Új privát üzeneted érkezett!

De jó hírekre jövök! :)

Kati-nagy gratula neked! :) :) :) Vigyázz magatokra!

Bogarka- hagy a francba az egészet, ettől úgyis találsz jobbat!

Betti -tényleg rohan az idő! Dobhatnál egy pocifotót ;)

Nálam semmi változás. Én is éreztem a pémet kb 4 napja, szal ez működik :) Most meg már várom a menszit, addig nem is akarok dokkerhez menni, mivel én nagyon bízom benne h a menszivel távozik ez a fránya ciszta. Nagyon nem szeretném a műtétet!

Szép napot! Kezdődik a gálya...

:)

Kép
pampalini

Pampalini, megy a drukk, hogy tavozzon a ciszta! Biztosan minden rendben lesz! Egyebkent Egerben dolgozol? Es mit csinalsz?

Csajok ugy dontottem, hogy felmondok. Nem csinalom tovabb. Bemegyek es kozlom a hirt. Ezt a hetet meg vegig kell csinalnom ami kin szenvedes lesz mert mar meg van mindenkinek a beosztasa de jovo7tol nem akarok menni. Lesz ami lesz de ebbol eleg!!!!! Most is gyomoridegem van, porcikam sem kivanja ezt a melot. brrrrgrrrr, nem! Igazatok van, koszi Nektek, Ti adtatok erot ehhez, hogy meglepjem!
Vendég

aztaa: termeltetek rendesen :):):)

Mona: nagy Gratula a boltvezető helyettesi munkádhoz :):):):)):

Csillag: ez igen ez már csodaszép babapoci :):) és az uh képen is nagyon édes a kisbabó :)

Kati: wow lehet ikrek lesznek???? aztaaaa.mindenesetre gratula a kis petezsákhoz:9 két hét és már dobogni fog a kis szívecskéje :)

Mia: nekem is furi volt az első szülői értekezlet.ez már végérvényesen azt üzeni ,hogy anyuka vagy akinek már nagy gyerkőce van aki bekerült az oktatási rendszerbe:)Remélem tetszeni fog nektek az ovi :)

Bogárkám: drága jól teszed ne is dolgozz olyan helyen ahol nem szeretsz nem tesz jót találsz majd sokkal jobbat magadnak.

nika70
Salgótarján

Pampalini, ne aggódj, biztos, hogy távozni fog az a ciszta!!!! Mensi után újra meg fog nézni az orvosod uh-val, hogy leellenőrizze?

Bogárka, jól döntöttél! Éreztem az írásaidon ahogy napról napra mélyebbre kerültél... Nem lett volna jó vége, ha maradsz...

Kép

Kép
csillagvirág14

Nika, Virag, nagyon koszonom, hogy mellettem alltok ez most nagyon sokat jelent es ugy erzem igy sokkal konnyebben viselem. A nagy lepes meg hatra van, hogy manager ele alljak es bejelentsem, nem csinalom tovabb, dontottem, felmondok. Az a legrosszabb, hogy magyar a manager es amikor felv. elbeszelgetes volt akkor sugarzo arcal mondtam neki, hogy szeretnem ezt a munkat. Most meg...nagy csalodas leszek. Jo, hat ez van. Kivulrol maskent kepzeltem de belulrol ez az egesz rohad. Remelem megert es nem lesz ellenseges velem.
Virag nem vagy semmi, hogy igy erezted rajtam, hogy megyek lefele. 1 hete van ez a melo de mar 2x kiborultam, uram nem gyozott vigasztalni. Pedig a penz annyira kellene.:(

Virag, ferjed, jobban van? Tud aludni ejszaka?

Nika, labad? Tudsz mar jarni?

Beze, Te hogy vagy?

Betti, mellekelj Te is pocifotot!!!!! Legy szi!!
Vendég

Bogárka, csörgedezik némi banya vér az ereimben... :wink: :P :D

A férjem javul és tegnap meg is köszönte, hogy addig nem hagytam békén, amíg el nem ment orvoshoz... :)

Kép

Kép
csillagvirág14

Köszi csajok!

