Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska szia

Izé...most az a kérdés,hogy szerintünk terhes lehetsz-e...???
Vendég

Milyení: laptetőd van :D
lujzedli

Lujzi

Télleg...hát nagyon jól jönne mostmár,ha a babona beigazolódna :)
Vendég

Lijzi értem :oops: :oops:

Zsu sajnos a görbéd eléggé nehezen értékelhető ha azt veszem figyelembe, hogy össze vissza mérted egyik nap 5:35 másnap 7:00 nagyon sok az idő különbség, bár ezt más én is néztem volt, hogy 2 óra múlva is ugyanannyit mutatott, hiszen nem keltem fel. Ha száradás után látható a második csík lehet baba is de akkor nem annyira jó a barnázás. Sajnos csak kedden fogsz talán többet tudni, nehogy méhen kívüli legyen és azért nem legyen erős a teszt és azért barnázol. De no para azon is lehet segiteni :wink: A hőd pedig megfelel babának. Ismét megkukoltam a hőd, sajnos nem mérted állandóan igy pont a pé körüli időszak is kimaradt. Tuti nem akkor volt min azt betette a gép. A mulkor amint látom 32 napos volt, 15. napon volt leesés és indult fel aztán nem mérted. De ha akkor volt akkor nem igazán voltatok együtt, ha minden együttlétet bejelöltél, remélem nem. Aztán a 24. napi leesés ha 15. nap után mindig magasabb volt utalhat beágyazódásra simán de akkor meg a teszt ki kéne mutassa.
Ha 24. nap körül volt pé-d akkor olyan 20 DPO-nál tartasz és lehet még nem mutatja ki a teszted. Sajnos egyebet nem tudok mondani/írni.

Csajok szerintetek :?: :?: :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.06.26 17:37-kor.

Kép
Kép
melisch

Szia Zsuzska!
Hát ez képlékeny tényleg, mert így nézve lehet a görbéd babás is, de tudod, fentről lehet nagyot esni....mármint lehet nem babás is....
Szerintem várd már ki ezt a pár napot :wink:
Tudom, nehéz, de muszáj..
Drukkolok neked!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Zsuzska!

Egyetértek Bettyvel, rossz várni, de az lesz a biztos,amit a doki mond. Mert itt most monthatjuk azt,hogy babás vagy, de mindig van kivétel,minden alól.
lujzedli

Mit szóltok,hogy meghalt a Popkirály?
lujzedli

Én teljesen ledöbbentem!!
Régen nagyon jó zenéi voltak, de már jó ideje úgymond el volt tűnve..meg egy kicsit meg is volt hibbanva...gondolok itt arra mikor a csecsemőt kilógatta az ablakon.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

ja,én is így vagyok ezzel. A régi zenéit nagyon szerettem, Billy Jean, Thriller, stb.... Nehéz élete volt,szegénynek. Sajnálom... :cry:
lujzedli

Köszönöm az ötletelést!
Igen, a kérdés az lett volna, hogy szerintetek ez babás, vagy milyen?!
Vagy tényleg egy legyet kaptam be?! :? :roll: :wink:
Khm.......szóval hát minden együttlétet bejelöltem. :oops:
Ez most így jött ki.
Ja, egyébként 32-24 napos ciklusaim szoktak lenni és 18. napon szokott lenni lh-val bizonyított és nyákkal (csupán számomra) bizonyított pé.
4-én reggel is volt nyák, így este áldoztunk....
a szerelem oltárán. :oops:
JJJJJa, az 5 órás mérés az azért volt, mert már nem bírtam aludni.
:oops: így felkeltem.
A 9 óra meg a kialvatlanságtól, de szoktam mérni 5-kor aztán alszom, és 7-kor, és a két óra alatt mindig felment eddig 2 tizedet, ahova nincs írva, azok a 7 órák, csak lusta voltam beírogatni. :oops:
Nagyon kíváncsi leszek, de sajnálom már előre a férjemet, meg magamat, mert olyan édesen vigyorgott rám, miután a szalámiszagtól az ablakhoz rohantam levegőért...... :?
Lh-ztam 18. cn-ig, de csak halvány volt, így abbahagytam. De a nyák csak nem hazudik?! Legközelebb megfogom, puha-e az orra. :roll:
zsuzska30

O-óóóóóóóó, akarommondani 32-34 napos ciklusaim szoktak lenni. :oops: :oops: :oops:
zsuzska30

