Sziasztok!
Húha, elég régen jártam erre, sztem nem is tudtam mindent visszaolvasni...
Ami biztos: én is kérek mindenféle képet!
pkata1977reemail.hu-ra
Vica,
Nagggyon édes a babácskátok!
Sztem a 40 hét = 9 hónap úgy jön ki, hog egyik hónap 4 hét, a következő meg 5 (mármint ugye egyik sem pont annyi, de lényeg, hogy 2 hónap kb. 9 hét). és így ha felszorzod, akkor pont kijön a 40. Egyszer vhol utánanéztem én is ennek az egésznek, mert a kis matekos fejembe nem fért bele ez a látszólagos ellentmondás.
Ági,
Legközelebb én is megnézném Petit, ha már randiztok a csajokkal, hiszen én is elég közel dolgozom (ezek szerint) Hozzátok! Persze csak ha nem gond!
Akkor most Ti is úgy vagytok a villamosokkal, mint mi: ott megy a ház előtt (és én sem tudom megszokni).
Képzeld, nekem pont mikiegeres fülvédőm volt gyerekkoromban (húúúú, de régen volt!) és még megvan!!! Szóval ha mégis amellett döntesz, csak szólj!
Móni,
Én is örülök, hogy javult a hangulatod!
Zsuzska,
Megértem az elkeseredésed és drukkolok, hogy mielőbb rendbe jöjjenek a dolgok!
Druszám,
Nem semmi vagy ezzel az önszurkálással!
Pénteken engem is szúrtak (vérvétel) és rettentően büszke voltam magamra, mert nem ájultam el!
Sőt, valójában csak néhány csillagocskát és sötét felhőt láttam, pedig nem is hagyták, h lefeküdjek! Hááát, én azért nem csinálnám magamnak otthon... (aztán persze ha úgy hozná a Sors, akkor bizti erőt vennék magamon. (Vagy ezt is a szadista pasimra hagynám, aki imádja, amikor a gyantázásnál a segítségét kérem
)
CsAnita,
Igenis lehet Belőled erőt meríteni! Nagyon erős csajszi vagy és én büszke vagyok rá, hogy ilyen erős csajszik vannak az 'ismerőseim' között (itt Hagára is gondolok)! Én biztosan nem tudnék ennyire erős lenni. Drukkolok mindkettőtöknek (persze a többieknek is, de Nektek még inkább), hogy mielőbb egy újabb babácska költözzön a pocakotokba, aki aztán rengeteg boldogságot és szeretetet vigyen az életetekbe!
(Halkan jegyzem meg, hogy ez a 'nem terveztük' duma az én zsebemben is mindig kinyitja a bicskát. Egyszer még talán el tudom fogadni – selejtes gumi, stb. -, de 3x?! Nnnna mindegy. Nekem is most 2 kolléganőm is a 12. hét tájékán jár és az egyiken fel is húztam magam rendesen. Kb. január tájékában beszélgettünk a babás dolgokról – ki mikor, miért, stb. – és akkor mondta, hogy Ők egy ideje nem védekeznek és kezd is kicsit aggódni, h vmi gond van. Erre fel most, amikor bejelenti, h babát vár, akkor hozzáteszi, hogy 'pedig mi még nem is terveztük!'. MI VAN????!!!
Szóval nem csípem az ilyesmit.)
BAnita,
Gratulálok a (nem is olyan) kis Kamillához!
Kérünk ám képeket és a történetet is! Sok boldogságot Nektek! Aztán néha nézz be hozzánk!
Beu,
Sajnálom a rossz cukoreredményt, de szerintem a diéta megoldja! Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond! Te már nem is dolgozol? Elbúcsúztattak a munkahelyeden?
Asszem, ennyi jutott most eszembe (elfelejtettem jegyzetelni...)
Jaaa, üdv az újaknak! Érezzétek itt jól Magatokat ebben a szuper társaságban és mindenkinek mennek a drukkok a mielőbbi babásodáshoz!
Meg persze közben lemaradtam jópár szülinapi, névnapi gratulációról: utólag is mindenkinek naaaaagy puszi!
(Ha vkit kihagytam, ezer bocsi!)
Pussz: