Új privát üzeneted érkezett!

Reni,
Nolina már régen írt. Asszem már túl van a félidőn. Sövénye van, de nem tudta pontosan, hogy milyen. Az anyukájának asszem teljesen kettéosztotta a méhét.
potter_76

Csajok,
most lelépek. Mindenkinek kellemes 7végét.
Ja, és akinek aktuális: valszeg megszínik a szocpol januártól...
Sziasztok
potter_76

szűnik
potter_76

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a szülinapi köszöntést Mindenkinek! :D Olyan izgalmas napokat élünk most, hogy hamarosan megszületik Boti, hogy nem is csoda, hogy nem figyeltétek a szülinapomat. :wink:

Beuka :D
Reméljük Boti baba hallgat a mamira és tényleg elindul kifelé még ezen a héten, hogy apával együtt mehessetek hármasban a kórházba. Mennek a drukkok! Az lenne a legjobb, ha ezt az üzenet már csak utólag olvasnád el, amikor kijöttök a kórházból jövő hét vége felé. Biztosan nagyon ügyesek lesztek, mennek a drukkok!!!!

Emese! :)
Merre jársz a ciklusban? Hányadik dpo-n? Ha már a finishben vagy, akkor nagyon bíztató a hőd, hajrá maradjon ilyen szép magas!

Breni :)
Remélem, hogy ha tényleg ott van az a sövény, akkor gyorsan eltávolítják és már jöhet is a baba.

PotterÁgi :)
Jó volt olvasni ezeket a zebra-bejelentő idézeteket. Remélem itt is beindulnak hamarosan. Lara szinte biztosan babás, már nagyon várom a hétfői tuti zebrás bejelentkezését. Remélem Emese is nagyon esélyes.

Sziasztok
B.Ági
buboskemence

Potter Ági!
A szoc.pol megszűnés alatt az első lakás vásárlásakor a gyerekre járó állami támogatást érted? Az nagyon csúnya dolog lenne. Mi most veszünk lakást, már nagyon várjuk a bank visszajelzését, már múlt hétre igérték a hitel elbírálását, de azt mondják, hogy feltorlódtak a hitelkérelmek. Mi is felveszünk 2 gyerek után szoc.pol-t (vagyis megelőlegezőt, mert gyermek még nincs nálunk). Nagy segítség.

Jó hétvégét Mindenkinek
B.Ági
buboskemence

Sziasztok!
Nem tudtam visszaolvasni.
Lóg a belem. Napi 12 órázok.

Beu! Szorítok! ++++++++

Lara! remélem +lesz a teszted!

Jó hétvégét mindenkinek.

Pussz!

Kép

Kép
kamilla306

Hi!

Beu!

Ha gondolod megírom sms-ben neked a tesztem eredményét.
Nem érzek semmit sem. Lehet, h csak a gyógyszerek miatt van fenn még a hőm. (mai hőm: 37.2).

Szoni, Haga!

Izgulok értetek és persze mindenkiért aki babát szeretne!!!

Kép
lara26

Sziasztok!

Még itt vagunk :) Egész nap elvoltam. Felmostam, bementem a munkahelyemre, kaját vittem a leendő apukának. PRóbáltam jó sokat "talpon" lenni :lol: :lol:

Pihi!
Na de nem azért hiányoltalak ám csak, hogy nekem drukkolj (egyébként nagyon nagyon köszönöm!!!)
Nálad mi újság?

Reni!
A hormonok nagyon jó hír!!! A sövény viszont nem :( nekem is csináltak volna histeroscopiát, csak épp lett egy zebrám :) én akkor úgy emlékszem azt mondta adoki, hogy eléggé átfogó vizsgálat, szóval szerintem jó, hogy bevállalod, meg fogsz nyudogni, hogy nincs semmi baj :) :wink: Ráadásul meglesz a kiskatina vizsgálati is, tök jó!!!
Köszönöm a drukkot, és én is viszont küldöm!!!

