Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, mindenki!

Eloször jártam itt a mai napon, de megnyugtató és jó volt Veletek dumcsizni!
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását és a biztatásokat. Holnap is jövök.
ui: még valami. Kicsit béna vagyok és még mindig nem tudok vidámság és szomorúságjelet varázsolni. Valaki le tudná írni még egyszer?
köszönöm:Gabi
gabi

Gabi!
kettospont közvetlenül mellé a zárójel, ha szomorút akarsz akkor a zárójel nyitó jelét, ha a vidámat akkor a zárólet bezáró jelet kell használnod!
Szonja
Szonja

Lányok,Én is élveztem a mai napot bár eléggé egyedül érzem magamKép
Hát talán majd holnap. Puszimindenkinek és senki ne adja felKép,
Évike
Évike

Sziasztok!
Drága Niki, Kinga, Beja, Laura!
Millió gratula a picikékhez! Nagyon boldog terhességet Nektek!!! Kép

Orsi, kicsit elszomorodtam, hogy kihagytál a kismama - listából...Kép
Adataim: Viráganya, 4. ciklus, 6 hetes terhesség

Ne haragudjatok, de kicsit rosszul vagyok délutánonként, és nem sok kedvem van leülni a géphez. Pedig úgy hiányoztok! Én egész nap aludnék...
Sok puszi mindenkinek: Viráganya
Viráganya

Gabi,

Azert mert azt gondolom, hogy a szervezet tudja, hogy mikor van kesz. Ha nem akkor nem esel teherbe ugy sem. Nekem van egy baratnom, akinek sajna nyilgerinc miatt az 5dik honapban megszakitottak a terhesseget. Ra masfel honapra mar terhes volt, azota szuletett egy edes egeszseges gyermeke.

Szoval az ember ugy van osszerakva, hogy ezeket a dolgokat a test tudja kezelni szerintem.

Mindez termeszetesen a maganvelemenyem minden orvosi hatterinfo nelkul

Udv
PK
petrakovacs50

Jazmin Jazmin,!!!!

Elöször is, a görbed nagyon jol nezki, ´minden okod meg van a remenykedesre, tehat szoritok.
masik: "Kikerem magamnak" a selejtes megnevezest. Azert, mert az ember nem rögtön masallapotba kerül, meg nem selejtes. Az, hogy a masik terhes lesz, annak en örülök, es öertük is örülök. Lehet, hogy szomoru leszek, de az embernek feletebb kellene hogy alljon ilyen erzeseknek.
Azert mert az ember nem lesz rögtön terhes, legyen kib.... szomoru, de ne kicsinyitse le magat, es bögjön, toporzekoljon ha akar, de ne nyavogjon!!!!!!!!!!!!!
Remelem holnap kiderül, hogy nem kell ennyire elkeseredni.

Ildi!

Dr Bubo biztos többet tud mint en, de elmondom hogy van ez a dolog: A menstruacio kezdetenel több follikel el kezd termelödni, amiben benne van a pete. Mint tudjuk, többnyire csak egy nö arra a meretre, ami a megtermekenyiteshez szükseges, a többi pedig elhal. Ez egy folyamat, ami csak egyszer van egy ciklusban. Egy folikelnek kb 20-22mm-nek kell lennie ahhoz, hogy repedjen.
Namarmost, a többi, ami nem erte el azt a meretet, egyszerüen elhal. Az egy, ami megmaradt, az reped , es megtermekenyül vagy nem. Ritka esetekben, 2 Follikellel törtenik ez meg, az az ikerterhesseg, ketpetejü.Habar itt nem vagyok abban biztos, hogy az egy follikelben ket pete volt) Ha csak egy follikel van, akkor a benne leveö pete megtermekenyites utan kettevalhat, (egypetejü ikrek). A hömerseklet akkor megy fel, ha reped a follikel, mert a follikel sargatestte valtozik, ami a höemelkedesert felellös. Egyszer a ciklusban. Ha valakinek többször van höemelkedese, az masert van.
Remelem meg lehetett erteni, sajnos a magyarnyelv kicsit idegen lett nekem, es biztos tele van hibaval amit irok. Bocs.

mamacica!!
Te is varsz? Milyen az idö Szolnok citybe? Anyam mondta, hogy nagyon szep? Van mar karameles fagyi a Tiszaparton? Imadtam annak idejen, mostmar 20 eve.

Laura!!
En nem ertem miert nem latott semmit a doki. Nem vett le vert? A kekesszinü valamid a mehnyakszaj. Egyertelmüen a terhesseg jele.

Mariann, email elment.

Puszi mindenkinek, Anna
Anna

Gabi, PK,

PKnak teljesen igaza van. Nekem is volt vetelesem. Az ember akkor lesz terhes, ha a lelke es testje ugy akarja, es nem akkor amikor a doki.
Az emberi szervezet sokkal komplexebb, mint gondolnank.

Gabi, lehet hogy kimaradtam, de mire irta ezt neked a PK.

Puszi, Anna
Anna

Sziasztok régiek és újak!
Hát nem semmi, mire végigolvastam a mai hozzászólásokat, már egy csomóan bejelentik, hogy mennek haza. Hiába, igy jár, aki nap közben nem olvas benneteket.

Gabi! Teljes mértékben meg tudom érteni, ami veled történt. Sajnos velem is ez történt 10 hetes terhesként tavaly szept.-ben.KépKép
Nekem is 3 hónapot javasoltak. De hallottam olyan esetről is, hogy 6 hónapig kellett vigyázni. Valószinuleg erre azért van szükség, mert kell idő, hogy a méhed visszahúzódjon, a szervezeted regenerálódjon.
Persze van olyan eset is (Larával is ez volt csajok, nem?), amikor egyáltalán nem kell várni, egyből jöhet a baba. Tehát szerintem ha az orvosod 3 hónapot javasolt, akkor tartsd be! Addig lelkileg is fel tudod dolgozni a történteket.Kép
Mi most próbáltuk a babagyártást azóta először! Hidd el nagyon gyorsan eltelik az idő, és itt mindig lesznek, akik segitenek, tartják bennünk a lelket. (Jó, hogy pont én dumálok, én is csak 2. napja irogatok ide.Kép De azóta csodálatosan érzem magam,)

Évike! Csak nem te leszel a következő? Mikor fogsz tesztelni?

Friss babavárók! Hogy fáj a hasatok? Tompán vagy görcsösen? A terhesség kimutatása után is számit a hőmérséklet? Akkor is méritek?

Puszi Zsó-fi
Zsó-fi

Szia Zsófi,

Itt Gabi. És most kezditek? Izgulsz?Milyen élményeid voltak a 10 hét alatt, feldolgoztad már? Elkezdtél vérezni, vagy volt más is? Írj és drukkolok és Veled vagyok.
Gabi
gabi

Szia Gabi!
Nem tudom, meddig maradsz itt a neten, de most nem tudok irni, csak kb másfél óra múlva. Remélem, addig még itt leszelKépKép
Addig is ott van a rövid sztorim talán a tegnapi vagy a tegnapelőtti hozzászólásoknál. Bocsi, de most rohanok!
Puszillak:Zsó-fi
Zsó-fi

Szonja, köszi az infot.Kép
Anna, Petra! Igazatok va. köszönöm.
Gabi
gabi

Zsófi!

Most már megyek haza a munkahelyemrol. Holnap ismét itt leszek, szerintem este 6 körül. Megkeresem a sztorid, de addig is írj.
Szia.Gabi
gabi

Sziasztok lányok!
Kedves Laura,Beja,Kinga és Niki!
Nagyon gratulálok és nagyon szép kilenc hónapot kívánok nektek!
Remélem nemsokára én is elmondhatom magamról azt amit ti,és remélem a többiek is!
Anna!
Ma vagyok a 23.napban a höm a következőképpen alakult
18. nap-36,9
19.nap-37,1
20.nap-36,9
21.nap-36,9
22.nap-37,1
23.nap-36,9
nem merek reménykedni,majd meglátjuk , hogy alajul.
Jázmin!
A te hömérsékleted jóval jobb mint az enyém,nagyon remélem ,hogy nemsokára te is elmondhatod magadról,hogy van pocaklakod!
Lányok ti mióta próbálkoztok?
Na most befejezem ,de remélem holnap újra böngézhetek a levelek között.
Vigyázon magára mindenki!
Puszika!
Boglárka
Boglárka

Laura!
Nagyon gondolkodom a dokihoz menésen.Ezen a héten du. rendel a dokim,én du. dolgozom,ugyhogy csak a köv. héten tudok menni.Addig csináljak még1 tesztet?Remélem,igazad lesz és bazinagy 2csikom leszKép
Mariann!
igen,ugyhogy földik vagyunkKép
Szonja!
A "szolitásodra":ugy legyen!!!!!!!!!!Kép
Gabi!
Többen vagyunk,akik átmentünk ugyanezen.Biztos,hogy soha nem felejtjük el,de tul kell lépni rajta a köv. babuci érdekében. Engem azzal vigasztalt anno a dokim,hogy ha minden rendben lett volna és a maradni akart volna, akkor marad.De ha menni akar,nem szabad visszatartani.Inkább pár hetesen menjen,mint 6-8 honaposan.Remélem,megvigasztaltalak kicsit.Fel a fejjel!Kép
Nekem azt mondta a doki,hogy többek között a fertözés miatt is min.3 ho kihagyás kell.gondolj bele,tulajdonképp egy nagy seb van a méhedben! Meg a nyálkahártyának is ujra kell képzödnie. Nekünk szexelni sem lehetett!
Puszi
Nadin
Nadin

Sziasztok lányok!
Szerintem ti egy fantasztikus kis csapat vagytok.Kép Néhány napja figyelem már csendben a beszélgetéseteke, és bár nem az én dolgom megítélni de nagy kár lenne, ha széthullana egy összeszokott társaság aki annyit szorított egymásért.Kép
Magamról annyit,hogy 27 éves vagyok egy 8 és egy 4 éves fiucska édesanyja aki nagyon szeretne egy kicsi lányt / vagy fiút / még a családba.
Ezen dolgozunk éppen és sok-sok erőt merítek tőletek!
Számomra furcsa ez a számolgatás mert eddig terheslettem és szültem, de most nagyin szeretnék még egyet, és méricskélek meg számolgatok ahogyan ti is, bár az én ciklusom iszonyúan rendszertelen.
Szerintetek normális ez a harmadiknál?
Este is szoktatok lenni mert én csak ilyenkor érek rá, és vagyok itthon gép közelben?
Nagyon örülök , hogy rátok találtam, mert már kezdtem azt hinni, hogy egy megszállott baba váró lettem.
Van köztetek, olyan aki már a harmadik vagy.....
babájára vár?
Üdvi!
Dzsili
Dzsili

Sziasztok!
Ma nagyon megnéztem a zebrákat az állatkertben, ehhez képest az én csíkjaim...gyengécskék, de vannak...bevallom öszintén volt még egy tesztem itthon, más mint az elözö és ma este megcsináltam.Kép

Biztos ami biztos, meg amúgy sem tudtam volna hova tenni...ezen is van, már jóval intenzívebben-a 2. csík..és olyan jó volt megint örülni.KépKépKép
Tudom kicsit dilisnek tünök, de ne csodálkozzatok---MÁSállapotban vagyok!

