Új privát üzeneted érkezett!

laparoscopia, amikor merev eszközzel, a hasfalon ejtett 1-2 cm-es nyílásból tekintjük át a C02 segítségével felfújt hasüreget. Ilyenkor a bevezetett kamera által közvetített képet egy monitoron látjuk, amely a beteg mellett helyezkedik el.

Kíméletesebb beavatkozás

Ez a módszer lehetoséget ad diagnosztikus és terápiás beavatkozásokra egyaránt. Az eljárás elonye, hogy a betegen a mutét típusátólfüggoen 2-3 darab, 1-2 cm-es mutéti seb keletkezik, a korábbi lényegesen nagyobb mutéti hegeket okozó módszerekkel szemben. Mutét után a beteg sokkal hamarabb felkeltheto ágyából, hamarabb visszatérhet a közel normális életvitelhez, 2-3 nap után otthonába távozhat, és csak varratszedésre kell ismét jelentkeznie.

A hasüregi szerveknek is kisebb megterhelést jelent, így a hasi mutétek jelentos hányadában kialakuló hasüregen belüli összenövések, és ezáltal a késoi szövodmények veszélye is csökken.

Összefoglalva tehát kijelenthetjük, hogy gyakorlott kézben az ilyen eljárások kisebb mutéti megterhelést, kisebb mutétet követo fájdalmat, gyorsabb gyógyulást, kevesebb "rossz élményt" jelentenek a betegek és családtagjaik számára.

Nálam a köldéknél lett csak egy pici vágás, ott ment be a kamera, és mivel mindet rendben talált nem csináltak magyarán semmit csak bekukkantottak.

Petevezetékek átjárhatóságát, méh állapotát, esetleges cisztákat és minden orvos számára lényeges dolgot ilyenkor egyszerre megnéznek.

engem délben műtöttek, este hétkor haza mehettem.
előtte este aludtam bent.

viszont nálam a hormonok nem tutik, ma voltam uh vizsgálaton (12.napon vagyok) második clostilos hónapom.

elsőben volt 16mm domináns tüszőm, most viszont csak két-három 8-9 mm tüszőt látott a doki, így a choragon injekció nem adja be, magyarán ezek a tüszők esélytelenek.

azért persze akciózunk, de a következő hónapban valami másik gyógyszert is kapok, doki aranyos volt, szerinte nyugizzak és pár hónap múlva sikerül.
remélem igaza lesz:)
k.vanda

azt hiszem, h végre megjön gyogyi nélkül :lol: tök jó!! végre, új hónap :lol:
egyre közelebb leszünk a babánkhoz :wink:

babszika

ez a lapar nekem is elég sokszor megfordul a fejemben... lehet, h meg is említem a dokimnak....

babszika

szia babszika
nem jártam még itt nálatok de hozzá tudok szólni a témához
3hete voltam laparon+hysterescopian Szegeden csinálták de szerintem ahány kórház annyi szokás én is úgy hallottam hogy jó dolog ha ezeket megcsinálják mert nagyobb az esély spontán babához
mindenkinek mielőbbi babaásodást kívánok
mkati

Szia Kati!

Köszi a hozzászólást.
Biztosan van benne vmi, bár nálam a spontán babásodás nem nagyon valószínű, amíg nem lesz egy normális pé-m :?

De tényleg nagyon köszi, biztosan megemlítem a dokimnak.

babszika

Sziasztok!

Hogy vagytok?
Senkinek nincs jó híre???????
Kriszti, veled mizu?

Azt szeretném kédezni tőletek, hogy van itt valaki Pécsről? Kíváncsi vagyok egy orvosra, mert nem ismerem, úgy kaptam a tel.számát, és szeretnék érdeklődni... Mivel ha már 70 km-re megyek az orvoshoz, szeretnék tudni róla valamit..

Ti hallottak arról, hogy ha pcos vagy, akkor laparral tudnak javítani a dolgon? Nekem azt mondta a jelenlegi dokim, hogy pcos gyanús vagyok, és val.színűleg kell egy műtét, amikor bemetszéseket végeznek a petefészkeken, hogy a tüsző könnyebben átjöjjön... Hát én elég furcsán hallgattam ezt, de ő az okosabb.

Sziasztok!
Szilvi
szilvia80

Na végre,bekukkantott valaki!!!

Kezd kihalni a topik!