Ja, még valami, mensi előtt mindig barnáztam, most semmi nem volt a várható előtt, semmi a világon. A hőmérést akkor, mikor barna szokott jelentkezni, abba szoktam hagyni, merthogy na, megint nem sikerült. És ez így be is szokott igazolódni.
zsuzska30

Zsuzska

A nyák sem életbiztosítás.Nekem a 8.napon van mindig nyák,viszont a teszt akkor még negatív,most pl a 14.-en volt pozitív,ami ugye azt jelenti,h a 15.(esetleg16)napon volt kilökődés.
Vendég

Zsuzska
az LH-d nem mutatott semmit???! :shock:

betty615

Nem tudom pontosan, talán a 10. cn-on kezdtem, aztán u.azon időpontokban 18. cn-ig, de nem volt olyan erős, mint a másik, nagyon haloványka, és mindennap egyforma, aztán abbahagytam.
Ez azért volt, mert ittam egy szert, ami segít a babásodásban.
Aztán azt is abbahagytam, mert gondoltam, nem állapot, hogy ellövök itt egy csomó tesztet potyára, aztán azt sem tudom, van-e vagy sem.
Szóval jóóóóóól megkutyultam, de attól még ezek a tünetek itt vannak, és neeeeeeeem értem.
zsuzska30

Zsuzska
Milyen szert ittál?
Vendég

És mi ez a bebabásító szer Zsuzska??? :shock:

Figyu, elvileg az LH teszt akkor jó, amikor egyforma a két csík, vagy a tesztcsík még erősebb, mint a controll.
Ha esetleg érdekel itt lehet rendelni Esthajnaltól hiper-szuper érzékeny teszteket sz@ré-hugyé :)
Aztán kedvedre tesztelhetsz akár egy nap többet is :lol: :wink:

De most nálad nincs lövésem tényleg, hogy mi lehet, ha jól látom már a 45c.n.-on vagy...és a ciklusaid azt írtad 32-35 naposak....teszt nega...
Nem értem :roll:
Hát egy tanácsom van: várj!
Jobbat nem tudok!

betty615

Nem lehet,hogy ez a szer kavart be?
Vendég

Most el kell sajna lépnem anyukámhoz, mert megígértem neki.
Legyetek jók, és írjatok sokat!
Kép

betty615

Szia Betty,majd tartjuk a frontot! :)
Vendég

Tőle rendelem már jóóóóó ideje.
Ő már ismer, mint a tenyerét, meg a sztorit is, mert őt boldogítom......szegény.........de egy jó vevőért mindent, igaz?! :lol:
Köszönöm, hogy próbáltok mondani valamit, a legjobb lesz, ha várok, végülis mást nem is tehetek. Csak kedden oldódjon meg, derüljön ki, valami történjen! Vagy addig. Jöjjön meg!
Nekem úgy is jó, már szombaton a barna láttán sírógörcsön estem át, vasárnap már nyugodtan ébredtem.
Hiába, lassan két éve várjuk........
No, megyek én is, további jó beszélgetést, szép estét, peteérősöknek hajrá!
Sziasztok és köszi mégegyszer!
zsuzska30

Zsu szerintem a szer kavart be és akkor marad a második állításom 24-25 nap körül volt pé-d de elvileg akkor is tul vagy a 14 napon :roll: Nekem nagyon ritkán volt 32 napos ciklusom májusba ittam a teát és szép görbét és hosszú ciklust csinált én is majdnem abbahagytam a tesztelést mert ki gondolta, hogy 18.napon lesz pozitív ha az előtte levő 4 hónapban 27-29 naposak voltak :roll: Szóval megy a drukk várj türelmesen egyebet nem tehetsz úgysem?

Kép
Kép
melisch

Héééé ZSuzska a szer neve nélkül sehová ne menj!!!
Vendég

Melisch

Te mit ittál??
Vendég

milyen: megkaptad a privimet?
lujzedli

Lujzika
Nem!!! Dobd át újra lécci!
Vendég

csak azt kérdeztem,melyik dokit javasolták,hoyg mondd meg nekem?
lujzedli

Áhhhhhh, Anyci után ma én is laptopot telepítettem :evil:
Monnyonle :x
recon

jaaaa!

