Jó reggelt!
Lara!
Ez aztán a jó hír! Decemberre tuti baba
Drukkolok!!!!
Pihi!
Én a HSG alatt azt hittem, hogy 2 pillanatig csillagokat látok, de nagyon rövid ideig tartott az a szúró fájdalom!!! Az egész vizsgálat pedig 10 perc volt, öltözéssel és vetkőzéssel együtt, és mikor mondták, hogy minden rendben én már nem is foglalkoztam semmivel!!!
Viszont ha ilyen ájulós vagy, szerintem mindenféle képpen mond el a dokinak és kérj valamiféle érzéstelenítést, vagy erős fájdalom csillapítót!
Tegnap voltam dokinál, nem lettem okosabb, ő ugyanazt szeretné velem csinálni, mint az előző, closti, repiszuri stb, de hormonvizsgálat nuku. Kicsit elkeseredtem tegnap, hogy nem hallottam semmi bíztatót, mert ő is azt mondta, hogy 3-4 hónap próba, aztán ő is a meddőségibe küld. Mindezt 10 perc alatt, 8e Ft-ért elmesélte nekem, én meg mára már összeszedtem magam és úgy döntöttem ezt a részt kihagynám, akkor inkább célirányosan elmegyek az ajánlott prof-hoz.
A mai hőm azért érdekes, nem? Azt mondta a dokinéni, hogy hamarosan meg fog jönni! Tudjátok mit, nem fog!!!
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 011.99.jpg
Megbeszéltük a párommal, ha mégiscsak megjönne, akkor sem foglalkozunk idén már orvosokkal, majd jövőre!