Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

KAmilla!! :(
Úgy sajnálom!!!
Engem a takonykor nem akar elhagyni,már 3 napja kamilla teát iszogatok!!Mielöbbi gyógyulást kivánok neked,ahogy lesz idöd irj!!

Beu!!

De jo hogy itt vagy,már ugy hiányoltalak :D
A hordozo miatt ne aggodj,a sogornömék is olcsot vettek a tescoba és a kiscsaj imádja,nagyon sokszor csak aba akar aludni,pont egy olyan fotot is tettem fel a topicra, keresztelö után elaludt benne :D Ök csak autoval tudnak közlekedni!

Ancsa!
Szerintem is jobb, hogy örül a fiad az ovinak, és Ő ugyanúgy szeret téged mint eddig, csak most valami új, izgalmas dolog történik vele!
A képeken tényleg huncut,de nagyon ari
:D :D

Sonjus!
Gratulalok en is a kis Botondhoz!Nagyon aranyos!

Pihi! :)

Szerintem maradj,az legalább biztos!És nem kell babaprojekt szünetet tartanod
:wink:

Mindenkinek jo7végét!!

Sziasztok!!
Vendég

Jó estét!

Miniliza! :)
Üdv újra közöttük!!! Húú nem irigyellek a nyitott méhszáj miatti befekvésért!! Nem lehetett semmi annyi ideig benn lenni :( Ahol voltam, ott is vannak benn hasonló problémával :(

Angel! :)
A 9-ből azért lett 18 lett, hétvégenként, amikor hazajövök, csak eltávra jövök, és azokon a napokon papíron benn fekszem.
Azért az október sincs olyan messze, de nagyon drukkolok, hogy ne tolódjon tovább!

Pihi! :)
Végül beszéltél ma a főnököddel?

Ancsa! :)
Akkor jó, megnyugodtam az összenövéssel kapcs. Lehet, hogy már írtad, de végül hogy döntöttél a laparral kapcsolatban?

Editke! :)
jobbulást!!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Jó reggelt!

Beu! bekerülhetek én is a táblába? Írom az adatokat:
- 2005 dec óta próbálkozunk
- ciklusom 24-34 nap között ingadozik
- utsó mensim szept 4-én kezdődött
- október 13-án leszek 28 éves
- Gergő október 11-én lesz 2 éves :)
Ennyi, ha valami hiányzik, akkor szólj!

Köszi szépen!

Üdv: MiniLiza

miniliza

Nagyon köszönöm a gratulákat!
Hétfőn megyek kontrollra,remélem lának vmit.

Beuka
Szülés után biztosan visszaáll a régi egyensúlyod!(már vércukor tekintetében)
Nem lehet jó magadat szúrni :x ,de biztosan belejössz!Azért jó,hogy hétvégére hazaengednek :lol:

Kamilla
Sajnálom,és jobbulást kívánok!!!

Ancsa
Remek képeket készítettél!
Ada is szereti a bölcsit,ő is egész napos már.
Irtóra tudnak hiányozni.De hát egyszer úgyis el kell távolodni kicsit tőlük,ez az ő érdekük.Legalábbis én ezzel vígasztalom magamat!

Angyal
Okt 18?Hú,tényleg messze van még. :( Próbálom neked tekerni a napokat!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!!

Szia Kriszta :D :D !!

Drukkolok a hétföhöz,hányra kell menned?? Amint hazaérsz ,tessék majd irni :)!!

Beu!

Köszi ,elég szarul vagyok,ahogy trüszögök fáj a torkom töle :cry: bocsi !Lehet allergia van a háttérbe ,de gyogyit nem akarok szedni!Nagyon rendszeres lett a mensim,még ha alig van is,nem akarom elcseszni .

Miniliza! :D
Üdv újra közöttük!!! Hú nem irigyellek a nyitott méhszáj miatti befekvésért!!

Kamilla Vica!!
Merre vagytok?? Jol van tudom hétvége van,de én csak ilyenkor tudok többet itt lenni a topicon.

