Sziasztok!
Kriszti
Gratulálok a 12mm-es petezsákhoz!
Kaptál képet?
Ancsa
Már mikor kiderült, sejtettem ,hogy fiú, de azért picit reméltem ,hogy tévedek, de majd a köv. fordulóban
Nagyon édes a kis ovis Marci! Nem semmi, hogy ennyire tetszik az ovi neki! Szokott kisgyerekek között lenni? Nagyon vagány kissrác!
BÁgi
Szonja
Aranyos a kissrác. Olyan kíváncsi vagyok, hogy a miénk hajasbaba lesz-e. Sztem nem, vagy csak pici haja lesz. Amúgy még most is hihetetlen, hogy a pocakomban van. Nem gondoltam ,hogy Hsg után sikerül és azóta, hogy megtudtam, tényleg más időszámítás van, röpülnek a napok
Szorítok Nektek is, hogy minél hamarabbi pocaklakóhoz. Bár ilyenkor-úgy tudom egyébként is több baba fogan (tavasszal-ősszel)
A fekvés az anyutól örökölt fejlődési rendellenesség, a kétszarvú méh miatt kell. Mert így jóval kisebb helye van a babának, és emiatt hamarabb kinyílhat a méhszáj, repedhet a burok
Emiatt a 12. héttől nem dolgozom. A méhszáj egyenlőre ok, 2000-es. Kopp-kopp
Három, ill. ma 2 hét múlva kell mennem méhszáj-kukucsra.
Az az érdekes, hogy Pöttömkém a 19. hétig csak a hasam jobb oldalán volt, most pedig mintha a lábát át tudná dugni és bal oldalon rúgdos, de a nagyobb része jobb oldalon van.
PotterÁgi
Már több orvos elmagyarázta a kétszarvú méhet, de egyik úgy mondta, hogy végig ér a méhben egy fal, a másik, hogy csak benyúlik kb a feléig vmi. Tudsz nekem mondani vmit erre?
Nem tudom, hogy az számít-e(bár valszeg, ha megörököltem a betegséget , sztem a "formáját " is anyutól,) szóval neki ez a fal kinyúlt a hüvelybe is és emiatt simán nem szülhetett. Ez csak szüléskor derült ki. Gondolom, akkor nekem is csak majd, ha kitágult a méhszáj, akkor látják, mi van. Bocs, hogy Tőled kérdezek ilyet!
Pihi
Én maradnék
Ha ilyen nagy döntés előtt állsz, érdemes pontokba szedve leírni, mi szól mellette-ellene és talán a listát átnézve könnyebb dönteni. A főnök sokat jelent, főleg, ha már beavatott és kedves a babaprojecttel kapcsolatban. Hamarosan babás leszel
és az sem mindegy, hogy ezt egy új munkahelyen, vagy a régin. Persze dönteni Neked kell. Tuti nem egyszerű, a férjed mit mond? Én például imádtam, ha behozott nekem vmit otthonfelejtettet
és kaptam puszit!
Angel
Már egy hét sincs a megbeszélésig, az ad egy löketet és utána már szállnak a napok. Remélem
Bea
Remélem, ma minden ok lesz a kórházban. Ugye akkor nem kellett szúrnod inzulint, csak méregetned? Nem semmi, hogy már csak 6-7 hét. Annyira emlékszem, mikor a téli hidegben dideregve olvastam a szombat reggeli bejeletnésedet
Hol vettétek az ágyat? Én is ilyesmit szeretnék, miután az egybe kád-pelenkázós komódról lebeszéltek! Majd írok mailt!