Új privát üzeneted érkezett!

Suzy, az a lényeg!
köszi, elteszem a drukkot!
jövök nem sokára csajok remélem jó hírekkel, növesztgettem tegnap is a tüszőcskémet
:wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Lányok!!

Megérkeztem és végre van is időm írni :lol: ...Annyira cukik vagytok, hogy hiányoltatok :oops: :wink:

Kírus- Tengeri herkentyűket én sem nagyon csípem, nálunk Apukám és Öcsém vannak oda nagyon érte!!...Terhes ruhából mindenképpen olyat vegyél ami kényelmes, ne foglalkozz azzal, hogy az most L-es vagy XL-es vagy hanyas, a lényeg,hogy te és a baba jól érezzétek magatokat benne :wink: ....Ha szeded a vérnyomi gyógyszert akkor tényleg sűrűbben kell vérnyomást mérni, nehogy nagyon le vigye, ahogy te is írtad :wink:

Onlány- Nagyon nagy csaszi vagy, hogy ilyen ügyesen beszereztél dolgokat a bababörzén :wink: ....A linkeket lementettem :D ...Őszinte résztvétem a szakdogád miatt, nekem anno kettőt is kellett írnom, mert 2 szakos voltam, utáltam , mint az állat!! :roll: ...Én nem voltam olyan szorgalmas, mint a Tünde :wink: :lol: .....Miből írod egyébként??Liza már jobban van?

Zsu- Gratula a tüszőcskéidhez :!: :lol: ...Nagyon ügyesen levadásztad azt az egy darab tüszőrepi szurit az egész városban :wink: ....Mikor kell beadnod??...Már most röhögnöm kell ha arra gondolok, hogy a párod megjelenik majd rendőrszerkóban :lol:

Susytunder- Hogy bírta a gyomrod a bundáskenyeret??Én imádom, az az egyik kedvencünk apjukkal, mindig új hagymával nyomatjuk :wink: ....Nagyon ügyi tiéd Apjuk, hogy megmentette a képeket az elveszéstől, én is sokszor parázok, hogy nehogy valami legyen a géppel, mert hát ugye a képek nem pótolhatók :roll: :wink:

-J- Hun vagy??

Csip-Csip- Szeva Csajeee :lol: ...Szépen elintézted a konkurenciát :wink: :lol: ....Ahogy írtad is a jó főnök, ritka mint a fehér holló!!...Sajnálom, hogy nincs meg a lóvé!!Hallod azért havi 50 ezer az nem semmi :shock: ....Gratula a kenyér nem evéshez, hogy bírjátok???Mondjuk azt én is hallottam, hogy ettől állítólag simán lehet fogyni!!Egyik barátunk lisztérzékeny lett, csak gluténmentes cuccokat ( kenyér, tészta) szabad neki ennie és egy hónap alatt fogyott vagy 5 kg-t pedig nem evett kevesebbet, csak nem a hagyományos kenyeret!

Princzi- Szijjaaa :lol:

Gtunde- Mi a helyzet cicifronton??Még mindig vannak méretbeli különbségek a bimbó tájékon??? :wink: ....Kehidakustyán???? :shock: ...Inkább nem is írok semmit, ez disznóság :lol: Hogy képzelitek??És még reklámozod is!!Tessék magadat szégyellni és sarokba állni!!! :lol: ....Én is , én is, én is akarok!!!! :D ....Mi még sosem voltunk sehol Apjukkal együtt, a hülye foci miatt, vagy éppen csapatot kerestünk a nyáron, vagy edzés volt már mikor én szabin voltam!! :evil: ....Na de sebaj, ami késik nem múlik! :wink:

Betty- Nagy szurkok neked mára!!!Gyere mindenképpen a hírekkel, hogy mi volt ma a konzin!!!!!! :lol:

