Jó reggelt Lányok!!
Megérkeztem és végre van is időm írni
...Annyira cukik vagytok, hogy hiányoltatok
Kírus- Tengeri herkentyűket én sem nagyon csípem, nálunk Apukám és Öcsém vannak oda nagyon érte!!...Terhes ruhából mindenképpen olyat vegyél ami kényelmes, ne foglalkozz azzal, hogy az most L-es vagy XL-es vagy hanyas, a lényeg,hogy te és a baba jól érezzétek magatokat benne
....Ha szeded a vérnyomi gyógyszert akkor tényleg sűrűbben kell vérnyomást mérni, nehogy nagyon le vigye, ahogy te is írtad
Onlány- Nagyon nagy csaszi vagy, hogy ilyen ügyesen beszereztél dolgokat a bababörzén
....A linkeket lementettem
...Őszinte résztvétem a szakdogád miatt, nekem anno kettőt is kellett írnom, mert 2 szakos voltam, utáltam , mint az állat!!
...Én nem voltam olyan szorgalmas, mint a Tünde
.....Miből írod egyébként??Liza már jobban van?
Zsu- Gratula a tüszőcskéidhez
...Nagyon ügyesen levadásztad azt az egy darab tüszőrepi szurit az egész városban
....Mikor kell beadnod??...Már most röhögnöm kell ha arra gondolok, hogy a párod megjelenik majd rendőrszerkóban
Susytunder- Hogy bírta a gyomrod a bundáskenyeret??Én imádom, az az egyik kedvencünk apjukkal, mindig új hagymával nyomatjuk
....Nagyon ügyi tiéd Apjuk, hogy megmentette a képeket az elveszéstől, én is sokszor parázok, hogy nehogy valami legyen a géppel, mert hát ugye a képek nem pótolhatók
-J- Hun vagy??
Csip-Csip- Szeva Csajeee
...Szépen elintézted a konkurenciát
....Ahogy írtad is a jó főnök, ritka mint a fehér holló!!...Sajnálom, hogy nincs meg a lóvé!!Hallod azért havi 50 ezer az nem semmi
....Gratula a kenyér nem evéshez, hogy bírjátok???Mondjuk azt én is hallottam, hogy ettől állítólag simán lehet fogyni!!Egyik barátunk lisztérzékeny lett, csak gluténmentes cuccokat ( kenyér, tészta) szabad neki ennie és egy hónap alatt fogyott vagy 5 kg-t pedig nem evett kevesebbet, csak nem a hagyományos kenyeret!
Princzi- Szijjaaa
Gtunde- Mi a helyzet cicifronton??Még mindig vannak méretbeli különbségek a bimbó tájékon???
....Kehidakustyán????
...Inkább nem is írok semmit, ez disznóság
Hogy képzelitek??És még reklámozod is!!Tessék magadat szégyellni és sarokba állni!!!
....Én is , én is, én is akarok!!!!
....Mi még sosem voltunk sehol Apjukkal együtt, a hülye foci miatt, vagy éppen csapatot kerestünk a nyáron, vagy edzés volt már mikor én szabin voltam!!
....Na de sebaj, ami késik nem múlik!
Betty- Nagy szurkok neked mára!!!Gyere mindenképpen a hírekkel, hogy mi volt ma a konzin!!!!!!
Csajok, jelentem a hétvége elrepült!!Itt volt a tesóm az "új pasijával"!!Ugyanis tesóm éppen válófélben van...Bár már volt ott egy párszor ( konkrétan kb minden hónapban egyszer válni akartak) de aztán mindig visszatáncolt.....Hát remélem most nem fog, mert a férje egy pszichopata, bár a tesóm se teljesen 100-as sajnos
....És mivel van 2 gyerek, így mindig visszament a férjéhez....Na de most itt ez a fiú....Ami jó, mert aranyos a fiú, szimpi meg minden, de basszus elcsíptem, hogy ezek már valami gyerekről beszéltek
....Szeretném hozzá tenni, hogy egy hónapja " járnak"....Most én vagyok hülye vagy ez felelőtlenség???És sajnos az a baj, hogy tesóm simán képes egy egy hónapos kapcsolatra gyereket szülni, annyira felelőtlen, olyan, mint egy 15 éves gyerek kb!!!....Na mindegy , ez nem az én dolgom!!....Nekem most az a dolgom, hogy kuglófot süssek Apjuknak, mert hogy ma 29 éves a drága!!!
...Úgyhogy húzok is sütni, főzni
...Ajándékot nem kap most, mert valami comberősítő kondigép félét kinézett a neten és azt fogja majd megkapni, de csak Anyuékhoz tudom megrendelni és hát haza csak november elején megyek, így akkor fogom tudni elhozni neki!!...Jajj csajok hát egy nagyon fontos dolgot majdnem elfelejtettem!!!....Vissza írt a Kaáliból a doki bácsi akinek írtam, azt írta, hogy kell még egy spermavizsgálat Apjuknál, meg andrológiai konzultáció, meg lehet, hogy kromoszóma vizsgálat , de azt írta,hogy ha az eredményei nem változnak akkor valóban a lombik a nekünk javasolt!!
...Csajok én olyan boldog vagyok, december elején megcsináltatjuk ezeket a vizsgálatokat és ha nem lesz javulás szerintem 2010 elején lehet, hogy kezdhetünk!!!!
Na most tényleg lépek!!!
Szép napot mindenkinek!!
Szeretettel:
Ancsa