Tényleg eszembe jutott Hajny is??TUdtok rola vmit,?

Na lépek !!
A tickerhez ,most gólyát választottam,hátha ez volt a gond eddig
:lol: :lol: ,na eldugulok!!
Sziasztok!!

Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek :D :D :D !!

Ma ünnepeljük a férjem 30.szülinapját ,a lagzibol küldtek finom sütit,a sütést megusztam :lol: :lol: :lol: !!

Tudom hétvége van,ezért kihallt a topic :cry: ,na mindegy!!

Sziasztok!!!
Vendég

Sziasztok, Szép jó reggelt!!!!

Miniliza! :)
Akkor a kisfiad majdnem a Te szülinapodot érkezett :) Tök jó!

Kriszta! :)
Várunk ma nagyon a beszámolóval!!!!!!!

Mielőbbi jobbulást, és nagyon boldog születésnapot a párodnak!!!!!
Ez leglább bíztató, hogy rendszeres kezd lenni a menszeszed!

Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Beu :)
aha, akkor már értem a számolást!

Cukorméregetés megy? :?

Még másfél hónap és Botit a kezedbe foghatod!! :wink: De izgi! :D

Editke,
Boldog szülinapot a férjednek! :D És még a sütést is megúsztad! :D Megvolt a buli? :wink:

Kriszta,
várjuk az UH eredményt! :D :D
angel37

Sziasztok!

Editke
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok a férjednek!Isten éltesse sokáig!(és együtt titeket)
A gólya biztosan meghozza a szerencsét,ill. a babát!Drukk!!!!!!

Lányok,nagyon édesek vagytok,hogy vártok a hírrel :oops: .

szóval,már hasi UH-n is látszott a 12mm-s petezsák! :D :D :D Így vigyorgok,mint a smilek. :D
Mehetek védőnőhöz a papírral,és 2 hét múlva lesz embriovizsgálat.Majd akkor pontosítják a szülés időpontját.

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
gratulálok!!! :D :D :D
12mm zsákocska, és már hason át is! :lol:
Vigyorogjál csak: :lol:

Azért egy icipicit (na csak normál mértékben) irígykedem ám! :oops: :D
angel37

Angyal
Megértem ám,hogy irigykedsz!Én is sokat irigykedtem,aztán tessék!Így jársz majd Te is!! :D
Na meg persze minden babaváró. :D

KépKép

KépKép
okr

Bár igazad lenne...
angel37

Okr!
Gratulálok a kis embriódhoz.Szép babásodást kívánok neked.:)
Keditke!
Boldog szülinapot a férjednek.
Beuka!Már tényleg nemsokára a kezedbe fogahatod a kisbabád.Tök jó.

Lányok!Egy kicsit el voltam tünve,olvastalak titeket,de nem volt kedvem írni.Most egyáltalán nem érdekel a baba téma.
breni

Sziasztok!!

Kriszta :D :D :D :D :D :D
Jaj de jó,gratulla a 12 mm es zsákhoz :D !!

Reni!

Megértem hisz pár hét és itt az esküvöd :wink: ,hogy álltok a készülödéssel??

Nem volt nagy banzáj a páromszülinapja alkalmábol,mivel eladjuk az autot(daewo kalos-t) és egy Wolsvagen passat, 1.9 es tdi akar venni, ,az a lényeg hogy dizel legyen és a tartalék pénzünk elfogy emiatt ! De erröl majd akor mesélek ha már meglesz az auto :D !!
csajok bibibiii tegnap babáztam a k.lányomnál :lol: :lol: :lol: !!!

Sziasztok!!!!
Vendég

Keditke!
Hát igen mindjárt itt van az esküvő.Jövőhéten!!!!!!!!!!!
Ma megyünk a vőfélyhez megbeszélni a részleteket,holnap az étterembe,pénteken a zenekarhoz plusz még ruhapróba.Hát van mit intézni,de ezek már csak konkretizálások.Fodrász,kozmetikus...... :wink:
De élvezem.
Majd tegyél fel képeket az új autóról.
breni

Halihóó!