Ami a listákat illeti :szerintem innen induljon a frisscsíkos topic, az jelzi, hogy hova tartozunk,innen minden érdeklödö benézhet anélkül, hogy zavarná a mások öröme, aztán lassan átkopunk a másik topicba..
Az újaknak szeretetteljes üdvözlet, csuda jó helyre csöppentetek, majd meglátjátok..

Mégegyszer köszönöm a kedves gratulációkat, sok szeretet sugárzik a soraitok közül..jólesö érzés.

Jázmin, Orsi---mikor teszteltek?

Beja-egy nagyon szépet küldtem Neked, nem kaptad meg?Gondolod elsiklok észrevétlenül a nagy örömöd felett?
Ejnye-ejnye!

Szép álmokat, holnap is nap lesz..
Kinga
kinga

Valószínűleg, már csak reggel kapjátok meg a jókívánságaimat, de elfelejtettem az újdonsült anyukáknak sok-sok KépKépKépKép küldeni!
Nagyon szorítottam mindenkinek!
Látom kevés éjszakai bagoly akad a mezőnyben!
Kinga jól tudom neked ő már a negyedik pindurkád?
Üdvi!
Dzsili
Dzsili

Beja! Gratulálok Nektek, éreztem, hogy így lesz. Te mennyi ideig szedtél Clostit?

Gabi! Én úgy tudom, hogy ha nem spontán vetélés volt, akkor ajánlják a 3 hónapot, hogy a méh nyálkahártyája tudjon regenerálódni, hogy egy újabb terhességet be tudjon fogadni, és kihordani. A bánatod enyhíteni sajnos nem tudom, Neked kell feldolgozni, de a "jó" a rosszban, hogy képes vagy teherbe esni, és nem kell azért aggódnod, hogy lehet-e egyáltalán. A 3 hó hamar eltelik, foleg, ha minket olvasol!

A terhességi vitaminról: ha a normál étrenddel nem tudod biztosítani a szükséges vitamin és ásványi-anyag készletet, akkor javasolják a tervezett terhesség elott már 3 hónappal. (Akkor már jó ideje szedhetném...) A különbözo fajták közül én a magyar multivitamin terheseknek-et választottam, ugyanazt tudja, mint a külföldiek, és feleannyiba kerül.

Szerintem a vegyes listának az az elonye, hogy látjuk, hogy kinek hány hó után sikerült, ez sokszor bíztató és reménykelto.
A várakozók sem selejtesek, nem is szabad ezt gondolnunk, biztos hallottatok az önmagát beteljesíto jóslatról. Úgyhogy pozitív hozzáállást kérek!
Persze, én ma könnyen vagyok reménykedo, ma kezdtem el Clostit szedni, remélem nem várok túl sokat tole...

Mónika
Mónika

Szonja,
köszi a tájékoztatásért rólam. Kép
Szervezed az embereket, hogy szurkoljanak? Kép
:-*

Beja, Éva, Dorka köszi a szorítást. Kép Bár értem igazán csak jövö héten kell izgulni, mert szokott késni. Ha a 35-36-ik napon még sehol semmi és magas a höm, akkor talán tesztelek. De nem reménykedek túlságosan.

Éva,
csak 8 után értem haza, ezért nem válaszoltam délután. Én a palástfü teát a ciklus második felében iszom, 3-4 alkalommal 2-3 nap kihagyással. Semmit sem szabad szerintem túlzásba vinni.

Boglárka,
szerintem a te höd azért jobban alakul! KépDe ebből ne hirdessünk versenyt, csak legyen meg mindkettönknek az eredménye. Kép
A listában az elsö adat arra vonatkozik, hogy ki hány ciklus óta próbálkozik, abban meg tudod nézni. Az enyém túl nagy szám. Kép

Anna, én abszolút nem vagyok elkeseredve! Kép Csak a véleményemet írtam le. Engem nemhogy nem zavarnak a sikerek, hanem örülök nekik!! Kép, de ezt egy párszor ma már leírtam. Kifejezetten szurkolok mindenkinek, hogy sikerüljön, egyes egyedül a listás kiemelés nem tetszett, de ez már agyonrágott téma. És nem hiszem, hogy nyavajogtam, csak elmondtam a véleményemet. Bár akár nyavajoghatnék is már 2 év után, ami nem igazán "rögtön". De nem teszem! Kép

Évike,
nekem szombat-vasárnap (meg utána 8 hónapig) nem kellene megjönnie, de kivárok még egy hetet a biztonság kedvéért. De én is szeretném, ha bejönne a rossz hatás elmúlása dolog. Kép Eddig nagyon sikeres széria volt!Kép
Jázmin

Kinga,
köszi, hogy "számon tartasz" KépKép! Én csak jövö hétvégén tesztelek, ha addig nem történik semmi. De ne várj túl sokat a tesztemtöl. Kép

Most már lefekszem, jó éjt. Kép
Jázmin

Sziasztok!
Eltartott egy darabig amig vegigolvastam a listat! Kép

Beja!
Gratulalok! Nagyon, nagyon orulok a jo hirnek! Meg emlekszem, hogy par napja "osszefutottunk" a chat-en es kerdeztem, hogy megjott-e. Emlekszel?
Nagyon orulok hogy sikerult! Azt kivanom Neked is mint a tobbieknek: egeszseges, konnyu terhesseget!

