Új privát üzeneted érkezett!

hát ezt nem hiszem el csajok...basszus...lefagy a lábam... :(

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Ma védőnőnél voltam, nem volt semmi különös, kaptam még nyeremény szelvényt is. Büszkén álltam a mérlegen, mert még vastag pulcsiba és bakancsba is elég jót mutatott, beszéltünk róla, hogy nem szeretnék sokat hízni, és azt mondta, hogy ha tornázom és tartom a 175 grammos diétát akkor akár még fogyhatok is, ami nem baj, mert a baba úgy is elszívja ami neki kell.

Álmomban meg volt a pici babám, kislány volt és szoptattam. És annyi tej folyt a cicimből, hogy minden tiszta tej volt, meg is nézem mit jelent szoptató anyának lenni. :lol:

Esik valakinél a hó?
Nálunk is nagyon hideg van, és eső kezdett el esni most.

Tünde
Nekem nem csak a lábam fagy le hanem mindenem. :roll:
Írom mindjárt hogy csinálom a pari levest.

Zsu
Te jutottál eszembe, hogy 2 hónapja majd meg haltunk a melegtől, most meg...
Már mi is fűtünk reggel 17 fok volt, mondtam apának én 17 fokba nem zuhanyzok. :?

Kitti
Most nem sütök semmit, apa viszont olyan, mint egy kismama, kívánós. Brassóit kell neki csinálni. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Suzytündér: Az jó mindenki szereti nálunk...Most a családban mindeki azt is csinált :)
csip-csip18

Sziasztok Csajok!!

Itt vagyok, a napjaim zürősek, ma kivételével minden nap kell mennem vezetni, így ma próbáltam behozni a lemaradást, főztem karfiol levest, borsófőzeléket sült virslivel, töltött paprikát, mostam, elpakoltam , bevásároltam, nálunk nőknél így néz ki a szabad nap :wink: ...Képzeljétek hétvégén jön a nővérem a 2 gyerekével hozzánk, úgyhogy nem fogok tudni jönni szerintem, de hétfőn itt vagyok :lol:

Gtunde- Na hát akkor még sem romlott el az az LH teszt :wink: ....Lehet csak az enyémek selejtesek, még mindig nem volt pé-m ugyanis aszerint :roll: ....De ma megint erősödik!!Na majd hónap meglátjuk!!De örülök, hogy nálad akkor minden rendben, műkszik a szervezeted, úgyhogy mindent bele köv hónaptól!!

Susytunder- Gratula a " nem " hízásodhoz, nagyon ügyi vagy, hogy így tartod a súlyod!...Képzeld tegnap én hóesésben vezettem, úgyhogy jelentem ide megérkezett a tél :wink:

Zsu- Na akkor az más, hogy ha 7 napra elegendő a szurid, mert most tuti, hogy sikerülni fog az inszem, így tuti, hogy nem lesz másikra szükséged :lol:

Kírus- Szijja!!

Betty- Hol vagy te lány???Nálad már megindult a visszaszámlálás :lol:

Onlány- Nagy gratula ehez a szupi eredményhez!! :lol: ...Szerintem ne félj a természetes szüléstől, ha megbízol az orvosodban gondolj mindig arra, hogy csak nem akar neked rosszat, nyilván csak akkor mondja, hogy menni fog így is, ha az úgy is van :wink:

Csip-Csip- Nektek is sok boldogságos évfordulót!!...Mi volt már, hogy 2-szer is elfelejtettük :oops: :wink: ...A párod egy angyal, tényleg nagyon elkényeztet téged, tessék megbecsülni, ritka az ilyen példány :lol:

Csajok én ma írtam a pesti Kaáli-ba e-mailt.....Szeretném tudni, hogy ők mit mondanak az eredményeinkre, mert ha lombik lesz a vége, szeretnék tudni róla és elkezdeni akkor már most vakarózni :roll: :wink: ...Kiváncsi vagyok, mit mondanak!

Na most lépek,mert Apjuk jön haza!!
Mindenki nagyon vigyázzon magára, hiányzóknak tessék szépen bejelentkezni!! :wink:

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsám: Köszönjük szépen...
Na akkor magácskának meg apjukkal össze kell ám bujni :)
Én érzzem nem lesz ebből lombik, nem kell, figyeld csak meg apjuknak már a katonái nagyon ki vannak egyenesedve :wink:
csip-csip18

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Tünde, igen a következő napra ki is kell, hogy durranjon, nekem előtte nap nagyon feszít és fáj is!

Suzy, kívánom, hogy a szép kis álmod valóra váljon! :wink:
Ügyi vagy és kitartást a diétához!
Hát igen, most meg arról panaszkodunk, hogy megfagyunk, engem megviselt, hogy nem volt átmenet, nagyon nehezen szokom meg, hogy hideg van, de azt hiszem, hogy gyorsan klimatizálódni kell, mert tényleg nyakunkon a hideg tél! :cry:

Ancsa, nagyon jó hétvégét Neked, lehet, hogy már hógolyózni is tudtok :roll: :?:

Nálunk még csak ma kezdtek fűteni a mhelyen :!: :shock: , de annyira jól esik a meleg radiátor mellett ülni!!!

Vidám, szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip-Csip-Köszi csaje, cuki vagy, hogy ezt mondod :lol: .....Persze mindent megteszünk, hogy spontán összejöjjön, de ha nem akkor sem fogunk elkeseredni :wink:

Zsu- Hát a hó még csak a környező hegyekben van, kocsival jártam arra és ma megint megyek, kicsit fosok, mert téli gumi elvileg csak november 1-től kötelező, de ugye ahol hó van már most, ott eléggé csúszkáltam a múltkor is a nyári gumikkal....Hát majd meglátjuk!!Úgyhogy hógolyózni majd csak ott tudok :lol:

Egyébként én utálom a telet, bentről a meleg lakásból szép a hó meg mindent de ha ki kell menni :twisted: ....És ha a hó elolvad és latyak lesz, meg sár,ááááá :roll: :?

KépKép
gyancsi

Ancsa, már most kellene az a téli gumi!óvatosan, vigyázz nagyon!
Én szeretem a telet, ha van hó és elég hideg, de a városban utálatos a tél, mert csak latyakos!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lányok!tüneteim vannak...jók...fájdogál a derekam, szurkál a pfészkem és már megint sugárzik a combomba! :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Az nagyszerű ha ilyen tüneteid vannak!!! Talán most fészkeli be magát a kis babóca :roll: :) ...reméljük++++

Gyancsi!
Vigyázz nagyon!!! Csak lassan!! :wink:
Sok sikert!

Voltam ma a védőnőnél,most csak a belgyógyászatra adott beutalót meg kért idöpontot,kedden megyek 11-re,már előre 200 a vérnyomásom,utálom azt a helyet :?
Mindig csak kérdezösködnek :evil: :lol:
Aztán jövö héten megint mennem kell a védönöhöz mert akkor meg az afp-re ad beutalót oda meg 26.án megyek..
Na holnap meg a tüdögondozóba..nem fogok unatkozni az biztos.. :)

Iner,Joli!!!!!!!!!!!!
Gyertek az uh hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kírus, a második nap után vagyok a szurival és nagyon, de nagyon fáj a derekam, NŐ a tüsző!ez még nem a beágyazódás, még most lesz az inszem! :wink:

Csak ügyesen a dokiknál, vigyázz magadra!sok sikert, drukk!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hallottatok Forever-es termékekről vagy netán próbáltatok ilyen termékeket már!?
Én régebben ittam az aloe-t ettől a cégtől, most mondták nekem, hogy miért nem próbálom ki a Multi Maca nevű kapszulát, ami segíti a nemzőképességet :?: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Most olvastam, hogy a Forever Multi Maca hatásos a spermiumszám növelésére is!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok CSAJOK! :lol:
Most csak egy gyors bekukkra jöttem, hogy egy kicsit önzőzzek:
Szóval voltam... most képet nem tudok felrakni, csak majd ha haza értem :lol: , de volt pulzálás is :)
Pzsákocska 16,6 -os és 2mm-s a bentlakó :lol:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

susytunder tegnap néztem meg a dvd-t, amit küldtél (Élet az anyaméhben)... most kerültem olyan hangulatba :)
most már értem, hogy miért mondják azt, hogy tüszőrepedés előtti napon jó együtt lenni, hiszen a kiscsávóknak 11 órát kell úszni, mire eljutnak a petéig... :( szegények... hogy elfáradhatnak!!! :lol:
hihetetlen belegondolni, hogy mennyi apróságon múlhat egy terhesség...mégis mennyi nem kívánt van...

suzy78 holnap azért mindenképp írd meg mi volt uh-n!!! nagyon izgulunk értetek! +++++++++++++++++++
jaaaa, és a Foreveres termékekről nem hallottam...én nem hiszek az ilyen és ehhez hasonló dolgokban, viszont tudom, hogy ezeket a termékeket 300-400%-os haszonnal forgalmazzák... tehát elvből nem vásárolok MLM rendszerből...se avont, se oriflame-t, se zepptert,...stb... :)

gyancsi tessék kérem görbét frissíteni!!! :) hadd leskelődjek má'!!! :lol: :wink:

kírus mit csinálsz Te a tüdőgondozóban??? :roll:

Mindenkinek szép napot! Igyatok egy jóóóó forró teát!!! :wink:

Kép
gtunde75

princzike de jóóóóó! :) akkó öröm bódottá!!! :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Szia Princzi, gratula!!! :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tünde, ...hát igen nem semmi áron vannak, de ebben tényleg hinni is kell, hogy működjön is!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78
hát igen :) hit kérdése az egész... :lol:
én most pl. algás ligetszépe kapszulát eszek...ha nem is használ, akkor legalább biztos nagyon szép leszek tőle!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

tüszőrepi utánra pedig a palástfű teák javasolják..., most vettem olyant is, és inni fogom... következő ciklusra pedig már meg van véve a barátcserje kapszula... :)

betty!!!! merre vagy??? hahóóóóóóóó!!!![/b]

Kép
gtunde75

Zsu!
Bocsi :oops: ,kapcsoltam tényleg hát még nem volt inszem :oops:
Látod én már nagyon előre mentem :roll: ..
Hát nem tudom mennyire hatásosak ezek a cuccok...
Jaj azok az aloe-s italok olyan finomak,multkor volt itt a boltban aloes joghurt is,nagyon finom Razz..

Tünde!
Az asztmám miatt kell mennem félévente kontollra a tüdögondozóba..
Mióta szeded azt a kapszulát?

Tényleg ki milyen teát szokott inni??
Vendég

Sziasztok!

Suzytunder, és be is tudod tartani a diétát??? Nekem elvileg 200g-ost kell, de a mindennapos főzés mellett nem nagyon megy a betartása... Amikor kórházban voltam és főztek rám, akkor ment, de a kb 2hét múlva aceton jelent meg a vizeletembe, magyarul éheztem. Ha van valami recept ötleted, vagy menüd, szívesen venném, ha megosztanád velem.

Ancsa, megint apát viszed meccsre? Jó sokat vezetsz! Ilyenkor nem szeret egyedül menni? Csip csip írta:

[quote] írta:n érzzem nem lesz ebből lombik, nem kell, figyeld csak meg apjuknak már a katonái nagyon ki vannak egyenesedve
:D :wink: egyetértek!

Suzy, nahh jók ezek a tünetek! Én nem csak hallottam, hanem szedtem is az FLP-s dolgokat. Ezek nagyon jó minőségű cuccok, de utólag visszagondolva, azért kemény volt kb 3hétre 40.000ftot otthagyni... Mindegy 3 hónapig csináltam ezt a kúrát, de állítólag ugyanennyi szünetet is kell tartani és újrakezdhető a kúra (véletlen valami igazgatónak a telszámát kaptam meg és kiokosított....) , azt azért tudni kell, hogy Mo-n tiltott szernek minősül. Mivel engem érdekelt, hogy miért tiltották be, mindenkit felkerestem (ántsz, kermi, stb, mindenkit akit el tudtok képzelni) és mondták, hogy valóban tiltott szer, nem jó, kérdeztem miért, de választ SENKI NEM TUDOTT MONDANI! Úgyhogy vettem, mármint hozattam. Ehhez még a teát és a lötyit ajánlják, meg az a beta care-t és a c vitamint (meg velem szedettek valami méhpempős cuccot is). De nem ettől lesztek terhesek :wink: ez csak egy nagyon jó vitamin kúra és ahogy Zsu is írta, spermiumszámot növeli! Apájának is rendeltem akkkkkor és most is. (azt mondja a multi macára, hogy kb úgy érzi magát, mint tinikorában... :oops: ) Ha elfogadtok egy tanácsot, akkor ezeket sokkal olcsóbban is be tudjátok szerezni (tudom, mert más betegségből kifolyólag -jó sok hónapon keresztül- jól utánajártam ennek a dolognak, összetevőknek, stb), mint pl patika, drogéria. Multi macát kiválthatjátok a maca vibe nevezetű dmben is kapható szerrel, jóval több van benne és kb 2000fttal olcsóbb, stb stb.

Kirus, nyugi! Kérdezősködnek a belgyogyin??? NEkem csak az ekgt rakták fel és kész, valamint a védőnőm azt mondta, ha a házidrmnak van ilyen gépe, nem is kell elmennem a belrendelésre, megcsinálja ő is. Nálatok nincs ilyen? Tüdőgondozóba miért kell menned? Közben megtaláltam a választ is.... Mennyire vagy asztmás? Szokott rád jönnii roham? Én is az vagyok :( de hála égnek már nagyon nagyon rég volt rajtam

Princzike, várjuk a képet! Én nem kaptam sajnos :( gratula a méretekhez!!!

Tunde, az a dokufilm nagyon jó és szerintem megható is!!! :) Mi az az MLM rendszer? Mint a coty hungary - astor, loreal stb?

Leányom állva elaludt! Annyira drága volt és nagyon fáradt. Ma 3kor kelt és azóta fenn vagyunk :S nagyon jó....

Kép
Kép
onlány

Kirus, én érdekes mód, most csak a koffeinmentes teát tudom meginni, mert a koffeinestől felkeveredik a gyomrom. Pl a rooibos tea nagyon kellemes ízű, frissítő vöröstea, vagy még a kamillát szoktam

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Ma voltam megint fogorvosnál, még egyszer kell mennem és minden készen van, már be is pecsételt a kiskönyvembe. Büszke vagyok én is magamra, majd apától rendelek valami meglepit. :)
Másnak is fehér a kiskönyve? Engem idegesített, becsomagoltam micimackós csomagolóval. :lol:

Én szeretem a telet, nekem hangulata van. Finom teák, forralt bor (ami most nem lesz) karácsonyi készülődés, hóesés... és én nagyon szeretek kreatívkdni, télen pedig rengeteget lehet. Ajtódíszek, adventi koszorú, ablaktestés...jajj meg is jött a kedvem. :)

Onlány
Én úgy csinálom, hogy készítettem magamnak egy listát, hogy mibe mennyi szénhidrát van. És azt elosztom. Reggel eszem 2 szelet rozskenyeret, amiből pirítós készül, rá mozarella sajt, paradicsom, főtt tojás... hasonlók.
Ebédre leves, sok zöldséggel. Barna rizs, csirke- pulyka mell, párolt zöldség. Vacsira sajt tál, zöldségfélékkel, egy kis gyümi, esetleg joghurt, tea. És ebbe bele fér. Néha több valamennyivel de nem jelentősen. És persze van egy két nap amikor elengedem magam. Ma pl brassói volt, holnap majd jön lazább ebéd.
Még komplett menűm nincs, de készül majd, és valaki mondta a neten, hogy vannak receptjei, ha kinyomozom megosztom veled mindenképp, és mással is aki kéri.

