Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak bekiabáltam a hírt, de kicsit késett az új csaj, és ezt kihasználva írtam csak. :oops:

Köszönöm a sok-sok gratulációt, nagyon aranyosak vagytok! :D

Ténylege léggé elfiúsodott atopik, pedig azt hittem, hogy "Na majd én...".
Úgylátszik végképp cserben hagyott a megérzésem, mikor mondta a doki, hogy valami van ott, el se akartam hinni. Aztán sikerült nagytotálban megnézni a kis kukacát meg a zacsit is, tehát 1000000%. Hogy is mondjam, [u]egyáltalán nem csalódtam[/u], mert nem, de meglepett. De ennek most annyira örülök. Mintha másodszorra élném át a + teszt örömét. Nagyon érdekes. :D
Furcsa, mert ugye eddig mindig lányként gondoltam rá, és most olyan mintha megint meg kellene ismerkednünk. Viszont ismerem már a mozdulatait, a reakcióit, és mégis új a dolog. Hát nem tudom.
De a lényeg, hogy nagyon boldog vagyok.

Próbálok visszaolvasni, és teszek majd fel képet is a fiatalúrról. :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Kipróbálom az egy kézzel gépelés örömeit, mert Boti itt van kezemben.

Zsu!
Akkor már gondolom mennyire várod a januárt. De két ünnep közt ugye nem dolgozol? Nagyon Drukkolok Nektek januárra! PErsze addig is! Boglárka irogatot ide, bekerült a táblába, nem tudom most miért nem jö :shock: így ki fog kerülni onnan.

Anita!
Pár képet megkaptam, nagyon jó, főleg, amin ketten vagytok :) de azóta töröltem, majd megnézm, hogy megjött-e mind.

Pihi!
Jaj nem volt jó olvasni, amit tegnap írtál. nem hangzott túl jól ez a torokfájás. De örülök, hogy mára jobban lettél, és nagyon ügyes vagy a vérvétellel!!Mensi volt már így? Nem kockáztatsz meg egy tesztet, legalább mindenki megnyugodna.vagy mi kavarhatott be? Vagy egyszerűen most mivel barna sem volt, másképp jött meg?
Nen voltam egyértelmű, sétálni már sokszor voltunk babakocsival, ma volt az első autós kimozdulásunk :)

GAby!
Ügyes volt a petéd! (vagy ügyesek voltak :)) DRUKK!!

Vica!
GRATULÁLOK a kukishoz. Pedig én is lányra tippeltem. Akkor Atis lesz? Várjuk a képeket!!!

Kamilla!
Jaj úgy sajnálom, de még nincs veszve semmi, még azt mondtad jövő héten is lehet, no meg ott van a spontán lehetősége is!! Nem mondj ilyet, hogy nem lesz idén már baba. De igenis lesz! NAgyon drukkolok!!!
Nekünk fiút képzeltél :) aranyos vagy!
Megvan a lagzi helyszíne, az tök jó! Ügyesek vagytok!!! HA nem titok, hol lesz?

Időközben letettem a hordozóba.
Szóval ma voltunk doktornéninél, Boti már az autóban elaludt, bementünk a rendelőbe, ott aludt kiterítve a pelnkázón, míg levetkőztettük, még a vizsgálat alatt is majdnem végig aludt :)
Egyébként minden rendben van, makk egészséges :)
Az előbb elmagyaráztam Neki, hogy most olyan lányokkal "beszélgetek" akik babát szeretnének, vagy nemsokára babázhatnak, illetve már régen babáznak, és akikkel lehet, hogy találkozni fog nyáron.
:) :)

Bea

Kép
Kép
beuka

Kép

Reni!
Mielőbbi jobbulást, várunk!

Kép
Kép
beuka

Reni!
Drukkolok, hogy hamar felépülj, és jöhessen a Babóka! Ahogy Sonjus is írta: rögtön gyerek. :lol:

Beu!

De aranyos lehetett Boti, ahogy végig aludta a doki látogatást. Gondolom a doktornéni is meg volt lepődve, nem? Szoktam nézegetni a képeiteket, és mindig elolvadok tőlük. :wink:

Kamilla!

Fogalmazzunk úgy inkább, hogy idén nem lesz inszem.
És ez azt is takarja, hogy Baba attól még lehet. :wink:
Írtam mélt.