Csillag- Igen mindenképpen szeretném ha menszi után megkuksizna megint a doki UH-al, hogy tudjam minden ok.

Bogarka-szerintem ne görcsölj ezen. Ellenkező esetben őt sem érdekelné, h mi lesz veled. (tapasztalat sajna) Majd megoldja. Az elbeszélgetésen nem tudhattad h ilyen lesz a meló.
Nyugi találsz jobbat. és akkor nem kell nap mint nap stresszelned. Mikor akarod elmondani neki?
Szerintem a héten lazsálj nyugodtan! ;)

Egyébként Egerben dolgozom az egyik cukrászdában. És nemrég vettünk itt egy lakást is :)
Te hol laktál? Régóta élsz kint?

Kép
pampalini

Ja még azt szeretttem volna kérdezni Bogarka, hogy te Boglárka vagy?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pampalini 2010.06.23 10:31-kor.

Kép
pampalini

"banyus" Te tenyleg egy banya vagy!! Igy megerezni rajtam!! Nem vagy semmi! Masodallasban lehetnel boszorkany!:)-jo csak vitszelek aaammmm!!:):)
A ferjed de kis rendes, hogy igy megkoszonte, hogy oda figyelsz ra! Jobbulast meg mindig Neki!

Pampalini, en igazabol nem Egerben laktam, hanem Egertol 25km-re egy faluban. Melyik cukiban dolgozol? Merre? 2 eve vagyok itt kint.:( ami nem is tudom jo e vagy rossz! Igazad van, a managert sem erdekelne ellenkezo esetben semmi. Mindenki a sajat erdekeit kepviseli. Ha nekem rossz azon csak en tudok valtoztatni, senki mas! Annyira jokat irtok, komolyan. Sok erot ad ahhoz, hogy egyaltalan legyen erom bemenni ma melozni. Ja, Pampi ma akarom megmondani a managernek, hogy nekem kivul tagasabb.
Vendég

Kati
Gratulálok a pici/picikhez!

Csillagvirág
Helyes a pocid, de irigyellek, hogy már itt tartasz.

Bogárka
Csak sikerül valami másik jobb állást találni, én drukkolok!
Vendég

Pampi, nem Boglarka vagyok. Ket pasim hivott Bogarkamnak es ugy megmaradt bennem.:):) Amikor nevet kellett itt megadni, mas nem jutott eszembe!:) De nyugodtan hivhatsz Boglarkanak mert nagyon tetszik ez a nev. Ez az egyik nev az amit a lanyomnak szeretnek adni. Ha egyszer lesz ilyenem!:)

Rita, koszi a biztatast!!!:):):) Egy gyerekkori baratnom irta mailben eppen most, hogy be se menjek. Ez igy nagyon nem lenne korrekt. Bemegyek, aztan meglatom mi lesz, keri e a manager, hogy mara maradjak mert csak 1 embere van, 1 ember pedig nem tudja vinni a kavezot. Meteres sorok allnak. Ugyanakkor meg ott a masik oldal, hogy ehhez nekem semmi kozom, oldjak meg. A lelkiismeretem viszont nem engedi, hogy igy alljak hozza.Asszem.
Vendég

Bogarka- te vagy iwiw-en? Engem lehet jelölni nyugodtan. :) (Pongráczné Tőzsér Boglárka) Csaj légyszi írjátok oda h a babanetről vagytok.
Szerintem úgy lenne korrekt akkor, h a lelkiismereted se bánja, h ma beszélsz vele, h akkor jövő héttől nem jössz, mert ez így neked nem jó. És akkor esetleg (ha ők is meg akarnak tartani) akkor felajánl valamit neked Több lóvé vagy valami) ha meg nem akkor a hetet lehúzod és hétfőtől nem mész. És addig nekik is van idejük embert keresni a helyedre.

Egyébként a Sárvári cukiban dolgozom a Kossuth utcában :)

Kép
pampalini

Hello Csajok!