Csajok, jelentem a hétvége elrepült!!Itt volt a tesóm az "új pasijával"!!Ugyanis tesóm éppen válófélben van...Bár már volt ott egy párszor ( konkrétan kb minden hónapban egyszer válni akartak) de aztán mindig visszatáncolt.....Hát remélem most nem fog, mert a férje egy pszichopata, bár a tesóm se teljesen 100-as sajnos :roll: ....És mivel van 2 gyerek, így mindig visszament a férjéhez....Na de most itt ez a fiú....Ami jó, mert aranyos a fiú, szimpi meg minden, de basszus elcsíptem, hogy ezek már valami gyerekről beszéltek :shock: ....Szeretném hozzá tenni, hogy egy hónapja " járnak"....Most én vagyok hülye vagy ez felelőtlenség???És sajnos az a baj, hogy tesóm simán képes egy egy hónapos kapcsolatra gyereket szülni, annyira felelőtlen, olyan, mint egy 15 éves gyerek kb!!!....Na mindegy , ez nem az én dolgom!!....Nekem most az a dolgom, hogy kuglófot süssek Apjuknak, mert hogy ma 29 éves a drága!!! :wink: :lol: ...Úgyhogy húzok is sütni, főzni :lol: ...Ajándékot nem kap most, mert valami comberősítő kondigép félét kinézett a neten és azt fogja majd megkapni, de csak Anyuékhoz tudom megrendelni és hát haza csak november elején megyek, így akkor fogom tudni elhozni neki!!...Jajj csajok hát egy nagyon fontos dolgot majdnem elfelejtettem!!!....Vissza írt a Kaáliból a doki bácsi akinek írtam, azt írta, hogy kell még egy spermavizsgálat Apjuknál, meg andrológiai konzultáció, meg lehet, hogy kromoszóma vizsgálat , de azt írta,hogy ha az eredményei nem változnak akkor valóban a lombik a nekünk javasolt!! :lol: ...Csajok én olyan boldog vagyok, december elején megcsináltatjuk ezeket a vizsgálatokat és ha nem lesz javulás szerintem 2010 elején lehet, hogy kezdhetünk!!!! :lol:
Na most tényleg lépek!!!

Szép napot mindenkinek!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Csajok mi van Rékával?????? :shock: Ezer éve nem volt itt!!Remélem jól vannak :roll:

Na most tényleg lépek!!

KépKép
gyancsi

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem, de nagyon rossz napokat éltünk át....
Géphez ülni sem volt kedvem, így nem is tudtam követni, hogy kivel mi történt mostanában....
Már kicsit nyugodtabb a lelkem, de még nem az igazi...
Voltunk az uh-on 11,5 hetesen...a tarkóredőnk 1,2mm, a baba 56mm, de nem ábrázolódik az orrcsontja...teljesen kétségbe estünk...amnióra küldtek minket, amit nov. 24-én csinálnak meg, mert akkor leszek 17 hetes, és akkor van a legtöbb magzati sejt a magzatvízben...
Azóta persze voltunk még 2 uh-n máshol, 4d-sen is de ott is csak 2d-ben nézik a csontokat...tegnap voltunk utoljára egy független dokinál...ő kicsit megnyugtatott minket, azt mondta, hogy elkezdődött a csontosodás az orrcsontban is, szerinte nem lesz baj, de a 100%-os eredményt csak az amnio tudja megadni...
Hát ez történt velünk mostanában...és kicsit félek, mert őszintén én még nem hallottam ilyenről...az orrcsontnak állítólag a 14.hétig kell kifejlődnie...remélem egészséges lesz a babánk...
Kérlek szorítsatok nekünk...nagyon ránk fér!!!!

pussz mindenkinek

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner: hát persze gondolunk rád, biztos minden renben lesz...Én semm hallottam még ilyenről...Jól olvastam voltatotk 4d is???És tudni a pici nemét???Drukkolunk +++++++++++++
csip-csip18

Sziasztok!
Megjöttem az uhuról, jelentem mégis csak 2 nap lesz inszem, ahogy korábban is volt!csütörtök és szombat
mynh:11mm, tüsző maradt a tegnapi 19x18mm, tüszőrepi beadva a fenekembe, felvétel elintézve, holnap neki indulunk!

