Új privát üzeneted érkezett!

hello Lányok!!

Kamilla!! Nagyon nagyon drukkolok!!!!!Rajtad a világ szeme!!!

Beu! nagyon édes a kis Boti!!! Mit mondanak kire hasonlít? :lol: :lol: :lol:

Monyoka, nagyon gratulálok!!!

zsuzska80

Ancsa,
akkor még kivárod azt a ciklust? Most nem lehetne kitűzni? Csak nehogy az legyen, hogy ünnepek utánra tudnak előjegyezni, és nagyon eltolódik az egész... :? Vagy nem bánod?

Én most nem állok sehogy. Majd ha megjön, nov. vége felé, akkor kezdhetem a fogigátlót :roll:
angel37

Szijjja Angyalom!

Újra itt! Merre jártál pontosan, és miért? Vagy titkos? Ha gonolod írd meg priviben, nagyon kíváncsi vagyok, mi van veled. Olyan kis titokzatos vagy. Hidd el, ez alkalommal egy csodaszép nyári bab fog a pocakodba költözni!

Kamilla!

Hát ezek nagyon szépséges tüszők! Gratulálok hozzájuk! Akkor lehet hogy ikerbabák lesznek? :wink:
Mennek az óriási drukkok holnapra!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsa!

Igen, megvannak a neveink: Luca vagy Attila (Apa után :wink: )

Betti!

Küldöm a Boti képeket!

Kép
Kép
Kép
vica1982

:oops: Angyal, bab=baba. Jó hülye szövegkörnyezetbe sikerült...nyári bab :oops:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Anita :D
Köszönöm szépen a képeket Botiról. Gyönyörű baba, igazi fiús arca van, és micsoda hajasbaba!

Beuka :D
Gratulálok még egyszer a kislegényhez! Gyönyörű!

Ancsa :)
Szerencsére nem kell gyakran elutaznia a páromnak, ez egy egyszeri alkalom.

Pusz
B.Ági
buboskemence

Csajok!!!!!

Beuék mennek haza!!!!!!
csanita

Vica :)
Ha úgy nézzük, egy kis ideig bab alakú... :D Hátha Freud szólt belőled! :wink:

Megy privi.
angel37

Anita!

Köszönjük a hírt!

DEJÓDEJÓDEJÓDEJÓDEJÓDEJÓDEJÓDEJÓDEJÓDEJÓDEJÓDEJÓ!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

[color=brown]És amit kihagytam reggel a hülye fejemmel!!!

Monyó!!!!

Tiszta szívemből gartulálok!!!!Megérdemelted!!!!Aztán tessék majd jönni mesélni!!!!

Angyal!!!

Üdv újra itthon!!!!!Én is kiváncsi vagyok ám nem csak Vica!!! :wink: :wink:

Kamilla!!!

Mennek a drukkjaim!!!Nagyon szépek ezek a tüsszencsek!!!Holnapra kezem lábam ixben értetek!!!! :)

Vica!!

Szerintem Luca lakik a pocakodban. :wink: [/color]
csanita

Sziasztok!

Anita, köszi a hírt!

Beu! Várom majd a beszámolót!

Nekem ma megjött! Új hónap új remény!

Viszont az ikertesóm meg babás lett, úgyhogy most ennek örülök nagyon!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

Kedves Érdeklődők!

Számos tapasztalat erősíti a gyógyvíz fogamzásra gyakorolt pozitív hatását (nem beszélve a megszületett gyermekekről). A Somogyi Hírlap pár hete közölt érdekes és meggyőző cikket egy orvosilag meddőnek diagnosztizált hölgyről, akinek a csokonyavisontai gyógyvizes kúráját nem egy esetben koronázta siker és gyermekáldás. A közös fürdőktől sokan tartanak, de Csokonyavisontán már arra is van lehetőség, hogy a gyógyvizes kúrát ki-ki a saját fürdőkádjában élvezze. Részletek a http://www.termaludulo.hu honlapon vagy e-mailben: info@termaludulo.hu.
Mindenkinek sok szerencsét!
termaludulo

[color=darkred]Én nem tudom mostanában hirdető oldal letünk?????Muszály ezt itt?????[/color]
csanita

Monyóka,
nagyon örülök, hogy terhes vagy!!! :D Néha azért tájékoztass, hogy mi a helyzet. És szólj Okriszinek is!