Bogárkám: Szerintem is az a korrekt, ha bemész, és úgy közlöd, hogy ennyi volt. Szerintem sem érdemes olyan munkahelyen maradni, ahol nem érzed jól magad, mert az kihathat minden másra is! Drukkolok, hogy minden úgy menjen, ahogy szeretnéd!!!! +++++++++++ Tudod... sálálálá :D

Pampi: Szerintem kimegy a ciszta! És utána minden oké lesz veled is. NEkem is volt cisztám a petefészkemben, és a doki mondta, hogy sokszor egy terhesség előjelei is lehetnek, mert segítenek a sárgatest-hormon termelésében. A baba megtapadása után meg felszívódnak. Érdekes. Kár, hogy velem nem ez volt, hanem elvetéltem :( Neked hol van a ciszta?
Ezzel azt akartam mondani, hogy a ciszta nem feltétlenül rossz, mert jelentheti azt is, hogy a tested próbálkozik. És ez jó :)

Rita: TE hogy vagy? Rosszullétek?

Beze? Bettike? Mia? Nita?

Ja, Nita: Írtam a tesznek, hogy nem tudok feltölteni.... várok :(

kovacszsuzsi

Sziasztok Lányok!

én megint dolgozóban vagyok, mégpedig 6ig, de már csak egy foglalkozásom lesz, aztán csal csücsükélek itt a recepción.

bogár: lehet már túl is vagy a nagy bejelentésen. szerintem is úgy korrekt, hogy ha még becsületből is, de ledolgozod a hetet, mégpedig a többi pultossal is. és legalább büszkén, tisztességesen jössz el, megmondva, hogy ez neked nem jön be ez a munka. aztán lehet, h egyszercsak megkeresnek, h legyél már manager. soha nem lehet tudni.

papmalin: tutira kivonzottuk belőled azt a csúnya cisztát. minden rendben lesz. aztán jöhet a babóca.

csillag: az én férjem is pont ilyen, mint a tiéd. alig akar elfogadni segítséget, de aztán amikor bejön neki, akkor majdnem :lol: elismeri és megköszöni.

nika: igen, lehet, h nem vagyunk egyedül, hanem egy potyautas is leszállóban van, de ebbe végképp nem élem bele magam. örülök, hogyha két hét múlva hallhatok szívhangot és nem lesz addig semmi gond! de imádnám, ha kettő lenne...

csajok! úgy érzem, h nem bírok ki két hetet. szerintetetk pofátlanság lenne jövő hétre csak egy ultrahangra bejelentkezni valahova????? a dokimhoz ragaszkodok, csak.....na, értitek!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati: szerintem felesleges, mert az a sok uh sem túl jó. Hidd el, a dokid tudja, hogy mit kell tenni. Bírd ki a baba/babák érdekében. Én nem hiszek abban, hogy a sok uh nem ártalmas a babának. Mert ez mégiscsak valamilyen beavatkozás... nem tudom, értitek-e. Ami kötelező, az kötelező, de szerintem nem menj ha kell, ha nem. De ez csak az én véleményem. Remélem, nem sértődsz meg :) Puszillak!!!

kovacszsuzsi

zsuzsi: én is egyetértek veled!!!! DEEEEE!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Okes, koszi Csajok!! Olyan rendesek vagytok, hogy foglalkoztok velem pedig mindenkinek megvan a baja az en hulyesegem nelkul is!

Pampi ez amit Zsuzsi ir, ez valo igaz, lehet, hogy keszulsz az anyasagra! Barcsak igy lenne! Zsuzsi nagy magus am, szoval... hajraaa!!:):) Aztan meg salalalaaa!!!:)
A Sarvari? Mmmmm, isteni finom a fagyija!! Nyamm, imadom azt a helyet. Szinvonalas uzlet! Jol erzed ott Magad? Olyan jo is, mint amilyen igenyes igy kivulrol? Megyek jelollek wiwen!:):)
Vendég

lányok! ne kövezzetek meg emiatt!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Bocsi lanyok csak mig en az elobb megirtam egy hsz-t addigra Ti tobbet is.
Kati, sztem se menj el uh-ra. Akkor menj amikor a doki mondja. Tudom nehez kivarni de annal szebb az elet mert meg elotted van ez az esemeny, ha meg korabban mesz akkor meg tul leszel rajta.:):) Szoval ertesz!
Pussz!
Vendég

értelek bogár! mindenkit megértek! de engem is értsetek meg!!! nagyon érdekel, h a másik babám is fejlődik-e. és, hogy nő-e a másik.

