Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szonibaba!

Méghogy semmi extra?
A hőd, amit csak 4 napja mérsz:, azt már mutatja, h volt peteérésed ( ha az alaphőd 36,7 körül van)!
Arról viszont lemaradtál, h pontosan tudjad melyik ciklusnapra esett a pé.napja. Viszont ha a tipikus 28 napos szokott lenni 1 ciklusod, akkor a 14.cn-n volt pé-d, és a teszt a 26 ciklusnapodon már kimutatná a terhességet!!! :D

Kép
lara26

Sziasztok!!!!

MIlyen nagy csönd van!!!Biztos mindenki pihenget!!!De jól teszitek ám!!! :lol:
Apa dolgozik :cry: :cry: Egyedül vagyok itthon,persze nem tudom ezt minek írom,mikor kivel is lennék?? :( :(
Takarítok ezerrel,már 9-óta,szobákat,fürdőt,konyhát!!El is fáradtam...Még főznöm is kell,meg megigértem Apának sütök almás pitét mire haza jön.

Szonibaba!!!

Jó az a hő!!!Csak így tovább.

Lara!!!

Olyan ritkán írsz,jól vagy????

Beu!!

Mi újság?????? :)
TEgnap már 10-kor aludtam,és ugye nincs kikapcsolva a telcsim.Jött egy sms este 11-kor.Ugrottam ki az ágyból,azt sem tudtam hol vagyok,de nem Te írtál!!! :wink:
csanita

Anita!

Köszi kérdésed. Jól vagyok. 2 nap múlva kell tesztelnem. már nagyon kiváncsi vagyok! Abszolút nem érzem görcsösen a dolgot. csak izgulok, és az belefér + egészséges is egy kicsi izgi!

Beu!

Hogy elrepült az idő! Már csak 1 hét a 40 -ből. :shock:
DE jó! :D

Életjel:

Kép

Kép
lara26

Sziasztok!

LARA! :)
NAgyon jó a görbéd, és holnap tesztelsz??? DeJÓ! NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!

Emese! :)
Nálad mi újság??? NEked is nagyon jól alakult a hőd!!!! DRUKK EZERREL!!!!!

Gyertek ám AZONNAL a hírekkel!!!!

Anita! :)
Még egyben vagyunk :) természetesen azonnal írok Neked. Most már látom, hogy teljesen vaklárma volt a múlt szerdai. Tegnap éjjel nagyon rosszul aludtam, elkezdtek szerintem szétmenni acsontjaim odabenn, mert naygon fájt mindenem, a derekam, meg belül mindenem. Először azthittem fájások, de nem azok voltak.
No de ma éjjel jót aludtam, és most reggel sincs semmi extra.
De ma már otthon van apa ugye? :) :wink:

Bea

Kép
Kép
beuka

Nagyon izgi most megint a tábla teteje!!!!
JELENTKEZZETEK CSAJOK!!!

Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Én új vagyok ezen a forumon!

Vagyis tegnap már írtam a hőmérősbe, de ide is szeretnék tartozni, hisz mi is babát szeretnénk!

Junius óta olvasgatlak titeket.

Mi most léptünk a tettek mezejére. Vagyis a múlt hónapban, mert akkor volt az első próbálkozós hónapunk.

Üdv

Kép
kata05

Sziasztok!!!

Beu!! :) Igen ma itthon van Apa!!!Ma majdnem az ügyeleten kötöttünk ki.Nagyon fáj a derekam vagy 2 hete.De ma reggel extrán fájt,sőt kisugárzott a bal lábamba.Hát nem kívánom senkinek ezt a fájdalmat.Már potyogtak a könnyeim is.Aztán bekente Apuci,most már sokkal jobb.De még fáj a lábam is.Holnap megyek orvoshoz,mert ez így nem lesz jó.
Most meg megyünk a temetőbe Apa nagypapájához :cry:

Hát igen,most már mindenhol fáj,de lesz ez jobb is!!! :wink: Majd az egyik ilyen vaklárma meghozza Botit!!! :)

Lara!!!

Extra jó a görbéd!!!!Drukk a holnapi teszthez!!!!!

