Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Vica. Én már feladtam, mert ha egyszer leesik a hő....... És a derekam is leszakad. A mellem viszont egyáltalán nem feszül. Szóval ez így mind együtt nem a legjobb diagnózis.

Kép

Kép
kamilla306

SZiasztok!

Beu,
Az a baj, hogy túl lekiismeretes vagy! Ami önmagában nem baj, csak adott esetben bizonyos emberek között teljesen fölösleges! :roll: Megértem az aggodalmadat, de tényleg ne érdekeljen, csak Te magad és a baba! :) :)
Drukk a cukorkádnak, hogy rendeződjön, és nagyon jó nyaralást nektek! :D

Kamilla,
de aranyos vagy! :D
Sajnálom, hogy esett a hőd, de azért még talán... vagy ne is mondjam, mi? Jobban ismerjük már ennél a szervezetünket! :?
Ha a dolgok terv szerint haladnak, akkor a beültetés után kiveszek szabadságot, de a köv. hétben nem otthon leszek, hanem anyáméknál vigyázok a házra, és onnan tudok netezni!
Ja, Beu, itt rejtély megoldása! :lol:

Vica,
milyen csomag? Csak nem a rókák? :shock: :lol:

Búboskemence,
ha a kiskatonákkal semmi gond elérik ám a céljukat, tudnak ők fölfelé úszni! :lol: (Vagy lásd szórakozóhelyi wc-s kaland :roll: )

Rólam:
tegnap benyomtam az utolsó előtt szurimat! 8)
Párom illedelmesen végignézte, majd azt mondta, hogy szerinte ez tuti, hogy placebo, mert ilyen kis adagtól, hogy történhet bármi is :shock: Na ez nem volt túl tudományos, de szépen megmondtam, hogy placebótól egy nőnek nemigen érik meg 8-10 tüszője az átlag egy helyett...

Ja, kár volt tegnap hiányolni a kliont... :roll:
angel37

Reni,
kollégádat sajnálom :(
angel37

Sziasztok!

Zsuzska!

A barátnődnek is kürete volt? Szegény. :(
Az orvos azt mondta, hogy 3 hónapig védekeznünk kell. Ez lejár október 15.-én. Utána már próbálkozhatunk újra.

Kép
lara26

Angel!

Nem rókák. :) Kismama újságok.
A rókát majd én küldöm Neked 2 hét múlva. Jó lesz? :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Beu, sztem csak a pocaklakóddal törődj és semmi mással, az a legfontosabb.

Kamilla, akkor feladtad erre a hónapra? Nálam még semmi, se csepp, se mellfeszülés, teljesen jól érzem magam, néha mintha fájna, de nem úgy mint máskor. De én úgy érzem meg fog jönni, mindezek ellenére...De nem adom fel, a következő ovulációm pont nyaralásunk alatt lesz, egy kis görög szigeten, hát nem szép :D ?

Reni,engem is letörnek nagyon a halálesetek, és ha még fiatal is, akkor totál kiakadok pár napra...

ÓÓÓÓ,mit nem adnék egy dupla csíkosért :roll: .
Vendég

Remélem Zsani nektek nagyobb szerencsét fog majd hozni a görög szigetecske, mint nekünk. De a legjobb az lenne, ha most nem jönne meg.

Vica! Angelnek küld a Rókát, nekem meg majd tovább az újságokat, jó?

Kép

Kép
kamilla306

Lara!

akkor volt neki küretje mint neked, csak neked azt hiszem hétfőn neki meg pénteken...
én azért betartanám az orvos utasítását....de ők tudják...

zsuzska80
Szombathely

Vica,
aha! :)
Hát, a Betti-féle rókacsomagom eltűnt vhol, vagy más kapta, de a tied is nagyon megfelel! :lol: Csak majd ajánlottan légyszi! :lol:

Kamilla,
rendes vagy! :D
Majd megosztozunk, okés? :wink:

Lehetünk még egyszerre májusi babások! :oops: :D
angel37

NEM VOLT MÁR FIATAL 64 ÉVES VOLT,DEHÁT ÉLHETETT VOLNA MÉG.EZ A RÁK........:(
breni

Angel!
Akkor neked majd ajánlva és extra biztosítva megya róka csomag, Kamillának meg az újságok. Mikor postázzam? (Hülye kérdés? :D )
:lol:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Reni!

