Új privát üzeneted érkezett!

Nadin!
Ezt akkor is meg lehet nezetni, ha nem terhes az ember? Nem csak akkor fog termelodni iszonyu erovel, ha utban a baba? Most is lenne bennem ellenanyag, ha nem kaptam volna meg a mutet utan a szurit?
Lehet, hogy igazad van. Jovo hetre kerek idopontot a haziorvosomtol. Remelem, itt nalunk Finnorszagban is minden tovabbi nelkul megcsinaljak. Legalabb megnyugszom. Tudod, azert foglalkoztat most ennyire ez a dolog, mert lehet hogy utban a manoka.
Es ugy mint te, Nadin, en sem akarom elvesziteniKépKép

Nadin! Szerintem neked mar felesleges meddosegi szakember utan kutatniKépKép

Dzsili! Legy udvozolveKép Bocs, hogy csak mostKép (Szornyu, hogy mindig csak a problemaimrol irok) no meg az oromokrol!
Erted mikor kell izgulni? A bab nemenek meghatarozasaval kapcsolatban tesztek valamit?

Puszi: Zso-fi
Zso-fi

Ildiko!
Az E-vitamint mazatvédönek is szokták nevezni,azt olvastam,hogy amig nem volt Mo-n kifejezetten terheseknek valo komplex vitami,ezt irták fel a dokik orrba-szájba.Azt hiszem,a méhet erösiti,összehuzodását gátolja.Ha megnézed,a mostni terhesvitaminokban is elég nagy adagban van.Jot tesz a börnek is, az olajokban(naprafoggo,szoja)is van.
Bejabeja
én azért aggodom,mert NAGYON halvány volt. Látszott,de irto gyengén.Téves + teszt van? Meg ha van bébi,akkor már(az utolso mesitöl számitva) a 45-46. napon tartok.Tehát már ki kellene mutatniKép

Nadin
Nadin

Sziasztok lányok!!Kép

Orsi, Évike
Olyan jó volna, ha egyszerre csíkosodnánk be!!Kép

Nekem a mai höm még mindig 37,1 maradt.Kép
Tegnap és tegnapelött kicsit görcsölt a hasam, azt hittem, hogy megjött, mert nekem általában csúszni szokott, de az elözö két hónapban 24 és 26 napra jött meg. Ma van a 26.nap. Diderrrr
Viszont két napja fáj a baloldali petefészkem, aminek nem örülök túlságosan, ez nem hiszem, hogy jó jel lenne. Kép A mellbimbóm meg van dagadva, de minden hónapban máshogy jelentkezik a menzi, úgyhogy ez sem jelent semmit. Szóval csak a höm jó, semmi más tünet nincs.

Jutka, Évike, Rony
ti már rég elhagytátok a 28.napot, mi a helyzet?!??? Ott már tényleg lehet izgulni!Kép
Jázmin

Orsi!
Koszi a megnyugatao szavakat! Azert azt hiszem, csak csinaltatok itt egy vizsgalatot.
Nagyon szurkolok, hogy ne jojjon meg neked meg 8 honapigKépKép
Maskor nem erezted a mellefeszulest? Ha nem , akkor ez nagyon jot jelent!!!!!!!!!!Istenem, szuper lenne! Mikor tesztelsz?

En is mar nagyon varom a jovo het veget, remelem, hogy nem jon megKép Hihetetlen dolgot almodtam ezzel kapcsolatban, majd utolag elmondom, ha mar megtortentKép

Anna, veled mi van?
Pusz: Zso-fi
Zso-fi

Zso-fi!
Ezt nem tudom,nálunk hál'istennek nem áll fenn ez a probléma.De megint idézek a bibliámbol:
"Az anya immunállapotát vérénk ell.anyag-szintje mutatja.Ezért végzünk a terhesség során 2x-3x ellenanyag-vizsgálatot."Szerintem az e.a. akkor is jelen van,ha nem vagy babás,csak
1. olyankor nem méreti az ember
2.talán kissebb a mennyisége,mint babásan
a medd.dokival kapcsolatban legyen igazad!! Kép
Nadin
Nadin

Orsi, a mellfeszülés szerintem tényleg olyan, mintha izomlázad lenne... ez szerintem jó kifejezés arra, ha meg akarjuk határozni!

