Új privát üzeneted érkezett!

Laura!

Megértelek. A tehelyedben (ami még oly
távolinak tûnik) én is ilyen aggodalmaskodó
lennék. Hisz a babádért aggódsz, akit
annyira vártál. Szerintem ez természetes.
Nagyon jó anya leszel, sõt már az vagy.

Pusszancs

Éva
Éva

Sziasztok Lányok!
Olvaslak benneteket és gratulálok a 2 csíkosoknak. Lehet, hogy van aki emlékszik még rám, cincerke vagyok. Mostanában nem jelentkeztem, mert semmi jó nem történik... vérvétel lesz a jövő héten, de az eredményre kicsit várni kell. Én úgy érzem nekünk nem fog menni saját erőből, csak orvosi segítséggel... Kép Hogy ez pontosan mit jelent még nem tudom, de jó lenne már ha sikerülne.

Éva! Ne keseredj el! Nekünk már a 20 hónap, amikor mindig kudarc a vége.Kép Én úgyis nagyon el vagyok kenődve te ne legyél! Van akinek sity-suty sikerül, van akinek nem. Nekem ez jutott... sajnos.

Orsi! Ez az egyiptomi naptár engem is érdekelne! Már nem is tudom miben bízzak... lehet, hogy ez segítene!

A "nemváróknak" drukkolok és az ilyen kesergőknek mint én, egy kis örömet és kitartást kívánok!
cincerke
cincerke

Laura!

kb moita erzed a szajszarazsagot?Mar azelott,hogy tudtad volna vagy kesobb?Nekem 20 perc alatt a szam is kicserepesedik.Te nagyon babonas vagy!Ne aggodj annyira nem lesz semmi gondod majd meglatod,jo nagyra fogsz hizniKép

Kriszti
kriszti

Kedves NÉvtelenke!

A Closti, a Clostilbegyt gyógyszer rövidítése.
Ezt az orvos szokta felírni annak érdekében, hogy
a petesejtek érését elõsegítse.

Lányok!

Mi az az egyiptomi naptár, meg a Jónás módszer?

Valaki írna errõl? Aki ismeri....

Köszi

Éva
Éva

Kedves Éva!

Köszike a tájékoztatást!

Szia Névtelen
Névtelen

Eva!

Dehogy gondolom hogy nem mondasz igazat!!! Csak reagaltam arra amit irtal. Ne haragudj,ha felreertettel. Egyebkent ha nagyobb a tüszö mint a szokasos es azt eszreveszik, akkor hcg-vel megrepesztik. Csodalom hogy a te örvosod erre nem gondolt

Nevtelen! Hogy hivnak???

Puszi
Anna
Anna

Kedves Anna!

Nem haragszom, ne butáskodj. Sõt örülök, hogy
egyáltalán válaszra méltattál.
Nekem az orvosom nem repesztett meg semmit.
Csak mondta, hogy most olyan nagy a tüszõ, hogy
most fog megrepedni, meg a méh nyálkahártya is
vastag (pedig csak 7,8 mm volt)ezért menjek haza
és akciózzunk, mert most minden esély megvan arra
hogy összejöjjön a baba
Hát ezt mondta, de sajnos nem jött össze.

Te tudsz valamit errõl az egyiptomi naptárról
meg a Jónás rendszerrõl? (lásd fentebb)

Üdv. és puszi

Éva
Éva

Orsi és Mariann!

Millió gratuláció nektekKépKépKépKép Higgyétek el, hogy sikerült, nektek is van kis manócska a pocakotokban!!!!!! Mikor mentek orvoshoz?

Kriszti és Jázmin!
Nos, még én is veletek vagyok a babanemvárásban, nekem egy hét múlva nem kellene megjönnie, hát nagyon remélem, hogy nem fogKépKép
Szóval, izgulhatunk együtt, bár ti már előbb fogtok tesztelniKépKép Nagyon szurkolok mindenkiért!! Remélem okkal.

Babavárók! Kezdjétek hordani a nyári ruháitokat, mert most még tudjátok viselniKépKépKép

Csodaszép hétvégét kivánok nektek!
Zsó-fi
Zsó-fi

Kriszti,
igen biztos azzal kevertem!Kép Már azt hittem, hogy te is halvány csíkos vagy, azért nem várod a menzit.
Akkor tényleg izgulhatunk!Kép

Éva,
az egyiptomi mnaptár (amiröl én tudok), egy sablon (mindenkire egyformán érvényes), ami a baba nemét "jósolja" meg. Csak a korod kell, hogy hány éves vagy, amikor fogant a baba.
A Jónás módszert már fent leírtam. Mindenkinek személy szerint készítik el, születési idöpont és születési hely alapján. Ez a hónapban a 4 legtermékenyebb napot mutatja ki, ami nem feltétlenül a 14. nap környékén van és hozzá megmondja, melyik hónapban valószinüleg milyen nemü gyerek várható. Az Indexes topicon a topic tagoknak egy lány, aki tudta hogy kell kiszámolni, ingyen megcsinálta.

Szerintetek terheseknek nem szabad ACTIVAL-t szedni? Abban is van vitamin. Különben én 2 hónapja Ferrograd Folic-ot szedek.

Most már mennem kell, puszi:
Jázmin
Jázmin

Éva!

Köszi a bátorítást, aranyos vagy.

Cincerke!

Én ám emlékszem rád!!! Légyszíves ne tunj el, még akkor sem, ha éppen nem történik veled semmi. Tudod, itt elobb-utóbb mindenkinek sikerül!

Kriszti!

Én kb. egy hete érzem a szájszárazságot és iszom nagyon sokat. Ez a tünet kb. egy héttel azután jelentkezett eloször, hogy nem jött meg. Úgy történt, hogy egy óra alatt benyakaltam egy liter folyadékot. Persze ez nem jelenti azt, hogy óránként 1 liter a fogyasztásom, hanem minden nap van egy ilyen óra, aminek a leforgása alatt 1 liter "bármit" megiszom. Rámtör a szomjúság.

Lányok!

Mi az a Jónás-módszer meg az egyiptomi naptár? Én ugyanis kislányt szeretnék... (Persze elsosorban legyen egészséges.)

Puszi mindenkinek: Laura
Laura

Sziasztok!

Nevtelen,
Udv a korben. Jo lenne nehany info rolad, mielott meg futsz es veszel Clostit. Szoval miota probalkoztok? Hany eves vagy? HOgy hivnak? (Akar becenev, csak a nevtelen olyan furi).

A lenyeg, hogy nem kell azonnal rohanni es beszedni mindenfelet. Lehet, hogy Neked nem peteeresi problemad van, hanem nincs is semmi, csak meg nemregota probalkoztok. Peteeres jelzot hasznaltal?

Udv
PK
petrakovacs50

Anna,Erika,Jázmin,Évike,Eszter,Zsófi,és mindenki,aki gratulált:köszi(megint hozzáteszem,csak el ne kiabáljukKép)

Orsi!Úgy emlékszem,ugyanazon a napon jött meg a mensink március elején,most is ugyanazon a ciklusnapon jártunk,akkor hogy lehet az,hogy neked dec.3.a szülés várható idopontja?Nekem dec14. vagy 15.Világosíts már fel.Milyen tesztet használtál?

Lotti,fel a fejjel,Annának igaza,ez egyszeruen megoldható.Valahol egyébként azt olvastam,hogy 7mm-nél sem kizárt a beágyazódás.

Beja!!!!Éljen!!!!!KépKépKépKépKépKép

Erika!Spockit az Internettó Fórumán belül,a Törzsasztalon keresztül éred el,a topic neve:Terhesség-szülés 4:0,regisztrálnod kell,ha kérdezni akarsz.

Dorka,köszi a jótanácsokat.Kép

Éva,abszolute semmit nem érzek,egy kis kóbor hasfájáson kívül.
Ja,most jöttem az uszodából,aholúszás közben piszokul kiszáradt a szám,de csak azért mert azon veszem a levegot.Nagyon sz@r.

Jázmin,nagyon szorítok(meg Zsófinak,meg Krisztinek,meg...)!!A hod szerintem nagyon jó.Általában fél hét és hét között szoktam mérni a hot,de ma hatkor ébredtem,így akkor.

Évike!Folsav néven kb.500 Ft-os áron tudod beszerezni vény nélkül a patikában.Ezen a héten 6 ketto csíkos volt(ha nagyképuen magamat is odaszámítom)Kép

A Kismama legutóbbi számában kínai naptár volt.Azt mondjátok már meg,ha már a 30-at betöltöttem szeptemberben,akkor már a 31-et kell néznem?Az egyik szerint fiú,a másik szerint lány.

Vasárnap szerintem csinálok még egy tesztet,de lehet,hogy kihúzom hétfoig.Csak addig meg ne jöjjön.

Nadin!Még nem tudom,kihez fogok menni(dokihoz)Párhuzamosan járok kettohöz.Az egyik egy pasi,nála szültem,meg voltam elégedve(Anna,sicc!),a másik egy no,aki szintén nagyon szimpi,és nagyon-nagyon alapos.Lehet,hogy alaposabb.De ez ketto külön kórház.Szóval nem tudom.Ez most nagyon nagy gondom.Sokáig húznom pedig nem lehet,mert rögtön táppénzre akarok menni,ahhoz pedig el kell mennem eloször nogyogyihoz.

Elbírjátok olvasni?

Mariann
Mariann

Mariann!

Persze, hogy el bírjuk olvasni!

Mikortól szeretnél táppénzre menni? Csak azért kérdezem - bár tudom, hogy nem tartozik szorosan a topic témájához - mert én nagyon nem érzem magam jól a munkahelyemen, és legszívesebben minél elobb otthon maradnék.
De szívesen dolgoznék is, csak nem itt. Úgyhogy most ebben a kérdésben nagyon tanácstalan vagyok.
Bár 3 hónapos kor elott nem hiszem, hogy táppénzre mehetek, de ilyen korán nem is nagyon akarok.
Szóval, te mikortól mész táppénzre?

Pussssssssssz: Laura
Laura

Jázmin!

De pontosan milyen az az egyiptomi módszer és
hogyan kell használni? Ez is azt segíti, hogy
milyen nemû legyen a baba?

Mert nekem teljesen mindegy, hogy fiú lesz
vagy lány, csak lenne már és persze fõleg
egészséges legyen minden tekintetben.

Köszi

Várom a választ, ha tudod rá, akkor írd meg, jó?

Éva
Éva

Laura!
Köszönöm! Te voltál az eggetlen, aki ebben a nagy örömködésben észrevette bánatos soraimat! Hála érte!
cincerke
cincerke

Én melózni szeretnék azt hiszem, míg lehet... ill. amig nekem jól esik... nem vagyok otthonülõs tipus, nem bírom a négy falat... Azt hiszem, azért gondolom így, mert szeretem a melómat.

Lányok, ma már többször kiakadtam magamon! Kép Elõször is vargabéles volt az ebéd, amit én naaagyon imádok... na most tudtam belõle enni két falatot.... a másik a csoki... kolléganõm itt kínálgatja folyton, és úgy érzem, belehalnék, ha egy kockát le kéne nyelni.... úgy néz ki, hogy nem mennek az édességek! Kép
cupp, Beja
Beja

Cincerke!

Bocsassa meg,nem szandekos volt reszemrol,dolgozom ezert allandoan becsukom az oldalt es nem mindig talalok vissza oda ahol abbahagytam.Nem baj az ha orvosi segitseggel lesz babucid csak legyen.A vervizsgalattal legalabb mar elkezdtetek,aztan jon szepen sorban a tobbi macera de az ut vegen ott lesz egy kis tunemeny!KépKép

Udv,Kriszti
kriszti

Most visszamegyek es elolvasom Cincerke sorait, mert nem is lattam

Bocsesz
PK
petrakovacs50

Sziasztok!

Ildi, PK, Anna, Eszter és Jázmin!
Köszönöm a gratulációt!

Laura!
Én is azért szeretném titokban tartani, mert 3 hónap után már biztosabb. Köszi a tippet, én is ezt fogom mondani. Talán húsvétkor a szüleimet esetleg a nagyszüleimet is beavatom.

Zsó-fi!
Köszike. Húsvét után megyek orvoshoz, ha addig meg nem jön. A nyári ruha jó ötlet. Pont tegnap vettem egy dögös nyári egészruhát, persze testre simulú. Na mindegy, talán jövö nyárra már jó lesz Kép.

Jázmin!
Én mindig ébredés után mérem, hétközben 6-kor, hétvégén, amikor felébredek. Az a lényeg, hogy legalább 3 óra alvás után kell mérni! Biztos nálad is baba lesz! Szorítok!

Cincérke!
A naptárat szívesen elküldöm, de hova?

Mariann!
Én is vasárnap tesztelek újra, állítólag naponta megkétszerezödik a HCG szint, addigra remélem már erösebb csíkom lesz! Vettem két tesztet is, olyan jó nézegetni!
Én a babanetes számolóval számoltattam ki mikorra várható a szülés, de még tegnap. Úgy emlékszem, hogy dec. 10-ét hozott ki és én azt is írtam, de most, hogy mondod, lehet hogy 15-e volt. Majd csak hétfön nézem meg újra, mert most dolgoznom kell. Felháborító, hogy pont munkaidö végén vettek észre!

Ildi!
Ez tényleg borzasztó! Nálunk csak a pilóta keksz tudta helyettesíteni a házi süteményeket. Én sem veszek többen Danone terméket!

Most gyorsan dolgozom egy kicsit, aztán tüzök haza!

Mindenkinek jó hétvégét!

Orsi
Orsi

Megtalaltam! Olyan sok a hozzaszolas, hogy mire beirok mar jopar eleugrik, es lehetetlen minden latni.

Szoval Cincerke,
Ne kell elkeseredni. Az indexen ha megnezed a babavar topikot
[url=http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9027566&uq=681" TARGET="_top]http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9027566&uq=681[/url]
talasz egy tablazatot a terhes kismamakkal (par hete raktak be, szoval vissza kell keresni). Osszesen 3 olyan nev van akik mellett nincs odairva, hogy milyen orvosi beavatkozasra volt szukseguk. A tobbiek mind lombikosok, vagy inszem vagy spontan kopar ev orvosi kezeles utan. Szoval hidd el nem vagy egyedul Egy csomonak mar gyereke szulett, ugyanolyan egeszsegesek stb.

A lenyeg szerintem az, hogy TUDD mi a baj. Pl ha nincs peteeresed, vagy nem atjarhato a petevezetek vagy a szervezeted antianyagot termel a ferj spermai ellen stb. Mert ha tudod akkor lehet kezelni van megoldas, csak kell egy kis turelem es hit.

En kivanom Neked mindkettot ezen kivul egy jo dokit es persze kisbabakat - mertugye egynel nem allunk le.

Valamint ha kiderult, hogy mi a problema nezzel be az indexen a medlomb topikba

[url=http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9006100&uq=9613" TARGET="_top]http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9006100&uq=9613[/url]

ott tuti lesz olyan akinek hasonloak a leletei es tud segiteni.

Udv
PK
petrakovacs50

Csajok,

Csak egy gondolat a mikor mondjuk meg temaban. Mi meg mindig nem szoltunk senkinek, jovo heten lesz a nagy nap. Szerintem a lehet erdemes a szulok sot a nagyszulok elott meg kivaltkepp titkolni, mert ha barmi gond van oket ez iszonyuan megviseli.

Persze nem erre kell gondolni, hanem en mindig azt mondtam magamnak, hogy minel kesobb tudjak meg annal kevesebbet kell varni az unokara. Talan igy konnyebb titkolni.

Persze tudom nekem konnyu, mert nem talalkoztam veluk, es az anyukaknak eles a szeme az ilyenekre, foleg ha tudjak, hogy "dolgoztok " rajta.

Megis, en orulok, hogy csak most szolunk. Igy csak fel evet kell varniuk a babara. Igaz nem volt konnyu, mert nem hivott az anyukam, hogy kislanyom hogy vagy stb, de szerintem megerte.

Bocs a regenyert
PK
petrakovacs50

Helló Lányok!

Elmentem haza.
Mindenkinek szorítok aki most nem várja a mensit.
De nagyon.!!!!

Mindenkinek jó hétvégét, aki meg most van
peteérés körül, az akciózzon szorgalmasan.

Hétfõn jövök

Sziasztok

Éva
Éva

Beja!

Ez érdekes...
Én is nagyon édesszájú vagyok (vagy legalábbis eddig az voltam) de mostanában nem kívánom az édességeket. Ha otthon a többiek esznek valami édeességet, egy-egy falatot tudok enni, de többet a világért sem.
Nem gondoltam volna, hogy valaha ezt is megérem... Kép Kép

Pusssssssszancs: Laura
Laura

Az edessegekrol...

Nalam nagyobb edesseg, gumicukor , fagyi es hasonlo falo keves van. Es ma volt az elso nap, hogy vettem egy csomag gumicukrot, mert eddig ra sem birtam nezni. Pedig otthon van egy csomo csoki meg hasonlok.

Altalaban bevagok egy teljes zacskot, most a felet ettem meg, de a vegen mar nem esett jol. Mindenesetre talan ez azt jelenti, hogy jobban vagyok, mert legalabb ettem egy keveset.

Amgy en orulok, hogy nem kivantam az edesseget, lesz ugyis egy csomo plusz kilo

Udv
PK
petrakovacs50

Beja,Laura!

Ollyan jo,hogy leirtok mindent mit ereztek mert egy csomo mindent en is produkalok.
-szomjusag,szajszarazsag
-imadtam az edesseget most nem kell egy falat sem

Asszem kezdem bebeszelni magamba a gyereket!

pusszzz Kriszti
kriszti

En is haza megyek ,jo hetveget mindenkinek az akciosoknak HAJRA,a teszteloknek jo vastag csikikat kivanok.A kismamaink pedig pihizzenek a hetvegen.Remelem kibirom keddig a tesztelest,ma vettem egyet.

pussszzz Kriszti
kriszti

Orsi,
nem kaptam meg a naptárat. Elküldted? Ha igen, akkor bocs, de küldd el még egyszer.
Köszi

Jázmin
Jázmin

Drága Orsi, Mariann!
Terhességetekhez sok szeretettel gratulálok!!!
Én már nem tudom követni az eseményeket...Kép
Sok puszi: Viráganya
Viráganya

sziasztok lányok!
Mariann drukólok neked,remélem pozitív lesz az eredmény,és a babavárok közt leszel.
Valaki tud nekem segiteni?,ha esetleg megtermékenyült a pete akkor a méhszáját lehet tapintani vagy nem?
Szia Jázmin!
Köszönöm aránylag jól a hömérsékletem 36,9 és 37,1 között ingadozik,mindenkép 37 felett kell lennie a hönek vagy ez mindenkinél más?És nálad mi a helyzet jól vagy?Fel a fejjel!!!!
Erika szerintem neked nagy esélyed van a babára szoritok,mikor csinálsz tesztet?

Nekem hétfőn van a napja de remélem nem jönn meg ,bár a mellem nem feszül és nincs hányingerem sem.Ezek rögtön jelentkeznek ? Én ma vagyok a 25. napban.Én is szedem az evelintet , meg az E vitamint is.Persze mellette a clostit és a dupastont is.Remélem lesz eredménye ennek a sok gyógyszernek!
Mindenki vigyázzon magára ,szóritok a tesztelöknek és remélem jó hireket olvashatok legközelebb is!
Sziasztok puszika!
Boglárka
Boglárka

Mariann!!
Te kibirod vasarnapig??????? Különben tuti sicc van!