Anita!

Bocsánat, most láttam, hogy kérdeztél pár napja, hogy vásároltunk-e már. Hát még csak annyi van, amit Beunak írtam a múltkor: kisolló, 16db tetra pelenka, kaptam néhány rugit és egy szép fürdő lepedőt. Majd teszek fel az egyik kiscipőről képet, nagyon édes és Converse! Hihetetlen... :shock: Anyósom szerezte németektől. :)
Sokat dolgozol, remélem azért vigyázol magadra. Ne hajtsd túl magad. Gondolok rád sokat.

És végül a fiatalúr képei:
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Köszi a bíztatásokat.

Tök optimista lettem! Idén már nem lesz inszem, de babám igen! Jézuskától.

(Egyébként még inszem lehet hétfőn, de 15. nap nekem már hót esélytelen szokott lenni a 24 napos ciklusommal)

Beu! Piliscsabán lesz az esküvőnk egy étteremben. Először kinn akartuk tartani Nálunk a "Rencsen" de ki tudja milyen idő lesz, nem akarom, hogy elmossa az eső.

Boti pont ma egy hónapos!!!!!!!! Isten éltesse!!!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Vica,
gratulálok a fiúcskához! :D
Converse :lol:

Kamilla,
Móniék is asszem a "vad" után tüzeltek, nem eléje... :wink:
Hajrá 17-es versenyző!
Link. :wink:

Pihi,
nem vagy esetleg terhes??? :D :?:

Betti,
Petire ma rádatam a macisfenekű ajándékodat! És így kifeszülve láttam, hogy egér! :lol:
potter_76

Sziasztok!!

Vica!
GRATULÁLOK a kukishoz!!! :D Cuki a foto!!

Kamilla!
Jaj úgy sajnálom, de még nincs veszve semmi, még azt mondtad jövő héten is lehet, no meg ott van a spontán lehetősége is!! Nem mondj ilyet, hogy nem lesz idén már baba !! Drukk++

Reni!
Drukkolok, hogy hamar felépülj, és jöhessen a Baba!!!

Nem tudok magamrol irni ,mivel nem történik semmi!!
Pár napig nem volt gépem,azért nem tudtam jönni!!
Hétfön meg leltároztunk a boltba ,kész voltam teljessen ,hosszu volt a nap! De már jol vagyok!!!

Sziasztok!!!
Vendég

Sziasztok!

Vica gratulálok a kislegényhez, a következő majd kislány lesz!!
Legalább lesz egy bátyus is aki megvédi majd a hugicát!

Kamilla, drukkolok, hogy még idén legyen babád, ne add fel!!

Beu, örülök, hogy babóval minden rendben van!

Nekem ma jött meg, nem baj majd a következő hónap nyerő lesz!

Kép
kata05

Sziasztok

Bocsánat, hogy nem írtam, de mindíg olvasgattalak benneteket.
Tegnap voltam végre dokinál. Kaptam egy csomó beutalót. Hormon vizsgálatok, UH, ja és párom andrológiára. Nagyon korrekt volt. Nem írt semmilyen gyógyszit, azt mondta, hogy majd az eredmények után.

Vica
Gratulálok a kukishoz. Én egyszer azt álmodtam, három fiam lesz. Remélem nem egyszerre! :shock:
h-boglarka

Vica!

Átérzem az érzéseidet. :) Nekem a családom folyton azt mondogatta, hogy tuti kislányom lesz, apa is kislányt várt, aztán a végén én is úgy gondoltam, hogy kislányom lesz, aztán megpillantottam az UH-n a kukacot és a zsacsikat! Utána persze mindenki nagyon boldog volt, hogy kisfiú!!!

Azért most már kérünk kis menyasszonyokat a fiúknak!! Móni, Szoni és többiek... :lol: 8)

Kamilla!

:( Bizzál a tüszőcskéidben!!!

Ági!

Nem maci, hanem egér! :) Én mán az elején tudtam... :shock: :D

Betti
betti73

Pihi!

Egyetértek Ágival, nem vagy esetleg terhes??? Nem csinálsz egy tesztet? Szinte meg sem jött neked.... Tudod az elején én is pöttyözgettem...