Kata!!! :)

Üdv itt is!!!Mesélj kicsit magadról!!!
csanita

Rólam annyit, hogy 24 éves vagyok. 4 éve ismerem a páromat. Most jutottunk el odáig, hogy babát szeretnénk.

Esküvőnk jövőre lesz, de hogy mikor az a babától is függ.

Ez a második hónap próbálkozós. Csütörtökön (19-én) csináltam egy LH tesztet és erősen pozitív volt. Úgyhogy reménykedünk. A ciklusaim általában 28 naposak, de volt már kivétel.

Beu nagyon mennek a drukkjaim.

Kép
kata05

Sziasztok!

Beuka!
Mar csak napok(orak? :D )valasztanak el titeket!!Tenyleg elvezd meg ki ezt az allapotot!!A java meg csak ezutan jon ugyis! :wink: Ugyesek legyetek!DRUKKOLOK!! :D

Angel!
Nagyon eltuntel! :(
Remelem hogy holnap reggel egy pozitiv teszt kepe koszon rank majd!!!!!!NAGYON-NAGYON SZORITOK ERTETEK!!!!!!!!!!!!!!

Sonjus!
Gondoltam rad tegnap,csak irni nem tudtam mert nem volt Babanet! :evil:
Latom nagyon jo idotok van es remelem hogy nagyon jol erzitek magatokat!!!A verseny nagyon izgalmas volt!Kiveteles alkalom volt nalunk hogy a Ferrarinak es Shuminak szurkoltunk! :? Sajnos nem nyert,de igy is emlekezetes merkozes volt!Meg is sirattam!(nem tudom nezni ha egy ferfi sir :cry: )
Majd varjuk a kepeket es az elmenybeszamolot!!!Neked is nagyon szoritok hogy mensi nelkul gyere haza :wink: :D !!!!!!

Szonibaba!
Mennyi volt a mai hod???

Csanita!
Hol tartasz a ciklusban?

Lara!
Millio drukk!!!!!!!!!!!!Nagyon jol nez ki a gorbed!!!!Olyan 'babagyanusan" :wink: :D

Vica!
Huuu!Holnap mar a 23-ba leptek!Jo gyorsan megy az ido...! :D

Editke!
Nagyon ritkan jossz!Jol vagy????

Kata!
Szia!Drukkolok hogy ne varasson sokaig a bebike! :D

Velem nincs semmi!Vegre elmult a mensim!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Kata!
Üdv itt, szorítunk értetek is!!!

Mai hőm 37,1 volt. De Apa azt mondta, hogy most ne éljem úgy bele magam, mint múlt hónapban. Azon vagyok, de persze titokban reménykedem. Még jó, hogy ma ünnepnap van és nincsenek nyitva az üzletek, mert tuti rohannék tesztért, annyira kíváncsi vagyok.

Lara!
Nagyon-nagyon szorítok, hogy holnap egy szupcsi kis teszt képével gyere!!!

Angel!
Te, hogy bírod ki egy korai tesztelés nélkül? Már csak 4 nap...drukkdrukk!!!

Beu!
Hajnalban nem bírtam visszaaludni és eszembe jutottál. Azt hittem, hogy azért jársz a fejemben, mert esemény van, de látom nem. Ennyit a megérzéseimről. Na sebaj, egyszer csak kibújik BotiBébi.
szonibaba

Sziasztok!
Sajna a héten nem tudok jönni, legkorábban csak pénteken talán. Mert holnap zh-t írni megyek, szerda-csüt. pedig továbbképzésen elszek Pesten.
1ébként eddig minden oké.

moni

Halihó!
Kép

Kata!
Üdv közöttünk :) Köszönö ma drukkokat! :)

Anita!
JAj úgy sajnálom ezt a hátfájást! Annyi minden összejön mostanában :( mielpbbi jobbulást!!! Írd majd meg mit mondott a soki!

