Sziasztok Lányok!
Betsy!
Miért vesztek házat? Kinőttétek? Vagy a szülőkkel laktok? Családi házban laktok nem? A fényképekből arra következtettem. Harmadikra már kislányotok lesz, mint Judyéknak.
Balázs karácsonytól szilveszterig volt nálunk 1 hetet, azóta kéthetente hétvégén. Nem nagyon várja a kistesót. Meglátta a babakocsit, és már féltékeny volt. Mondta, hogy persze, már minden megvan, és még meg se született... stb.
Nem akar osztozni az apján senkivel. Velem sem. Amikor itt van, folyton az apján lóg. Nem tudok az apjával még egy normális mondatot sem váltani anélkül, hogy ő ne kiabáljon, hogy Apa, gyere már játszani. Ha az apja kiviszi a szemetet, akkor már kiakad, hogy miért mindent az Apának kell csinálni. És én sajnos nagyon rosszul tűröm ezeket a dolgokat. Azt hiszem, hogy most még kevesebb türelmem van, gondolom a terhesség miatt. Amikor felkapja a vizet, akkor vagy azt mondja, hogy nem jövök többet, ha megszületik a kistesó, vagy azt, hogy kidobom a kistesót az ablakon. Szóval nem ragozom tovább...
Sirkici!
Én is kézi mellszívót veszek, még nem tudom milyet. Ezt az Aventet nagyon dicsérik. Nálunk Apa nagyon lányt várt. Lehet, hogy neki nagyobb csalódás lett volna, ha fiú, mint nekem. Már csak egyet kell aludnod és kiderül a neme. De szerintem az nagyobb öröm, élmény, ha meglátod őt. Fantasztikus dolog.
Judy!
Nekem azt ajánlotta a védőnő, hogy vigyem be a kórházba, mert a szülés után 2-3 nappal begyulladhat a cicim, és a kórházi nagyon erősen szív, lehet, hogy nem tudom használni.
Én is elkezdtem vizesedni, de nekem csak a lábam, és az is csak reggelre. Most párnával a lábam alatt alszom, és így szerencsére nem dagad, nem vizesedik.
Lányok!
Ti cumisüvegből itatjátok meg a lefejt tejet? Vagy pohárból? Mert állítólag tudnak a babák pohárból is inni. Azt mondják, hogy a jól szopizó babának kár cumisüveget adni, mert azt máshogy szívja. Viszont akkor hogy itatod meg vele a lefejt tejet?
Bocs, ha butaságokat kérdezek, de most kezd tudatosodni bennem, ahogy egyre fogynak a napok, hogy mennyi mindenre oda kell figyelni, és mennyi mindent meg kell oldani, mire megszületik Klárika. Sőt! Az az igazság, hogy most kezdem csak igazán felfogni, hogy kisbaba érkezik a házba, és az mekkor a felelősséggel jár. Emiatt időnként pánikolok is.