Keresem a mobilomban...pill...

na megvan
dr. Nagy Bálint
Vendég

Aha, köszi
Úgyis nála kötök ki,akárkinél is kezdek.
lujzedli

Lujzi

Miért?Ő nem jó? Vagy mi?
Vendég

de, csak már mást választottam
de jó,egyébként
lujzedli

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ITT VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Most is lopakodó üzemmódban vagyok mert gép csak holnap lesz javítva,mivel csávókám elnézte a napot és csak szombaton ér rá :roll:

Bocsi nem tudok válaszolni semmire mert annyit írtatok mire a végére értem az elejét elfelejtettem :shock: :oops:

Csillag hogy talállak meg iwiw-en?

Bridget a másikban már örültem neked és a kövi lombiknak :D

Zsuszka üdv itt nálunk :D

Milyen hát f@sz@ férjed volt,te is jól bele válogattál asszem.Én 20 év után találtam meg az igazit,igaz ő se tökéletes,de ki az,viszont ő mellette nem kel megjátszanom magam és nőnek érzem magam :D Neki is vannak hibái mint nekem is de kiegészítjük egymást és én mindig ilyen embert kerestem :D

Recon szióka :lol: Holnap gyógyítják meg a gépem,én nem mertem neki állni :roll: Arra meg inkább legyél büszke hogy ilyen fiatalon ennyit elértél :D Én büszke vagyok rád!!!

Betty meg vagyok nem vesztem el :lol: :lol:

Csibuc hellóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol:

Lujzikám pusszantás néked :lol: :lol: :lol:

Melisch,Melike,Akella nektek is sok puszi és ölelés!!!! :lol: :lol:

Kép
anyci

esthajnalcsillag
köszi szépen a csomagocskát! remélem jobban vagytok!

[/b]

pandi
pappandrea

Lujzi

Reméljük a másik is jó lészen!

Anyci

Hát tuti ez vót a karmám :lol: Na meghát nem vártam meg,hogy az exem lecseréljen 2 db 18 évesre,lecseréltem én Őt egy 28asra!!!
Vendég

Milyen neked volt igazad :D Ez kellett hogy rá találj az igazira,elvégre semmi sem történik ok nélkül :D (Csendben elárulom én foglalkozom az okkultizmussal)

Kép
anyci

biztos, ha nem,akkor váltok,de ha elindulok,onnan már nem elsz nehéz
lujzedli

Lujzi csak a kezdet nehéz ,utána már minden megy a maga módján :D

Kép
anyci

Sziasztok lányok!
Na úgy látom ez a hely olyan mint a tv sorozatok, csak jövő héten derül ki a "szer" neve!!!! Én is kíváncsi vagyok mi lehet az a bizonyos "szer", főleg ha babás zsuzska! Na pussz mindenkinek!!!
szi77

Szi

:D

Anyci

No mesélj csak,ha nem itt,priviben....

Lujzi

Így van,tedd talonba!
Vendég

Milyen ment a privi :D

Kép
anyci

Szi ez jó volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én közbe hazajöttem gyorsan főztem és most zabálok

én csickafark teát ittam pé-ig utána palástfüvet. Nem csodaszer nem is lett tőle baba :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Csajok most látom már közép haladó vagyok :lol:

Kép
anyci

Melish
Én is ezeket iszom, egyenlőre siker nélkül, de szedtem már palástfű tea helyett palástfű tinktúrát is. Jó sz@r az íze de nincs vele annyi macera.
szi77

Anyci
ment a válasz :)

Melisch

Én mindig elfelejtettem megfőzni :? szal nálam sem működött :D
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: nekem a palástnál vizet reggel az irodába már a kollégám melegítette nem volt kibúvó meg kellett inni. Ők ismerik a "storynk" és mikor mondtam miért iszom nem hagyta, hogy abba hagyjam. Na de aztán mikor visszatértem a cickára brrr. olyan rossz ízű és nagyimhoz mentünk elfelejtettem 1 nap aztán akarattal "elfelejtettem".

Kép
Kép
melisch

Melisch

Tulajdonképpen jobb is így,nem?
Mert ha iszod,akkor pontosan tudod hol tartasz,meg számolgatsz...
Vendég

hát én tudni akarom ujra hőmérőzök nekem így jobb, mert legalább tudom volt pém, és könnyebb a számolás is mint bízni, hogy na hátha hátha. Ha kész tények előtt vagyok nekem jobb mint kétségek miatt hiú ábrándokba bocsátkozni.

Kép
Kép
melisch

Értem...mindenki másképp működik,én pl igyekszem elfelejteni hányadik napon vagyok,mint írtam én nem vagyok tesztelgetős sem,csak ha már legalább 1-2 hetet késik...(ilyen pedig eccer volt,meg is született 9 hónap múlva :D )
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?