Jazmin!
Nagyon tetszik a hogorbed es engem szemely szerint bizakodassal tolt el, es nagyon drukkolok, hogy atkerulhess a masik listaba! Kép
Irtam emilt is! Kép

Gabi!
Nagyon sajnalom ami Veled tortent. Nekem tavaly ment el a babam 8 hetesen. Teljesen aterzem mit erzel most, nagyon nehez. Nekem is azt tanacsoltak, hogy 3 honapot varjunk (volt egy doki aki ugy fogalmazott, min. 3 honap) es mi ezt be is tartottuk. Szerintem szukseg van erre a varakozasi idore. En is hallottam, hogy nagyobb az eselye a teherbeesesnek veteles utan, 2 olyan ismerosom is van aki teherbe is esett (kihagyas nelkul) - az egyiknek elment a masodik (azota 2 egeszseges babocaja van neki is!), a masiknak megmaradt. En nem kockaztattam, es mi is 3 honap kihagyas utan most probalkozunk eloszor...
Azt tudom tanacsolni amit nekem is tanacsoltak, hogy mindenkepp pozitivan kell elore nezni akarmilyen nehez es valoban nagyon kicsi az eselye annak, hogy ez ismet megtortenik!

Orsi!
NEKEM NAAAAAAGGYYYOOOOON GYANUS VAGY! Az az igazsag, hogy talan emlekszel arra, hogy mikor elso korben szoltam hozza a csevegesekhez irtam, hogy az erzekenyseged nekem szemet szurt, mert rovid terhessegem idejen en is elpityeregtem magam meg a reklamokon is! Amiota nem vagyok terhes ez megszunt.
Nagyon drukkolok Neked de azt tanacsolnam, hogy varj a teszttel vasarnapig - bar aterzem mennyire szeretned latni a csikozodast, de minel tovabb varsz annal inkabb kimutatja (tobbnyire... lsd Beja) es azt hiszem ez az idoszak is mar olyan jo, amikor lehet remenykedni, nem???

Nadin!
Nagyon drukkolok Neked, hogy csikos legyel es BIZTOS vagyok benne, hogy minden rendben lesz!

A babavarok maradasahoz en azt szolnam hozza, hogy en nagyon szeretnem ha maradnanak, valahogy nekem hianyerzetem lenne ha kilepnenek az eletunkbol! Valoban jo olvasni jo tanacsaikat (Petranak meg mindig kulon koszonet!) es szerintem egy kis biztatas az "utokorra" nezve, hogy "Lam! Sikerul!"

Meg ilyen hosszan sem irtam, de most osszejott! Mire elolvaslak Titeket, mar szinte minden temara van reakcio, igy nem akarom ismetelni az elottem szolokat... Most mar lekopok! Sziasztok! Meg egyszer gratulal a babvaroknak es nagy drukk a golyavaroknak! (nagyon tetszik a megnevezes! Kép
Picur
Picur

Gabi!
Van egy topic az Anyasagrol topic alatt:"terhesseg magazatelhalas utan" szerintem olvasd el a hozzaszolasokat, nagyon aranyosak ott is a lanyok es jo olvasni arrol, hogy igenis lehet bizni!
Minden jot! Picur
Picur

Sziasztok!
Gabi!
Bölcsebbet, okosabbat én sem tudok irni Picurnál. 100%-ig egyetértek vele, kár kockáztatni hamarabb.
Nyilván már következő hónapban nagyon szeretnéd a babát, de szerintem is várjál. Mint olvasom, mi Picurral kivártuk a 3 hónapotKép És egyáltalán nem tűnik igy utólag hosszú időnek. Még fiatal vagy, mi az a 3 hónap egy embarélethez képestKépKép

Picur! Tök jó olvasni, hogy mi teljesen azonos cipőben járunk. Nekünk is ez volt az első próbahónap, olyan szuper lenne, ha összejött volna a kis manókaKép
Én azért egy kicsit még félve nézek a jövő felé, még nem mondtam nektek, de sajna nálunk RH-összeférhetetlenség van a párommal, viszont az első terhességnél egyáltalán nem termeltem a 10 hét alatt ellenanyagot.
Úgy hallottam, hogy ez nem mindig termelődik, akár az egész terhesség alatt is lehetséges, hogy nem jelenik meg.
Mit tudtok erről? Aki okos ebben a témában, IRJON!!!!!

Picur? Te most hányadik napnál tartasz? De jó lenne, ha te is zebrás lennél! Nagyon megérdemledKépKép

Gyönyörű tavaszi napot kivánok! Puszi: Zsó-fi
Zsó-fi

Gabi !
Ez most másnak szerintem OFF lesz, bocsi érte!

Eszembe jutott még valami! Akkor ismertem fel először, hogy túl vagyok rajta, feldolgoztam, amikor újra volt orgazmusom. (Bocs az őszinteségért)Kb. 1-1,5 hónapig tartott. Remélem neked nem lesz ilyen élményed, mert sajnos nálunk a párom már kezdte úgy érezni, hogy vele van a gond. És bennem is csak a végén tudatosult, hogy én nem vagyok a régi.

Gabi! Neked mondott valamit az orvos arról, hogy szexelhettek-e most a "műtét" után?
Azért kérdem, mert Picur irta, hogy nekik 3 hónapig???????? nem lehetett. Nekem ezt senki nem mondta, mi 2 héttel utána már "táncoltunk".

Legalább már ez legyen, ha baba nemKép Nincs igazam?

Puszillak: Zsó-fi
Zsó-fi

Jó reggel mindenkinek!

Zebrás Lányok!

Mikor kezdtétek elõször érezni, hogy érzékenyek
vagytok a szagokra?

Sziasztok

Éva
Éva

Jó reggelt mindenkinek!

Visszafogtam magam, és nem teszteltem reggel. Söt el is tettem a tesztet hátrébb, hogy ne lássam fogmosás közben, így talán könnyebb ellenállni a kísértésenk Kép. Ha nem megyünk a hétvégén a vidámparkba, akkor még nem tesztelek vasárnap sem (ha kibírom).

Jázmin!
Ma reggel megmértem a höm: 37,05. Remélem marad itt a jövö héten is!

Éva!
Én is szájban szoktam mérni, minimum 10 percet. Ha sietnem kell, akkor meg szoktam nézni 5 perc után is, ha elég magas, akkor nem mérem tovább Kép.

Dorka!
Köszönöm, hogy szorítasz! Szerintem azért nem sikerült átszinezned a sorokat, mert csak {} zárójelek a jók (nálam altGr+b illetve altGr+N kombinációval jön be)!

Beja!
Nagyon remélem, hogy nekem is bejön a szorítás! A tünetek még megvannakKép, szóval reménykedem.

Szonja!
Nagyon szívesen frissitek ám! Csak nyugodtan javíts ha kell!

Viráganya!
Ezer bocsánat, hogy lemaradtál, de a Te adataid nem voltak meg. Igazság szerint gondoltam rá, hogy legalább a neveteket felírom (Lara adatai sincsenek meg), de most meg is teszem!
Mégegyszer bocsika!

Kinga!
Tökéletesen meg tudlak érteni, ha egyszer valaha én is kétcsíkos leszek veszek vagy 5 tesztetKép!

Picur!
Igyekszem visszafogni magam, de tényleg jó érzés reménykedni. Ilyen erös tüneteim még nem voltak, de még mindig félek, kicsit, hogy ez csak a mensi elöjele Kép.

Gyólyavárók
Rony: 3 c 37 cn 22 ou Vidék 29 év
Szonja: 55 c 2 cn Budapest 27 év
Jutka: 36 c 30 cn Videk 29 év
Évike: 3 c 30 cn Budapest 29 év
Mariann:3 c 27 cn Miskolc 30 év
Orsi: 8 c 26 cn 12 ou Komlo 26 év
Jázmin: 24 c 26 cn Pécs 22 év
Kriszti: 8 c 25 cn 10 ou Galagamacsa 29 év
Erika: 12 c 25 cn Románia 27 év
Boglárka: 3 c 24 cn Györ 24 év
Eva: 19 c 23 cn Nyíregyháza 26 év
Zsófi: 1 c 21 cn 7 ou Lappeenranta-Finnország 25 év
Lotti: 3 c 21 cn 31 év
Anna: 5 c 7 cn Hamburg 36 év
Monika: 7 c / 9 hó 6 cn Budapest III. 27 év

Babavárók
Niki: 10 c 30 cn 16 ou Bp(Érd) 27 év 5 hét
Beja: 8 c 39 cn 21 ou Budapest 25 év 6 hét
Laura: 6 c 47 cn 28 ou Budapest 29 év 5 hét
Kinga: 1 c 31 cn 17 ou Maglód 33 év 5 hét
Viráganya 4c 6 hét
Lara

Mindenkinek szép napot! Mindjárt hétvégeKép!
Orsi
Orsi

Sziasztok szép jó reggelt minden zebrás és egycsíkos lánynakKép

Jázmin, Orsi,
Nálatok mi újság? Nekem még mindig nem jött meg a hőm meg 36,95 volt reggel. Meg talán mintha kicsit a mellem is fájt volna reggel ,de szerintem csak beképzeltem...

DE azért nagyon izgulok.
Pussz mindenkinek,
Évike
Évike

Jó reggelt,lányok!

Holnap reggel tesztelek,ha törik,ha szakad.A ho 37,0.A mai a 27.nap,de az elozo ketto ciklusban 25.napra jött meg,úgy hogy már ez is eredmény.Ha holnapig nem jön akkor:Teeeszt!(a negyedik).