Igen, élhetett volna...nekem 3 nagyszülőmet vitt el rák. :cry:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla!Van változás?Drukkolok azért,hátha nem jön meg.
Angel!Nagyon ügyi vagy ezzel a szurkálással.Hogy bírod magadnak?De az már jó hogy csak egy van már.:)
Lara!Nagyon erős vagy,hogy így bírod a védekezést.De hát ha a doki azt mondta,akkor sajnos nincs mást tenni.Küldök egy kis lelki erőt!!!!!!!!!!!!
breni

Köszi Breni az érdeklődést. Tudod ez most az a "budiba-rohangálós" "Csekkolós" nap, de eddig még semmi. Pedig bazira fáj már a hasam úgyhogy megjöhetne végre, mert addig nem merek gyógyszert bevenni amíg legalább egy csepp vért meg nem pillantok.

Vica. A címzést nehogy felcseréld a csomagokon!

Kép

Kép
kamilla306

Vica,
ha épp egy posta felé jársz! :D
A cuccot meg majd elosztjuk Kamillával! :lol:
Így az se gond, ha felcseréled a címzést! :wink:

Reni,
ó, nagyon jól bírom, szinte sajnálom, hogy az utolsó jön! :D
angel37

Sziasztok,

Bocs, azt elfelejtettm írni, hogy miért voltam vérvételen... :oops: Biztosítást kötöttem, amihez kellett menni dokihoz. Ezt összekötöttem a céges alkalmassági vizsgálattal (amit elevileg 1-2 évente kellene – én viszont 3 éve nem voltam :oops: ). Ezért volt a csapolás. :? :D

Vica,
Örülök, h segíthettem! 8)

Pussz:
kata1977
Hatvan

Angel!

Akkor már ma délután feladom, mert nekem úgyse kell már a Róka csapatom, a hazautam meg mindig a posta előtt vezet. :D

Kamilla!

Nem akarok gusztustalankodni, de én régebben a méhszájamat is megnéztem, hátha ott tart már a cucc.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Köszi Vica a tippet, de már leért a "cucc".
Brü-hü-hü. :((((((
Asszem megyek és kijavítom a tickerem. :(

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
basszus! :cry:

Figyelj, egyszerre lesz májusi babánk! :wink:

Vica,
jöhet a cucc! :lol:
angel37

Kamilla!

:cry: :cry: :cry: :cry: Sajnálom...

Ha összejön a májusi babátok, akkor még hidd el, irígy is leszek, mert az tényleg nagyon jó lehet!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla!Sajnálom!!!!!!!!!:(
breni

Na szóval, már csak Vica jelmondata lebeg a szemem előtt.

"Aki nem védekezik, az előbb vagy utóbb terhes lesz"

Angel. Végülis mire neked kiültetnek, meg beültetnek, addigra nekem már megint peteérésem lesz. Úgyhogy szülhetünk együtt. :)

Kép

Kép
kamilla306

Sajnálom Kamilla, nálam is valami hasonló a helyzet, még nem jött meg, de vettem tesztet és semmi :cry: . ...Pedig nagyon meg kellene ma jönnie, hogy ne boruljon fel a 28napos ciklusom. Azért is vettem tesztet, hogy hátha ezáltal a pszichém felszabaditja a szervezetem és beindul a mensi.

De jó a Vica jelmondata :D .
Vendég

Hi!

Kamilla! Sajnálom! :(

Breni!

Muszály kitartónak lennem és türelmesnek legalább 2 hónapig. Akkor szerintem nem lehet nagyon kifogása az orvosnak.
Egyik koléganőm kb.2 hónapja vágott belel a babaproject -be, de már annyira görcsösen veszi a dolgot amióta megtudta, hogy nekem mennyi idő alatt jött össze és mennyi bajom volt. Mondtam neki, hogy én csak 1 vagyok a százból a történetemmel.

