szép napot mindenkinek!
Bevallom őszintén bele bele olvasgattam az írásokba, csak nem tudtam reagálni (időhiány miatt) és most meg nem emlékszem semmire, de ahogy szoktam, később visszaolvasok!
Velem történt:
múlt héten voltam ugye vérvételen a tsh ellerzés miatt. Korábban aggonizáltam a 2,6os eredmény miatt és most lássatok csodát: 1,8 lett
én ezt nem értem hogyan
Szinte lehetetlen, hisz még a gyerekem is jelentősen elvesz ebből a hormonból, tehát növekednie kellett volna ennek az értéknek, de én nem szólok semmit, mert baromira örülök neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet ha így folytatom, csökkenteni fogják az adagom... Ja ésez az érték úgy lett ennyi, hogy nem is vettem be vérvétel előtt a gyógyszeremet.
Nem emlékszem már arra, hogy meséltem e azt, hogy azt mondta a drim, hogy természetes úton probáljuk megszülni Pötyinket... Mondtam neki, de hát 2év még el sem telt... Erre nem baj
én annyira félek a varrataim miatt és emiatt minden nap rémálmaim vannak a szüléssel kapcsolatban. Borzasztó folyton ugyanarról álmodni
Na mindegy, megpróbálok mondjuk jógázni
Így az első harmad utolsó heteiben érdekes mód, erősőödni látszik a hányinger. Emiatt állandóan eszek
hogy enyhítsem ezt az érzést, de nagyon nem kéne, mert kb csak fél óráig jó így... Többi kismaminak trükkje erre?
Tünde, olvastalak és emlékszem is rád, amit így utóbb írtál. Azt hiszem nagyon lemaradtam valamiről... Most akkor már élesben akcióztok?
Suzy, és te magadnak fogod adni a szurikat??? JEsszus! Az egy dolog, hogy nem fáj, de.... bár az ember leánya mindent megtesz annyak érdekében, hogy terhes legyen!!!! Teljes szívemből szurkolok nektek és a többi leendő kismaminak is!
Puszi! Majd még jelentkezem