Kamilla,
hajráááááááááááá! :D Másnap még lehet nyugodta rászexelni! :wink:

Anita,
sajnálom a hátadat. Nem lumbágó? A tüneted arra utalt: háton felemelt lábbal gáz... Érdemes kicsit mozogni, de kíméletesen, tehát ne csak feküdj. Ha nagyon gáz, átmenetileg szoktak felírni nem szteroid típusú fájdalomcsillapítót, pl Voltaren. Voltaren dolo asszem vénymentes, bár abban kevesebb a hatanyag. Próbáltad már? Sokminden mást nem tehetsz...elmúlik.
Én is kérek szépen priviképet Botiról! Beut puszilom.

Ancsa, Betti,
mindenki a korai fejlesztéssel jön, hogy ide vigyem, meg oda. Nem nagyon van kedvem hozzá, majd elkezd forogni vmikor. Itthon egy kis masszírozás esetleg belefér, vagy a babaúszáson gondolkodom. Hátha élvezné, meg én is...ha felmegy még a bikinim... :roll:
A padló jó 5let.

MSE,
mizújs?

Vica,
lehet elsiklottam felette...milyen neveken gondolkodtok? Hogy érzed magad? És apa?

Angyal,
háááááááááááj! Nekem is jöhet a privi. Láttad a Télapót? :)

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy megint terhes vagyok, és mivel nem jött meg a mensim már 4 hónapos terhes voltam, mire kiderült. És kislány! Olyan boldogan ébredtem...arra, hogy Peti bontja le a kiságyat... :D
potter_76

hatanyag :lol: ...hatóanyag akart lenni
potter_76

Anita,
ez gyors volt! :lol: Köszi szépen, gyönyörű baba!
potter_76

Ági!!!

Mentek a képek a gyönyörűséges Boti babáról!!!

Én nem tudom mi a bajom de az orvosok sem tudják!!! :shock: Nem csak felkszem mert azs em jó hosszú távon,szoktam kicsit tornázni is felkelés előtt.Meg óvatosan mozogni.De isten igazából a derekam már sokkal jobb,csak a lábaim nagyon fájnak.Még a cipőmet is alig tudom bekötni. :twisted: :twisted: Járok erre a elektromos kezelésre,de néha sokkal jobban fáj mint előtte.Ezek nem meg bolygatják az ideget és azért fáj ennyire.Most voltam az 5 kezelés de nem javúlt.Még 5 van. 20-án megyünk egy dokihoz a Honvéd kórházba.Reméelm Ő jó lesz.Igen van itthon Voltaren dolo,abból szoktam bevenni.
csanita

Hi!

Anita!

Köszi a képeket és a jó hírt! :D

Beu! Nagyon szép Boti!! Örülök, h minden rendben van!!
lara26

Beu, de jóóóóóóóóóóó! alíg várom, hogy mesélj!!!!!!

Vica, az én is régóta Lucát szeretnék. Édsapámnak nem jön be. :) És a férjemnek sem nagyon. :(De majd én még harcolni fogok érte. Még a Sára is tetszik, de nekik az még kevésbé.....
Na de sajnos messze vagyok még ettől.
Lehet, hogy egyszerűen Júlia, Anna lesz. Közkívánatra. És remélem jövőre megszületik. :)

Ági, ezek szerint boldog lennél, ha máris jönne a kislány!!!! Reméljük nem várat olyan sokat magára, mint Peti.

Anita, akupunktúra esetleg???
pihi

Vica,
ja most látom a neveket... :oops:

Pihi,
nem lenne rossz... :D
potter_76

Beköszöntött barni.....:( Na, nem lepődtem meg! :) csak megint 5 nap barnázás. Utálom :evil: :evil:
pihi

Azért mekkora üzlet van a meddőségben! :?
pihi

Csak próbálok,mert át állítottam az órát!!Kiváncsi vagyok sikerűlt-e???
csanita

Milyen ügyes vagyok!!! :wink:
csanita

Sziasztok!

Kisbabát szeretnénk!

Lenne egy kérdésem!

Hőmérőzésnél mire kell figyelni? Milyen hőfok az optimális?
kicsi moncsi

Monyo!
Először is hatalmas gratula!!!!

Angel!
Ne tessék titokzatoskodni!

Kamilla!
mennek a drukkjaim!

Beu!
Hiper szuper hogy hazamehettetek! Nagyon édes Boti baba!!!

Ági!
Kívánom hogy álmod teljeseüljön!!!

Pihi!
Nem jó ez a barna... :cry:

Moncsi!
Van pár sorral lejjebb hőmérős topic, ott minden telmondanak neke d acsjaok, meg össze is vannak gyűjtve az infók a amásik hőmérős topicban. Mindenkinek más a hőgörbéje. 3 hónapig mérd, utána látni fogod, hogy hogyan alakul a tied.

moni

Moni!
Köszi a választ!Jó egészséget kívánok neked és a kicsinek!
kicsi moncsi

Halihó lányok!

Tegnap sz.rakodott a net, vagy inkább úgy mondom, hogy egyáltalán nem működött!

Monyoka!
Gratulálok! :)

Kamilla!
Neked mára az összes drukkom elküldöm!
++++++++++++++++++++++++++++ és még van ott ahonnan ezek jöttek :)

Vica!
Mikor tudjátok meg, hogy Nyuszika lába között mit rejt? :)

Brazília azért nagy élmény, vagy így vagy úgy.
Kicsit veszélyes, de kalandos és gyönyörű!

Angel!
Én is én is kíváncsi, hogy mi van veled!!!!!

Tegnap derült ki, hogy párom éjszakás lesz a jövő héten :evil:
pont mikor pé környékén leszek :(
Na sebaj, majd azért megoldjuk valahogy :oops:

Anita!
Sajnálom ezt a fránya fájást, meg azt is, hogy a dokik nem tudják mitől van! A vasalós módszert nem próbálod ki? Bár gondolom mindenkinek jobbnál jobb ötletei vannak :)
Ha én mindent bevennék, amit babaügyben javasolnak, tuti valami mérgezést kapnék :)
A vasalót legalább nem kell megenni :lol:
sonjus

sziasztok.

nagyon szepen koszonom a gratulaciokat.igazan meghato hogy meg mindig emlekeztek ram hisz mar nem tartozom ide.
hetfon hivnak a dokitol hogy mikorra kaptam idopontottt.
termeszetesen majd jovok hogy mi volt.

addig is mindenkinek mennek a drukjaim.ha nekem most sikerult aakor mindenkinek fog.

Kép
monyoka

Sonjus!!

Küldtem priviben képeket!!!

Nem próbáltam ki,mert szigorúan meg van tiltva,hogy meleg érje,nem is fürödhetek,csak tusolok.Mert állítóag ha gyulladás van arra nem jó a meleg,csak rosszab lesz tőle.De azért köszi aranyos vagy.
DE most úgy érzem mintha kicsit javúlt volna,éjjel tudtam laudni,nem ébredtem fel.Jó nem az igazi de talán hatnak a kezelések is.

Pihi!!

Jó sokáig dolgoztál tegnap!!!!

Kamilla!!

Mennek a drukkok!!!!!!!!!
csanita

Anita!
Köszi a képeket! Szép baba! :)
Na jól van, ja javulsz az már jó jel! :)
(a vasalós trükköt azért mertem ajánlani, mert anyunak bejött)
sonjus

sziasztok!

Anita, öt-fél hatig minden nap itt vagyok. :(
Hírdetnek nálunk állást, ha valakit éredekel! :)
pihi

Sziasztok!

Jaj lányok NAGYON NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖK NEKTEK mindent!!
Először is a drukkokat, aztán a gratulációkat, no és a bókokat :) :) :) Éreztem, hogy velem voltatok :) :) :)
Hazajöttünk, kezdjük megszokni egymást, eddig a mai nap lekopogom egész nyugodt, pedig SZAKAD AHÓ!!! :shock: :shock: :shock:
Ígérem jövök a történettel is, és mesélek még, most csak benéztem, ha valaki a gép előtt talál, lecsesz :)
Egyébkénh hihetetlen dolog, teljes szívemből kívánom mindenkinek hogy élje át mihamarabb ezt az egészet, akár először, akár többedszer :) :) :)
Egyébként jól vagyunk, minden rendben, van tejci, szeret is cammogni rajta, szépen apránkét gyarapodunk.

Ancsa!
Aranyos vagy, Te egészen kitatrtóan vártál bennünket, akkor már csak kb 40 perc volt hátra, amikor elmentél aludni :) :) köszönöm a képet :)

Ági! :)
Átaludt éjszakák :) :wink: :wink: köszönöm!!!!

ANITA!!!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, HOGY TUDÓSÍTOTTÁL A LÁNYOKNAK!!!

NA megyek meglesem :)
Sziasztok, szép napot mindenkinek!!!

Beamama
beuka

Beuka!
Nagyon jó hallani hogy minden rendben.Tényleg boldog vagy,érzem.Nagyon happy vagyok ettől most én is.
Ha tudsz gyere egy kicsit mesélni.:)

Puszi
breni

Sziasztok!

BEU!!! :D
De jo hogy mar otthon vagytok!!! :D Kivanok nektek nagyon sok boldogsagot,egeszseget...minden jot!!! :D
Igen!Szoritottam nagyon!!!! :D :D
Majd varjuk a tortenetet meg sok-sok kepet!!!

Vica!
Szep neveket valasztottatok Nyuszinak! :D

Angel!
En most ugy erzem hogy sikerult kicsit lehiggadnom!Nem eroltetem a dolgokat!Szeretnem nagyon ha meg iden sikerulne tul lenni rajta de ha januar lesz belole azt sem banom!Viszont csak januarig vagyok turelmes!En hiszek a joslatokban meg ilyesmikben,es egy joslat szerint a masodik babam kislany lesz!Erre januarban van eselyem a kinai naptar szerint!Meg majusban,de en bizok a januarban!
Gondolom most neked is lassan telik az ido!

Anita!
Ez igazan jo hir hogy javulgatsz!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Beu! Nagyon örülök Nektek.
Szívből kívánok nagyon-nagyon sok boldogságot! Boti egy Tündérke!

Na, én átestem a tűzkeresztségen....... De legalább már tudjuk, hogy mi a gond. Szóval az istennnek nem akart bemenni a katéter, úgy kellett kitágítani, hogy fel tudja rakni. Mondta is, hogy ezen nem csodálkozik, hogy nem tudtak átjutni a kiskatonák. Na, de most már ot vannak!

Ja, és apa kitűnőre vizsgázott! 70milla a múltkori 30-hoz képest.

Köszi a drukkokat mindenkitől.
Pussz!
Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Köszönöm a képet Boti babáról.

Beu!
Mégegyszer nagyon gratulálok. Olyan kis szép, formás fiúcska. És tényleg milyen sok haja van...

Monyoka!
Neked pedig a csíkhoz gratulálok, vigyázz magatokra!

Kamilla!
Drukkdrukkdrukk!!! Ap ügyesen teljesített :)

Kata!
Sajnálom, hogy megjött, de ikertesódnak nagy-nagy gratula! Reméljük gyorsan követed és az uncsitesók közel egyidősek lesznek!

P.Ági!
Peti édes, hogy ilyen kis türelmes bébi. Pécsi úthoz majd kitartást, ha ilyen "jó kis" viszonyok között kell autókáznotok.
Köszi az érdeklődést, jól vagyunk.

Hasam még mindig feszülget. Tegnap voltam megint a dokinál. Azt mondta, hogy magnéziumot kell szedjek, attól elvileg el fog múlni ez a feszülés. Volt uh is:
15*10mm-es szabályos petezsák, benne 4,5mm-es szikhólyag. Hurrá :) Méretei alapján (és szerintünk is) 5 hetes a kicsike.
szonibaba

Beuka!
Gratulálok még egyszer és a jókívánságokat kívánók közé csatlakozva, mindenféle jót és egészséget kívánok nektek én is!
:) Küldök egy virtuális puszit Boti baba talpacskájára!

Kamilla!
Hűha, akkor mostmár tutkóra minden rendben lesz!
Szórítok továbbra is!!!!
sonjus

Sziasztok!

Beu!

Jajj, de nagyon örülök, hogy itthon vagytok, épen, egészségesen!
A tejci is biztos jó sok finomságot tartalmaz és Boti majd nő tőle, mint egy kis gomba! Nagyon jó egészséget kívánok Nektek!

Ja és még valami: Ha lesz időpd, küldd át nekem a táblát, míg nem érsz rá, majd gondozom én. Még egy hónapig úgyis itt ülök majd minden nap a gép előtt.

Anita!
Szerintem is Luca. :wink:

Sonjus!
28. héten megyek UH-ra, az még bő 3 hét. Már várom, hogy kiderüljön, hogy Luca vagy Attila. :)

Kamilla!
Az nagyon szuper lenne, ha tényleg ez volt az akadály, és most elhárították! Az mindegy, hogy Apa katonái hogy kerültek oda, ha majd először megpuszilja a hasadat úgy, hogy már egy kis élet fejlődik benne, akkor már csak azt fogod érezni, hogy ez nagyon-nagyon jó. :D
És gratula Apának!!! :wink:

Ancsa!
Nagyon jó ez a jóslat! Én 100%-ig hiszek benne! :wink:

Monyóka!
Jajj, de birka vagyok, annyiszor akartam gratulálni! Végig figyeltelek a másik topikban, nem felejtettelek el egy percre sem, és úgy drukkoltam, már az első -állításod szerint- halvány tesztnél is, mikor még képet se raktál róla. Nagyon vigyázz magatokra, és minél előbb lásson doki! Sok puszi Nektek! :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla,
ezzel megküzdöttem én is!

Érdekes, hogy épp így lett meg, hogy mi lehetett a gond, de ezt egyből át is hidaltátok! :)

Apának gratula! Ez tényleg szép!

Ezek után tuti, hogy ez lesz a te hónapod!

Ancsa,
OK értem! Úgy látszik, csak én vagyok ultratürelmetlen :?

Akkor várjuk együtt a januárt! :D

Szoni,
hű, én nagyon lemaradtam :oops:
Gratulálok, így most már nemcsak a zebrához, hanem a zsákhoz és a szikhólyaghoz is! :)

Beu :)
jaj de nagyonnagyon jó neked!!! :D

Boti nagyon édes! :D
angel37

Beuka!

Olyan jó volt olvasni a soraidat! Alíg várom a történetet. El sem tudom képzelni mit érezhetsz, érezhettek most. Gondolom a világ teljesen megváltozott körülöttetek, hiszen már hárman vagytok!!!!!!!!!!!:) :) És gyönyörködhesz éjjel-nappal Boti babában!!!!

Kamilla, drukkolok nagyon! hosszú két hét áll most előtted! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
pihi

Beumama,
sok boldogságot, bár látszik hogy már van! :lol:

Kamilla,
király, és drukkhegyek!!!!!!Holnap azért még kapd el apát, most már szabad az út. Jó, hogy elmaradt a lapar, ez nem derült volna ki.

Ancsa,
hajráhajrá a januárhoz! (A kínai naptár Petit lánynak jósolta. :) )
potter_76

Sziasztok!

Beumama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Örülök, h hamar hazaengedtek benneteket!! Ebből is látszik, minden a legnagyobb rendben!! :) :)

A páromnak is mondtam, hogy hazamehettek már! Azt kérdezte: Ilyen sokáig kell bent lenni? Mondtam: 5 nap a minimum (megfigyelés, stb...). Szóval tisztára be van sózva szegényem!
Ő is csinálna már olyant, h egyet visz (mármint engem a klinikára)és kettőt hoz haza (én és az utód).
:lol:
lara26

Sonjus!

Ha jol emlekszem szereted a pingvineket!

Ird be a keresztneved ekezetek nelkul:
http://www.star28.net/snow.html

Kicsit hosszu de szerintem tok aranyos!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Kamilla!

DE JOOOO!!!!Akkor mar csak szoritanai kell nagyon!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szoni!
Orulok hogy minden rendben!! :D
Mikor mesz megint?

Vica!
Koszi! :D En is!Eddig minden bejott belole akkor pont ez ne teljesulne? :D

Angel!
Neha nekem is nehez!De nincs mit tenni!Nem fog a kedvemert gyorsabban telni az ido! :roll:
Akkor hajra januar!!!!!Az a mi honapunk lesz!!!!!!!!!!!! :wink: :D

P.Agi!
Annyi a bajom ezzel a naptarral hogy nem tudom mi szerint nezzem!A mar betoltott kort,vagy az az evben betoltendot vagy ????(Ami a nekem tetszot mutatja! :lol: :wink: )

Lara!
A mi korhazunkban 4napot kell bent lenni ha minden ok! :D
Hamarosan ti is atelhetitek ezt!Drukkolok nagyon!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Anita!

Köszi a képeket és a jó hírt!
Beu! Nagyon szép Boti!!
Jajj, de nagyon örülök, hogy itthon vagytok, épen, egészségesen!

Monyo!!

GRATULLÁLOK!!!!!

Kamilla, drukkolok nagyon! hosszú két hét áll most előtted!++

Bocsika de mennem kell megyek BABÁZNI :D :D !!Csak este érek haza :lol: ,alig várom hogy lássam a Barbi babát!!
Sajna nálam a helyzet :( már van egy kis barna,ez a hónap se jött össze (bár mig nem jön meg nem adom fel de napok kérdése :( ),pedig most nagyon biztam benne!! Na de nem akarok nyavalyogni !!

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Ancsa!
Legközelebb 3 hét múlva kell mennem, addig vérvétel, ekg, fogászat, védőnő a program, hogy ne untakozzak :)
szonibaba

Sziasztok lányok! Kép
Elnézést,hogy csak igy ide irok! :oops:

Beuka!
Teljes szivemböl szeretnék gratulálni!
Jo egészséget és sok boldogságot kivánok nektek! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Ritkán írok nektek, de olvaslak folyamatosan. Most muszáj írnom :D .

Beu nagy gratula nektek, egészséget nektek, Botinak gyönyörű gyerekkort, gyönyörű életet!!!!

Amikor utoljára írtam nektek, akkor eléggé kétségbe voltam esve, nem voltak túl biztatóak a véreredményeim. Utána elmentem orvoshoz és azt mondta nekem, hogy ilyen hormonszinttel kicsi az esélyem a teherbeesésre.Kezelést írt fel.

Úgy éreztem ez nem az én hónapom...de arra gondoltam csak akkor hiszek az orvosnak ha a saját szememmel látom ezt.

Azonban késett a menzim, teltek a napok és semmi jelét nem mutatta érkezésének. Remegő kézzel teszteltem, már jó pár napja késett és ez nálam nem megszokott dolog. Pozitív lett és egyszerűen nem akartam hinni a szememnek, azt hiszem azóta sem fogtam fel....

Lányok kell reménykedni (na és persze szeretkezni :D ) és nem felvenni a sok okos doki tanácsát. Biztos tudnak ők sok mindent, de egy baba megfoganhat akkor is ha nem úgy látják ők....És persze pozitívan kell hozzáállni!!!!

Kívánok sok zebrát ebbe a topikba, küldöm a pozitív energiákat.
Vendég

Móni, szinte egyidősek vagyunk :) .Hogy érzed magad.Tünetek?
Vendég

Sziasztok!

Bea :D Gratulálok a babához! Sok boldogságot és tejcsit kívánok! :!:

Móni, Emese, Zsanett :D Gratulálok a zebrához! Boldog pocakosodást!

Sajnos lassan indulni kell Szegedre, így csak pár sort:

Bocs,hogy így eltűntem, de csak pár hetem volt mindent beszerezni Kismanómnak, mert a 3 héttel ezelőtti vizsgálaton mondta doki,hogy legkésőbb holnap be kell feküdni a kórházba és már haza sem engednek. Kicsit meg vagyok szeppenve,
elvileg azt beszéltük, hogy 28-32.hétig kell befeküdni, de a
méhnyakcsatorna doki szerint hajszállal rövidült, 1,5-2 cm közt van,
méhszáj zárt, görcs nem volt már 3 hónapja egészen tegnapig :( kétszer görcsölt, de remélem ,csak azért,mert a szőrtelenítés közben túl soká voltam kényelmetlen pozícióban), de biztonságképpen be kell menni.
Ami jó hír, hogy Babó jól van, kb 800 g-ra becsülte a súlyát 3 hete, minden
értéke megfelel doki szerint a 26. hétnek, csak a fejszélessége kisebb,
de szerinte ez nem baj, mert a medencevégű babákra ez jellemző.
Úgyhogy megnyugodtam kicsit. De azért kicsit sokkolt az a legjobb
esetben is 11+1 hét a kórházban. Valszeg császár lesz, nem lesz helye
befordulni, már 3 hónapja medencevégű. A cél, hogy minél tovább
bentmaradjon. Meg persze ,hogy én is jókedvű, nem szontyi anyukája legyek, még ha ott is kell maradnom :)
Picit azért reménykedek, hátha hazajöhetek :)

Puszi mindenkinek!

Kép
nolina 25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?