Megy, köszönöm :) Edződnek az ujjaim :),
Igen másfél hónap, annyira hihetetlen!!!!!!

Kriszta! :)
Akkot most már hangosan is
NAGYON NAGYON GRATULÁLOK, ÉS KELLEMES POCAKOSODÁST KÍVÁNOK!!!!!!!
Kép Kép

Reni! :)
Én sem csodálkozom, hogy máson jár az eszed! :) Hú de közel van már!!! Ez olyan jó időszak, amikor már majdnem itt van, és intézi az ember a dolgokat!! Nagyon várom majd a képeket!!!

Jó váltás! :wink:

JÓ ÉTVÁGYAT AZ EBÉDHEZ!!!!
Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Most vettem észre, hogy kifordítva vettem fel a bugyimat!
Ez ugye jelent valamit, mármint azon kívül, hogy nem figyeltem oda, hogy is öltözöm fel :D

Kriszta!
Gratula :) Én is teljesen besárgultam :lol:

Beu!
Én nem hiszem, hogy tudnám magam szúrkálni :?
Le a kalappal, de gondolom inkább szúrsz, mint a kórházban legyél!
Ezt mérlegelve azt hiszem én is ezt választanám! De hogy hogy szúrnám meg magam, azt elképzelni sem tudom :)

Reni!
Már, a jövőhéten férjes asszony leszel! Hűha! Ez már a finish :) Izgi!
Egyébként így előre is bő gyermekáldást kívánok!
Gondolom ebből sosem elég :) Merre lesz a nászút?

Keditke!
Boldog 3. X-et a párodnak :)
sonjus

Beuka!Teszek fel mindenféleképpen képeket.
Sonjus!Szokatlan lesz,márcsak a nevem miatt is.Nem megyünk nászútra.Kocsit veszünk.Jót jelent ha fordítva veszel fel vmit,csak meg ne cseréld.
breni

Köszönöm mindenkinek! Kép

Reni
Nagyon sok boldogságot kívánok,és jó szórakozást a lagzira!
Gondolom mennyi -mennyi dolgotok van most! Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Hát nem túl nagy a forgalom mostanában. Nem is baj, nem lehet egész nap ezzel a témával foglalkozni, ez nem egészséges. Nálam is kicsit alább hagyott a lelkesedés. Meg valahogy nem igazán akar helyreállni az egészségem. Egy hétig tartott az a gyomorvírus, de azóta is olyan szarul tudok lenni napközben. Meg nem is nagyon tudok enni rendesen. Szóval most inkább arra koncentrálok, hogy meggyógyuljak végre.

Valaki meg tudja mondani, hogy mire jó a méhpempő pontosan? Többen szedik más topicokban is.

Vica merre vagy? Te is rég voltál.

Breni. Már nagyon várom a fotókat. :)

Angel! Akkor júniusban szülünk?

Kriszti! Gratula a petezsákhoz.

Beu! Közeleg az idő! Olyan hihetetlen! Remélem addig is minden rendben lesz a cukorral.

Sonjus. Van egy vicc azzal kapcs, hogy a lány fordítva veszi fel a bugyiját. Ismered?

Keditke. Kár, hogy mindig elkerüljük egymást. Hétvégén nem tudok netezni. :(

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Kamilla,
szegényem :( Jobbulást!!!

A méhpempő jó hatással van a termékenységre! :wink: Asszem ma én is beszerzek! :D

Én kiegyeznék a júniusban szüléssel, bár úgy lenne! :)

Sonjus,
ma hogy áll a bugyi? :lol:
angel37

Sziasztok lányok!

