Új privát üzeneted érkezett!

Hat nem fogjatok elhinni csajok de en mar egy csomo dokit,maganrendelot es maganklinikat hivtam sehol nem veszik fel vgy csak elore megbeszelt idoben fogadnak ami nekem mar nem jo...mert meg most kene megnezni nem napok mulva amikor mar nem lat semmit :? :roll: Hat ebbol ma nem lesz doki :roll: embor jol seggbe fog billenteni de most micsinaljak :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na es meg laptetu is :? de minek :roll:
Nem telefonalgatok tovabb...a verzesem most ugysincs meg...nem tok mit csinalni na... :cry:

Teganp nem irtam de parom szavai meg itt csengenek a fulemben :roll: azt mondta:
"Az,hogy lehet,hogy januar ota nem vedekezunk es te nem estl teherbe :?: :!: " :cry:

Ezert is mondja nekem ngyon ,hogy vizsgaltassam ki magam rendesen :roll: de hat o azt nem tudja hany egeszseges no van akinek nincs semmi baja megsem jon ossza valamiert...es ezt nem lehet megmagyarazni miert nem :roll: :( Erre talaltak ki a lombikot....vgy az inszemet segitenek :roll: Most nem tom meg mit var tolem...azt hiszi mindenki egybol az elso honapban babas ahogy nem vedekeznek :(

A doki meg azt mondta,hogy minden honapban 17% esely van arra,hogy baba lesz a dolgokbol(nem a megfoganasra gondolt mert az van tobbszor is de van veteles vgy ugy,hogy eszre sem vesszuk ugye :roll: )Szal az azert nem sok :roll:

Volt mar valakinek laparja? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Most irt a parom 8) azt irta,hogy o tudja,hogy a teherbeesest biztos benne,hogy megtudnank oldani :) de o az egeszsegemert jobban aggodik,hogy most mi van velem :roll:

Ezek szerint nem szemrehanyoan mondta azt a mondatot amit az elobb irtam csak mar en kombinalok :lol: :? :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok hova tunt mindenki :shock: :roll:

En ugy dontottem ma itthon maradok es nem megyek sehova...hoemelkezesem is zavar meg parom azt mondta pihenjek :oops: :) :roll: ugyhogy ma pihi van...ugys anyunak odaadom a kocsit 5-tol.Majd jokat eszem e tevezek. 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na itt vagyok....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Helloka :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem tudom,mi van most a Babanettel, de alig akart beengedni :shock: :shock: :shock: :shock:

Bridg!
Hát ha párod is azt mondja, hogy pihenj, hát akkor tessék pihenni!!!!!

Én is azt teszem :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Végül nem aludtam.... felsöpörtem, kimostam az ágyneműt, kiterigettem és elmosogattam.... ja és egyész nap jégkrémet eszem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Végül nem aludtam.... felsöpörtem, kimostam az ágyneműt, kiterigettem és elmosogattam.... ja és egyész nap jégkrémet eszem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Zsu
engem sem akar beengedni. Már ki vagyok tőle. Nem tudok feljönni, mert órákig tart mire betölt, és másik óra, mire elküldi amit írtam.
Aludtál? Jó volt?

Bridget
Látod-látod! Azt hiszed, hogy a párod szemrehányóan mond valamit, és kiderül, hogy csak aggódik érted.

Csajok, én olyan depis vagyok, hogy csak na. MIért van ez? nem akarom, de olyan sírhatnékom van, és úgy érzem, hogy most borult ki felettem a pohár.
Vendég

Jegkremet en is ennek :roll: 8) :lol: kepzeld egy csepp ver meg nem jott ma :shock: normalis ez,hogy tegnap meg omlik ma meg semmi :shock: :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

ja, most látom, mire elküldtem, hogy nem is aludtál. már megint takarítasz? :lol: :lol:
Te mindig takarítasz. :roll: :roll: :lol: :lol: látszik, hogy egydül vagy.
Vendég

Hát kedd nálam a szünnap és ilyenkor takarítok..... apácska nincs láb alatt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg!
Szerintem nagyon nem normális.... hatnak a gyógyszerek legalább :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi
En rajtam is napok ota siras van...de az nem baj...kikell engedni...lesz ez meg igy se :wink: es a mi idonk is eljon :wink: remelem ngyon hamar 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szerintem se normalis a doki is azt mondta,hogy nem egybo fog elmulni egyik naprol a masikra de 2-3napon belul....erre mondom ma meg semmi :?

Na jo nm parazok mar meg tuti unalmas vgyok napok ota itt a verzesemmel...ne harizzatok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

na én most megyek, mert állandóan ledob a net. Valami baja lehet, a babanet szerverének. Most már mérgesít. :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Bridget
Dehogy vagy unalmas ezzel!!! Neked most ez a problémád, persze, hogy ezzel foglalkozol. Mi sajnos sokat nem tudunk segíten, de meghallgatni azt megtudunk. Hát írjad csak le. Különben is, az elején megbeszéltük, hogy ha van valami, azt leírjuk. Nálad most ez van. Sajnos.... :roll: :roll:
Tudod, mi itt vagyunk!!

Kép
Vendég

ja, és már rég meg akartam írni, hogy tök jó, az új vanalzód! :lol: :lol: :lol:

ja és már nem is vagyok olyna nagyon depis!!

Köszi Csajszik! :lol:
Vendég

En meg felporszivozom meg telmosok :? :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én meg vissza megyek vízszintesbe :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Bridg!
LEgalább meghallgatunk, gyere csak panaszkodni nyugodtan!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Koszi Pendi a kepet ngyon kis ari :lol:
Na az jo,hogy nem vgy depis...most mondhatnam az okos dumat,hogy addg is pihizel te is :roll: meg,hogy igy most ngyobb az eselyed ra de en to erertelek,hogy kivgy :? :roll: Meg itt szerintem mindenki mas 8) De tod mit mondott az akupunkturasom!!!!A stressz az ngyon nem jo!!!! :twisted: Szal ne stresszelj....beteg nem vgy csak kitolodott az idopont utana me sima ugy lesz a baba :P :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

köszi szépen Bridget!:lol: :lol:

Na ti is mentetek, így én meg elmegyek, és csinálok valami uzsit, meg megnézem mi van a tv-ben.
Kép

Zsu
Neked jó pihenést!
Kép

Bridget
Neked pedig jó takarítást!
Kép
Vendég

Koszi neked is ZSu :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kicsit bealudtam a hiraqdo alatt es 20perce tertem magamhoz :lol: 8) Sehol 1csepp ver se :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hol vgytok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noci
tudom te meg jossz majd figyelek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Drágám remélem jól figyelsz mert itt vok!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Na csajok szép jó estét mindenkinek! Beszámolom az van böven! Csak gyözzem leírni!

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia latlak 8) Na meselj :roll: 8) 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

te meg mindig irsz?! :shock: akkor en letusolok :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Írok írok de ha ezt az üzit se küldi el akkor megölök még ma valakit! Egy csomot írtam, és nem küldte el a gép! Söt msn-ről is ledobott a genyojja! Szal ez most egy proba

Kép

Kép

Kép
nócika

Na ez most sikerült! Hogy vagy drágám? Olyan jó, hogy van valaki akivel ilyenkor is tudok dumcsizni!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Annyit írtam az elöbb, hogy csak na! Illatosra letusiztál már?? most sincs semmi mencsire utalo jel??

Kép

Kép

Kép
nócika

azért rövide leírom amit oly hosszan véstem az elöbb! Békülös kedvemben vagyok 2 nap alatt 3 emberrel békülök! Anygilag is most jövök helyre és a doki is kigyogyit a mindenféle bajaimbol! Sza most minden happy körülöttem! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Na hol vagy Brid drágám! Csak nehogy lecsorogj a lefolyon! Meg különben is akkor velem tellik meg az oldal! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Amugy Brid! ha érdekel akkor tudok neked egy magándokit akit nekem már többen ajánlottak csak nem mentem el hozzá sose! Hogy mért ne is kérdezd! különbözö ember ajánlotta és abbol 2 nála szült az egyik 1 gyerköcöt a másik 3-at! Szal tuti nem olyan rossz! Állitolag fiatal és ráadásul jóképü is!

Kép

Kép

Kép
nócika

N ha így haladok enyimé lesz a laptetűűűűűűűűűű! hihihihihihi így az éjszaka közepin! Mert végül is nincs kivel beszélgetnem csak magammal! és nincs ki aki elhalássza a laptetűt és a legjobb az egészben hogy lesz mit olvassatok reggel! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Pendi! Drágaságom! Hát persze, hogy érted mindent megteszünk!! Szal no para! Mert elöbb ott leszünk mint te azt gondolnád! Amugy nekem csak az a lényeg, hogy szombat legyen és ne vasárnap! És amugy hogy vagy kedvesem! Hogy telnek a napjaid nélkülem??? Nekem elég gáz, hogy ti nappal annyit írtok én meg most maggammal dumcsizuk! De jó, mert igy sose unjuk meg egymást!

Kép

Kép

Kép
nócika

Vgyok

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsuzsukám! Igen mi leszünk a mayerek! Mi leszünk a hösnök! Nem megy Brid gépe sehova mig nem járt ott ahol a mi drágánk lakik! Szal Briddel egy darabig ugyse száll fel gép! Meg amugy is szoltam kint a reptéren hogy van 14 gyönyörü nö aki nem hagyhatja el az országot legalábbis még egy kis ideig nem! Ugye drágám????

Kép

Kép

Kép
nócika

Hat a tusolasok utan nekem megindul mindig a verzes :x :twisted: Igaz egesz nap szinte vizszintben pihentem de akkor is egesz nap egy csepp se volt erre most megint van :x nem omlik de van :?

Noci a doki szama johet bar talaltam 1helyet ahol kivizsgaltatnam magam :roll: Magankorhaz 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem mondod?? Ilyen gyorsan?

Kép

Kép

Kép
nócika

Az lehet hogy naon drága! Figyelj kedves! Én holanp délelött megtudom a számot tutira és akkor egy telefont megér én azt gondolom! Nem írtam sokat ugye???

Kép

Kép

Kép
nócika

És amugy én ezt nem értem, hogy tusi után megint van vérzés! Az egy dolog, hogy nem sok de maga a látszat az, hogy megint van az gáz! Én ezt abszolute nem értem! Ilyennel még nem találkoztam!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na hun vagy kedvesem! Most én is elszaladok tusizni! Remélem te is írsz nekem olvasni valot böséggel!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Neem nem irtal sokat :lol: :lol:

Tuti draga de nem kell semmire sokat varni hanem minden pikk-pakk megvan :roll: ami nekem ngyon fontos :wink: de persze egy telot meger a masik doki is :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

na megyek és írj minjá gyüvök
de várj meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

En sem ertem mitol van de ugy nez ki holnap megnez a doki aztan meglatjuk :roll: Legalabbis holnap hivom remelem azert megnz megint :? :roll:

Nem ertem ha egesz nap nem volt most mitol jott vissza :cry:

Sokat irjak egesz nap irtam :roll: megyek csinalok kajot aztan nezem tovabb a tevet na meg varlak teged 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

oksika vok! Titta lettem mint a ma született bárány! És mit kajozol?? És mit nézel a tv-ben?

Kép

Kép

Kép
nócika

En is.....nezem a hiradot 8)
te?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X