Új privát üzeneted érkezett!

Editke!!!

Nagyon boldog névnapot kívánok!! Kép
csanita

Ancsa!!!

Isten igazából lehet,már élesben próbákozni,de nem siettjük el a dolgokat.(Szóval próbálkozgatunk)nem kell megvárni a vérvételt,az csak az Én meg nyugvásomra lesz,doki nem is mondta.Én gondoltam ezt ki,de a doki szerint 90 %,hogy a terhesség rendbe tette a hormonjaimat.
csanita

Ancsa
Nagyon boldog szülinapot,így utólag is!!
Kép

Editke
Neked pedig boldog névnapot kívánok!!

Kép

KépKép

KépKép
okr

Editke,
nagyon boldog névnapot! :) :) :)

Csupa ünnep van nálatok mostanában, a nagy ajándékot pedig majd a gólya prezentálja! :lol:

Puszi mindenkinek! :D
angel37

Editke!!!

Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Kép

Miért kelsz Te szombaton 5-kor?

B.

Kép
Kép
beuka

MÓNI???
Mi újság???
beuka

Sziasztok Lányok!

Lenne néhány kérdésem. Nektek is felteszem, remélem tudtok majd válaszolni.
Ma hajnalban felébredtem de csak kb. fél óra forgolódás után mértem a hőmet (azt reméltem, hogy gyorsan visszaalszom, de aztán még wc-re is kellett mennem). Tehát wc előtt gyorsan mértem egyet, talán a forgolódás következtében 36,7 volt a hőm, ez volt 3/4 6-kor. Eddig napok óta 37,0 és 37,1 volt a hőm. Majd visszafeküdtem és 2 óra múlva újból felébredtem, akkor 37,1 volt. Szerintetek lehetséges, hogy azért volt alacsony az első mérés, mert nem rögtön ébredés után mértem?
A másik kérdésem. 2 napja barnázgatok. Szerintetek ez még belefér, ettől lehetek még babás?

Ahogy láthatjátok most éppen kétségek között vergődök. Már vettem tesztet, remélem lesz rá mód, hogy használjam. Ha kibírom, akkor szerda reggel tesztelek.

Ancsa :D
Boldog szülinapot kívánok!

Editke :D
Boldog névnapot kívánok!

Kitartás és drukk a teszt előtt állóknak! (igyekszem én is kibírni valahogy)

Az akció előtt állóknak pedig mindent bele!

Pusz
B.Ági
buboskemence

SZia Búboskemence!

A mozgolódáatól sztem inkább magasabb lett volna a hőd... de a hő sem szentírás, azt annyi minden befolyásolhatja!
A pecsételés nem zár ki semmit, sőt sok esetben a beágyazódást jelzi! :) Drukk, hogy legyen módod teszetlni, és természetesen az eredményhez is! :wink:
angel37

SZiasztok !

Segítséget szeretnék kérni tőletek a hőmérős módszerre.
A neten sehol nem találtam olyan cikket ahol normálisan leírnák.
Előre is köszi mindenkinek :D
cuporka

Jó reggelt!

Minden ünneplőnek boldog nekivalót :) a teszt előtt állóknak egy kalappal a két csíkhoz :)

Ma du. 4-re megyek dokihoz, a vérzés elállt péntek estére, de azért jobb ha megnéz, és persze egy rákszűrés sem árthat! UGYE :)

Lara!
Mi is lehet lemaradtunk erről a hónapról, mert nekem meg betette a ferti későbbre a pét! Először a 15. napra tette, az jónak tűnt, mostmeg a 18.napra :?: sebaj, így készülök majd a köv. hónapra :)

Mindenkinek szép napot!
sonjus

Cuporka, szerintem a hőmérős topicban kaphatsz válaszokat a kérdéseidre
sonjus

Sziasztok, jó reggelt :)

Szonjus! :)
Te megsejtettél valami? Ma van a 2. házassági évfordulónk :) Köszönöm az előköszöntést :lol: :lol:
Jól teszed, hoyg mégis elmész a dokihoz ártani nem fog!!! MAjd írd le mi volt!

B.Ági! :)
Angel teljesen jól leírta! Remélem én is, hogy szerdán felhasználhatod a tesztet és.....

Kép

Remélem jó a tábla, főleg a zöld mező tetején nincs változás!!!!!!!!!!!!