Betti
betti73

Betti, Ági: már elértek este a mensis görcsök és egy-két pati is kijött. Szóval a tünetek már megvannak, mára várom az özönvízet. Ha mégsem, akkor reggel csinálok egy tesztet.De egyértelműen úgy fáj mostmár a hasam. Azt hiszem fel kellene hívnom a dokit, hogy 2 napot csúsztassunk a HSG-vel, mert nem biztos, hogy addigra elmúlik. Vagyis elmúlni elmúlik, csak még egy kis utópecsételés biztos lesz. Pedig annyira szeretném, ha hétfőn túllenék rajta.
pihi

Jó reggelt!!!!

Pihi!!!

Örülök,hogy tudtál aludni,remélem a mostani éjjeled is jól telt.Jobban vagy????Labor eredmények????
csanita

Betti, Ági: már elértek este a mensis görcsök és egy-két pati is kijött. Szóval a tünetek már megvannak, mára várom az özönvízet. Ha mégsem, akkor reggel csinálok egy tesztet.De egyértelműen úgy fáj mostmár a hasam. Azt hiszem fel kellene hívnom a dokit, hogy 2 napot csúsztassunk a HSG-vel, mert nem biztos, hogy addigra elmúlik. Vagyis elmúlni elmúlik, csak még egy kis utópecsételés biztos lesz. Pedig annyira szeretném, ha hétfőn túllenék rajta.
pihi

Pihi, én is nagyon drukkolok, és beszámolót kérek!!!
Képzeld 3 munkatársam is rendelt könyvet. reméljük még megjön Mikire.

Igen nagyon fiús ez a topic! De sztem Szonibaba, sztem fiút szeretne, mivel egy leánya van, bár ezt nem tudhatom, csak erre gondolok!! Bocsi Szoni ha nem így van!
:lol: :lol:

Kamilla!! drukk!!! holnap mész UH-ra??

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Beszámolót részletesen fogok írni. Én is káértem olyantól, akinek ugyanitt és ugyanaz a doki csinálta. :)
A vérképem jó lett! :)
És végigaludtam az éjszakát! el sem hiszem, hogy ilyen jól vagyok! :)

Nálad mi a helyzet, ma is sok a meló?? Januárban mivel kezditek a babaprojectet?
pihi

Jajj! Szia Anita, azt hittem, hogy a Te hozzászólásodat is Zsuzska írta! Egy kicsit zizi vagyok. :oops: :oops:
De végülis válaszoltam.
Hátad?
pihi

Pihi!!!
Látom közben írtál!!!!Örülök a jó vérképnek!!!!

Zsu!!!

Mindjárt írok,tegnap nem működött e levelezésem nem tudtam válaszolni.
csanita

Nem baj még korán van. :lol:
Hátam egész jó!!!A lábam fájdogál,de ezt már simán kibírom.Tegnap kaptam egy másik gyógyszert,napi 1-et lehet csak bevenni belőle este.Nagyon jól aludtam,nem is fájt.Szóval gyógyulok csak nagyon lassan.Doki azt mondtasajnos az ideg gyulladás hónapokig is eltarthat.Nagyon hozzám nőtt,pedig szívesen elengedném. :roll:

Ti már vásáróltatok Karácsonyra ajándékot???Én még azt sem tuom kinek mit vegyünk.Töröm a fejem.Szülőknek olyan nehéz nem???Valami tipp???
csanita

Aztért haladoka korral,nem tudom észre vettétek-e???Van már vonalzóm és sikerűlt képet is oda varázsolnom.
csanita

Sziasztok lányok.
Ezt el kell mesélnem.Ma voltunk a dokinál megnézet UH. és azt mondta csinál nekem vasárnap egy inszemet hormon kezelés nélkül.Mert janu. megyünk a második lombikra és állitolag nem szedhetek addig semilyen hormon készitményt. :?
Szerintetek van igy értelme?
Mondjuk igy nem kell aggodnom,hogy hármas ikrek lesznek. :shock:
Szerintetek?

Kép
Kép
meliz

Szia csanita.
A kozmetikai dolgokra nem gondoltál?Az ugy is fogyo eszköz.Mi mindig azon aggodunk,hogy esetleg olyan dolgot sikerül vásárolni karácsonyra amit utána nem is használnak. :?