Zsu
Örülök ezeknek a tüneteknek, változatlanul szorítok nektek nagyon! És képzeld apa is mindig kérdezi, hogy mi újság már??? :)

Kírus
Én nagy tea imádó vagyok. Van vagy 15 féle tea itthon. A vörös tea tényleg nagyon finom, Kristóf is azt iszik, mert attól nem élénkül, mint a feketétől, és nem méregtelenít, mint a zöld tea. Pont ideális gyerekeknek is. Aztán szoktunk apával járni teázóba, ott mindig veszünk gyümölcs teákat. Abban csak szárított gyümölcs van, kedvencünk az erdők királynője. Ha van lehetőséged szerezz be belőle, plázákba szokott lenni, kimérve lehet venni.

Tünde
Engem is megfogott nagyon az egész dvd, és időnként ha rám jön újra megnézem. :)

Bocsánat, hogy hosszú lettem, de megint aludtam délután, gondoltam bepótolom.

Kép
Kép
susytunder

kírus még csak 2-3 hete szedem... de folsavat és multivitamint már majdnem 2 hónapja :) nagyon súlyos az asztmád?

onlány az MLM (multi level marketing) az gyakorlatilag a piramisjáték egyik változata... a zeppter, az avon, oriflame, amway... stb (az újakat már nem nagyon ismerem)... az a lényege, hogy nem is a termékértkesítés a lényeg, hanem hogy beszervezz embereket, és a beszervezett emberek és az ő általuk beszervezett emberek eladásaiból is kapsz %-ot...ezért horror árrést tesznek rá a termékre, pl egy 5000 ft-os vitamint 20000-ért adnak, mert egy doboz eladott vitaminból kb 25 ember kap jutalékot. :)
arról nem is beszélve, hogy ezek a termékek, ha kikerülnének a piacra normál áron, valószínű nem állnák meg a helyüket, mert nem venné őket senki... ezért kell személyesen tukmálni az emberekre... :)

Kép
gtunde75

Kírus
Te szegény. Nagyon durva az asztmád?

Onlány
Édes lehetett, ahogy Liza elaludt állva. :lol:

Susy
Ahogy írtad miket szoktál enni, teljesen megéheztem :lol:

Nos hoztam a képeket :)
ezen a képen bal oldalt lehet látni a pulzálást:
Kép

És itt van kinagyítva:
Kép

Kép

Kép
princzike

Látom hiányoltok, köszi :!: :lol:
Itt vagyok mindig a közelben, csak igazából nincs miről írnom :roll:
Olvaslak titeket, a háttérből szurkolok mindenkinek :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó reggelt Csajok!

Princzi, nagyon szép fotó!gratula :wink:

Onlány, továbbra is nagyon fáj a pfészkem, szúrkál, derekam majd le szakad, a combomba sugárzik az egész...örülök, hogy reagálok erre is...most már csak az uh-ra vagyok kíváncsi, de nagyon.
2 körül megyek és este írok majd vmikor!
Én hiszek ezekben a dolgokban, régebben többet ittam az aloet (FLP-s), de mostanában nincs rá pénzem, de gondolkodóba estem a Multi Maca-val kapcsolatban!
Tudom, hogy nem most kellene már elkezdeni szedni, de ha véletlen nem sikerülne most az inszem, akkor szünet következik és akkor tuti el fogom kezdeni szedni!

Tünde, van aki ebben hisz van aki másban, nem vagyunk egyformák, de még az a jó!

Suzy, nagyon drágák vagytok apájával, az enyém is szokta kérdezni mindig, hogy na mi újság a "sorstársakkal"?mi okosságokat mondtatok nekem ?(persze pozitívumként kérdezi mindig) :wink:
Azt érzem, hogy ezzel a sok küzdéssel még közelebb kerülünk egymáshoz, igaz eddig is nagyon sokat foglalkozott a női dolgaimmal, mindent szinte együtt csinálunk és nagyon bátorítjuk egymást, főleg Ő engem!IMÁDOM is!!! :lol:

Betty, nemsokára mehettek!Én is nagyon, de nagyon szurkolok Nektek!!!

Szép napot!

Réka, Iner, Anita, Angyalkrisz, Anyci... és a Többiek merre :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy! Mennek a drukkok mára!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++ amúgy án is a pénz miatt kezdtem el másféléket nézni.... Azt viszont tudnod kell, ha terhes leszel, nem szabad szedni! Amúgy én a 3 hónapos kúrától 1,5évig nem voltam beteg!!! AMi nálam komoly dolgot jelent, mert legalább 1 hónapban egyszer volt valami nyavalyám. Siess a hírekkel!

Szia Betti! Neked is nemsokára itt lesz az időd :wink: és nemsokára konzultáció! Remélem, azért a hírekkel ide is benézel!