MÓNI, B.ÁGI, HAGA !!!
NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reni, téged azért nem írtalak, mert írtad, hogy most jobb lenne ha megjönne. Neked nagyon szép, és jó készülődést kívánok erre a hétre!!! Ez az egyik legszebb hét szerintem az ember lánya életében!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Ne öregíts kérlek!!!! :( Csak 32 vagyok!!! :lol:

Köszi a drukkot, de a hőm zuhanórepülésben... :(
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1158557921.45.jpg

moni

Ide is rekok zebrákat, hogy lássátok a példát :) mi után is kellene mennünk :)

Kép
sonjus

SZIASZTOK LÁNYOK!

ELJÖTT EZ A HÉT IS,HIHETETLEN HOGY ELTELT EZ A FÉL ÉV.
NAGYON JÓ IDŐT JÓSOLNAK SZOMBATRA,MUSZÁJ IS NEKI,FÁZÓS VAGYOK.

EDITKE!BOLDOG NÉVNAPOT.
BEUKA!KÖSZIKE.
ÉN IS DRUKKOLOK MINDENKINEK AKINEK SZÜKSÉGE VAN MOST RÁ.
EGYÉBKÉNT MÉG NEM JÖTT MEG.
breni

Breni!
Kívánom, hogy egyik nászajándékod egy 2 csíkos teszt legyen! Nagyon szorítok!!!

moni

Editke!

Boldog névnapot!

Beu!

Boldog évfordulót!

Ancsa és Móni!

Utólag boldog szülinapot!

Hű, mennyi ünnep. :)

Móni!
Amíg nem jön meg ne add fel.

Reni!
Nagyon nagyon sok szépet és jót kívánok erre ahétre, utána majd kívánoka többire is. :wink:

Kép
Kép
Kép
vica1982

MONI!NÁLAD SINCS SEMMI VÁLTOZÁS?
NEM TUDOM MINEK ÖRÜLJEK.ANTIBIOTIKUMOT SZEDTEM,NEM TUDOM MENNYIRE ÁRT HA ESETLEG TERHES VAGYOK,BÁR NEM HINNÉM.
breni

Ancsa és Móni! Boldog születésnapot utólag is!

Editke, Boldog névnapot!
Beu, Boldog évfordulót!
Reni, Mónihoz hasonlókat kívánok Neked!

Lányok, nagy kísértést érzek, hogy bekerüljek újra a táblába.
Tiszta szívemből szeretnék kisbabát. (És ezt azért ítom most le, mert már jó régóta nem éreztem ezt)
Csak egy gáz van: a 20. nap óta vérezgetek tisztaságival. Nem értem mi a fene van. Olyan szépen be volt állva 26 napra és legfeljebb előtte nap volt csak barnázgatás. De ez most a 20. napon is vér volt. És azóta is minden nap egy kevés.

Remélem nincs semmi gáz. Kezdem a szurikat és reménykedek a jövő hónapban!

Puszi
pihi

Sziasztok!

Sajnos ma reggel is csak 36,7 volt a hőm (még szerda-szombat között 37,0 és 37,1 volt). Akkor a tegnapi két mérésből is a 36,7 az igazi. Hát ez van. De hátha buta a hőmérsékletem. Hamarosan kiderül.

Beauka! :D
Nagyon boldog évfordulót kívánok!

Pusz
B.Ági
buboskemence

Sziasztok!

1. cn-n vagyok. Kb. 20 perce betettem a zsebembe egy tampont, mert olyan mindjárt megjön érzésem volt. Rá 5 percre már éreztem is. Ahogy elengedtem a reményt, jött is Piri. Remekül bele tudom képzelni a babát a hasamba. :)
Na de majd köv. hónapban.

Pusz
B.Ági
buboskemence

B.Ági ez azért nem jó hír :(
de az rendben van, hogy a köv. hónap lesz a tuti :)
sonjus

Sziasztok :)

Beuka :D
Köszi a drukkot!
Egyenlőre várakozó állásponton vagyok, elvégre 28naposak a ciklusaim, a táblázatban akár ki is javíthatod 8)
Tegnap már picit maszatoltam délelőtt, meg péntek szombat görcsölt, fájt a hasam. Ma egyenlőre semmi.Dehát ez régebben is így volt, hogy volt hogy görcsölt némely napokon, aztán semmi, majd megjött. Hát, majd meglátjuk.
Neked kitartás, már csak 5hét, és Botond baba megérkezik :wink: :lol: :wink:
De jó, úgy irigyellek :wink:

Mindenkinek minden jót!

Breninek :D pedig izgalmas készülődést erre a szép hétre, szombatra pedig a lehető legjobbakat, amiket kívánni lehet!
Soksok boldogságot!!! :D
Vendég

Halihóó!

Móni! :)
Sajnálom, hogy elindult lefelé a hő, de azért még nagyon nagyon drukkolok!!!!!!! ++++++++++++++ Jaj, kérlek ne haragudj :oops: :oops: :oops: Nem akartalak öregíteni, szerintem 2× írhattam át, miután mondtad, hogy idősebb lettél

Vica! :)
Köszi! Azért ne legyél ilyen szűkszavú!

Pihi! :)
OK! BEírlak táblába, csak kérek újra adatokat :) A vérezgetéssel meg szerintem azonnal menj el dokihoz! Mielőbbi jobbulást!!!!!

B.Ági! :)
Ksözönöm! :) JAj úgy sajnálom, hogy megjött!! :( :(

Haga! :)
Továbbra is megy a drukk!!!!!!+++++++++
Igen már csak szinte 5 hét. Nagyon közel van!

B.

Kép
Kép
beuka

B.Ági!

Sajnálom, pedig reménykedtem, hogy hátha most...
Jól látod, a köv hónap biztos sikert hoz majd. :wink:

Beu!

Hű, már nagyon a finisben vagy. Nem érzel még jósló fájásokat? De jó lesz, hamarosan a karodban lesz Boti-baba.:)
Azért vagyok szűkszavú, mert nem történik semmi különös.
Babu rugdos, egyik este még elaludni is nehéz volt, olyan bulit csapott odabent. Mint egy kis rakéta. :)

Pihi!

Szerintem is menj el dokihoz.

Aki írt emailt, attól bocsi, de nem jó a rendszer, nem tudom megnézni a leveleket. Igyekszem gyorsan rendbehozni, mert valószínű, hogy az "én készülékemben van a hiba". :?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Drága Beu!!!

Sok-sok boldogságot!!!! Kép
csanita

Csajok!
Köszönöm a sok gratulációt és a jó kivánságokat.
Jövök a beszámolóval október 2.-án.
Addig is aki babát vár,jó babásodást.Aki még nem azoknak sok-sok drukkot küldök.

Puszi mindenkinek :wink:
breni

JOBB reggelt!

Voltam dokinál tegnap :(
A 3,5 évvel ezelőtti méhszájsebem megvan újra :(
Mióta a dokinéni megnézte, mintát vett, azóta én vagyok a disznóvágásról a malacka, mert jön belőlem a vér rendesen :(
Mikor megjön sem vérzem ennyire :(
Ja, és még van egy kis hüvelygyulladásom is :(
/hogy én ezeket honnan szereztem?/
Azt mondta a dokinéni, hogy 6 hét Cetebe szedés, hogy ne vérezzek annyira /mondtam, köszi/, aztán felírt valami Dalacint vagy mit, ez hüvelykrém, de tegnap nem tudtam használni a vérzés miatt :(
Gondolom a mai 36,8 C-t is ez a gyulladás produkálta, és így szerintem a baba sem tud beágyazódni!
De javítsatok ki, ha rosszúl gondolom!!!
Nem valami fényes a kedvem, de hát ez van!
sonjus

Sonjus!

Hát ez nem jó hír. És mit mondott a doki? A babára milyen hatással lehet, ha van?
Jól összejött neked, te szegény. :cry:
De ne add fel, én is hólyaggyulladással és enyha hüvelygyulladással kezdtem a terhességet, most meg kirugja az oldalam a Csöppem.:wink:

tegnap jött egy eredményem a 4-ből, amit az AFP-s vérvételkor vettek le. TPHA. Nem tudja valaki, mi ez? Negatív, de akkor se tudom, hogy mi. :)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
De jó, hogy felőled is hallani! :)
Nem tudom mi lehet az amit kérdezel!

Én nem is kérdeztem, ezt a dokit, hogy ha terhes vagyok jelenleg, akkor mivan, mert nem hozzá jártam korábban!
Gondolod, hogy gond lehet?
Na akkor inkább telefonon megkérdezem!
sonjus

Sziaszok Lányok!

Sonjus :(
Sajnálom, hogy ennyi problémád van most. Remélem gyorsan rendbe tesznek!

Breni :D
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! + Szép időt szombatra! Remélem jó nagyot fogtok mulatni a nagy napon!

Beuka :)
Már nincs sok hátra! Botond hamarosan betölti majd minden percedet! De jó lesz!

Köszönöm a kedves vígasztaló szavakat. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jól viselem majd. Most hosszabb távú célt tűztem ki magunk elé. A cél az idei bebabásodás. Nem akarok minden hónapban 2 hetet (ov. utáni) görcsöléssel, jel figyeléssel, stb. tölteni. Ebben a hónapban talán egy kicsit túlzásba estem. Úgyhogy nem is mérem most a hőmet (remélem kibírom), hanem legfeljebb LH tesztet használok csak. Amúgy meg azt olvastam itt a babaneten, hogy a Jónás féle holdállásra alapuló néhány nap akkor a legtutibb, ha az egybe esik a középidővel. Tegnap megnéztem és októberben még csak épphogy, de novemberben szinte teljesen fedik egymást a Jónás féle napok és a középidőm. Persze ha maradnak a 25-27 napos ciklusok. Erre a párom azt mondta, hogy nem hisz az ilyen hókosz-pókuszokban, akkor már kávézaccból is kiolvashatnám a jövőt. :? De ő úgysem ért az ilyesmihez. :P Nagyon hősiesen vállta az akciót átlag két naponta, középidőben pedig a mindennapit. Szerinte ez a tuti. Hát majd meglátjuk (hogy lesz-e ennyi energiája) :D .

No, most jól kibeszéltem magam.

Pusz
B.Ági
buboskemence

Sonjus!

Jajj, nem azért mondtam, hogy felidegesítselek! Pont ellenkezőleg!
Erősek a babák, ha ott van, ki kell, hogy bírja.
Egyszer Czeizel Endrével hallottam egy riportot, és ő mondta, hogy talán még jobb, ha az ilyesmi bajok friss terhesként (kb 8. hétig) érik a kismamát, mert ilyenkor még nem differenciálódtak nagyon a sejtek és ha valamelyik sérül, akkor egy másik át tudja venni az ő szerepét. Ezek még őssejtek. Ha jól emlékszem így mondta.

Már kiderítettem mi az a TPHA. Szifilisz. Még jó, hogy negatív. :shock:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sonjus!

Jajj, nem azért mondtam, hogy felidegesítselek! Pont ellenkezőleg!
Erősek a babák, ha ott van, ki kell, hogy bírja.
Egyszer Czeizel Endrével hallottam egy riportot, és ő mondta, hogy talán még jobb, ha az ilyesmi bajok friss terhesként (kb 8. hétig) érik a kismamát, mert ilyenkor még nem differenciálódtak nagyon a sejtek és ha valamelyik sérül, akkor egy másik át tudja venni az ő szerepét. Ezek még őssejtek. Ha jól emlékszem így mondta.

Már kiderítettem mi az a TPHA. Szifilisz. Még jó, hogy negatív. :shock:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hoppá, 2x ment el, bocsi :oops:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Valahogy én is úgy gondoltam, hogy ha ezt kibírja, akko mindent :)
De azért a biztonsg kedvéért lehet felhívom mégis!
Szifilisz? :roll: Na azért az érdekes lenne, ha +.
Hűha, kirázott a hideg is!

B.Ági!
Én azért adnék esélyt annak a Jónás napnak :) max apu nem fogja tudni :wink: hogy miért pont akkor...
De ahogy írtad, benne van a középidős éjjel-nappal szeressük egymásban :) akkor meg minden ok!
Nekem egy doki azt mondta, hogy 3 nap a pasik "feltöltődése", de persze hallottam azt is, hogy nem is kell szünetet hagyni! :shock:
Ezzel persze megint nem lettem okosabb :)
Az én Jónás naptáram azt jelzi, hogy ebben az évben esélyem sincs az egybeesésre!
sonjus

Egy kis cickafarkfű tea, méhpempő meg a Gynevac segítségével remélem hamar elmúlik a gyulladás! :) Mindent bevetek!
Na meg doki hüvelykrémjét!
Jaaaa, és hogy ne unatkozzak annyira, még a fogorvoshoz is el kellene mennem! :?
sonjus

Csak halkan súgom meg, hogy utólag nekem is bejöttek a Jónás napok. Megnéztem, és pont arra a napra tete, mikor megfogant Nyuszi. :wink:
Perzse én sem hiszek az ilyesmiben. :lol:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sonjus :D
Persze, nem fogom a párom orrára kötni, hogy most vannak a Jónás napok, elég ha én tudom :wink:
Amúgy nagyon aranyos, már ő is nagyon szeretné a picit! Szerintem mindent bele ad majd!

