Judy,
tényleg nagy a pocakod, de szerintem nem gond, hisz már 35 hetes terhes vagy, és megéri, mert végre kislányod lesz (valószinűleg a kerek has miatt tűnik nagynak
)!
Nem igaz? De egyébként én is követlek nyugi, már kezdek belenyugodni, hogy bálna leszek, csak attól félek, hogy apa majd mit fog szólni a szülés után, de remélem semmi rosszat. Tényleg mennyit hiztál? Úgy olvastam a 36. hét után már nem hiznak a nők vagy esetleg 1-2 kg-ot.
Drukk az esti vizsgálathoz!
Betsy,
jó fényképész vagy, már megint nagyon jó képeket készitettél. A második képen osztom Judy véleményét, tényleg már nagyon férfias Bence baba. A morcos kép meg nagyon tetszik, mintha az a disznó is olyan morcos képet vágna mellette, nagyon jól összehoztad!
Gyabi,
igen, igy hogy odarajzoltad, hogy mi hol van, tényleg szépen látszik minden. Nagyon aranyos a pofikája!
Én ma voltam laborban, most voltam az eredményért, és ami megütötte a szemem, hogy a vizeletem PH-jára azt irták, hogy savas. Ugyebár a lányok a savas közeget kedvelik, mármint a spermiumok, de eddig nekem ilyet nem néztek, és értitek, hirtelen felcsillant bennem, hogy akkor biztos kislány, de valószinűleg erre nem alapozhatok, hisz a teherbeesés óta változhatott. Az nem biztos, hogy akkor is savas volt. Vagy szerintetek?
Bocs, egy kicsit nagyon elvagyok most ezzel...