:

A vérzésem normális (volt), már túl is vagyok rajta! :lol:

Ezek szerint nálad még bármi lehet... :) +++

Gaby,
utólag is boldog névnapot! :)

Férjed eredménye sajnos nem túl jó :( , de hátha sikerül Beu nyomdokaiba lépned! :wink:
angel37

Gaby!
Egyik barátnőnméknek meg is volt a lombik, ami sajna sikertelen lett. Kihagytak bő fél évet, majd mikor menni kellett volna a 2.-ra, akkor pozitívat tesztelt, és az ő férjének talán 1-2M volt a s.száma (pontos adatot nem tudok)...

moni

Inci,
nagyon jók a képek, főleg a 3.

Angyal,
szurik, király! :D

Beu,
Botit is viszitek velneszezni, vagy nagyszülőket boldogítja majd? :)

Gabi,
ha a párodnak prosztatagyulladása van, akkor jobb is, hogy nem szorongatta meg a doki, mert kiugrott volna az ablakon, ilyen képpel: :shock:

Keditke,
sztem már ideje dokihoz menni. Hátha bebabásodsz ijedtedben a kivizsgálás előtt. :D Kellemes szabit!
potter_76

Ági!!!!

Mi az a DOPLER vuzsgálat?????? :roll: :roll:

Csak most néztem a papíromat kedden az is vár rám.

Peti baba jól van??Ilyen ramaty időben is sétáltok????
csanita

breni
milyen sövényed van? bocsi, de nem sok mindent tudok még az ilyen dolgokról! tudod én vagyok az a felhasználó, aki olyanokat kérdez, hogy mi az a pco....stb. :oops:
Vendég

Sziasztok kérnék egy kis segítséget ha a hőm nagyon alacsony akkor mi történik :oops:

Szioka
tibu

Most olvastam OKrisztiékről :cry: :cry: :cry: nyitott gerince van a babának :cry: :cry: :cry:
csanita

csanita
és mennyi idős a pici? mit fognak most tenni?
Vendég

PotterÁgi :D
A múltkor épp ezeket még te szúrtad be ill. figyelted! :wink:
Azóta fejlődtem! :D

Hű, viszont a progiszurikkal majd meglehet, hogy hozzád fordulok! :oops:

Tibu,
ez így kevés infó! :wink: Mikor alacsony a hőd, hányadik napon, mennyire stb. ?

Anita,
minden jót kívánok neked az előkészületekhez, drukkolok, hogy minden a lehető legsimábban menjen! +++++++++++

Olvastam Krisztát a másik topicban, írtam is neki. Ez borzasztó... :cry: :cry:
angel37

Baba!!

Szerintem félidős lehet kb :roll: :?: Gondolom megindítják neki a szülést... :cry: Hát Én átérzem,szőrnyű...Borzasztó.. :cry: :cry:

Angel!!!

Mennek a drukkjaim!!!!Te szúrod magad???Ügyes kislány vagy!!! :wink:
csanita

csanita
és mi lesz a picivel?túléli azt?
Vendég

Nem.. :cry: Élettel összeegyezhetetlen betegsége van.. :cry:

Hú csajok most rám is rámtörtek az emlékek,itt potyognak a könnyeim. :cry: :cry:
csanita

ez szörnyű, pedig már úgy vágytak rá :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok

Na ezután nehéz bármit is írni. Legnagyobb félelmeink megtestesülése :cry:

Breni, Gaby mi nem fizettünk, kértem dőpontot és elég gyorsan kaptam is a rendelésre. (párom kis örömére :? ) Jó hogy nem mondtam el neki a mogyorózást, mert akkor tuti nemmegy el. Így meg ahogy Breni írtad már nem futamodhatott meg! :lol:
Eredmény még nincs! Állítólag még ma felhívnak minket telefonon, de fizikai fizsgálattal nem találtak semmit.

Beuka 36. napon vagyok reggeli hőm 37.1 Wunschkindre szerint 41. napon kell megjönnie.
Ti hová mentek pihizni?
h-boglarka

Sziasztok lányok!
Most olvasom milyen gondok vannak OKrisztiéknél.
Rettenetesen sajnálom. :cry: :cry:
Nekem is van egy ilyen ismerösöm de ö válalta a picit és a születése után speckos klinikán kezelték.Most kb. 3 éves lehet a fissrác hát meg sem mondanám,hogy nekik ilyen nagy gondjuk volt a picivel. :)

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!

Sonjus
egyetértek a zsörtölődéseddel. Szerinted miért megyünk tb-s helyre? Minek fizessek ilyen sokat, ha ugyanúgy bánnak velünk.

Editke
átérzem a félelmedet. Szerintem főleg azért van, mert így bevallod magadnak hogy egyedül nem megy. Pedig nem kell félni észre sem veszed és pörögnek a dolgok. Lényeg hogy normális dokit fogjatok ki.

Inci
imádom mikor így összekenik magukat a babák. Olyan cukorfalatok :). Szörnyű hogy telik az idő.

baba8
én is pont így kezdtem, sőt kevertem is a HCG-t a HSG-vel :). Ne izgulj sajnos bele fogsz jönni.

tibu
szerintem azt jelenti, hogy akció ezerrel, ha ciklus közepén jársz, ha a vége felé akkor ma holnap vége.

Tegnap megszületett egyik barátnőm babája. 3800 g és 51 cm, azt hiszem én nem akarok ekkora nagy babát :). Valami foront lehetett mert 3 babáról is hallottam, akik ma születtek a környezetemben.

Nekem valószínüleg holnap meg fog jönni vagy még az éjszaka. Elég rendesen görcsöl a hasim. Azért köszönöm mindenkinek a drukkokat jól esnek.

Puszi mindenkinek
Hajni
vkhajni

Sziasztok!

Most hívta a doki a párom. Azt mondja,nagyon rossz az eredmény, alig mozog valami. Pontos számot nem mondott, de kérte, hogy hétfőn menjen vérvétel, meg egyéb vizsgálatra. Ez rossz hír! :cry:
Remélem csak a torokgyulladás mellékhatása!
h-boglarka

Bogi
:( akkor egy cipőben járunk. Mi is tb alapon akartuk megcsinálni, és 2 időpontunk volt is, de párom kamionozik, nem volt itthon és le kellett mondani. Az a baj, hogy nem tudtuk előre 1 héttel mikor lesz itthon, itt meg másnapra adtak időpontot, és 20 percen belül meg volt az eredmény. De lehet bemegyünk ide az sztk-ba az urológiára az eredménnyel, hátha tényleg további vizsgálatok kellenek. Vérvétel lehet nem ártana. Te is tömjed vitaminnal az urad.

Hajni
én 4.20 kg-al születtem :) anyu nagy örömére, szegénykém repedt is :?

Kép
gaby25

Szép jó estét!

ja szegény Kriszti, ez borzasztó! Nem is tudom, hogy bírja ki...

Anita! Szegénykém :( megértelek :( :(

Ági! Visszük Őt is :) direkt olyan helyre mennénk.

Bogi! JAj sajnálom a rossz eredményt :( hátha csak a betegség..

Hajni! nem baj, én még azért drukkolok!!!!

Angel! Mennek a Drukkjaim!!!!++++++++

Pihi??? csak nem Te is szabin vagy?

Bea

Kép
Kép
beuka

Bakker, szegény Okr :cry: pedig gondolom szedte a folsavat
mi a fenétől alakul ez ki? és miért? Igazságtalan :( :evil:

Bogi
párod hogy fogadta a hírt?

Kép
gaby25

O.Kriszti!

Nagyon sajnálom! :( Sok erőt kívánok nektek!

Angel!

Izgi, hogy megint szurkálsz! Növekedjenek csak szépen a kis tüszők.

Beu!

Mi is márciusban megyünk velneszelni! :) Nagyon várom már. Mi Alsópáhokot szemeltük ki magunknak.

P.Ági!

Hogy vagytok? Kajcival próbálkoztok már?
Karira meglesz az utazós babakocsi, majd ha nem lesz nagy hó, akkor kipróbáljuk a BKV-t.

Gaby!

Boldog névnapot így utólag is.

Bogi!

:( Sajnálom a párod eredményét.

Inci!

Hihetetlen, hogy holnap már 1 éves lesz Marci. Éppen hat hónappal idősebb Bendinél. Boldog születésnapot neki. Cukik a fotók!! :)

Betti
betti73

Okr!Én is rengeteg erőt kívánok nektek.Ha tudunk segítünk persze csak így a neten keresztül.Ha vkivel beszélgetni szeretnél ide jöhetsz.Igaz Lányok?

Baba!A sövény egy születési rendellenesség,UH-on látták meg.Mert mi is elkezdtük a kivizsgálást.Azóta megszüntették a pco(miről én sem tudtam mi az),januárba a sövényt veszik ki(amiről szintén fogalmam nem volt).Nem vagy egyedül azzal hogy melyik betegség mi,addig az ember nem is nagyon fogalkozik amíg maga bele nem kerül.:(De teljesen optimista vagyok.:)
Még hátra van a férjecském műtéte ami 19.-én lesz 8 perces lesz.Aztán február 1-jén indulhat a project.Ezt már nagyon várom.
Rólad mit lehet tudni?

Csanita!Sajnálom hogy felszakadtak a "sebek",nem egyszerű ezt feldolgozni. :( Sajnálom.Milyen műtéted lesz?

Bogi!Semmi mást nem mondtak?Csak hogy nem jó?Számokat?Biztos lehet rajta vhogy segíteni.Hátha tényleg a torokgyulladás az oka.
breni

Sziasztok!

Bea,
1 cn. De csak tájékoztatásul közlöm, majd akkor érezzetek együtt velem, ha valami komolyabb után jön meg. Most ez természetes. Köszi azért a drukkokat. Legalább abban segítettek, hogy tudtam éjszaka normlálisan aludni. Egy cataflamtól elmúlt az összes görcsöm :). Rég volt ilyen.

Bogi
remljük hamar meggyógyul a párod és rácáfol erre az eredményre.

Gaby
nem lennék anyud helyében :). Nekem jó lesz egy pici baba is, majd itt kint felpumpálom :).
vkhajni

Okriszti,
:cry: Én is sok erőt kívánok!

Meliz,
nem minden babát lehet ezzel műteni, szal nem "csak"vállalom vagy nem!

Angyal,
vasárnap elutazunk Pécsre és már nem jövünk vissza karácsony előtt. Akkor is csak 1 napra, másnap meg anyuékhoz Egerbe. Mikor kezded a progiszurit? És mi a gondod vele? Izomba kell?
potter_76

Anita, a doppler az uh.
potter_76

Jó reggelt!

Gaby
Hát nem tapsikolt örömében, de nem is zuhant meg! Szerintem nagyon váratlanul érte Drágámat, mert olyan nagy EGO - ja van. :lol:
Ami jó, és én nagyon szeretem benne. Hála Istennek, volt mozgó! Majd megírom a pontos számokat, ha megkapjuk az eredményt.
Te párod hogy fogadta?
Vitamínokat már nagyon régóta elég nagy menniységben szedünk (Lenkei adagot). Te mit adsz az embernek katona javításra! :roll:

Lányok van valami jó tipp!!! :lol: :lol: :lol:
h-boglarka

Üdv Mindenkinek !

Gondoltam csatlakozom én is, hátha kapok hasznos tanácsokat a hasonló cipőben járóktól.

Nálunk is javában tart a babaprojekt, úgy fél éve.

Biztos van már tapasztalatotok a terhességi tesztekről.
Nekem kedden kellett volna megjönnie, de még semmi és előjelet sem érzem,.. nálam nem igazán szokott ilyen előfordulni.

Csináltam is egy tesztet, de negatív :(

Lehet, hogy korai volt ? Elméletileg már ilyenkor is ki kellene mutatnia, nem ? Szerintetetk ?
sziszi75

Sziasztok!!!

REni
!!

Jaj ne haragudj,tegnap nem válaszóltam. :roll: Gerincsérvem van és azt műtik.
Örülök,hogy jól vagy!!!!

Ági!!!

Köszi!!!De az is sima uh???Bocsi ha hülyeségeket kérdezek.

ÓKriszti!! :cry:

Ha bármiben tudunk segíteni csak írjál!!!! :cry:
csanita

Bogi
Az én párom úgy fogadta, hogy azt mondta, én megmondtam hogy nem tudok ma jór produkálni, mert ideges vagyok. És meg akarja csináltatni máshol is, és ha ott is rossz lesz, akkor elhiszi. :? Főképp az a baj, hogy a cigitől nem nagyon akar megválni. Most vettünk neki nikotintapaszt, de tényleg akarnia kell leszokni, anélkül nem megy.
Vitamin és egyéb amivel tömöm: C 500 mg, E 400 mg, Maca Vibe 2*1, Magnézium -Kalcium-Cink tabletta.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot! :)

PotterÁgi,
OK, semmi gond :wink: Az elsőket beadatom a Kaáliban, lesz ügyelet, előbb-utóbb meg úgyis meg kell tanulnom! :roll: :lol:
Beültetés (dec.24.?) napjától fogom kapni. Napi két ampulla olajos szuri farizomba! :shock:
Kellemetlen tapasztalatokat hallottam róla, de sokaknál meghozta a sikert! :)

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, lófuttában vagyok! :roll:
angel37

Sziasztok lányok.
potter
persze tudm,hogy nem lehet választani,hogy ki mit szeretne.De valakinél nem annyira súlyos a rendelleneség.Szerncsére.
És még kezelhetö.
Ez nagyon nagy tragédia.
Emlékszem mikor én is elvesztettem a picikémet teljesen kivltam brulva. :cry:
Kriszti ha bármiben tudunk segíteni vagy ha csak beszélni szeretnél valakivel nyugottan írj.Úgye csajok?

Angel de jó neked akkor a jézuska hozza a babócát! :D
Megszabad kérdezni milyen az olsjos szúri?Én még nem hallottam róla.
Gaby a párodnak adod a sok vitamint elmentek megcsináltattni ujra a kisfickok vizsgálatát az lehet,hogy tökjó eredményel jöttök majd ki.Én szóritk nektek. :wink:
Sziszi szerintem a teszttöl függ,hogy milyet vettél.Mert van érzékenyebb pl.:Gariel"ez elöbb is kimutatja"
Én azt ajánlom.

Kép
Kép
meliz

Meliz,
jó is volna! :) De ezért ez még messze nem biztos! :wink:

Progeszteroninjekció! :) Én is csak topicos lányok tapasztalataiból ismerem - eddig. Most a doki javasolta, mert ez előzőnél a tesztnapig se jutottam, jött a vérzés hamarabb :roll:

Pharmafutárnál kell megrendelni recepttel, 50 EURO, ma érkezik! :D
angel37

Angel akkor ez nem olcsó dolog.Igaz ilyenkor minden olyan sokba kerül.Nem baj csak legyen meg az a pozitív eredmény.
Nem tudom de nekem most olyan jó megérzésem van... :wink:

Kép
Kép
meliz

Igen, most nekem is jó megérzésem van :wink: :oops: :oops:
De nekem könnyű örömet okozni, már annak örülök, ha vmi haladás van! :lol:

Annyira azért nem drága, 25 napra elég ez az adag! :wink: Ha sikerrel járunk, akkor 12 hétig nyomni kell! :shock:

Hamarosan nálad is kiderül az inszem eredmény! :) ++++++++

Na most már tényleg mennem kell! Próbálok még jönni, nagyon be vagyok sózva! :oops: :D
angel37

Ancsa,
abban különbözik a sima uhtól, hogy míg a "sima"' olyan, mint egy rtg felvétel, tehát leképez egy szervet és azt megmutatja a monitoron (pl méh), addig a doppler "mozgó célpontra lő", a véráramlást nézi, méri a sebességét, ha színes képre váltanak, akkor megmutatja az áramlás irányát is. Nekem ilyet csinált a dokim amikor arra volt kíváncsi, milyen a keringés a kzsinórban, vagy ez adja a hangot, amikor hallgatják a baba szívhangját. Megmutatja milyen az erekben a keringés, ezzel nézik a szívben is a véráramlást, stb. Ugyanaz a gép, csak a funkció állítható, tehát te pont ugyanazt fogod érezni...azaz semmit. :D
potter_76

Angyal,
combba nem lehet? Azzal elbírnál.
Hínya, Kamillának is szenteste lesz eksön, nem?
Megint elviszed a "robbanó" csomagot a szülőkhöz? :lol:

Betti,
almát próbáltunk, de alig evett, aztán az uccsó 2 napban csak fintorgott, így most szünet van, jövő héten megint próbálkozunk.
Ti?

Ancsa,
remélem érted, mert elég kuszán írtam. :roll:
potter_76

Sziasztok!

Ma csípőkontrollon és én nődokinál voltunk, úgyhogy azért nem hoztam még táblát, mindjárt pótlom.
Egyébként minden rendben volt, ja megkérdezte a nődokim, hogy mióta van hátrahajló méhem :shock: én meg közöltem, hogy fogalmam sem volt hogy az van :shock:

Betti! Mi is a Kolping Hotelt néztük ki! :) még lehet, hogy a végén találkozunk?!?

Hajni! :( de legalább elég volt egy gyógyi!

Bea

Kép
Kép
beuka

Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Nem sokat írtatok ma.

Bea
Most jól elgondolkodtattál. Szerintem ma az 1 cn. Mert este 10-11 az már majdnem ma. Vagy nem? Különben is már beírtam a 27-et tegnapra :lol:

De jó, hogy minden rendben van nálatok, olyan jó olvasni.
vkhajni

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert menni kell aludni a gyerökkel, egyedül nem megy a drágámnak.

Okriszti!
Én is nagyon sajnálom, ez persze nem vígasztal ilyen nehéz helyzetben, de azért tudd, hogy mindenki együttérez Veled!

Bogi!
Nektek is hajrá, szorítok, hogy megoldódjon a katona dolog.

Bea!
Örülök, hogy mindkettőtöknél o.k. minden.

Szombaton is lesz egy vizsgám, arra még gyúrok kicsit holnap, aztán emglátjuk mi lesz?!

És!Ma voltam egy újabb dokinál (még nincs állandó dokim, mert nem találtam olyat, aki minden szempontból jó lenne, de rajta vagyok az ügyön). Volt uh és ő is megerősítette az előző uh eredményét, miszerint 1 héttel idősebb a Babócánk, mint azt számoltuk eddig. A valós kora 12hét 2nap. Majd vhogy kijavítom a vonalzóját is a kicsikének, Beu ha lesz időd, javítsd ki a táblában! Így ez a mai tulképpen a 12 hetes uh volt. Nyakiredő o.k., viszont a méhlepény kicsit közel van a méhszájhoz. Erre azt mondta, hogy ne izguljak, szinte biztos, hogy ahogy nő a méh, a helyére fog kerülni. Bizakodó vagyok.

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Jó reggelt!

Angel!
Karácsonyi bébikéhez hajrá-hajrá :)

Beuka!
Nagyon jó, hogy mindenkivel minden ok! Szóval hátrahajló :shock: azért ez érdekes, hogy korábban nem derült ki! Vagy ez "menet" közben változhat?

Potter!
Kaja témához:
Az én párom azt mondja, hogy nem is érti miért nem kis négyzet van vágva a cumisüveg végére, merthogy ő szívesen adna majd kis szalonnadarabkákat a gyereknek, mert az egészséges! :) Azt is szokta mondani, hogy nem érti miért reklámoznak mindenféle kefíreket, mikor töltöttkáposztát kellene reklámozni, mert az sokkal finomabb :lol: Pasi! :)
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?