Iner, írtam privit!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsa: Akkor hajrá tessék finomat sütni... :) Én jól birom kenyér nélkül...De, azért ma megdobbantotta Suzytündér a szívet, hogy ő bundi kenyeret evett :( ....
Akkor az jó, jók ezek a hírek!!!!! Kívonom azért, ha lehet akkor is álljanak nagyon vigyázzba apjuk katonái, kituja, lehet nem lesz szükség lombikra...Sosem tudhatod :wink: :wink:

Betty: Na mire jutottatok?????
csip-csip18

Zsu: Az nagyon jó, akkor, hogy még is 2 lesz!!!!!!!!!!!!juhhhhhéééééé
Mért írtál privit Inernek :oops: ???
csip-csip18

csip-csip!
Még nagyon pici a baba, így nem tudják megmondani...de ha az amnio meg lesz, akkor ott az is kiderül 100%-ra... :wink:
Csak addig bírja ki az ember valahogy....
nagyon nehéz...

Zsu: Várom a privit, még nem kaptam meg :oops:

Iner

iner

Ancsa, isten éltesse a párodat, a munka hogy megy neki?
Sok sikert a kezdéshez, kitartás lehet, hogy nem is kell az a lombik!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!
Iner!!
Nem lesz semmi baj++++ !!!!
Tudom milyen ez a hosszas várakozás :( ,szörnyű....átéltem már párszor az idén...
De hidd el nem lesz semmi gond,ha az utolsó doki reményt látott az már jóóó!!!

Gyancsi!
Boldog szülinapot a párodnak!!!
Süssél fincsit neki :wink: ,bizti örülni fog majd a gépnek!!!
Hát igen csak is olyan nacit veszek ami kényelmes..csak innen netröl elég gáz rendelni,mert ugye nem tudom elötte felprobálni :roll: ..
De innen viszont tudnák a méretembe rendelni..

Zsu!!
Sok sikert!!! :wink:

Onlány!
Megkérdeztem ezt az utobbi rucis oldalt hogy mennyibe kerülne a méretmebe a farmer kismamanaci..6500 ft+ 680 a postaköltség
:roll: kicsit sok...még gondolkodom rajta...
A kismamaruci.hu-tól meg még nem is kaptam választ..

Leírom akkor hol szavazhatsz/szavazhattok Kírára!!! :D
Persze ha van idötök,kedvetek...

[url]http://www.szuloklapja.hu/baba/body/baba_szepsegverseny.php#

kell regizni elötte,de egyszerü..
és a 3-7 éves kategoriába a 30.kép Bolvári Kíra

Köszi aki szavaz!!! :wink: [/url]
Vendég

Tudtam hogy nem lesz jó a link beillesztés :twisted: ,gőzőm nincs hogy hogy kell!!!
Vendég

Iner, persze, hogy drukkolunk! Az amnió átfutási ideje kb 4 hét, ha valami probléma van kb 2 hét múlva keresik az embert. Egy pillanat az egész, még az embernek ideje sincs megilyedni, mikor a mintát veszik. Nem az lehet a háttérben, hogy kissebb a picúrod bizonyos idővel? Mert ha megindult a csontosodás... nem? Egyébként sajnálom, biztos teljesen kivoltatok!

Ancsa, nem semmi amit a tesódról írtál. Nekem is van ilyen rokonom. Egy hónapra rá a megismerkedésüknek az esküvőt tervezték.
Zsu, szuper hír a 2 inszem!!!!!

Kép
Kép
onlány

Kírus, szavaztam :)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

ancsi!
jelentem, vagyok :lol: apjuknak sok boldog szülinapot :arrow: még vagy 3x ennyit...

iner!
minden rendben lesz :!: nagyon drukkolok

zsu!
neked is ezerrel megy a drukk :) ilyen vastag ny-val, és szép nagy tüszővel nekiidnulni csak jót jelenthet :wink:

csip-csip!
kenyér nélkül hogy lehet élni :?:

már 3 napja nem szedem a norcolutot, és az eddigi tapasztalatok alapján ma kellene elkezdenem vérezni... de sehol semmi :( persze hosszú még a nap, úgyhogy reménykedem, mert nagyon jó lenne még ma elkezdeni a bromót.
amúgy nagyon nem vagyok topon :? hetek óta hasfájós vagyok, és úgy érzem, hogy a hasmenésem is rosszabbodott valamennyit az elmúlt napokban... jövő héten szerintem nézetek is egy vérképet.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Bundáskenyér témához annyit, hogy mi tejföllel megkenve, reszelt sajttal megszórva esszük! :lol: :lol: :lol: bocsi mindenkitől, aki diétázik!!! :wink: :wink: :wink:

gyancsi egy hónapos kapcsolatnál gyereket tervezni...nem semmi... :(
naon örülök a jó híreknek, és ahogy csipp is írta, azért ne adjátok fel a természetes módot...ahogy hallottam a lombik nem egy leányálom...
ja, és boldog szülinapot a szülinaposnak! tudja, hogy vár rá még egy aji?
gööööööörbét!!!!!! különben nem állok a sarokba!!!!

inner hmmm... az a baj, hogy az uh vizsgálatokkal csak találgatnak... viszont rendesen megijesztik az embert... pontos eredményt a genetikai vizsgálatok fognak adni! most szívem szerint azt írnám, hogy nyugodj meg, de úgyse fogsz! szóval inkább csak annyi, hogy szorítok! +++++++

suzy78 szupi! továbbra is mennek a drukkok!!! ++++++++

kírus én úgy szavaztam, hogy nem regiztem! úgy is lehet!!! :)

-j- neked állandóan "megy a hasad", vagy miért írtad, hogy rosszabbodot?

suzytunder, joli hogy vagytok ma?

Puszi mindenkinek!

Kép
gtunde75

tünde!
igen, most már lassan 2 és fél éve :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j- az gáz... :( gondolom már jártál több orvosnál... és gondolom nem tudnak rá gyógymódot... :( ez olyan lehet, mint az én hőemelkedésem volt...

Kép
gtunde75

tünde!
hőemelkedésem is van, igaz az csak alig több, mint 1 éve :P
járok vele (crohn a neve a gyereknek :)) orvoshoz 3havonta, de nem nagyon tud velem mit kezdeni. a protokoll szerinti kezelésre nem reagáltam, immunszupressziót nem akartunk, a kísérleti szer mellett (vagyis a kísérlet alatt) meg nem lehet babát vállalni.
szóval ez van. időnként, amikor nagyon rossz, kapok tüneti kezelést, és ennyi :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j- Az epéd rendben van amúgy???Mert azoknak szokott még menni a hasuk...

Hol vagytok?Ki mivel tölti az idejét???

Suzytündér: Hogy vagy??? Mi volt még az ebéd???Desszert???

Ancsám: Elkészült a süti???

Betty: Mi a "franc" van már veled...gyere már a hirekkel...

Joli: Hogy vagy?Pocaklakó???Émelygés, gyomorégés van még???
csip-csip18

-j- az én hőemelkedésem 2,5 évig tartott... egyéb tünetem és bajom nem volt.... vizsgáltak jobbról-balról, de semmit nem tudtak kihozni a dologból... aztán abbahagytam a fogamzásgátlót, és pár hét alatt, napról-napra lecsúszott a hőm. most már normális :) azért nem gondoltam volna, hogy a gyogyi a ludas, de sztem az orvosok sem... :wink:
természetgyógyászattal próbálkoztál már?

csip-csip18 én most értem haza, takarítani fogok. de mindenekelőtt eszek egyet :) mondjuk májkrémes piritóst... :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok Lyányok!!

Csak holnap tudok jönni megint, mert most megyek melózni, aztán Apáé vagyok :roll: :wink:
Süti kész, kaja megfőtt, be is termeltük!
Ja és egy nagyon fontos info ( számomra legalább is :lol: ), december 8-ra lesz időpontunk úgy néz ki a Kaáliba konzultációra :lol:
Számomra ez a nap híre :!: :lol:

Puszilok mindenkit!
Holnap jövök hosszabban!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Szép estét!

Juli, köszi, azt hiszem nincs okom a panaszra, minden előkészítve :arrow: indulhat az inszem ezerrel, kiskatonákkal is megbeszélve! :lol:
Szegénykém, ez borzasztó lehet az állandó hasmenés :!:

Tünde, köszi :wink:

Ancsa, mikulás ajándéka az időpont nektek, ez jó hír tényleg!nálunk a kaáliban először inszemet csinálnak első nekifutásra és sokaknak sikerül is, nagyon , de nagyon drukkolok!

Kírus, nem kellett regisztrálni, ment anélkül is :wink:

Jó éjszakát!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szépséges estét lányok!

Köszönöm a kérdést mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok, ma nem volt olyan rossz. Ebédre rántott csirkemellet sütöttem krumplipürével, jött Kristóf keresztanyukája a 3 éves lányával. Kicsit dumcsiztunk is, és a gyerekek is nagyon jól elvoltak. Péntektől lesz nagyon jó dolga Kristófnak, jön a keresztlányom, majd jövő héten mi visszük haza. Nekem is jó dolgom lesz, nem fog annyit rajtam lógni Kristóf. :)

Ancsa
Tényleg mikulás ajándéka ez nektek, és ezalatt a szép ünnepek alatt meg is jön majd az eredmény én érzem. :)

Zsu
Akkor legközelebb szombaton jösz nekünk mesélni? Jó pihit a szép pizsidben odabent. :)

Kitti
Desszert most nem volt, nem fért bele. :)

Holnap padlizsán krémet csinálok a hugom kedvence, remélem jól fog sikerülni.

Jövő héten szerdán megyek dokihoz, már 11 hetes leszek. Elképesztő, hogy megy az idő. :shock:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

jó reggelt csojok!

Zsu, nagyon drukkolok! Várunk!
Én nov.4én megyek uhura, már nagyon várom!
Ancsa, szuper hírek!!!! Mikulás ajándék a kaáli ;-)

Bettynek megvol már a konzija, reméljük jön a hírekkel!

Ma megyünk kismamnacit nézni, úgy izgulok hogy beleférjek valamelyikbe :)

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

csip-csip!
epém rendben. igaz, benne a kövek osztódással szaporodnak :lol: , de panaszt eddig soha nem okozott. egyszer volt kicsit megvastagodva a hólyag fala, de akkor kaptam cifrant, és így nem lett belőle gond.

tünde!
2,5 év hőemelkedéssel??? az nagyon sok :shock: én már most kivagyok tőle, hogy nem tudunk vele mit kezdeni (vagyis mint írtam: tudnánk, csak az nem egyeztethető ösze a babával). bár van, amikor hetekig egész jó, alig megy 37 fölé... de most már 2. hete megint 37,5 fölött van minden nap.
természetgyógyászattal még nem próbálkoztam. khm... én nem nagyon hiszek ezekben. én a dokimban hiszek :) az életemet is rábíznám, úgyhogy amíg ő azt mondja, hogy így jó vagyok, addig nem aggódom.

ancsi!
dec 8 nincs is olyan nagyon messze :D igazuk van a lányoknak, ez igazi Miki-hozta-ajándék :)

ja, tegnap elkezdtem a bromót. vártam és csak vártam a mellékhatást, de semmi. reggel viszont úgy ébredtem, mint aki egész éjjel kocsmázott :lol: fejfájás, szédülés, hányinger... igaz, mostanra már múlóban van... lehet nem a gyógyi volt, hanem piálni voltam, csak annyit ittam, hogy nem is emlékszem rá :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j- még nyáron (még szedtem a gyógyit), megvolt a hőemelkedésem, voltam nőgyógyásznál, egy nagyon neves szülésznél... megkérdeztem, ha majd babát vállalunk, okozhat- e fejlődési rendellenességet az állandó hőemelkedésem (nekem is mindig 37,5 felett volt)... erre azt mondta, hogy ezt nem tudja megmondani! :? erre kérdeztem, hogy akkor kezdjem-e el újra kivizsgáltatni magam?, mire ő: felesleges, ha egy éve nem találtak semmit, akkor most se fognak...
szóval az a baj, hogy nem lehet megmondani, hogy az ilyen mértékű hőemelkedés nem okoz-e gondot... :(
szerencsére nekem elmúlt... :)

Kép
gtunde75

de b...ó vagyok... nem is köszöntem! :oops:

sziasztok mindenki!!! :D

Kép
gtunde75

Jó reggelt Csajék!!
Kép

Köszönöm szépen Lányok a szülinapi gratulációkat Apjuk nevében is!!Nagyon arik vagytok!!És hát valóban ez a konzi időpont egy Mikulás ajándék számunkra :lol: ....Abban bízom, hogy ha akkor megtudunk beszélni mindent , akkor talán január-február tájékán kezdeni is tudunk és akkor lehet, hogy a 30-ik szülinapomra ( febr.19) kapok egy babát a pocakomba Kép ....Ja képzeljétek bejelentettem ma Apjukat sperma vizsgálatra otthon egy magán urológiára, 20ezer-be kerül :shock: ...Jó mondjuk egy órán belül meg van az eredmény és nem kell heteket várni!!