Kép
lara26

Márpedig Vica tapasztalatból beszél! :wink: :D

Kamilla,
megdumáltuk! Az elkövetkező időszakban a sejtjeinknek alakítaniuk kell! Nálatok természetben, nálunk csészében!

További kellemes napot Mindenkinek! :)

Lassan húzok, otthon vár az utolsó szurkám!

Holnap UH után jövök!
angel37

Sziasztok!

Reni,
kollégádat sajnálom :cry: :cry: !!

Kamilla!
:(

Beuka!
Tegnap 23-körül beindult a menyus ,normálisan tehát ma vagyok az 1 cn-en!
Szülinapom. 02.15-én van ,láttom mindenkinek már beirtad :D !!

Betti!
Foto még nem jött:(!!

Angel!

drukkolok nagyon ++++!!
Ja és tényleg tegnap volt (én vagyok rá a példa ,nekem bejön h mindig akor jön meg)

Sziasztok!!

Bocsi aki kimaradt!!Most rohanom kell!!
Puszi.
Sziasztok!!
Vendég

Halihó!
Nem tudok visszaolvasni, de leírom mi volt ma az UH-n!
Háááát semmmi. :(
Az előző havihoz képest semmi változás :(
A dokibácsi megnéz még hétfőn.
Azt monda, hogy 3x1 closti a következő adag, aztán meddőségi központ. Na erre hazafelé a kocsiban jól kipityeregtem magam.

Szabin vagyok, kerítés és tetőcsinálás van, nem nagyon tudok netezni. Néha benézek majd, bár amennyit írtok, nem tudok mindent visszaolvasni :)

Puszi mindenkinek!
sonjus

Most látom, hogy mindenféle képekről lemaradtam!?
Kérek én is szépen! :)
sonjus

sonjus

Sziasztok!

Köszönöm lányok, hogy megnyugtattok a melohellyel kapcsolatban :) !!!

Kamilla! :)
Basszus, annyira sajnálom :( :cry: :cry:
Úgy bíztam pedig benne. Akkor drukk a májusi babához!

Breni! :)
5 és fél éve együtt vagytok! Nem semmi!!!

Vica! :)
NE tessék mán cipelni!!!!

ANgel! :)
Igazad van, túl lelkiismeretes vagyok, de az a legszürnyűbb, hogy tudom, hogy semmi értelme :?
NA pont jövő héten tudsz majd esténként is netezni! Esküszöm keresek majd egy Internet sarkot és benézek minden nap! de jó, akkor már biztos túl vagy az utolsó szurin!!!! Remélem nem lesz több (mármint nem lesz rá szükség :))
Holnap Uh, ugye? HA tudsz mindenképpen írd meg, hogy mi volt, nagyon nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyi, és mekkorák lesznek, NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!!!!!

Zsani! :)
Sajnálom a - tesztet :( de hátha még korai volt... HA meg nem, akkor nagyon ideális hely a pé.hez (a köv. ciklusban) :)

Editke! :)
Sajnálom! :( :( megint nem írtál magadról semmit!!!

Szonja! :)
Sajnálom :( de ez nem jelent semmit! Attól még megtermékenyülhet!!!

Lányok nagyon tetszett a róka megy postán dolog :) :) :)

Úgy látom közeleg hétvége, ilynekor vagytok ilyen lököttek :lol: :lol: :lol:

Bea

Kép
Kép
beuka

Vica!
Nagyon helyes kis babó Mákszem, aki már nem is annyira mákszem!!! De én se úgy látom, ahogy te írtad.A combi az már sz.tem a lábfeje. De mind1, a lényeg, hogy egészséges!

Beu!
Kár, hogy még be kell feküdnöd, de gondolom a babóért minden kibírsz gond nélkül,mégha kellemetlen is!
Na végre! Jó hogy így állsz a munkahelyedhez! Én sem maradnék tovább a helyedben! Most Botond a legfontosabb! Meg pesrze a t egészséged!

Miniliza!
Üdv köztünk!

Ancsa!
Én HSG után azonnal mehettem haza. Na jó, egy kicsi pihi volt, de max. fél óra. Utána nap táppénz.

Kamilla!
Én HSG-nél semmilyen bódító szurit nem kaptam! Sztem azt csak akkor adják, ha van méhtükrözés is.

Betti!
Irigykedem,hogy nincs időd Bendi mellett semmire! Cserélnék veled! :))))

Lara!
Lehet, hogy már írtam, nem emlékszem,hogy van egy ismerősöm, aki akkor lett kismama, mikor én Vikivel, de ugyanúgy járt sajnos, ahogy te, és ők nem védekeztek, miután megjött neki a köv ciklusban babás is lett. Rám 3 hóra szült.

Folyt köv.

moni

Kamilla! Zsanett!
:cry:
Vica jelmondata igaz!

Sonjus!
Ne légy elkeseredve! Nekem tavaly még úgy volt. hogfy lombik, és kizárólag ICSI, azóta meg volt már 2 inszemem. Igaz siekrtelen, de a kiskatonák megemberelték magukat! Sőt itt van Beuka a pocaklakóval! Nekik is úgy volt, hogy lombik!

Zsuzska!
Nem hivtal... Elmarad a talink???? :cry:

Magamról annyit, hogy ma megkaptam a 2. Gynevacot. Hő szerint pé. még nem volt, de akciózunk azért!

moni

Beuka!

Velem nem történik semmi különös, azért nem tudok mit irni magamrol!Reggel 5-kor kelek megyek dolgozni,12.30 ig utánna itthoni dolgok vannak ,jön az este és utánna kezdödik minden elöröl :lol: !
Jaa és most leszünk 9 évessek ,1997- augusztusában ismerkedtünk meg,azota együtt vagyunk a párommal :lol: ,és remélem még nagyon sokáig igy lesz!!

szia moni!! :D

Sziasztok!
Vendég

Móni!

Köszi a bíztatást!
Sajnálom az ismerősödet, hogy hasonló dolgon ment keresztül mint én. Viszont erőt ad, hogy sikerült nekik a csoda!!!

Kép
lara26

Sziasztok!!

Én a ...."ma megint megjött "... rovatba írtam le a történetemet,olvassátok el,vannak még csodák!!
Drukkolok mindenkinek,hogy legyen Pocaklakója!!
ALEXA.
alexa2006

Hello lányok!!

Végre péntek!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moni, azért nem hívtalak, mert elég sok dolgom van itt is meg otthon is, a L. is itthon van...meg hogy megjött k...a fájt a hasam, és menni sem tudtam....lehet hogy csak jövő héten talizunk...ugye nem baj???

Sonjus! neked volt vérvétel?? És a clostil mellett kapsz Choragont??

Tök jó holnap szombat, és lánybúcsúra megyek. A párom sajnos nem jöhet, de már fel is van háborodva...de azért holnap délelőtt még eljön belem a Sexshopba hogy vegyünk a leányzónak valamit...nem akar semmi jóból kimaradni!!az esküvő aug 26-án lesz!!

Szép napot mindekinek, és ne dolgozzatok sokat!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok! :)

Móni! :)
Igazad van, ennyit kíbírok, és köszönöm :)
MÁr túl vagy 2 szurin! Dejó!!!

Editke! :)
9 éve!!!!! Az nem semmi!!!!! MIndig ilyen korán kell kelned? :(

Alexa! :)
Így van vannak még csodák!!! Gratuláok!
Mi is majd nem pont így jártunk :) :) :wink:
Bízzon mindenki!!!!!

Kép

Angel!!!!
NAgyon várom a híreket!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok!!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Jó reggelt!Itt hideg van!Brrrrrrrrrrr!!!!!!!!