Mariann
Mariann

Picur!
Köszi a szoritást,azt hiszem,rámférKép
Zso-fi!
Gondolom,az rh-összeférhetetlenségen azt érted, hogy egyikötök rh+,a másik rh-.A "bibliámbol":
A rh-öszef. biologiai alapja,hogy a szervezet a számára idegen fehérjékkel szemben ellenanyagot képez.Ha az rh- személy rh+ vért kap (pl. vérátömlesztés) szervezetében ellenanyag termelödik,melynek szerepe a testidegen vértestek elpusztitása.Szülésnél v. vetélésnél ha az rh- anya rh+ magzatot hordozott, annak véréböl kicsiny mennyiség az anya szervezetébe kerül. Ebböl adodik,hogy az elsö terhesség esetén nincs rh-probléma...
Ha azonban szülés v. vetélés után röviddel ellenanyagot adunk, az bevonja a +vérsejtek felszinét,igy nem inditják meg az ellenanyag-képzödést.A gyogyszer neve Anti-D.
Atöbbit a saját szavaimmal,mert hosszu:
a megelözö beavatkozás nélkül egy ujabb terhességnek magzati vérszegénység, sulyosabb esetben elhalás lehet a vége.Az mmunállapot a vérben is látszik, ugyhogy vérvétellel ellenörizni lehet az ellenanyag-szintet.
Remélem közérthetö volt.
Puszko
Nadin
Nadin

Orsi,Mariann!!!!!!!!!!!
NAGYONNAGYON SZURKOLOK NEKTEK Kép Kép
Nadin
Nadin

Sziasztok lányok, szép jó reggelt mindenkinek!

Viráganya, Boglárka! Köszönöm a gratulációt! Kép

Mónika! Köszönöm Neked is! Kép A Closty-val kapcsolatban annyit tudok neked mondani, hogy az elõzõ két ciklusban szedtem, a 3. naptól a 7. napig, napi két szemet, reggel és este. Mellékhatásait nem nagyon éreztem, talán egyszer-kétszer szédültem, és enyhe fejfájás kísérte, de semmi komolyabb. A dokim UH-n nem kísérte figyelemmel az ovulációt (ezt sajna utólag tudtam meg, hogy elvileg kellett volna néznie...).

Zsó-fi, szija! Nekem már múlt hét szerda óta fáj a hasam, minden nap, általában délután és este, úgy, mintha megjönne. Nem erõs fájdalom, inkább tompább. Néha jobb oldalon, néha bal oldalon, néha meg az egész alhasam fájdogál. A hõmet még mindig mérem, bár ma kicsit megijedtem, mert csak 36.7 volt... de az utóbbi egy hétben háromszor is volt már 36.7, remélem, csak átmeneti hõleesés ez is, mint az elõzõek...

Nadin! Én a helyedben csinálnék még egy tesztet a jövõ heti dokilátogatás elõtt! Magam is ezt fogom tenni, én is jövõ héten megyek dokihoz, és a hétvégén valamelyik reggel fogok még egy tesztet csinálni.

Dzsili! Szija! Kép Üdvözöllek a topicban! Kép

Kinga drága, szija! Ma reggel néztem meg a boxomat, megkaptam, amit küldtél, olyan megható voltKépKépKép Csak még - én lusta - nem válaszoltam, de ami késik... Kép

Picur szija! Kép Köszönöm a gratulációt!

Éva, szija! Én nem vagyok még érzékeny a szagokra... ill. nem érzékenyebb, mint máskor... szerintem eléggé érzékeny orrom van...

Legyetek jók, mindenkinek egy-egy nagy cuppppppppppppp! Kép
Beja
Beja

Beja!
Értettem, tesztelek.Te melyik fajtát ajánlod?
Amugy a hönek le szabad esni koraterhességben? Nem jelent semmi komolyat? Már többen irtátok,hogy ingadozik.Nem akarom elrontani az örömöt,csak kérdezem.Kép
Olyan jo nektek!!!!!!!!! Remélem a köv. teszten már nekem is szép kövér dupla csikom leszKép
Nadin
Nadin

Mariann, szija! Kép Õrülten szorítokKép

Niki, Laura, Kinga! Figyu lányok... ti méritek még a hõtöket? Hogyan alakul? Írnátok egy-két számadatot? Köszi elõre is.

cupp mindenki!
Beja
Beja

Nadin... Nem is tudom, melyiket ajánljam... Eddigi "pályafutásom" alatt az utóbbi hónapokban már sokfélét használtam, de a tegnapi tesztelést a Gravi HCG-vel csináltam meg.

Cupp, Beja
Beja

Sziasztok, csak "beugrottam"!
Zsofi! Azt hiszem felreertettel! Nem "szexelni" nem lehetett 3 honapig, hanem babat vallalni! Engem nem tiltottak a szextol - csak azt mondtak, hogy adjak idot a szervezetemnek ujabb babavallalas elott....
Bocs, ha felreertheto voltam!

Majd meg jelentkezem, most megyek aludni! Kép
Sziasztok! Picur
Picur

Beja,
köszi.Ez valami extra,vagy lehet bárhol kapni?
Hány pénzbe kerül? Én utoljára MediLabot vettem, az 25IU érzékenységü,de az is csak nagyon halvány 2. csikot produkált.Azért vagyok ilyen bizonytalan.Ha már ez sem mutatja ki rendesen... A te teszted érzékenyebb?
Lehet,hogy nincs is senki a pocakomban??????? Kép

Nadin
Nadin

Zsófi!
Nálunk is van rh összeférhetetlenség, söt még fövércsoport öszeférhetetlenség is (én 0-, a párom AB+). Csak azt tudom, hogy a terhesség során folyamatosan ellenörzik, hogy termel-e az anya szervezete ellenanyagot. Általában (ahogy Nadin is írta) az elsö terhességnél nincs probléma, és terhesség után adnak anti D injekciót, hogy a következöknél se legyen.