Kép
Kép
meliz

meliz!

Miért kell lombik?? Mit látott most UH??

mesélj még egy kicsit rólatok!!

zsuzska80
Szombathely

Szia zsuzska.

Másfél évig nem jött össze a baba Uh. pé. nézegetés mellett.Meguntuk a várakozást mert a régi doki azt mondta nekünk már van egy gyerköc és ennek is össze kell jönnie mert szerinte minden rendben van de vérvétel,semmi. :(
Aztán önkényesen lementünk Pécsre és ott kideült,hogy nem jó a hormonszintem+össze van növe a bal pete vezetöm.
És ez már négy éve igy húzodik. :?
Nálatok mi újság?

Kép
Kép
meliz

Szép jó reggelt!

ALudtunk fél 9-ig! Ilyen sem volt mostanában :)

Vica!
Köszönjük a bókot :) jaj nagyon édes a pocaklakód! Tök jó az UH-s kép! Nem mentek majd 4D-re? Megkaptad már a könyvet? postán küldtem még a múlt héten.

Kamilla!
Esküvő, hát igen, necces az idő, bár azt mondják a májusi eső aranyat és, úgyhogy elvileg ritkán esik, de mára már úgy felborult az időjárás, hogy ki tudja.. Így legalább nem nektek kell majd összepakolni :) (mármint nem is konkrétan Nektek, hanem a szölőknek rokonoknak kellet volna) nálunk a polgári esküvő szabadtéren volt, meg sétáltunk is egy picit, úgyhogy én is nagyon paráztam az idő miatt, de csodálatos idő lett végül.
Egyébként a Forgács doki annak ellenére mondta a hétfőt, hogy tudja, ilyen rövidek a ciklusaid :?: :shock:
Na mindegy szeressétek egymást nagyon a "leendő" :lol: (tudom, hogy már az) férjeddel és akkor baj nem lehet :)
Köszönjük a köszöntést!

Ági!
Maci --> <-- egér :lol: Végülis majdnem egyformák :) (nagyon jót nevettem)

Editke!
Nálad nincsenek még valami jelek esetleg?? Nagyon drukkolok!!!!!

Kata!
Sajnálom :( :(

Boglárka!
Na akkor már Te is jó úton haladsz, legalább ezek a viszgálatok meglesznek. Ne tessék ám eltűnni, mert akkor kiveszlek a táblából :)

Pihi!
És az utópecsételés is probléma lehet? TÉnyleg jó lenne minél előbb túlesni rajta :? örülök, hoyg jó a vérkép, és hoyg végigaludtad az éjszakát (én mostanában nem szoktam :) de tudom, bármelyikőtök cserélne velem :))

Anita!
Úgy örülök, hogy múlik a fájdalom!! Hát igen, gondolom ez nem olyan, mint egy fogfájás, hogy egyszercsak elmúlik. Karácsony.. igen nemsokára itt van :? :? ne is mondd..
Nagyon ügyes vagy, már akartam mondani, hoyg kész lett a vonalzó!!

Meliz!
Szerintem tuti van értelme az inszemnek! Így legalább a kiskatonák jókor lesznek jó helyen! Csak találnak maguknak fészket! :wink:

Tényleg jó lenne már lányka is a topicba!!! :D :D
Ezen már én is elgondolkodtam, hogy milyen durva lenne, ha 25 év múlva összesodorná Őket az élet... :) :)

Bea

Kép
Kép
beuka

Kép

Kép

Kép
Kép
beuka

Zsuzska elfelejtettem írni,hogy az Uh. minden rendben volt a tüszö 1.4 cm és a méhnyh. 6mm ez miatt mindig agodom mert azt olvastam ha nem elég vastag akkor nem tud megtapadni a babóca. :(
Aguszusban az elsö lombik az összejött csal elvetéltem és azt mondta doki,hogy szerinte nem tudot rendesen megtapadni.
Nem tudom ezek hogy vannak. :cry:

Kép
Kép
meliz

Beuka mennyire aranyos kis manó babócád van.Egy falat az egész!!! :lol:

Kép
Kép
meliz

[color=darkred]Beu!!!!!

Jaj de szépek vagytok!!!!!!!!Tényleg akartam már kérdezni,hogy Boti 56-os ruhákat hord????Gyönyörűséges,nem tudok betelni vele.

