Sziasztok Csajok!!
Itt vagyok, a napjaim zürősek, ma kivételével minden nap kell mennem vezetni, így ma próbáltam behozni a lemaradást, főztem karfiol levest, borsófőzeléket sült virslivel, töltött paprikát, mostam, elpakoltam , bevásároltam, nálunk nőknél így néz ki a szabad nap
...Képzeljétek hétvégén jön a nővérem a 2 gyerekével hozzánk, úgyhogy nem fogok tudni jönni szerintem, de hétfőn itt vagyok
Gtunde- Na hát akkor még sem romlott el az az LH teszt
....Lehet csak az enyémek selejtesek, még mindig nem volt pé-m ugyanis aszerint
....De ma megint erősödik!!Na majd hónap meglátjuk!!De örülök, hogy nálad akkor minden rendben, műkszik a szervezeted, úgyhogy mindent bele köv hónaptól!!
Susytunder- Gratula a " nem " hízásodhoz, nagyon ügyi vagy, hogy így tartod a súlyod!...Képzeld tegnap én hóesésben vezettem, úgyhogy jelentem ide megérkezett a tél
Zsu- Na akkor az más, hogy ha 7 napra elegendő a szurid, mert most tuti, hogy sikerülni fog az inszem, így tuti, hogy nem lesz másikra szükséged
Kírus- Szijja!!
Betty- Hol vagy te lány???Nálad már megindult a visszaszámlálás
Onlány- Nagy gratula ehez a szupi eredményhez!!
...Szerintem ne félj a természetes szüléstől, ha megbízol az orvosodban gondolj mindig arra, hogy csak nem akar neked rosszat, nyilván csak akkor mondja, hogy menni fog így is, ha az úgy is van
Csip-Csip- Nektek is sok boldogságos évfordulót!!...Mi volt már, hogy 2-szer is elfelejtettük
...A párod egy angyal, tényleg nagyon elkényeztet téged, tessék megbecsülni, ritka az ilyen példány
Csajok én ma írtam a pesti Kaáli-ba e-mailt.....Szeretném tudni, hogy ők mit mondanak az eredményeinkre, mert ha lombik lesz a vége, szeretnék tudni róla és elkezdeni akkor már most vakarózni
...Kiváncsi vagyok, mit mondanak!
Na most lépek,mert Apjuk jön haza!!
Mindenki nagyon vigyázzon magára, hiányzóknak tessék szépen bejelentkezni!!
Szeretettel:
Ancsa