Nadin... nyugalom... én is nyugtatom ám magamKép nekem is halvány volt...
Ezt amugy én is meg akartam kérdezni, téves pozitiv tesztrõl hallott már vki???
Mikor csináltad az utolsó tesztet, hányadik napon? És hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
cupp, Beja
Beja

Orsi, Jázmin!

TESZT??? KépKépKép Írjatok már, hogy mi van!!

Terhességi tünet még: A szám nagyon ki van száradva, egyfolytában vizet iszom.

Holnap már nem leszek, csak 17-én jövök ujra, addig nászuton vagyok. Remélem, addigra zebrák lesztek valamennyien, végig fogom izgulni miattatok az utat. NE ADJÁTOK FEL, AKCIO, HEMPERGÉS, IZGALOM ÉS TESZT = ZEBRAKépKépKép Nagyon vigyázzatok magatokra addig is, mindenkinek szoritok ezerrel. Hiányozni fogtok.

Puszi,

NikiKép
Niki

Beja!
A ciklusaim 31 naposak,mondhatnám halálpontosan már jo ideje.Azutolso mensi elég halovány volt és a hö se ment le azota sem Kép ezért bizakodom.
Teszteltem a mult héten(37.nap)
Nadin
Nadin

Sziasztok Lányok!

Én ismeretlen vagyok itt, de gratulálok minden zebrának, és drukkolok minden kétcsik várományosnak. Nagyon jó olvasni ezt a topicot, ez a kedvencem itt a babaneten. Szupercsapat vagytok.

Ildi!
A Rutascorbinról annyit tudok, hogy érproblémákra, kissebb érsérülések kezelésére való. Nekem a nőgyógyászom mondta, hogy szedjem, amikor a vizsgálat után rózsaszín folyásom volt. CSak pár darabot ettem, de teljesen rendbetett.

Sziasztok
Gyöngyi
Sulammit

Sziasztok csajok!

Ildiko,

Koszi szepen en is akartam a folsav kontra vas temaban irni. Nagyon mas a ketto eppen ezert teljesen mas "esetre" szedik. En is azt mondom, hogy folsavat kell szedni, mar a terhesseg elott -ha lehet.

Mindenkinek tovabbi kellemes hetet es csikozodast

Udv
PK
petrakovacs50

Nadin! Nekem is 31-32 naposak szoktak lenni a ciklusaim, és nekem a halványka a 38. napon volt... Tehát...KépKépKép
Beja
Beja

Ildi,Rutascorbint nekem a szülés után adtak,azért mert borzasztóan bevéreztek a szemeim.

Nadin,én még nem döntöttem az orvos felol.Császárt szeretnék,tehát a választásom attól is függ,ki az aki hajlandó tervezett császárt végezni,az én kórelozményemmel.

Mariann
Mariann

Niki!
Nagyon sok boldogságot kivánok neked és a párodnak, és kellemes nászutat! Hová mentek?
Szonja
Szonja

Anna!

A dokim valószínuleg azért nem csinált komplexebb vizsgálatokat, mert én a magánrendelojében voltam, és az nincs úgy felszerelve, mint egy kórház. Ezért nem vett vért sem (bár azt megkérdezte, pisilni tudok-e, csak én sajnos pont elotte voltam WC-n) és ezért csak a kórházban, az UH után fogja megmondani 1000%-ra, hogy mi van.

Nadin!
Még egyszer hangsúlyozom, hogy nekem mindkét tesztemnél annyira halvány második csíkom volt, hogy alig lehetett látni. Pont, mint a tied. Én biztos vagyok abban, hogy van pocaklakód, úgyhogy újfent kéretik orvoshoz menni! És ezt leírom neked minden nap, amíg el nem mész hozzá, vagy legalább nem teszteltél! Ezt nyugodtan veheted "fenyegetésnek" is! Kép

Dzsili!
Szeretettel köszöntelek a gólyavárók között! Ha nem tartod túlzott kíváncsiskodásnak, légyszi írj magatokról egy pár szót: hány éves vagy, merre laksz, mióta szeretnétek babát, szedtél-e valami gyógyszert ezzel kapcsolatban, stb. Szeretnénk Téged is megismerni!

Éva!
Szerintem én még mindig nem vagyok túlzottan érzékeny a szagokra. Lehet, hogy nem is leszek.

Mariann!
Orsi!
Mikor teszteltek? Szurkolok, szorítok ezerrel! Tudjátok, most elkezdodött egy sikerszéria, mostanában minden tesztelonek sikerül! Kép

Húúúúúúúú, Éva!
Lehet, hogy módosítani kell ettol a perctol kezdve a szagokról alkotott álláspontomat! Olyan büdös jön valahonnan, és körülöttem senki sem fintorog! De borzasztó! Kép

Dorka!
Viráganya!
Köszönöm nektek is a gratulációt, nagyon aranyosak vagytok! Kép Kép Kép

Beja!
Én nem mérem a homet. Eleinte gondoltam rá, hogy jó lenne, de aztán olyan gyakran felejtettem el, hogy a végén lemondtam róla. Neked hogyan alakul?

Puszilok sokszor minenkit: Laura
Laura

O,Beja
ha igazad lesz én leszek a legboldogabb(és persze a kedvesem) a világon.Ha nem,akkor ugyan nem leszek boldog ,de még visszamehetünk akkor is a Budai Meddöségibe,hátha ott tudnak segiteni.
Bocs,ha nem jol emlékszem,de te ugye már voltál dokinál és ö megerösitette,hogy babád lesz?
uh volt v. "sima" vizsgálat?És ha voltál dokinál mért tesztel még késöbb?És hány hetes leszel a teszteléskor?
Bocsi ha sok a kérdés,de megint elkezdtem reménykedni.Ja és én is folyton szomjas vagyok, mint Niki(azt hiszem).3-4 tányér levest bevágok együltö helyemben Kép
puszika
Nadin
Nadin

Kedves Beja!
A folsavat érdemes a megtermékenyülés előtt 1 hónappal elkezdeni, napi 1 tablettás adagokban.
Legfontosabb a terhesség első harmadában, mert B6 és B12 vitaminnal együtt 90%-os védettséget ad: nyitott hátgerinc,koponyahiány, szív- és veseelégtelenség ellen.Ezt találtam a szakirodalomban erről és a gyakorlatban is alkalmazom.
Vasat legjobb lenne természetes formában, állati eredetű táplálékkal bejuttatni, de a vérkép alapján felírja a doki, ha szükséges a vastablettákat.Sajnos túladagolható, mert nem ürül, de a szüléssel járó vérzéssel sok vasat vesztünk, ezért fontos!
Drukkolok Neked!!
Szia: Saci
ksaci

Niki!
A szomjas tünetem nekem is van: gyakori szájszárazság, és amikor igazán megszomjazom, akkor egy órán belül egy liter folyadékot simán meg tudok inni. De ilyen szomjas-órám csak egy szokott lenni naponta.
Amúgy ezúton kívánom neked, hogy érezzétek minél jobban magatokat a nászúton, nagyon-nagyon vigyázzatok magatokra és a pocaklakóra!
És azonnal írj, ha megérkeztetek!

Puszil: Laura
Laura

Mariann!
1.mi az elözményed?Vagy már irtad,csak bamba vagyok?
2.akkor gondolom még a korház sincs eldontve.Én e Semmel.-ben tudot 1et,aki a barátnömnek kérésre császározott.
Laura!
A fenyegetést vettem,jövö héten doki Kép Kép És köszi Kép

Érdekes,mikor elkezdek irn,még senki nincs elöttem,mire elküldöm meg már kicsi oda nem illönek tünik amit irtam.Lassan frissitene a gép? Nektek mi a technikátok?
Csok
Nadin
Nadin

Orsi, Jázmin, Nadin, Évike!

Remélem, hogy hamarosan ti is kétcsíkosak lesz-
tek. Kép Úgy szorítok Nektek!

Dorka!

Persze hogy szorítunk majd Neked is ha eljön
az idõ. Mindannyian ugyanazt a célt tûztük ki
magunk elé, tehát ebben kell hogy számíthassunk
egymásra.

Tényleg olyan jó hogy veletek mindenrõl lehet
beszélni. Nem úgy mint egy kívülállóval, vagyis
aki nem akar gyereket vagy nincsenek a milyénkhez
hasonló problémái. Úgy vettem észre, ha a nem
teherbe esésrõl beszélek mással, csak pletykálni
tudnak a konkrét esetrõl.
De veletek minden más, hisz átérezzük egymás
bánatát és persze örömeit is.

Niki!

Neked most szombaton lesz az esküvöd?
Akkor kétszeresen gratulálok. Egyszer a babához,
egyszer pedig a házzasságkötéshez. Nagyon sok
örömteli boldog órákat kívánok Nektek! KépKépKépKép

Lányok!

Nekem befellegzett, mindennek vége.
Most derült ki, hogy életem párjának prosztata
gyulladása van. Már elõzõleg is voltak tünetei
csak most ment orvoshoz.
Az orvos azt mondta, hogy ez sajnos befolyásol-
hatja a termékenységet.
Pedig épp most szedtem a Serophene-t, meg
annyit akcióztunk is. És tessék, minden hiába.
Nem akarok panaszkodni és a nyakatokba zúdítani
az én lehet, hogy semmitmondó gondomat, de úgy
érzem minden összeesküdött ellenem.
Én nem bírom ki, ha most se jön össze a baba.
Annyira összpontosítottunk, mindent megtettünk,
úgy érzem összeroppanok még egy kudarc után.

Kérlek ne haragudjatok rám a hosszas leírásért,
de nincs kinek elmondanom ezeket a dolgokat.
Köszönöm, hogy Ti itt vagytok nekem.

Mégegyszer Bocsika.

Puszi mindenkinek!

Éva
Éva

Szija Nadin! Nem, én még nem voltam a dokinál! Jövõ héten akartam menni, de jövõ hétre már nem tudtak idõpontot adni, április 17-re kaptam végül is... olyan messze van mégKép

Szija Saci!!! Köszi az infókat! Kép Megmondom õszintén, hogy mivel bõ egy hét mulva megyek csak dokihoz, mától elkezdtem szedni az Elevitet. Jobb ötletem nem volt erre vonatkozólag, de ebben a vitaminban minden benne van... folsav, B6, B12... Gondolom, csak nem árt...
cupp, Beja
Beja

Éva!
Köszönöm drukkotKép
Te meg ne légy elkeseredve,gondolom apát rendbe lehet hozni! Én is ugy éreztem,hogy összedöl a világ és belehalok,ha nem lesz AZONNAL babám,de itt vagyok KépA negativ anyujelölteket elkerülik a babák KépGyönyörü picibabátok lesz nektek is(mint mindannyiunknak) Kép
Nadin
Nadin

Beja!
És még te zavartál engem dokihoz! Bagoly mondja... Kép
17 még télleg k.. messze van!
At összes kérdés törölve,biztos Laurával kevertelek. Bocsesz.De az utolso kérdésemre mi a válasz?
Szijjja
Nadin
Nadin

Mindig lemarad a Nikinek szolo gratuláciom:

NIKI! GRATULÁLOK!

Nadin
Nadin

Eva!

te draga,hat ne szomorkoggya ma,probalj arra gondolni,hogy az a gyerkoc aki a tied akar lenni meg nem most van soron.En is ezzel szoktam vigasztalni magam+azzal,hogy azert lesz ilyen nehezen mert a legklasszabb lurko kivankozik a mi csaladunkba.KépKépKépKép

Dzsill!

en is a 3. babat szeretnem es pont ugy vagyok mint te eddig jottek ripsz-ropsz ,most+ SEMMI!Kinga is a 3.-at varja de nekik mar osszejott.

Lanyok!

Nem akarom elkiabalni de a szajszarazsag az nagyon megvan kb.a duplajat iszom az atlagomnal.Atlag 40 percenkent pisilek.
Niki!

Egesz nap szomjazol?

kedves ujonnan erkezettek!

nagyon orulok,hogy rank talaltatok,nekem az utobbi 1-2 hetben nem sikerult sokat irnom de mar lement a nagy orulet a mh-en.Remelem mostmar ujra nagyon aktiv leszek.

PUSSSSSZZZZ Kriszti
kriszti

Laura,köszi.Reggel rögtön írok,amint kész ateszt.

Nadin!Semmi különös nincs az elozményben,császár volt,ennyi.De emiatt a másodikat is így szeretném inkább.Spockival leveleztem errol:azt mondta,én döntök,vállalom-e a hegszétválás veszélyét,vagy nem.O a mutét pártján van.Ez így szép,de az Amerika...Ki az akire utaltál a császárnál,elso szülés volt,vagy már volt elotte,és esetleg császáros?

Beja,csak szedd nyugodtan a vitamint.Az elso harmadban valóban fontos.

Mariann
Mariann

Sziasztok!

Eva,
Figyi szerintem ugy kell hozzaallni, hogy most legalabb tudod, hogy mi a problema. Ezt tudjak kezelni es utana minden egyenesbe jon. HIdd el!!!

Dzsili,
Udv a korunkben!!!!

Udv
PK
petrakovacs50

Jázmin!
Az tényleg szuper lenne, ha egyszerre csíkozódnánk! Egyébként eleinte nekem is a petefészkeim fájtak (elöbb a jobb, majd néha a bal,néha az egész hasam). Most pedig pont úgy fáj, mint mikor megvan a mesim. Én legkorábban vasárnapra várom (28-30 naposak a ciklusaim), de ennyivel korábban még sosem éreztem ilyeneket. Szóval reményt nem feladni, fö az optimizmus! Ebben a hónapban rekordot döntünk csíkokból!

Zsó-fi!
Eddig sosem éreztem a melleimet, elég kicsik sajna. Szoktam is húzni vele a páromat, ha nagyobbat szeretne, ahhoz csinálnia kell nekem egy pocaklakót Kép!
Ehhez hasonló érzésem akkor volt utoljára, mikor a haverokkal strandon voltunk és egész nap vízbe ugráltunk, meg úsztunk, de az tényleg izomláz volt a javából!

Niki!
Az én szám is sokszor ki van száradva, és többet iszom, mint szoktam, viszont nem járok sürübben pisilni.

Beja!
Nagyon remélem, hogy most végre sikerült! Ha ennyi tünet után sem leszek kétcsíkos, akkor nagyon le leszek törve, amikor megjön Kép. A hasam most egy kicsit belehúzott, már a derekam is fáj. Most mintha még lasabban telnének a napok, mint eddig.

Szorítsatok! Én is szorítok mindenkinek!

Orsi
Orsi

Ksaci!

telkiben laksz??????mer akkor ma kuldtem a mail-t.

Kriszti
kriszti

Nadin,még annyi:nekem csak a megyeiben és a vasgyáriban van konkrét ismerosöm.

Kriszti!Na,végre!Kicsit passzív voltál.Kinga a 4.babát várja.Mi volt az orvosnál,vagy már írtad?

Mariann
Mariann

Orsi,nekem is fájdogál néhány napja a bal petefészkem.A listát nem csiálnád meg úgy,hogy a legnagyobb cn-esek legyenek elol?Így mindig látnánk,hogy éppen ki a soros.

Mariann
Mariann

mariann!

igazad van,en csak a 3-as szam buvkoreben egek,bocsanat.Irogattam de keveset egyreszt nem nagyon tortent semmi,masreszt penzugyon dolgozom es zaras volt ilyenkor meggebedunk.17.-en megyek a Beja dokijahoz,de most mintha....nem akarom elkiabalni de talan!!

99999999999 puszi mindenkinek!!!!!KépKépKriszti
kriszti

Kriszti, Nadin!

Köszi a vígasztaló szavakat, de most nem nagyon
hat rám semmi gyógymód. Szenvedek, mint a kutya.
Már elõre félek, hogy mi lesz.
Azért még egyszer köszi.

Remélem, hogy mindenki sikeresebb lesz mint én.

Cupppp!

Éva
Éva

(Meg ilyen nem történt velem! Nem tudtam elküldeni az üzenetem, valami "fájl lefoglalási hiba" történt. Életemben nem hallottam még ilyet!!!!)

Évi!
Nem letörni és szomorkodni itt nekem, mert irgumburgum........
Attól , mert a párod betegsége miatt lehetséges, hogy a teherbeesés nehéz, még nem kizárt.Kép
Ki tudja, lehet, hogy éppen most voltak világbajnok gyorsaságú sejtecskéi a papánakKépKép
Ne feledd, a mensi meg nem jövéséig végig van reményKépKép

Nadin! Még egyszer köszi az infokat. KépKépMost már tuti, hogy elmegyek a dokihoz jövő héten.
Pusz Zsó-fi
Zsó-fi

Mariann
mi van Amerikával? Lehet,hogy hülye vagyok,de nem értem,bocs.
Akirol beszéltem az elözö kölköt is ennél a dokinál szülte,szintén császárral.

Lányok
nemsoká eltünök,megyek dolgozni.Legalább nem zaklatok senkit a kérdéseimmel.Este jövök.
Jok legyetek
Nadin
Nadin

Kriszti,Beja,ugyanazon a napon mentek ugyanahhoz a dokihoz?Ez jó.Találkoztatok már?

Mariann
Mariann

Éva!
Az én páromnak még nem volt prosztata-gyulladása, de gondolom ez is egy egyszeruen kezelheto betegség. Nem hiszem, hogy sokáig tartana. Vigyázz rá legközelebb, ne engedd, hogy hidegre csücsüljön!

Nagyon szurkolok neked: Laura
Laura

Mariann!

Meg nem talalkoztunk,eddig!De most en benne lennek!Kép

Beja!

Hanyra vagy bejelentve?En 4-re De jo lenne ha nekem is azt allapitana meg amit neked!!!!!!!

pussszz Kriszti
kriszti

Kriszti, hányra mész???????? én is aznap megyek 18:30-ra!!! Te??? De jó lenne ott összefutniKép

Nadin, szija! Bocsánat, hogy nem feleltem az utolsó kérdésedre, ez az volt, hogy hány hetes vagyok? Az igazság az, hogy nem is igazán tudom, hogy kell számolni... ha az uccsó mensi elsõ napjától számolódnak a hetek, akkor most vagyok a 6. hétben. A megtermékenyülést nem igazán tudom, mikor lehetett (szégyen, de télleg nem tudom) ... vagy 13 nappal, vagy olyan 19-20 nappal ezelõtt... (de szerintem inkább 13 napja) A tesztet pedig tegnap reggel csináltam...

Prosztata-gyulladásról: a családban már volt valakinek ilyen, kb. 2 hétig kezelik antibiotikummal, utána elvileg már gyógyultnak lehet tekinteni. De azt, hogy utána már lehet-e akciózni, sajnos nem tudom...

cupp, Beja
Beja

Nekem az ég világon semmi bajom. Kép A mellem hegye érzékenyebb és lázasnak érzem magam, de ezenkívül se szájszárazság, se "izomlázas" mell...Mellesleg én mindig nagyon sokat iszok és gyakran járok pisilni, gyakran van csak úgy hányingerem és a mellem is mindig máshogy fáj menzi elött, úgyhogy nekem semmilyen tünet nem feltünö. Csak a 2 csík lenne az! Kép

Boglárka, veled mi a helyzet?

Orsi,
Tutira biztos vagyok benne, hogy neked babócád van! Azért várj a teszttel vasárnapig, de nekem nincs kétségem mit fogsz látni! Kép Pontosabban miket! :-D
Jázmin

Nadin,hol olvastál Amerikáról?Ez valami tévedés.Írd már meg légy szi annak a dokinak a nevét,akirol beszéltél.

Mariann
Mariann

Éva!
Szerencsére a páromnak nincs ilyen jellegu problémája, de ha elfogadsz egy tanácsot: A DM-ben és gyógynövény boltokban lehet kapni egy tökmagolajos kapszulát ami nagyon jó hatással van a prosztatára, és nem csak betegek szokták használni!
Szonja
Szonja

Sziasztok lányok!

Eloször is nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást, a józan és normális véleményeket és magát azt a tényt, hogy odafigyeltek rám és egymásra.
Már határozottan jobb a kedvem, mint tegnap.Kép Ezt nektek köszönhetem.KépKép Egyébként sokat gondolkoztam a tegnapi nap folyamán, hogy igazándiból kicsit lelkiismeret furdalásom és rosszérzésem lenne, ha állandóan egy ilyen "vetélés utáni rinyával" ostromoznám a társaságot.Úgyhogy a sztorimat leirtam tegnap, történt, ami történt és igyekszem pozitívan hozzáállni a világhoz.Ha azért néhanapján megingok és elszomorodom, ugye segítetek?
Zsófi! Nekem azt mondta a doki, hogy 1 hónap múlva menjek vissza kontrollra és addig semmi szex, hogy utána mit fog mondani ,azt még nem tudom. Szerintem ilyen 6 hetet szoktak álatalában javasolni, de az abortuszom után én nem tartottam be, 3 héttel utána már hemperegtem, a fertozésre nagyon kell ilyenkor vigyázni, úgyhogy csak gumival mertem tenni, de nem lett semmi bajom.
Lányok! Egy kérdés: Toxoplazma ügyben érdemes vérvizsgálatot kérni? Hol tudom ezt megnézetni?A nodokinak kell mondanom?Van egy kertben tartott kutyám, a lakásba nem engedjük be és a környékünkön sok a kutya és a macska. Mit tanácsoltok?
Sziasztok, puszilok mindenkit.
Gabi
gabi

ááááá de kár... Kriszti, már rég nem leszel ott, mire én megyek... ill. mi, mert jön a párom isKép
Beja

Laura és Zsó-fi!

Nektek is köszi a bíztatást. Egy kicsit jobban
vagyok. Mert ugye ha csökken is a spermák száma,
az még nem biztos, hogy annyira lecsökken, hogy
egyáltalán nem sikerülhet. Az a csökkenés
lehet kis mértékû is, ami még belefér.
De azért aggódom még kicsit.

Olyan édesek vagytok mindannyian.

Ez egy igazi szuper csapat itt. Nem igaz?

Kedves új és régi kismamák!

Vigyázzatok nagyon magatokra, meg arra a drága
kis csöppségre a pocitokban, mert mindenki
drágán megfizetett érte, hogy végre legyen
õ nektek. Én is éppen most fizetek meg érte,
de már az ingem, gatyám is ráment, sõt telje-
sen le vagyok égve. Csak jönne már az a
kis jövevény.

Na, többet nem itatom az egereket. Megígérem.

Köszi hogy meghallgattok.
Nem vagyok a terhetekre?
Csak szóljatok nyugodtan, én azt is megérteném.!

Szép napot mindenkinek.

Cupppppppppppppppp!

Éva
Éva

Bejcsi!

Aszem ha ti egy picit elobb jottok mi egy picit varunk(az en pasim is jon)AKKOR......
Mi van ezzel a szajszarazsaggal?

Saci!!
itt vagy??Kozma Saci vagy ha nem akkor bocsi,levelezek egy ilyen nevu lannyal.

pussszzz Kriszti
kriszti

Gabi!
Én minenképpen fogok a dokitól vérvizsgálatot kérni toxoplazma ügyben! Bár nekem kb. 7 éves korom óta vannak macskáim (a kutyus lényegtelen ebbol a szempontból), ez ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy már észrevétlenül átestem a toxoplazma betegségen! És ha a babával együtt kapom meg, az mint tudjuk, katasztrófális!

Szóval, szerintem te is csináltass vérvizsgálatot!

Puszil: Laura
Laura

Orsi, Jázmin, Mariann, Nadin,
Nekem a visszaolvasottakból úgy tűnik, hogy talán most nagyon egyformán izgulgatunk. Énnekekm ma a 31 cn-om és 29 szokott csak lenni. Ezen kívül fáj a hasam minth ameglenne és mondjuk úgy hogy majdnem folyamatosan. Ez a szájkiszáradás is jelentkezett tegnap meg ma, mindjárt el is ugrom a büfébe egy ásványvízre.
Én is úgy gondolom, hogy vasárnap tesztelek, előbb semmiképp. Ha ugy eaddig sem jön meg amit nagyon remélek.

Beja, Laura,
Én nem szedek még semmilyen vitamint, a nőgyógyászom azt mondta, hogy ráér ha majd elmegyek a poziítv teszt után. Azért amit a folsavról írtok nagyonis meggondolandó. Mint javasolnátok?

Éva,
Sajnálom a híreket, de fel a fejjelKép Kristzinek és a többieknek is igaza vanKép Olyan szép babátok lesz hogy csak naKép

Pussz mindenkinek,
Évike
Évike

Evike!

Neked is csodaszep babad LESZ!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Closti-s lanyok!

most leveleztem Mr Spock-al,aszongya ha nem emelkedo dozisban kapod a gyogyit akkor nem igazan hasznal,olvassatok el ha erdekel mingya atkopizom!!!!KépKép

Kriszti
kriszti

Évike... én önhatalmulag kezdtem el szedni az Elevitet, most, hogy tegnap lett pozitív a tesztem... Abban van elegendõ folsav... Talán ezt tudom neked is tanácsolni.

Kriszti, nem tudunk sajna elõbb menni, merta párom melózik... De az egésztõl függetlenül is összefuthatnánk valamikor! Kép
cupp, Beja
Beja

Kriszti!
Köszi, hogy szóltál! Most, hogy elovastam Spocki válaszát kicsit megnyugodtam, mert nekem ugye meg lett emelve a dózisom...
Pusz, Szonja
Szonja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?