Eva!
Ne haragudj, de meg mindig nem ertem. Lehet hogy az örvos duplalato??? Ekkora tuszö nincs! Gondolj mar bele, 4-5cm-es! Erezned ha kitapintanad az alhasadad? Ha valaki Clostit szed vagy hasonlot, akkor megnö nagyra, de ekkorara? Es honnan tudod hogy nem jött össze?

Boglarka!
A meh az ovulacio idejen felemelkedik, majd utana megint lecsuszik. Akar megtermekenyült, akar nem.
Ha megtermekenyült, akkor kb 4 nappal a beagyazodas utan megint megemelkedik es ott marad.
A höd az jo. Nem kell!!! 37 fölött lenni.

PK! Igazad van. Szerintem sem kell rögtön nagy dobra verni. Lass engem, mindenki tudta, aztan azt is hogy elvesztettem. Felesleges volt elmondani. Csak annyira örültem.
legközelebb maskepp lesz.

Mindenkit puszilok, Jo reggelt,
Annuska
Anna

Beja! PK ! és többiek
Köszönöm az érdeklődést és, hogy ésszrevedtetek.
Mint már írtam én csak este vagy nagyon későn tudok lenni amikor már többnyire nem vagytok, de mindíg olvaslak benneteket és válaszolok amikor tudok.

Zsó-fi!
Kedves kérdés, a baba nemének meghatározása foglalkoztatott 1000-rel, de már nem tudom minek lehetne hinni. Nagyon szeretnék kislányt a két fiú után de úgy gondolom, hogy aki attól teszi függővé a kicsit, hogy fiú vagy lány az nem is igazán akar még egy gyereket. A kínai számolós naptár szerint pl. tulajdonképpen két lányom van itthon csak eddig nem tünt fel!! Jó hír viszont, hogy ha most fogan gyermekem ő fiú lesz, így a fordított sikeresség alapján tuti a kis "vattafogyasztó". Na, ez hosszú és bonyolult regény lett.

Laura!
Voltaképpen három hónapja NEM VÁROM, és bízom benne hogy most sikerül. Bár mióta benneteket olvaslak kissé megszállott lettem.De ez jó! Még viszonylag / nekem nagyon sokára / derül csak ki mert 19.-e körül kellene.... tudod. De küzdünk éjjelente rendületlenül!

Kriszti!
27 éves vagyok /kérdezted/ DECEMBERben születtem én is mint a mostanában fogant babák fognak, a nagy fiam 8 éves őt Márknak hívják, a kics 4 éves őt Máténak, a tervezett " kicsi lány" pedig a Napsugár névre hallgat majd! Szerinted mint gyakorló anyuka szerint nem vad egy kicsit ez a név, lehet hogy nem tetszik neki ezért nem jön még?/ Persze egy fiúnak vad is lenne./
Örülök hogy nem csak én szeretnék ennyire egy harmadikat, mert a körülödtem élők úgy látom nem értik miért ragaszkodom ennyire két szép pici után még egyhez, hizen mi van ha nem jön össze már van kettő. Nálad nincs ilyen értetlenség? / a párom és a gyerekek szeretnék a kicsit /

Orsi és Mariann!
Nagyon sok boldog csíkos hónapot nektek!KépKépKépKép

Üdvi: Dzsili
Dzsili

Van valaki aki szintén 19. körül NEM VÁRJA ?
Dzsili
Dzsili

Hahó mindenki!
Akinek van valamilyen fentebb olvasott naptára küldene nekem emilben?
Köszönömmmm!
Dzsili
Dzsili

Lányok!

Valaki elmagyarázná azt a kínai naptárat, ami a Kismamában volt? Én ugyanis visszamenoleg kiszámoltam és mindenhogy lány jön ki. A kisfiam pedig 14 hónapos! Csak észrevettük volna, ha lány lenne?Kép
Szóval: A fogantatáskor (1999 május) én éppen 26 és fél voltam. A szüléskor (2000 február) elmúltam 27. Most akkor én számolok rosszul? Vagy elnéztem valamit?
Köszi a segítséget: Rita
ritasol

Sziasztok! Már régóta olvasgatom ezt a lapot, de eddig még nem irtam ide semmit. Most is azért irok, hogy mindenkit biztassak:ne adjátok fel!

Nalam decemberben derült ki, hogy nincs peteérésem. Nagyon el voltam keseredve, és benéztem ide hozzátok. A férjemmel már két éve próbálkoztunk...hiába. Az orvosom clostilbegyt-et irt fel és képzeljétek...az első hónapban teherbe estem!!!Vettem tesztet is, de a negyedik napon negativ lett. Aztán kiderült hogy mégis...Kép Most 9 hetes a kisbabám és borzasztóan örülök neki!

Tehát ti se keseredjetek el! Minden megtörténhet!