Iner- Jajj te szegény, téged szépen megijesztettek!!! :? ...De csak az lehet, amit Onlány is írt, hogy kisebb a picúrotok a számítottnál és ezért kezdett neki most növekedni az orrcsontja, csak ez lehet :!: Kapsz egy buksi simit Kép

Zsu- Hát ezek szuper hírek, hogy még is csak 2 inszem lesz, dupla eséllyel kezdtek neki, juhéjjjj Kép
Egy nagy kalappal nektek, gyere mindenképpen a hírekkel ha már otthon vagy, várunk nagyon vissza!!

Csip-Csip- Cuki vagy, hogy így bíztatsz mindig a spontánnal, de én felkészülök mindenre :wink: ...Nem tudom, engem valahogy egyáltalán nem ijeszt meg a lombik gondolata, már megbarátkoztam vele teljesen! :lol:

Bevallom Csajok most attól fosok egy picit, hogy ha haza megyek novemberben el szeretném kezdeni magam után fizetni a TB-t....Abban bízom, hogy nem kezdenek el kérdezősködni, hogy hol voltam az elmúlt 2,5 évben, mert hogy állítólag a külföldre költözést be kellett volna jelenteni....Na most abban reménykedem,hogy nem akarják majd velem visszemenőlegesen is kifizettetni a TB járulékot, mert azért az így nem kevés :? :roll: ...van valaki aki ért ehez?????

Kírus- Igen, ez a neten rendelés picit rizikós , nem látod a szabását, se az anyagát, de így is ki lehet fogni jókat ettől függetlenül :wink:

-J- Te aztán jó beteges vagy te lány :shock: ...Ez a Chron nem hangzik valami jól.....A volt barátom mostani barátnője szenved ebben és hát szó szerint szenved, csomószor voltak kórházban, meg már volt valami műtétje is :? ...De nálad nem ilyen súlyos a helyzet remélem, mert azért ilyeneket nem írtál :wink:

Gtunde- Jön a görbe, basszus mindig elfelejtem beírni az adatokat a ciklus.hu-ra, aztán meg most jó le is vettem a görbét innen, mert olyan szélesre csinálta a hozzászólásaimat...De most visszaraktam, csak most csak neked Kép

Mindenkinek szép napot!!
Húzok takarítani!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gtunde ha megnézted akkor azért szóljál, mert akkor leveszem :lol:

KépKép
gyancsi

gyancsi
próbálom, de nem műkszik!!! :lol: vedd le nyugodtan... :( max meghalok, mert a kíváncsiság kifúrta az oldalam... :):):)

Kép
gtunde75

Tünde mééé nem műxik???? :shock: ...Nekem most kinyitotta simán, kimásoltam , beillesztettem a böngésző sávba, oszt ment :lol:
Nem venném ám a lelkemre ha miattam kimúlnál :wink:
Jaaa, ezt viszont Mindenkinek!!!!
Csajok olvastam Betty-t egy másik topikban, jól sikerült a konzi, tudnak kezdeni long protokollal, úgyhogy nagy a boldogság náluk, de nem akarok mindent kifecsegni, majd jön úgyis és akkor elmeséli a részleteket :lol:

KépKép
gyancsi

gyancsi
ok, másodszorra sikerült! :) majd elmondom mééééé akartam ennyire...most rohanok....

Kép
gtunde75

Jajj Tünde, ne csigázz :lol: Nyilatkozz!!!

KépKép
gyancsi

ancsi!

