Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Monyoka!
NAGYON-NAGYON ORULOK EN IS!!!!!! :D SZIVBOL GRATULALOK!!!!! :D :D Vigyazz nagyon magatokra es varjuk majd a beszamolot!!!!!

Csanita!
Sajnalom hogy nem javul a helyzet! :( Remelem holnap mar minden rendben lesz es megcsinaljak a vizsgalatot!!!!
(nem kaptam meg a kepeket :cry: )

Reni!
Remelem en is hogy csak ennyin mulik nektek a baba!!Szoritok nagyon!!!!!!!

Sonjus!
Akkor tenyleg izgalmas volt a nyaralasotok! :lol: :( Szerencse hogy epen megusztatok!
Nekem lapar ugyileg annyi van most hogy ha majd megjon utana megyek a dokihoz megkerdezni hogy mikor vallaja el!Mi szeretnek decemberben a ket unnep kozott,de erre szerintem nem sok esely van! :(

Kamilla!
Remelem honapra szep nagyra nonek a tuszok is meg a nyh is hogy megkapjad a szurit! :D Aztan majd sporoljatok szombatra!! :wink:

Vica!
Igertel nekem pocakfotot,de nem kaptam! :( :( :(

P.Agi!
Nagyon edes lehet Peti baba!! :D :D :D Es mar 5honapos :shock: Nagyon gyorsan megy az ido!Majd megfordul ha mar kedve lesz hozza! :wink: Fogacskaja nem jon meg?

B.Agi!
Mar csak 2nap apa nelkul!!! :D
Surun kell elmennie?

Editke!
Magadrol nem is irtal! :(
Biztos sokat dolgozol meg mindig! :(

Lara!
Sajnalom hogy megjott! :(
Nagyon szoritok hogy ebben a ciklusban megfoganjon a babatok!!!!!!!!!

Moni!
Hogy vagytok? :D

Szano!
Sajnos en nem tudok neked segiteni!
Regota probalkoztok?

Akinek esetleg nem irtam :oops: !

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt!

Monyoka! Micsoda jó hír! gratulálok! Mesélj valamit, mi történt az utóbbi időben Veled? Eljutaottál végre dokihoz, vagy csak türelmesen kivártátok a babát???:)

Anita, sajnálom a hátadat. Szörnyű lehet. Tegnap óta nekem is fáj, na nemolyan nagyon, de ez is rossz.Nálam szerintem mensi közelettét jelzi. :(
Én is kérnék szépen fotót Botiról!
pihi

Monyóka!
Jaj nagyon örülök.Drukkolok hogy a doki is mindent rendben találjon.
breni

Régóta próbálkozunk, pontosabban régóta nem védekezünk. A történetem annyi, hogy mivel sosem volt teljesen rendes menstruációm - ez azt jelenti, hogy régebben pl. kéthavonta jött meg, most pedig beállt 39 napra - , ezért elmentem egy meddőségi dokihoz. Ő hormonvizsgálat után Clostylbegitet szedetett velem, elsőre terhes lettem, de a 6. héten elvetéltem. Elég fura volt a hozzáállása, úgy értem, nem tudta a nevemet, alig szánt rám időt, és pl. a vetélés után pár héttel - szerencsére nem kellett műteni - azért megkérdezte, hogy végülis ő műtött-e negem? Szóval ennyire figyelt oda, ezért keresnék most másik dokit.
Úgyhogy ha van ötletetek, örülnék neki:-)
szano79

szano!

Meddőségi központban jártál már? Pesten laksz? A Forgács intézetet tudom javasolni. Ott nem gépszalag megy, családias a hangulat.
pihi

Ez a doki pont a Forgács Intézetben dolgozik, csak a magánrendelésére jártam. Egyébként igazából egyelőre inkább sima meddőségi nőgyógyászhoz mennék, mert bízom abban, hogy sima Clostys kezeléssel megoldható a problémánk. Felmerült persze bennem, hogy meddőségi kp.-ba menjek, de utánaérdeklődtem az áraknak - legalábbis a Kaáli árainak - és kicsit elhűltem az összegektől, amivel a sima kivizsgálások járnak. A Forgácsban milyen árak vannak, amikor az ember először elmegy?
szano79

Sziasztok!!!

Na voltam Mr-en,de semmit nem láttak,szóval örülök,de akkor mi jó fene bajom van????TEgnap elmentün az ügyeletre,mert már nem bírtam,erre,szószerint semmit nem kaptam rá,még egy fájdalomcsillapítót se.Valamitől fájnia kell nem???Kész vagyok teljesen.

Szano!!!

Üdv itt!!!

ÉN ajállom neked a Forgács intézetet!!!!Igaz,nagyon sokan vannak,lehet,hogy 2-3 hetet is kell várnod,de nagyon rendesek és profi doki vannak.Itt többen jártunk már hozzá.

www.forgacsintezet.hu DR.Forgacs Vince.

Csajok küldtem mindenkinek képet aki kért!!!!!!Ancsa neked még 1X elküldtem.

Beuék jól vannak,tejci adag növöget szépen,Boti nagyon jó baba!!!Ma délután lesz még 1 vizsgálat és utána dől el haza mehetnek-e.Kicsit besárgult ,de nem vészes.

Ugye szombaton bent tartották Beut,és utána írt nekem egy sms-t!!!!
"Még nem szülünk,...........Szerintem még messze vagyunk,de bízom a frontban és Boti babában." :wink:
Ehhez képest éjjel megérkezett a Nagy legény.
csanita

Kimondottam a Forgács Dokit kérd,hogy az Ő magánrendelésére szertnél menni!!!Azt hiszem 11 E.Jól tudom,régen jártam náluk!!!

Pihi nekem van egy mél címed a vége .....@ce...Erre küldhetem???
csanita

Csajok Én elküldtem a képeket,sikítson aki nem kapta meg!!!!!!

REni,Kamilla,Ancsa TI megkaptátok????

Mert vissza nem jön,szóval nem értem.
csanita

Köszi!
És közületek jár valaki Dr. Sipos Miklóshoz esetleg? Ő is a Forgácsban dolgozik. Ha igen, mi a véleményetek?
szano79

Én nem jártam hozzá,de állítólag nagyon jó doki.

A Nők lapja fórumon is van egy olyan,hogy Forgács intézet.Onnan nagyon sokan járnak hozzá és szülnek is nála.

DE tudod ez olyan dolog,hogy kinek mi szimpatikus.Bár Forgács dokiba szerintem eddig még senki nem csalódott.És tényleg nem futó szallag.És fogja tudni,hogy ki vagy,mi a problémád.
Én csak jót tudok róla mondani,engem műtött is
.
csanita

És Forgács Dr.-nak nincs magánrendelése?
szano79

De van magán rendelése,ott az intézetbe!!!!

Hívd fel a azon a számon ami a honlapon van és kérd őt,ha szerencséd van tudsz is vele beszélni.Nekem pont sikerűlt,de ha nem,készséges az aszisztense is.Ad időpontot.
csanita

Köszi!
szano79

Szano én még ismerek egy meddőségi dokit, aki nem meddőségi intézetben dolgozik. A Margit körúton rendel. Szerintem egy próbát megérhet. Nem kell nála heteket, hónapokat várni és olcsóbb is mint egy meddőségi központ. És jófej is szerintem.
De nekem a Forgács is bejött. Csak annyit kell várni! :(

Sipiről először hallok rosszat!

Én Forgács dokinál voltam. Nekem nagyon szimpi volt. :)
pihi

Csanita!Én még nem kaptam meg a képet. :cry:
breni

Pihi!!!