Kép

Kép
@ka(ti)

aaaaa, ertelek mar!!! Figyu, en nem birnam ki az biztos. En, tuti elmennek! Engem se kovezzetek meg!
Vendég

annyira édes vagy bogár!!!!!!(zsuzsi, téged sem utállak :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!)

Kép

Kép
@ka(ti)

Csajok, dehogy kövezünk meg bárkit is! KAtikám, persze, hogy izgulsz, aggódsz, hogy mi a helyzet! Szerintem azt tedd, amit te szeretnél, ne hallgass másokra, mi is csak a véleményünket írjuk itt :) Azt szeretném, ha megnyugodnál először is, mert a sok stressz nem tesz jót. Ha te úgy érzed, akkor menj el, de szerintem sokkal többet nem fognak tudni mondani, ezért mondott a dokid 2 hetet, mert annyi idő alatt történik annyi változás, ami már értékelhető. Hidd el, hogy a másik baba is fejlődik, ha ő úgy gondolja. Minden oké lesz, és abszolút megértelek. Én is már majd meghalok, mert csak holnap megyek uh-ra ...

kovacszsuzsi

hűűűűűű! holnap uh-ra mész!!!! sálálálálálálál!
kérjük majd a fotóóóóóót!

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok!
Bogárka szerintem is akkor hagyd ott amikor a legnagyobb sor van.és szólj vissza neki.tessék mosogass!!!!! :) :)

Pampalini távozni fog az a fránya ciszta!!!!!!

Zsuzsi rendben.....

Kati ha attól megnyugszol menj.én a 12.hétig szinte hetente mentem mert én veszélyeztett voltam.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kati, az igazsag az szerintem is, hogy tegy ugy, ahogyan erzed, tedd amit szeretnel! Ha ugy erzed, hogy menned kell, menj, ez a biztos!
Nita is ment gyakran es nem lett baja a babonak, szep, egeszseges gyermeke(i) van(nak).

Koszi Nita Neked is! Ugy erzem ezt a mai napot sem vagyok kepes ott tolteni. Azt szeretnem ha hazakuldenenek, ha lenne helyettem mara ember. Tiszta gorcsben vagyok, utalom, nem akarom csinalni ezt a melot egy napot sem birok ki. Pedig nem vagyok egy gyava gyerek.
Vendég

Sziasztok!

Kati: igen,itt lakok kecsótól 5km-re,Hetényegyházán,bár már ez is kecsóhoz tartozik :wink:

Nika: én is remélem,hogy tetszeni fog az ovi,bár lehet könnyebb lesz picit,mert felvették a szomszéd kiscsajt is,Tomi nagy barátosnéját :lol: :lol: Szinte minden nap 1ütt vannak,úgyhogy remélem így könnyebb lesz majd a beszoktatás is,hogy ott már van neki 1 ismie is :wink: Sokat számít szerintem,hogy nem lesz mindenki idegen neki :!:

Már csak 2 óra és ottfogok csücsülni a szülőin :shock: :lol: húúú de fura :wink:

Puszi
Vendég

Bogárka valahogy bírd még ki azt a pár napot.gondolj ránk közben....hogy nekünk töltöd a kávét stb....... :oops: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csillag akkor légyszíves boszorkánykodj be agy babót a pocimba légyszííííííííííí

Bogárka: innentől már ne törődj ,hogy mit fog szólni a főnököd.Te sokkal előrébb vagy hogy jól érezd magad ő meg fog találni helyetted mást.Te is tuti találsz ennél jobb melót csak szerintem most minél előbb szerettél volna találni valami munkát és az első ami kicsit tettszett is elfogadtad.Ne tőrj le és lesz jobb munka

Kati: én nem kövezlek meg bár én is feleslegesnek tartom :) viszont az uh nem okoz semmi problémát a babának.

Mia: nekem Gergő úgy szokott be az oviba hogy sehogy :) bement és haza sem akart jönni :D:D:D:D:D:D igaz később volt eg kyi gondunk mert mindent erőszakkal akart megoldani de ez kb egy hétig tartott nála és mondta óvónéni ,hogy azért volt mert hogy nem volt sírós a beszokás :)

nika70
Salgótarján

sziasztok!

lehet, h vmi baj lesz megint. van a tisztaságimon 3-4 csepp barna. amikor töröltem már a papíron nem volt(bocs, h részleteztem), de megijedtem. pedig tegnap este óta szedem a bogyót is! én nem akarom mégegyszer, h az történjen, mint a múltkor. a pocim egy picit oldalt fejlebb belenyilal. nem szúrkál, mint amikor növekszik. várok reggelig.

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok!

Bogárka, jól döntöttél, én is felmondtam volna a helyedben, egy munka se ér annyit, sőt a pénz se, hogy emiatt tönkremenj! Végülis eddig is így éltetek. :wink:
Köszi, jól vagyok, ma jó napunk volt, tündérke aludt délután 2 órát, ez nála nagy szó, és ébredés után az volt az első szava, hogy anya. Hát elpityeregtem magam...

kati, az uh egyáltalán nem ártalmas, menj nyugodtan, ha úgy érzed, nem bírsz várni. Én Lexivel rengeteget voltam, a kistesóval pedig az első uh után a 2.-on, 5 hét 6 naposan pedig már láttam a dobogó szívecskét. A barnára nem tudok mit mondani, próbálj meg bízni a picikédben! Lehet, hogy a másik távozik, de ez csak tipp. Pihenj le és no stressz. Tudom, könnyű mondani, de én is átmentem ezen, és mindennap kértem Lexit, hogy erősen kapaszkodjon! Hatalmas haematoma-m volt, mégis egészségesen megszületett.

Pampa, nem is tudtam, hogy névrokonok vagyunk. :wink:

Zsuzsi, Csillag, hogy vagytok?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Csajok én sem akartam riogatni Katit az uh-val, csak én valahogy úgy gondolom, hogy ami kötelező, arra elmegyek, meg ha a doki külön kéri, de csak mert nem tudok várni, azért inkább nem. Értitek... ugye? :oops: :oops:

Beze: Köszi jól vagyok, minden oké! Remélem te is jól vagy :) Még mindig nem érzem a gyerököt... Hmmmm....

Kati: Nekem is volt barna az elején, nekem sajnos elment az egyik baba, de remélem, nálad nem ez lesz! De ha mégis netán úgy dönt a Jóisten, hogy "csak" egy babád legyen, akkor is szerencsés vagy, hogy lehet és lesz is!!! A lényeg, hogy ne aggódj folyton, mert az lényegében stressz! Inkább tényleg menj uh-ra :) Nekem barna kb 1 hétig volt (darabos is volt Bocs) és utána mentem el dokkerhez a 6. héten (akkor az egyik babó csak petezsák volt, a másiknak már dobogott a szíve, és én sejtettem, hogy a kisebbik nem maradt meg). Minden erőmmel drukkolok neked!!!!!

kovacszsuzsi

Kati milyen gyógyszert kapsz és mennyit szedsz belőle?
de ahogy Beze írja valszeg a másik baba kezd távozni.ne ilyedj meg.menj uh-ra.akár sztk ba is .kötelesek megnézni!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita: megint a duphastont szedem 2X2-t. de már tegnap este óta, mióta a dokimtól hazaértem. pedig teljesen tünetmentes voltam! errefelé erre a progira esküsznek. nekem is az van a fejemben, h az egyiknek semmi baja nem lehet!!!! a másikra fel vagyok készülve! szombatig, ha nem fokozódik várok. ha még akkor is barnázgatok, akkor pont a dokim lesz a kórházban ügyeletes. egy-két nap alatt úgy sem lehet semmi változást látni. és bízok!!!!!!! ha jobban fog fájni, benegyünk az ügyeletere.

szorítsatok! küldjétek a ragacsokat!!!! nem történhet meg megint velem/velünk. a dokibácsim is ezt mondta!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Zsuzsi, köszi, igen. Én megértelek teljesen! :wink: Hamarosan érezni fogod a babcit, meglátod!

kati, küldök sok-sok babragacsot!!!