én beteges??? ugyan már :!: :lol:
a crohn egyébként valóban nem egy leányálom, de nekem viszonylag enyhe a betegségem. a gond vele csak az, hogy terápiarezisztens...
lehet vele szenvedni sajnos, mert nagyon sokszor fáj, megesik, hogy vérzik... rosszabb időszakokban napi 15-20 porcelán-látogatással jár... de én azért jól viselem :) szoktam is mondani a dokimnak, hogy nem tünet-, de panaszmentes vagyok :lol:

a tb-dolgot nem tudom sajnos, hogy hogyan működik... de mi közük van ahhoz, hogy eddig miért nem fizettél? ha valaki nem dolgozik, de nem is munkanélküli (hanem csak otthonvan, mert az esik jól neki), annak sem fizeti senki a tb-jét, és amíg nem kell az ellátás, addig nem is gond.

spermakép: nekem azt mondta a dokim, hogy szerinte olyan 4-5ezerbe fáj... de ugye mi nem jutottunk el odáig. megadjuk a zembernek a lehetőséget, hogy bizonyítson :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-J- tudod a magyar államot minden érdekli, amihez semmi köze sincs :lol: ...De hát megpróbálom, itt van egy lány a babaneten aki New Yorkból jött haza lombikozni és ő is így csinálta, hogy tavaly elkezdte maga után egyszer csak fizetni a TB-t és kész, a kutya se kérdezett tőle semmit...Remélem nálam is így lesz :wink:
Hallod akkor lehet, hogy nekem sikerült megtalálnom az egyetlen rendelőt ahol arany áron mérik a sperma vizsgálatot?? :shock:
A Chron akkor nálad szerencsére nem olyan súlyos, ez azért jó hír :lol: ....Mi lehet Zsu-val...Lehet most lövik fel neki a "rakétákat" :lol:

KépKép
gyancsi

igazán nem tudom, máshol mennyiért csinálják a vizsgálatot, de ez egy kisváros... lehet nincs képük sokat kérni, mert akkor kutya nem menne. meg a dokim is csak tippelt, amikor árat mondott (bár gondolom, azért valamennyire képben van, mert ugyanott van a magánrendelése, ahol csinálják)

én is pont zsu-n gondolkodtam, hogy vajon túl van-e már a szexen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

hogy Ti milyen kis gonoszak vagytok... :lol:
sztem már útban vannak a katonák... :lol: jaj, bocsi...elírtam... rendőrök!!! :lol: :lol: :lol:

gyancsi majd priviben leírom... minygyáááá :)

Kép
gtunde75

Sziasztok!

A TB dologhoz szeretnék hozzászólni. -J-, a TB-t két évvel ezelőtt, tehát 2007 áprilisában mindenkire bevezették egységesen. Annak is kell fizetni, aki nem dolgozik, és otthon van (aki munkanélkülit kap, annak nem kell külön fizetnie, de ha lejár, és nem helyezkedett el, neki is kell). Ennek a befizetésnek a havi összege jelenleg 4500 forint. Ennek hipp-hopp utána tudnak nézni, tehát mindenkinek kell fizetnie. Ezzel egyébként tulajdonképpen azokat sújtják nagyobb teherrel, akik éppen hogy keresnek, hiszen ha valaki nem dolgozik és nem is munkanélküli, akkor honnan legyen pénze befizetni a havi járulékot, ha nem attól az embertől kér, aki viszont dolgozik a családban.
Vendég

Köszi Sellon, én is így tudtam...Most abban reménykedek, hogy nem kérik visszamenőlegesen, hanem megengedik, hogy mostantól fizessem :roll:
Gtunde- várom a privit!! :D
-J- Mondjuk az tény, hogy Pesten minden drágább, mint máshol,úgyhogy nem csodálkozom :!:

Na csajok én most lépek, este megpróbálok benézni, de nem merek ígérni már semmit :wink:

KépKép
gyancsi

sellon!
én úgy tudom, hogy nem kötelező a tb-t fizetni, de így, ha az ember igénybe veszi a tb-finanszírozott ellátást (legyen az bármi: vérvétel, rtg, ct, gipszelés, szülés vagy lombik) akkor utána kap egy szép, befizetendő csekket az egészségpénztártól... tehát mindenképpen jobb, ha az ember havonta fizetget, mert pl egy hasi ct-re 130ezret számláznak :shock:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Ez az egyik olyan kérdés, amit még én magam sem tudok jogászként eldönteni. Ezt kötelező is fizetni és nem is. Kötelező, mert minden évben küldik a csekkeket, évente pedig egy egyenleget is, sőt nemrég hallható volt, hogy aki eddig nem fizette, annak is be kell visszamenőleg fizetnie. Viszont nem kötelező, mert valóban, ha valaki lebetegszik, akkor utána fizetheti a drága számlákat, ha tudja. Kérdés, hogyan hajtják végre, ha nem fizeti be? Néhány éve még olyat is lehetett olvasni, hogy akik nem fizették, azok a törvénynél fogva mentesülnek a fizetés alól, s már csak a következő évtől kell nekik is fizetni (ez volt 2008), utána meg 2008-ban azt mondták, hogy mindenkinek mindent ki kell fizetnie.
Szerintem legyünk büszkék, hogy Magyarországot, ezt a csodás országot, ami nincs még egy a földön, így szerethetjük.
Vendég