Küldhetem az előbbi címre a képeket?????
csanita

Csajok nem tudom mi van,mert van aki meg kapta a képeket!!!!Elküldöm még 1X,de többet nem tudom tenni.
csanita

Jajj, igen-igen, persze!!!!!! Nagyon kiváncsi vagyok!
Köszi! :oops:
pihi

Megírnád nekem annak a dokinak az elérhetőségét, aki a Margit krt.-on rendel? A címem: malajc@freemail.hu.
És esetleg, ha tudod, azt is, hogy mennyi nála egy alkalom.

Sipos dokit illetően mostmár én is kezdek elbizonytalanodni, mert mindenki csak jót ír róla a neten. Lehet, hogy túl rövid ideig jártam hozzá, és kellene adni még egy esélyt az ügynek:-)
szano79

Csajok!

Aki kapott képet, légyszi küldje már el nekem, mert szegény Anita már 3x elküldte, de nem jött meg. Nem értem, miért???

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ja egy címet is írok: vica1982@citromail.hu

Kép
Kép
Kép
vica1982

Csajok Én megpróbáltam úgy,hogy a Párom címére elküldtem,mert hátha velem van a baj,de oda lemnetek a képek.

Mérges vagyok!!! :twisted: :twisted:

Boti baba nem akarja,hogy meglássátok. :roll:

Pihi!!!SOS!!!!

Megkaptad?????
csanita

Szano,

megírtam priviben.

Anita, még nem kaptam semmit! Elküldenéd a pihike@gportal.hu-ra is! köszi
pihi

Vica!!!!

A citromail nem így van??citrommail???(bocsi ha hülyeséget kérdezek???)
DE ÉN annyira küldeném a képet!!!!Most mit csináljak???

Ha ide felteszek 1-et,azt le tudjuk majd venni????

SEGÍTSETEK!!!!!
csanita

Anita, csak egy m a citromail.

még én sem kaptam meg! :(
pihi

Vica!!!

Elküldtem privibe,Pihi neked is most küldöm.Hátha....
csanita

Sziasztok!

Anita!
Nem semmi azert hogy senki nem csinal semmit! :evil: Nincs meg valami vizsgalat vagy valami????
En sem kaptam meg a kepeket!
EGY OTLET:
Ha itt a babaneten probalnad elkuldeni privat uzenetkent?Vagy esetleg valaki aki mar megkapta???
Ha ide felteszed sokaig tart mire leszedik!

Vica!
Toled viszont megkaptam a kepet! :D Koszonom!!!!!!Vaaaauuuvvv!Jo nagy mar Nyuszi baba! :D

Kép
Kép
ancsa81

Latom kozben megeloztel! :lol:

Kép
Kép
ancsa81

Küldtem priviket!!!

VIca,Pihi,Ancsa,Reni!!!!!

Valaki megkapta??????

Mert kezdek zizi lenni. :twisted: :twisted:
csanita

Megkaptam!Nagyon édes!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Köszi Antia! :)
pihi

Jaj de jóóóóóó!!!

Végre!!!! :D :D :D
csanita

Vica! Én is kérek képet! ez nem ér! :D
pihi

Anita!
IGEN!!! :D MEGKAPTAM!!! :D KOSZONOM!!!!! :D
Annnnyira edes kisfiu Boti baba!!!! :D
Megegyszer GRATULALOK Beueknak hozza!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Anita!

Akkor itt is írom, hogy megkaptam. Aaaaaanyira édes baba ez a Boti!
:D :D :D :D :D

Ancsa!

Köszi! :oops: Alig várom, már, hogy végre megtudjuk, hogy mit rejteget Nyuszi a lábacskái között. Biztos unja már ezt az állatnevet. :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szano!
Sajnalom hogy elvesztetted a babat! :(
Remelem mostmar jo kezekbe kerulsz es jon a golya hamarosan!!! :D

Vica!
Ne haragudj hogy nem valaszoltam,figyelmetlen vagyok! :oops:
Mostanaban nem sokat jarunk oviba mert vagy beteg vagy szunet van!Az utobbi idoben sajnos megfordult az allapot! :( Szereti az ovit csak en is legyek ott vele!Mar ketszer olyan sirast csinalt hogy bogve jottem haza! :cry: Most egyenlore bevalik a taktika hogy igerek neki Kinder tojast ha nem sir es eddig bevalt! :wink:
A szulinap jo volt!Orult nagyon az ajandekoknak!Az album vegen van nehany kep rola:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=8521

Kép
Kép
ancsa81

Na erre az izgalomra megyek és eszek valamit.
csanita

Helló Csajok!

