Új privát üzeneted érkezett!

Jázmin!
Nagyon szivesen!Ezért vagyunk itt(többek között)
Kép

Orsi!
Hát ez igen!Nem rossz honap ez az április! Vigyázz MAGATOKRA! Kép
a tesztekkel én is igy vagyok!Mi van ha pont AZ nem jo,amit használok? Már kérdeztem,de nem feleltetek : téves + teszt van?

Mariann!
Okés,igy már világos! De kit érdekel Amerika, amikor VALAKI nödögél a pocakban!! Te is vigyázz magatokra!!!!!!!!!! Kép Kép Melyik dokihoz fogsz menni? Mostmár nagyon aktuális a kérdés! Kép

Laura!
Ez a naplo klassz ötlet!! én biztos követem a példádat,ha végre már tudom,hogy VAN kinek irni Kép

PUSZI
Nadin
Nadin

Laura!

Csak megnyugtatásként írom. A dokid biztosan jol számolt. Egy terhesség átlagos hossza 266 nap, ami nem pontosan 9 honap. Ha a Te általad ismert március 9-éhez számolod a 266 napot, akkor ugyanazt fogod kapni kb., amit az orvosod számolt. De mivel a fogantatás napja nem állapíthato meg pontosan, ezért számolják az utolsó mensi elsö napjátol, ami biztos, és általában (ami itt nálatok sokaknál nem igy van) a fogantatás elött 14 nappal történik. Igy a 266 naphoz hozzáadnak 14 napot, ami összesen 280 nap, azaz 40 hét. Az orvosok, és minden hivatalos szerv ezért számol a 40 héttel. Remélem, nem voltam túl szájbarágos.

Még valami, egyidös terhes vagyok veled is!! Kép

Gratulálok minden új kismamának! KépKépKép

Sziasztok!
BGabi
Bánhidi

Beja drága!
én nem letolni akartalak(bocs ha ugy hangzott), csak leirtam pontosan a kérdést,mert már biztos nem emlékeztél rá( nem csodálomKép ).Ugyhogy ne szégyeld magad Kép

Laura!!!!!!!!
Most látom hogy neked febr.22-én volt az utolso m.,nekem(remélem) febr.18-án! Neked hanyadik nap volt az 1. + teszted? Bocs, már nem birom követni ezt a kismama-áradatot Kép
A baba-számitáshoz: az utolso m. 1. napjátol számolják, tehát ez 2 héttel több,mint a terhesség valodi ideje! Ja és a terhesség 10 honapos(40 hét),de nem mindenki huzza odáigKép És ahogy nézem,a dokid is igy számolta.

Nadin
Nadin

Évike!
Köszönöm szépen a gratulációt, és teljesen meg tudlak érteni. Én nem tudtam várni, bár igyekeztem meggyözni magam. Kivételesen alig várom a hétföt, hogy megtudjam mi van veled! Két csíkos leszel, érzem!

Laura!
Ezer köszönet. Dokihoz húsvét elött biztos nem megyek, még azt is el kéne döntenem kit választok! Jázmin eléggé elbizonytalanított. Asszem ha erösebb lesz a csíkom, körbe interjúvolom a most szült, illetve várandós ismeröseimet.

Dorka, Beja!
Millió köszönet! Ha minden igaz én december 10-én fogok szülni a babanet kalkulátora szerint, és egy egyiptomi naptár szerint fiú lesz Kép.

Mariann!
Én is rettenesen babonás vagyok. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy még magamat sem mertem nyilvánosan átsorolni! Úgyhogy majd csak akkor sorollak a babavárók közé, ha szólsz Kép.
Pont tegnap beszélgettünk a barátnömmel, hogy láttam nagyon szép gyerek ruhákat, baromi olcsón de nem mertem megvenni (babonából). Ezért féltem is egy kicsit mikor a múlt hónapban megjelent a párom egy babakocsival. Talán mégis jó ösztönzö volt!

Biztos unhattok mára, de nem igazán tudok másról beszélni jelenleg. Állandóan kikivánkozik belölem, alig bírom visszafogni magam. És egyenlöre nem akarok rajtatok kívül mást beavatni! Szóval bocsi, ha ma egy kicsit még az átlagosnál is szószátyárabb leszek!
Képzeljétek mit ír a horoszkópom: önnek már semmi sem hiányzik, csak egy kis nyugalom, meg több fizetés. Forduljon bizalommal a fönökéhez! Ha tényleg van pocaklakóm, akkor igazuk vanKép!

Orsi
Orsi

Orsi!

En nem vagyok babonas de kivetelesen elolvastam a horoszkopomat,majdnemhogy azt irtak,hogy teherbe fogok esni.Csupa-csupa jot irtak.A pasid egyszer csak hazaallitott egy babakocsival?Uj vagy kaptatok ?Oruletes egy hapek lehet.

Pussszzz Kriszti
kriszti

Kedves Bánhidi Gabi!

Nagyon örülök, hogy van még egy nyíregyházi itt.

Boldogan írok neked e-mail-ben is csak lécci
írd meg ide az e-mail címedet!

Köszi!

Úgy látom ma nagyon jó passzban vannak kétcsíkos
kismamák!

Puszi

Éva
Éva

Sziasztok.

Már tegnap éjjel próbáltam írni nektek, de a gép nem vette be valamiért. Kép

Nincsenek jó híreim, tegnap voltam a ciklusdiagnosztika 21. napi vizsgálatain. Az UH szerint 7 mm a nyálkahártya, ami kevés. Pláne, hogy a 7. napon már 5 mm volt, tehát alig fejlődött.

Az orvos szerint várjuk meg a vérvizsgálatok eredményét, aztán mond valami okosat.

De ebből egyhamar nem lesz kisbaba. Kép

Akik boldogságban úsznak most Kép, a legjobbakat kívánom.

Sziasztok.
lotti

Éva!

Ideírom, bár ha ott a nevemre kattintottál volna, akkor autómatikusan írta volna.
Cím: banhidig@broadband.hu

Szia

BGabi
Bánhidi

Lotti!
Ne szomorkodj,most néztem meg, még csak ez a 3. probálkozos ciklusotok.Nem szabad rögtön letörni!!
És akik már évek ota küszködnek? Nem tudom,ez mennyire vigasztalo de legalább nem vagy egyedül a problémáddalKép
Látod most is milyen sok lánynak sikerültKép
Nadin
Nadin

Lotti!

Gondolj arra,hogy mar haladtok a megoldas fele mar majnem tudjatok mi a baj.Ez aze nem olyan rossz mint amikor szettarjak a karjukat es nem tuggyak mi a fene bajod van.Kuldok neked happy-tKépKépKépKép
NNa ne szomorkoggy!

Pusszz Kriszti
kriszti

Gabi!

Írtam e-mailt.
Lécci olvasd el!

Lotti!

A 3. próbálkozás még tényleg nem sok.
MI már másfél éve próbálkozunk, de még mindig
semmi.
És van aki még ennél is több ideje.

Kitartás!!!

Új kismamák!
Írjátok meg hogy vagytok, hogy élitek meg az
elsõ napokat!

Cuppp!

Éva
Éva

NA IDE FIGYUZZON MINDEN KEDVES HALVÁNY MÁSODIK CSÍKOSKA!!!!!!!!

Az utóbbi egy órában megjártam a munkahelyem-beli üzemi dokimat, aztán a BM Kórház laboratóriumát (protekciósan az üzemi dokim által), vittem magammal ma reggeli pipimintámat (amugy ezt elõre megbeszéltem az üzemi dokimmal), majd egy iszonyatosan aranyos néni megkérdezte, hogy aranyoskám, tud várni negyed órát? Bólintottam, majd vártam. Kisvártatva megjelent a néni, lobogtatva egy cetlit, átnyujtotta majd megszólalt: gratulálok. Az ominózus cetlikémen ez áll: "HCG-test: positiv"
Végkövetkeztetés: A HALVÁNY MÁSODIK CSÍK IGENIS CSÍK!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKép

cupppppppppppppppppppppppp, Beja
Beja

Orsi, MAriann!
Sok sok GRATULA Kép))Kép))
Vigyazzatopk magatokra, egeszseges es boldog 8 honapot kivanok nektek. Remelem a hetvegen en is csikor leszek. Bar vasarnap csak 27 -ik ciklus napon leszek.De en ugy erzem sikerult.
Sok puszi nektek!
Erika

Ja, Milyen cimen lehet Spock-nak irni? Leirjatok nekem is?
Koszi!
Erika

Kedveskéim!
Képzeljétek én is vezettem naplót Kristóf fogantatásától kezdve, és pont ilyeneket írtam bele. Aztán beírtam még a névválasztási dilemmáinkat, így elég muris visszaolvasni, hogy milyen nevek merültek fel. Beírtam még az ultrahangos méreteket és mindent ami velünk történt a 9 hónap alatt. Aztán olyan jól sikerült, hogy a mai napig folytatom. Így vissza tudom keresni, hogy mikor mosolygott eloször, mikor bújt ki az elso fogacska, mikor ült fel stb.
Most például nincs itthon a párom, elutazott három hétre, így neki is érdekes lesz elolvasni, mert ott az is benne lesz, amit én már rég elfelejtettem.
Szóval a napló nagyon jó dolog Kép
Bele lehet írni, hogy mikor vár legközelebb a doki, mikor kell vérvételre menni, mikor kell az eredményért stb.

Védonohöz is el kell hamarosan mennetek, ugye tudjátok Kép O ad majd terheskönyvet.

Én a munkám mellett alig bírtam minden vizsgálatra és illetékes helyre elrohanni.

Sajnos a védonot nem áll módunkban megválasztani Kép Pedig nagyon fontos lenne, mert nekünk olyan jutott, aki nem tud semmiben sem segíteni. Pl. majdnem mellgyulladásom lett, de csak annyit tudott mondani, hogy jaj-jaj, hát piros...fejjen sokat...

Szülés elott kell majd kiváltanotok 1 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot is.

Meg majd a nyáron nézzetek körül gyerekorvos ügyben. Nagyon nagyon fontos a jó választás. Nem feltétlenül jó a helyi orvos. Én elmentem egy dokihoz (ajánlotta valaki), és elbeszélgettünk. Megnéztem, hogy rá merem-e bízni a gyerekem, hogy bánik a babákkal stb. Tudom ajánlani!!!

Aztán fontos, hogy nézzétek meg a szüloszobát, a kórházat. Én egyébként sem féltem a szüléstol, de a kórházi látogatás után kimondottan szívesen mentem szülni (persze amúgy is Kép ) De sokat számított, hogy nem egy tök ismeretlen helyre csöppentem.

Én nem jártam terhestornára (sajnos), de azért egész jól megvoltam nélküle. Így is ment a szülés Kép

Ha tudtok, válasszatok szülésznot is. Ismerkedjetek vele össze jó elore. Ez is rengeteget számíthat, hiszen a szülés alatt o van veletek szinte végig. Rajta múlik, hogy megpróbálkozik-e gátmetszés nélkül világrasegíteni a babát.

Bocsánat, ha okoskodásnak tunt, amit írtam, de hátha valakit érdekel...Kép

Puszi, Dorka
Dorka

Éva!

Megkaptam a leveled. Válaszoltam is.

Sziasztok!

BGabi
Bánhidi

BGabi!

Köszönöm a felvilágosítást, én tényleg nem tudtam ezt a 266 napot.

Lotti!

Köszönöm a jókívánságaidat, kívánok neked is minél hamarabb hasonlókat!

Orsi!

Ne fogd vissza magad, írjál, amennyit csak akarsz! Én sem fogom megmondani senkinek a babát, csak majd 3 hónap után. Nekem is csak Ti tudjátok, a páromon kívül, meg az anyukám.
Képzeld el, olyan furcsa, amióta megtudtam, hogy babám lesz, a kolléganom állandóan azt kérdezi, hogy mi mikor akarunk már gyereket? És majdnem minden nap talál valakit (ismert ember, színésznot, stb.) aki terhes. Én meg hallgatok, mint a sülthal...

Pussssssssszancs mindenkinek: Laura
Laura

Kedves Éva!

Kérdésedre válaszolva: õszintén szólva nem nagyon érzek semmit. A mellem olyan 2-3 napja kezdett csak fájni, viszont napról napra kicsit jobban érzékeny, de még egyáltalán nem vészes. Talán egy icipicit mintha nagyobb is lenne... A hasam néha még mindig fáj, de csak rövid idõkre, és tompán. A ma reggel kicsit furi volt, mert korán ébredtem, arra, hogy fáj a gyomrom, annyira éhes vagyok... talán kicsit többet is kell wc-re járnom, de ez sem vészes... szóval még úgy konkrétan semmi...

cupp, Beja
Beja

Dorka!

Nem hiszem,hogy ezt nevezzuk okoskodasnak,asszem akik eloszor varnak babat nagyon halasak a segitsegedert.En is a 3. babara keszulok de Dorkanak MINDENBEN igaza van tessek ra hallgatni.

Erika!

mibol gondolod,hogy sikerult kerlek ird meg mit erzel?!

pussszantas Kriszti
kriszti

Lotti!
Tudom, hogy könnyü mondani, de tényleg ne légy szomorú, hiszen a legjobb úton haladtok a babóca felé! Nekem 3 hónap után még hallani sem akartak semmiféle vizsgálatról, és már épp kezdtem feladni, amikor úgytünik sikerült, de ezt az örömet 8 sikertelen ciklus és teszt elözte meg, rémes volt! A múlt hónapban már azt hittem belehalok, amikor megjött, és még én is csak kezdö babagyártónak számítok másokhoz! Én is küldök neked KépKépKépKép. Ha kevés csak szólj, van még böven!

Nadin!
Én még nem halottam téves + tesztröl, de a fentiek miatt én még mindig kételkedem. Bár a tüneteim erösödnek, reggel képtelen voltam megenni a sajtos virslimet, pedig eddig imádtam. Nagyon remélem, hogy nem jön meg a havim. Én attól is félek, nehogy méhen kívüli legyen. A barátnöm szerint (neki már 2 gyereke van) végig fogom rettegni a 9 hónapot!

Kriszti!
Köszike! A listát javítottam, de hacsak más változás nem lesz, ma nem küldöm el újra. Én csak hétfön leszek legközelebb! Hogy fogom én nélkületek kibírni, egész hétvégén megállni, hogy ne kotyogjam ki!
A párom tényleg örületes pasi. 7 év után én még mindig nem ismertem ki! Nagyon kíváncsi vagyok mit szól majd a nagy hírhez! A babakocsit pedig kb. 1 hónapja vasárnap hozta, egyik ismerösöm jár ki rendszeresen Németországba, ö hozta. Új, csak mintadarab volt (nem látszik rajta), ezért egészen akciós áron kaptuk meg. Mindent tud, van hozzá egy csomó minden (napernyö, téli betét stb.) és csak 12000 volt.

Hát ma tényleg be nem áll a kezem!

Orsi
Orsi

Orsi!

Asszem most egy darabig nem fogsz tudni masra koncentralni.

Beja!

Nem valaszoltal a szajszarazsaggal kapcsolatban,neked milyen?!Bocs ha megis csak nem talaltam.

Kriszti
kriszti

Kriszti!
1. a melleim fajnak, jo ez menstruaciokor is szokott
2. a heten nagyon faradt voltam minden du aludtam es ejszaka is
3.egy kicsit ideges vagyok, teljesen ok nelkul
4. a hasam valahogy maskeppen faj,mint a mensi elott szokott
5.eg a gyomrom, es ahogy eszem helyrejovok
6. a hom ma is 37.5 volt, a tegnap is.
Szerintetek a mensi elott nem kellene vissza fele jojjon?
Ennyi tunet utan csak gondolhatom , hogy sikerult , NEM?

Spock-nak hogyan kell irni? Megirjatok?
Erika
Erika

BEJJJJJJJJJJJJJA!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép
AKKOR MOSTMÁR CSAKUGYAN NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!!!!

Orsi!
Azt hiszem én is csak akkor fogom elhinni,hogy sikerült, ha már a szülöszobán szenvedek a fájdalomtolKép Remélem,nemsoká részem lesz benne Kép

Nadin
Nadin

Erika!!
TESZT??????
Nadin
Nadin

Jaj nekem, nagyon lütyõ vagyok, a kérdések felére ezek szerint nem válaszolokKép Ne haragudjatok!Kép

Krisztikém! Szájszárazság? Nem igazán figyeltem még fel rá... de többet iszom, az biztos...
Beja

Erika a jó ég álgyon má megKépKépKépKép Felkérhetlek, hogy tesztelj egyet???? KépKépKép

cupppppppppppppppp
Beja
Beja

Dorka!

Köszönöm szépen a jótanácsaidat! Nagyon jól esik, és egyáltalán nem okoskodásnak vettem! Kép Kép Kép Kép
Még egyszer köszi! Kép Kép Kép

Puszil: Laura
Laura

Erika!

meggyoztel!

Varandos mamak!(huha)

Mongyatok ma meg,hogy kinek van meg ilyen,iszom es 2 perc mulva mintha lenyeltem volna egy marek homokot.
Bejja!

Annnnyira orulok,aze probaljunk osszefutni a dokinal>)

Kriszti
kriszti

Beja!
Köszi, hogy leírtad. Egyre inkább el merem hinni, hogy igaz. Na már megint bögök Kép. Ez így lesz most már 9 hónapig? Le fogok bukni idö elött Kép!

Dorka!
Nagyon köszi az infót! Én tök tudatlan vagyok a témában! Házassági anyakönyvi kivonat is kell? És ha nincs? Asszem inkább elvetetem magam. Úgy terveztük, megvárjuk a kritikus 7 évet, csak utána lesz lagzi, vagy ha jön a baba. Most már nincs több kifogás! A nyáron lagzi lesz nálunk isKép!

Erika!
Biztos te is zebra leszel! Én a 27. napon teszteltem, jó érzékeny teszttel, már beágyazódás után 3 nappal kimutatja a terhességet!

Laura!
Az biztos, hogy nehéz lesz magamban tartani még húsvétig is, nemhogy 3 hónapig! Szinte már ki sem merek menni az utcára, mert minden ismerösöm, rokonom még az ügyfeleim is a babáról kérdezösködnek: Mikor lesz? Meddig dolgozom majd, meg ilyenek. Ezért igyekszem itt kibeszélni magam. Ma reggel is alig vártam, hogy beérjek a munkahelyemre, hogy végre elmondhassam valakinek!

Orsi
Orsi

Gratula az új kétcsíkosoknak! MÁr tényleg nem lehet követni ezt a nagy menetet. Mi lesz veletek, mikor majd tök egyszerre szültök?!!! (a számítgatás csak közelítõ idõont, plusz minusz két hét teljesen normális, viszont a frontok sûrítik a szüléseket)

Anna! Ha tudnád, légyszi kérdezd meg. A másfélszeres méret a 7. héten 8 és 12 mm volt, a különbség utána csökkent, nyáron 6 évesek lesznek... A dokim akkor a különbség miatt azt mondta, hogy lehet, hogy csak az egyik marad meg, és hogy mostanában, hogy vannak korai UH-k, egyre több ilyet látnak. Ami miatt érdekel az egész, az az, hogy biztos, hogy nem a ciklus közepén fogantak, volt lehetõség jóval elõtte ill. jóval utána. Dokim szerint nem val. hogy különbözõ idõpontban fogantak. Ezzel együtt nekem folyamatosan az az érzésem volt-van, hogy nálunk így történt. (az elsõ gyerekem is a ciklus(26 napos volt akkoriban) 7. napján fogant, lehet, hogy én ilyen típus vagyok, emiatt hiszem, hogy petesejt megérhet a jó akció hatására is) Szóval érdekel a dolog, miként mûködik az egész, és lehetséges-e a több napos fogantatási különbség a gyerekeim között (ez lehet, hogy nem mérvadó, a lányom hosszabb volt születéskor, neki burka repedt, a fiam rövidebb volt, a burok még kifejezetten vastag volt (doki mondta a császár közben, meglepõdött hangon), és lelkileg-érzelmileg is érettlenebbnek tûnt az elsõ idõben)Köszi:

Ildi
Pethes Ildikó

Lanyok!
En vasarnap szamitottam megcsinalni a tesztet. A delelott telefonaltam a kedves ferjemnek, hogy vegyen egy tesztet es folsavat. Abbol napota 1-et kell bevenni??

Hetfon tobb hirekkel fogok szolgalni. A negativ eredmenyt el se tudom kepzelni.
Puszi mindenkinek es kellemes hetveget kivanok nektek.
A mosolygos jeleket meg mindig nem tudom. Leirjatok?

Erika
erika

Sziasztok!!!!!!!!

Nem hiszem el, micsoda het. Csupa jo tortenik!

Orsi,
NAGY NAGY GRATULA!!!!!!!!! Kivanom, hogy minden szepen alakuljona kovetkezo honapokban!

Mariann,
Varom a vegso pozitiv megerositest!!!!

Gabi,
Igen kerd a toxoplazmozis vizsgalatot. Verbol lehet kimutatni es elvileg minden rendeloben meg tudjak csinalni.

Jazmin, Evike,
Mi hir??

FOLSAV: a folsav nem vitamin. Azert kell szedni mert nagymertekben megakadalyozza a nyiltgerinc kialakulasat. Az orvos irja fel. Az enyemnek a neve: ANDREAFOL volt, de biztosan sokfele van.

Udv
PK
petrakovacs50

Erika, napi adag 0.4mg, ami egy tabletta

PK
petrakovacs50

Figyu Erika, most jöttem rá, hogy ha az egér-nyiladat ráviszed egy általunk rajzolt mosolygós jelre, megláthatod, hogy hogy kell leírni, mert kiírja!!!!!! És megnéztem, ugyanugy kiírja a szomorka jelet is! De arra ne legyen szükséged!!!!!!
cuppppppp, Beja
Beja

Lányok!

Ez most nagyon OFF lesz, ne haragudjatok meg rám miatta.
Sosem szoktam ilyet tenni, de nagyon felháborodtam egy híren, ami ma jutott el hozzám.

Szeretitek a Balaton csokit, a Pilóta Kekszet, a Vaniliás Karikát?

Ha igen, akkor talán meg tudtok nekem bocsátani a most következõért. Ha nem, akkor hagyjátok ki az üzenetemet.

Az alábbi levelet kaptam ma:
Date: 2001. április 5. 20:49
Subject: Meghalt a Györi Keksz .... Danone...bojkott !!!!!

Kedves Mindenki!
A Danone bezarja a Gyori Keksz es Ostya gyarat. Elismertek, hogy "csak" piacszerzes volt a celjuk.
A gyar magyarorszagi piaci reszesedese 60 %-os volt. Neve az egyik legismertebb cegnev Magyarorszagon. Bezarasa azonban szamunkra mar tobbet
jelent a kozgazdasagi ertelemben vett vesztesegeknel, ugyanis a jovoben mar
nem elvezhetjuk a Balaton szeletet, a Vanilias karikat, vagy a Pilota kekszet.
Mi elhataroztuk, hogy nem fogunk danone termeket vasarolni. Ezt ti is fontoljatok meg!

u.i.
Egy dolgot kihagytak a szamitasbol a franciak: a piac valaszat, ami remeljuk
nem kesik. Kuldjetek el a leheto legtobb helyre ezt a levelet.
Nehezitsuk meg egy kisse a dolgukat.

Ennyi. Még egyszer bocs az offért!

Ildi
Pethes Ildikó

Mariann!!! Ez oriasi!!! Ugy örülök neked!
Mit tanultunk ebböl? Hogy ha az örvos azt mondja, hogy levaloban van a mehnyalkahartya, akkor azt azt jelenti, hogy fogalma sincs. Ne haragudj, hogy korabban nem irtam, de most ebredtem fel.

Orsi!!! neked is hatalmas gratula!!!!!

Erika! Te meg tesztelj, mert terhes vagy.

Lotti! Östrogen hianyra vallassz, nagyon egyzerüen kezelhetö.

Eva! Tüszö ekkora nagysagu nincs.
Anna

Beja!
Kosz, kosz.
Szoval hetfon csupa ilyen jeleket fogok kuldeni Kép
Kép Kép
Mar soha nem lesz vasarnap. Mi lehet tenni, hogy egybol vasarnap legyen? Van otletetek?Kép Kép Kiugornam a szombatot Kép Kép

PK
Koszonom a folsavval kapcsolatos valaszodat. Ma megkezdem szedni, hogyha ugysem art.

Erika
Erika

ORSI, MARIANN!!! Kép

Nagyon örülök, hogy sikerült nektek! Látod Mariann mégsem kellett elszomorodni a WC papír miatt! Olyan jó volna követni titeket!
Van valamelyikötöknek gyomorégése?

Laura drága, köszönöm a bizakodást! Kép

[color=#0000FF]Maradt még valaki, aki nem terhes???
Kép Ki nem várja mostanában? Kivel tudok együtt izgulni?

Ma elég szerencsétlenül alakult a hömérésem. Sokkal elöbb kellett elmennem itthonról, mint szoktam, ezért 2 órával elöbb és késöbb tudtam csak mérni a szokásos idö helyett. Elöbb 36,8 volt, utána 37,5. Szóval ebböl semmi sem derült ki. Kép

Ti hány órakor méritek a hötöket?

Puszi:
a reménykedö Jázmin leányzó
Jázmin

Erika... miért is kéne várni vasárnapig???? Kép
Beja

SziasztokKép
Mariann ne haragudj én is elbambultam kicsit. Gratulálok Neked isKép

Lányok, Folsavat lehet recept nélkül kapni valamilyen formában?

Hát ebben a nagy tesztelési hullámban az én türelemem is fogy lehet megcsinálom már holnap reggel. Köszi mindenkinek a szurkolást és bíztatástKép) Az eredményt sajna csak hétfőn tudom mondani, otthon nincs netKép
Ma már nem tudok többet jönni. Hány kétcsíkos bejelentés is született ezen a héten? Az biztos hogy jó sok. Mivel én nem vagyok itt csak tegnapelőtt óta szerintem vagy hármunk jelentette be: Beja, Orsi, Mariann és mindez 2 nap leforgása alatt...
Szerintem a sikerszéria folytatódni fogKép
Puszi mindenkinek,
Évike
Évike

Kedves remenykedo Jazmin!

En jovo het keddre nem varom,ha gondolod izgulhatunk egyutt, de te mar hetvegen tesztelhetnel.A homet mindig 1/2 7-kor merem akkor kelek,szajban mostanaban rovid ideig mert iszonyuan kell reggelre pipilni,egyebkent estere 37.2 korul szokott lenni de csak akkor merem ha nem jol erzem magam,maskor nem szokott reggel sem olyan magas lenni a hom mint most,36.7-36.8.regebben orultem ha 36.5 volt.
bocs de olllyan jo irogatni errol

pusssszzz Kriszti
kriszti

Évike és mindenki!
A folsavval és a vitaminnal kapcsolatban én a következöket tudom mondani:
Tudom, hogy sokan nem értenek egyet a vitaminszedéssel, de én már a fogamzás elött egy hónappal el kezdtem szedni, mert úgy érzem, nem biztos, hogy mindenböl a megfelelö mennyiséget tudok enni nélküle. Ezt azóta sem bántam meg, mert mostanában (bár szerencsére elég ritkán émelygek) nem nagyon kívánom az ételt, és legkevésbé talán a salátákat, zöldségeket. Pedig elötte rengeteget ettem, gondolom, nemsokára újra jól esik majd, de addig is megnyugtató, hogy jut vitamin a szervezetembe. A dokim csak megkérdezte, hogy szedek-e valamit, és mivel mondtam, hogy a Maternát, egyelöre nem írt fel külön vasat sem, mert azt mondta, most még elég a benne lévö mennyiség.
Szóval én vitamin-párti vagyok, mivel úgyis minimális az esély a túladagolásra (ha az ember betartja az utasítást), ártani nem árthat.
Orsi, Mariann!
Nagyon-nagyon gratulálok!!!!
Puszi mindenkinek!
Eszter
eszter

Kriszti,
akkor reménykedjünk együtt! De te már csináltál egy tesztet, nem?
Én a jövö hetet még kivárom, én már csak a biztosra akarok menni. Kép
Azért örülök, hogy tegnap mégsem jött meg, teljesen éreztem.
Nekem ezen a héten 37-röl felment 37,1-re és ott maradt, remélem ma is ott lett volna, ha idöben mérem és nem esett le. De majd kiderül.
Puszi Kép
Jázmin

Orsi,
nekem is van egyiptomi naptáram, de egy ideje nem találom. Arra emlékszek, hogy az elsö felére nekem lányt jósolt és van a másik a Jónás módszer, a szerint is most lány sikerülne, mert pont együtt voltunk azokban a napokban (minden hónapban 4 termékeny napot jelöl ki személyre szabva az ember születési ideje és helye alapján).
El tudnád küldeni e-mailben (a nevemnél van) a te egyiptomi naptáradat?
KösziKép
Jázmin

Jazmin!

terhessegi tesztet nem csinaltam biztos az ov.teszt kavart meg,na azt csinaltam.en sem szeretnek tul hamar tesztelni,kedden lesz
a 30. nap mindig hosszabb a ciklusom de lehet,hogy kedden reggel megprobalom,legfeljebb bogok egy jot.

Pusssszzzzi Kriszti
kriszti

Anna kedves!

Nem én találtam ki, hogy akkora a tüszõm, le
van írva. Hát akkor a dokim lehet eléggé gyenge
ebben a témában. Remélem elhiszed, hogy igazat
mondok. Magamat miért csapnám be?

Jázmin!

Én minden reggel fél 6 körül mérem a hõmet,
ugyanis 3/4 6-kor kell kelnem.
Én most vasárnapra nem várom a mensit, ugyanis
26 naposak a ciklusaim. (általában)
De szerintem ha késni fog az csak azért lesz,
mert szedtem a Serophene-t.

Úgy, hogy én még itt állok pocaklakó nélkül.
Ti meg kismamák olyan ügyesek vagytok. Nekem még
a másfél év sem volt elég ahhoz, hogy babám
legyen végre.

Sziasztok.

Mindenkinek gratulaaaaaaaaa, a csíkokra vágyók-
nak meg kívánok sok kitartást.- velem együtt

Beja!

Neked is gratulaaa!! KépKépKép Te már bizti
babát vársz.

Na, most már megyek.

Éva
Éva

Mindenki hazament?
kriszti

Beja!

Nekem is rettentoen száraz a szám, már kb. egy hete. Állandóan vedelek.

Orsi!

Én, ha megkérdeznek, hogy mikor lesz már baba, azt szoktam mondani, hogy már gondolkozunk rajta. Végülis nem hazudok, mert nem tagadom le, de ezzel be sem vallom.
Én azért választottam a három hónapot, mert én nagyon-nagyon félek attól, hogy nem marad meg a baba, és kabalából sem akarom elkiabálni. Végül is három hónap után már nagyobb a valószínusége annak, hogy megmarad.
Na, elore látom, én a típus leszek, aki végig-aggodalmaskodja a 9 hónapot.

Puszi mindenkinek: Laura
Laura

Sziasztok
Nekem is problémám van a teherbe eséssel de még nem voltam orvosnál.
Szeretném mertudni mi az a Closti és mire valo.
kérlek segitsetek.
Köszönöm
Névtelen

Ildikó!

Eddig sem vásároltam semmilyen Danone terméket. Szerintem az egyik legrosszabb minoségu és a legdrágább. Csak nekik van a legtöbb pénzük a reklámokra, és megkenni a közérteseket, hogy az o portékájukat forgalmazzák. A legjobb youghurt egyébként eddig szerintem a Yonett volt, az volt a legsurubb és legfinomabb. De azt a terméket sem gyártják, kb. 2 éve. Én szívesen bojkottálom a Danont! (Múltkor a párom vett egy málnásat, és televolt málnamaggal.) Én mindent megteszek a hazai piac védelmében!

Laura
Laura

Sziasztok!

Szeretném megtudni mi is az a Closti
Köszike
Névtelen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?