Új privát üzeneted érkezett!

Joli, örülök, hogy minden rendben van veletek, olyan jó volt olvasni Téged!!! :wink: továbbra is drukkolok+++

Kitti, sajnálom nagyon, de hátha azért mégis meg lesz az a pénz
:roll: :?: Én biztos megőrülnék, ha ilyen történne velem, ez rengeteg pénz!!!
Szokták mondani:az üzletben nincs barátság!ebben a kilátástalan országban meg ilyenkor bármi lehet, főleg, ha nincs is munkája a barátjának :?:

Kírus, csak így tovább!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány

2d volt, de gondolom jobb minőségű. Egész jól lehetett látni.

Kirus

Igen a Tóth volt. Nagyon kedves volt és minden elmagyarázott.
A Pickwick Rooibos teák a vörös teák. Sok helyen lehet kapni. Kicsit másabb az íze, mint a rendes teának, de meg lehet szokni. A kamillától én is hányni tudnék.

Csip-csip

Nagyon sajnálom, ami történt. Elhiszem, hogy kész vagytok! Bárcsak történne valami csoda, és megkerülne a pénz.

Most gyorsan készülök, mert vár a suli.
Mindenkinek szép napot!

Joli
Kép
Kép
joli83

sziasztok!

olvasó üzemmódba vagyok kapcsolva, mert rengeteg a meló. de jelzem: élek :lol:

kb még 5 nap, és kezdem szedni a bromocriptint. teljes nyugalommal, mert megértettem :idea: , hogy mire is lesz nekem jó normál prl mellett (érdekes volt olvasni máshol, hogy van olyan orvos, aki szerint pcos-ben alapgyógyszer a met mellett :!: )
szándékaim szerint a meten is emelni fogok jövő héttől (de ezt azért még megbeszélem a dokival... vagyis csak közlöm vele, hogy emelek :) )

kírus!
asztmás vagy? én is. novemberben megyek majd a tüdőgondozóba... mert jött tőlük egy irgum-burgum levél, hogy nem jártam feléjük 8 éve, és ha jót akarok magamnak, akkor a saját érdekemben megjelenek :shock: végülis munkaidőbe belefér :D

csip-csip!
ez rengeteg pénz :o és milyen szörnyű, hogy olyan világot élünk, amikor az embernek már az is meg kell forduljon a fejében, hogy esetleg egy barát keze benne lehet a dologban :(

joli!
cééééééééép babó :lol: fotó :?:
ha nem lettem volna így elhavazva a melóval, átmentem volna az ambulanciára 2 szóra... legalább megismernénk egymást. na, majd legközelebb eccercsak :) (kírus! majd nálad is figyelgetem, hogy mikor jössz a kórházba újra :) )

hűha... nem tudom, hogy még kivel mi történt... pedig esküszöm elolvastam ma már 2x :roll:
ja, de ... princzike fotói rémlenek, hogy vannak :) babának még ugyan nem cép, de biztató kezdet :oops: irigykedem is kicsit... de csak úgy jószándékúan.

no, lépek, mert még jegyzőkönyvet kell írnom.

tsók :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli, Te is egészségügyis vagy?mi jót csinálsz?
drukk, hogy használjon a Bromo!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

nem vagyok eü-s, csak az eü-ben dolgozom. környezetmérnök vagyok, és munkavédelmis.

a drukkot köszi :lol: várni fogom tőle a csodát.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

nem tudom, kinél hogy van, de itt nálunk ma már süt a nap...az ember kedve is sokkal jobb így. igaz hideg van nagyon, de ez most már mellékesnek tűnik, sokkal jobban viselem, mint hét elején... :)

susytunder igen, a kiskönyvek már fehérek :( sokkal jobb volt az a régi babás!!! megértem, hogy becsomagoltad :lol: :lol:

princzike a képek csodásak, még akkor is, ha télleg még csak egy kis maszat láccik :):):) pár hét, és többet is lehet majd látni!!!

betty615 azért a konzultáció után gyere és mesélj, hogy mi volt!!

csipp-csipp basszus! naaaaaaaagy basszus!!! :(

joli83 szupi a story-d! megnevettettél :) kép? :oops:

onlány élvezd is a terhesség szépségeit! és hagyd magad, ha kényeztetni akarnának!!! :lol: :lol: :lol:

-j- drukkolok mennek!!! biztos használ majd a bromo!!! :lol: :lol: :lol:

tudjátok mit láttam már régen??? egy szép kis pozi tesztet!!! :wink: :wink: :wink: valaki hozhatna már 1et!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Joli!
Akkor a csipkebogyó-hibiszkusz is vörös tea ugye?? :roll:
De hülye vok hát még a szine is vörös :lol:
Ma épp olyat főztem..
Jó tanulást!! :wink:

Juli szia!
Megy a drukk hogy jó hatással legyen rád a gyógyi!!! :wink:
Hát én megyek 20.-án a Belgyógyra,aztán 26.án vérvételre.. :)
Vendég

Kirus, nem! Az nem az.

Kép
Kép
onlány

Kép
Kép
onlány

Juli, és clostyt nem kell szedned???
Tünde, nálunk is néha van napocska, de már nem olyan tré az idő, mint néhány napja, bár nagyon hideg van.
Ki szereti a sütőtököt??? Azt csinálok! Küldök, akinek kell, csak szóljon :wink:

Kép
Kép
onlány

onlány!
clostit nem kaptam... pedig azért mentem :lol:

kírus!
észben lesznek tartva az időpontok. a kettő közül az egyik csak nem lesz nagyon hajtós nap :)

tünde!
én hajtok arra a réglátott + tesztre, de egyenlőre még csak a mensit várom :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Onlány!
Köszi az infót,megnéztem :wink: !
Fogok is venni ilyet,van itt a boltban :)
Jó édes a tököd??? Akkor jöhet!!! Cool
Valamelyik nap sütöttem én is ettem belöle 2-t de elég is volt olyan semilyen íze nem volt,azt meg nem szeretem,csak is a jó édeset!! :P

Na elvittük a gépet a boltba,hát kiderült erre a részre már lejárt a garancia így 1500 pénzért kicserélték a ventilátort,de most zsír..pörög 1000-rel :lol:

Mikor indultunk itthonról megrendeltem anyunál a madártejet :P ,és lám már kész is,imádom nagyon!!!
Ti szeretitek???
Vendég

Szép estét!
Voltam uh-on, a jobb oldalon semmi használható tüsző nincs, csak sok apró, de a bal oldalon kettő is van :lol: , de még kevéske a mérete alapján :arrow: megy tovább a hormon szuri, ma és holnap még kell, úgyhogy el fog fogyni az összes, ami benn van!
Hétfőn uh megint és kedden ,szerdán inszem, ha minden igaz!

Nagyon fáj a fejem, nálunk elég szomorkás volt ma is az idő, szerintem ettől fáj a fejem! :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Most jöttünk meg a déditől, most mondtuk meg neki a kistesót, pontosabban oda vitte neki Kristóf az uh. képet és kérdezte, hogy ez meg mi? :lol: Mondtuk, hogy hát az egy kistesó! :)
Nagyon örült az újabb dédunokának!
Hazafelé nem volt kedvem kiszállni a kocsiból, olyan hideg volt, mondtam apának, hogy én ott alszok, de végül mégis csak bejöttem. :lol:

Zsu
Örülök a tüszőcskéidnek, hízlald őket szép nagyra jövő hétre. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Kírus
Jajj madártej. Elcsorran a nyálam! Én imádom, szerintem holnap csinálok is. Nesze neked diéta. :oops:

A sütőtököt is imádom, nekem mindegy, hogy van íze vagy nincs, akkor is finom. Ha ízetlen akkor szoktam rá csorgatni egy kis mézet. :)

Kép
Kép
susytunder

Suzy, azon vagyok, majd beszélek velük... :wink:
Én nem szeretem sem a madártejet, sem a sütőtököt, de a drágám imádja mindkettőt, örül is neki, hogy nem szeretem, mert akkor tuti csinálnék Én is, és akkor biztosan nem lenne jó a vérképe, nem úgy, mint most!

Voltunk vele a fél éves cukor és vérnyomi kontrollon és minden rendben, teljesen meg is lepődtünk, hogy milyen jó lett, szinte mér soha nem volt ilyen jó vérképe!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Jól értem? Gond van a párod cukrával?
Én mindent nagyon szeretek, de szerencsére nagyon jó a vérképem mindig, szokta is mondani a doki, hogy a férfiaknak szokott ilyen lenni a vérképük. :)

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Suzy, igen 2 éve derült ki, hogy magas a cukor és ezzel a vérnyomás is, sajnos örökletes úton, aminek nem sok mindet tud csinálni, de annyit mindenképpen, hogy orvos gyógyszerekkel szinten tartja!
Igazából még fiatal ahhoz, hogy ennyi "drogot" szedjen, többet kellene mozogni, életmódváltás, stb., de Ő erre képtelen még egyenlőre!
Hülye a munkarendje is, össze-vissza eszik, így nem is lehet!

Azt hittem ma reggelre egy kicsit kisüt a nap, de nem így lett sajna :cry:

Megyek....... takarítok, vásárolok, anyukámnál ebédelünk, ahogy szoktunk is minden héten valamelyik nap a hétvégén!
Veszek vmilyen szép pizsamát jövőhétre...most ezzel lepem meg magam!

Vidám, szép napot Mindenkinek!

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Hát igen, ismerős a rendőr élet. Apukám nyomozó volt, és valahogy mindig úgy jött ki, amikor gyerek voltam, hogy sose volt otthon szülinapomon. Nagyon sokszor, nagyon rossz volt.

Sikerült pizsamát venned?
Én is elővettem a kismama pizsimet, és egy kismama nadrágot, nekem már ezek kényelmesek. Igaz fel ér a cicimig, de a többi akkor is kényelmetlen, ha pl. Kristóffal játszunk. :oops:

Kicsit szomorkás vagyok, anyósék elhívták apát segíteni valami szekrényt felfúrni. Úgy volt hogy hazafelé bevásárol, de apa még mindig sehol. :evil:
Még jó, hogy volt maradék így Kristóf azt ebédelt, mi meg majd ebéd helyett vacsizunk. Nagyon jó. Már nincs is kedvem semmihez. :(

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Susy!
Akkor elmaradt ma a madártej?? :roll:
Nálunk pont az elöbb elfogyott az utolját megettem,hát mondtam anyunak máskor többet csináljon..
Jó multkor csinált nagyobb lábassal akkor meg vagy 3 napig ettem(mert más nem igazán eszi..Kíra is azt mondja pfújj :shock: )
Hazaért már a párod?
Ne légy szomi!!!! :wink:

Ma nagytakarítottunk párommal( Kíra meg a mi szobánkat) hu elég is volt ugy elfáradtam :? ,de megérte!!! :)
Ilyen sem nagyon volt még hogy ketten takarítottunk
:lol: ,de most megbeszéltük hogy együtt csináljuk...a végén az egyik szobát én porszívoztam a másikat ö :)