Helga
Névtelen

Lányok, a kínai naptárhoz...
szóval szerintem a fogantatáskor betöltött anyai életkorral kell számolni.
Amúgy én az egyik este a chaten körbekérdezősködtem, és kb.85%!!!!-nak bejött!!!! És akinek nem, az azt mondta, hogy tulajdonképpen fiús a lánya és fordítva. Szerintem hajmeresztően bejön. Nálunk a családban is kiszámoltam. Ott is stimmel, kivéve egy helyen.
Jó hétvégét mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
Dorka
Dorka

Kriszti, PK!
Nagyon köszönöm soraitokat. Bíztató volt elolvasni azt a két másik topikot, amit PK Te írtál be. Sejtettem, hogy nem vagyok egyedül a dologgal, de hogy ilyen sokan vannak??!! Akkor hát mégis van remény?? Olyan jó lenne minél előbb a babavárba kerülni! Köszönöm! Már jobban vagyok egy kicsit, lelkileg.
Orsi! címem: cini@she.hu
Mégegyszer köszönöm! Hamarosan megyek dokihoz, remélem bítató lesz!
Szép hétvégét mindenkinek! Ma este játszik a FRADI! (A párom is örüljön!)
cincerke
cincerke

Sziasztok!
Orsi, Mariann! Nagy gratula!
Ugye, Orsi, megmondtam elore? Kép Teljesen biztosra vettem, hogy terhes vagy, csak elbizonytalanitottal amikor az orvosnal jartal...
Gratulalok ismet es nagyon boldog terhesseget es kismamasagot kivanok! Kép

Zsofi!
bocs, hogy nem reagaltam korabban, de nem volt ra idom... Szoval, szerintem kb. egy idoben lehetunk. En is jovo het vege fele NEM varom... de nem hiszem, hogy nalunk osszejott...

Szeretnem kerdezni, hogy mit tudtok errol a toxo... vizsgalatrol? Vagyis az erdekelne, hogy nekem van egy kutyusom (lakasban van velunk) es mintha azt vettem volna ki a szavaitokbol, hogy csak cicakkal lehet gond, kutyakkal nem? Ezt a tesztet mikor kell elvegeztetni? Terhesseg elott vagy alatt?

Koszonom elore is a valaszokat!
Picur
Picur

Jó hétvégét,lányok!

Viráganya,Boglárka,Picur,Dzsili,köszi a gratulát!!!

Boglárka,a ho tényleg más mindenkinél.Azt hiszem,PK-nál volt valami döbbenetes alacsony.Abból senki nem gondolta volna,hogy terhes,aztán mégis.

Dzsili,mióta olvasom ezt a topicot,én is "megszállott" lettem.De néha már kifáradtam magamtól:olyanokat álmodtam pl.hogy úgy sétálok az utcán,hogy a számban van a homéro.Ez azért elég kemény,nem?Remélem ennek vége már.

Picur,mi az,hogy nem jött össze?!Ezt akkor halljuk legközelebb,ha megjött.(Tehát,kb.10 hónap múlvaKép).A toxoplazma vizsgálatról nem tudok semmit,de a kutyától a fertozést nem lehet elkapni.Szerintem.Nekünk is van ketto.

Sziasztok,Mariann
Mariann

Jó hétvégét mindenkinek!

Nekem ma kellene (illetve nem) megjönnie, eddig tompa nyomást érzek az alhasamban, a mellem egyik nap akkora mint egy görögdinnye, másnap semmi. Nem értem. A höm 37,2-re ment fel. Szóval nálam most kezdödik az izgulós hét!

Kriszti!
Nálam is így van az édességgel! Ez csak azért érdekes, mert én sajnos minden nap ettem eddig csokit, nem bírtam ki. Sokszor lementünk a non-stopba, hamár bezárt minden, most pedig egy hét alatt egyszer sem ettem és fel sem tünt, hogy nem kívántam, csak ahogy olvastam az írásokat.
Egyedül a szölö fagyi, amit kívánok, de azt nagyon! Azért fagyit, mert ég a gyomrom.

Éva, sajnos nem tudom jobban leírni a naptáret, mint ahogy feljebb írtam róla. Ha az Orsi elküldi neked, akkor meg fogod rögtön érteni miröl van szó.Kép

Orsi, Mariann, Dorka,
köszi a szorítást!Kép

Boglárka,
örülök, hogy nálad is jól alakulnak a dolgok. Nekem ma (nem)kellene megjönnie, majd meglátjuk. Ma feljebb ment a höm 37,2-re, de nem akarom áltatni magam azért.Kicsit nyom a hasam, ez mindent jelenthet, de azért örülök, hogy a csütörtöki menzis görcs óta nem jött meg.

Anna,
nekem volt az elmúlt 2,5 évben kétszer olyan, hogy a tüszöm 4, illetve 4,5 centisre nött gyógyszer nélkül! Két hónapja pedig a tüszöböl egy 5m-es cysta alakult ki, úgyhogy simán elképzelhetö, amit Éva ír. Van ekkora tüszö.