A mai bugyihelyzetem normálisnak mondható köszönöm az érdeklődést! :D
DE
én mostanság mérem a hőmet (szórakoztatom magam) és a mai nagy hőesés (3 tized) így a 15. napon elkondolkodtatott :) Azt olvastam, hogy az a peteérést jelzni, vagy valami ilyesmi. Ha holnapra felmegy a hőm, akkor lemaradtam :(
EZ ÍGY VAN?
Ha így, akkor úgy döntöttem, hogy ma nem én veszem le a bugyim :oops:

Kamilla!
a viccet nem ismerem! Jöhet!
sonjus

Jut eszembe!
Úgy rémlik valaki szeretett volna Gynevac receptet!
Van nekem egy fölösleges!!!!

Szívesen postára adom!
sonjus

Sonjus,
ha már felmegy a hő (amennyiben pé miatt) akkor a teherbeesésre az esély gyakorlatilag nulla!

Ha ma lejjebb ment, akkor vki vegye le a bugyidat, apa pedig állítsa sorba a katonáit! :D Lehetőleg még ma estig!
angel37

Sonjus!
Keditkével konzultálj. Neki kell a recept.

A vicc annyira nem vicces, meg nem is akarom, hogy magadra vedd, de nekem egyből ez jutott eszembe:

Szása szól Másának:
-Hé Mása, fordítva vetted fel a bugyidat.
-Miért? Belül fodros?
-Nem, kívül szaros.

Bocsi, ez asszem elég gáz.

Angel! Én tegnap vettem méhpempőt, este elkezdtem szedni.
Apába meg nyomom a napi 3 Macát!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
nem annyira gáz! :)

Grófnővel ismertem, hogy hátul van-e a csipke! :wink:

Milyet vettél és hol???

Apának jó az anyaga, nem? Vagy biztonság kedvéért tovább turbózod? :)
angel37

Apát azért stimulálom, mert nem olyan régen volt szó a férfiak spermaszámáról a fókuszban. Szerencsére ő is látta. És abban az volt, hogy míg évtizedekkel ezelőtt simán 100milla felett volt az átlag, addig ma már csak 20 millió körüli, AMI SOK ESETBEN KEVÉSNEK BIZONYUL. Szóval amolyan határeset. Az én Uramnak 30m, de végülis ezen ne múljon semmi. Szerencsére annyira nem kell tukmálni.

A méhpempő: Vita-caps. Forgalmazza Splendor Kft. 45 db-os. Nem vittem túlzásba a kiszerelést, dehát úgyis csak erre a hónapra kell már, nem? (tamponból is mindig csak a kiscsomagot veszem és szigorúan csak egy ciklusra elegendő adagot. Fő az optimizmus!)

Ja, a Corában vettem egy Natúr boltban, de szerintem minden ilyesmi üzletben lehet kapni. Van más gyártmány is.

Kép

Kép
kamilla306

Igen, a 100 milla/mili volt a norma - régen!
Nem véletlenül van megállapítva az a 20! Sokszor meg 70-80-nál se történik semmi! Jó az a 30! :wink:

Nálunk is tök élég volt 10 randihoz! És az egyik csak két napra rá fúrta be magát! :lol:
angel37

Nem volt gáz a vicc :lol:
Ennél már csak a "csokis a szád" vicc helyesebb...

-Csokis a szád
-Le van sza.va
-Ja, azt hittem csokis

Na jó, akkor ma bugyi le :)
Tudom mindent képes vagyok bemagyarázni magamnak, de mintha a pocikámat is érezném! Tudjátok, úúúgy :) ahogy azt kell.
Tegnap csináltam LH tesztet, de nem mutatott semmit :(
Azért ma is csinálok egyet!
sonjus

Sziasztok!

Kriszti :D Gratulálok a 12mm-es petezsákhoz! :D Kaptál képet?

Ancsa :D Már mikor kiderült, sejtettem ,hogy fiú, de azért picit reméltem ,hogy tévedek, de majd a köv. fordulóban :) Nagyon édes a kis ovis Marci! Nem semmi, hogy ennyire tetszik az ovi neki! Szokott kisgyerekek között lenni? Nagyon vagány kissrác!