Zsuzska!De jó lesz neked,biztos jó kis buli lesz.Jó szórakozást!!!:)
Beuka!Ti mióta vagytok együtt?
Alexa!Gratula a babához.Remélem itt mindenkit elér a csoda!! :wink:
Moni!Már csak 3 szuri.Mind a kettőt ugyan arra az oldalra kérted?Én hétfőn megyek.
Sonjus!Sajnálom.De bízz benne hogy most sikerülni fog.Ne add fel.Oké?
breni

HOL VAGYTOK????????????
breni

Halihó! :D

Megvolt az UH, 11 db tüszőm van!!! :lol:
A méreteket nem tudtam jegyezni :(

Szóval hétfőn leszívunk! :lol:
Addig már nem is kell UH-ra mennem! Mára viszont felírtak még egy szurit, így azt beadhatom! :wink: Szombat éjjel 1:30-kor kell még beszúratnom másfajtát, ezt izomba kell, majd ügyeleten megoldom!

Jajj, úgy izgulok! :oops:
angel37

Angel!Ezek nagyon jó hírek,hajrá!!!!!!!!!!!Nagyon szurkolok neked.
breni

Sziasztok!

Angel!
DE JOO,DE JOO!!!!!!!!!!!!!!!GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mennyit kapsz majd vissza,vagy errol meg nem esett szo??
En is olyan izgatott vagyok,nagyon-nagyon drukkolok hogy sikeruljon!!!!!!!!!!!!
Jovoheten nem leszek,lemaradok rola :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Helloka! :)

Gratula a tüszőcskékhez! Remélem minden okés lesz hétfőn! Ez olyan izgi. Drukk-Drukk-Drukk. És mindegyiket megtermékenyítik, a maradékot meg lefagyasztják? Vagy, hogy van ez?

Kép

Kép
kamilla306

Köszi Csajok! :) :)

Ancsa :)
majd a leszívás után kiderül, hány termékenyül meg, és kezd el megfelelően osztódni! :wink: Ez még kérdés, de nagyon remélem, hogy szeretni fogják egymást a sejtjeink! :D
De max 3-at ültetnek vissza, elsőre sztem 2-t! :)
angel37

Angel!

ÓRIÁSI GRATULA!!!!!!!!!!!!!
De örülök!!!!!!!!!
Hétfőtől szorítunk erősen a kis petikéknek, hogy jól sikeüljön a randi, és minél többen osztódjanak.
De jó! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

Most tudtam visszanézni...

Kamilla, Vica,
aranyosak vagytok! Köszönöm nektek is! :) :D

A beültetetteken felül maradó szépen osztódókat fagyasztják le, de sajnos nem mind szokott magához térni felolvasztás után.

Legközelebb valszeg csak kedden jövök!