Nita, tetszenek az új vonalzóid! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kati az utrogestan sokkal erősebb gyógyszer.nekem ezt mondták és én is ezt szedtem a 14.hétig.......
köszi Beze.......csak a Máté vonalzójához nem tudok képet tenni mert azt írja túl hosszú aláírás.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita: mondta a dokim, h mindkettő gyógyszer ugyanaz és megy az orvosok között a "harc", h melyik a jobb. ő erre esküszik. azt mondta, h olyan, mint a fogkrém. mindegyik ugyanaz, csak a csomaglás más. én hiszek neki. ez egy bizalmi dolog és én bízok!!!!

zsuzsi! nehogy lelkiismeret furdalásod legyen, amiért azt mondtad, h meg kellene várnom a doki által adott időpontot. arra számítottam, hogy a te véleményed lesz többségben, nem gondoltam, hogy többen "támogatnak". úgyhogy ne aggódj!!!

uh-ra ha vmi gond lesz szombaton bemegyek.

Kép

Kép
@ka(ti)

Na megjöttem :)

Kati:szorítok,nem lesz baj!

A szomszéd csajjal mentem a szülőire, és nagyon örülök mert ráadásul még 1 csoportba is fognak járni a gyerkőcök :D Zsiráf csoport lesz a nevük :D
Augusztus végén jönnek az ovónénik családlátogatásra :shock: :wink: Tominak meséltem,hogy majd jön a Gabi ovónéni hozzánk,és kis lelkes volt,hogy majd jól megmutassa neki a szobácskáját :D :lol:
Szerintem nem lesz gond,legalábbis nagyon remélem :wink:
Vendég

mia: gratulálok az ovis bemutatkozásodhoz!!!! büszkeség lehet elmenni, mint szülő bárhova is. én már alig várom ezt az érzést!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati: igen büszkeség,bár lehet pár hónap múlva nem ezt fogom írni mikor majd Tomi rosszaságairól mesél az ovónéni :oops:
Hogy vagy?
Vendég

Kati persze minden dokinak megvan a saját véleménye....
Mia jó kis neve lesz a csoportotoknak........Máténak mókus a csoport neve.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kati a másik babó is lehet sajna :(

Mia: nekem is eleinte csak rosszat mondtak az oviban aztán szépen elmaradtak és csak a jót mondták én meg mondtam hogy mondják a rosszat is meg a jót is :)

nika70
Salgótarján

Hú, de sokat termeltetek, alig győztem elolvasni...

Kati, sok-sok babaragacsot küldök Neked!!!! Engem 5x néztek uh-val az első 12 hétben, én sem hiszem, hogy baja lenne a babának tőle.
A barnával kapcsolatban nekem is az villant először az agyamba, hogy talán a kisebbik baba meggondolta magát és inkább elmegy... de ez nem biztos, csak én gondolom így.
A barna nem feltétlenül jelent rosszat. Tudod, én is egy merő aggódás voltam egészen a 13. hétig, mert nekem a hormongyógyszer ellenére is maradt ez a pecsételgetés... (igaz, mindig csak 1-2 csepp, de idegesítő volt, mert a vetélésem is így kezdődött...) De láthatod, hogy nem lett aj és Gergő baba itt ficánkol a pocakomban.
A gyógyszerekkel kapcsolatban Nitával értek egyet, az Utrogestan sokkal több progeszteront tartalmaz, de ha bízol az orvosodban, akkor szedd a másikat. Én a helyedben lehet, hogy felhívnám a barnázás miatt, hátha emelned kellene az adagon.

Mia, én is pár hete voltam az első szülői értekezleten, de mi végül úgy döntöttünk, hogy most mégsem kezdjük el az ovit. Bence csak augusztusban lesz 3 éves és úgy gondolom, hogy így, hogy novemberben jön a kistesó, nem teszem ki egyszerre két ekkora horderejű változásnak. Inkább marad itthon tavaszig. Addigra remélem megszokja az új családi felállást.

Beze, köszönöm, jól vagyok, bár ha sok mindent csinálok elkezd keményedni a pocim. Ez sajna Bencénél is így volt. Szóval ha akarom, ha nem, muszáj egy időre leülnöm feltett lábakkal és relaxálni. (na jó, nem mondom, hogy ez rosszul esik... :wink: csak néha jó lenne mondjuk egyben kitakarítani a lakást, nem pedig részletekben)

Mona, hogy telt az első nap az új pozícióban?????

Nika, a bosziságom inkább a jó megérzéseimben rejlik. Hogy csak néhány példát említsek, amikor Bencét vártam, az elejétől fogva
tudtam, hogy fiam lesz, most pedig pár nappal az uh előtt megálmodtam, hogy megint egy kis kukis a pocaklakó. aztán olyan is volt, hogy egy kolléganőmmel nyertünk egy EU-s pályázaton és 20 gyerekkel mentünk Spanyolországba, ahol a visszaúton éreztem, hogy baj van a repülővel... már magasan fent voltunk, de nagyon nyugtalan voltam... a kolléganőm meg csak mondta, hogy nézzek csak ki az ablakon, nagyon szépen repülünk stb. de én tudtam, hogy valami gáz van... pár perc múlva ideges légiutaskísérő kezdett fel-alá járkálni és a gép visszafordult Madridba. Szerencsére elértünk a reptérig, pedig nagyon alacsonyan szálltunk végig az odavezető úton és nem a házak fölött manőverezett a pilóta... Egy másik géppel jöttünk haza.
Számtalan ilyen dolog történt/ történik meg velem... de ezek tényleg inkább csak megérzések. Hidd el, ha rajtam múlna, én Mindenkinek beboszorkánykodnék egy babát a pociba! :wink:

Nita, nekem is tetszenek a vonalzóid! :lol:

Bogárka, várunk a napi történésekkel...

Kép

Kép
csillagvirág14

csillag: a lottót még nem próbáltad? :lol: ilyen képességekkel!!!!

azt teszem, amit a dokim mondott szombatig. ha továbbra is vmit tapasztalok, akkor szombaton meglátogatom.
egyébként azóta nem jött semmi. reménykedek!!!! szedem a bogyókat és iszogatom a palástfűt és bízok a babáimban. de az egyikban mindenképpen!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

bogár, mona????????????

Kép

Kép
@ka(ti)

én most elköszönök, mert nagyon álmos vagyok. elég olt mára is a stressz! inkább pihikézek, alszok! holnap jövök!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Csillag: Nagyon mozgalmas napom volt, jött 9 raklap áru, közben két cigi rendelés, fornetti rendelés, bevételezés, zöldséget is kaptunk ma...uh volt dolgom, és 2 körül eljöttem, mert kellett mennem ma suliba is! Nagyon tetszik egyébként!!

Ma írtunk egy próba vizsgát, és mivel ez is 100%ra sikerült, nem kell bemennem holnap, majd csak a jövő heti vizsgára!!!

Tényleg kezd minden összeállni. Ma csináltam megint ovu-t, már majd +, ilyet én még soha nem láttam, amin már ennyire látszik a második csíkocska!!!

Kati küldöm a ragacsokat!!!

Bogárka mi volt? Felmondtál már? Biztosan találsz majd valami mást!!!Szorítok!!!

Puszi Mindenkinek!! És köszönöm még egyszer a gratulációkat!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Kati, röhögni fogsz, de egyszer, még általános iskolás koromban félálomban bevillant egy lottószelvény. 4 számra tisztán emlékeztem és meg is játszottam az adott héten, de nem húzták ki. Pár héttel később (persze amikor már nem vettem lottót a zsebpénzemből), kihúzták azokat a számokat!!!!
azóta ilyen sajnos nem volt, csak a tombolákon szoktam nyerni valamit, főleg akkor, ha a szelvény vásárlásánál én választhatok a kötegből számokat...

Kép

Kép
csillagvirág14

Mona, jaj de jóóóóóóó!!!!! nagyon ügyes vagy!!!!! Az ovu teszt meg csak erősödjön és hipp-hopp itt lesz az a babuka!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág boszorkánykodj meg nekem is valamiot!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: