Igen, voltam, vagyis voltunk, épp most tavasszal, de csalódás volt.
Úgyhogy gondolkodom Tapolcán, csak nem néztem még utána, mi hogy megy.
Annyit csináltak itt, hogy én hormon, de az elsőt a 7. napon, a másikat ugyan a 21-en, viszont nekem gyanús, hogy ha 32-34 napos ciklusok vannak, nem a 21-en kéne nézni, nem?!
A szabályos ciklusnál a ciklus második felének közepe a 21. nap, de a 32-34 naposnál.........
Ráadásul a progeszteront nem mérték, mert pénzhiány miatt nem volt olyan anyaguk, vagy mi, amivel mérni tudták volna a laborban.
Meg a férjemet nézték, az asszisztensnő szerint andrológus, mert lenne mit javítani, erre a doki meg közölte, hogy ez jó, köv. mensikor menjek és laparoszkópia.
De haladékot kértem, most meg még adtam magamnak még jó sokat, mert úgy betojtam, hogy nem megyek el.
Nehogymár kapásból egy laparoszkópia.......műtét, 3 nap kórház......
A nővérem egy hsg után két hónappal babás lett.
Nekem az is elég lenne, hiszen semmi bizonyíték, hogy annyira rossz állapotok lennének bennem.
Meg novemberben ugye volt egy halvány csíkom, arról írtam minap, meg ez a mostani is mintha csíkocskás lett volna......
Tehát nem lehet elzáródva.
Azért egy hsg-be belemennék, más is túlélte a fájdalmat, meg idegeltek már nekem gyulladt fogat érzéstelenítés nélkül saját kérésre.
Igaz, sírógörcsöt kaptam utána, de aztán túléltem.
Most megyek csajok, talán később jövök, ha lesz valaki, mert rétest sütök, na, jó, kész lapból, nem én húzogatom, mint anno a nagymamám........jóóóóóóóóóóó ez!
Egyébként is az örök igazság:lustaság fél egészség!
Szép estét, ha nem találkoznánk addig!