BÁgi :D

Szonja :D Aranyos a kissrác. Olyan kíváncsi vagyok, hogy a miénk hajasbaba lesz-e. Sztem nem, vagy csak pici haja lesz. Amúgy még most is hihetetlen, hogy a pocakomban van. Nem gondoltam ,hogy Hsg után sikerül és azóta, hogy megtudtam, tényleg más időszámítás van, röpülnek a napok :D Szorítok Nektek is, hogy minél hamarabbi pocaklakóhoz. Bár ilyenkor-úgy tudom egyébként is több baba fogan (tavasszal-ősszel) :lol:

A fekvés az anyutól örökölt fejlődési rendellenesség, a kétszarvú méh miatt kell. Mert így jóval kisebb helye van a babának, és emiatt hamarabb kinyílhat a méhszáj, repedhet a burok :( Emiatt a 12. héttől nem dolgozom. A méhszáj egyenlőre ok, 2000-es. Kopp-kopp :D Három, ill. ma 2 hét múlva kell mennem méhszáj-kukucsra.
Az az érdekes, hogy Pöttömkém a 19. hétig csak a hasam jobb oldalán volt, most pedig mintha a lábát át tudná dugni és bal oldalon rúgdos, de a nagyobb része jobb oldalon van.

PotterÁgi :D Már több orvos elmagyarázta a kétszarvú méhet, de egyik úgy mondta, hogy végig ér a méhben egy fal, a másik, hogy csak benyúlik kb a feléig vmi. Tudsz nekem mondani vmit erre? :) Nem tudom, hogy az számít-e(bár valszeg, ha megörököltem a betegséget , sztem a "formáját " is anyutól,) szóval neki ez a fal kinyúlt a hüvelybe is és emiatt simán nem szülhetett. Ez csak szüléskor derült ki. Gondolom, akkor nekem is csak majd, ha kitágult a méhszáj, akkor látják, mi van. Bocs, hogy Tőled kérdezek ilyet! :oops:

Pihi :D Én maradnék :D Ha ilyen nagy döntés előtt állsz, érdemes pontokba szedve leírni, mi szól mellette-ellene és talán a listát átnézve könnyebb dönteni. A főnök sokat jelent, főleg, ha már beavatott és kedves a babaprojecttel kapcsolatban. Hamarosan babás leszel :D és az sem mindegy, hogy ezt egy új munkahelyen, vagy a régin. Persze dönteni Neked kell. Tuti nem egyszerű, a férjed mit mond? Én például imádtam, ha behozott nekem vmit otthonfelejtettet :oops: és kaptam puszit!

Angel :D Már egy hét sincs a megbeszélésig, az ad egy löketet és utána már szállnak a napok. Remélem :!:

Bea :D Remélem, ma minden ok lesz a kórházban. Ugye akkor nem kellett szúrnod inzulint, csak méregetned? Nem semmi, hogy már csak 6-7 hét. Annyira emlékszem, mikor a téli hidegben dideregve olvastam a szombat reggeli bejeletnésedet :D Hol vettétek az ágyat? Én is ilyesmit szeretnék, miután az egybe kád-pelenkázós komódról lebeszéltek! Majd írok mailt!

Kép
nolina 25

Hello Csajok,
csak most tudok jönni. Apa megjött pénteken! :D

Breni,

sok boldogságot az újasszonynak és párjának!

Kamilla,
méhpempő? Én csak a Meghökkentő mesékből ismerem. :shock:
Én tavaly augusztusban ginzeng teát ittam (olvastam, hogy segít). Hát nem tom, hogy segített-e a "Peti csinálásba", de akkor lettem terhes. :wink: (DMben vagy Rossmanban vettem.) Optimista módon az is kb egy havi adag. :)

Angyal,
köszi szépen Peti fényezését. :D Ma megkapta a szurit. Nem örült nagyon szegénykém. :( De már el is van felejtve. :D
Én is a grófkisasszonyost ismertem.

Pihi,
hogy döntöttél????

