Új privát üzeneted érkezett!

JUDY: Nem vagy bálna, de tényleg hatalmas a pocakod. :lol: És milyen magasak vagytok! :roll: A fiúk is magasak korukhoz képest?
Vendég

Teszek fel nektek az arcképet, remélem látszani fog, hétfőn készült a genetikán: Kép

Kép
Kép
gyablonka

Betsy,

Én 174 cm vagyok, a párom 185 cm, Bazsi 146 cm, Dancikát sajna nem tudom, mert mostanában nem mértük, de majd este lemérem. Amugy ő nem olyan magas, mint mi.

Hát gondolhatod, hogy már alig bírom magam elvonszolni bárhova is. Még jó, hogy a fiukat kocsival viszem a suliba, ott csak ülnöm kell. :lol: :lol: :lol:

Gyabi,

Nem tudsz a képen egy kicsit élesíteni, mert nem igazán tudom kivenni, bár lehet csak én vagyok béna. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Megpróbálom így:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,

Így már látom. Jó lett a kép a pofiról. :lol: :lol: :lol:

Hihetetlen, hogy megy az idő, már te is 14 hetes vagy. :shock: :shock: :shock:

Lassan tényleg megszül itt mindenki. Jöhetne az utánpótlás. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Csak jelentkezem, hogy megjöttünk a 3 hónapos szuriról, minden rendben volt, éppen csak megnyikkant, most nem sírt úgy, mint a múlt hónapban. Martin baba 5680gramm és 61 cm. Meg van vele maximálisan elégedve a doktornő. Még februárba kap egy oltást, aztán ha úgy van, mehetünk babausziba. Azért gondoltuk elvinni, mert nagyon szeret fürcsizni, aztán majd meglátjuk.

Betsy! Már csak akkor eszem a köménymagot, amikor eszembe jut. Elmúlt a hasfájásos időszakunk is már egy jó ideje. Még mindig átalussza az éjszakákat, naponta 5x eszik, de nem mérem mennyit. Ma mérték, 61 cm és 5680gramm.
Bence baba is nagyon édi, főleg a mosolygós képen. Én meg tudnám zabálni, amikor mosolyog. Van, hogy tök sokáig csak vigyorog rám, mint a tejbetök.
Vendég

Judy,
tényleg nagy a pocakod, de szerintem nem gond, hisz már 35 hetes terhes vagy, és megéri, mert végre kislányod lesz (valószinűleg a kerek has miatt tűnik nagynak :wink: )! :D Nem igaz? De egyébként én is követlek nyugi, már kezdek belenyugodni, hogy bálna leszek, csak attól félek, hogy apa majd mit fog szólni a szülés után, de remélem semmi rosszat. Tényleg mennyit hiztál? Úgy olvastam a 36. hét után már nem hiznak a nők vagy esetleg 1-2 kg-ot.
Drukk az esti vizsgálathoz!

Betsy,
jó fényképész vagy, már megint nagyon jó képeket készitettél. A második képen osztom Judy véleményét, tényleg már nagyon férfias Bence baba. A morcos kép meg nagyon tetszik, mintha az a disznó is olyan morcos képet vágna mellette, nagyon jól összehoztad! :D

Gyabi,
igen, igy hogy odarajzoltad, hogy mi hol van, tényleg szépen látszik minden. Nagyon aranyos a pofikája! :D

Én ma voltam laborban, most voltam az eredményért, és ami megütötte a szemem, hogy a vizeletem PH-jára azt irták, hogy savas. Ugyebár a lányok a savas közeget kedvelik, mármint a spermiumok, de eddig nekem ilyet nem néztek, és értitek, hirtelen felcsillant bennem, hogy akkor biztos kislány, de valószinűleg erre nem alapozhatok, hisz a teherbeesés óta változhatott. Az nem biztos, hogy akkor is savas volt. Vagy szerintetek?
Bocs, egy kicsit nagyon elvagyok most ezzel... :oops:
sirkici

Chrissyy,
örülök, hogy minden rendben volt veletek, és hogy ilyen szépen gyarapszik Martinka! :D
sirkici

Kérlek benneteket ha ídőtök engedi szavazatok a kisfiamra beneveztem egy helyi versenybe. Előre is köszönöm és bocs,hogy igy ismeretlenül http://www.egerszeginfo.hu/2/zegibaba_s ... asztott=87
renus

Renus,
szavazat ment!
sirkici

Szisztok!

JUDY: Mi volt tegnap a dokinál? Mikor kell menned NST-re?
GYABLONKA: Én láttam a képen a picikéteket már elsőre is :wink: Nagyon kis ari :lol: Mintha mosolyogna, nem? :wink:
CHRISSYY: Örülök, ha jól vagytok! :lol: Szerintem jó ötlet a babaúszás, ha nálunk is lenne rá lehetőség, én is vinném a fiúkat.
SIRKICI: Már csak 1 hét ;) Hányra kaptatok időpontot?
RENUS: Aranyos fiúcska, szavaztam én is :)
Vendég

Sziasztok,

Betsy,

Köszi az érdeklődést.

Tegnap jól megvizsgált a doktor bácsi, kicsit fájt is. Méhszáj 2100-as és puha. Külső méhszáj 1 cm-re nyitva, belső zárt. (lehet túlhordom??? :lol: :lol: :lol: )
Hallgattunk szívhangot is, szép egyenletes, és buksival lefele van.

Január 30-án kell mennem az első NST-re, akkor lesz UH is, meg vizeletben néznek fehérjét, meg a vérnyomásomat is ellenőrzik. Nagyon várom már. Egyre izgatottabb vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Adott 2 homeos bogyó nevet, jövő héten megveszem. Az egyik fájásokat csinál, a másik pedig a méhszájat puhítja.

Chrissy,

Itt is gratula ügyi Martinkához. :lol: :lol:

Sirkici,

Ááááá...ne aggódj, apa tuti nem fog szólni semmit. Még jobban fog szeretni, mint valaha, hiszen megajándékozod az élet egyik csodájával. :lol: :lol: A küső ilyenkor már nem számít nekik. Na meg majd ugyis szépen lemegy minden rólad.
Én sajna az ünnepek alatt felszedtem 2 kg-ot :lol: :lol: :lol: :lol: , így most 13-nál tartok.Ugyanugy mint a fiuknál. Ez van, hajlam. :wink: :wink: :wink: (pedig egyáltalán nem zabálok, sőt vacsizni nem is szoktam)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok,

Lenne egy kérdésem.

Amikor a babás vonalzót csináltátok, melyik dátumot adttok meg "due date"-nak, azt amelyiket az orvosotok mondott, hogy szülni fogtok, vagy azt amelyiket a szülési kalkulátor dobott ki az utolsó menstruáció alapján?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

JUDY: Örülök, hogy minden okés volt a dokinál. :lol: Én a kalkulátor szerinti születési dátum szerint csináltam a vonalzót. Miért, nálad mennyi az eltérés? A doki mit mondott a szülés várható idejének? Kiskönyvbe mi van beírva? 36 hetes szűrés mikor lesz?
Vendég

Betsy,
igen, már egyre izgatotabb vagyok! Sajnos csak este 7-re kaptunk időpontot, igy egész nap még izgulhatok, de nem baj, gyorsan el fog jönni az a 7 óra. Meg jó, mert kértem szabadnapot, nincs kedvem dolgozni, még akkor sem, ha ráérek délelőtt!

Judy,
beirtalak a tábliba is! Mostmár lassan van is miért izgulnod, de nemsokára nagyon jól fogod érezni magad! Gondolom mennyire várod már a kislányodat! Tényeg, a fiúk mit szólnak, ők várják már a húgúkat?
Az a 13 kg nem is sok, sőt ideális, az gyorsan le fog menni rólad a szülés után. Mostmár meg esetleg 1 kg-ot ha hizol, többet biztos nem fogsz. Ügyi voltál! Nekem a legnagyobb bajom, hogy nem birok pl. nem vacsizni, mert éhes vagyok, és úgy elaludni sem birok, de majd meglátjuk mi sül ki a végére! :)
Egyébként én a kalkulátor szerinti időt adtam meg a vonalzómra, mert pontosan úgy sem lehet tudni, hacsak nem tényleg 1 nap volt a lehetséges fogamzási időpont. Az uh meg változó, de először a dokik is a mensi alapján számolnak, tehát egyező a kalkulátorral.
sirkici

Betsy

Doki szerint február 23-án szülök. (Kalkulátor szerint február 20.) Aszerint szombat lenne a fordulónapom. Viszont május 16-án volt az uccsó menzeszem, május 28-án voltunk együtt,(hétfői nap) és legkésőbb 30-án volt pé-em. Ez tuti mert ugye hőmérőztem. Na az meg szerda, ha szombaton lett volna pé-em, akkor a hétfői spermáknak már annyi lett volna és most nem lennék terhes. Na meg ugye 29-én kedden reggel már nem voltak tüszőim, mert megrepedtek. (ezt mondta a doki)
Most akkor mi van????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Sirkici,