Zsuzskával +beszéltük,hogy majd mi hozzuk a punisokat!!!!

Meliz!!

Köszi az ajándék tippet,de anyukám januárban született és akkor van a névnapja is,apukám októberi,névnapja vasárnap lesz és akkora gondoltam ilyen illatszereket.Na sebaj,gondolkodom tovább.[/color]
csanita

Oksi Csanita, mi hozzuk a lányokat!!!
Én mindig is lánypárti vagyok, de nagyon örülnék egy fiúnak is....

Meliz, velem semmi extra.állítólag minden ok. jövőre lesz HSG, oszt majd meglátjuk.

beuka, de jó ez a kép!!! :lol: :lol:

zsuzska80
Szombathely

Csanita neked aztán jól fel van adva a kérdés bevásárlásból.Nem elég,hogy itt vannak az ünnepek.Ha eszembe jutt valami szólok.

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!

Beuka!
Annnnnnnyira edes Boti baba!!!!!!( :oops: olvadozok)Es azok a grimaszok amiket vag :lol: :lol: Zabalni valo!!!
Azt a kisvakondot ami a falon van azt hol vettetek?????????
Beirnad majd nekem a tablaba hogy mensi utan lapar!Kb.januar eleje!

Vica!
GRATULALOK A KIS FUTYKOSHOZ!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

En is csatlakozhatok a punusosokhoz???? :D Bar ha fiu lesz megint azt sem banom!CSAK LEGYEN MAR!!!!!!MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Hát Én is úgy vagyok vele ha fiú lenne azért nem adnám vissza. :lol: :lol:

Beu :) Itt olvadozok..
csanita

Zsuzska!!!!

Írtam mélt!!!
csanita

Beu,
de szépek vagytok! :D :D :D

Meliz,
persze, hogy van értelme! Már ha a pete a nyitott oldalról érkezik, de gondolom ez okés! :wink:

Pihi,
ugyehogy jó lett a vérkép? :) Gratula!
angel37

Beuka
Megint itt vagyok! :D
Nagyon édes a Babód :P Bocsi, hogy ritkán írok, de olyan összeszokottak vagytok, hogy szinte feszélyez. :oops:

Csanita nagyon ügyi vagy a vonalzóval! Nekem eddig még nem sikerült, de dolgozom rajta. :roll:

Mi idén nagyon jók vagyunk a párommal, szinten minden ajándékot megvettünk már. Mondjuk a legnagyobb nehézségt Ő szokta okozni, mert imádja a meglepetést! De, idén már neki is kitaláltam!
h-boglarka

Csanita nem kaptam semmit!

sztem megadom a másik e-mailcímem, mert ez a céges nem enged át semmit!
ide küld jó??:
zsuzska5@citromail.hu

Én sem adnám vissza ha fiú semmi pénzért.....

zsuzska80
Szombathely

Szia angel sajna nem azon az oldalon van.Kérdeztem a dokitol,hogy van-e igy értelme.De azt mondta a kisfickok megtalálják a bevezetö utat. :D
Azt vissza kérdeztem és kifelé? Valahogy meg is kell tapadnia szerintem.De azt mondta ha be tud menni akkor ki is menni fog a dolog.És elmondta,hogy attól,hogy diagnosztizálva van a nöknél a peteelzárodás attól még azon az oldalon is teherbe eshet valaki. :shock:
Szóval reménykedem.
Októberben voltam Pesten látónál és azt mondta kislányom lesz és pont arról az oldalról ahol el van zárodva. :shock:
Várakozo állásban vagyok.
De jó lenne ha nem kellene mennünk a lombikra!!! :P

Kép
Kép
meliz

Pihi most olvasom,hogy szerencsére jó lett a vérképed. :)
Szerintem az is sokat számít,hogy rendesen ki tudod magad pihenni.Ahogy magam ismerem én biztos virasztanék.Remélem minden rendben lesz.Nekem nem csináltak ilyen HSG vizsgálatot.Miböl áll ez? :oops:

Kép
Kép
meliz

Meliz,
Aha :?
Végülis ő a doki...
Persze, hallottunk már olyan csodát, hogy vkinek sikerült igazoltan elzáródott peteveetővel! (Na ez nem velem fog megtörténni :roll: ). De így jó eséllyel lehet pályázni egy méhenkívülire! A kisfickó valahogy átjut a lukon, a megtermékenyített petesejt viszont nagyobb "csomag" és esetleg nem fér át... és akkor ott ágyazódik be, ahol van...