Vica :)
Remélem nekünk is Nyuszit hoz majd a következő néhány hónapban valamelyik unga-bunga!

Pusz
B.Ági
buboskemence

Sziasztok!

Vica :)
Még nem érzek jósló fájásokat, de szerintem még korai is lenne...
Hétfőn megyk dokihoz, kíváncsi vagyok a méhszáj értékeimre!

Anita :)
Ksözönöm a képet, nagyon aranyos!!!

Reni :)
Úgy látom lemaradtam Rólad :(. De azért elmondom, hogy nagyon nagyon boldog házasságot kívánok Nektek, és jó szórakozást!!

Sonja :)
Sajnálom a sebet :( mielőbbi jobbulást!!!!

B.Ági :)
KOrábban engem sem foglalkoztatott a Jónás, de egyszer mégis kinyomtatta jó előre. Miután összejött előkaparásztam, és lám nálam is egyezett. Úgyhogy megy a drukk novemberre (de már októberre is!)

Angel :)
Voltatok???? Mi volt? MEsélj!

Haga :)
Mi újság :?:

Kép
Kép
beuka

HAHOOOOOOOOOO!
Hol vagytok lanyok?????????????

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
ancsa81

SZIASZTOK!!

CSAJOK!!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntöket!!

Nagyon édessek vagytok ,de tényleg!!

Beuka!
Azért keltem 5-kor szombaton mert 6-12:30 ig dolgoztam,
délután meg esküvö utánna baromi jo lagzi ,annyit táncoltam h mindenhol izomlázam van:D :D

Sonjus!
Sajnálom a sebet mielőbbi jobbulást!!!!
:cry:

Ancsa !
Megvan az auto ,majd teszek fel fotot is :wink: :wink: annyira kényelmes,elöl feküdni lehet! Föleg az én 152 centimmel
:lol:

Breni ! :)
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! + Szép időt szombatra!!!

Nagyon nem megy a topic,na mindjárt teszek fel a lagzibol fotokat!!
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép
Kép

A párom megkért h a rendszámot tüntessem el ,remélem nem haragszik senki érte!!
Vendég

Bekukoltam a hömérösbe,és ott olvastam Monit annyira sajnálom :cry: :cry: én meg a hülye fotoimmal vagyok elfoglalva ,bocsi Moni!

Vica!!

Már a 18 hét aztaaaaaaaaa hisz nemrég volt a teszt +!!Hogy repül az idö!! Kaphatok pocakképet,már biztossan megnött !??

Holnap meglesz a Gynevac ,remélem a héten (szombaton) be tudom adatni az elsöt ,ugy izgulok! Azért ma tudtam csak gyogyszertárba menni mert millio dolgom volt.Söt ma még fözni se volt kedvem :oops: :oops: !!
Vendég

Szia Editke!

Huuuuu!!!!!!!EZ NAGYON SZEP!!!!!!!!!!(en meg nagyon irigy vagyok :oops: :oops: :oops: )
Gratulalok hozza!!! :D
Orulok hogy jol erezted magad,legalabb kicsit kikapcsolodtal!!Biztos nagyon radfert mar!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!!

Köszi szépen :D !!

Ma nagyon szurkál a hasam,apukát este el kéne kapnom ugy érzam most van a pém!!
:lol: :lol: :lol:

Sziasztok!!

Puszi!!!
Vendég

Reni!!

Remélem a te lagzid is ilyen jo lesz

:wink: nagyon jo buli volt :wink: !!!!!
Vendég

Jajjj a kedvenc fotomat elfelejtettem ,a krémlikört teljessen kifosztottuk hmm de imádom :D

Kép

Na eldugulok ,mert ma én irtam a legtöbbet :oops: !!
Vendég

Editke!
Ne szabadkozz! Nem viselt meg egyátalán. Csak ne késett volna ennyit! Bár így lehet, hogy a köv. inszemhez jobb lesz a középidő. :lol: Mondjuk amikor szombaton fejgörcsre ébredtem, akkor már tudtam, hogy meg fog jönni 5 napon belül! Ez sajnos a 2 évnyi megfigyelésemnek köszönhető! Valószínű, hogy a progiszint leesésére reagál így a szervezetem, mert akkor esett le ahőm is. De azért a remény nagy úr!

Szuperek a képek! És hát az autó is!

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?