Szép délutánt mindekinek!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a babaexporól! Nemtom, valahogy ott mindig szerencsével járunk... Volt, hogy 1 hét 4csillagos szállodába, Sopronba nyertünk 2 helyet, stb, stb. Most meg? :lol: Mennénk be lányommal és anyósommal, erre odajön a kijáratnál egy fiatal nő a kb 6 éves fiával és azt mondja: tessék a jegyem! Mondd azt hogy szoptatni kellett a gyereket, benn nem volt hely és a kocsiba mentél ki. Oda mentem az "ellenörzési ponthoz" és lobogtattam a cetlim, azt sem kérdezték, mondták, hogy fapapucs! Megspóroltam kapásból egy 1000ftot. Aztán rongyoltam a liberósokhoz, ott meg darabján a bolti normálárhoz képest 1500fttal olcsóbban kaptam! Aztán nézelődök és egy csaj kezembenyomott egy nagyon jó minőségű bimbóvédőkrémet :shock: gondoltam magamban, jó lesz ez még :D és elkezdtünk dumálni -engem nem kell félteni e téren :lol: :oops: - és addig dumáltunk míg mondom neki, hamár itt tartunk nincs e valami cucc zebrásodás ellen (striák, terhességi csíkok. Amúgy ez ilyen méhviasz alapú olivaolajos természetes alapanyagú gyógynövényes cucc) Erre mondja, de van és a kezembe nyomja. Mondom mennyi pénz, mert nekem egy fillérem sincsa, anyós meg elkolbászolt valahova és Liza visít mert éhes és lázas. Azt mondja, ingyen adja :shock: (ára 3900ftvolt és mondhatni egy kis tégely az egész) kicsit kellemetlenül éreztem magam, aztán kaptam még valami ugyanilyen hatású olajat és akkor eldöntöttem, veszek valamit, mert már ciki.... Vettem egy gyógynövényes popsikrémet 2000ftért. Mondtam neki, hogy csak akkor tudom odaadni a pénzt, ha aprókat (100-200ftosokat) adhatok, mert nincs más. Ő meg örült neki! Tehát a lényeg: légy kedves és dumagép :wink:
Aztán anyós akart a másik leendő gyereknek venni egy babaülést (concord akármi) eredeti ára 40.000ft, ez használt volt, de gyönyörű állapotban volt. Odajönegy 15 év körüli srác. Mondom mennyi. Azt mondja 15.000. Mondom okés, 11.000ért elviszem. Bambult kicsit. Mondja okés! :D Aztán a harisnyákkal is ilyen szerencsém volt, vadi újjak és egyet ingyen kaptam meg egy pár térdzoknit. Anyós meg vett egy öko kimosható pelust. Rettentő praktikus!!!! Leendő kismamik figyelem!!! 3 gyermeket szolgál ki!!!! Majd elővarázsolom a honlapcímüket, akit esetleg érdekel (Liza éjjelente hason alszik és alig pisil, de mivel a fenekét az égbe emeli, így a hasán kifolyik a cucc és erre kerestem valamit) Aztán 2helyen nem jártam szerencsével :( elfogyott Liza méretében az overál. De ott is sokat alkudtam 2500ftért adta volna már a csaj, vadi újonnan nagyon vastag kantárosnacit kabival! Válltig állította a nő, hogy van aa méretében, mondtam neki, hogy én nem láttam, és nekem lett a végén igazam.

Jelentem a sütőtök mézédes!!!!
Kirus, szeretném már én is azt a napot megérni, mikor Liza is beszáll a takarításba! Bár szerintem hamar eljön a napja, mert úgy vesszük észre, hogy a lány rendmániás!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Zsu, szegény párod! De erre kiemelten figyelnie kell akkor! Szúrja is magát, vagy "csak" bogyót szed?
Suzytunder, hát igen a rendőrélet azért kemény, hacsak nem te vagy a nagyfőnök Biztos nagyon rossz érzés lehetett neked, hogy a fontos eseménykor nem volt otthon apud.

Kép
Kép
onlány

Onlány!
Hát tényleg piszok szerencséd volt akkor mindennel!!! :wink:
Csak így tovább!! :D
Jah,akkor nem jól írtam,vagyis nem érthetően, Kíra nem takarított(nem arról híres inkább csak szétpakol :? )
Hanem ugy értettem hogy Kíra szobáját meg a saját szobánkat takarítottuk :wink: ..
Többiek... sehol senki????

Megyek én is felhúzom az ágynemüt aztán fürcsi és tv nézés!! :)
Szép estét mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!
Ma nem sokan jöttetek?mi van ezzel a topikkal, halódik nagyon :?: :shock:

Suzy, sikerült pizsit vennem!Remélem már nem vagy szomorú!!!

Onlány, milyen szerencsés ember vagy :?:
Csak pirula van a páromnak, inzulin még nincs, de remélem nem is lesz!

Kírus, Én is takarítottam ma, de jól el is fáradtam!

Megyek aludni, mert már alig bírom nyitva tartani a szemem!

Jó éjt!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Már nem vagyok szomorú, de 3 órakor ért haza apa, így 5 órára lett "ebéd" Azért anyósék is megérik a pénzüket, de nem panaszkodok, nem akarok rosszat írni/mondani róluk, pedig most nagyon kihúzták a gyufát apánál főleg. Apa még kaját se vitt nekik, pedig este volt mire ők is haza értek, és nem hiszem, hogy meleg étel várta őket. Nagyon durva húzásaik vannak. :(

Onlány
Ügyes vagy! Én is szeretem a börzét, jól is szoktam járni általában, de most féltem kimenni a tömegbe, majd inkább tavasszal, legalább akkor már tudjuk majd a babánk nemét. :)

Kírus
Elmaradt a madártej. Csak csirkemellet sütöttem (nagyon finomat) és rizst pároltam hozzá. Majd talán holnap.