Emese!
Akkor titokban éled bele magad, nagyon jó a hőd!!! NAGYON DRUKKOLOK! Akkor holnap tesztelsz?
Jaj olyan aranyos vagy, hogy még éjjel is eszedbe jutok :) :oops:

Móni!
NAgy nagy drukk a ZH-hoz (nem csoda, ha nem tudsz most a tanulásra koncentrálni :) :wink: )

(olyan izgatott vagyok, hogy mikor történik valami :) )
B.

Kép
Kép
beuka

Beu!

Amúgy nem vizesedik a lábad? Mert a barátnőmnek az utcsó időben nagyon vizesedett a lába és a szülés előtti nap reggelre teljesen lement róla! Nagyon érdekes volt!

Csanita, látom Bp-i vagy, mert ha kell tudok egy nagyon jó gerincorvost. Sajna nekem 2-szer volt már ideg lecsípődésem és az kegyetlen tud lenni.

Kép
kata05

Beu!
Nem merek tesztelni, mert mindig negatív és az olyan nagy csalódás. Így még van esélyem reménykedni. Meg az lenne az igazi meglepi, ha szombaton amikor megyünk a dokibácsihoz, megnézne uh-on és azt mondaná, hogy mi a probléma, hiszen itt a beágyazódott petécske.

Moni!
Ügyes legyél a zh-n!!! Én majd pénteken vizsgázom számtech-ből.

Anita!
Tényleg nézesd meg mindenképpen a derekadat, mert, hogy még a lábadra is kisugárzik, lehet, hogy vmi komolyabb?! Reumatológushoz mész?
szonibaba

Sziasztok!

Lara, köszi a választ, a linket a prolaktinos dologra.
Sajnos csak holnap megyek nőgyógyászhoz, hamarabb nem tudott fogadni és elég ideges vagyok, szeretném már tudni, hogy mi van.... :( .

Beu, könnyű szülést!!!!!!

Még egy kérdés :oops: . A méhpempőt szedi, szedte valamelyiketek?Tényleg segít?

Köszi.
Vendég

Kata!!!

Előre is köszi a doki nevét,telcsi számát vagy elérhetőségét!!!Várom!!!!!

Szonibaba!!

Körzetihez megyek,aztán gondolom ad beutalót,mert anélkül nem lehet menni reumatológushoz.Vagy igen????Nagyon fáj,de tulajdonképpen a derekam nem is annyira,csak bizonyos mozdulatoknál,hanem alábam,hát nem részletezem.Most este hátrafelé mászva tudtam leszállni az ágyról.Mókás volt.... :cry: :cry:

Beu!!

Igen valahogy most minden összejön,de remélem majd jönnek a jók is.(Én is izgatott vagyok ám!!!) :wink:

Ancsa!!

Alapjába véve szülés óta ez volt 2 normális ciklusom,amire azt mondom,hogy oké.POntosan jön meg,aminek roppantúl örülök.Ma vagyok a húúú hányadik napon is???Ma vagyok a 11 napon.De nem tartom fejbe,mindig meg kell néznem mi az ábra.De ez jó,mert kitudtam kapcsolni,nem a baba körül forognak a gondolataim.És elfoglalom magam.Nem mész laparra???

Na megyek,bár már most látom milyen éjszakának nézünk elébe. :cry: :evil: :evil:

Anita.
csanita

Csanita!

Pü-ben küldöm!

Kép
kata05

Kata!
Nem vizesedik. Az alsó ajkam kezd kicsit duzzadni, esetleg ez lehet egy jel, de ki tudja mikorra? :) Várok türelemmel :)

Emese!
Az tényleg nagyon jó kis meglepi lenne :) :wink: DE hogy bírnád ki addig??? NAGYON DRUKKOLOK!!!

Zsanett!
köszönöm szépen :) valki szedett azt hiszem méhpempőt.

Anita! :)
Akkor nemsokára akciós időszak náltok :wink: :wink:

Kép
Kép
beuka

Anita!
Reumára mindenképp kell beutaló. Én is voltam, mert Nekem a derekam fájdogál, mióta Szonji megvan. Azt mondta a reumatológus, hogy vmi születési izém van és mindig is megvolt, csak most jött elő a fájás, mióta a gyerkőcöt emelgetem. Lehetne mennem fizikoterápiára, de akkor nem lehetne próbálkozni baba ügyileg, azt meg nem akarom, mert úgysem gyógyítana meg, csak a fájdalmat enyhítené.