Az a baj, hogy ez a hízás dolog tényleg alkati lehet. 10 kg-ot céloztam meg, sajna nem tudtam tartani. :evil: :evil:
Bár már annyira nem idegesít, most inkább már a szülésre koncentrálok, nem a kilókra. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
hú, ez aztán komplikált. Kétszer is el kellett olvasnom mire megértettem, hogy most akkor mi is van??! De én is arra jutottam, hogy nem tudnám melyik napra csináljam a vonalzómat. :roll: :D
Igen, mostmár neked a szülésre kell koncentrálnod, nem törődni semmi mással... :lol:
sirkici

Betsy! Két hónaposan Martin 5180gramm és 59 cm volt, ti mekkorák voltatok? És mennyivel születettek? Mi 3000-el ,de 2770-el jöttünk haza.
Vendég

Jaj, Judy! Mindig elfelejtem írni, hogy szép nagy pocid van és egyáltalán nem vagy bálna. Jó sokat nőtt, mióta nem láttalak! Kitartás, már nincs sok hátra és hamarosan dédelgetheted Barbi babát!!!
Vendég

JUDY: Akkor a kalkulátor szerinti a jó, ami most van a vonalzódon. A doki csak a méretek alapján mondja a szülés várható idejét. Nagyon kíváncsi vagyok, mikor szülsz, és mekkora lesz Barbara! :lol:
CHRISSYY: Bence 3000grammal és 46 centivel született, 2 hónaposan 5340 gramm és 54 centi. A kórházból 2890grammal jöttünk haza. Centiben szegénykém nagyon le van maradva, dehát 36.héten született..
Vendég

Betsy! Martin is 3000grammal született, de 52 cm-rel, viszont 2 hónaposan Bencéd nagyobb volt, mint Martin-ő 5180gr volt. Mi a 37.héten születtünk, pontosan 37+4 naposan.
Vendég

Betsy! Még azt elfelejtettem, hogy nálatok alakul már a napi ritmus?
Vendég

Sziasztok!

Barbi: Nagyon gratulálok a bébikéhez!! Sok-sok boldogságot, tejecskét, és a legjobbakat :D

Olik: húú, szorítok, hogy minden rendben legyen!!!

Lányok: köszönöm a szülinapi köszöntést!

Jaimee: még mindig nagyon édes Réka baba!!! :D

Chrissy: de jó, hogy ismét tettél fel képet Martinkáról!! Már nagy baba lett...

Betsy:_ itt vagyok!! Bence képei is fantasztikusak!!! Gyönyörű babuka!!

Judy: szép nagy pocakot növesztettél :shock: Majd lemegy utána, ne aggódj!! Mondjuk rajtam még rendesen van...

Nálunk: Alexi Manócska még mindig rendes fiúcska, esténként alszik szépen, egyszer kelünk 2 környékén, utána 7 -kor....Szóval ez már jóval könnyebb, mint az elején volt...Fejlődünk rendesen, hétfőn volt 5440 gr. Kis ducópók... Viszont a hosszát nem mértem, majd fürcsinél...Ma nagyon álmos napja van, megint alszik...Egyébként ez a fránya mensi általában bekavar, olyankor küzdünk egymással. Sajnos eléggé elapad a tejcsi ilyenkor és néha be kell segítenem a fagyasztott tartalékokból...Utána megint kezdhetem feltornázni...Mivel múltkor volt a mellgyulladásom és a r....védőnő megszadizott, ezért a bal mellem már nem úgy termel...A jobb nagyon szépen tele van, de a balban negyedére csökkent...Ez van... Nap közben 4 óránként eszünk, kb. 100-140 ml közötti mennyiséget... Jó zsíros a tejem, így a két etetés között néha szomjas...Akkor kap pár kiskanálnyi teát...

Én is rakok pár képet:

Kép A kádban Kép A kádban háttal Kép Bébi élet Kép Pihenő szék

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok! sirkici : köszönöm a szavazatodat ,további jó pocak növesztést kivánokfix.b :neked is nagyon köszönöm szép a kisfiad, csheni26: Alexi is nagyon aranyos. További szép estét mindenkinek. Renus
renus

Heni,
nagyon jók a képek Alexikéről, aranyos baba!
sirkici

Fel akartam tenni a táblát, de valamiért nem engedi, pedig a mérete megfelelő, na nem baj, majd délután otthonról!
sirkici

Heni,

De gyönyörű szép nagy baba lett Alexi baby. Kis görög szívtipró. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jajj lesz a csajoknak ha felnő. :lol: :lol: :lol:

Betsy,

Igazából nem is érdekel, hogy mennyi idős vagyok, a lényeg hogy minden ok és most már lassan kibújuk Barbika.

Én is nagyon kiváncsi vagyok meddig lesz odabent. Bazsit 41. hétre szültem, Danikát a 39.-re. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Heni

Nagyon szép a bébid :)

Olik

Mi van veled? Vérzés?

Judy

Szép nagy poci :)

Sirkici

Fel is tenném a képet, ha valaki elárulja nekem hogyan tudom dvd-ről idevarázsolni :oops:

Tegnap este Lilla ráfeküdt a hasamra, kaptt egypár fejberúgást,tágranyílt szemekkel kérdezte mi volt ez. Mikor mondtam neki, hogy szerintem Gergőnek nem tetszett, akkor nevetve lejjebb csúszott :)

KépKépKép
bambika

Bambika,
gondolom a mozgó képből akarsz kivágni egy képet, úgyhogy van tippem, de majd kipróbálom, és utána leirom. Ha meg esetleg kaptok sima képet is, akkor azt lekicsinyited, és felrakod!

Akkor mostmár itthonról, ime a tábla:

Kép
sirkici

Sziasztok,Olikról hoztam megint hírt!

Azt tudjátok,hogy a szülés után marad valami.
No ezért van 4 napja korházban.Perceken múlt az élete,szerda este nagyon elkezdett vérezni.Mikor beért a korházba mindenki megijedt az UH láttán,azonnal vitték a műtőbe,mert annyira vérzett,hogy a méhe is veszélbe került.Szerencsére nem kellett kivenni,mindene megmaradt.A szövettani eredmények után okosabb lesz.Kapott vért,és ami jó hír,Tündike vele van!!!Hétfőig biztosan bent lesz,mert van egy pici hőemelkedése.
Sok puszit küld mindenkinek.
vedresandi

Sziasztok!

Húúú! Olik! Remélem minden rendben lesz!Gondolunk rád sokat!!!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Olik,

Gondolok rád, biztos nem lesz semmi baj.
Szorítok érted nagyon.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik

Sokat gondolok rátok és szorítok, hogy mostmár hamar otthon lehess kis családoddal!

KépKépKép
bambika

Olik,
gondolok rátok, remélem mihamarabb rendben lesz minden! Szoritok, hogy most már ne legyen semmilyen komplikáció!
sirkici

Bambika,
szóval, ha csak videót kaptok, akkor megállitod (Pause) ott a felvételt, ahonnan ki akarsz vágni képet, majd megnyomod a Ctrl+PrintScreen billentyűkombinációt. Ezzel lefényképezted az asztalt. Majd a legegyszerűbb, ha megnyitsz egy Paint-et, mert ez ugyebár alapból benne van a windowsban, és ott Edit-Paste. Ekkor ott megjelent a kivágott képed, elmented jpg-be, és utána kicsinyited azzal a progival meg ahogy szoktad. Én ACDSee-vel szoktam, mert azt szeretem használni, de ez mindenkinél változó lehet. Remélem érthető voltam, ha nem, akkor szólj, és segitek. Ja, és holnap gyere mihamarabb a hirekkel! :D
sirkici

OLIK: Jaj, szegénykém.. :cry: Remélem, most már minden rendben lesz. Gondolok Rátok, mielőbbi felépülést, sok puszi a kis Tündének :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hajrá Olik! Szorítok nagyon.

A képet amit a Domiról ígértem a múltkor nem sikrül feltölteni, de nem adom fel, ha elaludt próbálom megint. Mi is hízunk már egy picit. 2 hetesen 3900g. Nálatok mikor kezdték elhagyni a babák az éjszakai evést? Kezdek lassan kidőlni tőle.

Kép
barbi5

Sziasztok!

Sirkici

Köszi, majd próbálom.Azt nem ígérem, hogy holnap érkezem a hírekkel, mert 18,20-ra van időpontunk,Fehérváron,mire onnan hazaérünk már nem lesz időm.Kedden bepótolom.

KépKépKép
bambika

Bambika,
akkor holnap várjuk a hireket! :D

Bibi,
tőled is! :D
sirkici

Olik, nagyon drukkolok, remélem, már túl vagy rajta!
Vendég

Hali lányok! Hogy vagytok?

Olik: gondolok rád minden nap!! Jobbulást!!!
Bíbi: Hogy rohan az idő, már túl vagy a félidőn.... :shock: :D :D

Visszaolvasok, majd jövök!

Mi jól vagyunk, Réka lassan 6 hetes lesz. Teszek majd fel fotókat!