Zsu
Örülök, hogy vettél pizsit. Milyet vettél? Szomorú nem vagyok, inkább csak csalódott. De majd elmúlik.

Megyek én is, apa kihívott egy Scrabble partira. :lol:

Jó éjt lányok!

Kép
Kép
susytunder

jó reggelt!

Csak gyors bekukk, mert apa reklamál, hogy hol vagyok :lol:
Szóval rájöttem a titok nyitjára, hogy miért voltam szerencsés :roll: Belenéztem este a tükörbe és mit láttam :?: Hogy fordítva vettem fel a pulcsim :shock: :!: Nem baj.
Már 2 napja rá vagyok izgulva valami kagylós hamira, ma ha kapok azt fogok csinálni:p
Szép vasárnapot mindenkinek!

Csip csip, remélem meglett a pénz!

Kép
Kép
onlány

Sziasztok Csajok!!

Élek még én is, csak hétvégén itt voltak tesómék, illetve még mindig itt vannak, úgyhogy nem tudtam jönni....De este jövök és írok :lol:

Mindenkinek szép hétfőt!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

szép jó reggelt mindenkinek!

Ancsi, várunk!
Zsu, hogy vagy? Mikor is mész uhura? Ma ugye? Kíváncsi vagyok mekkorát nőtt a tüsződ!
Hozta egy jó kis linket:
www.kismamaruci.hu

Kép
Kép
onlány

jah, ígértem a a mosható pelenka tesztelésének jelentését: jelentem qrva jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem folyik ki semmi, venni fogunk még egyet!

Kép
Kép
onlány

Jó reggelt mindenkinek!

A szombatom elment a sulival, aztán estig anyóséknál voltunk. Tegnap meg főztem, mostam, takarítottam. Tomi befestette a hajamat, aztán már este 8 volt megint.
Hétvégén azért alapból ritkábban jön mindenki. Mindenkinek vannak családi kötelezettségei. Az, hogy ne haljon meg a topic, csak rajtunk múlik. Szerintem ez csak egy átmeneti időszak. Most nem történik úgy semmi, amihez mindenki hozzá tud szólni. De hamarosan itt lesz ZSu inszeme, Betty konzultációja. Egyből lesz miről mesélni. Csak gyertek mindig! Aztán hamarosan sokak kedvenc ünnepe, a karácsony is itt kopogtat a kertek alatt. Sok dekorációs és recept ötlet cserélhet majd gazdát. Szóval maradjatok! Írjatok. Ha apró dolog, akkor is.

Joli
Kép
Kép
joli83

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Nemsokára megyek uh-ra, növesztgettem a tüszőcskéimet, kíváncsian várom, hogy mekkorát nőttek :?: :shock:

Köszönöm kérdésed Onlány, jól vagyok, szurkálgat a bal oldalam végre!!!

Joli, Én úgy érzem, hogy már nem olyan, mint az elején a topik látogatottsága :?: :!: :oops:

Ancsa, várlak nagyon!

És Ti hogy vagytok?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szisztok!

Hogy vagytok?
Nekünk olyan dvd-zős, főzicskézős, összebújós, társasozós hétvégénk volt.. :)

suzy78 szorítok a tüszőidnek...ma uh után kérünk szépen helyzetjelentést!!! :wink:

susytunder én is imádom a madártejet? nálunk mákos guba vaníliasodóval a következő rendelés... :lol: bár csak 2 hét múlva kerül majd rá sor, mert a hosszúhétvégén elmegyünk egy kicsit wellnesskedni :)

onlány lottózol? sztem kéne, ha ilyen szerencsés vagy!!! :wink: mosható pelenka??? hogy mik vannak! :lol:

kírus én is itt vagyok! de én csak hétközben szoktam jönni...hétvégén általában be se kapcsolom a gépet!!! :lol: :wink:

gyancsi akkor holnap reggel egy féloldalas beszámolót szeretnék itt látni, hogy mi történt Veled az elmúlt napokban... :) :wink:

Bennem megind bokszolnak a hormonok... :) az előző ciklusban már jól ismert bimbófájdalom mellé társult egy új jelenség: a bal bimbóudvarom kétszer akkora lett, mint a jobb, pedig egyformák voltak :) ... most úgy nézek ki, mint egy gnóm... :( :lol: remélem nem marad így, mert elég vicces...

szép napot mindenkinek!

