Új privát üzeneted érkezett!

A babanet-es képen nem annak tünsz...Jó gondolom nem mostanság készült, de akkor is...
csip-csip18

csip-csip18 gratula az évfordulóhoz!!! ha jól olvasom, szeretnél karikor már babát a pociba? és most még két mensit meg akarsz várni, mielőtt élesben nekiálltok?

Kép
gtunde75

Úgy Úgy Úgy :lol: Igen szertném, ha pont karikor tudnám megmutatni páromnak a pozítiv tesztet :)Ahoz meg most kell majd megjönnie, október végén, aztán utoljára november végén(az-az 2 hónap)...És jó lenne ha az lenne, pont az utolsó, mert akkor pont karikor tudnám meg, hogy kismami vagyok :)
De ha 1 hónappal elöbb köszönt be, az semm baj, mert akkor lesz apának a szülinapja :) Akkor szülinapi ajcsi :)
Szóval a november hónap éles, és ha akkor nem akkor nagyon nagyon éles a december :) :) :)

Ti??? Ha meglész a munka???Egyből???Vagy mi lesz???Előbb lakás???Költözés???
csip-csip18

Ezt most jól...Értelmessen írtam :)))

Szóval Mégegyszer:ha párod megkapja a munkát, ti is élesbe veszítek a dolgokat???Vagy előbb lakás, költözés???
csip-csip18

csip-csip18 abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy lakás van :) igazából már most sem védekezünk, de elég nehéz így babát összehozni, hogy csak hétvégén talizunk :) ahogy lesz munkája itt, már költözik is :)
én a helyedben már most novemberben próbálkoznék :)

Kép
gtunde75

Mondom Október végén megjönn az bizti... És akkor novemberre már rá hajtunk, aztán megláttjuk, hogy mi lesz a vége...Lesz még piri novemberben vagy semm...Ha lesz akkor semm leszek elkeseredve...Csak decemberre legyen meg a kis pocakomban karácsonykor... :lol: :lol: :lol: Akkor ne legyen már piri anyóm :)
csip-csip18

ok ok ok ok ok :)

Kép
gtunde75

Kitti
Isten éltessen titeket, legyetek nagyon boldogok!

Lányok láttátok, hogy hó eshet a héten? Lehidalok! :shock:
Ma voltunk a Müllerbe és már van karácsonyi ajándék katalógus.
Lányok! 2 hónap van karácsonyig, ha belegondolok, hogy nem régen volt Aug. 20, akkor pikk pakk itt lesz a nagy szakállú is. :lol:

Zsu
Szoktál lottózni? Vagy te is úgy csinálsz, mint apa? Várja, hogy nyerjen és nem is tölt lottót. :)

Ma voltam vérvételen, a héten minden napra kijut valami, holnap EKG, szerdán védőnő, csütörtökön fogászat...

Jajj Zsu jut eszembe Mi is annak a neve, amit kismamáknak kell szedni fogszuvasodás megelőzésére? :roll:

Szép estét lányok mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Tünde: Akkor jó lenne ha apjuk belehúzna ezzel a melóval és végre kettesben lehessetek!!!!!!!!!!!!!
Drukkkkkkkk

Suzytündér: Köszönjük szépen :)
Neked aztán lesz progid :) De azért gyere sűrűbben...

Többiek hun vannak????
csip-csip18

csip-csip!
Én itt vagyok,bekukkantottam 8)
Apjuk még dolgozik(túlórázik) ugyhogy uncsizok,Kíra meg mesét néz :) ..
Szorítok én is hogy karikor meglepi érjen titeket!!!
:wink:
Elöre is boldog évfordulót kívánok!!!

Joli!
Jól vagyok köszi :),az örökös felfúvódást leszámítva..
Szerencsére még nem jött fel 1 kg sem.. :) Áhh nem látszik rajtam még,ahhoz kell pár hét még szerintem :)
Bár azt mondják a 2.bébinél elöbb látszik majd..
Vendég

Csip, legyetek nagyon boldogok és hosszú, szép éveket nektek, sok örömöt és gyermekáldást!
Én a helyedben biztos nem védekeznék, mert magamból kiindulva sosem lehet tudni, hogy mikor jön el a babázás időpontja!

Joli, majd csak jönnek azok a szép, kellemesebb kismama hetek is...puszillak :wink:

Tünde, reméljük minél hamarabb meg lesz a munka és akkor...szorítok nagyon!

Suzy, Zimafluor vagy Dentocar, gyerekorvos fel tudja írni vagy háziorvos!
Régóta lottózom, de csak "kicsiben", egy ötös lottót szoktam venni mindig, megadom az esélyt ennek is!

Az életem párjának holnap lesz a 32.szülinapja, nem tervezünk nagy valamit, sőt orvoshoz megyünk d.u-án, egymást kísérjük a dokikhoz!
A tervezett zebrás teszt ajándékom nem sikerült, de majd egy hónap múlva is nagy-nagy ajándék lesz azt hiszem!

Holnap kapom a szurit, jajjjjjjjj!

Szép estét!

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Köszi az infót. De ezt gyerekorvosnak kell felírnia, és nekem kell szednem? Bocsi, ezt nem értem. :oops:

Párodat isten éltesse nagyon sokáig!!! Biztos vagyok benne, hogy egy hónap múlva is nagy boldogság lesz az a tesztecske. :)

Kírus
Komolyan mondod, hogy 15 hetesen még nem látszik a pocid? Sógornőmnek 16 hetesen olyan hasa volt, majdnem gurult, és lehet bután hangzik, de szerintem már rajtam is látni valamit. Bár lehet csak a puffadás, de valami van az biztos. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Suzy, igen a gyerekorvos is fel tudja írni, mert gyerekeknek is kellene szedni 4 éves koruktól, de ha már az anya szoptatás alatt is szedi az a tuti!
Azért gondoltam, mert van gyerkőcöd és ha mentek fel tudja írni valamelyiket :?:
Köszi :wink:

Annyira fos az idő kint, hogy aki csak teheti ki ne menjen legalább is itt nálunk elég kaka, most értem be a melóhelyre és nyakig feláztam... :cry: megyek v.vételre, éves üzemorvosi vizsgálathoz kell, ha már szúrnak akkor mindent kérek, amit csak lehet!Kíváncsi vagyok egy-két dologra! :roll:

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Susy!
Nekem is nagyobb a hasam de tuti nem a babától még :lol: ,mert igazából a gyerek még lent van nekem meg köldöktöl fentebb lett nagyobb a hasam,érdekes de tényleg :lol:
Kíránál kb. 20 hetesen kezdett el nőni,de ahhoz képest hogy mekkora súlyfeleslegem volt már akkor is elég nagy hasam volt :roll: ,én az elején azt hittem á nem is fog látszani mert kövér vagyok,aztán mégis csak..
Ma Ekg? Hányra mész?

Zsu!
Párodnak nagyon boldog szülinapot!!! :)
Ne félj a szuritól,gondolj arra hogy sikerülni fog így!!! :wink:

Hu lányok olyan ramaty idö van,mintha már tél lenne :?
Muszály volt elö vennem a téli kabátokat,sapit söt Kírának még a kesztyüt is elö vettem..
Hát tegnap szegénykémnek majd lefagytak a kezei oviba menet..

Joli!
Neked van már pocid?
Nemsokára itt a csütörtök!!! :wink: Gondolok rád :)

Ma fel kéne keresnem a védőnőt hogy mégis mikorra kért idöpontot a belgyógyászatra,ha más nem akkor felhívom ugyanis Bajai aztán nem lehet minden nap itt megtalálni a tanácsadóba..
Pénteken meg megyek a tüdőgondozóba,de most tényleg akkorra van időpontom :lol: :oops: ,nem járok ugy mint multkor :lol:

Na lassan megyünk az oviba..
Szép napot mindenkinek!!! 8)
Vendég

Kírus, köszi :wink:
Öltözzetek melegen

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Kírus
Ügyes vagy, ha még egy kiló sem jött fel. Én is ügyes akarok lenni, holnap megyek védőnőhöz, szerintem leharapja a fejem a fölösleg miatt. :oops:
Ekg- ra délután 4- re megyek.

Zsu
Köszi még egyszer az infót, úgy is megyünk mást is íratni a gyerekdokihoz, majd megbeszélem vele.

Itt is vacak idő van, de még csak bentről láttam. Viszont muszáj kimennem, menni kell vásárolni. :?

Egy nagy meleg ölelés mindenkinek! :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Köszi, hogy hiányoltatok!
Olvastalak titeket mindig, csak erőm nem volt írni....
Totál ki vagyok mire hazaérek...még mindig dolgozom.. :oops: :evil:
De remélem már csak ez a hét....ma beszélek az igazgatónővel és megmondom neki, hogy jövő7et, már semmiképp sem vállalom....
Mi holnap megyünk uh-ra....remélem minden rendeben lesz, utána meg csütörtök ismét vérvétel a down-szűrés miatt.....
Azt csak azért nem várom, mert kb megint 1 órát ott kell ülnöm... :roll: de amúgy nem félek tőle...

Remélem mindenki jól van....

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner, kitartást neked, amikor csak tudsz gyere várunk nagy nagy szeretettel!
Drukk az uh-ra!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok! :):):)

suzy78 boldog szülinapot a párodnak!!! ne félj a szuritól! szerintem meg se érzed majd... azért este mesélj, hogy mi volt!

Fázom! komolyan...nagyon hideg van...és ez a szél!!! nagyon gáz...
Tegnaptól fűtünk... :( muszáj, mert nagyon hideg van...

ma 13.00-ra megyek megint fogorvoshoz, de szerencsére ez az utolsó...már csak egy amalgám tömésem van, azt kicseréli, és kész vagyunk... :):):) hőstett végrehajtva!!! :lol: :lol: :lol:

jól öltözzön fel mindenki! hirtelen jött a hideg, nem vagyunk még hozzászokva, így a legkönnyebb megfázni!!! főleg a kismamák!!! és sok-sok C vitamin!!! :lol: :lol: :lol:

mosolygós szép napot mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

Tünde, köszi ari vagy!
Mi is fűtöttünk már tegnap két órát!
Kitartást a fogdokihoz, ugye milyen jó, hogy elkezdted?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Csip-csip

164 cm-hez. 75 kg-val indultam neki a terhességnek. Mondjuk sosem voltam nádszál kisasszony. Az iwiw-en vannak az esküvői képek, nah ott 4 kilóval vagyok kevesebb, a TTD képeken pedig két kilóval a 75-höz képest. Igaz a testalkatom olyan, hogy nem vagyok olyan nagydarab, csak súlyos...

Kirus

Még nekem sem látszik a pocim, inkább átrendeződött a háj a hasamon + az állandó puffadás, néha ruciban már olyan, mintha látszana, de tudom ez még nem a babától van. Izgulok a csütörtök miatt. Remélem minden rendben lesz!

Zsu

Boldog szülinapot a férjednek!

Többieknek szép napot!

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli, köszi :wink:
ne izgulj nagyon... :roll: :wink: drukk+++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Joli!
Minden rendben lesz nyugi!!!! +++++++ :wink:

Tünde!
Nagyon ügyi vagy tényleg hogy megcsináltattad a fogaidat!!
Hát nekem mindig ilyenkor jut eszembe mikor itt írjátok hogy el kéne mennem nekem is,elég jól húzom :shock:

Iner!
Most már tényleg maradj otthon,rád fér a pihenés!! :wink:
És az uh-hoz neked is drukk++ minden rendben lesz!!! :D

Susy!
Majd te is ugy jársz mint én(reméljük), mielött mentem a védőnőhöz felkészültem rá hogy letol a súlyommal kapcsolatban,és annak ellenére 1 rossz szót nem mondott,csak hogy figyeljek oda miböl mennyit eszek,de ezt mondjuk minden alkalommal elmondja mindenkinek :)
Te is ügyes leszel nyugi!!! :wink: ,már most az vagy hogy fogytál :wink:
Vendég

csajok! ha nem jövök pár napig, akkor kivették a vakbelemet... :) lassan összegörnyedve járok, annyira szúr a jobb oldalam lent... :(

Kép
gtunde75

Tünde, szegénykém...és mióta van ez?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lányok ez az első délután, amikor nem feküdtem le Kristóffal. Ma sokkal jobban érzem magam. :)
Húslevest főzök, cérnametélttel. :)

Majd el fújt a szél amikor kint voltunk, pedig nem vagyok egy könnyű darab. Ti sapkát vettetek föl?

Kép
Kép
susytunder

suzy78 csak pár órája... hol jobb, hol rosszabb... de kezd enyhülni... :)

túl vagyok a fogorvoson, még a jobb fülcimpám is zsibbad, akkora szurit kaptam :lol: :lol: :lol: asszem ma megajándékozom magam valamivel :lol: megérdemlem! :wink:

Kép
gtunde75

Gtunde
ügyes vagy. Tessék is megajándékozni magadat! Én is úgy szoktam csinálni :)

Kép

Kép
princzike

hát csajok fény derült a fájdalom okára: olyan pozitív lett délután az lh tesztem, hogy tanítani kéne! :) Kár, hogy apa csak pénteken érkezik... :( na mind1, legalább láttam élőben egy pozi tesztet :):):)

Kép
gtunde75

Tünde, Én gondoltam erre azért is kérdeztem, hogy mikortól fáj, mert nekem is volt már egyszer ilyen fájdalmam, majd megörültem!
Ez most akkor jó nem?tudom, hogy apa nincs veled, de legalább ilyet is éreztél, ha korábban nem!
Valóban jár az ajándék ilyenkor nagyon is!

Megkaptam a szurikát nem fájt egyáltalán, első körben 3 napig adom magamnak, pénteken uh!ha nem elég még, akkor folytatom tovább, azért nem semmi, hogy 3ml lötyi kerül 25ezer ft-ba :?: :shock:

Suzy, örülök, hogy jobban viseled a terhességet!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Tünde, valóban, a középidős fájdalom szinte mindig biztos, hogy a tüszőrepedés következménye, s nem a vakbélé. Nekem is voltak olyan ciklusaim, amikor szó szerint szinte leülni se tudtam egy napig, csak szisszenéssel, úgy fájt a petefészkem, de volt olyan ciklus is, amikor az égadta világon semmit nem éreztem, mármint fájdalmat nem. Egyébként augusztusban, mikor sikerült a bébi, akkor szinte nem is éreztem, csak amikor együtt voltunk a férjemmel, akkor éreztem, hogy kicsit mintha lent érzékenyebb lenne minden, de oda se figyeltem. Júniusban pedig tisztán emlékszem, hogy egész napos fájdalmam volt középidőben, illetve kicsivel előbb, mivel rövidebbek a ciklusaim. De a lényeg, hogy ha nincs fájdalom vagy nem erős, akkor is van ovuláció. Ha viszont férjed pénteken érkezik, lehet, hogy az már későn lesz. A köv. ciklusban viszont elkaphatjátok a megfelelő időt! :!:
Vendég

Jó reggelt!

suzy78 igen, ez most nagyon jó, mert több, mint 6 év fogamzásgátló szedés után úgy tűnik, hogy viszonylag normális ciklusaim vannak...és ez a továbbiakra nézve megkönnyíti a dolgomat. :) Egyébként ma reggel fel is ment a hőm, ahogy kell, és a fájdalom is megszűnt teljesen :)
szóval úgy tűnik minden a legnagyobb rendben... és annak is nagyon örülök, hogy az lh teszt kimutatta, mert akkor ez is segítség lehet a továbbiakban... :)

Ugye mondtam, hogy nem fog fájni a szuri!! Gondolom azért nem magadnak fogod beadni...lesz segítséged?

sellon igen, ezt lekéstük, de nem baj, majd a következőben :) egyébként hogy vagytok?

Többiek?
Mikor kapunk már uh képeket a kismamiktól?? :D

Kép
gtunde75

gtunde
Ez igen. Szerintem ez csodás, hogy most érezted :lol: Még ha apa nem is volt otthon, de legalább most már szerintem ez egy nagyon jó hír! Hajrá köv hónap. Azért én pénteken rápróbálkoznék. :lol:

Suzytündér
örülök, hogy jobban viseled már :lol:

Sellon
Tök jó, hogy így érzitek. Én világ életemben nem éreztem a PÉ-t :(
Valszeg nekem nem is volt, mint utóbb kiderült.
IR kezelés után sem igazán, de az LH teszt szerint meg egyszer egy ezzel párhuzamos UH követés alapján volt. :lol:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!
Látom nincs nagy mozgás :? :roll:

Zsu!
Ügyi voltál/vagy!! :wink:
Hát nem semmi milyen árak vannak egy pár csepp löttyért ennyit elkérnek :shock:
Na de ha hatásos lesz akkor megérte!!!!!! 8)

Tünde!
Én most nem tudok feltenni képet mert nincs :? csak a 7hetes amit elöször kaptam..(de azt már láttátok,na meg nem is látszik rajta csak egy maszatka :D )
Majd talán jó 3 hét mulva kapok/kérek/veszek képet :) !!!