Princzi, kis gömböcskéd van :D Úgy emlékszem arra, amikor az elsővel voltam terhes és valami jó kis helyre mentem drhoz, akinek valami hiperszuper uhuja volt és megnéztük 7hetesen 4dben, de hihetetlen jó minőségben (ilyet még nem is láttam) és akkor mondta a csajszi, hogy na halljuk a szívhangot és ráadta a kakaót, azt hittem, majd el sírom magam :)

Tünde, én szőke!!!! nem is gondoltam erre, hogy ezért ennyi egy pl az FLP-s cucc :shock:

Suzytunder, várom akkor a diétás menüket :wink: Nagy döntésre szántam el magam! Ma én is elkezdem, újra előkapom a kis konyhamérlegemet és méricskélek, számolgatok. Amúgy a telet én is nagyon szeretem, tulajdonképp minden évszakot, mert mindegyiknek megvan a maga hangulata! De a tél minden pálmát visz, a karácsony nekem nagyon fontos, nagyjából az összetartozás jelképe nálam, az a meleg a lakásban, a fini mézeskalács illata, a feldíszített ház, stb és hogy főzhetek a családomnak :D Én is nagyon szeretek kreatívkodni, sokat üvegfestek. Lányom szobája már szinte tele van :oops: de nagyon tetszik neki és ezért csinálok is neki karácsonyra

Megint volt jelentkező a házra, szombaton szólt, hogy mennének. Mondjuk jó, de ne most, hanem kb 2 óra múlva. Ez valahogy nem felelt meg nekik, azt üzenték, hogy vasárnap (persze ég szombaton elkezdtünk nagytakarítani...., vasárnapról nem is beszélve), aztán vasárnap sem jöttek. szólt hétfőn az ingatlanos, hogy 2 óra múlva itt lennének. Mondjuk nem jó, mert Budán 2.kerben vagyunk, esélytelen a hazaérés, max 8ra. Aztán visszaszolt, hogy ok de kedd vagy szerdán jönnek. Szerdán 5kor felhívtam, hogy most mivan. Azt mondja nem érnek rá, majd csütin, mondjuk nem jó, mert nem leszünk itthon, na erről csak annyit kell tudni, hogy ugye baromi rendet, tisztaságot kellene tartani, na most ezt egy gyerek mellett elég nehéz. Hiába van minden nap elmosva, felmosva, összepakolva, kb ez fél óráig néz így ki :cry:

Kép
Kép
onlány

Onlány, tudom, hogy nem szabad szedni csak terhes vitaminokat!köszi az infókat!
munka után megyek, sietek nektek írni!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:wink:

Kép
Kép
onlány

aki jártas üvegfestésben, meg tudná mondani, hogy hogy fest ablakra???? (nekem van elképzelésem: vannak ezek a lehúzható matricák, egyszer próbálkoztam vele, de elszakadt, úgyhogy ez kilóve. Vagy azokkal a "tollakkal"? de akkor megy normálisan a folyadék?)

Kép
Kép
onlány

még valami.... :oops: Lizával nem fájt ennyire a mellem (most hatalmas lett, apa nagy örömére...., és iszonyúan fáj és mintha sokkal melegebb lenne), de nála nem tudtam szoptatni, azon elmélkedtem, hogy vajon most sikeredne, mert a tejcsatornákat is tökéletesen ki tudom tapintani, nagyon lehet érezni hogy meg van dagadva :roll: Amúgy a fő kérdés az lenne, hogy ilyenkor borogatást kell rátenni? (hideget vagy meleget?)

Kép
Kép
onlány

Én úgy gondolom, hogy hideg borogatás kell neki, mert a melegtől csak még jobban duzzad, gyullad :arrow: nem voltam még terhes, nem szoptattam még soha, de a fogászatból kiindulva úgy gondolom, hogy itt is ez lehet a terápia :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

nemtom :( előkaptam egy szoptatási könyvet amit indulócsomagban adnak a gyerek születésekor, ott meg langyos vizet borogatást írnak... Apája azt mondja, hideggel :roll:

Kép
Kép
onlány

Szép jó reggelt...Én már bent vagyok a szoliban, mit ne mondjak nagyon hideg van. Magam mellé vettem a kis hősugárzot, és nyomaton a meleget meg a teát :)

TEGNAP:
Jó szar napom volt és apának is...Otthon voltam nem körmöztem, probáltam a lakásban tenni-venni, ebédet csináltam, de nem siettem el semmit, mert nem akartam le pihenni, mert ügye nálunk még nincs fűtés :( Persze 5 kor végeztem mindennel, és lepihentem, vastag zokni, hosszú ujjú poló, melegítő felső-alsó, egy pléd, még egy pléd, aztán bekapcsoltam a hősugárzot, így végződött...Sík ideg voltam...
Aztán apája hívott, hogy nem talál meg egy borítékot :evil: ...150ezres... :evil:
Reggel mikor megkapta nem is nézzte meg, jól le is basztam, hogy mért nem ellenörízte le, hogy meg van-e minden...Mondta, mert elkésett, igy is 9 helyett 10 re ért oda...Mert elötte kapott még munkát..Jól össze is vesztünk...Amúgy most várom a hívását, hogy megvan-e a boríték, ne kapta meg más, vagy nem írták el esetleg...
De a legszebb az, hogy tegnap talizzot egy barátjával aki beült a kocsiba...Ennél a cégnél melozott ő is...Régi barátok...Most nincs meloja...Ráadásul most le is szarja a barátomat, mert lett egy barátnője...Szóval felmerült, hogy esetleg ő lenyulhatta volna...
Mondtam a barátomnak ha ma nem lesz meg, menjen el a csajához, mert régen oda is vitt borítékot, és kerdezzősködjön, hogy mi van Petivel...Hátha mondd valamit a csaj vagy elszolja magát, hogy kapot valamit...
Drukkoljatok :(
csip-csip18

Onlány
Langyos állott vizes borogatást tegyél rá, esetleg ami még nagyon jó, fogj egy káposzta levelet klopfolóval törd meg, és tedd a cicire, garantált az eredmény. Ez szoptatós anyáknak gyulladásra is kiváló.