Kép
gtunde75

joli83 karácsony :) hát igen... szombaton a kika-ban újabb karidekorációval gazdagodtam.... :) ahogy ott mászkáltunk a "karácsony" osztályon, igencsak rámszakadt az a hangulat... :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Jajj én úgy jönnék, de képzeljétek tegnap reggel áramszünettel indítottunk, és be volt kapcsolva a gép és tönkre ment. Bad szektoros lett a vinyó, apa azóta dolgozik, hogy egyáltalán legyen rajta op rendszer, nem tudom mi lesz belőle, rajta van 120 giga kép ,meghalok, ha elvesznek. :(
Ez most apa laptopja, de ez dolgozós, csak pár sort tudok írni, de majd jövök mesélek milyen vaniliás csigát sütöttünk hétvégén. :lol:

Igaza van Jolinak, de ez egyébként más topicba is így van, pl. az ÁEk- s topic évek óta van, és most napokig senki nem ír oda, ez van.

Szép napot mindenkinek, ha lesz gépem jövök.
Puszi lányok!

Kép
Kép
susytunder

,23-, Ezt Liza írtanektek :D
Zsu, amúgy mekkorák voltak pénteken? Azt nem írtad le!
Tünde, hányszor mondta már a férjem.... ha tudnád, hogy milyen megérzéseim vannak :D néha jó, néha rossz. Nem tudom, valahogy nem szeretem a szerencsejátékot, annyira nem hogy hogy, mihez is hasonlítsam :roll: :?: Megvan! Mint az ördög a szenteltvizet! De szó szerint kell érteni. Nem tudom miért :roll: Most használtál ugye lh tesztet? Meddig volt +, mert ha jól emlékezem szerdán vagy kedden volt +? és ha pénteken jött párod.... :wink:

Kép
Kép
onlány

Szuzytunder, azok soha nem vesznek el :wink: csak általában egy "átlagember" nem tudja elővarázsolni, de ha nagyon fontosak voltak szólj, mert a legjobb barátnőm férje ezzel foglalkozik

Kép
Kép
onlány

Tünde most néztem a görbéd, hát lecsusszantatok erről aszem

Kép
Kép
onlány

onlány csak kedden használtam lh tesztet, mert szerdán felugrott a hőm, (az ff be is húzta keddre a tüszőrepit), így úgy gondoltam nincs értelme fogyasztani a teszteket :) deeeeeee... :) ha kedden volt tüszőrepi.... :) 48 órával előtte voltuk együtt... :)
:wink:

és azt nem lehetne mondjuk, hogy megsúgod a számokat, én meg megjátszom őket??? :lol:

Kép
gtunde75

:D hm, majd kiderül! :wink: akkor biza van esély rá!

Kép
Kép
onlány

Onlány
Nagyon drága vagy, de apa is ezzel, pontosabban ezzel is foglalkozik. Csak idő, mert rengeteg adat volt, és bizony előfordul, hogy egy két adatot nem lehet megmenteni. 3 vinyó van a gépbe, kb. 300 giga. :?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Susy!
Jesszus :( ,remélem azért sikerül helyre hoznia párodnak a gépet és nem vész el róla semmi!!! :wink:
Várjuk a vaníliás csiga beszámolót!!!

Tunde!
De jó neked ha kibirod hogy nem kapcsolod be a gépet hétvégén
:shock: ,nekem muszály bekapcsoljam ha csak fél órára de akkor is...kissé függő vagyok :lol: :lol:
Na de majd ha 2 gyerek lesz akkor már lehet lesz olyan nap hogy nem jutok ide :roll: ,de addig is kihasználom.. :D
Drukk megy ám++++++++++++ :wink: :wink:

Zsu!
Remélem szép nagy a tüszöcskéd!!!! :wink:

Gyancsi!
Várjuk a beszámolót!! :)

Joli!
Akkor nem uncsiztatok :roll: ,elvoltatok !
Milyen szinű lett a hajad???