Iner!
Kérünk beszámolót az uh-ról!!! :)
Vendég

Csip-csip!
Te is írj milyen volt az ünneplés???!!!
Vendég

Tünde, ez akkor valóban a legjobb hír, drukkolok, hogy minél előbb sikerüljön a munka és beindulhat a "projekt"!

Igen a párom vagy a kolléganőm fogja beadni, megoldjuk!

Kírus, köszi, bízom benne, hogy sikerülni fog és segít a szer!

Kismamik hol vagytok???

Betty, gyere ide is :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

szép napot mindenkinek!

Bevallom őszintén bele bele olvasgattam az írásokba, csak nem tudtam reagálni (időhiány miatt) és most meg nem emlékszem semmire, de ahogy szoktam, később visszaolvasok!
Velem történt:
múlt héten voltam ugye vérvételen a tsh ellerzés miatt. Korábban aggonizáltam a 2,6os eredmény miatt és most lássatok csodát: 1,8 lett :shock: én ezt nem értem hogyan :roll: Szinte lehetetlen, hisz még a gyerekem is jelentősen elvesz ebből a hormonból, tehát növekednie kellett volna ennek az értéknek, de én nem szólok semmit, mert baromira örülök neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet ha így folytatom, csökkenteni fogják az adagom... Ja ésez az érték úgy lett ennyi, hogy nem is vettem be vérvétel előtt a gyógyszeremet.

Nem emlékszem már arra, hogy meséltem e azt, hogy azt mondta a drim, hogy természetes úton probáljuk megszülni Pötyinket... Mondtam neki, de hát 2év még el sem telt... Erre nem baj :shock: én annyira félek a varrataim miatt és emiatt minden nap rémálmaim vannak a szüléssel kapcsolatban. Borzasztó folyton ugyanarról álmodni :( Na mindegy, megpróbálok mondjuk jógázni :D
Így az első harmad utolsó heteiben érdekes mód, erősőödni látszik a hányinger. Emiatt állandóan eszek :shock: :cry: hogy enyhítsem ezt az érzést, de nagyon nem kéne, mert kb csak fél óráig jó így... Többi kismaminak trükkje erre? :roll:

Tünde, olvastalak és emlékszem is rád, amit így utóbb írtál. Azt hiszem nagyon lemaradtam valamiről... Most akkor már élesben akcióztok?

Suzy, és te magadnak fogod adni a szurikat??? JEsszus! Az egy dolog, hogy nem fáj, de.... bár az ember leánya mindent megtesz annyak érdekében, hogy terhes legyen!!!! Teljes szívemből szurkolok nektek és a többi leendő kismaminak is!

Puszi! Majd még jelentkezem

Kép
Kép
onlány

Onlány, örülök, hogy itt vagy és a szuper hírednek is :lol:
Köszi, hogy gondolsz Rám!
Biztosan közrejátszik a terhesség, hogy csökkent az értéked,de a lényeg, hogy nem emelkedett!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép Napot Mindenkinek!!!

Kírus: Köszi vagyok, igen szerdánként elöbb szoktam jönni, mert ügye már 7 kor a szoliban vagyok...Csak volt itt egy akkora gubanc nekem itthagyva, hogy csak na...persze nekem kellett megoldani a problámát :evil:

Nekem nagyon jól telt a tegnapom. Apával ünnepeltünk, igaz most otthon de jó volt ez így is. Felköszöntöttük egymást...Én tudtam mit kapok, mert mondtam neki, mert kérdezte, de ő nem tudta mit kap :), így el is voltam kicsit keseredve, mikor át adtuk az ajcsit, mert a dobozból tudtam, hogy a olajsütőt kapom...Aztán a kis cukikám, annyira ismer, hogy kaptam még 2 MEGLEPI AJCSIT...Egy cserepes virágot...És még egy mikrot :) Majd kiugrottam a bőrömből :)
Azt mondta, hogy azért kapom, mert ha elköltözzünk oda ugyis szép meg új kell...Gondolta, akkor most megkapom...
Nem ari??? :lol: :lol: :lol:
Ez történt...

