Új privát üzeneted érkezett!

zsuzska: szerintem nem lehet, mert pl.nálunk mindig én nyerek. Méghogy a férfi hordja a nadrágot, na persze :lol:
lujzedli

Ó, Lujzedli, sajnálom.......ez rettenetes.
zsuzska30

ááááááááááááá,megint laptető............. csajok,nem erre gyúrok,esküszöm,de ha a babona igaz,akkor jönnie kell a babának, mert kb 4 nap alatt ez az 5.laptetőm.
lujzedli

Aha, rájöttem, mi a laptető!
Hát, a laptető!!!!!!!!!! :)

Lujzedli, akkor arra is rávezettél finoman, hogy a férjed skót.
Ha nem nadrágot hord........csak skót lehet!!!!!!!!! :lol:
Vagy inkább ne gondolkozzak ennyit?! :roll: :lol:
zsuzska30

zsuzska: sajna túl kell tennem magam rajta, de nehéz.... javasolták,hogy járjak pszichológushoz,de nincsen rá időm. Majd ha lesz baba, megnyugszom, biztosan.
lujzedli

Lujzi
Ebből baba lesz!! :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

nem skót.... bár olyan formás lábai vannak,hogy simán lehetne nőci is, csak nagy az orra, azmiatt jobb,ha nem anank született :lol: :lol:
lujzedli

betty: hát remélem is:-)
lujzedli

Lujzi mán megint elloptad a laptetőt :D
Vendég

Az én férjem azzal jön állandóan, hogy este már fáradt.
Oké, csakhogy ahol 3-an laknak(mint nálunk, anyuval) ott nincs olyan, hogy le a bugyi, aztán hadd szóljon! :oops:
Meg kell várni az estét........persze, hogy fáradtak vagyunk már 10-11 felé. De ebből hogy lesz baba?! :roll:
Vannak és voltak olyan napok, hogy anyu nem volt itthon, de akkor szinte mindig mensi van, ez már kitolás!!!!!!! :x
zsuzska30

milyen. a majmos kép az iwiwen nagyon jó
lujzedli

SZóval megvagyok :lol:
Vendég

január közepéig mi is anyóssal éltünk. nem egy házban. egy udvarban,de az dettó oylan volt,mintha egy házban laktunk volna.
amióta külön vagyunk,nem havi 3 szexünk van, hanem hetente annyi. Meg ját anyóspajtás nem liheg a nyakamba folyton,hoyg "Mit csinálsz?".......kikészültem tőle, el kellett költöznünk. Norbi is nyugodtabb azóta... Sokkal nyugodtabb. Kép
lujzedli

milyen: igen,megvagy. Szép vagy, meg a családod is, gratula hozzájuk.
lujzedli

zsuzska: voltál már orvosnál a babaprojekt miatt?
lujzedli

Ti is egyedül vagytok, hogy így ráértek?! :cry:
Enyém férj ünnepli magát, vagyis a többiek őt, vagy csak azt, hogy ő már nem focizik velük. :roll: :twisted:
Nem rontja tovább az esélyeiket. :twisted:
zsuzska30

az én férjem most ment el dolgozni, éjsazkás :cry:
lujzedli

zsuzska: rajt vagy iwiwen? a "lányom" hogy tetszik?
lujzedli

Lujzi

Köszönöm,az volt életem második legboldogabb napja,amit a fotón látsz (a szülés volt az első) :) A Te fotóidat még nem tudtam megnézni,mert fos az iwiw és nem tölti be

Az én férjem most jött haza a melóból.
Vendég

Igen, voltam, vagyis voltunk, épp most tavasszal, de csalódás volt.
Úgyhogy gondolkodom Tapolcán, csak nem néztem még utána, mi hogy megy.
Annyit csináltak itt, hogy én hormon, de az elsőt a 7. napon, a másikat ugyan a 21-en, viszont nekem gyanús, hogy ha 32-34 napos ciklusok vannak, nem a 21-en kéne nézni, nem?!
A szabályos ciklusnál a ciklus második felének közepe a 21. nap, de a 32-34 naposnál.........
Ráadásul a progeszteront nem mérték, mert pénzhiány miatt nem volt olyan anyaguk, vagy mi, amivel mérni tudták volna a laborban. :x
Meg a férjemet nézték, az asszisztensnő szerint andrológus, mert lenne mit javítani, erre a doki meg közölte, hogy ez jó, köv. mensikor menjek és laparoszkópia.
De haladékot kértem, most meg még adtam magamnak még jó sokat, mert úgy betojtam, hogy nem megyek el. :roll: :oops:
Nehogymár kapásból egy laparoszkópia.......műtét, 3 nap kórház...... :?
A nővérem egy hsg után két hónappal babás lett.
Nekem az is elég lenne, hiszen semmi bizonyíték, hogy annyira rossz állapotok lennének bennem. :cry:
Meg novemberben ugye volt egy halvány csíkom, arról írtam minap, meg ez a mostani is mintha csíkocskás lett volna......
Tehát nem lehet elzáródva.
Azért egy hsg-be belemennék, más is túlélte a fájdalmat, meg idegeltek már nekem gyulladt fogat érzéstelenítés nélkül saját kérésre. :shock:
Igaz, sírógörcsöt kaptam utána, de aztán túléltem.
Most megyek csajok, talán később jövök, ha lesz valaki, mert rétest sütök, na, jó, kész lapból, nem én húzogatom, mint anno a nagymamám........jóóóóóóóóóóó ez!
Egyébként is az örök igazság:lustaság fél egészség!
Szép estét, ha nem találkoznánk addig!
zsuzska30

csajok,megyek fürcizni,de jövök,aki tud,maradjon.
lujzedli

Fent vagyok iwiwen, de nincs kép rólam, szégyenlős vagyok, ilyen-e: :oops: :lol:
173 cm, 50 kg, (vagy 48), barna félhosszú haj, fehér bőr.
Ha találkoznánk, tuti megismernél ennyi info után! :lol:
Én nem is merem kérni, hogy adjátok ki magatokat, hiszen még csak 2-3 napos csibe vagyok itt. :oops:
Én csak elsiklottam itt az iwiwes üzeneteitek között. :cry:
Az nlc-n a bememen vannak képek, ha valakit izgat és meg tudja nézni, akkor szívesen megadom a jelszót.(de csak priviben)
Az ördög sosem alszik, hiszen még ébren vagyok. :lol:
zsuzska30

Mi??????????
A 4-es után nem szemüveges smile van, hanem egy nyolcas.
Szóval ötven vagy negyvennyolc kilógramm, na!
zsuzska30

Zsuzska!!!

Egy cipőben járunk,nekem is lapart javasoltak,mert itt ez a protokoll,ha minden más rendben van.Én sem engedtem.Hasi műtét,annak minden kockázatával:belek összeesnek,leáll a bélműködés amíg bent kutakodnak.Viszont s hsg-nél van korszerűbb módszer:ultrahangos átjárhatósági-itt semmi kockázat.Ugyanis a tüszőt nem éri rtg sugár....
Vendég

Zsuzska jöhet a nick meg a jelszó én is írok nlc-n... 8)
Vendég

zsuzska: írtam privit. nem mondta neked a nőgyógyi,hogy híznod kéne? Velem addig szoba sem álltak,amíg enm íhzatm. Én 174 centi vagyok, anno mikor elkezdtük a projektet 58 kiló voltam , most 70. Akkor azt mondta a doki, addig ne is próbálkozzunk,amíg nem hízok.
lujzedli

na fürcizek, kb fél óra és jövök
lujzedli

Na Te Zsuzska,hát odaát is jól rejtegeted az arcod hallod-e??!! :D
Vendég

Igen, mondták mások is!
Rejtőzködő vagyok.
Nem bírom egyáltalán a fényképezést, rühellem, utálom, úgyhogy csoda, hogy van rólam kép.
Az esküvői fotózást is el lehet képzelni......... :?
Ezek a beállított sz-rok.........bocs. :roll:
zsuzska30

nekem is elküldöd priviben?
lujzedli

egyébként én sem szeretem,ha fotóznak...............
lujzedli

Zsuzska

Olvastad,amit az átjárhatóságiról írtam?
Vendég

csajócák:itt vagytok?
lujzedli

jaj,mindjárt hétfő,ne máááááááááááááááár,uuuuuuuuuutálom
lujzedli

Bocs, vagyok, csak megkuksiztam mindenkit iwiwen, mind a kettő mindenkit, nagyon csinik és szépek vagytok!
8)
Aztán bepakoltam a mosogatógépbe meg anyu átvette a rétest! 8) Így nekem csak meg kell várnom, míg megsül, és enni.
Talán már jobban megy az evés, 3 napig a hányingertől nem ment egyáltalán. Ez iszonyú.
Ennek örülne, akinek feleslege van, de én nem.
Ja, és hogy sikerült hízni?!
Hízni akarok!!!!!!!!!!!!
Ilyet sem sűrűn hallani, mi?!
Egyébként sok olyan ismerősöm van, aki még nálam is vékonyabb, a szomszéd csaj pl. van vagy 40 kg és kétgyerekes anyuka. Azt hinné, aki nem tudja, hogy testvérek!!!!!!
Egy másik meg 3 gyerekes.
Úgyhogy én nem hiszek ebben, hogy kg-tól függ.
Tapolcáról tud vki valamit?
Hol csinálják ezt az átjárhatóságit?
A lapar végleg kilőve.
Csak annyi, hogy nem megyek vissza, nem is szólok, ne is várjanak!
Különben is extra ciki volt egyszer, mikor voltunk, mert pont a kis falunkból a mi utcánkból volt egy nő, aki gyógypedagógiai valaki és gyerekekkel volt ott a meddőségin, mert egy ajtó van a tinédzserambulanciához is.
Aztán leült mellénk. Én 11-re voltam bejelentkezve, kijön az asszisztensnő fél 12-kor, hogy mire várok, erre felálltam, halkan mondom, hogy a meddőségire várok, időpontom van.
Erre hangosan, hogy hova, a meddőségire?! Várjon még.......
Hát, csak a süket nem hallotta. Ennyit a diszkrécióról.......... :x
zsuzska30

Zsuzska

Az a neve,hogy echovist átjárhatósági,magánrendelőkben sok helyen csinálják.Nekem egy hete volt,totál fájdalommentes és "bio".
Vendég

Visszaigazoltalak :wink:
Vendég

én a clostilbegyt kúrától híztam, de nagyon sokat, 20 kilót,most leadtam 7et,még ennyit szeretnék.
lujzedli

Hú, Closty.........
Na, erről is van sztorim......
A barom(bocs) orvos felírt 3 havi adagot, 5x1,5x2,5x3-as adagokban, havonta emelve.
De uh-ra sosem hívott vissza!!!!!!!!!!
Csak én akkor (2007-ben) nem voltam idenőve a szg-hez, azóta kikupálódtam nőgyógyászatból. :lol:
Ezt nem szabadott volna csinálnia.
Beszedtem két havi adagot, aztán iszonyú rosszul voltam, majdnem elájultam, élő halott voltam.
Épp nyaralás előtti este kínlódva pakoltam és nem értettem, hogy fogunk másnap menni, másnap is naggggggyon sz-rul voltam, 11-kor indultunk kocsival Horvátországba.
Most sem értem, hogy mertem elindulni.
De elmúlt, mire odaértünk, már semmi bajom nem volt, egy csomót ittam, szinte vedeltem a vizet, mégsem kellett pisilni.
Na, 1-2 hónapig oké voltam, de csak fájt a jobb petefészkem, görcsök, minden.
A mensi csak nem jött.........kiderült, hogy cisztám van, amit a doki így nyugtázott: "Aha, úgy látszik, magának sok volt ennyi gyógyszer."
Na, azóta sem voltam nála.
2 hetente jártam, hogy nézze már meg, mi van már, de ő, hogy türelem, majd megjön.
Na, a türelem már rég elfogyott, de végül egy 73 napos ciklust sikerült produkálni a ciszta miatt.
Azóta sokszor érzem a jobb pf-emet.
Most is nagyon éreztem, talán akkor szabadult ki a kárba ment peti. :cry:
Szóval.........majd idővel mesélek én nektek sztorikat dokikkal, ha akarjátok, meg betegségekről, amiken átestem.........
60 évre elég lenne, nem 30-ra.
zsuzska30

Zsuzska
ez kemény történet nem mondom! :shock:
Basszus, még jó, hogy nem lett belőle "komolyabb" bajod!!!
De hisz még a használati utasításra is rá van írva "a gyengébbek (orvos) kedvéért": Szigorúan orvosi megfigyelés mellett!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ja, egyébként egy dekát nem híztam 2 hónap alatt, sőt, baba sem lett, talán nem akkor voltunk együtt, mikor kellett volna.
Mert ugye honnan a bánatból tudhattam volna, mekkora a petém, vagy érik-e vagy mi van?!
Azóta félek a Clostytól.
Bár, gondolom, hogy uh-követéssel(ahogy azt kell) nem lehet gond, és akár tüszőrepit is adnak, akkor azért nagyobb lehet az esély.
A nővéremnek is Clostyval sikerült a második baba, 3 évet vártak kistesóra, jó sokáig szedte, de végül sikerrel járt, most tart a 18. hétben a drága. 8)
zsuzska30

Bizony!
Azóta, akárhány orvosnak mondtam, mind kerek szemekkel nézett.
Egyébként a meddőségin minden alkalommal láttam, gyorsan el is fordultam, és csak úgy hívom, hogy a cisztás doki. :lol:
Még a végén képes és megismer! :shock:
Pedig több pun... lát, mint arcot szerintem. :oops:

Ismeritek a viccet?
Mit mond a nőgyógyász, mikor munka után bemegy a kocsmába?
?

Végre arcok!!!!!! :lol:
zsuzska30

Szerencse, hogy a józan paraszti eszemre hallgatva nem szedtem be a 3. havi adagot! :shock:
zsuzska30

Még 4-es ikrek is lehettek volna!
Azért az a méhecske csak egynek van kitalálva, nem tömegszállás! :oops: :lol:
zsuzska30

Jah, nem írtok, mert laptetőre hajtotok, mi?!
zsuzska30

Itt hagytatok?! :cry:
zsuzska30

zsuzska: én úg szedtem a clostyt,hogy sme vérvétel,sem semmilyen megelőző vizsgálat nem volt. Pedig kellett volna. Anno én is tudtalan voltam, ezért elhittem,amit a doki mond. Visszarendelt, kérdezem,mikor lesz pém, erre a naptárra néz és kiszámolja,hogy mikor,miután megmondtam mikor mensiztem,és hogy 33 naposak a ciklusaim. Rosszul lettem tőle, visszamentem,azt mondja, enm a clostítól van. Abbahagytam, érdekes,elmúlt a hányingerem.
lujzedli

Na, a végén kiderül, hogy ugyanaz a doki, mi?!
Vagy csak egy helyen vették a doktori címet..... :twisted:
zsuzska30

Lehet, hogy azelőtt is volt pé, semmi bizonyíték, hogy ne lett volna.
Akkor még azt stimulálni..........
Ehhez nem kell doktori, elég az Internet! :lol:
zsuzska30

LEHET,HOGY UGYANAZ:-)
MOST MEGYEK MAJD 07.24ÉN EGY MÁSIKHOZ, DE JÓ LENNE, HA ADDIGRA MÁR BABA LENNE A POCIMBAN,MEG MINDENKINEK,MERT MEGÉRDEMLITEK.
lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?