Új privát üzeneted érkezett!

Asszem elteszem magam holnapra,mert a bogyesz kezd hatni és mindjárt itt vágódok le a székről,a gyerek meg nem tud átcibálni a mi szobánkba mivel párom haverozik én meg nem vagyok olyan jól így itthon maradtam.

Pusszantlak bennetek :D Jó éjszakát :!:

Kép
anyci

Végre enyém lett aleptető,hinnye :!: :!:

Kép
anyci

Én is lelépek tv-zni meg férjecském babusgatni. A nyaka reggelre megmeredt nem tudta ma egész nap forgatni, volt dokinál kell vigyázni kicsit lehet légkonditól kapta az autóban :shock: :shock: :shock: minden szart elkap :roll: :roll:
Jó éjszakát !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Anyci

Küldtél újabb privit? Mert az e-mail fiókba kaptam értesítést,hogy üzenet jött,rákattintok,oszt üres...Most ilyenkor mi van?
Mert du Lujzedli üzenete sem jött át... :?
Vendég

Jó éjt Nektek!

Melisch

a légkonditól simán lehet,nekem is be szokott állni tőle!
Vendég

Írtam csak elszált valahova de most nem bírom újra leírni mert az agyam már telejesen tompul le a gyógyitól,holnap le írom megint.Oké?
puszantás!

Kép
anyci

Jó reggelt.
lujzedli

Jó reggel és jó sokáig aludtam. Férjem dolgozni így csak a szomszéd kölyök ordítozása zavarta csendes pihenőm. Itt olyan az idő mint ősszel be van borulva és szemetel az eső :evil: semmit nem lehet kint csinálni. Legalább estére esne, mert újra javították a fiuk a munkálatot lássuk befolyik-e még valahol? :oops:

Kép
Kép
melisch

Egész nap egyedül vagyok, apa dolgozik :cry:
lujzedli

Jó reggelt!

Nekem is sikerült kialudnom magam. :) Ha nem esik az eső végre elmehetünk egy kicsit autót szerelni. Már hiányzik a földön hempergés és a nyakig olajos vagyok érzet :lol: Na de akinek benzin van a vérébe :wink: :D

Lujzika

Nem vagy egyedül, itt vagyunk mi is addig :wink:
recon

Lujzi én is azt gondoltam férjecském sokáig dolgozik ma és erre hazajött, sőt egy mást be is vásárolt, most aztán alszik :lol: így nem tudok semmit csinálni, kint esik, most olvasgatok csenden a netten aztán ha felkel odarakom porszívózni 8) a többit én csinálom majd (most mosok, felmosok, por törlés és főzés ha felkel)

Kép
Kép
melisch

az enyém tuti,nem jön haza.......... Sajna olyan munkája van, ahol szükséges ottlennie 12órán át
lujzedli

recon: nagyon jó a tablónk :D
lujzedli

lányok, eltüntetek?
lujzedli

Szép napot!
Bocs, tegnap rockopera volt itt nálunk, arra "kellett" kimennem, de oooooooooooolyan fantasztikus volt, hogy nagyon.
A szer, bocs, nem láttam a kérdést, csak most, hogy visszaolvastam. Kapaszkodjatok!!!!!!!Tehén petefészkének a kivonata valójában. :roll: Csak elvileg 2x10-et kellene szedni, de már olyan kevés volt, hogy 1x3 cseppet ittam. Talán ez kavart.......
Egyébként amikor elkezdtem szedni tavaly, akkor egy tényleg halvány csíkom volt, sav, meg mittudomén, ez november volt, csak volt egy átmeneti autoimmun betegségem ezzel egyidőben, amire szteroidos gyógyszereket kellett szednem és a szteroidtól folyamatos mensi volt 2 hónapig. Ennek ellenére sikerült produkálnom egy ilyen tesztecskét. Csakhogy a dokinak elfogyott a szere, nem gyártják már, Svájcból származik egyébként.
De olyan nőnek lett babája tőle, akinek a lombik sem sikerült.
A kergemarhakór miatt tiltották be, de ugye az idegrendszer és petefészek kapcsolata.......szóval a doki szerint nem normálisak, hogy nem gyártják.
Na, ennyi dióhéjban.
A másik, hogy mensisen fájok, de most úgy, hogy asszem, megjön, aminek (furcsán hangzik), de most örülök.
Méghozzá azért, mert én is olyan kismama akarok lenni, aki 2 csíkosat tesztel, akinek nincs mensije, meg semmi nyavalyája, aki elmondhatja a férjének a lánykérés helyszínén, hogy édesem, teljesült a vágyunk....................hmmmmmmmm..........
Na, most kikecmergek az ágyból :oops: és csinálom a dolgomat.
Azt hiszem, majd még jövök, ha nem baj. :oops: :wink:
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
zsuzska30