Zsu: Köszönjök szépen...De ha meg Én indulok ki magamból, akkor meg nekem kell védekezznem, Én tudom!!!Eljönne nálam a babázódás, és még várnék egy picit :wink:

Joli: Minden a legnagyobb rendben lesz :)

Suzytündér: Jujj de jó, hogy jobban avgy:) Akkor ma milyen sütit fogsz sütni???

Tünde: Nem semm az jó jel...Én is szoktam érezzni, minden hónapban...Akkor én is néha alig birok megmozdulni :)

Sellon: Jó, hogy jeletkeztél :)

Én is fázom :( Szar idő van, nagyon fuj a szél...Teázgatom :)
csip-csip18

Csip csip!

De rendes apájád van! Én is nagyon nagyon szeretem a cserepes virágot. A férjem hamar megtanulta, hogy vágott virág helyett cserepeset kell venni, mert annyak nagyon nagyon tudok örülni! És a párod mit kapott, ha lehet tudni :oops: ?
Zsu, ez a szer mennyiben vagy miben más, mint a closty, mert az ára a gyémántéval vetekszik :shock:

Kép
Kép
onlány

Ő kapot díszdobozos 2 poharas Chivas Regalt, amiért meg van örülve :) :) :)
csip-csip18

onlány Szia! de régen voltál!! :)
örülök,h az eredményeid jók lettek! csak így tovább!
igazából még nem élesben megy a dolog hivatalosan... ez azt jelenti, hogy nem védekezünk :lol: :lol: , és már nagyon szeretnénk babát...
én a lelkem mélyén már élesnek minősítem a dolgot :lol: de igazából az van kimondva, hogy ha leköltözik hozzám, miután talált itt munkát, utána élesítünk... :D
de megbeszéltük azt is, hogy ha előbb becsúszik, az se baj :)

csip-csip nahát...mennyi ajándék!!! :) agyon vagy kényeztetve Te lány!!! :lol: :lol: Te mit adtál neki? nem emlékszem, hogy írtad volna, de ha igen, akkor bocsi, biztos nem figyeltem... :)

Kép
gtunde75

Onlány, erősebb hormon, PCO-sok is szúrhatják, tüszőserkentő hormon ez is!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip, nem semmi mennyi ajándékot kaptál, becsüld meg ezt a komát!
Mi lesz karácsonykor... :wink: :roll: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány
Szuper hírek. Örülök, hogy csökkent az érték!

Csip-csip
De nagyon rendes apácskád van :lol:
Teljesen el vagy kényeztetve :)

Kép

Kép
princzike

Szia Princzike, hogy vagy?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 jó drága ez a cucc...még szerencse, hogy lehet kapni... :roll: :?
de most olvasom, hogy ha az uh-n kiderül, hogy nem volt elég, akkor kell egy újabb 25ezres adag? :roll:

susytunder örülök, hogy jobban vagy! maradjon is így! :lol:
én tegnap paradicsomlevest főztem magamnak, életemben először :) de nem lett valami jó... megborult a bors, mert a párom hétvégén kitágította a borsos zacskó száját... :lol: :lol: :lol: szóval nem elég, hogy erős lett, még híg is... :lol: ja és még betűtésztát se kaptam bele... :cry: :lol:
megnéztem az oldaladon, nincs fent jó parileves...nem küldenéd el priviben hogy Te hogy csinálod?

Kép
gtunde75

Tünde, nem, hanem most csak 3 napig kell szúrni és marad belőle, mert össz cucc 7 napos adag!
Én úgy gondolom, hogy elég lesz, a menete a szokásos lesz:pénteken uh a 9.cn-en, kedden tüszőrepi 13. cn-en, szerdán és csütörtökön uh, pihenés két hétig!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szerdán és csütörtökön inszem bocsi elírtam!!! :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 áááááhá, értem...már azt hittem, hogy a 3 szuri 25... de azért így egy kicsit barátságosabb :)
szóval kedden kapsz tüszőrepesztő szurit...és az szerdára vagy csütörtökre hat...jól értem?

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?