Új privát üzeneted érkezett!

Vica!!!

Annyira édes vagy!!!!Ha itt laknál szavadon fognálak!!! :wink: Ha mást nem jót duncsiznánk!! :wink:

Na mi az elején még le tisztáztuk,a sértődés elkerülése végett,hogy az első 2 hét az a mienké lesz 3-ban.Annyit kértem anyóstól,hogy főzzön meg és hozza a kaját.De nem lett volna itt átjáróház,azt nem engedte volna meg Apa sem.Meg szerintem ezt meg lehet érteni,az anyuka is pihenne,stb..
Max napi 1 óra látogatás a nagyiktól és kész!!

Vica,látogatási idő jó!!!!És még az elején kell meg beszélni,hogy Ti hogyan szeretnétek és nem lesz sértődés.
csanita

Kedves Ancsa!

A műtét szerencsére nagyon jól sikerült....bár volt mit bőven rendbe tenni! Nagyon csúnyám policysta-s voltam...meg miegymás......A p.vezeték jól átjárható...úgyhogy most már minden rendben....csak lábadoznom kell. Nagyon féltem az altatástól + mindentől....de nem kellett volna. Úgy néz ki, hogy most már rendben fog zajlani odalent, és hamarosan indulhat a baba-project.
Nem bántam meg, hogy a műtétet választottam.....és nagyon elégedett vagyok a dokimmal!!!

Pusza
Csipi
csipi78

Csipi!Milyen műtéted volt?
breni

Csipi!!

Laparod volt???
Ismerős,nekem is olyan össze növések voltak,meg 2 ciszta.Én sem bántam meg,a petevezetők nekem is teljesen átjárhatók.Biztos sikerülni fog a baba,nekem a lapar után rögtön sikerült.Hogy a vége mi lett... :cry: :cry:
csanita

Kedves Breni!

PCOS ( laparoszkópos) műtét volt. Ha bármi érdekel kérdezzetek nyugodtan....én még kezdő vagyok ittt, és nem ered meg oly könnyen magamtól a nyelvem :) , bár elég nagy szám :wink: van

Csipi
csipi78

Csajok, hogy ti mennyivel egyszerűbben leírtok mindent, mint én..... :D

Van mit tanulni........
csipi78

Csipi!!

A laparról ÉN is tudnék mesélni,de nincsenek rossz élmémyeim!!Mikor volt??
csanita

Kedves Csanita!

Múlt hét csütörtökön volt. Most itthon lábadozok..........
Neked is a köldöknél volt a legérzékenyebb????? Sokáig nem jó se fekednü, se ülni.........Te hogy birtad????

Csipi
csipi78

Tényleg Csajok!!!

Hallottátok,hogy nem lehet majd orvost választani januártól????Ahová bevagy jelentve lakcímre,ahhoz a körzethez tartozó korházba lehet szűlni.Na jól fogunk kinézni.
csanita

Csipi!!

Igen érzékeny volt,nehezen tudtam felülni,de inkább csak fekügyél,az ülés nem tesz jót!!bírtam,Én 2 hetet itthon voltam.Hasam iszonyatosan fel volt fújódva.Neked is???Akkor már volt varrat szedés is,ugye???
De bírtam,hősiesen,az ügy érdekébe bármit!!
csanita

Köszi Lányok! :) máris jobb a kedvem!
pihi

Én is hallottam tegnap....de állítólag ha fizetsz a kórháznak úgy potom 100-at ( a beavatkozás 1/3-át ) akkor mehetsz oda is........
Szerintem gusztustalan az egész......ez az egész nőgyógy-os / szüléses dolog annyira intim, és fontos egy nőnek, hogy jogga kell hogy llegyen eldönteni kire bizza rá magát és egy másik kisemberjóke életét.......nem így van????
Nem véletlen, hogy a szülő nők 90% nem a területileg illetékes ügyeleteshez megy

Csipi
csipi78

Csanita!

A hasam olyan mint egy lufi!!!! Engem sem enged a doki 2 hétnél kevesebbet itthon maradni.........
Nincs varratszedés, mert felszívódós cérnával hímeztek össze........
Amúgy szombat óta van gyenge vérzésem is.....ez normális?????
csipi78

Hello Lányok!

csak egy gyors bekukk két kamion közt! :?

Én ma 1. cn, na de majd a köv. hónap vagy valamikor. :lol: :lol:
Tegnap egész nap barnáztam, tudtam hogy megjön, meg a hőm is leesett, úgyhogy szoktam a gondolathoz.

Kamilla, nagyon szorítok neked!!

Beu, tündér aranyos a kis Boti!

Nolina, aranyos a pocid, de milyen kis picike:)

Pihi!!! Persze hogy sikerül! ne szomorkodj, én sem teszem!! :P :P

Csanita, remélem hamarosan meggyógyulsz! Kitartás!

Vica, semmi nem működik! (csak az a program amivel dolgozom:() majd jelentkezem.

sziasztok!

puszi mindenkinek!

zsuzska80
Szombathely

Zsu!
Majd jössz, ha helyre áll a net! :wink:

Anita!
Csak laknék közelebb, jókat dumálnánk. :wink:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vicamama írtam pü-t!
sonjus

Sziasztok!

Beu!
Annnnnyira edes Boti!!! :D Es milyen kis toportyu!!! :D
Tablaban annyit kerhetek hogy a ciklus hosszat kijavitanad 30-40 re!Koszonom!

Vica!
Bizony-bizony!Tul gyorsan megy az ido!
Es ugye lesz otthon is netetek??????? :shock:

Nolina!
Tenyleg milyen sokat nott 4het alatt! :shock:

Anita!
Orulok hogy mar joban vagy!!! :D

Pihi!
Most nincs semmi!Se gyogyszer se orvos..semmi!Majd ha megjon utana megyek megint orvoshoz!
Te akkor meg januar elott elmesz?

Kamilla!
NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csipi!
Orulok hogy jol sikerult a muteted! :D Akkor most mar lehet is probalkozni??

Zsuzska!
Sajnalom nagyon! :(
Nem mesz meg orvoshoz?

Monyoka!
Nezd csak:
Kép
Az az ici-pici kis bogyo Marci!Mellette a nagy egy 3cm-es ciszta volt!A ciszta elmult Marci meg mar 4eves! :wink: :D
Itt volt 4hetes es 4mm!Ugy hogy NYUGI!!!!!OTT VAN AZ A BABUCI!!!

Kép
Kép
ancsa81

ancsa mostmar tokre megnyugodtam.az en uh-m is ugyanilyen.
a cisztam 39mm.a kis poztyi azt nemtom de nekem is ilyen.
csak nekem az a kis fekete poty olyan mintha kettobol lenne osszeragasztva :shock:
milio koszonet hogy felraktad a kepet,tegnap ota keresek 3-4 hetes uh kepet.
puszika:)

Kép
monyoka

Monyo!
Igazan nincs mit! :D Orulok hogy megtudtalak nyugtatni!!! :D Mar tegnap este felakartam tenni neked a kepet csak nem talaltam hogy hova tettem fel!De lefotoztam megegyszer!
Kettobol lenne???Nem tudom hogy miert lathattad olyannak! :? (ikrek :lol: :lol: )

Kép
Kép
ancsa81

Monyóka!

Szerintem a doki azért mondta a 3-4 hete terhességet, mert a fogamzástól számította, nem? A kórházban mikor bevittek a hólyaggyulladásom miatt 5 hetesen a doki nekem is azt mondta hogy 3 hetes. Persze jól felmérgelt, mert tudtam, hogy hasi UH-val nem fog látni semmit, és minek ez a kétféle számítási módszer. Szóval te is 5-6 hetes terhesnek számítasz, nyugodj meg.
Azt meg ne várd hogy felfogod ezt az egészet, pláne pár nappal az első UH után. Szerintem nincs lyan nő a földön, aki ilyenkor már átérezné az egészet.
Nekem 14 hét kellett hozzá, neked biztos kevesebb. :wink:

Ja, és még nyugtatásul, nekem a 7+2-es UH-n látszott úgy mintha 2 kis körből állna a babó, pont úgy mint Neked!!(a doki állítólag látott végtag bimbókat is, én nem. :oops:) Amúgy olyan volt, mint egy babbszem. :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ja meg azt szerettem volna irni hogy a latogatokkal megcsinalta egy anyuka,hogy megmondta mindenkinek hogy majd ok elmennek megmutatni a babat ha mar ugy fogjak erzni hogy itt az ideje!Es igaza van!!!!!Meg a friss anyuka a baba mellett alljon neki a vendegeket korbe ugralni!Mi is megmonduk annak idejen hogy legalabb ket hetet hagyjanak nekunk!Erre az elso ket hetben itt volt mar mindenki! :evil:

Kép
Kép
ancsa81

Kedves Ancsa!

6 hét a teljes gyógyulás, és ebből 3 hét tilalom... :oops:
utána jöhet a próbálkozás.....bár a párom szerint inkább várjuk meg a 6 hetet....én meg nem akaratoskodom vele, így ő is nyugodtabb lesz...és nekem nagyon fontos a kicsi férjem..........

pusza
csipi
csipi78

Sziasztok,

bocsánat, de nem tudok tisztességesen visszaolvasni :oops:

Kamilla,
a tegnapi felvetésem nem érdekel :?: :)

Megy a zsáknyi drukk is természetesen!

Monyóka,
nagyonnagy gratula! :) És próbálj ne nagyon aggódni! :wink:

Csipi,
szia :) , asszem mi még nem "találkoztunk"!

A sebed még lehet hogy szarakodni fog egy ideig, de rendbe fog jönni! (És egy vágásnál ezerszer jobb! :wink: )

Ez a legközelebbi kórházasdi egy újabb ocsmányság, jó nagy kib*szás a kismammákkal :evil: Más se hiányzott még a tervezett lombikos megszorításokhoz! :twisted:
Én tuti, hogy nem megyek, csak a dokimhoz... majd vhogy lesz rá pénz, majd bankot rabolunk v. mittudomén :shock: De még úgyis távoli a dolog :roll:
angel37

Hi!

Csipi!

Én is PCOS vagyok. Hallottál a metforminról?
www.pcos.hu ezt az oldalt feltétlenül nézd meg!!
Pcos topikban voltál már?
Feltétlenül kukkants be!!!

Kép
lara26

Csipi!

Szerintem még a 3 hét sem sok!
Én addig nem mentem dolgozni lapar után amíg nem szünt a hasfájásom annyira, h 8 órát végig tudjak ülni.

Kép
lara26

Beu!

Annyira örülök nektek!
Én nem bánom, h ilyen nagy képeket raktál fel!!! :D
Első a pihenés! Fú gondolom milyen kimerítő lehet a sok látogató!
Ma vagyok a 7. cn-n.

Kép
lara26

Beu!

Megnéztem a képeket. Boti egy tönemény! Bizti jó baba lesz mindig. :D

Kép
lara26

Sziasztok!!

BBRRRR de mérges vagyok irtam egy csomot ere elszállt :twisted: :twisted: !!!

Beuka!!

Nagyon jok a fotok engem nem zavar ha nagy :D :D

Nolina!
Tenyleg milyen sokat nott 4het alatt!

Anita!
Orulok hogy mar joban vagy!!! :D

Zsuzska!
Sajnalom :(!!

Monyoka!!

Minden rendbe lesz megláttod az a lényeg ,hogy nyugodt legyen az anyukája :D :D !! Drukkolok!!

Bocsi,hogy ennyire telet de fáradt vagyok :(

Sziasztok!

Puszika!!!
Vendég

BEUKA!!

BETETTEM AZ OLDALT A KEDVENCEK KÖZÉ!!! NAGYON SZUPIK A FOTOK :wink: :wink: :wink: !!
IRIGYELLEK ,HOGY MÉG A BOTI MELLETT ERE IS VOLT IDÖD!!

PUSZILOM MILLOSZOR ,ADD ÁT NEKI HELYETEM IS!

!
Vendég

Szia Angel!

Szerintem se találkoztunk még,úgyhogy sok-sok ölelés...:)

Kedves Lara!

Igen jártam már a PCOS topikba, meg a honlapon is....de nagyon ari vagy. Sajnos még más a műtéttől, én a gyógyszerektől ockodom egy kicsit, de nincs végleg elvetve a dolog!

Ha lehet, én 2 hét múlva vissza mennék dolgozni -persze csak ha tényleg jól vagyok........
.....
Csak ne lenne ekkora lufi a hasam....:( :) :)

Pusza
Csipi
csipi78

Szia Angel!

Szerintem se találkoztunk még,úgyhogy sok-sok ölelés...:)

Kedves Lara!

Igen jártam már a PCOS topikba, meg a honlapon is....de nagyon ari vagy. Sajnos még más a műtéttől, én a gyógyszerektől ockodom egy kicsit, de nincs végleg elvetve a dolog!

Ha lehet, én 2 hét múlva vissza mennék dolgozni -persze csak ha tényleg jól vagyok........
.....
Csak ne lenne ekkora lufi a hasam....:( :) :)

Pusza
Csipi
csipi78

Csipi!

Nem eröltetem a dolgot. Amikor a laparos "kényszer alvásból" felébrettem egyből megnéztem, h nem e vágták fel a hasamat.
Utána pedig rámjött a hányinger.
:( De itt vagyok én is ! :lol:

Kép
lara26

felébrettem =felébredtem :lol: :lol: :lol:

Kép
lara26

Kedves Lara!

Nem is feltételeztem, hogy erőéltetnéd...inkább köszönöm a figyelmedet!
Szerencsére nekem semmi visszaütője nem volt az altatásnak.......
Mikor volt a műtéted?

Üdv
Csipi
csipi78

2006.03.22.-én volt a laparom

Kép
lara26

Sziasztok,

Beu,
sok boldogságot! Képek szuperek. Ne hagyd magad a látogatókkal!

Angyal,
babanézés oksi. Ezt a szülész-kórház választósdit várjuk ki, hogy lesz.
potter_76

Kérdezhetek még a műtéttel kapcsolatban?????

Csipi
csipi78

Nem akarlak megilyeszteni!!! Nálam bejött a baj.
Májusi ciklusomban babás lettem, (clostilbegyt: 2*2).
Júniusban teszteltem + lett a teszt. 8 hetesen elment a baba. Én pl. ezért szedem a Metformint.

Kép
lara26

Persze nyugodtan kérdezz!

Kép
lara26

Utána neked helyre állt a havid.......? Megbántad a műtétet, vagy azért érzed a hasznát...már ha lehet így fogalmazni
Köszi a segítséget......:) :)

Csipi
csipi78

Csipi!!

Ugye nem baj,ha Én is bele kotyogok!!!?? :lol:

Nekem egyből helyre állt a havim,pedig előtte redszertelen volt,és megjött utána pontosan.És az első próbálkzós ciklusba meg fogant a baba.Nekem az egész hugyhólyagom is tele volt össze növésekkel.Melyik kórházban volt a műtét???
csanita

Closti-val állt be 28-30 naposra a műtét előtt. Előtte nem is volt peteérésem több ciklusban! A műtét után is ilyen maradt, de több ciklusom volt 28 napos. Ma már mondhatom, h 28 napos.
Részben nem bántam meg a műtétet, mert volt átjárhatósági is egyben. :) A múlt hónapban voltam UH-n, mert stimuztak, és tiszta volt mindkét petefészkem. Szóval szépen "meghámozta" az orvosom.

Kép
lara26

Szia Csanita!

Dehogy baj, hogy " belekotyogsz"...sőt örülök neki!
Az Uzsokiban volt a műtét, és olyan érzésem van, mindha mint a két p.fészkem el kezdene élni.....lehet, hogy hülyeség...de talán ez a legjobb hasonlat
csipi78

Igen ez a gyors hatása nekünk PCOS-oknak!

Kép
lara26

Gondolom a ciklus közepén volt a lapar nem???Mert nekem igen!!!És utána meg is jött ahogy amúgy kellett volna.Neked műtét óta nem jöt még meg????
Meg lettek ám bolygatva a petefészkek és nem csodálom,hogy érzed.
Ciklus hányadik napján vagy???

Lara!!!

Jól vagy???
csanita

Ha belegondolsz ez nekünk olyan mintha be lennénk folpackozva és szeretnél lélegezni, de valami meggátolja a kilélegzést.

Kép
lara26

Anita!

Én jól vagyok! :D
Drukkolok ám neked ezerrel!!!

Kép
lara26

Akkor jó..... :lol:

Tudjátok az a legszomorúbb, hogy 13-15 éves korom óta komoly problémáim voltak....és most akadtam rá arra a dokira aki megtalálta a problémát és orvosolta is......csekély 13-17 évet vettek el a különböző dokik előlem.....
Na mindegy...az a lényeg, hogy eljött a megvilágosodás - a petefészleim forradalma!!!! :mrgreen:
csipi78

Nekem lassan mennem kell.
Én is úgy emlékszem, hogy a ciklus közepe körül kellett mennem műtétre.

Kép
lara26

Sajna nekem az elmút 1 évben 2-szer volt meg.......először mikor abbahagytam az antibébi tablettát.......majd utána ez év márciusában, mikor ismét az elmút évekhez hasonlóan beszedtem egy doboz norcolutot..........utána mikor ismét nem jött meg a régi dokim be akart velem szedetni még egy dobozzal...erre mondtam, hogy nem, elegem van, hogy életem során mindig a norcolutot szedjem....így kerestem ismét másik dokit...és találtam meg a mosttanit!!!!

úghyogy nekem eddig nem volt ciklusom...de most már remélem lesz...sőt úgy is néz ki!!!
csipi78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?