Új privát üzeneted érkezett!

Nolina!
Hol rejtegeted a babót? Nekem most ekkora a pocakom... És tessék szorgalmasan pihizni!

Zsanett!
Gratula!

Monyo!
Nyugi, nyugi! A babódnak nem idegeskedő anyukára van szüksége! Fő az optimizmus!

Beu!
Csodaszép Boti! Én is elmentettelek benneteket a kedvencek közé. :)

Magamról annyit, hogy hétvégén iszonyatos fejfájásom volt. Muszáj volt ALgopyrint bevennem, persze paráztam miatta. Tegnap bővebb lett a folyásom. Voltam dokinál, megnézett Uh-n, minden oké, van egy kis hüvelyi gyull-om, kaptam rá kúpot. Uh szerint 7 hetes manónk, de mondta majd 2 hét múlva már pontosabb adatot tud mondani. És határozottan nőtt. Mivel sietett az orvosom, ezért nem akartam képet kérni. De már kezd babaformája lenni, bát azért még amorf. :lol: IMÁDOM!!!

Bocsi, hogy ritkábban jövök majd mostanában, de zh-im lesznek, meg kell egy előadást is tartanom. AZért próbálok majd olvasni.

moni

Jó reggelt!

Angel! Bocsi, hogy elfelejtettem tegnap reagálni rád. :oops:
Természetesen benne vagyok a taliba. A hét fullra be van táblázva, de jövő hét szóba jöhet. 5 körültől, ahogy szoktuk.

Móni. Örülök, hogy minden rendben. Drukk a zh-khoz meg az előadáshoz. Nem lehet, most egyszerű neked ez a sok minden egyszerre a két gyerek mellett.

Nekem 5 napja 37,2-t mutat a hőmérő, de tiszta hülye vagyok, hogy mérem, mert Duphastont szedek úgyhogy nem is fog leesni amíg meg nem jön.

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Csajszik!

Beuka!

Nagyon édes a pici fiad! :) Nosztalgiázom! :) Nemrég még Bendi is pici volt, most meg már nagyfiú.

Kellemetlen a látogatósdi. Próbáld meg finoman a tudtukra adni, hogy fáradt vagy és szeretnétek egyedül lenni. Ti most már egy család vagytok!!! Mi egyébként csináltunk egy "nyílt fürdetést". Akkor mind a 4 nagyszülő megcsodálhatta a gyereket pucéran. :D Persze ez kb. 6-8 hetes korában történt. Szerencsére nálunk nem volt és most sincs nagy tatárjárás, inkább mi visszük a gyereket, nem ők jönnek.

Móni!

Nagyon pörögsz! :) Vigyázz magadra, azért pihenni is kell. Meddig fogsz dolgozni?

Kamilla!

Mikor kell tesztelned? Neked rövidek a ciklusaid. Még 10 nap? Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betti
betti73

AMi tegnap lemaradt:
Sonjus!
Nagyon szép helyeken jártatok!

Kamilla!
Nekem Utro mellett is alacsony volt a hőm amikor nem sikerült. Ha gondolod küldhetek sikertelen Utros hőgörbeszt.

Betti!
Sz.tem májusig dolgozok, ha nem lesz semmi gubanc, aztán mjad úgyis eldől. Sajna kell a pénz... Nem pörgök, csak zajlik az élet...

moni

Sziasztok!

Beus :D
Jó hogy hamar haza mehettetek! Nagyon szép Boti baba! Gratulálok hozzá mégegyszer! Nagyon jó fiú is lehet, vagy egyszerűen "csak" jól osztod be az idődet, de a lényeg, hogy tudsz jönni hozzánk az élménybeszámolókkal. Nagyon jó olvasni őket :)
A táblához: egy évet öregedtem, már 30 vagyok :)

Kamilla :)
Mennek a babatapasztó drukkok!!! Tök jó, hogy ilyen gyorsan a tettek mezejére léptetek!

Moni :)
Azért a sok tennivaló mellett pihenj is sokat!

Anita :)
Örülök, hogy javul a hátfájásod.

Próbálkozós lányok, kitartás! Nem könnyű, most már nekem is kezd egy kicsit nehéz lenni, pedig mi még csak június óta próbálkozunk. Már elkezdtem tegnap maszatolni :( Na de majd a köv. hónap vagy az azutáni vagy az azutáni. Ilyenkor jut eszembe Vica írása, hogy aki nem védekezik az előbb-utóbb babás lesz! (nagyon tetszik)

Vica :)
Hamarosan beléptek a harmadik harmadba! Szalad az idő!

Pusz Lányok
B.Ági
buboskemence

Zsanett!

Gratulálok a zebrához! boldog pocakosodást kívánok!

Csipi!
Szia!

B.Ági
buboskemence

Ági!!

Nagyon Boldog Születésnapot!!!!!! :wink:

2 hét és ÉN is követlek.
csanita

Móni.
Köszi a bíztatást. Tényleg átküldthetnéd a két sikertelen inszemes görbédet. Érdekel!
A másik oldalon viszont vannak olyanra is példák sajnos, hogy valaki már-már elhitte, hogy babás, mert olyan szép volt a görbéje, és a végén mégis megjött.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok lányok!

Nincs valakinek olyan ovis ismerőse, akinek karácsonyi ajándékot kell vennie? Én most rendeltem meg egy mesekönyvet, ami szerintem nagyon kedves ajándék, hiszen névreszóló. A gyerek fényképe belekerül a mesekönyvbe és ő lesz a főszereplő. Végig a nevét használják a mesekönyvben.
Én biztsoan örültem volna annakidején egy olyan könyvnek, amiben én szerepelek. Ha valakit érdekel, akkor írok róla infókat. Egyébként 1890 Ft+postaköltség. 20 oldal+kifestő.

Na most ez úgy hangzott, mintha valaki megint el akarna adni valamit, de ez tényleg csak egy ajándékötlet, ami nagyon jó szerintem.

B. Ági! Boldog szülinapot! :)

Pihi
pihi

Pihi!
Engem érdekelne! Kaphatnék elérhetőséget?

Kamilla!
Most munkahelyről írok, de du. otthonról priviben elküldöm! Hőmérőztem eleget, van bőven görbém. Érdemes a fertin analizálni őket amikor VIP tagságod van. Ebből sok következtetést lehet levonni, és akkor nem koppansz. PL. nekem a nem babás ciklusban mindig a 11. dpo körül le szokott esni a hőm, és a fejem is szokott fájni. Most ez nem volt meg.

Igen, Vica jelmondata igaz!!! Mondjuk nekem megnyugtató volt, hogy minden lehetséges vizsgálatot megcsináltattam. Enyhe fokú endom van/volt, ezért is volt inszem, meg mondjuk kevesebben vannak a normálnál a kiskatonák is. De én is bíztam abban amit Vica írt. Persze eddig el kell jutni fejben. Nem megy egyszerre. A régiek tudják a múltam, és tudják, hogy nem mindig mondtam ezt, tavaly ősszel volt a mélypontom, akkor nagyon sötéten láttam mindent. Az idei nyár volt a fordulópont, amikor "nézetet váltottam", és ez jó hatással volt rám, nem görcsöltem rá a témára, sőt ezt az inszemet már inszem előtt leírtam, mert repiszuri sme volt, mert idő előtt repedt a tüszőm. Vártam a köv. ciklust, hogy kapjam a 3 havi szurikúrát az endora, amire szerencsére nem volt már szükség. KIsmanónk 100E Ft-ot megspórolt nekünk. És csodák igenis vannak!!! Bízni kell magunkban!!!

moni

Móni:

http://www.auditandaudio.hu

Nekem egy kollegám ajánlotta. Biztosan örömet okoz a gyerekeknek. Mi a párom keresztfiának visszük.

Nekem kb 3 hónapja fordult meg a világ. Úgy éreztem, hogy eljött az idő, megértem a feladatra és hamarosan anya leszek. Azóta nem történt meg. :( És persze néha rám tör a szomorúság, a kétség. De várok. Mert ezt ha akranám sem tudnám feladni. De persze nem is akarom! Alíg bírom ki a januárig tartó pihenőpályát. De ezt így beszéltük most meg. Bár még mindig motoszkál a fejemben, hogy addig én elmenjek HSG-re.

M
pihi

Sziasztok! :)

Kamilla, Ági,
a jövő hetem egész tegnapig üres volt, de mára hirtelen lefoglalódott több estém... A rákövetkező héten viszont hozzunk már össze vmit, az egyelőre még tényleg üres :D Tűzzünk ki egy napot!!!

Arra a hétre csak miklósbácsit várom :mrgreen:

Kamilla,
nekem még az Utro mellett is simán megjött :roll:
Úgyhogy amíg vért nem látsz, addig jó vagy! :)
Mikoris kell tesztelned v. vért vetetned?

Csipi,
jesszusom 17 év! :shock:
Hát, ha a petefészkeid mind most akarják ez behozni... :D

És segítsetek már, csajok! Biztos én vagyok a hülye, de nem látom Beu&Boti fotóit! :?

Beu,
Nagyon kellemes napokat neked a picivel! :)

Tényleg a bolhákkal mi lett?
angel37

Sziasztok!

Pihi!
En is koszonom hogy feltetted ide!!!! :D Szerintem mi is fogunk rendelni!
Igaz mar van hasonlo Marcinak csak abban nincs fenykep es kifesto sem!Sot!Meg dragabb is volt!De aranyos ez is!
http://www.libellus.hu/
Mi a Westend Cityben csinaltattuk es 15perc alatt kesz volt!

Moni!
Drukkolok a vizsgaidhoz!!
GRATULALOK A 7.HETHEZ!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Angyalka!
Szoritok hogy idoben jojjon Miki es kezdhessed a kurat!!!!!!
A kepek az 541.oldalon vannak es van alattuk egy link ahol vannak meg kepek! :D

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a szülinapos köszöntéseket, nem most volt, hanem 2 hete. Már akkor is kaptam Tőletek egy csomó jókívánságot! :D De sebaj, bezsebelem szívesen most is. :)

Anita :D
Csak nem te is 30 leszel? :D

Moni :D
Köszönöm a vígasztaló sorokat, sok erőt ad, igyekszem nem türelmetlenkedni. Bár a barnázgatós-maszatalós napok miatt van bennem egy adag aggodalom. A dokim persze azt mondja, hogy nincs vele baj, de azért ha idén nem jön össze a babó kérek egy hormont néző vérvétel sorozatot (ha jól tudom 3. és a 21. napon nézik kb.).

Pussz mindenkinek!
B.Ági
buboskemence

Ancsa :)
Köszi arany vagy!

Ez még csak a bogyó lesz, a szurka majd csak ünnepek után jön :roll:

Na de majd januárban együtt zebrázunk! :D
angel37

Angel!
Akkor legyen a 20-al kezdődő hét. Nekem a kedd nem jó, mert anyukám szülinapja lesz, a többi okés.
Ági?

Addigra már az is ki fog derülni, hogy csak én egyedül megyek, vagy viszek magammal valaki(ket). :)

Köszi Móni, várom!

Kép

Kép
kamilla306

B. Ági :oops: :oops:

Hozzám nem akar csatlakozni valaki a decemberi zebrásodásért? :lol:
pihi

Kamilla,
akkor legyen 22, szerda!!!
Már ha Potteréknek is jó! :wink:

Aznapra várnám miklósbácsit, úgyhogy remélem jó sokan leszünk! :D

Pihi,
akarnék, de sajnos nem megy! :)
angel37

Pihi :D
Örömmel csatlakozom hozzád a decemberi zebrásodásban!!!

Pusz
B.Ági
buboskemence

Kamilla!Én azért drukkolok neked.

Móni!Neked is drukkolok a vizsgához,de azért pihenj is két tamulás között.

Pihi!Csatlakozhatok? :)

Velem semmi különös nem történt.Még nem jött meg.De még nem is vészes mert a 32.napon vagyok,nálam ez nem tétel még.
Holnap sperma vizsgálat.
Megkaptuk az esküvői anyagot,rengeteget röhögtünk rajta.Jó hogy megörökítettük. :lol:
breni

Oké. Nov. 22 szerda. Ági! Jelentkezz!

Breni! Köszi a drukkot. Én is drukk a holnapi vizsgálathoz!

Én inkább a novemberi zebrásodáshoz csatlakozok, nem baj? (Antiszoc vagyok :))

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
megbocsátjuk! :lol:
A helyedben én is novemberre voksolnék! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
angel37

Kamilla, a Te sorsod már eldőlt! :wink:

Többiek! akkor hajrá december: karácsonyi babák, és hajrá január :újévi babák! :lol: :lol:
pihi

Sziasztok!
Mi van? Behalt a topic?

Nekem ma is 37.2 volt. Ha tudnám minek mérem.....!

Ági! Merre vagy?

Kép

Kép
kamilla306

Én írtam, de ezek az éterben kering valahol!

Kamilla, miért is méred? :)

Én bármelyik havi zebrakommandóhoz szívesen csatlakoznék! :)

Csak ne lenne a görbém olyan egyenes! :(
És egy kis emelkedést is nagyon szeretnék, vagy így már a 16. napon ne szeressek?
Ja és olyan kis vonalat is szeretnék, ami bejelölné, hogy egyáltalán volt-e pé! :cry:

Ma nincs kívánságműsor? Tibi bá, pontos labdái sehol? :)

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 256.89.jpg
sonjus

Sonjus!
Még van esély, hogy felmegy! 16.nap nem olyan vészes.

Tibi bácsival mostanában nem vagyunk túl jóban, nem is jön már erre felé. Ugye Angel?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Beuka
Gratulálok Botihoz. Nagyon édi baba és ahogy leírod rendesen viselkedik.Eszik, alszik meg amit kell.Csak így tovább.
Én már nem is emlékszem arra, hogy Marci is volt ilyen pici.

Mindenkinek szép hetet kívánunk.
Puszilunk Mindenkit.
Kép Kép

Kép
Kép
incike

Angyal, Kamilla,
igen, gyertek minél többen! :D Pláne, hogy a potyautasok nem foglalnak helyet sem! :D
Angyal, ha nem jönne meg, vár téged egy másik Miklós, bár ő még nem bácsi (Peti 2. neve) :lol:
potter_76

Sziaszok!

Bocsi, nem tudtam jönni, mert tegnap bedurrant a gátam, és eléggé rosszul voltam, nem bírtam ülni, most is csak "titokban" ültem ide a gp elé, mert ha meglátnak, hogy ülök, rámszabadulnak... :evil: :evil:

Kamilla!
Jól tetted, hoyg beavattad a főnöködet. CSak megérti... Ne izgulj! A hőd meg mérd nyugodtan :) NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!!!

Reni!
Drukkolok a mai vizsgálat miatt!! Majd gyere és számolj be!
És DRUKK egyébként is! :)

Vica!
Teljesen igazad van, a mi gyerekünk, nem a nagymamáké. NAgyon nehéz ám távoltartani őket, ez most nagyon durva kifejezés, de majd meglátod, hogy vagy sértődés lesz, vagy a fene tudja. Sajnos nálunk így alakult. Az sem lehet jó, ha valaki egyedül van.
Én már beletörődtem. Egyszer majd kibuok, és mindenkit elküldök. A lényeg, hogy azért van egy-két dolog amihez azért tartom magam. na mindegy nem panaszkodom. Lassan tényleg belépsz a 3. harmadba! És már nem sok van hátra a munkából sem, igaz? :) :)

Zsu!
Köszönjük a bókot! Sajnálom, hoyg megjött :( :(

Ancsa!
Köszönjük szépen a dícséretet :) Igen tényleg töpörtyű, még most van 3 kg környékén, de ha nagyobb lett volna, akkor császár lett volna a dologból, úgyhogy örülök hoyg ilyen pici :) majd megnövesztem idekinn :D no meg még most simán elbírom, nem tudom mi lesz később :shock:
A súlyom kevesebb, mint szülés előtt volt :(
Igy felborult a ciklusaid hossza?

Editke!
JAj köszönjük szépen, még a kedvecekhez is beraktál minket :) :oops:
Magpusziltam, és mondtam, hogy Te küldöd :)

Ági!
Köszönjük a dícséretet :) Igyekszem nem hagyni magam :)
Képzeld tök jól kialakult nálunk is anpirend. Azt nem mondom, hogy midnen nap éppen ugyanabban az időben eszik, de ki tudom számolni, hogy kb mikor fog kelni, mikor lesz fönn egy kicsit...
remélem így is marad :)
Azt szeretném tőled kérdezni, hogy a blső varatok még mindig begyulladhatnak, vagy csak a frontra vagyok érzékeny, esetleg megerőltettem?
Más: a fürdetésnél, ahogy rákenjük a Botira a krémet, azonnal üvölt. Van valami tipped, hogy mit tehetnénk? Most kitaláltuk. hogy nem kenjük rá száarzon, hanem egyből a vízbe tesszük, és ott kenegetjük be egy kicsit.

Móni!
Köszönjük a bókot :) ÉS hoyg betettél minket a kedvencek közé.
Örülök, hogy már babaformája van a picúrnak :) Tényleg a gyerkőcök mit szóltak???
Sajnálom a gyulladást :( DRUKKOLOK a zh-khoz!!!!

Betti!
Köszönjük szépen :) szerintem majd lesz hozzád is néhány kérdésem, majd megrohamozlak vele. MAgatokról alig mesélsz!

B.Ági!
Köszönjük a bókot!
Sajnálom a pecsételést :( De még van remény!!

Pihi!
Jaj olyan rossz olvasni, hoyg ilyen rossz a kedved mostanában, de megértem. NAgyon Drukkolok, hogy "valaki" miatt újra jó kedved legyen!

Angel!
Köszönjük, a kellemes napok, most még meg vannak :)
A bolhák szerencsére nyomtalanul eltűntek. Amikor írtam róla, akkor, azóta se hírük, se hamvuk... kopp kopp kopp. :)
Ünnepek után... jaj az olyan messze van :(

Inci!
Köszönjük szépen.
Tök jók ezek a képek!!!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Anita!
Bocsi, hogy még nem írtam, igyekszem :) :)

Kép

Kép
Kép
beuka

Beu!

Ez a gátfájdalom szörnyű lehet!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: Remélem nem tart sokáig!

Olyan jó, hogy írsz. A bolhák már nekem is eszembejutottak egy párszor. Milyen jó, hogy eltüntek! :)
Annyira várom a történetedet, de gondolom, hogy van mit csinánod! Na meg most a gép előtt sem ülhetnél! Ne rőltetsd meg magad, mert Botinak szüksége van Rád!!!! :wink: :wink:

Jajj és rosszkedv: na nincs azért rossz kedvem, csak néha-néha rámjön egy hullám. És pár óráig úrrá lesz rajtam a pánikhangulat. :? Aztán ahogy jött úgy megy. :lol:
pihi

Nálatok is sz*r volt a babanet? :evil: :evil: :evil:

Reni!
Várunk az eredménnyel! Drukkolok nagyon!

Beu!
Írtam még reggel Neked, de nem működött a babanet. Szóval ne haragudj, hogy nem vettem észre a képeket, amiket feltettél, először én se találtam, mint a többiek, mert pont akkor tetted fel, amíg írtam, és az én hsz-em került az 1. oldalra. Azt hittem addig nem írt senki. Szóval nagyon tündérbaba Boti, és nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült beállítani a napirendet! Biztos tudsz is mellette pihenni egy kicsit.

P.Ági!
Neked is írtam, hogy mizujs Petivel? Te mikor vitted ki először sétálni, míg picike volt?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Képzeljétek!

Beu esetéből tanulva próbáltam tegnap Anyu lelkére hatni, azzal a szöveggel, hogy "van egy ismerősöm" (Beu :wink: ), akit jobban lefárasztottak a rokonok, mint maga a Baba.
Erre Anyu: "Hát majd segítek hogy hamarabb elmenjenek. Majd kijelölünk egy időpontot, mikor egyszerre többen is jöjjenek, aztán ne."
Hát van Isten??????????????????
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Pont azt akarom, hogy SENKI (Anyu se) legyen ott ha én nem akarom, erre még ő akar nekem segíteni távoltartani a többit.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Beuka!Hűha.Hát az nem lehet valami kellemes érzés.Szegénykém.Jól megjártad.Remélem hamar meggyógyul.
Köszi a drukkot.

Vica!Jövök mindenféleképpen holnap és megírom.Veled mi újság?Hogy vagy?

Pihi!Nálam is előfordul ez a hangulat ingadozás.Egyik pillanatban meg tudnék hülyülni,hogy miért nem sikerült még a baba,a másik pillanatban meg nem érdekel,mert ráérek még.Szóval meg tudlak érteni.:(

Incike!De szép a kisfiad. :P
breni

Vica!Ezek szerint anyukád nem értette meg mit szeretnél.Még van időd hatni rá.
breni

Reni, holnapra mondanak eredményt???? remélem jó hírrel jössz majd!!!! :wink:

Hát lányok, meg tudlak érteni titeket a rokonsággal kapcsolatban. Bár, mivel nekem anyukám nagyon messze lakik (400 km), valószínűleg egy hétre beköltözik hozzánk. Azt hiszem nyugodtabb leszek, úgy hogy közel van a segítség, bármire szükségem van.
Az első éjszakát mondjuk szertném ha hármasban töltenénk, illetve pár napot még, mert ugye akkor az apák is kapnak kivételes szabit. És apának is jobb hozzászokni a babucihoz, ha nincs ott egy "kivülálló".
De én ezt így akarom. Attól viszont félek, hogy anyósom állandóan ott lesz. Mivel ő a közelben lakik.
pihi

Pihi!Szerintem ma megmondják.Majd kiderül.

Én is inkább az anyóstól félek,anyukám felfogja ha nem akarom hogy jöjjön,meg ő amúgy is más tipus,neki esze ágába se jutna zavarni minket.De kérni fogom a segítségét az biztos.De csak az övét és a bnőkét.
breni

Incike! Nagyon édesek ezek a képek! :lol: Gyakrabban kérünk!!!!!
pihi

Reni, mensi, teszt????
pihi

Kedves Breni!

Mi még kicsit messze állunk a babázástól.......de mintha magam hallanám, annyi kivétellel, hogy anyukám úgy 60km-re lakik ( bár 2,5-3 óra mire feljut hozzánk ), de anyósom meg itt a közelben...aki szerintem ha oda kerül a sor, szintén szívesen ideköltözne majd......emlékszem, hogy úgy 3 éve kitalálta, hogy majd ő elmegy gyesre/gyedre a babaával, meg hogy majd ő reggel viszi oviba/suliba...este meg hazavihetem.......ő szivesen el lesz vele egész
Hát mit ne mondjak kiakadtam( meg a férjem is) azóta folyamatosan "neveljük"-ami hat is....de akkor is félek, mert be van sózva egy unokáért.......hű nem egyszerű.....nem irigyellek...
Tudom, hogy jó hogy ha van segítség, de azért a babóca a mi gyerekünk lesz...

pusza
Csipi
csipi78

Sziasztok!

Látogatókhoz való hozzászólásom a következő:

Én majd meg őrültem, mikor hazajöttünk a korházból és másnap mindenki itt tobzódott. Meg kértem hát a rokonokat(férjem rokonait), hogy 1 darabig ne jöjjenek. Na erre úgy fogták föl(anyós), hogy kitiltottam őket.

A lényeg:

Sz*ni rá, hogy megsértődnek e vagy sem, de a baba és a ti nyugalmatok többet ér.
Szerencsére anyuék akkor jöttek amikor már 1 hónaposok voltunk, a többiek meg később. Az én családom megértőbb volt.
K*ra nem érdekelt, hogy ki min sértődik meg, majd megenyhülnek idővel és belátják, hogy neked volt igazad.

Igyekszem majd többet jönni, de Marci 1-enlőre nem sok szabadidőt engedélyez.Ráadásúl már áll és terítőstől pakol le az étkezőasztalról is meg mindenhonnan.

Kép Kép
Mindenkinek szép és nyugis éjszakát kívánunk.

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Beu!
Mar most kevesebb vagy mint szules elott?Mielott terhes lettel?Vagy hogy erted?Ne haragudj!Kicsit nehez felfogasu vagyok! :oops:
A torteneted meg nem irod meg????Mar nagyon kivancsi vagyok ra! :D
Sajnos csak gyogyszer mellett volt normalis mensim!Most ilyen ossze-vissza!

Incike!
Orulok hogy beneztel ide hozzank! :D Es annak is hogy jol vagytok!! :D Mar nem sokara egy eves lesz Marci!Hihetetlen gyorsan eltelt az ido! :? Akkor mar lassan el is indul!Az lesz meg egy jo feladat nektek! :lol:
Tetszenek ezek a kepek nagyon!Ha nem titok elarulod nekem hogy hogy csinaltad?
Ha jol latom jo kis ordog fiokatok van! :lol: :lol:Nagyon szep kisfiu!Gratulalok hozza!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa

Van 1 programunk és avval lehet ilyen képeket szerkeszteni.
Photo Frame Show a neve.

www.photoframeshow.com
Ott is tudsz párat csinálni.Meg kell venni hozzá a progit, hogy többfélét is tudj készíteni.

Pusz Inci

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Eltűntem, de mindennap olvaslak titeket!

Beu, gyönyörű a babód, gratulálok hozzá, és kellemes napokat kívánok neked, és remélem a sebed mihamarabb begyógyul!

Csanita, gyógyulgass!!

Vica! nekem anyósom lesz ilyen, hogy mindig itt lesz nálunk és mint vmi forgalomírányító a kezében fogja tartani a dolgokat! Előre félek tőle!!

Többieknek meg szerencsés babásodást kívánok mielőbb!! :lol:

Amúgy velem semmi különös, várom a pé-t!

Kép
kata05

Reni, hírek? Apa? Mensi? Teszt?
pihi

Sziasztok!

Szegény Beu, Nem lehet kellemes ez a gyulladás :? !
Jobbulást!

Nálunk ugye még nincs is képben baba, és pont ezért akadtam ki, mikor "anyós" részről hallottam a következőket, hogy ő bevállalja a babát csak legyen, és lehet több is, ő nem bánná! Kicsit felhúzott szemöldökkel néztem rá, hogy hogy is gondolta ezt? Bevállalja? Miért is kellene neki bevállalnia a mi gyerekeinket? Azért legyen már gyerek, hogy ő babázhasson, vagy mi van? Mintha azért nem lennék még terhes, mert nem akarjuk? :twisted:
Hű még mindig fel tud húzni ez a téma, be is fejezem gyorsan!
Még jó, hogy nem vezet, após jelöltem meg sokat dolgozik, és vagy 100 km-re laknak! :wink:

Inci!
Tényleg jók a képek :) Jöhet még! :) Azon a kutyás keretes képen nagyon huncutul néz :)

Lányok!
Én kihülő félben vagyok, még az átlag hőmet sem értem el eddig ebben a ciklusban! Ez szomorú, no de majd a következő hónapban megmutatom én, milyen egy minta görbe :) és ezt nyugodtan vegyétek fenyegetésnek :lol:
Még abban bízom, hogy mivel 2 ciklussal korábban a 18 napra jelölt pét, ez még esetleg bejöhet most is!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 630.53.jpg

pusz és drukk mindenkinek!
sonjus

Inci!
Cuki a Babó. Azt a programot én is ismerem. Tök jó!

Olyan jó, hogy péntek van! Asszem megint semmmittevős hétvégét tartok.

Felrakom a "terhes" """"""görbémet"""", amit kis jóindulattal se lehet görbének nevezni. :)
Méghogy a duphaston nem állítja be a hőt!

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Lányok!!!!
Most hogy nem működik a lillypie mindenki kapott egy babócát a tickere helyére! :)
Ez jel! :?:
Na jó, nem idegesítek senkit, csak viccűűűtem! :D
sonjus

Kamilla!
Szuper egy vonalzód van!
Drukkolok és gratulálok a végtelenbe menő egyenesedhez :)
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?