Nolina,
hát van ilyen is meg olyan is, van, ami teljesen kettéválasztja a méhet, így 2 ürege lesz, van, amikor nem ér végig (hanem a hátsó falról indul, de nem ér el a mellső falig), így van átjárás, van, hogy a hüvely is kettőzött. És még vannak ezek variációi. Nemtom, neked melyik van, szerintem UHn jól látszik. Tehát ez nem egyetlen definíció, hanem az a lényeg, hogy NEKED MELYIK van. Ha a hüvely is dupla lenne, az már látszana. (A méhszáj alatt van a hüvely, ha állsz.) Van vagy 6-8 fajta, már nem emlékszem pontosan, meg a szülészet könyvem is a pincében van...

Vica,
ne haragudj, hogy ilyen "'szigorú" voltam veled. Nem is értem, miért írtam, hisz nem az én dolgom. Ne legyél ilyen kis szótlan!

Betti,
merre vagy? :D
potter_76

PotterÁgi :)

Igazi pasi így csinálja! :lol: :lol: Nem illik sokat nyafogni egy szuri miatt! :wink:

Akkor már nem vagy kettesben a világ legjobb pasijával! De megjött a második helyezett is! :D

Aha, a méhpemprőről nekem is az a történet jut eszembe! :D
Remélem nem így járok majd én is! :shock: Most szereztem be egy dobozzal, de majd csak csínján! :wink:
angel37

Sziasztok!

Megint elszállt otthon a net, úgyhogy most a művházból írok nektek. :( már csak pár percem van :( .

Beu köszi, hogy betettél a táblába. :)

Ancsa!
boldog szülinapot :D , ha jól láttam a táblában, akkor holnap lesz.

De már mennem is kell. lejárt az időm.

Sziasztok!

MiniLiza

miniliza

Sziasztok!

Sonjus!

Ma azért még gyurjatok rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet, hogy még jó az a petesejt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lara26

Sziasztok!

Vicuska!
Boldog 17.hetet!!!! :D Hogy vagytok?Erzed a mocorgasat mar??
Ne tunjel el legyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okr!
Eddig nem gratulaltam,DE MOST MAR NAGYON-NAGYON GRATULALOK!!!!Orulok hogy vegre nektek is osszejott!!! :D :D

Angel!
Mar csak 6nap es kezdodik!!!!!!!!!DRUKK,DRUKK...!!!!!!!!!!!

Editke!
Huuuu!Passat!Nekunk is az az almunk!Nekunk meg elerhetetlen! :(

Reni!
Mar csak 10nap!!!!!!!!!!!!Kezdesz izgulni???

Liza!
Koszonom! :D

Nekem ebben a honapban a se orvos se gyogyszer se vizsgalat melle csatlakozott a se mensi is!Ez a honapom ilyen kis ligtosra sikerult!Teszteltem de negativ!Meg a vegen megis mehetek dokihoz! :(

Kép
Kép
ancsa81

Odry!
Orulok hogy jobban van a hatad!! :D
Az biztos hogy ha nem lenne Marci mar valami elmegyogyintezetben kotottem volna ki! :? Sajnos o is megszenvedi ezt az egeszet mert sokszor rajta csattan ki! :(
Nekem sajnos nem jott be a szulinapi kivansagom :cry: ,de neked nagyon drukkolok hogy teljesuljon!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt!

Ancsa! Sok-sok boldog szülinapot kívánok és persze egy babát is a pocakodba!

A bugyis műsor este elmaradt, mert mindketten holtfáradtan elaludtunk :) Az esti LH teszt nem mutatott semmit, bár a hasim most is érzem kicsit! Ez érdekes. Mondjuk nekem egyik ilyen teszt sem mutatott még semmit, mikor néztem :)
Nem vagyok valami tesztérzékeny :) bár erősen néztem, de a 2. csík helyét láttam csak, szinte kivilágosodni :)

Vica?????????????????
sonjus

Üdv!

