Sziasztok!
Megjöttünk a babaexporól! Nemtom, valahogy ott mindig szerencsével járunk... Volt, hogy 1 hét 4csillagos szállodába, Sopronba nyertünk 2 helyet, stb, stb. Most meg?
Mennénk be lányommal és anyósommal, erre odajön a kijáratnál egy fiatal nő a kb 6 éves fiával és azt mondja: tessék a jegyem! Mondd azt hogy szoptatni kellett a gyereket, benn nem volt hely és a kocsiba mentél ki. Oda mentem az "ellenörzési ponthoz" és lobogtattam a cetlim, azt sem kérdezték, mondták, hogy fapapucs! Megspóroltam kapásból egy 1000ftot. Aztán rongyoltam a liberósokhoz, ott meg darabján a bolti normálárhoz képest 1500fttal olcsóbban kaptam! Aztán nézelődök és egy csaj kezembenyomott egy nagyon jó minőségű bimbóvédőkrémet
gondoltam magamban, jó lesz ez még
és elkezdtünk dumálni -engem nem kell félteni e téren
- és addig dumáltunk míg mondom neki, hamár itt tartunk nincs e valami cucc zebrásodás ellen (striák, terhességi csíkok. Amúgy ez ilyen méhviasz alapú olivaolajos természetes alapanyagú gyógynövényes cucc) Erre mondja, de van és a kezembe nyomja. Mondom mennyi pénz, mert nekem egy fillérem sincsa, anyós meg elkolbászolt valahova és Liza visít mert éhes és lázas. Azt mondja, ingyen adja
(ára 3900ftvolt és mondhatni egy kis tégely az egész) kicsit kellemetlenül éreztem magam, aztán kaptam még valami ugyanilyen hatású olajat és akkor eldöntöttem, veszek valamit, mert már ciki.... Vettem egy gyógynövényes popsikrémet 2000ftért. Mondtam neki, hogy csak akkor tudom odaadni a pénzt, ha aprókat (100-200ftosokat) adhatok, mert nincs más. Ő meg örült neki! Tehát a lényeg: légy kedves és dumagép
Aztán anyós akart a másik leendő gyereknek venni egy babaülést (concord akármi) eredeti ára 40.000ft, ez használt volt, de gyönyörű állapotban volt. Odajönegy 15 év körüli srác. Mondom mennyi. Azt mondja 15.000. Mondom okés, 11.000ért elviszem. Bambult kicsit. Mondja okés!
Aztán a harisnyákkal is ilyen szerencsém volt, vadi újjak és egyet ingyen kaptam meg egy pár térdzoknit. Anyós meg vett egy öko kimosható pelust. Rettentő praktikus!!!! Leendő kismamik figyelem!!! 3 gyermeket szolgál ki!!!! Majd elővarázsolom a honlapcímüket, akit esetleg érdekel (Liza éjjelente hason alszik és alig pisil, de mivel a fenekét az égbe emeli, így a hasán kifolyik a cucc és erre kerestem valamit) Aztán 2helyen nem jártam szerencsével
elfogyott Liza méretében az overál. De ott is sokat alkudtam 2500ftért adta volna már a csaj, vadi újonnan nagyon vastag kantárosnacit kabival! Válltig állította a nő, hogy van aa méretében, mondtam neki, hogy én nem láttam, és nekem lett a végén igazam.
Jelentem a sütőtök mézédes!!!!
Kirus, szeretném már én is azt a napot megérni, mikor Liza is beszáll a takarításba! Bár szerintem hamar eljön a napja, mert úgy vesszük észre, hogy a lány rendmániás!!!!!!!!!!!!!!!
Zsu, szegény párod! De erre kiemelten figyelnie kell akkor! Szúrja is magát, vagy "csak" bogyót szed?
Suzytunder, hát igen a rendőrélet azért kemény, hacsak nem te vagy a nagyfőnök Biztos nagyon rossz érzés lehetett neked, hogy a fontos eseménykor nem volt otthon apud.