Zsanett!
Méhpempőt férjem szokott enni, de nem a baba miatt. Erről még nem is hallottam, hogy erre is jó! Ezek a méhek tudnak vmit.

Beu!
Nem tudom, hogy fogom kibírni addig. Talán a reggeli hőmérés kicsit segít majd.

Megyek, mert Szonji nem bír elaludni, ha nem fekszem mellé.

Jó éjt Mindenkinek!
szonibaba

Hi!

Teszt egyértelműen negatív, hő: 37,1.

Kép
lara26

Sziasztok!

Lara! Mennek a drukkok. Amíg ilyen szép magas a hőd, addig ne add fel!

Beu! Látom még egyben. Kitartás!!!!!!!

Zsani. Én szedek méhpempőt, bár pontosan nem tudom mire jó. Hát terhes nem lettem tőle az biztos.

Szoni! Hogy állsz ma reggel? Nagyon bíztatóan alakul a hőd neked is!

Angel! Küldöm a drukkokat. ++++++++++++++ Nagyon-nagyon remélem, hogy pozitív lesz az a teszt csütörtökön!!!!!!!

Na, akkor a rosszhírt a végére hagytam. Ma reggel megjött, úgyhogy most már biztos az inszem. Igazából most örülnöm kéne, hogy a tettek mezejére lépünk, de most egyelőre ott tartok, hogy nagyon szerettem volna, ha spontán sikerül és ebben a hónapban azért is reménykedtem nagyon, mert ez volt az utolsó esély. :(

Kép

Kép
kamilla306

Kép

Angel!
Mennek a tapi DRUKKJAIM!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kamilla!
Nálad mi újság?

Haga!
Régen voltál!!

Lara!
A hő még fenn, lehetett korai a teszt!! Továbbra is nagyon drukkolok!!!!++++++++++++++++++

Emese!
Hőd???

Editke!
Hogy álsz a szurikkal? Végeztél? Kép

Kép

Nos igen, mi még itthon egyben :) vagy :( holnap CTG.

Bea

Kép
Kép
beuka

[b]Kamilla![/
Egyszerre írtunk. SAJNÁLOM :( :( b]

Kép
Kép
beuka

Sziaszok!

Kata!

Üdv itt!

Kamilla!

Basszus, de sajnálom. Pontosan mikor lesz az inszem, vagy UH-ztokés az alapján?

Lara!

Sajnálom a tesztet, a görbéd pedig nagyon terhes görbe. :wink:
Míg nem jön meg ne add fel. Milyen teszt volt?

Beu!

Hétvégén is többször eszembe jutottál, nagyon izgulok érted!!! :)

Képzeljétek, tegnap olyan jót babáztam! A keresztlányomnak megszületett a kishuga, őt látogattuk meg. 3 hetes a pici és nagyon nagyon édes! Olyan érdekes volt a kezemben tartani, ilyen picike babát még sosem fogtam. Kezd valóságossá válni, hogy hamarosan én is a kezemben tartom az én Kicsi Kincsemet. :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szoni!

Neked is nagy drukkok! Igéretes a hő nagyon!

Angel!

:?: :?: :?: Merre jársz, mizujs?

Ancsa!

Tényleg nagyon telik az idő, egyzser csak ott tatok majd mint most Beu! :) Hogy sikerült Marci szülinapja?

Anita!

Sajnálom a derékfájást. Szerintem is egy komolyabb orvoshoz kellene elmenned, aki kifejezettem ehhez ért, biztos tud segíteni.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Üdv!

Nem sikerült :cry: :cry:

Beu,
mindjárt itt a nagy napod!

Kamilla,
sajnálom, de majd az inszem biztos segít!
angel37

Angel!!! :cry: :cry: :cry:

Annyira sajnálom!!!! :( :(

Kata!!

Írtam privit!!!És itt is köszi!!!!Felhívom a dokit!!

Vica!!!
JÓl vagytok????Bébi aranyos lehetett!!! :)
csanita

Angel!

:( :( :( Ez már biztos? Meg is jött?

Anita!

Köszönjünk, minden rendben. Rengeteget mozgott a Kis Drágám az utóbbi napokban, már hiányoltam. Majd tudósítasz, hogy mi volt a dokival?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!!

Igen majd írok,de most felhívom azt az orvost akit Kata volt olyan kedves ajállani :D Ha tud fogadni beutaó nélkül akkor már mennék is.DE ha nem,akkor előbb elmegyek beutalóért.Csak az a baj,hogy délután 4-től rendel ma a körzeti.Na majd lesz valahogy,bánom is Én mit csinálnak velem,csak már ne fájna.. :cry: :cry: :evil:
csanita

Angel :(
Nagyon sajánálom!

B.Ági
buboskemence

Beuka :)
Lehet, hogy a héten már meg is születik Boti! Drukkolok, hogy gyorsan kibújjon, ne nagyon szenvedjetek meg a születéssel/szüléssel.

Lara :)
Nagyon szép a görbéd, mennek a drukkok! A teszt pedig biztosan még korai volt.

Csanita :(
Sajnálom a hátfájást.

Kamilla :( :)
Sajnálom, hogy nem jött össze spontán a baba, de az inszemmel biztosan sikerülni fog.

Sziasztok
B.Ági
buboskemence

Angyal,
:( :( :cry: Nagyon sajnálom.
Ez már sicher?

Kamilla,
:( . Fel az inszemre! Majd ketteske lesz spontán! :wink:

Beu,
szorítszorít.
potter_76

Sziasztok!

Angel!
Ne mááár! Ez már biztos? Teszteltél vagy megjött vagy vérvételen voltál? Annyira sajnálom :(

Kamilla!
:( De fel a fejjel, az inszem csak meghozza az eredményt!!!

Lara!
Amíg a hő az egekben, ne higyj a tesztnek!!!

És a végére magamról: mai hőm 37,1.
Ha meg akar jönni, akkor mennyivel hamarabb esik le a hő? Napokkal vagy aznap meg is jön?
szonibaba

Anita!
Dokival mi volt? Sikerült előrébb jutni vmiben? Hogy van ma a hátad (lábad)?
szonibaba

Köszönöm csajok! Aranyosak vagytok!

Biztos csak a halál :roll:

Egy miklósbácsi kezdetet tudok felmutatni, és egy nega tesztet :( Meg két leereszteni kezdő cicit (Ugye, Kamilla?)

Holnap a hóttsicherség kedvéért elmegyek hcg szint nézetésre, de esélyem semmi. Kérlek, ne is drukkoljatok :( Azért akarom megnézetni, hogy tényleg furdalás nélkül leállhassak a progipótlással és a bogyókkal.

Anita,
tudok én is egy tuti gerincdokit, barátnőmet műtötte.
Lehet, hogy ő az?
angel37

Annyira aranyosak vagytok,hogy így aggódtok értem!! :)

Szonibaba!!!

Kata adott egy doki nevet elérhetőséggel,felhívtam,kell hozzá beutaló és adott is időpontot.DE!!!! November 20-ra.Jó messze van.Mindeggy,ma megyek a körzetihez el is intézem a beutalót.Aztán addig nem tudom így kihúzni,mert a helyzet nem jobb.Gondolom elküld valahová,itt van SZTK Csepelen is.DE biztos nem olyan jó.Vagy hátha ad injekciót vagy gyógyszert,mert mindenképpen el megyek ehhez a dokihoz.Most vettem be Voltaren dolót,attól úgy ahogy jó,most egész jól tudok ülni is.Kopp-kopp.

Na majd doki után jövök.

Pussz mindenkinek.

Anita.
csanita

Angel!
És most hogyan tovább???
szonibaba

Angel!!!