szia zsuzska!

na szerintem erre senki sem számított. de hát biztos lehet benne valami..... sajnálom,hogy már nem gyártják :(
én takarítok.... minden áldott héten olyan kupi van, már kész vagyok tőle, még szerencse,hogy kislakásunk van, mi lenne, ha nagy lenne :lol:
lujzedli

Én is takarítok, ugyanezt érzem!!!!!!!!
Egy anyu és egy férj után. Mi lesz, ha lesz egy rahedli gyerek?! :shock: :roll:
A házunk kb. 90 m2-es. Kivagyok, mint a liba, elég sz.. kétrétűen görnyedve felmosni, porszívózni, meg a többi........
És csak a fürdőt és nappalit szívóztam és mostam fel eddig, ja, meg kitergyegettem a rongyokat, közben éreztem, hogy megcsípi valami a vádlimat...........papucs le, zokni le, futás 6m a kavicson...... :shock: , ahol nem láthatnak már az utcáról gatya le, egy szál bugyiban álltam a ház előtt. :oops:
Simán leforgathatták volna a Hangyák a gatyában 3. részét, kb. 10 fő ficegett a nacimban. :shock:
Ez is egy jó nap lesz......... :roll:
zsuzska30

hú,zsuzska, nem semmi. hangyák a gatyában :shock:
én most pihizek kicsit. elvileg mennem kellene egy munaktársamhoz háztűznézőbe, de nem akarok. 30 éves elmúlt, egy nős, 50 éves pasira hajt,és tőlem kért tanácsot,hogyan szedje fel :?
lujzedli

Esik az eső :cry: Vagyis már nem, de így elindulni :?
recon

zsu :shock: nem semmi!!!!!

Én még pihizek kicsit fordított ember vagyok szombaton imádok lustálkodni aztán estére kezdem a takarítást ha férjem felkelt. Már 2 mosás ki van terítve, a harmadikat nem tudom hova terítsem így lehet csak holnap mosom ki. Na meg délutánra főznöm is kell. Utálom a szombatot ez a nap amikor pihenni tudnék de kell a házi munkát végezni. Látszólag nincs szemét 10 perc alatt rend lenne, de csütörtökön érdekesen besütött a nap és nagyon lehetett látni a sok port parketten, szekrényen, ajtón mindenen :shock: pedig szabad szemmel nem látható, majdnem akkor nekiestem a nagytakarításnak este 9 órakor, olyan ijesztő volt látni. Na ezért kell takarítani okvetlenül ma :wink:

Kép
Kép
melisch

Lujzi

Csatlakozom!!Honnan a francból lesz ennyi rendetlenség meg kosz 1 hét alatt??!!Mi nemrég költöztünk családi házba,oké így nagyobb a kosz-lehetőség...de ez már sok....
Megy a mosogatógép, a mosógép,fürdőt takarítok,mert láttam egy rohadt pókot...brrr!Ilyenkor még a csempe alá is benézek :D
Vendég

Zsuzska

Sokmindenre számítottam a szer címszó alatt,na de ez.... :lol:
Bár megeszem a szárított kutyaszart is,ha az tuti... :lol:
Vendég

Szárított kutyagumi?!
Na, ha látok vagy hallok róla, rögtön szólok neked!!!!!! :wink: :lol:

De jó, én meg azt hittem, mi vagyunk (vagyis anyu meg férj :twisted: ) a legrendetlenebb a világon.
Mert azért hetente........ :x sőt..........
A héten már elpakoltam egy valag tiszta ruhát, de mondom én, hogy nem kéne fotel a hálóba. :roll: :oops: :lol: az is tele van, aztán már nem sok van, mert konyha kész, mosogatógépbe ki/bepakoltam, már csak a mi szobánk van.
Az ágyat bedobom, ruhákat szintén..........hm......jut eszembe, talán gyorsabb lenne, ha az ágyba dobnám a tiszta ruhákat?! :roll: :lol:
Na, dologra fel!
Megjött!!!!!!!!! Ennek most örülök utoljára! :lol: Remélem. :?
zsuzska30

milyen. ezt a jelenséget én sme értem. takarítok,mint az állat, aztán egy nappal később nyoma sincs. én egy 4lakásos társasházban lakom, 40nm-en, de több kosz van,mint anno a 72 nm-es lakásban. :oops:
lakik valamelyikőtök tetőtérben? hogy az Isten nyavajába írtsam ki a rohadt szúnyogokat. már vettem raid nightCdayt, nem jó, van vape,az sem jó, van már ilyen infrás szerkezet,ami magához vonzza őket,az sem jó. Szúnyoghálót pedig nem lehet tetőtéri ablakra tenni.................... :? :shock:
lujzedli

Jó veletek! 8)
zsuzska30

Lujzedli, nem lehet olyat sem tenni a tetőtéri ablakba, amelyik tapadós? Vagy olyat nem lehet csak?
Nekünk olyan van fent, egyik oldala ragasztószalagos, másik olyan, mint a tépőzár, aztán ahhoz tapasztottam a hálót, ami olyasmi anyagú, mint egy függüny.
Igaz, nem tetőtéri ablakunk van az egyszintes családi házon. :roll: :wink:
zsuzska30

A miénk 65 nm,de a fiam meg a férjem hamar "belakja" :D (mert persze ééééén rendet tartok :wink: :roll: )

És a legyekre valami ötlet????
Vendég

Na nekünk ház kellett, van vagy 120nm lakóterület, mivel ketten vagyunk nem mindig sikerül kupit csinálnunk de elég nehezen vágunk neki a takarításnak felület miatt. A ruhák meg szinte mindig csak az enyémek vannak előszedve párom nem válogat én cserélem gyakran a ruhám, de legtöbbször hétvégén az egészet berakom a gépbe mosni és nem pakolgatok annyit :lol:

Kép
Kép
melisch

zsuzska. olyat nem lehet, mert az ablakot ki kell nyitni valahogy. Kép
lujzedli

Lujzi

Ez télleg nehéz ügy... :?
Vendég

ugye mondtam:-(
lujzedli

Lujzi

Csak egy ötlet:a legyek állítólag nem bírják pl a levendulaillatot...hátha a szúnyog sem...
Vendég

nem rossz ötlet :)
lujzedli

tudod,mi érdekes?
a nyuszim forgácsa levendulaillatú, nem is piszkálják a bogarak. Eddig azt hittem, hogy totyim túl eleven,és azért nem lepik meg
lujzedli

Na? Látod milyen okos vagyok??? :D
Vendég

Lujzedli, itt csak egy megoldás van, írd ki az ablakra, hogy szúnyogoknak tilos a bejövetel :P

Nekünk nagyon jól működik az árammal működő bedugós szúnyogriasztó, mindig másfélét veszünk, amit épp lehet kapni, de eddig még nem nagyon volt gond egyikkel sem :)

Zsuzska, szerintem menj el egy farmra, és kérdezz meg egy gazdát, hogy nem adná-e neked az egyik tehenének a petefészkét, te meg otthon lesajtolod :wink: :lol:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

milyen: mi lenne, ha a forgácsot szétszórnám a lakásban? :lol:
csillag:kiírom, komolyan. nekünk nem hazsnál..... bár most bekapcsoltam azt az infrásat, meglátjuk
lujzedli

Lujzi

Még egy ötlet:lehet kapni ilyen sárga granulátumot,amit kis tálba kiteszel és a legyek beledöglenek.Asszem gazdaboltban vettem ilyet és működött! Kérdezd meg,hátha van ilyen szúnyogravaló is.

Én a panelban még azt csináltam,hogy esténként az ablakkeretet körbefújtam szúnyogölő spray-vel.
Vendég

megpróbálom, ari vagy.
lujzedli

Sziasztok Csajok!

Csak gyors bekukk, mert nagyon lefoglalnak az egyéb dolgaim :(
Mindenkinek nagy puszi és ölelés + nagyon szép hétvégét!
Vendég

Lujzedli

Mingyá eeepirulok :oops:

Csibuc

Helló és Nektek is szép hétvégét.
Vendég

milyen: :)
lujzedli

csajok.

iwiwes mwghívó kell valakinek? 3 hónapja kértem,pár napja meg is kaptam, csak most már nem aktuális.
lujzedli

Igen, Esthajnalcsillag (későbbiekben:EHCS) :lol: !
Nagyon tuti ötlet!
Ja, és az első alkalommal azt hittem, a tehenes szer kavart be, mert 21 napos ciklusom volt. Utánanéztem a neten, hogy mennyi ideig tart egy tehén ciklusa..............21 nap!!!!!!!!!!!!! :shock:
Gondoltam, nem baj, jó kis tőgyeim lesznek, nem kell tejet venni, tiszta haszon! :lol:
Bikám úgyis van....... :oops: :wink:

Ez a szúnyoghálós dolog tényleg nehéz ügy, eszembe sem jutott, hogy az ablak útban van. :oops:
Vedd le azt az ablakot, aztán kész! :wink:
Én nem tudom, más hogy csinálja! Talán kérdezz meg mást! :roll: :lol:
Jó éjt!
zsuzska30

zsuzska: hogy ez nekem nem jutott eszembe. az ablakot ki fogom apával vetetni :)
lujzedli

Jó reggelt Csajok!

Visszaolvastalak Benneteket, volt termés bőven :)

zsuzska: ezen a tehenes szeren nagyon meglepődtem :shock:

lujzi: nekünk is a lilás színnel világító, árammal működő szúnyogroasztó vált be még nagyon régen, amikor vidéken laktam és voltak lovaink. ott állandóan jöttek a különböző vérszívók, de miután apa felszerelt 2-3 ilyen szerkezetet, semmi gond nem volt a szúnyogokkal 8)

Takarítás jááááájjj de utálom. Párom tegnap nagyon rendes volt, mert míg elmentem délelőtt a szokásos szombati varrótanfolyamra mire hazaértem minden kiporszívózott és felmosott, csak a fürdőszobát hagyta meg nekem, mert azt nagyon utálja
Nekem ma vasalás lesz és meggymagozás. Tegnap szedtem 3 nagy tál meggyet, legalább ugyanennyi van még a fán és anyósjelölt kérte, hogy süssek majd rétest. Ez lesz az első alkalom, hogy sütök valamit, amit nem ehetek meg, fura érzés, de nem zavar igazából.
Kilóim szépen mennek lefelé és hát van még egy hírem: aki olvasta a blogomat már tudhatja, hogy külföldre költözünk párommal.
A pontos dátumot még nem tudom, mert jövő héten beszélek a munkahelyen a főnökeimmel, hogy max 1 hónapot akarok már csak maradni. Pénteken nagyon rámtört a félhetnék meg az aggódás, hogy mi lesz meg hogy lesz, de mostanra csitult ez az érzés. Hát meglátjuk.

Bocsi az offért, Többieknek (anyci, recon, melisch, melike, bridget, csillag, akella és akit esetleg elfelejtettem): szép napot!
Vendég

sziasztok.

csibuc: hova mentek? jól teszitek, külföldön jobban lehet érvényesülni. nekem is van az a lilás fényű szónyogírtó,de szerintem nem ér semmit, legalábbis amit mi vettünk.
lujzedli

lujzi: erről majd csak később írnék amikor már minden részlet tisztázódott, most még sok a kérdés...

Sajnálom, hogy a szúnyogirtód nem műxik, lehet hogy kifogtátok a rossz szériásat :(
Vendég

oké,csibusz.
van valaki?
lujzedli

Milyenke jelentkezem....
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?