Vica!
36 nap (már csak 35 :wink: :wink: :lol: )

Emese!
Hő! Nagyon jó! Miért lenne baj, hogy 2-vel mérted? Biztos ami biztos!! Nagyon drukkolok!!! Hogy sikerült a vizsga???
Holnap mész UH-ra ugye?

Kági!
Jó utat Egerbe! Biztos élvezni fogja Peti!!! Most veszitek meg az autót is??? Tök jó, hogy beraktad a zebrás hozzászólásokat!!!!

Bági!
Jaj elpirulok, ha ilyet írsz, hoyg miattunk vannak most izgalmak :oops: :oops: köszi :) nagyon jól esik!
De még rajtam kívül nagyon sokmindenkinek kell a hétvégé szorítani :) Jó kis szorítós hétvége lesz most :)
Mi is felvettük a megelőlegező szocpolt. :) sokat segített, az biztos. Ha meg ís szűni, mivel Ti már elindítottátok meg fogjátok kapni szerintem.

Kamilla!
Jaj ne dolgozz annyit. Úgy sajnálom. A bébi nem tud megkapaszkodni a lógó beleken :( Neked most azért (is) drukkolok, hogy javuljon a helyzet!!!

Lara!
Drukkolok továbbra is :)

Anita???

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Csak így kutyafuttában beköszönök, mert van egy icipici időm.
Még pár nap és talán tesztelhetek.

Beuka! Látom, már nagyon a finisben vagy, gondolok rád a következő napokban. :wink:

miniliza

Sziasztok!!!

Beu!!!

Hát Én már nem hagyatkozom jóslásokba,mert Én azt hittem Boti ilyenkor már rég ide kinnt lesz.De szerintem nem kell hétfőn befeküdnöd,már bent lesztek. :lol: :wink: Legalábbis remélem. :wink: Jaj de izgi!!!!Már annyira várom az öröm hírt!! :) :)

Ági!!!

JÓ pihenést,akkor haza már az új verdával jöttök???? :lol: :lol:

Pihi!!

Tessék gyakrabban is jelentkezni.

Jaj csajok akinek nem írtam ne hargudjon,de alig tudok űlni.Helyzet katasztrófális.Vagyis a derekam nem fáj,most azon agyalok mi van ha nem is attól van.Iszonyastosan fáj,nem tudom leírni mennyire.... :oops: :cry: :cry:
Ma úgy vánszorogtam haza az orvostól is.Nem tudom mi lesz,kedden MR,legalább annyi,hogy kiderül mi van vagy van-e eggyáltalán valami??Ilyesztegetett a doki ma a kórházzal. :roll: :roll:
Na nem nyavajgok tovább,hiszen nem ide való téma.

Pusszantás mindenkinek.
csanita

B.Ági!
Az a vmi, amit kérdeztél nem tudom, hogy mi, de ma vagyok (voltam) a 31. napon. Ez még egyelőre nem jelent semmit, mert 27-32 nap között szokot megjönni. Hasikám továbbra is fájdogál, ezért nem nagyon reménykedem.

Anita!
Ez katasztrófa, hogy így fáj. Nem mondanak semmit, hogy feküdj így vagy úgy? Vagy üljél, álljál, stb., hogy jobb legyen? Kórház alatt mit értett a doki?
Ne hülyéskedj már, hogy nem ide való táma! Itt nem megosztunk mindent, ami történik velünk?

Erről jut eszembe!
4-es lett a számtech vizsgám...hurráhurrá!

Beu!
Igen, holnap este megyek dokihoz, de, hogy uh lesz-e azt nem tudom, azt csak én kombináltam össze. Persze, ha megjön, akkor semmi nem lesz, max. belenéz a papírjaimba és megbeszélünk egy újabb időpontot-gondolom.
Fájásaiddal mi a helyzet? Már olyan izgatott vagyok én is miattatok!!!

Miniliza!
Neked is mennek a drukkok, hogy egy jó kis teszteredménnyel gyere néhány nap múlva!!!