Velem semmi különös!
3 havi closty után mentem dokihoz,felirt 2 havit 3x1.
De ez az utolsó adagok,nem szedek többet!!!!
Nem hőmérőzök,nincs vonalzóm,hogy ne lássam hanyadik napon tartok!!!!!

Én ehhez nem értek,mármint amit a pcos-ról kérdezel!!!!
De ahogy Te is irtad "ők okosabbak"!

Most mi van veled????
Vendég

Szia.

Én most megint clostit szedek, de ma voltam a dokinál egyéb bajok miatt, és megnézett uh-n. Sajna nem lát még tüszőt, pedig már a nyolcadik napon vagyok, és holnap lesz az utolsó clostis napom.. Teljes a csőd a lelkemben!!

Nektek kitartást!
szilvia80

Szilvi, ha pcos vagy te hagyod,hogy clostizzanak??????????? :evil:

Jézusom, most cseszi el a petefészked, a closty miatt több cisztád lesz!
Pcos-------------
szóval van rá gyógyszer, a műtét önmagában szart sem ér, van akinek nem is használ. de ha műtétet akarsz, előbb járj utána a gyógyszernek, hogy legalább a műtéttel egyidőben elkezd szedni.
a neve: meforal, merckformin------------bármelyik jó,metformin alapanyag van benne, a vivőanyag más.

nézd meg www.pcos.hu oldalt!!!!!!!!!!!!!!

ha bármi kérdésed lenne, szólj, Babszika is és én is pcos-ak vagynuk!!!!!!!!!!Babszi még az elején jár, én meg már megtaláltam a megoldást.....3 év hiábavaló gyerekvárás, tüszők, peteérés nélkül megvan a kisfiunk!!!!!!!!
(nem mondom, hogy nem jó a műtét, de önmagában kevés!!!)
Vendég

Kedves Lafi!

Hát én azt hittem, legalább a doki tudja mit csinál! Bár soha nem volt nagy bizadalmam az orvosokkal.
Szóval ez még nem biztos, hogy pcos vagyok. Csak azt nem tudom meddig akar várni. Bár ezt az örömet nem fogom neki okozni, mert megyek másik dokihoz, másik városba! Remélem ő lesz a gyermekünk "szülőapja".
Szóval nekem nem volt még vérvétel sem.. Csak kis csisztákat lát a petefészkemben. Majd a 15. napon kell mennem uh-ra, hátha van érett petesejt. Mondjuk ezt sem értem, mert ugye a 15. nap a 14. után van. És elvileg akkor van tüszőrepedés. Na mindegy.

Köszi a segítséget.
És ti jól vagytok a picurral?

Nálatok hogy kezdődött ez a pco? Honnét tudtátok, hogy ez a baj?

Jó éjt!
szilvia80

Hát kicsit körülnéztem a pcos oldalon. Nem fogom engedni, hogy megműtsenek! Inkább a gyógyszer! Meg a mellékhatások. :cry:
De hát ez van!

Mindenkinek zebrás teszteket!
szilvia80

sziasztok.

szilvia eloszor mindenkepp kerj vervetelt.

Amugy en is pco-s vagyok stimuztak is is,es szeptemberben ujra nekivagok a stimunak.

engem meg nem mutotek de ha nem leszek terhes jovore mutet.szedem a metformint is.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Nincs itt senki??
Köszi monyo a tanácsokat.
Szeptemberben megyek az új dokihoz, és remélem ő felajánlja a vérvételt.. Ha nem, akkor én erősködöm..
Akkor nemsokára újra reménykedhetsz! Ha lesz stimuzás!! De tényleg ez hogy van, hogy ha a pco-ra szedsz gyógyszert, azért még lehet stimuzni? Nem oldja meg ez a gyógyszer ezt a problémát?

Na befejezem..

Szép estét.
szilvia80

megoldja valakinek, valakinek még kell ráhatni stimuval!
Vendég

Aha. Értem. Ezt a gyógyszert csak akkor írják fel ugye, ha már biztos hogy pcos az ember lánya? És a házidoki is felírhatja?
szilvia80

csak endokrinológus írja fel, ad egy véleményt, és azzal már háziorvos is felírhatja, csak ha igazolódik a pcos.
Vendég

Sziasztok!
Tegnap én voltam a házidokkeremnél.... azt hiszem, dokit kell váltanom!
Kioktatott, h mekkora egy barom vagyok, amiért szedem a metet, mert majd májzsírosodást kapok! :evil: :evil: :evil: A tököm kivan már ezzel a ........................ :!: :!: :!: Ő még nem is hallott a PCOS-ról és különben is. Aról ne is álmodjak, h amíg szedem a gyógyszert, addig babám legyen, mert akkor nagyon felelőtlen vagyok..... Arról nem si beszélve, h ő a 3x500-at is felezné :arrow: napi 750-et szedne a hülye!
Azt hiszem, elég nagy harc lesz felíratni vele a gyogyit!
Kicsit kiakasztott, bocsi!

babszika

Szilvi!
Üdv közöttünk!
Én is csak helyeselni tudom, amit Lafi mondott!
Beszedtem 3 garnitúra clostit, tüszőrepi szurival együtt és csak azt értem el, h a 7-8 cisztámból olyan sok lett, h 13 után már inkább nem számolta a dokim. :evil:
Mielőbb vizsgáltasd ki,mert jóval többet árthatsz magadnak (önhibádon kívül, hiszen a dokidnak kellene ezt tudnia).

Ja, azt az előbb elfelejtettem, h közölte, h vmit nagyon összekevert a Tűű doki!!!!!! Értitek ezt??? Pont a Tűű doki??!!! És a házidokim szerint majd a DIÉTA rendbe hozza a PCOS-mat!!!!!! :evil: :evil: :evil: :x :x Na, dugultam.

babszika

Babszi, amit a Tűű doki adott, az a papír, azzal ki kell írnia a metet!Ha nem, váltanod kell, muszáj, mert mindig Tűű dokihoz nem tudaz rohangálni receptért, pláne ha hamarabb akarod a 3*850-et szedni!Az enyém totál kiírta rögtön, bár nem tudta, hogy a pcos-ra is használ!
Vendég

szilvia maga a met,nem tunteti el a cisztakat.
nekem a nogyogyaszom irta fel a gyogyit de ez egy mas tema.
nekema stimu szepen kovetve van uh-val,ha kell tuszorepi igy nem felek attol hogy cisztam marad.edig nem is maradt csak a regiek vannak meg.

babszi,hazidoki :evil: no koment.

Kép
monyo83

Szia Gabi!

Egyáltalán nem veszem okoskodásnak amit a másik topikban irtál!!!!
Sőtt örülök neki,ezt a ciklust kivárom,aztán megyek másik orvoshoz!!!!
Már nagyon megérett ez a dolog!!!!

Ide azért nem nagyon irogatok,mert allig allig irogat valaki!!!!
De most már egyikben sem nagyon irogatok,csak néha néha benézek!!!!!!
Ennek oka az egyik sokat ülök gép előtt,észre vettem kezd a szemem vibrálni amúgy is gyenge,ezért a fejem is sokat fáj!!!!
A másik ok,megpróbálok egy kicsit elterelődni,nem mintha nem gondolnék a babaprojektre,de azért benézek néha!!!!

Mielőbbi babásodást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok.
Nem olvastam mindent még el a babanet társalgókban, úgyhogy nem vagyok teljesen képben.
De. Kérdésem lenne.. van olyan itt aki inszemmel esett teherbe? Én már a 2. -on is túl vagyok, és nem tudom mi az amivel esetleg javíthatnék a százalékokon. A párom adatai nem egészen megfelelőek, de a Forgács doki szerint elég ahoz hogy baba legyen, mégis semmi. Én most természethez fordulva aloe verát iszom, most ez a legújabb módszerem. A baj csak ott van, hogy már kezdem feladni főleg így hogy kettő is rosszul sült el... Nagyon depi vagyok miatta, és ha a következő sem sikerül nem tudom mit csináljak...
Van aki egy kis lelket tudna belém tölteni, hogy van remény és neki sem elsőre sikerült? Az én adataim állítólag rendben vannak, minden este bromocriptint szedek egy felet, amitől eleinte állati szarul voltam, meg akkor ha véletlenül kihagytam és újra kellett kezdjem a szedést akkor is. Hiperprolactin-ra írták fel nekem. Szóval kicsit keszekusza a levelem, de remélem van aki megérti.
Sziasztok.

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

gigus az inszeminacios topikot ajanlom,ott nagyon ari lanyok vannak es tuti fel fognak dobni a valaszaik.
itt meg egyenlore spontan probalkozunk.

Kép
monyo83

pontositok.
"sikeres inszeminacio(anyukak,kismamak)"

Kép
monyo83

Oksi, köszönöm.

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Látom, nagyon eltűnedezünk.... azért remélem, h mindenki jól van!!!!!!!!!

babszika

Én néha benézek,de nincs kinek vissza irogatni!!!!!

Babszika!
Vikikéről tudsz valamit???
Vendég

Halihó!
Én mostaában nem leszek, mert elutazom....

Kriszti!
Mostanában nem beszéltünk és msn-en sem találkoztam vele.... :?

babszika

Sziasztok!

Mi megvagyunk, jól vagyunk.

Pirike és barátja, Barna sem tett még látogatást. A tegnapi hőm 37,3 volt és este eléggé fájtak a cickóim, de ma már csak a bimbóim érzékenyek. Olyan, mintha a megfeszült bőrömet szurkálnák tűvel :( Konkrétan evés közben nem tudok az asztalhoz dölni, mert dörzsölődnek :oops: Sokszor van olyan érzésem, mintha csikarna a pocim, aztán elmúlik és persze semmi bajom, emésztési téren.
Mind1, majd meglátjuk.
Az előző ciklus 32. napos volt, úgyhogy még várok.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné!!
Nagy-nagy drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor tesztelsz????
Minden tüneted arra utal, hogy baba van a dologban!!!!
Ugye clostyztál????
Hanyadik ciklus ez a gyógyszerrel????
Vendég

Hát Kriszti, a 32. napot mindenféle képpen megvárom. Az jövőhét csütörtök. Ha akkor sem, akkor elkezdek reménykedni :) A tűvel való szurkálás mellé most már megérkezett a "hónam alatt fáj" típus is. :?

Igen, Clostyztam, ez volt a 2. hónap, amire a doki az uh alapján azt mondta, hogy anovus :) (az elsőn nem látták a bal petefészket, a másodikon meg már üres volt, a jobb oldaliban meg csak 2 tíz mm-es volt.) Aztán a 14. nap délután mégis volt pé tünetem, nem is kicsit. Úgyhogy valószínüleg volt szép tüsző a balban :)
Most a 14. dpon vagyunk.
Nagyon érdekes egyébként, hogy múlt hét végétől pár napig meg voltam őrülve a nektarinért. Mást nem is tudtam megenni, majdnem 3 kg elfogyott belőle :) Most volt még pár szem a tartóban, gondoltam megeszem. Savanyúnak érzem! :shock: :shock: Mintha marná a nyelvemet :( Egyáltalán nem esik jól. Hagyom is.

A holnap reggeli hőről majd tudósítók :)

Tényleg, az lehet, hogy a reggeli hő még fent van, de napközben leesik és megjön? Tapasztalt már valaki ilyet?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

üdv mindenkinek, sziasztok!

Első beírásom ez, a véleményetekre vagyok kiváncsi!

Duphastont szedtem (1 doboz), majd Chlostylbegitet. Az első doboz Chlosty után még rendesen megjött, de a második óta semmi. Aug.9-én kellett volna megjönnie, 14-én csináltam tesztet, de negatív lett. A közérzetem teljesen jó, csak kicsit izgulok, hogy mi van most? Szerintetek érdemes még egy tesztet csinálnom, vagy ez a vonat már elment és menjek ismét a dokuimhoz?

Bori
hmbori

Üdv.Bori!
Miért ment volna el a vonat????
Kis türelem!!!!!
Azért nem szabad feladni!!!
Csinálj még tesztet!!!!
Attól függetlenül elmehetsz dokihoz!!!!!
Drukkolok!!!!!
Vendég

Köszi Kriszti a drukkot!
Te mióta próbálkozol? Van már babád, vagy az elsőt szeretnéd?
Olvastam, hogy 3x1-et írt a dokid, nekem csak 2x1-et.
Sajna gyógyszer nélkül (akár Chlosty, akár fogamzásgátló) nekem nem jön meg, úgyhogy mindenképp el kell látogatnom a dokihoz. Csak - mivel magánrendelésre megyek - ez minden alkalommal 6e Ft-ot jelent...
Én is drukkolok ám Neked! :)
hmbori

Bori!
Én is köszönöm a drukkot!!!!
3 hónapig én is 2x1-et szedtem!
Most emeltük 3x1-re!
Van gyermekem 2!
17 éves lányom és 13 éves fiam!
Tavaly novembertől próbálkozunk!
Én is magán rendelésekre szoktam menni,de a dokim nem fogad el pénz,mert kert szomszédok voltunk!!!!!

JÓ ÉJT!
Megyek feküdni,mert falun voltunk és elnyomott a falusi levegő!
Irj ha van kedved máskor is!
Legalább életet lehelünk ebbe a topikba,mert kihaló félben van! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Látom mindenki nyaral, remélem a héten nagyobb forgalom lesz itt:)
Én a második clostis hónapban vagyok, de most csak pár 9-10 mm tüsző látott a doki a 12.napi UH-vizsgáltaon.
Így nem kaptam choragon tüsző repesztő injekciót.
Azért természetesen akcióztunk rendesen, főleg a 16. 17 napon, mert az előző ciklusom 32 napos volt.
doki szerint ezek a tüszők nagyon picik a 12.napon, ezért a következő cikusban a closti mellé más gyógyszert is kapok.
Kiváncsi leszek mi lesz az, most 24. napon vagyok, a héten megyek feliratni.
Érdekes ez a tüsző dolog, az első clostis hónapomban volt szép domináns 18 mm tüsző a 12.napon.
Most meg csak ezek a picik. Mondjuk naponta állítólag 2mm nő a tüsző, tehát elvileg még egy 10mm-es sem reménytelen.
Mondjuk doki szerint a 14--15-napon ,minimum 15-16 mm tüszőre van szükség.(vagy többre)
Hát meglátjuk, mindenkinek minden szépet kívánok:)
k.vanda

Vanda!
Mielőbbi babásodást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiváncsi vagyok mit ir fel a dokid!!!!
Majd ird már meg!!!
Vendég

Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy 35-40 napos a ciklusom és nemrég volt hogy 8 hét után jött meg. Erre ezt a gyógyit írják fel hogy rendeződjön vagy hülyeséget írok. Esetleg tud ebben segíteni valaki? Nyílván való hogy ha nem sikerült most a bébi akkor elmegyek egy nőgyógyhoz.
Előre is köszönöm
Vera

harivera
Budapest XXI. kerület

Szia Vera!

Babás vonalzód van,most az vagy vagy nem?
Vagy miből gondolod,hogy az vagy??
Én peteérés elősegitésére szedem!
Én gyógyteákat ajánlok neked,ha,csak a ciklusod rendezését szeretnéd!!!
De minden képpen menjél orvoshoz!!!
Ez csak az én véleményem!!!!
Én nem csinálnék babás vonalzót, mig nem tudom,hogy babás vagyok e vagy nem márcsak babonából sem!!!
Drukkolok neked,hogy az legyél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teszteltél már,vagy még csak fogsz??????
Szoritok,hogy pozitiv legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szép estét!

Látom, élénkül a fórum!

Pinkiné, van valami új híred? Nagyon drukkolok neked! Na meg mindenkinek, hogy minél előbb dupla csikost teszteljen! (Velem együtt)

Én most a 16. napon vagyok, clostiztam, bár tüszőrepi szurit nem kaptam, mert a doki szabin van! A hócipőm tele van vele!!!
De talán volt peteérésem, mert eléggé fájdolgált a pocim lent.
Tényleg, szerintetek, ha csak cisztáim lennének, akkor is éreztem volna ilyesmit?

Lafi, ti jól vagytok a babóval???

Jó éjt mindenkinek.
szilvia80

Jaj, valamit elfelejtettem! Abból lehet valami baj, ha csak peteérés van, de nem volt tüszőrepedés???
Még néha most is beleszúr a petefészkem...
Kezdek félni, hogy baj van!

Köszi mindenkinek

Szilvi
szilvia80

Sziasztok csajok!

Érdekes, amit Kriszti ír, hogy gyógyteával lehet rendezni a ciklusokat. Pontosan mi a neve, vagy milyen összetevőkből kell főzni?
Abból is látszik, hogy én még csak a babaprojekt elején vagyok, hogy a dokim csak simán felírta a Chlostyt, de nem kell mennem UH-ra, hogy megnézze a tüszőket.
Akartam venni ismét tesztet, de épp nem volt nálam elég kp (az csak most ugrott be, hogy kártyával is lehet már fizetni a patikában). Merthogy még mindig nem jött meg. De ha esetleg összejönne most a baba, akkor csodálkoznék, mert se lelki, se testi változást nem érzek magamon. (Igaz, pl. hőt nem mértem még egyik reggel sem - ha magasabb lenne, az valószínűsítené a terhességet? És csak a reggeli hő számít, vagy bármikor mérhető?)
hmbori

Sziasztok!

Nem túl szerencsés amikor clostiznak UH nélkül.
Sajnos sokszor ezt ki kell harcolni...
Én ma voltam , menet a következő lesz:
3-7. napig napi két Clostil.
9. napon UH vizsgálat, majd Merional injekció.
12. napon UH-tüsző nézés
14. napon Choragon injekció-tüszőrepesztésre.(persze ha lesz jó tüsző)-de clostil és merional mellett remélem lesz...
15.nap estétől szex és szex:)
k.vanda

Hmbori!
Megütötte a szemem, hogy a mensid nem jön meg, csak ha beleavatkozol..... Vizsgáltak már pcos-re????
www.pcos.hu
Bal oldalon a menűben van egy teszt, töltsd ki kérlek! És kérj segítséget, mert ez nem játék nálad!
Vendég

Sziasztok!

A gyógytea neve:cickafarkfű és palástfű ezt eggyütt kell inni!!!
Itt a babaneten a topikokba irnak róla bővebben!!!!!!
Hőmérőzés.csak reggel,mindig 1 időben,legjobb hüvelyben mérni!!!!
Én az E vitamint is szedtem,állitólag az is jó a ciklus beállitásra is,de peteérést és beágyazódást is elősegit,én a closty mellett azt szedem!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ciklus végéig,de azt csak addig szabad mig pozitiv tesztet csinálsz,mert magzat kárositó!!!
Szilvia!
Semmi baj nincs ha tüszőrepedés nincs!!
Csak annyi,hogy akkor nem tudsz teherbe esni!!!

Sok-sok drukk lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hát lányok, nem tudok jó hírekkel szolgálni. Ahogy a vonalzóm is mutatja, Pirike barátja, Barna itt van nálam. A hő béka feneke alatt 36,8. Eléggé erősen görcsöl a hasam is. :( Úgyhogy kiváltottam a köv. 2 havi Clsotymat.

A héten megpróbálok időpontot kérni apának az andrológiára, aztán ha Piri elment, én is megyek megbeszélni a hsg-t.

Tényleg, kérdés: Az normális hogy Clsoty mellett én barázom? :shock: Most is, tegnap délután óta (pedig nagyon görcsölök, de nem jön semmi) és múlt hónapban is 3-4 nap barnázás volt, mire elindult rendesen. Mondjuk akkor nem fájt. Szerintetek szólnom kéne róla a dokinak?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné!

Én is szoktam barnázni,van,hogy előtte is és utánna is!!!!
De azért mond meg a dokidnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajrá szeptember!!!!!!!!!!!!!!
Fel a fejjel és kitartás!
Vendég

Köszi szakadék és Kriszti az infókat!

Már korábban kiszúrta a dokim, hogy PCOS lehetek, de az UH-n azt mondták, hogy a kép nem tipikusan PCO-t mutat. Pedig a cikket elolvasva, nagyon úgy tűnik, hogy ez a helyzet. Anno a cikkben ajánlott Diane 35 fogamzásgátlót szedtem. Meg szedtem E-vitamint is.
Szóval népbetegség... érdekes oldalt ajánlottál szakadék, köszi!

De ha legközelebb megyek a dokimhoz, mindenképp rákérdezek, mennyiben befolyásolja ez a teherbeesésem? Lehet, hogy nem is volt jó ötlet Chlosyt szednem? Inkább metformint szedjek?

(Holnap reggel megcsinálom a 2. tesztet, kiváncsi vagyok! Lehet, hogy nem is kell majd már semmit szednem - de jó lenne!)

Ja, és kérdeztem, milyen magzatvédő, vagy ilyesmi vitamint szedjek, és a Dr. Lenkei-féle alapvitamint ajánlotta. Ezzel turbóztuk fel magunkat a férjemmel, tényleg jó hatása van, pl. a körmeim erősebbek lettek, a hajam is gyorsabban nő, és ki tudja még, mennyi minden nem látható hatása van. Ti szedtek ilyen vitamin-koktélokat?
hmbori

Sziasztok!

Remélem ez a hónap sokunknak lesz eredményes! Zebrás teszteket akarunk!!!!
Ti hallottatok olyant, hogy a tüsző bevérez? Vagy az már nem jót jelent, ugye???
Mai uh-m erdménye: 12mm-es nyálkah., 25 mm tüsző a jobb petefészekben. A balban sajna csak 11-12 mm-esek. A 17. napon vagyok, úgyhogy azok már nem leszenk nagyobbak. Meg hát el is múlt már a tüszőrepedés ideje!
Bocsi a fárasztásért!

Jó éjszakát mindenkinek!
szilvia80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?