Ancsa,
:D :D :D BOLDOG SZÜLINAPOT! :D :D :D

6 nap múlva csak megbeszélés, a művelete még odébb van! :wink: De köszi a drukkot! :)

Sonjus,
az LH teszt PÉ előtt jelez, mert a csúcs után kb 36 órával van a tüszőrepedés!
angel37

Sziasztok!

Most értem haza a kórházból, majd még mesélek, csak most beugrottam egy táblányira :)

Kép

ANCSA!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!

Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Koszonom szepen!!!! :D :D :D
Beu!
Kijavitanal hogy 25 eves lettem!?(De fura kimondani :? )
Azt hittem hogy csak hetvegen johetsz haza?

Kép
Kép
ancsa81

Miert nem tudok privat uzenetet kuldeni???????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vica!
Ugye jol vagy,minden rendben van????????????

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa :)
sztem tudsz, csak lassú :evil: Velem is mindig ezt csinálja! :twisted:

Most is egy üzenetem már két napja rostokol a kimenők között és még mindig nem elküldött! :roll:

Fura kimondani a 25-öt? Óóóóóó :lol:
Majd ha lesz az 33! :mrgreen:

Beu :)
Köszi a táblát! Várjuk majd az "élménybeszámolót"!

Ja, most nézem, mi még csak 2005 március óta próbálkozunk! :) Már magam is megijedtem, mikor ránéztem! :shock:
angel37

De nekem meg a kimeno is ures :cry: :? !!!
Hat igen,mostmar minden evben meg kell kuzdenem a korommal! :shock: !

Most olvastam hogy Kisordog elvesztette a babajat! :( Annnyira sajnalom! :( Ugy orultem hogy jora fordultak a dolgok,erre meg...! :(

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Sonja! :)
Nem szúrom magam, csak a cukormérővel. Az meg egy pillanatnyi szúrás, nem mondom, hogy kellemes, de tényleg csak egy pillanat :) azért kár, hogy nem volt nálatok tegnap "bugyiszaggatás". :(

Kamilla! :)
Nem örülök, hogy nem vagy jobban :( mielőbbi jobbulást!!! NAgyon aranyos a párod, hogy beszedi a Macát, ráadásul napi 3×! NEm semmi.

Nolina! :)
Így van, nem inzulinozok, csak méregetem, egyenlőre. remélem nem is lesz rá szükség. Olyan aranyos vagy! Tényleg egy téli szombat regelen jelentettem be :) És tényleg nemrég volt :)
Mi az ágyat a pécsi Brendonban vettük, ilyen kuponos akcióban volt. Nekem is mondták, hoyg eszembe ne jusson kádas-penekázós megoldást ávlasztani, mert abszolút nem praktikus.
Vettetek már valamit? VÁlasztottatok már nevet?

Ági! :)
Mi jót kaptál Kuala Lumpúrból?

Ancsa! :)
Nem lehet, hogy korai volt a teszt? Vagy a HSG picit bekavar, és később kellene megjönnie? Jaj ne haragudj, azt megállapítottam, hoyg születésnapod van, de az nem esett le, hogy az életkort át is kellene javítani :) :oops: :oops:
Jaj nem is riogass ilyennel, hogy hétvégén jöhetek haza :) szept 1-e óta benn voltam (papíron). Szerencsére most 2 hétig nyugi van.
Vica szerintem nem fog most jönni egy darabig. Próbálj neki e-mailt írni.

Ne haragudj :oops: :oops: :oops:

Tegnap megint átestem a napi 6×-i vérvételen, persze nem lettek tökéletesek az eredméyneim, megint el akartak küldeni a belgyógyászhoz, de szerencsére a reggeli nagyviziten a nagyfőnök közölte, hogy elmehetek, otthon úgyis betartom a diétát, 2 hét múlva, meg úgyis megyek belgyógy.kontrolra. A saját orvosom is elengedett, vele úgyis találkozom szintén két hét múlva. Szóval magas a cukor, de azért szerencsére úgy néz ki nem annyira vészes. Így majd egy héttel hamarabb kell elkezdenem az NST (CTG) vizsgálatokat.