Üvegfestéssel kapcsolatban, biztos ismered amit iratokhoz szoktak használni, az a nejlon, mi csak bugyinak hívjuk, kinyomtatsz sablonokat és a nejlon alá rakva átfested előbb kontúrral, aztán ha megszárad, kiszinezheted. És száradás után rakhatod az ablakra.
Próbáltam keresni neked kész képet, amit csináltam, de most nem találok, pedig tudom, hogy van.

Zsu
Örülök ezeknek a tüneteknek, még ha neked kellemetlen is. Én is nagyon imádom apát, olyan mint egy nagy gyerek, imádom babusgatni, és ő hagyja is.

Mit csináltok hétvégén?

Kép
Kép
susytunder

Kitti
Hú ez nagyon durva. és mi lesz, ha nem lesz meg? :shock:

Princike
Nőjjetek szép nagyra, etől nagyobb boldogság nem is kell az embernek! :)

Kép
Kép
susytunder

Kitti, húúúú ez nagyon gáz, de reméljük a legjobbakat!drukk!!!

Suzy, még nem tudom a hétvégi programot, de amúgy sztem semmi különöset!Várom a jövőhetet és az azt követő két hetet még jobban!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi Zsu az infót, közben agyaltam azon, hogy jiért szakadt el.... és rájöttem. Nem is én festettem, hanem egyik barátnőm és bugyeszra, csak kb 1 hét múlva jött a gondolat, hogy ezt már ideje lenne valahová felrakni, lehet túl sokat állt! De kipróbálom mindenképp. Uh jut eszembe, ablakosást kéne csinálni :S :shock:
Káposzta levelet? :shock: valahol mintha én is hallottam volna! Megpróbálom, bár szerintem holnap jutok csak el boltba, ma a könyvek fognak mindjárt eltemetni -tanulok- addig is marad a borogatás.
Kismamik nektek nem fáj a cicitek?

Csip csip :shock: hallotam tegnap a híradóba, hogy a távfűtés nem akaródzik beindulni és mutattak egy hőmérőt, ami 12 fokot mért :shock: :shock: :shock: jesszus! Mikorra lesz fűtésetek?
Apájának meg irgum burgum! Minden pénzt le kell számolni, ha ciki hanem!!! Egyszer én is megtanultam -hála égnek nem velem történt, hanem egyik kedvenc kolleganőmmel!-, kaptunk jutalmat, bár étkezési utalvány formájába és valami 10 vagy 20.000ftnyi hiányzott belőle és nem akarták neki elhinni a főnökök! (az irodában megkapta, az ajtón kisétált a mi irodánk körülötte volt -thát csak a főnök volt kukszliban- és ott számolta le. Na onnantól kezdve minden hónapban a főnök előtt számoltuk le.

Mi 7végén a babaexpora látogatunk ki anyósommal és kislányommal. Karácsonyra és névnapjára akarok venni valamit, nem tudom, lehet Pötyinek is veszek valamit, de most sajna nincs túl sok pénzem :( Apa addig a teraszt fejezi be apámmal és várjuk a vevőket, hátha eltalálnak hozzánk :roll:

Kép
Kép
onlány

hoztam hasznos linkeket, nézzétek meg akiket érdekel, vagy érint:
www.szoptatasert.hu
www.lll.hu

Kép
Kép
onlány

Na a másik meg ma reggel...Tegnap anyósom mondta, hogy beszéljem meg a Tomival, hogy mi legyen a gázosal meg a kőmüvessel, mert ma jönnének megcsinálni a falat meg a gázt...
Persze a párom ideges lett, hogy mit kell ezen megbeszélni, ha lebeszélték, hogy 5 re kell érte menni...Jó ma reggel átmentünk, átvittük a kutyát, és megkértem apóst, hogy mondja meg anyósnak, hogy ha esetleg a párom nem végezzne 5ig akkor, menjenek már el érte és engedjék be...Erre üvöltve rohan ki és ordibál velem, hogy- hogy csinála meg ha nincs anyag...Mondom neki, honnan tudjam???Hát, hogy én nem beszélek az urammal, akivel egy háztartásban élünk???Mondom nem beszéltünk erről, mert volt elég probléma tegnap is...Meg mondom én dolgoztam szerdán a szoliban és a Tomi magukkal ezt le beszélte, hogy megveszi...Akkor én még mit beszéljek vele?!?De ők nem mentek tegnap megvenni a dolgokat, mert a kocsi nem volt náluk...És, hogy akkor most mi legyen lemondja???Mondom mert???mert nincs cucc amivel megcsinálnák a falat...Ne erre begurultam és mondtam mondja le... majd én keresek valakit...De hogy ő nem mondja le csak kérjük meg akkor szépen, hogy menjen el bevásárolni...Hát nem igy kezted apósnak???Azt nem említettem, hogy menjen vásárolni is...Na hát baszzus, kiborulok komolyan...
Na fogtam magam és eljöttem...Ennyi