Éva. 100%-ék, hogy tüszö méreteit mondta és nem cystáét? U.úgy mondják akkor is a méreteket és lehet, hogy nem repedésröl, hanem kifakadásról beszélt.Clostitól nekem lett 3 is!

Zsófi,
nem olyan biztos, hogy én elöbb tesztelek, mint te. Te mikor szeretnél?

Rony: 3 c 39 cn 24 ou Vidék 29 év ????
Jutka: 36 c 32 cn Videk 29 év
Évike: 3 c 32 cn Budapest 29 év
Mariann:3 c 29 cn Miskolc 30 év
Orsi: 8 c 29 cn 15 ou Komlo 26 év
Jázmin: 24 c 28 cn Pécs 22 év
Kriszti: 8 c 27 cn 11 ou Galagamacsa 29 év
Erika: 12 c 27 cn Románia 27 év
Boglárka:3 c 26 cn Györ 24 év
Eva: 19 c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Zsófi: 1c 23 cn 9ou Lappeenranta-Finnország 25 év
Lotti: 3 c 23 cn 31 év
Anna: 5 c 9 cn Hamburg 36 év
Monika: 7 c / 9 hó 8 cn Budapest III. 27 év
Szonja: 55 c 4 cn Budapest 27 év
Jázmin

Jázmin!!!!Eddig nagyon jóóóóó,szorítok ezerrel!!!!Mikor tesztelsz??Esetleg holnap???Ne kínozz!!!
Húúú,nagyon izgulok.Zsófi is tesztelni fog?

Mariann
Mariann

Jazmin,

Akkor lehet, hogy az tiszta. utananeztem, akkor sem normalis. De lehet, hogy mar bedilizek, igy hagyom ezt a temat.

Szoritok neked! Ha igy all ahöd, akkor az nagyon jol nez ki.

Puszi

Anna
Anna

Anna,
köszi a szorítást! Kép
Az tény, hogy nem normális dolog.Nálam sem volt az. Kép Ezért is furcsállom, hogy Évának azt mondta az orvosa, hogy meg fog repedni és sikerülhet. Amikor nálam megtalálták UH-on ezeket a rémséges nagy tüszöket, akkor nagyon megijedtek a dokik. De hála Istennek elmúlt mindig.Kép

Mariann,
csak egy hét múlva tesztelek. Nekem szokott sokat csúszni, ezért nem akarom hitetgetni magam. Meg ez az elsö mért ciklusom, lehet, hogy nálam ez normális. Szóval húsvét elötti szombaton szeretnék teszteni (remélem lesz rá okomKép) és akkor ez lesz a páromnak a húsvéti ajándék. Kép De jó lenne!Kép
Jázmin

Sziasztok!
Mi minden történt egy hét alatt!!!!
Beja!
Nagyon, nagyon, nagyon gratulálok!
Remélem megtartod a két csíkos tesztedet! Nem te mondtad, hogy el sem hiszed, hogy van két csik?
Sajonos én ujból kezdtem az egészet.Na nem baj majd legközelebb!

Sziasztok: Jutka
khjutka

Sziasztok!
Olyan jó, hogy most sokakért lehet izgulniKép Teljesen felpörög az életünkKép

Én még nagyon sokára kezdek el izgulni, hiszen csak 1 hét múlva kell nem megjönnie.
Addig is várom a jó hireiteket!!!!!!!!!! Annyira jó izgulni, nem?????

Dzsili!
Teljesen igazad van, hogy mindegy, milyen nemű lesz a kis új jövevény. Csak abból gondoltam, hogy valamennyire "alakitjátok" a sorsotokat, hogy irtad, van már két kisfiatok!
Szivből kivánom, hogy egészséges, csodaszép várva várt babátok szülessenKépKép
Úgy tudom, attól is függ a baba neme, hogy a fogantatáskor mennyi ideje vannak már ott a spermiumok. Igaz hogy kb. 48-72 óráig termékenyitőképesek a spermák, de a "fiu-spermák" hamarabb elveszitik ezt a képességüket, és az utolsó időszakban: 24-48 (72) óráig valószinűleg kislányok fogannak. Ezek alapján mindent bele!!!!Mit tudtok erről?

PUszi: Zsófi
Zsó-fi

Lányok,
én már nem tudjam mit gondoljak erröl a höröl. Ma 37,35 volt!! Megnéztem a hömérömet és jól müködik, de egyre kevésbé hiszek benne.Ez már nem normális szerintem. A végén 40 fok lesz?!? Szerintem én azok közé tartozok, akiknek alapban magas a höjük és menzi elött leesik.

Jutka,
hányadik ciklus napon vagy? Újítsd fel az alapján a listát,addig egy ?-et teszek a ciklusnap helyére, mahd írd be, légyszi. .

Zsófi,
tényleg izgulós hetünk lesz! Én egyszer úgy gondolom, hogy sikerült, egyszer azt, hogy nem (mint ma).