Sziasztok Csajszik!
Itthon vagyok jelentem, a "rendőr kiskatonák"fellövelve, délben volt a kezelés, 3-ig fel sem keltem és annyira örültem, mert a tüsző, ami 19x18mm volt mire inszem volt megrepedt és eddig még soha nem repedt meg addigra...úgyhogy nagyobb így az esélyünk...jajjjjj lányok annyira bízom ebben a 3-mas számban....ja már 3-dik alkalommal voltam ebben a szobában :wink:
Köszi, hogy aggódtatok és velem voltatok lelkiekben és jól el mulattatok a kiskatonáinkon!!! :lol:

Nagyon sok erőt adtok így neten keresztül és remélem, hogy tőlem is megy át vmi!!!

Bocsi lányok, hogy nem válaszolok egyenként, mert lefekszem, bent nem tudtam pihenni, mert képzeljétek minden csajszit ismertem a szobában...annyira durva volt, hogy ott kellett találkozni, de legalább megosztottuk a tapasztalatokat!

Vigyázzatok magatokra, sok puszi Mindenkinek!

Holnap jövök egy kicsit majd!

Szép estét, jó éjszakát!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!!!Már nagyon vártam, hogy gyere....Ez szuper, megrepedt a tüsződ Kép
Most aztán tuti, hogy sikerrel járnak a "rendőr-katonák" :lol:
Pihenj sokat és vigyázz nagyon magadra, nagyon remélem, hogy 2 hét múlva egy gyönyörű pozitív teszttel örvendeztetsz meg minket!!! :wink: ...Küldöm az erőt++++++++

Sellon, az jó ha még te se ismered ki magad, mint jogász...Mit szóljunk mi a földi halandók :lol: ...Az tény, hogy ami otthon van, az máshol nem lenne lehetséges, de ezért a miénk, mert egyedülálló :lol:

KépKép
gyancsi

Zsu
Ez igazán jó hír! Nagyon jó pihit kívánok neked!!!

Kép
Kép
susytunder

Zsu!
nagyon jó hír :D simán megér egy zebrás tesztet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

suzy78 hurrrrrá! pihenj sokat! szorítok! ++++++++++++

gyancsi elküldtem du a privit, de eltűnt, nincs egyik fiókban sem... :? ne hari, de most nincs erőm újra leírni...

Én most pár napra elbúcsúzok, az ismert okokból... :lol: de vasárnap este jövök a beszámolóval... :lol:

Mindenkinek szép hétvégét!

Pihenjetek nagyot!

Puszi!

Kép
gtunde75

Bocsesz csajok, kicsit eltűntem :!: :lol:
megvolt a konzi tegnap, csak este 21:00 körül értünk haza.
Long protokollt kaptam, tegnaptól el kellett kezdenem a bromot szedni, napi felet.
21 cn.-től kell nyomnom a decát (közben gyógyszerek , kúpok, izék ), aztán 1 cn.-től gonal-F 150 szurni+gyogyik...most nem tudom, mert 2 szatyor minden van, a doki megmutatta, mit, hogyan kell beadni, és adott egy olyan papírt, hogy melyik nap, mit, hányat, mikor....szal adott használati utasítást
Majd még azért át kell tanulmányoznom mindent.
A dokival legközelebb cn. 6. találkozok, amikor is UH lesz, és v.v., megnézi, hogyan alakul minden....és hogy hogyan tovább, mikor lesz a leszívás...kell e még szúrni...töttörötöttörö

Köszi szépen a drukkokat nektek is :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Végre elérkezett ez a nap is! Kitartást neked ehez a sok mindenhez!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a bíztatásokat!
Remélem tényleg minden rendben lesz!

pussz Mindenkinek!

Iner

iner

Vissza: Fogamzás