Monyóka!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vica, Ági!

Tejláz (népies néven :)): elzáródott tejcsatorna, amit piros folt jelez a mellen, és fáj a mell (nem úgy, mint mikor marhára tele van) és lázas is vagy.

Anita! (vagy Vica)

Küldtök nekem is fotót Botiról?

Ági!

forgolódás: Bendi egyszer kb. 1 hónapja megfordult a hasáról a hátára, aztán tegnap is megtette egyszer. :) Lehet, hogy hangulattól függ a dolog?? :?: A földön szoktam játszani vele ilyen forgolódósokat.

Betti
betti73

Ancsa!

Megnéztem a képeket! Tök jók az ovis képek! Marci nagyon fotogén, olyan aranyosan tud mosolyogni. Jól összekente magát a tortával. :D
remélem még sokáig beválik a Kinder tojásos módszer. :lol:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!!!

Priviben mentek a képek!!!!

MI nem kaphatnánk Bendiről képet????Én olyan de olyan régen láttam!!!!
csanita

Csanita!
Nem jött át!
Légyszi valaki dobjon egy képet!
Aztán majd mesélek, de most mennem kell!

Kép

Kép
kamilla306

Nagyon édes Boti baba!!!

Anita!

Küldök fotót! :)

Betti
betti73

SZiasztok, újra itt, benéztem!

Beu,
gratulálok Boti babához! :D :D

Vki átküldené nekem is a képeket? Köszi!

Monyókám,
így legyen, gratulálok hozzá! :D
Két csíkod van? :wink:

Kamilla,
megvolt az inszem???

Nem nagyon tudtam visszaolvasni...
Mi újság van még a topicon?
angel37

Sziasztok!
Szia Angel! Te hol jártál? Mi zujs?

Inszem holnap lesz, mert egy 25mm-es és egy 21 mm-es tüszőm van, de szombatig már nem bírták volna ki, úgyhogy előre lett hozva. Tüszőrepiszurit már megkaptam. MNYH-t nem is kérdeztem, de biztos jó, ha megcsinálják holnap.

KÉREK BOTI KÉPET!!!!!
kamilla306@freemail.hu

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK! :)

Betti
betti73

Monyóka!
Gratulálok neked! Pihenj sokat!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
messze északon, nem is megyek arra soha többet! :roll:

A mnyh biztos oké! Drukk a holnaphoz! :)
angel37

Szia Angyal! :D
Orulok hogy latlak!!!!!! :D
Messze eszakon?... :?
Latom sikerult elkuldenem a Boti kepeket! :D Azt hittem hogy nem fog sikerulni!
Nalam a helyzet:majd mensi utan akarok menni a dokihoz hogy decemberben mikor vallana el!
Te?Szeded a bogyokat?Hol tartasz most?

Kamilla!
DE JO!!!! :D Jo nagyok lettek!!!Drukkolok nagyon holnapra!!!!!!!!!!!
Ikrek???? :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Vica!
Hat en is remelem!!!!!! :lol:
Nyuszinak megvan mar a neve???
Mikor mentek UH-ra?4D-re szeretnetek menni?

Kép
Kép
ancsa81

hello Lányok!!

Kamilla!! Nagyon nagyon drukkolok!!!!!Rajtad a világ szeme!!!

Beu! nagyon édes a kis Boti!!! Mit mondanak kire hasonlít? :lol: :lol: :lol:

Monyoka, nagyon gratulálok!!!

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?