Új privát üzeneted érkezett!

Judy: Mert elfelejtettem a jelszavam és már sehogy nem férek hozzá... :oops: :oops:

Ja, alakom lányos....Eleve volt rajtam néhány kiló, na most már nincs... :? :?

Jobbulást nektek! Tényleg megbolondult az idő. :shock: :shock:
jaimee1

Betsy,
:lol: :lol: :lol:

Bambika,
mi újság? Mi volt tegnap a 4d-n????????? Gyere és mesélj!!!!
sirkici

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem jöttem pár napja, de szombaton a szüleimnél volt disznótor, tegnap pedig a keresztanyáméknál. Ami egész pontosan azt jelenti, hogy nálunk, mert a szüleimnek van egy jó kis mellék épület, ahol mindez megvalósítható. Így mi már anyuval csütörtök óta készülődtünk, mosogattunk, stb. Én csak olyan öregesen, nem gyorsvonat módjára. Közben péntek estére volt kis hőemelkedésem, és fájni kezdett a torkom, és náthás lettem. Nőgyogyi doki bácsi azt mondta, semmi antibiotikum, max Algopyrin, és vitaminok. Ha rosszabbul leszek, akkor konzultálunk. Péntek délután és este kellett fél-fél Algopyrin, no meg szombat éjjel. Most már jobban vagyunk, kicsi nátha és köhögés van, de nem vészes. Voltunk szerdán doki bácsinál. Medence fekvésű az én kicsikém. És nagyon lent is van. Húzza a pocakomat rendesen. Azt hiszem körül kell néznem, hogy milyen hastartó micsodákat lehet kapni. Ma voltam védőnőnél is. Azt mondta minden ok.

Sirkici!
Beírnád a tábliba, hogy febr. 5 védőnő, febr. 13 doki?!

Bocsi, de nem tudtam még visszolvasni. :? Mindjárt megteszem, és reagálok.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok!

Gyönyörűek a babák!

Olik!
Remélem minden ok nálatok. Nem semmi amin keresztül kell menned. Nagyon drukkolunk.

Jaimee!
De jó téged újra látni! Most már tényleg lányos alakod van. Szerintem a terhesség során sem híztál a baba súlyán kívül semmit.

Betsy!
Tündériek a fiúk. Bence hogy viseli ezt a változó időt? Hogy bírod két picivel? Nem lehet egyszerű!

Sirkici!
Már csak 2 nap. Nagyon izgulunk. Drukkolok nektek nagyon. Szerintem mindenkivel most kössetek fogadásokat. 4D után már csak a pénzt kell begyűjteni. Apuci mit szeretne? Fiút, vagy lányt? Bocs, ha már írtad. :oops:

Bibi!
Drukk! Várjuk a fotókat! De annál jobban a jó híreket!

Kismamik, Anyucik!
Nagy dilemmában vagyok, Két dologgal kapcsolatban is. Az egyik a mellszívó. Azt gondoltam, majd csak akkor veszem meg, ha tényleg szükség lesz rá, mivel a kórházban úgyis van. De az mondta a védőnő, hogy a kórházi nagyon szív, és kellemetlen, és valószínűleg úgyis szükségem lesz rá, meg, ha begyullad a mellem, meg nem szopizik rendesen a baba stb. Ti vettetek? Vennétek?

A másik dilemmám a kókusz matrac vs. szivacs. Ti melyiket veszitek/vettétek meg?

Most vagyunk épp kiságy vásárlás közepén. Találtunk a neten egy céget, akik elfogadható áron gyártják a bababútorokat, és nagyon szépeket. Itt az oldaluk: www.kindermobel.hu
Nekünk a Bogi nevű kiságy tetszik, valószínűleg azt rendeljük meg, de nagyobb pelenkázóval, mert ez 50x70cm, és az 50 cm szerintem kicsi, inkább 70 cm-t szeretnék, mert lehet, hogy később nem fér el rajta a picikénk.
Tényleg. A ti pelenkázótok mekkora?

Úgy látom sikerült írnom jó sokat... Picit visszafogom magam... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Olik

De jó hogy otthon vagytok! Ha kipihented magad mesélj.

Jaimee

Jó újra látni téged is :)

Betsy

Megint nagyon jók a képek :D

Judy

Már a finisben vagy :) .Már én is nagyon várom, hogy 30 alá menjen a vonalzóm.Gyógyulást nektek!

Sirkici

Köszi a segítséget, de béna vagyok :(
Minden rendben a picivel.Az orvos csak kérdezgette, mit csinál ez a gyermek????.A lába mindig a feje mellett volt.Már fejvégü ,1045 g. a becsült súlya. A szülés időpontját előrehozta ápr. 16-ra :) De jó is lenne.

Van egy fényképünk, megpróbálom lefotózni így talán sikerül feltenni....

Kép

Christell

Jobbulást neked is!

Az én gyerekeim is betegek :(

KépKépKép
bambika

Christell

Mellszívó: Tapasztalatom szerint szükség van rá , legalább az első pár hétben. /Bence még szopizott mikor Lilla megszületett, de még így is kellett/.

Pelenkázó,nekünk 60cm a hossza, a szélessége nem tudom.Kiságyra tehető,de megmondom őszintén mikor már át tudtak fordulni én inkább az ágyon pelenkáztam ,miután alig bírtam Bencét elkapni, mikor hirtelen fordult.

KépKépKép
bambika

Na csókolom, nem lehetne versenyt rendezni, melyik baba mutatja/mutatta meg a lehető legkésőbb a nemét? Nagy eséllyel benevezek!!! Azt mondja a doki, annyira összeteszi a lábát, hogy még tippelni se akar, hát kész vagyok ettől a Csiribébitől, a 12. hét óta elvárnám, hogy lássunk vmit, de 3 különböző doki se tudta megfejteni! :lol:

Amúgy 2D volt, a kép meg szinte értékelhetetlen, akkorát nőtt ez a maszat. Amúgy minden más teljesen oké, gyönyörűen vert a kis szíve, pont akkora, amekkorának lennie kell, mármint a baba :) , de gondolom a szive is.

28. hét környékét javasolta a doki 4Dre, de úgysem bírom ki addig...

Sirkici, kiváncsi vagyok, Nálatok lesz e már megfejtés!

Jaimee, de jó, hogy jöttél, Te mondod, hogy megy az idő, már félidős vagyok, hát Réka baba meg már 6 hetes? Hogy csináltad azt a 17 kg mínuszt? Jól olvastam? Én plusz 7 kgnál tartok, de valahogy reménytelennek látom, hogy fogok valaha nem-gurulni is

:lol:

Olik, jó, hogy túlvagy rajta, izgultunk ám!

Christell: a mellszívót én is mindenképp fontolgatom, meg ez a kiságy kérdés nálunk is aktuális, de megfogadtam, nem veszek semmit, míg ki nem derül, kisfiú vagy kiscsaj lesz e...Most jó nagy sz@rban vagyok!

:twisted:

Judy, Bambika, gyors gyógyulást a betegeknek!
Vendég

CHRISTELL: Kérdéseidre válaszolva: Bence jól viseli az időváltozást, bár nálunk egyelőre napok óta ugyan olyan idő van (5-10 fok körül). Egyáltalán nem nehéz két picivel, mint már írtam régebben, szerintem könnyebb kettővel, mint eggyel. :lol: Mellszívót mindenképp vegyél, én a kézire szavazok, nekem egy svéd Arta Plast nevű van, nagyon meg vagyok vele elégedve. A kórházi gépi pl. nekem semmit nem szívott ki, amikor bedurrant, ez a kézi sokkal jobb volt. Pelenkázó nekünk olyan van (hasonló, mint a megadott oldalon a Gyöngyi pelenkázó) , hogy egy 3 fiókos komód tetején van kialakítva (csináltattuk), 90x70-es a pelenkázó része, de ahogyan Bambika is írta, nincs kihasználva, mi is az ágyon pelenkázzuk Bencét. A Bogi kiságy nagyon jó, (nekem cseresznyébe tetszik), csak kérdés, hogy elegendő e a hely a ruháknak. Vagy azt máshol tárolnátok? :?: A kiságyba nekünk sima szivacs van.
BAMBIKA: Nagyon édes arcocskája van Gergőnek! :lol: :lol: Jobbulást a gyerkőcöknek!
JUDY: Jobbulást Nektek! Kíváncsi vagyok 30-án mekkorára becsülik Barbi súlyát! :lol: Megírnád, hogy a fiúk hány hetesen, naposan születtek, hány centivel grammal? Majd a másik topikba be akarom rakni a tábliba, ha megszületett a hugica :lol:
JAIMEE: Akkor most már van otthon netetek? :wink: 17kg-ot fogytál? :roll: Most hány kg vagy? El ne fogyj! Petinél nekem sem volt étvágyam, most viszont egész nap csak ennék..
Vendég

Bambika!
Nagyon szép arcocskája van Gergőnek. Mi kislányunk lába is folyton az arca előtt volt. Még a végén eladjuk a cirkusznak. :lol: Április 16-án szülsz? Én is! :lol: Már gyógyulgatunk.. Köszi! A gyerekeidnek is jobbulást! Ha nem lázasak akkor azért elviselhetőbb ha betegek. Vagy nagyon nyűgösek szoktak lenni?
Nekem az Avent mellszívót ajánlották. Tiéd milyen?

Bibi!
Nem semmi a kis Pocaklakód! Szerintem kislány, és azért nem mutatja meg magát. A miénk is ezt csinálja. Szerdán megint nem látta a doki bácsi a nemét, mert nagyon lent is van, és összezárta a lábait. Szerintem ne várj vele a 28. hétig. Akkor már nagy lesz, és szerintem nem láttok mindent olyan jól. Nézd meg a mi kiságyunkat. Szerintem nagyon szép, és praktikus is. Házhoz szállítják, bárhova kb. 7500.- Ft-ért.

Betsy!
Akkor nálatok jó idő van. Nálunk tegnap volt babatologatós idő, ma már esik az eső, és fúj a szél. Elhiszem, hogy könnyű két ilyen nagyon jó kisfiúval. Nem nyűgösek, nem rosszalkodnak, angyali jó gyerekek. :wink: Nem ismerem ezt a mellszívó márkát, de megnézem. Nekem az Avent típusút ajánlották. Azt hiszem megveszem szülés előtt, ne utána kelljen vele bajlódni a férjemnek. Ha mindenképpen szükség van rá, akkor meg mindegy. Nekünk is a cseresznye színű tetszik a kiságyban, azt fogunk rendelni. Még várom a gyártó árajánlatát, mert szerintem is kicsi az az 50x70-es komód. Szeretnék 70x70-eset. Azon már valószínűleg elférünk egy darabig, és a ruhái is jobban beférnek. Én is hajlok nagyon a szivacs felé, mert szerintem a kókuszmatrac elég drága, és nincs kihasználva.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

CHRISTELL: Peti nagyon eleven, örökmozgó kisfiú, és most épp kicsit nyűgös is.. :) De majd ha megszületik Klárika kistestvére, akkor talán Te is azt fogod mondani, hogy könnyebb két gyerkőccel.. :wink:
Vendég

Bambika, én csak most nézem jobban ezt a képet, hát haláli aranyos, jól összecsomagolta magát ez a gyerek! :lol:
Vendég

Betsy!
Remélem, hogy én is ezt fogom mondani, hogy két gyerekkel könnyebb. Akkor hárommal még könnyebb? Ti vállaltok harmadikat?

Most beszéltem a kiságyas pasassal. Képzeljétek! Ha 70 cm-es pelenkázóval rendeljük, és nem 50 cm-essel, csak 2000Ft- felárat kérnek érte. Nagyon meglepődtem. Azt gondoltam, hogy kér érte vagy 10.000 Ft-ot. Két hét alatt el is készítik. Ezért örömömben gyorsan meg is rendelem. :wink: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

CHRISTELL: Hát szerintem három gyerkőccel már nem lehet egyszerű. Meg persze még most könnyű, míg Bence csak eszik, alszik, majd ha nagyobb lesz, újra nyilatkozom :) Nem tudom, hogy lesz e harmadik gyerkőc, először visszamegyek dolgozni, veszünk egy házat, és ha még belefér 35 éves korom alatt, tehát kb. 4-5 év múlva, akkor lehet, hogy lesz egy harmadik fiunk is :D Balázs sokat van veletek? Várja a testvérét?
Vendég

Chris,
beritalak a tábliba, mindjárt fel is teszem.
Az a fránya megfázás, de az a lényeg, hogy már jobban vagy! Vigyázz magatokra!
Mellszivóból nekem a kézit ajánlották, azt mondták az jobban sziv, mint a gépi. Én olyat fogok venni.
A pelenkázónk nekünk 84*50 cm-es, igy ahhoz fogunk csinálni egy komódot. Remélem ki fogjuk használni... Bár a komód részét biztosan, mert nincs másik szekrény a ruhácskáinak.
A kiságyba pedig egyszerű matrac lesz.

Bambika,
nagyon aranyos arcocskája van Gergő babának, látom a lába itt is feje mellett van. Nagyon aranyos! :D
Jobbulást a gyerekeidnek!

Bibi,
hát ez a csiribébi... Nincs szavam. Esetleg, hogy, ha már ilyen szégyenlős, egyre nagyobb a gyanú, hogy... :D
Bár már én is nagyon izgulok, hogy nehogy ne mutassa meg magát a picúr csütörtökön... :oops: :)
sirkici

Akkor a tábla:

Kép

Most meg már rohanok, mert mindjárt jön apa, és vacsi még sehol... :oops: :D
sirkici

Chris,
elfelejtettem tegnap válaszolni a kérdésedre, hogy apa azt mondja neki mindegy mi lesz, csak gyerek legyen! :lol: De szerintem igy is van, neki tényleg mindegy, nem húz egyik felé sem jobban.
Néztem a honlapot, nagyon szép dolgok vannak, és tényleg jó áron!
sirkici

Jó reggelt,

Chris,

Én a kórházba nem vittem be a mellszívót, mert nem igen volt rá szükség addig amíg el nem indult a tej. Viszont mikor hazamentem, és ugye akkor már volt bőven tejci, minden szopi után fejtem.

Kókuszmatrac-ról sok jót hallottam, tapasztalatom nincs, mert sajna az ára soha nem volt olyan, hogy meg tudtuk volna venni. De barátnőm azt használta, és ő dícsérte. H van rá keret, szerintem vegyetek, ártani nem fog.

Bambika,

Nagyon édes a kép babócáról. Aranyos kis nózija van.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az orrom még lüttyög. de a kedvem már sokkal jobb ma, mint tegnap. Az éjszaka mondjuk szörnyű volt, mert a számon vettem levegőt és egy csomószor megébredtem, hogy kiszáradt a szám.
:evil: :evil:

Betsy,

hát én is nagyon kiváncsi vagyok Barbi súlyára. Védőnő szerint ő is közel 4 kg lesz, de szerintem nem. A lányok könyebbek mint a fiuk. Legalábbis ezzel nyugtatom magam.

Bazsi 3820 gr 59 cm volt és pont a 41 hétre született. Danika 3990 gr 58 cm volt és 39+6 napra bújt ki.

Bibi,

Tuti kislány. :lol: :lol: :lol: :lol: Ha fiu lenne már megmutatta volna magát.

Sirkici,

Mennek ám a drukkok holnapra. Hozzál majd képeket. :lol: :lol:

Elkezdtem dagadni. Főleg a kezem, nagyon fájnak az ujjaim, védőnő azt mondta azért mert feszíti a víz. Meg a lábfejem dagad még.
Jó lenne már megszülni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

JUDY: Köszi az adatokat! Én pl. 4000 grammal és 56 centivel születtem.. Ha a fiúk ilyen nagyok voltak, szerintem Barbika sem lesz kicsi :)
SIRKICI: Holnap este 7.. El ne felejtsd! ;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 09:29-kor.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Betsy!
Miért vesztek házat? Kinőttétek? Vagy a szülőkkel laktok? Családi házban laktok nem? A fényképekből arra következtettem. Harmadikra már kislányotok lesz, mint Judyéknak.
Balázs karácsonytól szilveszterig volt nálunk 1 hetet, azóta kéthetente hétvégén. Nem nagyon várja a kistesót. Meglátta a babakocsit, és már féltékeny volt. Mondta, hogy persze, már minden megvan, és még meg se született... stb. :? Nem akar osztozni az apján senkivel. Velem sem. Amikor itt van, folyton az apján lóg. Nem tudok az apjával még egy normális mondatot sem váltani anélkül, hogy ő ne kiabáljon, hogy Apa, gyere már játszani. Ha az apja kiviszi a szemetet, akkor már kiakad, hogy miért mindent az Apának kell csinálni. És én sajnos nagyon rosszul tűröm ezeket a dolgokat. Azt hiszem, hogy most még kevesebb türelmem van, gondolom a terhesség miatt. Amikor felkapja a vizet, akkor vagy azt mondja, hogy nem jövök többet, ha megszületik a kistesó, vagy azt, hogy kidobom a kistesót az ablakon. Szóval nem ragozom tovább... :cry:

Sirkici!
Én is kézi mellszívót veszek, még nem tudom milyet. Ezt az Aventet nagyon dicsérik. Nálunk Apa nagyon lányt várt. Lehet, hogy neki nagyobb csalódás lett volna, ha fiú, mint nekem. Már csak egyet kell aludnod és kiderül a neme. De szerintem az nagyobb öröm, élmény, ha meglátod őt. Fantasztikus dolog.

Judy!
Nekem azt ajánlotta a védőnő, hogy vigyem be a kórházba, mert a szülés után 2-3 nappal begyulladhat a cicim, és a kórházi nagyon erősen szív, lehet, hogy nem tudom használni.
Én is elkezdtem vizesedni, de nekem csak a lábam, és az is csak reggelre. Most párnával a lábam alatt alszom, és így szerencsére nem dagad, nem vizesedik.

Lányok!
Ti cumisüvegből itatjátok meg a lefejt tejet? Vagy pohárból? Mert állítólag tudnak a babák pohárból is inni. Azt mondják, hogy a jól szopizó babának kár cumisüveget adni, mert azt máshogy szívja. Viszont akkor hogy itatod meg vele a lefejt tejet?
Bocs, ha butaságokat kérdezek, de most kezd tudatosodni bennem, ahogy egyre fogynak a napok, hogy mennyi mindenre oda kell figyelni, és mennyi mindent meg kell oldani, mire megszületik Klárika. Sőt! Az az igazság, hogy most kezdem csak igazán felfogni, hogy kisbaba érkezik a házba, és az mekkor a felelősséggel jár. Emiatt időnként pánikolok is. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

[quote="christell"] írta:christellBetsy!
Miért vesztek házat? Kinőttétek? Vagy a szülőkkel laktok? Családi házban laktok nem? :?

CHRISTELL: Családi házban lakunk, de nem a mi házunk. Férjem szüleié. Egy 3 szintes ház, mi a legfelső szinten vagyunk, külön van a bejárat, gáz, víz, minden, szóval nem velük lakunk, csak egy házban, még alulról is le van zárva a feljárat. De csak 2 szoba van (meg persze fürdő, konyha, étkező, lodga), de a 2 szoba nagyon kevés. Minimum 3-4 szoba kellene, hogy a gyerekeknek, és nekünk is legyen külön kis fészkünk, meg a vendégeket is tudjuk hol fogadni. Mindkét szoba 15 m2-es, mégse férünk el :) Férjem meg ragaszkodik a családi házhoz, panellba már bármikor mehettünk volna, de mivel hitelt nem nagyon akarunk felvenni, mgé 2 évig gyüjtögetünk :)

[quote="christell"] írta:christellLányok!
Ti cumisüvegből itatjátok meg a lefejt tejet? Vagy pohárból?

CHRISTELL: Cumisüvegből, bár lehet, mire megkapja Bence a lefejt tejet (fél évig eláll mélyhűtőben), addigra pohárból fog inni. Szoktatás kérdése az egész. Ha pici kortól pohárból itatod, akkor megtanul abból inni.

Balázs miatt nem irigyellek.. Rád nem volt sose féltékeny? Gyorsan elfogadott?
Vendég

Betsy!
Így már értem a ház vásárlást. :wink:
Balázs rám nem volt féltékeny. Az első pillanattól elfogadott. Most a kistesó miatt féltékeny. Bár megértem, mert vannak rossz tapasztalatai. Az anyjának nincs másik gyereke, bár szeretnének, de nem jön össze valami miatt. Viszont az anyja nővérének van egy 1 éves kisfia. Szoktak menni hozzájuk pár napra látogatóba. Akkor a Balázs szobájában alszanak, vele együtt. Ezért nem akar hallani arról, hogy a kistesó vele aludjon. Ezt mi sem akarjuk. Természetes, hogy ne aludjanak együtt. Viszont, amikor náluk vendégeskedik az unokatesója, akkor az anyja és az egész család csak a kisfiú körül legyeskedik, őróla megfeledkeznek. Ez nagyon rosszul esik neki, nagyon sokat elmeséli. Emiatt utálja az unokatesóját, és minden kisgyereket a környezetében. Párom unokatesójának is van egy 2,5 éves kisfia. Ha anyósoméknál vagyunk, és ők benéznek, a kisfiú nem nyúlhat semmi játékhoz, pláne nem legóhoz, mert akkor kiakad, és folyton azt kérdezgeti, hogy mikor mennek már haza. Nem tudom ebből mi hogy jövünk ki, de nagyon nehéz lesz. Balázs azt gondolja, hogyha megszületik a kistesó, akkor ő már nem kell senkinek, és őt nem fogjuk szeretni. Hiába magyarázzuk az ellenkezőjét, nem fogadja el. Remélem, ha megtapasztalja, akkor túl leszünk ezen a dolgon. Ha nem, akkor nem tudom mit csinálunk. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Igen, Betsyt folytatva, Rékát is úgy szoktattuk ,hogy most mindent elfogad, cicit leginkább, de kanalat és cumisüveget is, poharat is. Minél hamarabb szoktatod, annál jobb. Nálunk muszáj volt szoktatni, mert 2 óránként eszik és ha elintéznivalóm van, valakinek meg kell etetnie...Réka már a kórházban ügyesen ivott a pohárból. :shock:

Betsy: haláliak a képek! :D :D

Chris: Én mellszívó párti vagyok. És kókuszmatrac párti is....

Judy: Kitartás! A vége nekem is rémálom volt...aztán meg noszalgiával simiztem a kismamaruháim... :D :D :D

Bíbi: Micsoda izgalmak! :D :D cSAtlakozom a többiekhez, csajszi lesz az!!!! :wink:

Bambi: De jó kép! Na ha lesz Ketteske, mi is megyünk 4D-re!!!
jaimee1

Magunkról még: Most 60 kg vagyok, vagyis -5 a fogantatáshoz képest. Nincs étvágyam, minden egészségestől undorodom. :shock: :shock: Na azért eszem sok-sok vitamint...és csokit is.... :D :D

Ma vagyunk 6 hetesek jelentem!!!!!!!!!!!!!!
jaimee1

Valaki mondja már meg, a lilypie ból melyik kódot köll beilleszteni a profilba...Régen csináltam elfelejtettem. :oops: Köszönöm előre is!
jaimee1

Jaimee!
Milyen cumisüveget és poharat vettetek Rékának? Vagy igazából teljesen mindegy? Én is kókuszmatrac párti vagyok, de sajnos elég drága, és lehet, hogy nem használjuk ki. De van még egy kis időnk eldönteni, hiszen a kiságyunk is kb. 2-3 hét múlva készül csak el.
Nagyon sokat ledobtál. Azért próbálj enni, mert a szopizás sokat levesz belőled. Még a végén elfogysz. :wink:
Én nem érzem, hogy sokat eszek, és mégis hízok, mint a liba. 2 hét alatt 1 kg. Viszont kívánós sem vagyok. Vagyis nem jobban, mint terhességem előtt.
Gratulálok a 6 hetes Réka babának! Meglestem az iwiw-en a képet róla és az apukájáról. Szuper a kép. Mennyire hasonlítanak egymásra... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Te Chris, nincs fenn fotó apáról...Tudtommal....Vagy van? :shock: :shock:

Nekem Avent cuccaim vannak, a cumisüvegek is azok, mert angol mániás vagyok és ezt még tényleg Angliában gyártják. Jó drága...

Ja. 10000 volt a matrac, de hátha kiszolgál még egy porontyot...
jaimee1

Betsy, nagyon állatok a képek! :lol: :lol:

Jaimee, Te igencsak felejtesz mostanság, előbb a jelszó, majd a kód, meg méghogy nincs kép apa és lányáról! :lol: :lol: Hát nem tudom, de engem annyira megragadott, tényleg döbbenetesen hasonlóak! Nagyon szép kép!

Köszönöm a további szavazatokat kislány ügyben, remélem, hatni fog. :wink:

Na, itt a tegnapi kivehetetlen kép is, Ti láttok valamit? Szerintem profilból van, mások meg szemből látják! :lol:

Kép
Vendég

Bíbibébi
Ja, tényleg...tényleg van fenn fotó.... :shock: aszittem ezt nem tette fel a rendszer.... :oops: :oops:
Igen, tiszta apja a lyány.... :D :D

Neem, ez profilból van, ez tök egyértelműűű. De jó.....Nagyon helyes... :D :D Látszik a fejecskéje, a bordái....a kezecskéje...
jaimee1

Lányok!
Találtam a következő oldalon kókuszmatracot 5990.- ért. Nem tudom milyen lehet. Szerintetek? Az ára szerintem nagyon kedvező. http://www.minimano.hu/termekeink/58/63 ... 120cm.html

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

chris: nekem azt tanácsolták, hogy csak a drágábbik kókuszmatrac a jó, az olcsóbb ragasztott nem, akkor már ott van a szivacs, az is van olyan jó. én bevettem, nem tom, igaz e....szóval csak a tiszta kókusz jó állítólag.
jaimee1

Jaimee!
Azt írták erről a matracról, hogy préselt. Nem tudom még milyet és hol veszünk. Azt hiszem én is Aventes mellszívót és cumisüveget veszek. Milyen pohárból iszik Réka? Rendes műanyagpohárból? Vagy lehet kapni babypoharat?

Lányok!
Lehet, hogy most butaságot kérdezek, de mi a különbség a teás és a tejes cumisüveg között? Az Aventes cumisüvegeket néztem, és ott találtam ilyeneket.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy,
kösz a drukkokat, hozom a képeket pénteken. Délelőtt irok a fejleményekről, de a képet majd délután fogom felrakni itthonról.

Betsy,
:lol: nem fogom elfelejteni. Már most érzem, hogy nem fogok birni aludni, plusz még ez a telihold is...
A képek meg egyszerűen szuperek Bencéről!!! Te montázsolod őket?

Chris,
biztos azért akar apa nálatok lányt, mert már van egy fia. De végül is nem biztos. Az a lényeg, hogy teljesülni fog a vágyatok. Nem lehet egyszerű Balázzsal, de azért valahol meg lehet érteni őt is, ahogy te is leirtad.
A tejről én is úgy tudom, hogy 6 hónapig eláll a hűtőben, igy nekem azt ajánlották, hogy akkor már lehet belőle csinálni a bébipapit, mégis jobb, mint a tehéntej, még higitva is.
Ahhoz, hogy teás vagy tejes a cumisüveg, még nem is hallottam. Szerintem kell egy a tejnek, egy a teának, egy a viznek, meg esetleg még egy a szörpöknek... :roll:

Bibi,
én is a profilra tippelek! :lol: Egyébként jó kép, nekünk nincs ilyen jó.

Mostmár megyek, lassan kezdődik a Dr. House, az apa kedvence, utána meg megpróbálok pihenni! Jajjjjjjjjjjj, de ideges, kiváncsi, minden vagyok................ :oops:
sirkici

Chris: fogggalmam sincs, mi a különbség. Nekem van újszülöttnek való és egy két lyukú, de azt még elő sem vettem. Pohárról: az Av
entes tárolóból itatom. Szóval pohara az nincs még.

Az Aventes mellszívóról csak jót tudok mondani, nekünk is az van.

Sirki: Gondolok majd rád én is!
jaimee1

Jó reggelt!

Akiknek tetszettek a képek, azoknak: http://www1.photofun.od.ua/
Jó szórakozást! ;)
Vendég

Jó reggelt!
:D
jaimee1

Sirki!
Nagyon drukkolok, h. a lényeg is látszódjon a 4D-n!! :wink:
Vendég

Sirkici,

Drukk-drukk mára. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sirkici, én is nagyon drukkolok, ha sikerül végre beazonosítani a kis bébiteket, mi is jelentkezünk hamarosan 4Dre!Hajrá, hajrá!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Betsy,
Meg lehet még kérni Téged, h. kiszámold nekem a Jónás napokat? :roll:
Vendég

ARIKON: Persze :) Írd meg az adatokat, születési heyl, idő, óra, perc.
Vendég

Budapest, 1978.04.22. 8.30 (reggel) Előre is nagyon szépen köszönöm! :)
Vendég

ARIKON: Privi ment..
Vendég

Lányok, ennyire ne pörögjetek, nem tudom visszaolvasni a mai üziket, annyi van...

Heni, Judy??

Sirki? Betsy, te sem írsz magatokról!

Olik, jobban vagy már?
jaimee1

JAIMEE: Te sem írsz magatokról! ;) Írd le, hogy telt az első nap, az első hét, az eslő hónap :) Én is megnéztem az iwiw-es képeket. Mindegyiken nagyon édes Réka!!! :lol: Amelyiken egyedül van, az a rugi (macis-zsiráfos) milyen márkájú? Megnéznéd a cimkét, és megírod?
OLIK: Tényleg, merre vagy? Mi lett a szövettan eredménye?
HENI, NIKI, BARBI, CHRISSYY, OMNIA: ???????
KISMAMIK: Várjuk a pocakfotókat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 09:30-kor.
Vendég

Betsy: Tesco-s. Pontosabban Cherokee.
Micsoda csábító kék szemek....

Hát mi jól vagyunk, Réka már mosolyog, igaz, nem csak rám, illetve főleg nem rám, hanem pl. a csillárra, a vízipálmára....Tök jó baba, meg vagyok vele elégedve. :D :D Bár ha főzni kezdek vagy vasalni, tuti 5 perc múlva felébred, ha addig kómában is volt. :D Most 4,5 kiló, heti 25 dekákat hízik, ami nem sok, de okés. Naponta sétálunk fél órát, egy órát, mikor hogy, főleg az időtől függ. Szopizik ügyesen, egy ciciből, teát pótlást nem kap, cumit nem ismeri, fürödni szeret nagyon. :lol:

Barbi: és ti hoogy vagytok?

Omnia??????

Olik: Milyen szövettan?? Lemaradtam valamiről??

Lányok, a 6 hetes vizsgálat csak egy sima vizsg. ugye? Semmi UH, vérkép, ilyenek?

Télleg, kismamik villantsátok elő a pocakotokat, hagy nosztalgiázzak. :D

Sirki??? Jössz még ma?
jaimee1

Sziasztok!

Betsy: nagyon szuperek a képek!!! :D Tejecskével hogy állsz? Csak én szenvedek ennyire a hülye hormonjaim miatt...? :shock: Az a baj, hogy az a 2 hét / hó baromira lefáraszt idegileg...Szerencsére még mindig nem kellett adni tápszert, mert amit éjszaka fejek, azt megkapja nappal kiegészítéskéntk, remélem így ki fogunk tartani...Te szedsz valami tejserkentőt? Fejed a cicid? Mennyit eszik Bencécske?

Jaimee: gratula a 6 hetes Réka babának!! Mi pont ma vagyunk 13 hetesek... :shock:

Christell: Nálunk kókusz matrac van, és Avent kézi mellszívóra esküszöm... A pohár dolog nem szuperál, inkább a cumisüvegre szavaznék...Az egyszerűbb, pláne ha elfogadja...Eleinte kicsit cumizavaros volt Alexi, de mostanra már multifunkcionális lettt :lol:

Kismamik, képeket! :D :D :D :D

Azt hiszem megint hív a Kisherceg!

Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee: sima vizsgálat... :)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Betsy: nekem nem nyitja meg a lapot :cry:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Közkívánatra "pocakfotó":

Kép

Kép
Kép
gyablonka

[quote="csheni26"]
írta:
csheni26
Betsy: Tejecskével hogy állsz? Te szedsz valami tejserkentőt? Fejed a cicid? Mennyit eszik Bencécske?

HENI
: Tejcsi továbbra is van, már teli van a mélyhűtő. Nem szedek tejserkentőt, pedig van itthon homeos bogyóm. Fejem rendületlenül, hogy mennyit eszik Bence, most már nem tudom, mert 150ml-ket szokott napi 7-szer, viszont ma az egyik evés után 200 grammal többet mutatott a mérleg, amit elég valószínűtlennek tartok, így lehet, a mérleg nem jó? (nem digitális) Neked mikor jött meg a mensi? Nekem Petinél akkor, amikor már nem volt tejem (8 hónaposan), és remélem, most is csak olyan későn fog jelentkezni. Alexinek mindennap van széklete? Nekünk eddig napi 8-szor volt, aztán napi egyszer, most meg ott tartunk, hogy két napja nem volt, pedig adtam neki kamillateát, de sajna nem segített..Az oldal kicsit lassan nyilik meg, amit írtam, próbálkozz vele később.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?