Szép napot!
Bocs, tegnap rockopera volt itt nálunk, arra "kellett" kimennem, de oooooooooooolyan fantasztikus volt, hogy nagyon.
A szer, bocs, nem láttam a kérdést, csak most, hogy visszaolvastam. Kapaszkodjatok!!!!!!!Tehén petefészkének a kivonata valójában.
Csak elvileg 2x10-et kellene szedni, de már olyan kevés volt, hogy 1x3 cseppet ittam. Talán ez kavart.......
Egyébként amikor elkezdtem szedni tavaly, akkor egy tényleg halvány csíkom volt, sav, meg mittudomén, ez november volt, csak volt egy átmeneti autoimmun betegségem ezzel egyidőben, amire szteroidos gyógyszereket kellett szednem és a szteroidtól folyamatos mensi volt 2 hónapig. Ennek ellenére sikerült produkálnom egy ilyen tesztecskét. Csakhogy a dokinak elfogyott a szere, nem gyártják már, Svájcból származik egyébként.
De olyan nőnek lett babája tőle, akinek a lombik sem sikerült.
A kergemarhakór miatt tiltották be, de ugye az idegrendszer és petefészek kapcsolata.......szóval a doki szerint nem normálisak, hogy nem gyártják.
Na, ennyi dióhéjban.
A másik, hogy mensisen fájok, de most úgy, hogy asszem, megjön, aminek (furcsán hangzik), de most örülök.
Méghozzá azért, mert én is olyan kismama akarok lenni, aki 2 csíkosat tesztel, akinek nincs mensije, meg semmi nyavalyája, aki elmondhatja a férjének a lánykérés helyszínén, hogy édesem, teljesült a vágyunk....................hmmmmmmmm..........
Na, most kikecmergek az ágyból
és csinálom a dolgomat.
Azt hiszem, majd még jövök, ha nem baj.
Sziasztok, szép napot mindenkinek!