Bocsi, de kicsit tele van most a bögyöm... :cry: :cry:
csip-csip18

Suzytündér: Levonják a fizujából:( :( :(

Onlány: Ez nem távfűtéses lakás, gázos...Csak kb. 2 hete beakartunk gyujtani és majdnem felrobbantunk, és idáig arra vártunk, hogy a biztosító felmérje a kárt, mert a fal is megrepedt, és ki robbant :S Végre 2 hét várakozás után kijött a bíztosító, éljjjjjen...
Csak nem tudták anyósomék eldönteni, hogy csináltasuk meg...És szerdán ők ezen vitáztak...Aztán meglett a megoldás, de nekem senki nem közölte, hogy mi, hogy...Csak hogy péntek meglesz....
De én nem is foglalkoztam vele, mert gondoltam, ha 3 felnőtt megbeszélte, akkor én mit szóljak még bele?!?
De ma megkaptam anyóstól a fejmosást...Meg az ordíbálást...
Hát, hogy én nem beszélek az urammal, akivel egy háztartásban élünk???Mondom nem beszéltünk erről, mert volt elég probléma tegnap is...Meg mondom én dolgoztam szerdán a szoliban és a Tomi magukkal ezt le beszélte, hogy megveszi...Akkor én még mit beszéljek vele?!?De ők nem mentek tegnap megvenni a dolgokat, mert a kocsi nem volt náluk...És, hogy akkor most mi legyen lemondja???Mondom mert???mert nincs cucc amivel megcsinálnák a falat...Ne erre begurultam és mondtam mondja le... majd én keresek valakit...De hogy ő nem mondja le csak kérjük meg akkor szépen, hogy menjen el bevásárolni...Hát nem igy kezted apósnak???Azt nem említettem, hogy menjen vásárolni is...Na hát baszzus, kiborulok komolyan...
Na fogtam magam és eljöttem...Ennyi
csip-csip18

:shock: basszus velem így beszélne anyósom, én kiosztanám. Amúgy sem bírom sokáig szó nélkül hagyni, ha valaki gyökér :D Még szerencse, hogy nem 1ütt laktok

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Tegnap reggel megvolt a 12 hetes UH. Amikor behívtak, kérdezem a nővértől, hogy a férjem is bejöhet-e. Erre mondja, hogy ez hüvelyi UH lesz. Mondom na és? Ő is ott volt, amikor készült a baba. Látott már úgy. Az egész folyosó röhögött.
Elkezdődött a vizsgálat.
Hát ez leírhatatlan érzés volt. Hatalmasat nőtt a baba. És most már tényleg igazi baba formája volt. Az orvos nagyon rendes volt, mindent magyarázott, hogy mikor mit látunk. Megvan mindene. Olyan aranyos volt. Láttuk az ujjait is. Mozgott is. Maga elé húzta a kezét és mintha hason aludna, úgy helyezkedett. Kérdeztem a dokit, hogy tud-e szívhangot mutatni, mert még sajnos nem hallhattuk. Mondta, hogy persze. Na és én ott kész voltam. Hallani, ahogy ez pici lény tényleg ott van bennem, és hihetetlen gyorsasággal dobog a pici szíve. Folytak a könnyeim némán. nem is mertem Tomira nézni, mert tuti elsírom magam még jobban. Csak néztem mosolyogva a mellettem lévő monitoron, és talán most tudatosult igazán, hogy milyen az anyaság érzése.

CRL:64mm
BPD:18,4mm
NT:0,97mm
Szívműködés ritmusos
Orrcsont: ábrázolódik.
4 végtag ábrázolódik.

Délután fogdokihoz mentünk. Iszonyatosan féltem. Egyet be is tömtek, még egyet kell, meg a fogkövet leszedni és kész is. Szerencsére nem fájt.
Ma délután megyek suliba, meg holnap reggel is. Sajna nem tanultam szinte semmit a héten. Kicsit parázom, hogy ne pont most kérdezzék ki tőlem az óra elején.

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli: A hátamon is felállt a szőr, ahogy olvastam a soraid, és be is könnyeztem :) :) :) De irigyellek :oops:
De örülök, hogy boldog vagy :)

Hát csajok, one borítk, fizetnünk kell :cry: :cry:
Mondtam apának, hogy tolja oda a fenekét, a Peti barátnőjéhez...Mert milyen érdekess, hogy pont tegnap tünt el a boríték, ráadásul a 2-dik legnagyobb összeg :? .
Sajnálom, de hiába kurva régóta barátok, az ember változhat...És így, hogy nincs meloja...Még cigire sincs pénze...Nem is találkoztak mostanság, mert totál szerelmes és leszarja a barátomat(kivételessen tegnap elött megkérte, hogy vigyen neki egy cigit :shock:, mert a barátnőja, csak este ér haza, és nincs neki... :shock: ezért hívok fel én egy barátot 2 hónap után??? :shock: :arrow: de nem vitt neki, erre tegnap taliztak beült a kocsiba és rá 3-4 órára vette észre a barátom, hogy meg 1 boríték)...Sajnos és nem bízom már senkiben :?
Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz....
csip-csip18

Joli, nagyon nagyot nőtt a kis picurkád! 4d volt ez, vagy hogy láttátok ilyen jól? vagy 3d? mert a sima 2dn én nem láttam így soha :( Tetszett a beszólásod!

Csip csip, hogy hogy a 2. boríték??? Ez milyen boríték volt? Fizu, vagy a munkások pénze? Csak nem süllyed ennyire le egy jó barát? :roll: vagy igen?

Most hívtam a hozzánk közel eső várost, hogy tartanak e terhestornát és ha igen, mennyiért. Erre egy nagyon kedves hölggyel beszéltem, részletesen elmagyarázott mindent és közölte, hogy ingyenes!!! Tök jó! Úgy örülök neki, míg máshol 700-1500ft között mozog egy óra! Viszont van egy bibi és nemtom hogy fogom megoldani. Apája pont akkor rendel csütin délelőtt :shock: Vajon a sors akarja megakadályozni, hogy tornázzak? :roll:
Eldöntöttem, hogy most teljes szívvel a terhességemre fogok koncentrálni, minden pillanatát ki szeretném élvezni és a babámmal meg magammal sokat szeretnék törődni. Fura, mert az ember lánya az első terhességnél azt hiszi, hogy törődik magával (törődik is persze csak nem úgy szerintem mint a 2.nál) MAGAMRÓL BESZÉLEK! Nekem szinte az volt a fontos, hogy mielőbb karjaimban tarthassam a picit, most nem, most minden percet ki akarok élvezni és szoptatni szeretném! (ezt úgy le kellett írnom, ne haragudjatok!)

Kép
Kép
onlány

Onlány: Volt még egy boríték vagyis több volt nála csak az egyikben volt ez a 144.600 ami eltünt...És volt még egy nagy összegű 155.000ezres, ami megvan...A többi 10-50 ezer összegű volt...
Leadási borítékok ezek, egy cég küldi a másiknak és ezt a páromnak-futár- kell átadnia... :cry:
csip-csip18

:shock: :shock: :shock: :shock: reméljük a legjobbakat! Kocsiba tessék tüzetesen átnézni, zsebekbe, otthon!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
onlány

onlány
Szerintem nincs jelentősége, hogy meddig van a fólián, nekem volt, hogy egy hétig volt rajta, mégis lejött, szerintem inkább a festéktől függ, hogy jó minőségű legyen.
A terhes torna tök jó, ne hagyd ki, ha van rá lehetőséged. :)

Kitti
Hát ez döbbenet, én lehet nem hagynám szó nélkül. :roll:

Joli
Nekem apa mindig bejön hüvelyi uh- nál, nem tudom mit vannak ezen kiakadva, tényleg úgy csodálkoznak, mint ha egy idegent akarnál behívni.
Gratulálok a szép fejlődéshez, a szív dobi tényleg nagyon jó.
Már én is alig várom, hogy menjek.
Mostantól már csak nőnie kell a babádnak, kifejlődött szépen.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Joli!
Ez nagyon jó hír!!!!!! :wink:
Ki nézte a Tóth?
Én is kérdeztem az aszisztenst akkor hogy bejöhet a férjem?,azt mondta természetesen...nem szólt be semmit szerencsére :)

Csip-csip!
Hát nem irigyellek most :( ,van éppen elég bajotok..
De reméljük idövel minden megoldódik!!!

Princzike! Gratula a kis bébibogyóhoz,ilyenkor még kis maszatkák :) ,annak neveztem el az elején...milyen jó hogy már most pulzál a szive :shock: ,az enyém még 6 hetesen sem pulzált,hanem csak 7hetesen..
Egyébként nem súlyos az asztmám,néha fulladok kissé vagy sípol a tüdöm akkor elökapom a spray-met befújok és jobb is pár mp múlva... :)

Susy!
Erröl a teáról még nem is hallottam,de Baján van bizti ilyen üzlet ahol lehet sok féle tea közül válogatni majd kitudakolom

:roll: ,most már én sem iszok fekete teát,rossman-ban vettem epres-tejszínest,akkor pickwick zöld tea variációt és finomak ezek is,meg szoktunk fözni még dzsungel teát(disney-s,kimondott gyerek tea,narancs ízű) :P nagyon fincsik!!

Onlány!
Nálunk a házidoki sajnos nem ilyen jól felszerelt... a belgyógyászaton persze tüviről hegyire tudni akarnak majd mindent hogy mióta ilyen a vérnyomim,szedtem-e valamit rá,meg ilyen hasonló kérdések jönnek majd..
Aztán ekg,vérnyomás mérés meg ilyenek..
Ezt a vörösteát majd kifogom probálni bizti finom lehet,a kamillától undorodom

:lol: ,azt max borogatásra használom :lol: ,nem szeretem az ízét..

Hát a tüdökapacitásom(fújásom-belégzésem) kissé romlott,de érzem is ez a ködös-párás idö odatesz.. Emelt az adagomon(ugye amit nem is szívok egyébként :oops: ),na meg már azt is megkérdezte mi lesz a bébi neve?? :)
Barátságos egy dokinő :) ,azt mondta márc-ban menjek vissza kontrollra majd még szülés elött..

Szép napot mindenkinek!!!
Du kell vinnem szervízbe a gépemet mert beszart az egyik ventilátorja :(
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?