Jó hétvégét mindenkinek!
Nekem ma kellene (illetve nem) megjönnie, eddig tompa nyomást érzek az alhasamban, a mellem egyik nap akkora mint egy görögdinnye, másnap semmi. Nem értem. A höm 37,2-re ment fel. Szóval nálam most kezdödik az izgulós hét!
Kriszti!
Nálam is így van az édességgel! Ez csak azért érdekes, mert én sajnos minden nap ettem eddig csokit, nem bírtam ki. Sokszor lementünk a non-stopba, hamár bezárt minden, most pedig egy hét alatt egyszer sem ettem és fel sem tünt, hogy nem kívántam, csak ahogy olvastam az írásokat.
Egyedül a szölö fagyi, amit kívánok, de azt nagyon! Azért fagyit, mert ég a gyomrom.
Éva, sajnos nem tudom jobban leírni a naptáret, mint ahogy feljebb írtam róla. Ha az Orsi elküldi neked, akkor meg fogod rögtön érteni miröl van szó.
Orsi, Mariann, Dorka,
köszi a szorítást!
Boglárka,
örülök, hogy nálad is jól alakulnak a dolgok. Nekem ma (nem)kellene megjönnie, majd meglátjuk. Ma feljebb ment a höm 37,2-re, de nem akarom áltatni magam azért.Kicsit nyom a hasam, ez mindent jelenthet, de azért örülök, hogy a csütörtöki menzis görcs óta nem jött meg.
Anna,
nekem volt az elmúlt 2,5 évben kétszer olyan, hogy a tüszöm 4, illetve 4,5 centisre nött gyógyszer nélkül! Két hónapja pedig a tüszöböl egy 5m-es cysta alakult ki, úgyhogy simán elképzelhetö, amit Éva ír. Van ekkora tüszö.
Éva. 100%-ék, hogy tüszö méreteit mondta és nem cystáét? U.úgy mondják akkor is a méreteket és lehet, hogy nem repedésröl, hanem kifakadásról beszélt.Clostitól nekem lett 3 is!
Zsófi,
nem olyan biztos, hogy én elöbb tesztelek, mint te. Te mikor szeretnél?
Rony: 3 c 39 cn 24 ou Vidék 29 év ????
Jutka: 36 c 32 cn Videk 29 év
Évike: 3 c 32 cn Budapest 29 év
Mariann:3 c 29 cn Miskolc 30 év
Orsi: 8 c 29 cn 15 ou Komlo 26 év
Jázmin: 24 c 28 cn Pécs 22 év
Kriszti: 8 c 27 cn 11 ou Galagamacsa 29 év
Erika: 12 c 27 cn Románia 27 év
Boglárka:3 c 26 cn Györ 24 év
Eva: 19 c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Zsófi: 1c 23 cn 9ou Lappeenranta-Finnország 25 év
Lotti: 3 c 23 cn 31 év