Új privát üzeneted érkezett!

ó,IGEN,85,apa meg 78,szerintem nagyon jó ez a korkülönbség.Apa sok-sok gyereket akar,én is,csak jól alvó gyerekeket rendeltem már!Én szívem szerint ilyen időközönként szülném,na jó,egy kicsit nagyobb,a szoptatás miatt!!Apa azt mondta,valahogy mindig van,olyan nem lesz,hogy éhenhalunk.Nem is félek,olyan ügyes,mindent megold.Meggájver elmehet a picsába mellette,persze ezt előtte sose mondom,de tényleg nagyon kifogtam!! :wink:
Szerintem nem bántottad meg Nyuszit Mucus,biztos ledőlt.Én értettem mit akarsz írni!!!Na,de jöjjön a has!!! Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Mucus: szerintem nem sértődött meg. Ha a kezem közé kerülne a pasija ellátnám a baját :twisted: Hogy lehet ennyire szemét valaki? :twisted: Bocs nyuszika

Melinda: de innentől csókolomot köszönhetsz nekünk :D :wink:

királylány

Nyuszifül!
Ha nem jössz ma este nem tudok elaludni pedig reggel 5-kor csörög az óra. :roll: :?:

KépKép
Kép
mucus75

Jaj csajok!Én is remélem,hogy Nyuszifüllel minden rendben,egész délután ő járt a fejemben.De szerintem jó ,hogy őszintén leirta mindenki a véleményét,mert a kivülállók mivel nem elfogultak jobban rálátnak a helyzetekre.Szegény most biztos sirdogál.Pedig a baba miatt nem kéne,de könnyű ezt kérni.Mucus!Egyébként tényleg érdekes ez a babaváró téma,mert nekem is van olyan barátnőm-diplomás-akinek a szomszéd nőgyógyász tavaly 3 abortuszt csinált.Az utolsó uh-nál amikor megmutatta neki a doki a dobogó szivű gyerekét,azt mondta bárcsak nekem adhatná...Milyen kedves ugye?Én egyébként 77-es vagyok.
Vendég

Melinda!
Ez az E:A:O:T :lol: :lol: :lol:
Nagyon édi a hasad.Az enyém is kb:ekkora pedig nincs is benne pocaklakó. :twisted:
Közöttünk 9 év van apával(Ő se mai ficsúr már :D )de sose buktam a tejfölös szájú pasikra. :lol: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

Melinda: olyan szép a pocid :D

Ízisz: a szomszéd csajszi mesélte, hogy amikor bent volt a kóriban petevezetékátjárhatóságit csináltatni hárman várakoztak abortuszra.....mindegyik fehér volt.......az egyik 25 körüli fél segge kint a nadrágból a kabátja meg majdnem a mellénél kezdődött :twisted:

királylány

Egész nap meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem: mennyivel peteérés előtt megy fel a hő?

királylány

Izisz!
Hát igen vannak akik még tőlünk is jobban vágynak gyerekre és lehet,hogy sose kapnak más meg dobálja el őket. :evil: :evil:
Agyon tudnám csapni azokat az anyákat is akik megölik és a wc-be dobják a gyereküket. :(

Mi van Én vagyok itt a legidősebb?????? :twisted: Akkor ahogy Királylány írta tessék csókolomot köszönni! :lol: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

Én nem tudom a választ.Engem rendesen kiborított ez a hőmérőzés,teszt nézegetés nem is teszem többet. :D

KépKép
Kép
mucus75

Én is Dia vagyok. :mrgreen:

KépKép
Kép
mucus75

Csókolom-csókolom!Nekem is volt hasam,de olyan leplöttyedt,2 hurkacsík,na az most kidomborodott!! :lol: Ja,akkor ez a recept,mindig terhesnek kell lenni.
Na ideengedem anyumat,hagy társkeresőzzön,és jövök!!
Tejfölszájúak nekem se nyerők!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Ne is mondd musus, itt is volt egy ilyen balhé jó pár éve.........a csaj (16) megfojtotta gyerekét miután otthon megszülte és ellátta. :twisted: ......a családja meg egy mukkot sem hallott az egészből.........persze pityu............egy hang nélkül szülni és szakszerűen ellátni egy újszülöttet, mikor én még azt sem tudtam, hogyan fogjam meg a gyerekemet..........természetesen csak felfüggesztett kapott és most van egy három éves gyereke és azt mondta sok gyereket szeretnének...............

királylány

akkor mi Diák tartsunk össze...................nálunk apa fiatalabb....9 hónappal

királylány

Azt hiszem Lyly ő 37éves,de nem biztos.Itt nálunk Ózdon is szinte 2havonta hallani ilyen esetekről.2némbert ismerek is látásból.Az egyik 17évesen otthon a szobájába szülte meg,ugy ,hogy az egészségügyis anyja mit sem hallott.Ollóval összeszurkálta,és bedugta az iróasztal fiókba.Azóta is ollókezűnek hivják.Semmi büntetést nem kapott,azóta van 2 gyereke egy német sráctól,aki mit se sejt.És van képe a gyekekkel végigsétálni az utcán.A másik meg egy üzembe dolgozott,senki nem vette észre,éjjel megszült,bedobta a kinti wc-be,utána elment a diszkóba,de hálistennek rosszul lett.Ő már 30év körül van ez a nyáron történt,mai napig kihuzott mellel sétálgat.
Vendég

Druszán! :D
Nálunk Én vagyok a fiatalabb. :wink:

Pityu. :evil: :evil: :x :x Ide még egy boxoló ikont képzelj el. :wink:

Melinda!
Aha az enyém is olyan "2 hurkacsík". :D :oops:

KépKép
Kép
mucus75

Izisz!
ÓÓóó horror. :shock: :shock: :shock: Még csak annyit se kaptak,hogy ejnye-bejnye??? :roll: :evil:

KépKép
Kép
mucus75

melinda szépen gömbölyödsz!!!!!!!!!!!!!
nyuszi kérlek jelentkezz........... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita! Mit csináltál ma? És hogy vagy?

Felháborító, hogy semmi büntit nem kapnak. Ez is fent hordja az orrát. és azt mondta, hogy 3 gyereket szeretnének........

királylány

az ilyen nő megse érdemli a gyerekeket!!!!!!!!!!!!!
köszi jol vagyok,most értünk haza...kicsit elfáradtam........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

merre jártatok?

királylány

én tanfolyamon utána meg elment a gyerekért anyuékhoz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

minden hétvégén van tanfolyam? Meddig tart még? És kismamaként csinálhatod? Mert itt az egyik csajszi műkörmös és terhesség alatt nem csinálta, mert veszélyes anyagokkal dolgozik vagy mi, de lehet, hogy ő mást is csinált.......nem tom........

Nyuszifül: gyere már!!!!!!!!!

királylány

megkérdeztem a tanárokat hogy az anyagok veszélyesek e a babóra...és mondták hogy nem....az egyik tanár kismamaként megvizsgáltatta azokat az anyagokat amikkel most mi is dolgozunk.........
a tanfolyam minden szombat vasárnap van.....március végéig tart....már nincs sok belőle........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor a hétvégéid elég kimerítőek...........árban?

királylány

annyira nem kimeritő...inkább csak az utazás része!!!!!!
jaj most nagyon el vagyok keseredve ...........anyuéknál maradtak a gyógyszereim......... :cry: nem tudom beszedni őket......remélem nem lesz baja a babónak.......................

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita a legfiatalabb,nem én!!!Vagy igen???Hát aki tavaly megszülte(nagy 3 szintes házba laktak) és teletömte a száját wc papírral???Hogy szakadt volna a feje a nem is írom le hova az ilyennek!!!!Én is akarok boxfejet rakni!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nita: milyen gyógyszer?

királylány

én fiatal vagyok.....22 éves.......... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ne is mondd Melinda! Én tuti leültetném őket, a börtönben meg bizti megkapnák a magukét :twisted:

királylány

Nita: 10 év van köztünk....uhhhhhhhhhhhh

királylány

Ózdon lakik barátnőm,kettő is,hát szoktak mesélni.Ja,meg egy barátom is van ott!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Ti be tudtok lépni rendesen? Mert nekem errort ír ki :twisted: :twisted:

királylány

királylány ha te mondod..........akkor lehet 10 év...... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mUTATOK NEKTEK PÁR KÉPET,EZEK KEDVESEK NEKEM!!!
Nyuszifül hol vagy már??? Kép Kép Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda: :)

királylány

meli nagyon jok......... :) :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok,Én mára búcsúzom,reggel korán kelek.Sajnálom,hogy nem jött Nyuszi. :(
Jó éjt!

KépKép
Kép
mucus75

Jó éjt mucus, mikor korán? Nekem a 6.15 is korán van :?

királylány

joéjt mucus!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is nemhogy döglenék,itt vagyok,várok még egy kicsit,hátha jön Nyuszi!!!Nem akarok felkelni ma éjszaka!!!Ja,azt a körkérdést akartam feltenni,hogy mennyire vagyok ugyan má égő,vagy nektek sincs jogsitok????Kocsitok??Az nem égő ha nincs,hanem az a luxus ha van ilyen váltságba,és ha van,milyden????ELFÉRTEK BENNE???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

nekünk sincs autonk...nekem jogsim se.....a páomnak van..mivel buszvezető.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nekünk van jogsink, mind a kettőnknek és autónk is, egy Ford Focus kombi............előtte egy Ford Fiestánk volt csak totálra tört egy idióta nő jóvoltából.....annak előtte pedig egy Opel Vectra

királylány

Bencegyerek még nem alszik pedig napközben sem aludt :twisted: hogy lesz így kistesó? :D

királylány

zavard aludni..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

most közölte, hogy még éhes.........nasira :twisted:

királylány

Nekünk autót kellene váltani,lesz ugye két gyerek apa,én,anyósom,sógorom,és apám is itt lakik nálunk most,meg még pár évig,amíg a mája bírja...
Szóval valami 7 személyes kellene,Fiat Stilonk van,minden ok,6 sebességes,full jó,vadi újan vettük,de kicsi.Vagy az én és anyósom segge nagy,mert hátul ketten,+ a gyerekülés nem nagyon ok...
Nekem 11 körül lesz szex,ha felbírok lenni... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda: szüleid elváltak? Ford Galaxy? Apa olyat szeretett volna, de nem bírta a pénztárcánk :?

királylány

:) :) :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Még szerencse, hogy apa holnap nem dolgozik :D

királylány

Ó már régen,csak apumnak el kellett költöznie onnan,ahol eddig lakott(megörökölték a lakást) és én vagyok neki csak.A pénzét meg kölcsönadta anyumnak,és ha majd visszadja,akkor tudunk építkezni,de anyumnak el kellene adnia a Mezőkövesdi házát,hát hirdetjük,remélem tavasszal elmegy...és annak az ára lenne az enyém,vagyis apámé,de nekünk adja...és akkor 3 szobás faszerkezetest építenénk,egy kis szocpollal társítva....
Nincsenek anyumék rosszba,csak nem tudnak egy fedél alatt élni.
Azt az autót mi is nézegettük,meg valami Fiat Doblót,ja,apa Toyotát akar.... :twisted: meg vagy 4 gyereket,mondtaam,valamelyik igényéből adjon le!!!Ja,de tudunk ilyen rokkant kedvezményt igénybe venni,mert apum full az,de az meg új autóra van...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?