Rony: 3 c 40 cn 25 ou Vidék 29 év ????
Évike: 3 c 33 cn Budapest 29 év
Mariann:3 c 30 cn Miskolc 30 év
Orsi: 8 c 30 cn 16 ou Komlo 26 év
Jázmin: 24 c 29 cn Pécs 22 év
Kriszti: 8 c 28 cn 12 ou Galagamacsa 29 év
Erika: 12 c 28 cn Románia 27 év
Boglárka:3 c 27 cn Györ 24 év
Eva: 19 c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Zsófi: 1c 24cn 10ou Lappeenranta-Finnország 25 év
Lotti: 3 c 24 cn 31 év
Anna: 5 c 10 cn Hamburg 36 év
Monika: 7 c / 9 hó 9 cn Budapest III. 27 év
Szonja: 55 c 5 cn Budapest 27 év
Jutka 36 c ? cn Vidék 29 év
Jázmin

Sziasztok!
Jázmin kérésedre a lista!
Rony: 3 c 40 cn 25 ou Vidék 29 év ????
Évike: 3 c 33 cn Budapest 29 év
Mariann:3 c 30 cn Miskolc 30 év
Orsi: 8 c 30 cn 16 ou Komlo 26 év
Jázmin: 24 c 29 cn Pécs 22 év
Kriszti: 8 c 28 cn 12 ou Galagamacsa 29 év
Erika: 12 c 28 cn Románia 27 év
Boglárka:3 c 27 cn Györ 24 év
Eva: 19 c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Zsófi: 1c 24cn 10ou Lappeenranta-Finnország 25 év
Lotti: 3 c 24 cn 31 év
Anna: 5 c 10 cn Hamburg 36 év
Monika: 7 c / 9 hó 9 cn Budapest III. 27 év
Szonja: 55 c 5 cn Budapest 27 év
Jutka 36 c 7 cn Vidék 29 év

Mindenkinek!
Volt valakinek köztetek méhszájsebe és ezt fagyasztással gyógyitották?

Sziasztok: Jutka
khjutka

Sziasztok lányok!
Jázmin!
Örülök hogy jól alakulnak nálad a dolgok,remélem marad a höd azon az értéken ahol most van.
Nekem is olyan a mellem egyszer nagy egyszer meg kicsi.Ne csügedj ez nem jelent semmit!

Én most nem érzem tul jól magam,leeset a höm 36,8-ra és már jelét adta annak hogy megjönn.Talán majd legközelebb sikerül, de azért nem adom fel!

Jutka!
Nekem is van méhszájsebem de azt mondta az orvosom , hogy nem kell agodnom mert ez nem betegség.Nekem nem mondta , hogy fagyasztani kell.

sziasztok: Boglárka
Boglárka

Sziasztok leányzók!

Nem tudok sajnos minden nap írni, éjjelente elolvasok mindent, de amióta nem dolgozomKép, itthoni elmaradt dolgaimat pótolom, gyerekezek ezerrel, nincs napközben szusszanásnyi idöm sem, pedig olyan jókat tudnék aludniKép

MARIANN, ORSI!!!
Nagyon örülök az örömötöknek, legyen felhötlen, aggodalom mentes boldog terhességetek!!

ERIKA?-remélem pozitív a teszted?
Szerintem biztos baba van a hasadban!
JáZMIN!
MIcsoda önuralmad van, én nem tudnám így kivárni-de biztos Neked van igazad és lesz jó erös 2. csíkod!

Kriszti!
Mi újság a hármaskával?
szorítok redesen!
ANNa-gyógyulj meg hamar, ez elég ronda dolog kellemetlen tünetekkel, múljon el hamar!

Nagyon kíváncsi vagyok az új heti friss mamákra, ki vállalja szívesen?
A SIKERSOROZAT nem csappan, mindenki szálljon be!!

Szép hetet mindötöknekKépKépKépKép
Kinga
kinga (kinga)

Jutka !
Nekem is volt méhszájsebem, de nekem kimetszést javasolt az orvosom, majd szövet vizsgálatot.Nagyon izgultam amíg az eredmény megérkezett. Utánna voltak szeretkezés után enyhe vérezgetések, kellemetlen volt.Egyébként azt mondta az orvos nekem is először, hogy fagyasztás lessz, aztán a nagyobb kiterjedés miatt döntött így.

Zsó-fi!
Hallottam erről a dologró /sperma életképesség=baba neme/ csak az a baj, hogy mivel nem tudom, hogy pontosan mikor volna peteérésem, így azt sem tudom kiszámolgatni, hogy mennyivel előbb vagy utóbb kellene "akciózni".
Másrészről jól gondoltad, hogy nagyon szeretnék egy kicsi lányt!

Mindenki!
A következő pár nap lessz izgulós és én nagyon reménykedem mindíg a jeleket figyelem! Én ezt a hőmérőst nem értem, vagy csak nálam nem jön be egyik nap kevés, másik nap több, aztán megint kevés HÁT?????
Dzsili

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?