Christel, hogy vagy? Judy?????
jaimee1

Oik jobbulást!Csak én érzem úgy hogy keveset írunk ide?
Vendég

Sziasztok!

Olik: nagyon sok ölelést Nektek!! Remélem hamarosan már otthon lesztek!!! Gyógyulgass!!!

Jaimee: Már várom a fotókat!! Mesélj, milyen Réka baba?

Rohanok ismét, hív Alexim.... :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!
Már itthon vagyunk. Holnap mesélek, most elfáradtam.
Köszike, hogy gonadoltatok rám, biztosan ez segített :wink:
Puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee,
de jó, hogy jelentkeztél. Mostmár tudsz sűrűbben jönni?

Bibi,
hányra mész ma uh-ra?

Gitka,
én is úgy érzem, hogy keveset irunk ide!

Olik,
örülök, hogy már otthon vagytok! Pihengess, és amikor birsz gyere!
sirkici

OLIK: Örülök, hogy már otthon vagytok! Mi lett a szövettan eredménye?
JAIMEE: Mi újság? Hogy vagytok?
HENI: Nagyon édes Alexi, továbbra is tiszta apukája! Persze azért belőled is van benne..
CHRISSYY: Még nincs kialakult napirendünk, legalábbi az evések tekintetében, mert továbbra is 3, 3,5, 4 óránként eszik Bence, tehát össze vissza. Aludni este 8-tól reggel 8-ig szokott általában, közben felkel éjfél körül, és 3-4 között enni. Olvastam a másik topikban, hogy nálatok már meg van Martin napirendje :)
CHRISTELL: Hol vagy????
SIRKICI: Már csak 2 nap..
BARBI: Várjuk a képeket, olyan kiváncsi vagyok a kis Domonkosra! ;)
JUDY: Merre vagy?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 09:27-kor.
Vendég

Judy: a pocid gyönyörűűű! Nekem hiányzott az enyém szülés után pár napig.

Heni: télleg tiszta apja Alexi. :D :D

Betsy: Bence is milyen éééééédes. :D :D :D

Bíbi, Christell, mizu?

Gyabi: Tök jó a kép, most már én is látom!

Barbi, Judy hogy vagytok?

Réka baba tiszta apja, nyugodt békés természetű. Egész sokat eljátszik a kiságyában egyedül is. Nagyon ügyesen szopik, mára mestere a témának. :D :D Tejcsi is van, hála az égnek...remélem még sokáig lesz. Naponta most már kb. 45 percet sétálunk, már két napja, hogy itt az átmeneti tavasz, most többet is. Réka átalussza az egészet, de nekem nagyon jól esik, hogy kiszabadulhatok. Gondok vannak az étvágyammal, az oké, hogy már ledobtam 17 kilót, de nagyon nem kellene többet...Igyekszem enni persze, de kész kínszenvedés.

Küldök majd képeket, de itthonról nem nagyon tudok, lassú a rendszer.

Puszi mindenkinek és pörgessétek a fórumot, mert nagyon pang...
jaimee1

Betsy: Tyűűű, Réka 2-3 óránként eszik, talán éjszaka egy kicsit tovább, akkor olykor 3,5 is becsúszik.
jaimee1

Olik mami: Erősödjél, pihenjél soksoksok puszi nektek! :wink: :D
jaimee1

Jó reggelt,

Bibi,

Drukk mára a 4D-hez. Gyere minél hamarabb a képekkel.

Olik,

Örülök, hogy már túl vagy rajta. Meséld el mi volt.

Betsy,

Kis pockok, olyan édesek.

Jaimee,

Miért kellett újra regisztrálnod????Csak kiváncsi vagyok.
17 kg-ot fogytál??Akkor már nincs is rajtad semmi. Nem is híztl annyit a terhesség alatt.

Rólunk

Dögrováson van az egész családom. Na nem olyan vészes, csak mindenkinek taknya-nyála egybefolyik. Tuti ez a hülye időjárás. Tegnap 15 fok, ma meg megint lehülés.

Voltam ma reggel védőnőnél, ő csak 12 kg-ot mért, de 13 kg-ot híztam. Vérnyomásom 125/75 pulzus 95, szóval minden ok. Szerinte 2 hetem van még. Bár igaza lenne. Hozzá már nem kell mennem, csak értesítenem a szülésről.

Megvettem a homeos bogyókat is, holnap kezdem őket, meg a málnalevél teát is. Hát nagyon kiváncsi leszek, hogy használnak-e. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, és már 30 nap alá mentem. Hihetetlen. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?