Onlány!
Mindjárt rákukkantok erre az oldalra!!!

Hát 1 hete bementem baján az egyik boltba ahol elvileg lehet nagy ruhákat kapni,kismamanacit szerettem volna,hát a nö felprobáltatott velem egy xl-est :shock: na hagy ne mondjam már a méretröl tudtam hogy ez nem fog feljönni rám :( nekem nagy kell sajna :oops:
Egyébként tetszett volna..na de kérdem én akkor miért írják ki hogy extra méretü ruhák...probáltam már gumis derekút is az is kicsi lett rám..csalódtam bennük rendesen...
Így most olyat vettem ami gombos.cipzásos és az oldalain van kis gumis rész,nagyon kényelemes és fér bele pocak(nem kimondott kismama naci,de jó lesz orvoshoz menni benne)...
Vendég

Sziasztok!
11mm a nykh vastagsága, a tüszőcském a bal oldalon 18x16mm, várni kell még, holnap reggel 7-kor újabb uh, ha akkor sem lesz sokkal nagyobb vennem kell még abból a drága puregonból, jó lenne még, ha lenne belőle 75, de már elfogyott!!!!hát ez van!

Onlány, pénteken 15x13mm volt a tüsző!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu, én annyit tudok hozzáfűzni, hogy nekem 20mmes volt a tüszőm. Elvileg már akár a 18mmes is jó lehet! Ha azt vesszük, akkor gyakorlatilag 1mmt nőtt naponta" Tehát, szerintem jó lesz. Azért itt babaneten is néz z körbe, mert vannak akik eladják a megmaradt gyogyeszukat és hátha valakinek pont ennyi maradt!

Suzytunder, nem értek én sajna hozzá, csak tudom hogy létezik ilyen. Most gondolkodtatóba ejtettelél, ha áramszüncsi van akkor miket okozhat az. Bele sem merek gondolni!!!!!!!!!!! Leányom állandóan ki be kapcsolja a szgépet :shock: Bár nem hagyom neki, de mégis sikerül sokszor a rosszcsontnak!

Kirus, írtam mailt a nőnek, hogy nem nagyon szeretnék vaktában rendelni, mert csak erre visszaírt, hogy no problem, egy rakás készletük van kicsi mérettől az óriásig! DE előtt fel kell őket hívni telón. És nem drága 4500ért adnak egy nacit. Én az outletven vettem 7000ért!!! Valamelyik nap én is bemegyek, megvizslatom a helyet. Én sem vagyok egy anorexiás típus.... :oops:

Kép
Kép
onlány

Onlány, köszi, de hála istennek az orvosom mindig gondoskodik rólam még ilyenkor is, hogy szerez nekem puregont!
Mivel volt már 2 inszemem, azért gondoltam, hogy még nőhetnek, mert az előzőeknél sokkal nagyobb volt már ilyenkorra!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt Mindenkinek...

Onlány: köszi, hogy kérdezed...De sajna nincs meg a pénz...Apától levonják havonta...3hónapon keresztül 50000... :cry:
De megbeszéltük, hogy már nem tudunk, mit csinálni...Mondtam neki ma megkeressük a Peti barátnőjét(mert én nem nyugszom meg)hátha mondja, hogy Petinek most van pénze...

Pénteken:Szerettem volna jönni még, de bent volt a fönököm, és hosszas beszélgetés után rábeszéltem(bízonyítékokta mutata meg neki), hogy a hétvégi lány nem ide való...Ki kell rugni, ki is rugta szombaton...De el volt azért kenődve rendessen, hogy milyen aljas dolgokat csinált...Ő meg megbízott benne és nem akarta elhinni nekem...Pedig tényleg kevés rendes főnök van, és ő az!Szeretem nagyon :) :) :) Mindent meglehet vele beszélni, mindent megenged!!!

Szombaton:Anyukámmal csavarogtam együtt ebédeltünk a kínaiban...Aztán bejártuk az össze plázát :) Apukám kint volt Németországban versenyen. A párom meg céges bulin volt Veszprémben...Szóval rendessen elrepült a szombat...