Évike!
HÁL ISTENNEK mensi még sehol. Ma már kevésbé fáj a hasam. Pont olyan mint amikor megvan, csak semmi pirosság nincs Kép. Remélem ez most már így marad, jó pár hónapig! Úgy szeretném hinni, hogy húsvétra bejelenthetem a páromnak a nagy hírt?

Mariann!
Akkor holnap teszt? Nagyon szorítok, hogy te legyél a pénteki elsö kismama Kép!

Orsi
Orsi

Nadin,Beja köszi,kösziKép

Nadin,ki a dokid?A Ministick nevu teszt 20 IU érzékenységu.Az Aranyszarvasban vettem.

Mariann
Mariann

Orsi,én is nagyon szorítok neked!!!

Mariann
Mariann

Picur!
Ne haragudj! Osszekevertelek Nadinnal.Kép
Nadin, akkor hozzad intezem a kerdest! Komoly, hogy 3 honapig nem szexelhettetek? Vagy csak egy idore volt eltiltas?

Bocs, eltunt a kijelzorol a magyar ekezet, a pontokat meg a vesszoket kepzeljetek hozzaKép

Millio puszi: Zso-fi
Zso-fi

Drága Orsi! Kép
Köszönöm, hogy az én ügyetlenségemmel is volt idod fogalalkozni, így újra megpróbálom...tehát:

<BLINK>Gratulálok minden új kismamának! Kinga, Niki, Laura, Beja!!! De jó!</BLINK>

Orsi, Jázmin nagyon szorítok!

Olyan jó veletek beszélgetni, szurkolni. Majd ugye nekem is szurkoltok augusztus környékén? Kép És ugye mindannyian eljöttök július végén a babanetes találkozóra Kép Kép Kép
Pusszancs Dorka
Dorka

Nadin! A Gravi HCG is 20 IU érzékenységû, szerintem bárhol lehet kapni, én már több helyen láttam, kék dobozos, 920,- Ft (asszem).
Nadin, de igenis van valaki a pocakodban!! Én érzem! KépKép Meg ne "halljak" még egyszer ilyet! Kép
cupp, Beja
Beja

Dorka, szija! Kép KöszönömKép
Beja
Beja

Orsi es Nadin!
Koszi a reszletes infot az RH-osszeferhetetlensegrol. En RH- vagyok. Azert izgulok 1000-rel, mert amikor a vetelesem volt, meg a mutoajtoban is mondtam a dokimnak, hogy ugye tudja, en RH- vagyok, mondta, igen, itt az ellenanyag, allitolag megkaptam.
A sokk akkor ert, mikor 2 nap mulva mentem vissza a zarojelentesert es kontrollra, es a papiromon RH+ volt. Mikor szoltam, a dokim karomkodott egy nagyot, akkor azt hittem, vert kaptam es rosszat.
Mint utolag kiderult ez a karomkodas a beosztottjanak szolt, hogy hogy cseszhette el a betegfelvetelt. Ugyhogy jo, hogy szoltam a betegagyonKépRemelemKép
Viszont egy ideje elkezdtem aggodni, mi van ha csak azert mondta a doki, hogy megkaptam a szurit, hogy elharitsa a feleloseget magarol.
Szerintem megmondta volna, nem? Azota talalkoztam vele, voltam szuresen, de nincs semmi gond. Igaz ellenanyag-szintet azota nem neztek! Csajok, nagyon felek!!!!!!!Kép
Az az egy biztat, hogy addig nem termeltem anyagot!

Bocs, hogy mindig hosszan irok, de a paromon kivul veletek tudok csak errol beszelni, es ti biztos megvigasztaltok, ugye?

Nadin! Nagyon szurkolok!
Beja! Csak jora es szepra gondolj! Ne aggodj a hod miatt, ertetted!!!KépKép

Puszi: egy aggodo Zso-fi
Zso-fi

Zso-fi!

Elmegyek a zárojelentésemért és idézek!
Na:
"Javaslat:
Kimélet,pihenés,roborálás,3 honap házasélet tilalom (...)Fél-egy évig ujabb terhesség nem ajánlott."!!!
Látod?!
Igaz, ez a második katasztrofa után volt az elsö után "csak" 1 hoig voltunk ágytol eltiltva.
Pusz

Mariann!
Jártam egy id&#337;ben dr. Berköhöz (ö fejezte be a 2. terhességemet),jo orvos de meddöségi kérdésekben(mi már itt tartunk Kép )nem annyira jártas,nem specialista. Most dr. Dobos Györgyhöz járok, ö a Semmelweisben van(Berkö a Szentpéteri-kapuban),meddöségi szakrendelést tart,tehát nekem ö kell.Nekem nagyon szimpi.Én a jövö héten hozzá akarok visszamenni és ha minden jol megy,nála is szeretnék szülni.Nagyon lelkiismeretesnek tünik.
Te kihez jársz?
Nadin

Beja!!!!!!!
UGYE VAN POCAKLAKOM?????Annyira szeretném!! Olyan jo lenne,ha igaz lenne a megérzésed! De az elözöek miatt mindig bennem van a félsz,hogy elveszitem Kép (mindjárt bögök)...