Kép
Kép
beuka

Szegény Kisördög :( Úgy néz ki az valahogy az élet így akarta. Lehet, hogy nem lett volna nyugodt, ami ugye nem jó a babának.

LÁttam én is Elizabetet. Ő ugyanaz az csaj?

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!!

Van pár percem :D :D gondoltam bekuk !!

Sziaaaa Beu!!

Jaj de jo hogy itt vagy megint :D !!
Igen ö az az ELi!

Kisördögröl hallottam már én is ,nagyon sajnálom szegényt csak fura az ö felfogása ,de no comment!!

Tontikát is nagyon sajnálom,olyan rosz h ennyi vetélés van :( :(

Csajok!
Én lemaradtam vmiröl miért nem jön most Vica??? :oops:

Ancsa!
Szivem uj Passatra nekünk sincs pénzünk 8 éveset veszünk 1.8 mft-ért ,már lefoglaloztuk,,csak ugye amit mi eladtunk kalost még a banktol nem kaptuk meg a pénzt ( a srác aki megvette hitelt vett fel rá) a párom nagyon ideges ,mert ugy volt h ma fizetnek Holnap .reggel megy balhézni ,h jo lenne ha már adnák a pénzt ,mert addig mi se tudjuk kifizetni a másikat!!

Nálam a helyzet változatlan,ha minden jol megy beadatom a gynevacot,hála Sonjusnak,de a weblapon az van h akadozhat az ellátás ez remélem nem igaz!!

Csajok!
Nálam a privát üzenet müködik!!

Bocsi hogy mindenkinek nem irtam,de alig van idöm !Mindig kapkodva végzek el ,ma gyors lecsot fözök vacsira közbe lehet irogatok de nem igérem!!

Puszi!!

Szia!!
Vendég

Sziasztok!

Ancsa!

Boldog születésnapot!

Vica!

Mizu? Izgulunk értetek.

Kép
lara26

Sziasztok!

Ancsa!
Az élet tele van reménnyel,naggyal is és néhány szerénnyel.Kívánom,hogy teljesüljenek álmaid,kimondott és kimondatlan vágyaid!
Boldog szülinapot!
Még csak a 25. :?: Mondom én,mert nekem ezt furcsa kimondani! :lol:
Öleld át Marcit!!!!!!!!!!!!!!! Jó neked és ezért ici-picit irigykedem :wink:

Jó éjt! Odry
odry

Potter/Ági:

Köszi a gyors választ a kérdéseimre.

Továbbra sincsen semmi jel, CTG OK.
(Tegnapra voltam kiírva).

De próbálok nem türelmetlenkedni, csak mostmár nehéz hordozni a pocakot és a bőröm is durván repedezik - mondjuk ez a legkevesebb.)

Ja, barátnőm akinek kivették volna a bokájából a sínt eléggé megjárta, mert 2* is bement a műtétre, vérvétel minden, s csak délután közölték vele, hogy nem prioritás és törölték.
Úgyhogy berágott és bennhagyja januárig, akkor majd megint próbálkozik.

Ti hogy vagytok? Megy a babázás?

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Beu!
Nem,sajnos nem tevedett a teszt,mert elkezdtem verezni! :( De szamitottam ra,ugy hogy nem vagyok nagyon letorve! :)
Valoszinuleg csak felre ertettem akkor!Azt hittem hogy csak hetvegere engednek haza,de orommel latom hogy szo sincs ilyenrol!! :D

Editke!
Nekunk sem az uj a vagyunk,hanem pont ez a kategoria(98 )!De nekunk ez is tul draga! :( Az ujak nekem nem is tetszennek!
Ha holnap megkapjatok a penzt mar hozhatjatok is el?Elarulod milyen szinu?? :oops:

Lara!
Koszonom!!
:D

Odry!
Koszonom es viszont kivanom! :D
Neked hanyadik szulinapod lesz?
Nemsokara en leszek irigy rad :wink: !!!!!DRUKK-DRUKK

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: