Új privát üzeneted érkezett!

Rita: igen-igen élőben még szebbek,és annyira jó megfogni az apró ruhácskákat,sokszor előveszem a kis ruhákat és nézegetem...elképzelem benne Lilikét :D
Neked már csak napok kérdése hogy babázhassál,mennyire jó lesz :D
Szorítok,hogy a szél,meghozza Zalán babát :wink:
Vendég

saját dokim nem volt, de a helyettes alapos volt,mindenemet meghallgatta,megnézte. algopirint írt fel meg köhögés csillapítot,most nem jut eszembe a neve, de a saját dokim asszisztense jól ismerjük,mondta h ő azt se szedné be. végül is mindegy is mert nem volt a gyógyszertárba. de vettem homeopátiás szirupot köhögésre. mit ad isten hazaérek, fáj a hasam, hasmenés durrrr, rá 5 percre beveszem a szirupot, az ilyet kiskoromba se tudtam meginni,gyors ráhúzom a teát, de a második kanál visszajött és végül a mosogatóba rengeteget hánytam.faszaaa ez is! semmit nem tudok megenni, és már a teától is hányingerem van!:((((

KépKép
dike

Dike:sajnálom :!: jobbulást neked :!: gyógypuszim :!:
Vendég

dike: ezt komolyan kell venni!!! feküdj és mondd le a hétvégi programot! a babádnak nagyon veszélyes a kiszáradás!!! kérlek, vigyázz magatokra!!! gyógypuszik!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Dike! Én is azt mondom, hogy ez nem játék, ha nem leszel jobban, irány az ügyelet!

Lányok, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a dicsiket!
pedi
Kalocsa

Sziasztok!!!!!

Kati a kérdésedre hogy mikor fogtok aludni????hááát.t...........egy jó ideig bisztos nem:):)

Brita a labda tányleg nagyon jó......áldom aki kitalálta:):):)
"sokáig" vajúdtam rajta:):)

Virág érezd jól magad:?):)

Mia tüneményesek a ruhák:):)
legjobban nekem a legalsó csíkos naci tetszik:):)

Pedi szupi hogy minden rendben:):):)
GYÖNYÜÖRŰ a lakásotok!!!!
minden szuper!!!!!!!!!!!!!!!

jó nagyot nőtt a pocakod:):)

Dike puszikállak:):)
sajnálom hogy ennyire nemvagy jól:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!!!!!!!!

Rita, nyavalyogj csak nyugodtan, én is ezt tettem az utolsó napokban. Ez teljesen természetes ilyenkor!

Pedi, gratulálok a kis mütyür Manótokhoz!!!!!!!!! Nekem ugyan egyik fiacskám sem volt kicsinek mondható, de tuti, hogy a kis picurkátok is gombamód fog nőni amint kibújt. :D
A fotóid gyönyörűek, nagyon vékony kismama vagy még mindig. SZülés után pár héttel senki nem fogja Rólad megmondani, hogy egy újszülött Baba Anyukája vagy! (Persze Te majd nem így látod a dolgokat, mert a hasad nem lesz még a régi. Ezt tapasztalatból mondom, de majd az is alakulni fog. :wink: )

Miak nagyon szépek a ruhácskák! Ahogy néztem a képeket, már megint előtört belőlem a "de jó lenne egy kiscsajszi is" érzés. ÉN IS AKAROK RÓZSASZÍNEZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P

Kati, köszi a képet a labdáról. Ha van egy kis időd, írnál pár gyakorlatot, amit ezen lehet csinálni Gergőcivel?
Egyébként milyen szemmel látható nyoma van annak, ha esetleg az izmai vannak letapadva? Miből lehet ezt észrevenni?

Dike, jaj, szegénykém. Ne menj sehová, maradj otthon és pihenj. HA viszont sűrűsödik a hasmenés vagy a hányás, akkor mindenképp fordulj orvoshoz, akár a kórház is szóba jöhet. Ott biztos adnának infúziót, hogy pótolják a folyadékot!

A szalagavató nagyon megható volt. Jól éreztem magam. Pedi, fotó nem készült róla, pedig tényleg sikerült csinosan, elegánsan felöltöznöm. :oops:
Kati, nem maradt ki egy etetés sem. Nem maradtam ott a szalagavatón végig, eljöttem fél 7- kor. Anyukám vigyázott a fiúkra, volt itthon tej is meg a biztonság kedvéért tápszert is kikészítettem, de nem volt rájuk szükség.
Az elindulásom nehézre sikerült. Fél óra kellett míg összekészülödtem (fürdés, öltözés egy kis smink) és ezidő alatt Gergő végig ordított Anyukám kezében. :? Erősen gondolkodtam azon, hogy el se megyek, ha ennyire gáz a helyzet, de Anyu mondta, hogy nyugodjak meg, minden rendben lesz. És igaza volt, amint kiléptem az ajtón, abbahagyta a sírást. (Ezt hallottam is. Nem ültem be rögtön az autóba, hallgatóztam egy kicsit...) Hihetetlen, hogy milyen "antennája, radarja" van egy ekkora pici babának. Amíg érezte a házban a jelenlétemet, addig kikérte magának, hogy miért nem én fogom és játszom vele, amint viszont elmentem, már Anyu is jó volt.
A szalagavató a sulink kis kápolnájában volt, római katolikus szertartás szerint. Utána pedig a gyerekek az aulában kivetítőn lejátszottak egy paródiát, amiben az őket tanító tanárokat figurázták ki. Eszméletlen jó volt, fetrengtem a röhögéstől. ezután még egy táncot adtak elő, majd jött az állófogadás, amin már nem maradtam ott. Nem a szoptatás miatt, inkább az esti rutin, az altatás az, amit nem akartam másra bízni. Úgy érzem Gergőnek kell még az a biztonságérzet, hogy tudja, hogy ÉN ott vagyok neki mielőtt elalszik.
A szertartás előtt és után jót beszélgettem pár kolléganőmmel, úgy érzem sikerült egy kicsit töltődnöm. :D

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág de jó hogy ilyen jól érezted magad!!!!!!!!!!
szinte odaképzeltem magam én is:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csillag! Köszi a biztatást, mostanság mindenki azt mondja, hogy úgy fogok kijönni a szülőszobáról, hogy észre se lehet venni majd, hogy szültem. Hát, ezt majd meglátjuk, de mostanság nem éppen ez az a dolog, ami érdekel. :lol:
De sajnálom, hogy elmaradt a fotó, biztosan nagyon csinos voltál, mint mindig. Az viszont egyértelműen kivehető az írásodból, hogy mennyire feltöltött ez a rövidke idő is, amit egy "régi-új" környezetben tölthettél. Nagyon örülök neki, mert Rád fért már, úgy gondolom. Hát, édes ez a Te pici fiad, azért ebből is látszik, hogy mennyire "okosak" ezek a picuri babák. Tényleg nagyon nem szabad őket lebecsülni!

Nita! Köszi Neked is a lakás dicsit. Én is nagyon nagyon szeretem ezt a lakást, nagyon kis otthonos. Persze, nem mindenkinek jön be ez a stílus.

Lassan megyek alukálni!
Nyugodalmas jó éjszakát!
pedi
Kalocsa

jó éjt Pedi:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jól belelendültem a takarításba, aztán végül az egész fürdőt kisikáltam, minden egyes sarkát. Az összes kukát elmostam, van belőle 4. Fürdői, meg a szelektívesek, meg a felmosó vödör, kiskád, szóval elszórakoztam vele egy darabig, aztán megsütöttem a husit, vacsiztunk, és utána meg a konyhának is nekiálltam, úgyhogy most minden csilli-villi. Ez hiányzott a lelkemnek. Most minden a helyén, ma mostam egy adagot, tele vagyunk tiszta ruhákkal is, szóval most igazán mennék szülni.
Viszont mindenem fáj, még a kislábújjam is. :lol: Úgy elfáradtam, hamarosan megyek is aludni.

Pedi
Nagyon csinos vagy, és szép a lakás. Látom ti is szeretitek a fenyő bútorokat.
Biztos nem marad rajtad semmi. Nálam a doki a végén azt mondta, max 1 kiló marad. Így is lett, de az sem látszott, a hasam is tök lapos lett közvetlen a szülés után. Az első szavam, az volt, hogy hova tűnt a hasam. Nagyon furi érzés volt ám. Majd meglátod, milyen jó. Otthon örömmel nézegettem magamat a tükörben, ráadásul ilyenkor a cici előnyére változik, a has meg lelapul, szóval egyből jobbak lesznek az arányok.

Csillagvirág
Biztos jó lehetett kimozdulni, ez már járt neked.

Dike
Jobbulást! Mindenképpen menj az ügyeletre, ha rosszabbodik a helyzet.
Vendég

Rita, látom kijött rajtad a fészekrakó ösztön! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Palacsintasütésre nem gondoltál? Én többször csináltam az utolsó napokban, mert azzal legalább telt az idő. :P :P :P :P
A nagy séta is biztos jót tesz majd. Mi Pannonhalmára mentünk át nem sokkal a szülés előtt. Az Apátság körül sétáltunk meg elmentünk a Boldogasszony kápolnához és felmásztam a sok lépcsőn a kilátóba. Ez Nektek sincs messze és csodálatosan szép idő van! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14

mia! de édesek a rucik!

pedi!nem baj ha kicsi, könnyebben kijön:) örülök h minden rendben volt!

rita! nem nyafogsz!!!!!!:))) mondjad csak drága.....majd én mit fogok veletek művelni,remélem elnézőek lesztek és vigasztaltok engem is:)
szép a pocid, kecó tök jó!:)

csillag! örülök h kicsit kikapcsoltál és jókat nevettél!!!

rita! nem vagy semmi, h ennyit takarítasz, és egy lusta fasz vagyok!:(

sziasztok!

fél 9kor elmentünk a tesóm szülinapjára, előtte itthon 10 percenként hasmanés.....de hála istennek mire odaértünk kiürültem. nagyon rosszul voltam ott,még sírtam is, mert a gyomrom kezdett el fájni, a beleim minden, közbe görcsölt a hasam is:( fél 11kor haza is jöttünk, 37.8 volt a lázam, meg amúgy is a fájdalmak miatt, bevettem egy fél algopirint,rá 10 percre mintha mindent elvágtak volna, ami addig fájt, csak kezdődött a köhögőroham. éjjel fél 2ig egyfolytában...utána már kimentem a konyhába vettem be üresen mézet, teát stb....csak aztán annyira köhögtem, h megint hányás lett a vége, közben meg befosás:) már vicccccc komolyan! onnantól 2óra alvás 1 óra köhögő roham felváltva ment idáig,mert most már nem alszom vissza. másfél kilót fogytam....most ettem 2 kekszet...haladok,de próbálok minél többet enni,.mert már semmi nincs bennem szó szerint! az uram reggel elment a haverjaival síelni,jó itthon egyedül:((( de én mondtam h elmehet nyugodtan, idén még nem voltunk,és nagyon szeret!!azaz snowboardozni.(nem tom h kell írni)

KépKép
dike

dike jobbulást

nika70
Salgótarján

na felhívtam a szülésznőm! virus....a hasmenésre a smectát ajánlotta, h megfogjon....nagyon rossz ízű por. esetleg ti nem tudtok mást, ami székletfogó és lehet. ő se biztosra mondta h azt lehet, csak h a gyereke is azt szokott, szte lehet. elolvastam, csak annyi h konzultáljon orvosával ha terhes. ahh de nekem ez nem jön be...kihánynám,akkor is ha nem lennék beteg!nem tudok én meginni megenni semmin gyógyszert baszki.

azt mondta h áhhh ne korház, mert a fertőző osztályra vennének fel, akarok én ott feküdni?mondom dehogy! szóval cél visszatartani a székletet, sokat inni.

KépKép
dike

dike: seggbe rúgás kiosztva!!!! mi a francért kell neked szülinapi zsúrra menned?! irgum-burgum!!!! és tudom még fokozni!!!!!!!! tessék komolyan venni végre, mert ez nagyon ártalmas!!!!
ne akard, hogy csúnyán beszéljek!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok!!!!!!!!!!!!

ma akkorát sétáltunk..Barnika is.....jó 1 km-t gyalogolt:):)nagyon büszke vagyok rá!!!!!!!!!!

Dike menj el orvoshoz mert ez így nem jó!!!!!!!
én féltelek!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita: akkor gondolom volt alvás szó nélkül?!

Kép

Kép
@ka(ti)

Barnikqa még az űton aludt és utána sétált nagyot....de este tuti ki fog dölni...csináltam képeket is api felrakja és akkor megmutizom:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csillagvirág
Pannonhalmán mi is szeretünk sétálni, sajnos a férjemnek holnap van itthonra munkája, úgyhogy Regivel csak itt a nyúli hegyekben sétálunk. Elbaktatunk 3x a szelektíves kukához. :lol:
Még hétfőre tervezek nagy sétát, az apeh-ba is be kell mennem, meg akkor már benézek a turiba is, Reginek nem ártana még néhány ruha, kezdi kinőni a javát.

Dike
Nemsokára te is itt "nyafoghatsz". Gyorsan megy az idő.
Jól írtad. Én is snowboardozok. Hiányzik is, idén sajna kimarad.

Nita
Ügyes a kis Barnus, ilyenkor még olyan kitartóak. Regi is sokkal ügyesebb volt mikor megtanult járni. Ő 15 hósan az osztrák hegyeket mászta, most meg olyan lusta tud lenni.

Ma beszéltünk a szülésznővel, majd hétfőn megint meglátogat az NST-n, még kérdezhetek ha valami eszembe jut. Regi olyan szégyenlős volt, nem akart bemutatkozni neki, elbújt apja mellé. Egyébként nagy volt a csend a szülészeten, szerintem ez a melegfront nem nagyon hozza ki a babókat. Na de majd a szerdai hidegfront, és szél, az az utolsó reményem. A szülésznő azt mondta, azért a többi napon is jó esély van rá. De anyukám már azzal piszkál, hogy majd tuti szerdán születik meg. Ez már a 3. dátum, amit belém próbál beszélni. :roll:
Vendég

Brita remélem később is ilyen lesz:):)

friss képeket is tettem a blogba a mai sétáról:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Rita! Nekem is az jutott eszembe, mikor olvastam a nagy fürdőtakarításodat, hogy emlékszem, Virág is az uccsó héten csinált mindent! :D Képzeld, csináltam én is magamnak salit, nagyon jó lett. Most már minden nap fogok, és enni is. Olvastam egy helyen, hogy a tejföl diéta nagyon jót tesz a savnak. Hát, azt most ugye nem lehet, mert arról szólna, hogy 3napig csak azt enni, viszont reggel azt reggeliztem pirítóssal, és ma nincs savam. Mondjuk napközben is odafigyeltem rá, hogy mit eszek.

Nita! Gratula Barnihoz! Ügyes kis csákó, akár csak a bátyója! :wink:

Dike! Én is azt mondom enyje-benyje! Nagyon aggódom érted, ha végképp nem jobb, muszáj lenne ügyeletre menned!

Én ma délelőtt felmentem a városba egy-két dolgot venni. Utána sütöttem egy gyümölcstortát, majd csináltam egy mákos gubát. Utána ebéd anyóséknál, majd még megcsináltam a salátát, és egy adag kompótot almából és körtéből. Zoli ma egész nap a szobát festette, estefelé én is besegítettem neki egy kicsit. Nagyon szép lesz!
Csontjaim, hol itt, hol ott, továbbra is fájnak, de nem vészes, viszont a magnézium elhagyása ellenére nekem sem sűrűsödtek a jóslóim, sőt, ma szinte alig voltak!
pedi
Kalocsa

ma jól voltam.ettem 5db kekszet, kis levest, negyed kiflit,meg most este sütött a párom húst,fűszeres,pácolt tartját,mert bejöttek a haverjai enni. abból ettem, de utána meg olyan szar lett a gyomrom, nem szabadott volna:(( most még elvok....de már egyre sűrűbb a köhögés.

felhívtam a szülésznőm, most ez nem elég szerintetek? ha hétfőn is rossz akkor rácsörgök a dokira is.

KépKép
dike

Pedi
A tejfölt az epém nem bírja, de amúgy szeretem, néha csak sima sajtos tésztát eszem, tészta, tejföl, sajt.
Ma fűszereset ettem. Azért gondoltam ezt is kipróbálom. Ebédre gyros, vacsira egy kolbász, meg tegnapról maradt husi, majonéz. Most kiváncsi leszek, mennyire ég majd a gyomrom. Egyébként a tej azért is szerencsés, mert lebontja a káros anyagokat, vagy mi.
Most a kólát kívánom, komolyan olyan vagyok mint az első hónapokban. Kompót. Nyam-nyam, ezt is megkívántam.
Még desszertnek egy nagy adag epres joghurtot is bevágtam, olyan jól esett. Egyébként ebben a "melegben" még a fagyit is kívánom. Regi születése előtti hétfőn fagyit ettem, igaz akkor április volt. De most is lehet eszem, mert hétfőre még jó időt mondanak.

Dike
Még tarts diétát. A fűszeres, nehéz kaja még pár napig biztos nem tesz jót.
Vendég

Sziasztok!!!!!!!

Pedi köszi!!!!!!!!!!
olyan finomakat csinálsz.mindíg éhes leszek:):)

Dike én dokihoz mennék!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Ez a homeopátiás cucc tényleg jó, okoz görcsöket, bár elég ritkák. Viszont a reggelitől majd szétszakadtam, annyira fájt. Gondolom most megint elértem 1 mm-es tágulást. :lol:
Itt nagyon fúj a szél, de ebéd után megyünk sétálni, mert már 12 fok van. Holnapra még jobb időt mondanak, úgyhogy végre nem kell nagykabátba menni.

Megyek ebédet főzni!
Vendég

Rita én is áldom aki kitalálta a homeós cuccokat:):)
drukk hogy tényleg tágulj?::):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dike, jobbulást!!!!

Rita, még mindig egyben?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

dike, én már rég elmentem volna orvoshoz, ez nem játék, a szülésznő kevés!!!!!!!!!!! Ha kell, akkor ügyeletre, és diétát is tarts még, a tarja nem volt valami jó ötlet!

Pedi, nagyon finomakat főztél, nyami! Megállt a vonalzód, láttad?
Mikor jössz hozzánk?Pénteken megkaptuk az oltást, jól gondoltam, egész délután nyügi volt Marcus.

Csillag, nika, nem tudom megírni, mivel kenem Lexit, mert nincs ráírva, gyógyszertári kevert krém volt, a dokinőnk írta fel.

Tegnap olyan jó napunk lehetett volna, ha egy tapló pár nem rondít bele!!! Lementünk Pécsre, tőlünk 70 km, gyerekek odafele aludtak, Lexi mondjuk nem sokat. Férjem vitte javíttatni az egyik magnóját, utána beugrottunk a Brendonba új ülést nézni Lexinek, ki is néztük, mit fog kapni tavasszal, végül a Kika-ba mentünk fürdőszobaszekrényt nézni. Meg is vettük, már nagyon kellett a fönti fürdőbe. Pozitív élményekkel gazdagodtam, van baba-mama szoba, ami egy függönnyel letakart rész egy nagyobb helyiségben, ott lehet kulturáltan szoptatni egy kényelmes karfás fotelban, mellette áll egy pelenkázó. Marcus evett, utána ettünk az étteremben, Lexi is nagyon ügyesen egyedül villával, illetve pohárból ivott, nem is ment mellé. :D Végül elindultunk kifele, hogy kifizessük a szekrényeket, vagyis a számlát, mert úgy adták ki az árut. 2-en álltak előttünk, mi ugye 2 gyerekkel, és a kezemben összesen 2 db papír. Átmentem a másik pénztárhoz, pont akkor ült be egy nő, hogy lehet ott is fizetni. Már lépek, hogy odaadom a papírokat, amikor látom, hogy akik előttünk álltak egy rakat cuccal, kezdik átadogatni a nőnek, hogy ők akkor oda átmennek. Ááá, nem durrant el az agyam! A slussz poén, hogy számlát is kértek róla! Férjem megjegyzi, hogy jó lett volna az eredeti pénztárnál maradni, én erre azt válaszoltam, hogy inkább nem mondom, ami kikívánkozik, nem akartam a szintjükre lesüllyedni. Hogy lehet valaki olyan bunkó, hogy több cuccal betolakodik egy 2gyerekes család elé???? Én akkor se csináltam ilyet soha, amikor még nem volt 1 családom. Végül egy 3. nő is beült a 3. pénztárba, így kb fél perc alatt végeztünk. Remélem, soha többet nem lesz ennél nagyobb örömük!
Többször olvastam itt, hogy pozitív elbánásban volt részetek, mert vagy várandósan, vagy gyerekekkel mentetek vásárolni, én mindig ilyen helyzetbe kerülök, biztosan rám van írva, hogy velem nyugodtan lehet bunkón viselkedni. SOHA sehol nem részesültem pozitív elbánásban, nagy pocakkal, Lexivel együtt is ráértem kivárni mindenhol a soromat. Illetve de, egyszer az egyik Auchanban Pesten, egy idős házaspár előreengedett minket, amikor Lexi kb féléves volt.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Pedi, csatlakozom a dicsikhez! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze sajnos sok ilyen tapló van mint amilyennel ti is találkoztatok!!!!!!!
az ilyennek tutira nincs családja nem hogy gyereke:(:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Rita! Nagyon izgi már tényleg a helyzet! Tuti pár nap választ már csak el a szüléstől, és hidd el, amilyen kemény volt előtte, olyan gyorsan fog menni élesben! :wink: Próbáltad végül a tonikot?

Beze! Örülök, hogy kicsit kimozdultatok, és sajnálom a rossz élményt. Egy szóval lehet őket jellemezni: PARASZTOK!

Dike! Remélem, már azért jobban vagy!

Nita! Hú, ha ettél volna abból a gyümitortából! Zoli úgy megdicsért érte, olyan jól esett. Pedig semmi extra, piskóta, puding, kivi, és zselatin.

Képzeljétek, hozzám már órát lehetne igazítani. 3.éjszaka ébredtem fél2, fél5, majd negyed8kor! Ebből picur fél5kor volt fent, ahogy szokott! :D Éjszaka mensis has és derék fájásom volt, és szinte minden egyes ébredésnél jóslók! Reggel is nagyon fájt a derekam, de nem görcs volt egyik sem, csak fájdalom. Aztán napközben erőre kaptam, segítettem megint festeni Zolinak. Hú, csajok, nekem annyira tetszik a szoba. Zoli hihetetlen ügyes, de mondjuk ezt eddig is tudtam. :lol:
pedi
Kalocsa

Ja, Beze, kösz, hogy szóltál, én észre sem vettem, hogy megállt a vonalzóm! Ilyenkor mi van?! :shock:
pedi
Kalocsa

Pedi ha 1x összejön a tali majd csinálsz vagy csinálunk együtt olyan sütit:):)

majd hozz képet a szobáról.megesz a kiváncsiság:):))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok csajok nem volt valami nagy dumaparti itt :(

ma megint ráálltam a mérlegre nem bírtam ki deeeeee 97,5 kg vagyis megint -2 kg :):):):):):):):):)olyan jó érzés és.... már a harmadik lukba tudom kényelmesen betenni a naci övét:) olvadnak a kilók rólam pedig a héten a sok rohangászás miatt alig tornáztam :)

Beze: tényleg taplók voltak.én anno meg most is ha csak két szál papír van valaki kezében főleg ha gyerekkel van simán előre engedem engedtem mindig:)

nika70
Salgótarján

Nika olyan ügyi vagy!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nika olyan ügyi vagy!

nem értelek titeket...(miért vagyok felelőtlen stb..)én elmentem a házi dokihoz, aki meghallgatott mindenhol, megnézte mindenem kopogtatott,stb....köhögésre írt fel gyógyszert. felhívtam a szülésznőt, aki több éve a saját dokim asszisztense.....elmondta h kurva felesleges lenne a fertőző osztályra befeküdnöm,kivettem a szavaiból, h még több nyavaját kapnék, el, na meg mondta h oda ne akarjak befeküdni. nem lehet ezzel a virussal sok mindent kezdeni, majd elmúlik. oké h a dokim megvizsgál, h a babával minden ok...de attól még nem gyógyulok meg. amúgy minden nap mocorog. egy dolog lehet h kinyíltam(a köhögéstől) v ilyesmi.....holnap ezért felhívom a dokit és rákérdezek.
hányni csak a gyógyszer íze miatt, egyszer meg a sok köhögés miatt slájmot hánytam....szóval nem olyan hányás volt.nem magától jött a hányinger. ami van az még a hasmenés, amire a szülésznő azt mondta fogjam meg, máshol meg mindenhol azt olvasom, h ne fogjam meg, hagy távozzon a vírus.tegnap egész nap semmi bajom, és ma sem. kivétel annyi h éjszaka sokat köhögök,fájdalmaim lázam semmi nincs. ma már ettem levest, rizst hússal, előbb egy sajtburgert. ez van kívántam. úgy érzem kezdek gyógyulni. lehet nagyot koppanok, de csak nem. holnap felhívom a dokim.