De ha a 25IU-s nem(nagyon) mutatta ki,gondoljátok a 20IU-s jo lesz?Melyik vajon a legérzékenyebb teszt?

Zso-fi!
Köszi! Már annyian szurkoltok nekem,hogy ez elég kell hogy legyen egy pocakmanohoz! Kép
Szerintem mindenképpen meg kellene nézetni az ell.anyag-szintedet.Az a biztos,nem? Lehet, ha nem félnél babuci is hamarabb lenne Kép

Puszi nektek
Nadin
Nadin

Sziasztok!

Még tegnap valaki kérdezte, hogy a "folsav az a vas"
Nos, nehogy elsiklódjunk felette: NEM! A vas az vas, a folsav meg folsav. Nem akarok hazudni én azt nem tudom, hogy a folsav az a B valahányas vitamin? Vagy valami másért kötõdik bennem.
Folsavat szerintem érdemes szedni, elõtt is. Túladagolás jellegû gondtól nem kell reálisan tartani, mellékhatás stb. nem túl jellemzõ, szóval hátránya nem nagyon van. Nyitott gerinccel pedig ma is születnek Mo.n gyerekek, meglepõen sok, szerintem ennyit megér.
Vas. A vér haemo... tartalma ha kicsi, akkor adják, ill.egyes orvosok rutinszerûen. Hátránya: keményebb széklet (amúgy fekete), nekem pl. keményen émelygést, hányinger tudott csinálni (éhgyomorra kellett bevenni, és bizony én végig hányós voltam, tán emiatt)
A multikban mindegyik van, de val. nem ugyanolyan dózisban, mint külön.

Más. Lányok Rutascorbin. Mit tudtok errõl? Azt tudom, hogy orrvérzõs gyereknek is ezt javallják. Ha jól emlékszem, a dokim (aki minden ilyesmit rutinból ad) az elsõ harmadban adta. A kettõt összevetve talán a korai vérzések (esetleges vetélét) elkerülésére???

MÉg más. E vitamin. Az elsõvel még ezt is kaptam. Apósom is kapott egyszer, nagyon élvezte a betegtájékoztatót. MÁr nem emlékszem pontosan, de tipikusan termékenységgel, szexuális aktivitással összefüggõ szövegek voltak a tájékoztatón.

A 3 hót én kivárnám a helyetekben. Sejtem, rémes lehet, de talán kevésbé, mint egy második veszteség. Tudom, nem ugyanaz, mint egy kihordott terhesség, de ha olyanról hallok, hogy alig 10-11 hó különbség van két baba között, akkor a második sokszor idõ elõtt született, vagy picike lett vagy ilyesmi. Egyszerûen idõt kellene adni a szervezetnek arra, hogy készen álljon. Sajnos nem feltétlen jelenti azt a teherbeesés ilyenkor, hogy készen állt. Nincsenek konkrét adataim, de mintha sok olyat hallottam volna, hogy a túl korán jött következõ terhesség nagyobb gonddal járt.

Ildi
Pethes Ildikó

Nadin drága... Kép nyugalomKép a halvány csík is csík, lásd Laura példáját! Kép Ha ez megnyugtat, nekem is halvány volt a 2. csíkom, DE EGYÉRTELMÛEN OTT VOLT, nem lehetett letagadni! KépEzért mondom, hogy vegyél egy másikat, és csináld meg, az utolsó tesztelésed óta gondolom eltelt már jópár nap. Ugyanezt fogom én is tenni! A 20 IU-s teszt érzékenyebb a 25 IU-snál.
cuppantás, Beja
Beja

Anna!

Köszi!
Még egy kérdésem lenne: szerinted mekkora idõkülönséggel érhet meg két petesejt, és mekkora idõkülönbséggel foganhatnak? És hogy fér ez össze azzal, hogy 7 hetes UH-n az egyik petezsák átmérõ másfélszerese a másiknak?
Köszi, és bocs, ha másoknak ez unalmas.
Ildi
Pethes Ildikó

Dorka!
Az csak természetes, hogy szurkolni fogunk neked is!
Én már rég óta egy papírral és tollal olvasom a topicot, és amihez tudok hozzászólni, segíteni, azt feljegyzem, mert mire elküldöm a hozzászólásomat jó sok új vanKép. Így mikor láttam, hogy kétszer sem sikerült amit szerettél volna, ezt is feljegyeztem. Örülök, hogy segíthettem!

Zsó-fi!
Ne aggódj az rh összeférhetetlneség miatt. Nem hiszem, hogy csak azért mondta a dokid, hogy lefedje magát, hiszen ezt fel kell, hogy vezesse a kartonodra. Nem hiszem (bár mint orvos, te ismered jobban),inkább csak remélem, hogy nem venné a lelkére, hogy hazudjon és emiatt neked késöbb bajod legyen.

Lányok!
Olyasmi érzésem van, mintha izomlázam lenne a mellemben. Elvileg nem csináltam semmit, amitöl lehetne. Ilyen érzés, amikor feszül az ember melle? Teljesen be vagyok zsongva. Mikor lesz már vasárnap? Nem hiszem, hogy tovább vissza tudnám fogni magam a teszteléstöl!

Orsi
Orsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?