Lara!
Továbbra is drukkoldrukkoldrukkol!!!

P.Ági!
Szép hétvégét Nektek is. Peti sztem végig fogja aludni az utat-legalábbis ha szerencsétek van!
Gyere és számolj be az újszép attóókáról!

Jó éjt Mindenkinek!
szonibaba

Sziasztok!
Visszaolvasni nem tudok, de azt láttam, hogy se Angel, se Kamilla nme járt sikerrel, amit őszintén sajnálok!

Ma voltam UH-n, UH szerint 6 hetes vagyok, már látszott a szívdobogása! Nagyon boldog vagyok! Ha lesz időm majd bescennelem a képet.

moni

Szép szombat reggelt mindenkinek!

Beu, Vica!

Hát érdekes dolog, hogy van ikertesóm. Én szeretem ezt az állapotot, de nem szeretném ha iker gyerekeim születnének. Kicsinek mindig egy kalap alá vettek minket. Úgy gondolták sokan hogy még a személyiségünk is ugyanaz, mert egypetéjüek vagyunk. Pedig ez tévhit. Teljesen különbözőek vagyunk, nem is érezzük meg ha a másikkal történik valami. Ez olyan mintha v.kinek van tesója, csak mi egyidősek vagyunk ( na jó én 5 perccel idősebb).
Az esküvőt április 7-ére tervezzük, a tesómék meg júni 2. Sőt ők is próbálkoznak már babával.

Csanita!

Ha a derekadtól van akkor nem tudsz ülni( sőt elvileg nem is szabad, mert olyankor megtörik), és menni is alig. Mikor nekem volt lecsipődésem, akkor még a bokám is zsibbadt és Wc-n is alig tudtam ülni. Remélem minnél hamarabb meggyógyulsz belőle.

Móni!

Gratula!

Lara!

Mizujs? Tüneteid nincsenek?

Nekem a hőm reggel 36,9 volt, és annyira el kezdtek fájni a cickóim és úgy megnagyobbodtak, hogy hihetetlen. Szóval még nincs itt az ideje, de lehet hogy meg fog jönni.

Kép
kata05

Szép jó reggel Mindenkinek!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert robogok a suliba.

Moni!
Nagyon örülök a kis szivecskének, gondolom Neked is jó volt látni :)

Kata!
Ez a hő még lehet magasabb. Vagy nem, lányok? Hátha nem a mensi miatt fájnak a cicijeid.

Helyzetjelentés Nálunk:
Nem tudok semmi frappánsat és később jól idézhetőt, így csak tömören. Mai hőm 37,1, tesztem eredménye: egyértelmű pozitív :)
Nem bírtam tovább és hőmérőzés után megcsináltam.
Este megyünk a dokibácsihoz, majd jövök, hogy mi volt.
Most nem bírok magammal, hogy fogok én így végigülni 4óra makroökonómiát?
szonibaba

Szonibaba!

Hatalamas GRATULA!!!!!!! Úgy örülök!!!!

Kép
kata05

Sziasztok Csajok!

Ezt már szeretem, ilyen jó hírekre öröm jönni!!!!!!!!!

Móni!

Nagy nagy gratula a szivecskéhez! Apa is bent volt? Nagyon várjuk a képet is! :D :D :D :D :D

Emese!

Neked is óriási gratula!!!!!!! Látod megérte visszajönni a topikba, szerencsét hozott! Nagyon örülök!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kata!

Mensi előtt 5 nappal feladni? Ez nem ér! Míg meg nem jön, mindig van remény, tudod! Drukk!!!

Liza!

Neked is drukk!

Anita!

Hát ez iszonyatos lehet, hogy ennyire fáj. Nagyon-nagyon remélem, hogy ma reggelre már jobban érzed magad!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Vica!

Én nem adtam fel az nem is én lennék, csak a tényeket mondtam el.

Kép
kata05

Hi!

Szoni!

Gratulálok a számtech vizsgádhoz, DE legfőbb képpen a pozitív tesztedhez!!! :D :D :D

Móni!

Gratu a szívhanghoz!! :D :D :D
Kérjük az első sztárfotót is!

Nekem a hőm 37,4. Szerintem csak a gyógyszerek tartják fenn a hőmet, mert semmi mellfeszülést nem érzek, de nem is görcsölök. :shock:

Kép
lara26

szia Mindenkinek !

csatlakozhatok hozzátok ?

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok!

Beu?????

Szonibaba!
GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd varjuk a hireket!!!! :D

Lara!
SOK-SOK DRUKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vvviki!
Udv! :D
Irhatnal kicsit magadrol!

Tobbieknek sok puszit kuldok!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

32 éves vagyok és április óta szeretnénk babát, a mensim júniusra állt be a fogigátló után

vvviki

Sziasztok!!!

Beuról hoztam híreket!!!

Ma mentek CTG-re de bent tartoták.Még nem szülnek,de Boti nehezen indult be és este megismétlik a CTG-t.Méhszáj nem nyílt tovább,de fel puhult.Ha bármi történés van írok!!!
Móni!!

Gratula a szívhanghoz!!!

Szonibaba!!

Hát így kell ezt csinálni!!!!Gratulálok neked is.

Kata!!!

Hát ez az!!!Ülni tudok,most pl aránylag jól.Most inkább a lábaim fájnak.De iszonyatosan.Na a wc-re ülésről Én is tudnék mesélni. :roll: De nem láttad véletlenül szerdán vagy csütörtökön azktívot.Ott az egyik zenész srácnak voltak ugyan ilyen tünetei és alig tudott menni,zsibbadt alába,bevitték akórházba és kiderűlt,hogy ülő izom gyulladása van.Na nem lehet nekem is az???vagy már csak bebeszélem mgamnak.De majd az Mr-en kiderül.(protekcióval megyek azért ilyen gyorsan sikerűlt.)
Amúgy ma 1 fokkal jobb,de éjjel aránylag alszom csak olyan 5 felé felébredek arra,hogy áj,de nagyon.Ez mitől lehet,talán addigra kimegy az injekció hatása???

Lara!!

Most TE jössz!!! :wink:
csanita

Csanita!

Nem láttam az aktivot. De neked is lehet ülő izom gyulladásod. Azért nem biztos, hogy a derekaddal van gond, mert akkor nem csak 5-kor kezdene fájni, én az ágyban nem tudtam megfordulni, kb 5 percbe került mire egyik oldalamról a másikra átfordultam. Remélem nincs semmi komolyabb!
Beunak meg nagyon mennek a drukkjaim!

Vvviki, üdv!

Kép
kata05

Anita!

Aranyos vagy hogy tudositasz nekunk!!! :D Koszonjuk!!!!
Remelem hogy minden rendben lesz Beuekkal es Boti baba rendben megerkezik!Szoritok nekik nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neked pedig mielobbi jobbulast kivanok!

vvviki!
Drukkolok hogy mar ne varasson sokaig a bebike!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Köszönöm mindnekinek a gratulákat!

Képzejétek! Üröm az örömben, hogy mától itt Sz.helyen nem lehet fogadott orvosnál szülni! Totál ki vagyok akadva! persze nem csak én, hanem mindneki! :cry: :cry: :cry:

moni

Moni!

Nagyon gratulalok en is es problema mentes pocakodast kivanok!!!!! :D
Hat nem tul megnyugtato helyzet!! :? Bizzunk benne hogy jo orvost fogsz majd ki!!!Terhesgondozasra lehet jarni kulon dokihoz?
ES AZ ELSO FOTO HOL VAN????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Moni!

Nagyon gratulalok en is es problema mentes pocakodast kivanok!!!!! :D
Hat nem tul megnyugtato helyzet!! :? Bizzunk benne hogy jo orvost fogsz majd ki!!!Terhesgondozasra lehet jarni kulon dokihoz?
ES AZ ELSO FOTO HOL VAN????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Bocsi! :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Móni!

Hogy-hogy nem lehet fogadott orvosnál szülni? Most totál kiakadtam. Bár Annát ügyeletesnél szültem Szhelyen, ez eléggé felháborít, főleg azok után, hogy a terhespatológiás ügyeletes rám sem nézett, csupán mert Szilveszter volt. Baromira mérges vagyok, bár most még nem vagyok konkrétan érintett a témában, akkor is kiakadtam.
Bocs az OFF-ért, ha esetleg tudsz még valamit írd majd meg! Köszi.
Vigyázz Magatokra!

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Melincsi!
Kinél szültél végül?
Részleteket nem tudok. Ennyi. Munkaidőn kivül be sem tehtik a kórházba a lábukat... Megtiltotta az oszt.vez. Ennyi Részletesebben a http://www.nyugatradio.hu oldalon olvashatsz. Az sem sok. Csak jó lenne valamit tenni ellene...

moni

Szép jó estét Mindenkinek!

De legfőképpen Beuéknak. Remélem jól vannak és már közel a nagy pillanat.
Beu! Ügyesek legyetek, hajrá!!!

Anita!
Köszi a híreket.
Én láttam az Aktívot, a Pély Barnának van az az ülőideg gyuszija. Én még nem is hallottam ilyenről, de ezek szerint létezik.
Mr jó lesz, ha meglesz, legalább tudni fogod, hogy mi a helyzet. Hátha mégis vmi más gyógymód kell majd.

Moni!
Ezt a "nem lehet fogadott orvosnál szülni" sztorit már olvastam vhol egy másik városról is, de már nem emlékszem, hogy hol és már akkor is nagyon meglepett a dolog. Nem is értem. Akkor most, hogy működik a rendszer? És nem lehet kiskaput találni?

Rólunk:
Megvolt az uh. Doki azt mondta, hogy még nem látszik semmi, mert nagyon pici a bébi, egyelőre csak azt tudja mondani, hogy nagyon úgy néz ki, hogy valóban terhes vagyok. Jövő héten egyeztetünk ismét "randi" időpontot, azt mondja, hogy akkor már látszódni fog a kis drága. Pihenést javasolt és, hogy ne pörögjek túl (az előző vetélés miatt). Erre nem is akarok gondolni, nagyon bizakodok, hogy nem lesz gáz.

Jaj!
És köszönöm szépen Mindenkinek a gratulákat :)

Jó éjt
szonibaba

ANNNNNNNNNNNNNYIRA IZGATOTT VAGYOK!!!!!!!!!
Anita!Nem tudsz meg semmit?????????????????????????????

Szonibaba!
Ugyes a babocatok es kapaszkodik nagyon!!!!!!!!!Meg tenyleg korai lett volna hogy latszodjon!Szalagot nem csinalsz?

Kép
Kép
ancsa81

Nem birok mar ebren maradni! :(
Jo ejszakat mindenkinek!!!

Beu!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

Jo reggelt!

Nincs meg hir Beuekrol???? :(

Kép
Kép
ancsa81

Szép jó reggelt!!!

Éjjel 1/2 1-kor megszületett Botond!!!!!!!!!!!!!!!!!!2870 gr és 50 cm!!!!!!Kicsit kimerűlten de jól vanak mind a ketten.

Innen is millió puszi nekik!!!

Majd ma hívom Beut,mert a részleteket nem tudom,éjjel már nem akartam zavarni.
csanita

jaj!!!!

51 cm!!!!!Még korán van.
csanita

Hi!

Ancsa!

Látom te sem tudsz aludni! :lol:
Én is nagyon izgulok Beuékért! :D

Holnap tesztelek! Ha negatív lesz, akkor kell mennem megint stimus szereket iratni. Szerintem ez már biztos! Semmi ingerrel képtelenség, h terhes lennék. Ezért tartottam feleslegesnek előbb tesztelni, mint holnap. Azért nem hagytam még abba az Utro-t, nehogy előbb eljöjjön a 3.cn és akkor 1 kemény hónapot várhatnánk, a stimura. Így legalább csak pár nap a csúszás!