na mire ezt megírtam,pont megcsörrent a telefonom, és a szülésznőm hívott,h hogy vagyok:) de rendes:)
mondtam neki h napközben már jól tegnap is ma is, hasmenés még van. de ma csak 2szer. meg a köhögés,főként éjszaka. kérdeztem h mit tudna csinálni a doki, azt mondta ugyan ezt mondaná mint ő meg h max beutalna a fertőző osztályra. kérdezte h nincsenek e görcseim, a köhögéstől, vagy hasmenéstől mondtam, h nincs mert h az okozhat kinyílást. a patikába kérdezzek rá mit vehetnék még be köhögésre a stodalon kivül...meg a hasmenésre.

szerintetek felhívjam holnap a dokit h nem e nézne rám h kinyíltam e?

KépKép
dike

Pedi
Ittam fél litert, de égett a gyomrom tőle. Fűszereset is ettem.
Ma hegymenet séta is volt. Zalán mozgékony lett estére, de nekem semmi tünetem.
Majd kérünk képet a szobáról. Az én párom is nagyon ügyes. Mindent ő csinált házon, gyakorlatilag a négy falig szétverte, és onnan szigetelés, betonozás, burkolás, a radiátor csöveit is át kellett helyezni, szóval volt meló vele. De még így is, hogy az alatt nem dolgozott, csak segélyen volt, jobban járt, mintha szakembernek fizeti ki.

Dike
Nekem azt mondta az orvosom, bármi bajom van, őt keressem.
Szóval ha van dokid, szerintem is felesleges az ügyeletre rohanni, nehogymár mást is összeszedj.
A diéta lényege, hogy tejes cuccot semmiképpen sem egyél. A rizs, főtt burgonya (legjobb a héjában főtt), natúr husi, keksz, alma, ilyeneket biztos ehetsz. És folyadéknak tea, vagy víz. Teát célszerű minél kevesebb cukorral inni, mert a cukor sem túl jó.
Ja és egy hétig normaflore. Az majd helyrehoz. Jobbulást!

Holnap majd csak délután jövök. NST, meg a városban is van egy csomó elintézni valóm, aztán anyuékhoz megyek, és akkor már 3-ra odamegyek Regiért is.
Vendég

Dike vegyél köhögésre sinupret drazsét!!!! Ez 50 szemes, a múltkor írtam már róla neked! Én is ezt szedtem, 3*2 szemet,recept nélkül lehet venni, kimondottan kismamáknak, háziorvosom mondta!
Igyál sok mézes teát!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Dike szerintem a biztonság kedvéért megnézhet a doki hogy nyíltál e de szerintem nem....):

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én is csináltam új vonalzót Gergőnek, mert szerintem az összes "picibabán" készített vonalzó leállt valamiért.

Nika, Te annyira de annyira ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok az újabb -2 kg-hoz! Én egyébként magamról tudom, hogy fogyni főleg okos étkezéssel lehet. A tornának sokkal kisebb szerepe van ebben, az inkább arra jó, hogy fogyás közben feszesebb legyen a test. :wink:

Pedi, kérlek mutass képet a készülő szobáról!!!!!!!! Annyira kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon gyanús vagy nekem ezekkel a jóslókkal, derékfájással meg görcsölgetésekkel... :wink:

Nita, nagyon cukik a fiúk a sétálós képeken! Barnika ügyes, hogy ennyit tudott menni!

Mona, hogy vagy????? Mikor mész AFP-re?

Kati, merre jársz?

Mia, ????????

Nekünk jól sikerült a hétvége. Tegnap elmentünk két játszótérre is Bencussal és Gergővel. Mondanom sem kell, hogy mindenki szuperül érezte magát. Bence nagyokat csúszdázott, mászókázott meg hintázott, Gergő pedig aludt egy hatalmasat a babakocsiban. Utána vettünk pár szelet sütit egy cukrászdában és itthon ettük meg.
Ma délelőtt elmentünk itt Győrben egy bolhapiac szerűségre. Nem vettünk semmit, de szeretek itt nézelődni. Jó másfél órát sétáltunk a gyönyörű napsütésben. Amikor Bence kicsi volt, rengeteg kerti játékot vettünk neki itt fillérekért. (Babytaxit, kismotort, nagy csúszdát, homokozós cuucokat, dömpereket, triciklit, játékfűnyírót..stb.)

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág, de jó, hogy ki tudtatok menni! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Holnap reggel megyek az AFP-re!
Nekem is kellene új vonalzót csinálnom, mert az enyém is megállt!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Most még is csak jó....

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Mona, akkor megy a drukk Neked holnapra, bár ha eddig minden Ok volt, akkor ezzel sem lesz gond!
A pocakod nőtt?

A "picibabán" nem tudtam új vonalzót csinálni, mert nem vette be Gergő nevében az "ő" betűt. Helyette egy "?" volt, úgy meg nem akartam hagyni...

Kép

Kép
csillagvirág14

Rita! holnapra drukk! köszi....

mona! felírtam most a nevét! azt szopogatni kell?stodallal együtt elehet? meg még normaflore is...nem gáz ennyi minden...n ameg meg még vmit kell a hasmenésre? ennyi mindent szegény gyerek,vagy ez tuti nem árt neki? drukk holnapra! és neked is köszi...

KépKép
dike

Dike, ez a Sinupret drazsé amiről Mona is írt tuti nem árt. Folyadék formába Bencének is szoktam adni akkor amikor hallom a hangján, hogy náthás kezd lenni. Általában fél nap alatt megállítja az orrfolyást. Állítólag a köhögésre is nagyon jó hatással van.
A Normaflore meg nem gyógyszer, hanem segít visszaállítani a normál bélflórát a hasmenés után.

Kép

Kép
csillagvirág14

Dike én csak a sinupretet szedtem, sok folyadékkal le kell nyelni, és tényleg én már két szem után éreztem a hatását! Meg tengervizes orrsprayt használtam! Kérdezd meg a dokidat, vagy a gyógyszertárban is tudnak segíteni!

Virág az elmúlt másfél hétben nőtt a hasam, bár nadrágban nem annyira látszik, de fürcsi közben mindig megcsodálom magam :)
Annyira jó érzés, olyan hihetetlen még mindig :)
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz baj, eddig sem volt semmi, doki is azt mondta, hogy nagyon szépen fejlődik, és minden oké Velünk!
Az ékezetek helyett nekem is fura karakterek vannak, nah majd csinálok másikat, ha nem javul meg!

Kati merre vagy????

Most megyek is nézem a 27 idegen igen-t, már nagyon sokszor láttam, de nagyon szeretem....

Puszi! Jó éjt Lányok!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

vagyok, olvasok, csak nincs jó kedvem. :cry: :cry: :cry: majd holnap jövök. nekem ilyenek a vasárnapok mostanság...bocsánat!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

csillag: apáék mennek győrbe :) felétek:) ha minden igaz már jövő vasárnap :)
köszi csajok .csillag drága vagy tudom hogy mindennek alfája és omegája a táplálkozás. a tornát tudom hogy feszesítés céljából jó meg azért szerintem a léleknek is jót tesz :):):)

dike: normaflore nem árt meg neki én gyerekem is mindig kapta mikor antibigyó kúrán volt. az csak a bélben tesz rendet és a hasmenésre nagyon jó.

nika70
Salgótarján

Virág én is büszle vagyok Barnira:):)
a játszó után mi is mindíg a cukiba kötünk ki!!!!
ott én már kaptam törzsvásárlói kártyát is:):):)

Kati mi a baj?:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?