Megírnád priviben!!!Mert hátha Ő hamarabb tudna fogadni!!!!Köszi-Köszi előre is!!!
csanita

Anita!
Akkor nagy adag szerencsét, elkezdődik a dokik utáni hajsza. Sajnos a jóhírű orvosokra mindig sokat kell várni, de kitartás!!!
szonibaba

ANGEL!
Jaj neee már! Úgy sajnálom!!
Kép

Vica, Ági, B.Ági!
Köszönöm szépen :)

Kép
Kép
beuka

Jaj, Angel! Ne már! Úgy sajnálom!
Az a szörnyű az egészben, hogy ezt tényleg érzi az ember. Én már tegnap éreztem, hogy nem sikerült megint, de csak ma reggelre lett belőle bizonyosság. Az mondjuk még szerencse, hogy nekem egyből "Niagara" szindróma van, úgyhogy nincs ilyen "most megjött vagy mégse vagy nem is tudom" állapot.
És akkor most mi a köv időpont?
Nekem olyan hülyén jön ki a lépés, hogy a nov.1 teljesen bekavar. Lehet, hogy le is csúszunk erről a hónapról.

Beu! Mikor szülsz már?????? Olyan izgatott vagyok!!!!!!!

Szoni! Drukkolok!!!!!++++++ Mikor kéne megjönnie?

Kép

Kép
kamilla306

Beu,
köszi, sajnos ez van :roll:

Rád viszont nagy feladat vár nemsokára! :D Ügyes légy!

Szoni, Kamilla,
amint lehet természetesen csináljuk a következőt! Nagyon szeretném már decemberben! :oops:

Kamilla,
sajnálom, ha csúszik, nagyon utálatos dolog a várakozás :?

Szoni,
ha jól értem, te még versenyben vagy! DRUKK!
angel37

Csanita!

Nem tudtam, hogy ennyire késői időpontot fog adni. Hátha Angel dokija hamarabb tud fogadni. Egy biztos nagyon jó doki, de tudom, hogy ez most neked nem elég.

Beu!

Neked nagyon nagyon szorítok.

Angel, Kamilla!

Sajnálom hogy kezd megjönni vagy megjött nektek.
Én még nagyon kezdő vagyok ebben a dologban, hisz ez csak a második hónapunk a próbálkozásban.

Vica!

Szeretnék neked gratulálni a babóhoz, mert én még nem tettem meg!

Kép
kata05

Üdv Kata! :)
Hátha a szerencsések közé tartozol és nem kell hosszú hónapokat várnod!
angel37

Angel!

Én is reménykedem, de azért jó tudni azt is hogy milyen problémák merülhetnek fel esetleg. Én mindenkinek nagyon drukkolok, hogy babás legyen.

Azért jelentkeztem erre a forumra, mert szeretnék egy jó kis társasághoz tartozni, csak nehéz egy jól összeszokott kis csapatba beilleszkedni. De majd próbálkozom.

Kép
kata05

Menni fog a beilleszkedés! :wink: Tavaly szeptemberben még én is új voltam, mostanra már öreg motoros! :roll:

Na probléma az lehet dögivel, kinek mi! Nálad nagyon durva dolog nem lehet, mert arról valszeg már tudnál! :wink:

Egyet próbálj valahogy megvalósítani, ami elég nehéz: hogy ne zuhanj magad alá, ha nem sikerül, mert nem tudhatod mi következik még! :roll: Még nagyon az elején vagy, csak ügyesen! Hátha valóban a nagyon szerencsések közé tartozol! :)
angel37

Hát Angel köszönöm a biztatást! Jól esik!

Nálam csak egy kis hiba van hogy hátrahajló a méhem! De még nem foglalkozom vele!

Beu!

Majd idővel azért én is szeretnék bekerülni a táblába, habár tudom, hogy még új vagyok!

Kép
kata05

Hi!

Móni!

Egy kalappal a vizsgákhoz!! :D

Kata05!

Üdv köztünk!

Vica!

Pregimax teszt volt.

Kép
lara26

Kata,
ez tényleg csak kis hiba, semminek nem akadálya! :)

Asszem Vicának is ilyen méhe van, de bocs, ha rosszul tudom! :oops:
angel37

Angel, Kamilla!

Sajnálom!! :( :(

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?