Kép
lara26

Anita!

Mondd meg Beunak, hogy puszilom mindkettőjüket! Ügyesek voltak nagyon!! Hatalmas gratula!
Botond! Isten hozott!! Boldog születésnapot!!! :D

Kép
lara26

Hú mire ébredek!

Beunak és Botondnak hatalmas GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi Nekik!

Anita, köszönjük a híreket!

Kép
kata05

De jooooooo,vegre!!!!!!!!!!! :D

Kép

Nagyon sok egeszseget es boldogsagot kivanok nektek!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Marmint nekik! :oops:

Lara!
Nagyon-nagyon drukkolok hogy jo eredmenyt kapjal!!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
köszi a drukkot !!!!!

gratulálok Beunak !!!!!!! és nagyon jó egészséget kívánok nekik !!!!

vvviki

Beukának Hatalmas gratula!Jó egészséegt kívánok Neki,és a Babának is!
Kép

Szonibaba
Neked is nagy gratula,így ismeretlenül is!

KépKép

KépKép
okr

Beunak és Botondnak hatalmas GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi Nekik! :D :D :D :D

Szoni!!

Hatalmas gratulla neked is !!

De jo csupa jo hirekre jönni :lol: :lol: :lol: :lol: !!!
"beindult a zebraesö""hhuuuurrrrááááááááááááááá!! :wink: :wink:

Sziasztok!!
Vendég

Sziasztok!

Beuka!
Gratulálok és jó egészséget mindkettőtöknek!

Móni!
Végül az egyik rokonunknak köszönhetően Ruthner doki vett kezelés alá és mondhatom saját páciensének tekintve (legalábbis én így éreztem) mindent megtett értünk. Mi is hamarosan szeretnénk kistesót, megint a dokimhoz mennék, de nem szeretnék valami barmot kifogni szüléskor az ügyeleten. Na OK még bőven van időm, de akkor is mérges vagyok.
Gondolom lesz/van kiskapu---jó sok programozott császár, v. szülésmegindítás :( .

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Sziasztok!

Szonibaba!
Szerintem én még nem is gratuláltam neked! Akkor itt és most hatalmas gratula!

Beuka!
Nektek is! Nagyon sok boldogságot és örömet kívánok Botond babához!

Melincs!
Nem tudom, hogy mi lesz. Sz.tünk először szigorúan ellenőrizni fogják, de biztos meglesz a kiskapu, mert uyge az mindenhol van...

moni

Moni!!

Biztos lesz "kiskapu" ,drukkolok hozzá!!
Klasz a foto :wink: :wink: ,garatulálok még egyszer !!!
Nagyon vigyázz magatokra!!
Vendég

OKR!!

De örülök ,hogy benéztél gyere gyakraban ,mi van veled/veletek ??Remélem emlékszel rám?( már nem járok a másik topicba ,mert nem hömérözök).

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Beu!
Nagyon nagyon gratulálok és minden szépet és jót kívánok BotiBabához!
Ha lesz időd és energiád, várjuk ám a részletes beszámolót!!!

Anita!
Mégegyszer köszi a jó híreket.

Moni!
PiciPocaklakód nagyon tüneményes :) Már én is szeretném a miénket ilyen formában látni.

Lara!
Kérlek ne add fel! Nagyon szorítok holnapra!!!

Ancsa!
De majd szeretnék szalagozni, de még nem merem megcsinálni, mert előző bébinek is rögtön megcsináltam és ugye tudjuk, hogy mi lett a vége. Nem azt mondom, hogy amiatt, de most egy kicsit óvatosabban örülök.

Hasikám még mindig furán fájogat, mi lehet? Apa szerint lehet, hogy azt érzem, ahogy a méh alakul. Nem tudom, Szonjinál ilyen nem volt.

Edit, Okr!
Köszi a gratukat.
szonibaba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?