Bizony jó lenne, ha nem lenne szükség a lombikra, drukkolok hozzá! +++

Én tuti nem kerülöm el! :)

Ha más nem, majd januárban nekifutunk egyszerre! :wink:
angel37

Angel,
én is ez kérdeztem a dokitól,hogyan jön majd ki onnan.Mert én is ettöl félek,hogy esetleg méhenkivüli lesz.Már csak azért is félek mert az elsö lombikunk sikerült csak nem maradt meg.Ez elégé megviselt. :cry:
Nektek meg volt az összes inszem?
Kívánok neked egy nagy kalapal. :wink:
Milyen jó lenne ha a karácsony fa alá a babóca Uh. képét rakhatnánk mindannyian. :P

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!!

Beuka!

Mindjárt elolvadok olyan édes a kis Boti :D !!
Köszi a kérdést nem érzek semmit, majd 6 napmulva kiderül!

Nekem mindegy ,hogy fiu vagy lány csak egészséges legyen, bár ikrek is jöhetetnek :wink: egy lány-egy fiu :lol: :lol: !!

Sziasztok
Vendég

Beu!

Jajj, ezer bocsi, már annyiszor akartam írni, hgy megjött a könyv. :oops:
Remélem hasznát vetted. :)
Nagyon szépek vagytok Botival. te mintha nem is szültél volna egy hónapja. :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

Meliz, a HSG az a petevezetékátjárhatósági vizsgálat. Biztosan volt Neked is, ha tudod, hogy el vagy záródva az egyik oldalon.
Hátha összejön az az inszem! én belevágnék a helyedben!!! :)

Boglárka, nem kell feszélyezve érezned magad!!!!!! :wink: Irgum-burgum :twisted:

Beuka, olyan szépek vagytok!!!!!!! :wink:

Na beszéltem a dokival és inkább áttettük szerdára a HSG-t. Ez van. :( De így nyugodtabb leszek, hogy addig elmúlik.
pihi

Ja és meg is jött rendesen, úgyhogy változott a vonalzóm.
pihi

Meliz,
te döntöd el, egyáltalán nem akarlak lebeszélni erről az inszemről, csak ezt a rizikót nem szabad figyelmen kívül hagyni! Én már csak ilyen óvatoskodó vagyok! :)

Nálad még a spontán lehetőség sem kizárt, történhet még egy, s más karácsonyig! :wink:

Mi átugrottuk az inszemeket, kétoldali dugulással szerencsére rögtön jöhet a lombik! :)
angel37

Pihi,
most már tudom mit jelent a HSG.De nekem nem csináltak hanem rögtön csináltak egy laparoszkopiás mütétet mert már sok idö elment,hogy nem jön össze babucika és igy altatásban rögtön megtudtak nézni nálam mindent.Az elzárodáson kivül há'istenek nincs semmi gond.
Remélem nálad sem találnak semmit.Kívánok neked egy nagy-nagy kalapal a hétföi naphoz. :wink:

Angel,
igazad van én is ezért kérdeztem a dokit mert elégé parázos vagyok.Nálad meg szeretnék hinni a jézuskában.Hátha igy is sikerál.
Olyan sok pénzbe kerül ez a lombik.Nem kívánom senkinek.Se lelkileg se annyagilag. :?
Ha addig nincs nálunk semmi akkor majd januárban együtt.
Ti melyik korh. jártok?Mi Pécsi klinikára.Megvagyunk vele elégedve.

Kép
Kép
meliz

Pihi,
sajnálom,hogy megjött azért volt bennem egykis remény. :?
Nálunk a fiunkal igy jártunk,még egy utolsot menstr. azt már 3 hónapos voltam mire rájöttünk a dologra. :shock:

Kép
Kép
meliz

Pihi most olvasom csak látcik már fáradt vagyok,hogy szerdára áttetétek a vizsgálatot. :oops: Bocsi.

Kép
Kép
meliz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?