Vasárnap: Átjött egyik barátunk nálunk ebédelt, ők xbox-tak én meg, mint egy örült főztem :twisted:
Volt húsleves, rántott gomba-patiszon-hús, gomba pörkölt, rizzsel...
rendessen bezabáltak...

Jaj képzeljétek mi ma, hogy 1 hete nem eszünk kenyeret..meg péksütit...Én bírom egész jól már...A párom nehezzen, de már ő is hozzá szokot :)
Én csak salátát, meg gyümit, meg zöltséget eszem...
Egész jól bírom, még sosem bírtam ki 1 hetetet így :) Büszke vagyok...És most folytatom is...Sokkal jobban érzzem magam :) :) :)

Kicsit szomorkás az idő itt, de hallgatom a rádiót és nagyon jó számokat adnak, így jó a hangulatom és kedvem...
Kívánom, hogy veletek is így legyen... :wink:
Szép Napot...Kicsit hosszasz lettem, sorry :oops:
csip-csip18

Csip, sajnálom, hogy nincs meg a pénz, de ne adjátok fel!

Versenyen, mi jót csinál?sportol?

Hála istennek vannak még rendes főnökök, és vannak olyan emberek is sokan azt hiszem, akik a főnök jó szívével visszaélnek, nem pedig élnek vele!

Én már 4 éve nem eszem fehér kenyeret, nagyon kenyeres voltam, de a péksütinek nem mindig tudok ellenállni!Kitartás, talán fogyni szeretnél?

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány!
Ez nagyon jó bolt lehet!! És tök jó árak :shock: ,itt Baján amit én néztem 7500 ft volt...
És szállítással együtt 5000 valamennyi hát ez tök jó!!
Csak hát ugye nekem még nagyobb kéne ettöl mert a csipöm nagyobb mint az itt leírt méret.. :roll:
De ha tudsz majd bövebb infót hogy mekkora méretekben van még akkor írd majd meg!!!
:wink: ez szuper bolt!!!

Zsu!
Bízzunk benne hogy elég nagy ez is!!! :wink:
Drukk++++++!!!!!

Csip-csip!
Sajnálom a pénzt!! :( durva!!
Mit ettetek a kínaiban?
Férjem mondogatja hogy el kéne menni kajálni oda,de tölem valahogy távol állnak azok a kaják...
Vendég

Igen apucim sportol anyukám is az volt, csak őt megmütöték, sajna...Ping-pongozzik már kicsi kora óta... :)

Igen egy picit nem ártana fogyni :)
csip-csip18

Kirus, ez egy készítői bolt, magyarul szerintem megbeszélés kérdése!!!! Tehát van ott egy tel szám, felhívod, hog ennyi és ennyi a méreted, csinálnának e. Tudod ez úgy működik, hogy a standard méretekre állítják rá a gépeket és úgy jön le egy sorozat, mivel ez "egyedi" lenne, szerintem lehet kissé drágább lenne. Nem tudom, kérdezd meg vagy írj emailt. Nagyon rendes nőci van ott!

Sajnálom Csip csip! Az kemény, havi -50.000ft :shock: Miket csinált a másik csaj? Nyúlt a kasszából?

Kép
Kép
onlány

képzeljétek, nagyon rá vagyok kattanva a tengeri herkentyűkre, sushira halakra, stb Csak az a fura, hogy ezeket soha nem ettem :shock: Meg a sajtokra! Tegnap bevásároltam sajtokból és 5700ftot hagytam ott, pedig nagyon kevés sajtot vettem. Csináltam tejszínes tormamártásban sült füstölt lazacot, estére meg tonhalas pizzát tervezek.
azon gondolkodám, hogy anyámék vajon kariig rájönnek e arra, hogy lesz még egy uncsijuk :roll: :?: Már kezd nőni a pocakom, ugye pont karikor leszek 5 hónapos és 5hónaposan Lizával már elég nagy pocim volt.... Majd bő rucikat veszek :lol:

Kép
Kép
onlány

Valaki esetleg torrentre meghívót tud küldeni nekem :oops: :?: :?: :?: :?:
már megen én pörgök itt :(

Kép
Kép
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?