Jó hétvégét Mindenkinek! :)
angel37

Képzeljétek belekerültem az egészségügy hálójába és majdnem bele is gabalyodtam. :?
Hosszú lesz, de elmesélem, ha nem baj. :oops:
Szóval a keddi UH-n adott beutalót a doki a kórházába, hogy menjünk oda ma reggel Down-kór szűrésre (UH+vérvétel).
Be is mentünk a doki pontos volt, örültem is. Kéri a kiskönyvemet. nekem meg leesett, hogy basszus a másik dokim neve van benne (aki szabin van, és emiatt jöttem most ehhez) és ha ez észreveszi, majd magyarázkodhatok. Azt mondtam (közben nőtt 2 centit az orrom), hogy "Nincs még kiskönyvem, hisz kedden este voltam a doktorúrnál, a védőnő nálunk meg csak hétfőn és kedden van".
Mondta, jó, csak Taj kártya kell, nem gond, ha nincs kiskönyv, majd intézi nekem. (itt már kzdett gyanús lenni) Levitt az UH-részlegre, ott beadta a kártyámat és 10 perc múlva behívtak. Basszus a szonográfus nő, annyira durva volt, hogy azt hittem újra elveszti a szüzességemet. Belémb*szta az UH fejet és úgy mozgatta mint én kezdő vezető koromban a sebváltót. Rémes volt. Ráadásul meg se mutatta a monitort, 1 perc volt az egész, kezembe nyomták az eredményt, kérdezem: Jó lett? Válasz: A leleten rajta van! Basszus, nem az élettőrténetét vártam, csak egy emberi szót, hogy jó vagy nem jó. Majdnem sírva jöttem ki. Még jó hogy az uram velem volt, neki jól kimorogtam magam bőgés helyett. Aztán mondta a doki, hogy menjünk a terhesgonozóba, ott majd kapok kiskönyvet és ezzel lehet menni vérvételre. Fú, itt már kezdtem ideges lenni, hogy mi a fenét csináljak, hisz nekem már van kiskönyvem, és ha nem lenne, akkor se járnék 50km-re otthontól terhesgonozóba, ha egyszer a faluban is van.
Meg nem mondhattam, hogy van, a vérvétel meg kötelező, ahhoz meg kell a gondozóból beutaló. Na, jó nagy sz@rba kevertem magam.
Besunnyodtam a gondozóba, és ott kigondoltam, hogy azt mondom majd a védőnőnek, hogy a "főorvosúr" félreértésből küldhetett ide, mert én már gonozásban vagyok otthon, csak vérvételre jöttem.
A védőnő szerencsére bevette, csak beutalót írt, nem volt kalamajka. Remélem nem fognak felhívni 2 hónap múlva, hogy mikor megyek már gondozásra...
A vérvételen már rendesek voltak, (csak rohadtul fáj a szúrás helye azóta is, pedig aktív véradó voltam, sose volt bajom ezzel) sikerült azt is elintéznem, hogy elég legyen telefonon érdeklődni 2 hét múlva az eredményért, és lehet hogy ki is postázzák. Be voltam tojva, hogy nehogy a"főorvosúrnak" küldjék el az eredményt, mert akkor mehetek megint hozzá, és akkor már nem variálhatok a kiskönyvvel. Nem akarom látni mégegyszer ezt az embert, mert bár alapos meg jó szakember, de vöröses-barnára festi a haját, magas sarkú (kb 7cm magas) kopogós cipőt hord és 8000 csengő magyar forintot kér egy vizsgálatért magánban.
Hazajöttünk, és megfogadtam, hogy ha visznek se megyek ebbe akórházba, ahol ilyen bunkók, és még koszos is...
De a lényeget nem is mondtam. 1,5 mm a tarkóredő és az volt odaírva, hogy normális. És a babóca CRL-je (buksitól a fenékig) 71mm!!! Óriási már. :D :D :D
Röviden ennyi. :oops:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na, ilyeneket tud a magyar egészségügy! :roll:

Mekkora lett az orrod, mire kijöttetek az épületből? :lol:

A babócához, aki már óriási, gratuláció! :D
angel37

Sziasztok!
Beléptem hétvégézni.

Vica. írtam mail-t!
Az SZTK-s UH nálunk is futószalag. Mikor minden nap kellett mennem mert vártuk a tüszőrepit, láttam, hogy hogy hajtják el az érdeklődő kismamákat mondván "majd az orvos elmagyaráz mindent, ők nem ezért vannak itt". Én még jól jártam, nekem legalább annyit mondott a 13 ciklusnapon, hogy "estére fel van adva a házifeladat.".

Angel. Mennek a drukkok a leszíváshoz, meg az összeeresztéshez.

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!!!

Angel!!! :)
11 az nagyon jó!!! Gratulálok!!!
Nagyon nagyon drukkolok Neked a leszíváshoz, az összeeresztéshez, és a transzferhez!!! Nagyon sokat fogok Rád gondolni!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Reni! :)
6 éve vagyunk együtt, 2 éve házasodtunk össze :)

Vica! :)
Ügyesen megoldottad a helyzetet!!!

Most lelépek egy hétre, mindenkinek nagyon drukkolok, akinek most kell (különösen Anegelnek, bocsi, a többiektől), akinek idő lesz, annak sikeres peteérést, vigyázzatok magatokra!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?