Új privát üzeneted érkezett!

Értem...

Bocs, először azt hittem, apukád (Apa) vitt volna :oops:

Jövő héten már egy kicsivel többet fogtok látni, mint most láttatok volna! Biztos egy hét alatt is van változás! :wink:

Nem tudok telefonról képet tölteni :?
angel37

Egyszer korábban Ancsa ajánlotta, hogy ha neki elküldöd a telefonosat, akkor ő felteszi, vagy elküldi e-mailben. Ha jól emlékszem.

Holnap nem leszek, azért is szabin leszek, és otthon mosom az ablakokat. :? :)

Na puszkó!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok én új vagyok itt, és nagyon tetszik ez az ismerkedés. Mi a párommal már nagyon szeretnénk egy kis pocaklakót, de sajnos nemrég, februárban, méhenkívül érkezett és nem maradt meg. Most lett kész a házunk és nagyon bizunk benne hogy a következö hamarosan jelentkezik, és jó helyre kerül.... pusz mindenkinek Móni
tétri mónika

Sziasztok!

Banya!
GRATULALOK!!!!Sok egeszseget es tejecsket kivanok! :D

De jo hogy ilyen porgosek voltatok ma!!! :D :D
En is mar 11honapja vagyok a topic lakoja!Ez az elso forum ahova irtam es elso perctol kezdve nem tudok elszakadni!! :D :D :D DE NEM IS AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A kep johet MMS-ben!!!!!!Ha gondoljatok megirom a szamom priviben!
MAR EN IS NAGYON KIVANCSI VAGYOK PETI BABARA!!!!!!!!!!Es mar ket honapos????????????????Eszmeletlen gyorsan telik az ido! :?

Incike!
Marci is milyen nagy mar!!!!!Es milyen sokat valtozott! :D

Anita!
En is nagyon orulok amikor irsz magatokrol!!!Ha ugy erzed hogy itt az ideje akkor ontsd ki a szived nyugodtan!

Angel!
Egyre izgalmasabb a helyzet nalatok!!! :D

Vica!
De sajnalom!Tenyleg nagyon bosszanto tud lenni ha a fontos dolgoknal jon kozbe valami!

Tobbiek!
:D

Kép
Kép
ancsa81

Szia Móni és mindenki! :)

Kép

Én is ide írtam először és nagyon kedves, érdeklődő és érdekes volt mindenki, így itt is maradtam :)
EZ EGY JÓ HELY!!!
Ma reggel egy kicsit elgondolkodtam, hogy mi lesz velem, ha terhes leszek és kívánós, merthogy ma reggel annyira megkívántam a kakaóscsigát, hogy rögtön venni kellett egyet és már be is faltam.
Hogy fogok én kinézni? :lol:
sonjus

Ja, és van infóm a gynevac-ról!
Azt mondta a gyógyszerész barátnőm, hogy ő csak pozitív visszajelzéseket hallott, de nem tudja miért akarják kivonni a forgalomból! Arra gondol, hogy nem fogyott annyira, mint gondolták! Félretettek nekem egy dobozzal, ez volt utolsó doboz az ismerőse patikájában! Már csak fel kellene iratnom, és lejárni a rendelőbe beadatni :? na ez az ami érdekes lesz!
Ági! Nincs egy buszmegálló, ahol én is kidughatnám a popsim? :lol:
sonjus

Jó reggelt Lányok!:)
breni

Sziasztok!

Jövőhéten nekem is felírják a gynevacot. Bár páromnak még nem mondtam :shock: Nem fog örülni a szuriknak. Ugye Ti is beadatjátok a párotoknak? Én gonoltam rá, hogy megpróbáljuk majd egymásnak beadni. :lol:
Sajnos nagyon rápörögtem a babatémára. Pedig 2 hónap olyan nyugis volt, semmi babatéma, csak nyaralás és bulizás. És beadtam két álláshirdetésre a pályázatomat is. Ha sikerülne, akkor egy ideig nem lehetne baba. Úgyhogy ebben a hónapban sikerülnie kell! :lol: :lol: :lol:
pihi

Sziasztok!

Azt tudja valaki, hogy mi a helyzet akkor, ha közben teherbe esik az ember? Úgy értem, 5 alkalommal kell menni injekcióra kb. 10 naponként. Akkor az majdnem 2 hónap. Végülis ez gyógyszer, nem? LEhet, hogy már volt erről szó, de most ez így felmerült bennem.

Kép

Kép
kamilla306

Én még nem mondtam a páromnak! Tuti neki is kell? Nem hiszem, hogy gondot jelent neki majd!
Most akkor lehet kapni, és nekem vannak rossz infóim?
Nem tudom mi van, ha közben terhes lesz az ember. Szerintem fel kell hívni azt a számot ami az oldalunkon van, tuti segítenek!
sonjus

Írtam mailt a doktornőnek, ha visszaír megosztom veletek!
sonjus

Nem kötelező beadatni a párotoknak.Végülis a nőkben van a fertőzés és a gyulladás,ha van.De a honlapon van a Lázár doktornő aki szívesen válaszol nektek minden kérdésre.
Kamilla erre én is kiváncsi vagyok,tegnap kérdeztem de nem válaszolt rá senki :(
breni

Én sokmindent elolvastam a honlapon. És ott írják, ha az a jó, ha a férfi is megkapja, mert bármilyen gyulladás van a nőben, azt a pasi is hordozhatja a spermákban. És sok esetben csak akkor volt eredményes, ha mindkét fél megkapta a szurikat.

Pláne, ha a pasinak a kiskatonái is lusták, mert az is lehet gyulladástól. Szóval nálunk mindenképpen jó.

Bár az inszemnél azt mondta a doki, hogy nagyon jó lett az eredméyn az inszemhez. Azt nem mondta konkrétan, hogy mennyi, de az inszemhez szükséges minimumnak a 100szoros volt. Ha jól emlékszem. attól az még lehet, hogy spontánhoz nem túl jó.
pihi

Sonjus!
Azt írják a honlapon, hogy újra lehet már kapni itthon a vakcinát.
pihi

Sziasztok!!

Tényleg ez a legjobb topic :D :D

Banya!

Gratulálok a babához!!

Beuka remélem pénteken mehet haza a korházbol!!
:D

Kisördög:Irt nekem a rosz hirekröl,én irtam neki hogy jol gondolják meg,mert lehet pár év mulva nehezen jön össze a baba az abortusz miatt,na kiváncsi vagyok mit ir vissza!
Hát a mulkor még olyan boldogan irta hogy látta az uh -n a babáját,nem akarom elhinni :cry:
Én meg mit nem adnák hogy végre terhes legyek!!
Na de nem akarom a topic hangulatát tönkretenni,de muszáj volt leirnom!!
Most megint gyorsan kell irnom mert minjá megyek dolgozni :cry: A fenébe hogy rohan az idö :evil: !!

Sziasztok!!
Vendég

sziasztok Lányok!

Banya, gratula!

Anita olyan jó hogy itt vagy!!! :)

Én nem vagyok valami jó passzban.
Fogorvos: az éjszakai fogszabályzóm miatt letört egy darab a fogamból. El akartam menni P-n dokihoz, de mind a kettő akihez járok szabin van, így eljöttem C-be, SZTK-ba. Kár volt. most hetekig kell ide jönnöm, ráadásul marha sokért...na mindegy.
a másik a nődoki, nagy nehezen találtam egyet, és mentem volna hozzá tegnap vérvételre beutalóért, ám a dokim, bizonytalani idegig nem rendel! végre találtam egy dokit, oszt ba...tom...így beutalom sincs, de tuti megjön, mert olyan idegses vagyok hogy az uram alig bírja már mellettem.

a szabin is letelt holnap már megyek dolgozni.

most én is kimérgelődtem magam!

Vica:-(

zsuzska80
Szombathely

Szia Zsuzska! Sajnálom ezt a sok orvos mizériát.
Én akkor éreztem ezt, amikor végre rászántam magam egy laparra és az utolsó utáni pillanatban közölték, hogy mégse. Remélem azért majd sikerül találni egy jó nődokit. Tényleg, már akartam kérdezni. Végülis találkoztatok Vicával?

Kisördögről azt írták egy másik topicban (2007 tavaszi babások) hogy egyáltalán nem volt véletlen, hogy teherbe esett, és hogy így akarta megfogni a pasit, de mikor rájött, hogy így nem tudja, így már a gyerek se kell neki. NEM TUDOM MI AZ IGAZSÁG, ÚGYHOGY VÉLEMÉNYT SEM AKAROK MONDANI.

Kép

Kép
kamilla306

Szegény kis Zsuzska :( Szépen összejöttek most a dolgok Neked! de tudod az idő mindent helyrehoz. Majd meglátod, hogy pár nap múlva milyen jó kedved lesz!!! Fel a fejjel!

Lányok nekem hánynom kell, nagyon szarul vagyok. Már kétszer mentem kis a mosdóba. Lehet, hogy a hülye diéta miatt?! Mindenesetre nagyon szarul érzem magam.
pihi

Jó reggelt Csajok!

Ági!

Várok türelemmel, de akkor többfélét küldjél. :P Mármint többféle korút. :D

Mennék én is szívesen Petinézőbe, de nem BKV-znék Bendikével, majd, ha picit nagyobb lesz.

Angel!

Kezdődik a szurikúra!!! Jaj, de izgi!!! Annyira, de annyira drukkolok.

Betti
betti73

Róba
pihi

sziasztok,én is uj vagyok,de már nagyon rég óta olvasom a hozzászólásaitokat.
pár szó magamról.34 éves vagyok,párommal majd 6 éve próbálkozunk a babával.neki nincs,nekem van előző kapcs-ból 2 gyerkőc.15,13,évesek.a baj nálam van.volt endometriozisom,laparral mütöttek másfél éve,azóta semmi.most rendbe vagyok.most szombaton kellene meg jönnie,és szerintem meg is fog,mert mielőtt jönne,mindig van pár nappal előtte egy kis fehér folyásom,ami most is jelentkezett.ha igy lesz,akkor kezdem a clostyt,meg valami szurit mondott a dokim.pedig reméltem hogy most nem lesz mensim,mert most éreztem a peteérést,és a tüszőrepedést is,és ráadásul pont repi előtt 2 nappal meg utánna is egy nappal voltunk együtt.irjatok majd.

reményteli picimacsi
picimacsi

Üdv Picimacsi!
Nagyon sajnálom hogy nektek is ilyen sokára jön össze a baba.6 év az rengeteg idő.Mit mondanak a dokik?A műtétek miatt nem sikerült még?És azóta folyamatosan dokik jársz?
breni

Sziasztok!

Üdv köztünk picimacsi!

Zsuzska!
:cry: :cry: :cry:

Pihi!
Akkor az 10M körül lehet! Mert nekem azt modnta az orvosom, hogy 5M alatt tuti lombik. nekem múltkor 7M volt, azt mondta nem sok, de elég az inszemhez!

Hihetetlenül büszke vagyok magamra!!!! Még mindig tart a türelmem, a hitem, hogy igenis sikerülni fog!!! És most a köv. inszem sem izgat, hogy mikor lesz. Sőt a gynevac szuri se, epdig itt lapul a hűtőben, talán ma be tudja adni az orvosom. Egyszerűen érzem, hogy lesz még babám! Annyira, de annyira át szeretnéma dni nektek ezt az érzést, türelmet! Főleg neked Pihi! Mert így olyan jó, oylan boldog vagyok! Sokkal jobban érzem így magam a bőrömben! Madarat lehetne velem fogatni!

moni

a doki azt mondta hogy az endometriózis miatt nem sikerült.amugy másfél év után most mentem el ismét a dokihoz,aki a clostyt és a szurit mondta ujbóli nekikezdésnek.ugyhogy most ujból reménnyel vagyok teli,mert hogy a ciklusaim normálisak,28napra ami mindig hajszál pontos 4-5 napon át.sajnos nemsokára el kell mennem,mert suliba járok,abc eladó és vonalkódos pénztárgép kezelő,és ma gyakorlaton vagyok,de ha haza értem újból itt leszek.puszi nektek.

reményteli picimacsi
picimacsi

Móni!
Mi is hihetetlenül büszkék vagyunk rád :D

Én is hiszek magunkban, abban, hogy lesz manónk, sőt nem is egy és szép boldog családban élünk majd, és minden ilyen szép rózsaszín lesz :lol:
Na jó, ennyire ne csöpögjünk, de kitartok és bízok és hiszek.
És persze türelmesen várok.

Üdv az újaknak (mondom én, aki kb egy hónapja ír :) )

Nagyon kis rendes mensim volt, 5 nap és már el is múlt!
Érdekes, hogy most nem érzem a tegnapi closti hatását. Szoktam, legalábbis látni, mert reggelre tiszta ragya szoktam lenni, de ma reggelre semmi. Lehet megszoktam?
sonjus

Sziasztok!

Ide is bepofátlankodok :)

Sonjus! Nehed is okoz ilyen gondokat a closti? Én 3. ciklusomnál tartok, de ovuláció környékén mindig jönnek a ragyák! Elég kaki. De főleg az zavar, hogy nagyon fáj a hasam tőle 3-4 napig.

Kép
zölddisznó

Zölddisznó!
Nekem eddig, ha egyet bevettem, máris jöttek a ragyák, az arcomon és a hátamon is. Most csak a hasam érzem kicsit, de nem veszélyes!
sonjus

az endo előtt volt peteérésem meg szedtem a clostyt is,de nem volt tüszőrepim.most viszont már volt,megéreztem.de ha most meg jön akkor ismét closty+szuri.
most ugy érzem hogy ha eddig nem sikerült ezek után biztos hogy fog,valahogy ez van bennem,a párom is mondta hogy benne is ilyen érzés van.
egy kérdésem lenne,ha valaki tud válaszoljon nekem.
nektek szokott mensi előtt fehér tej színű folyásotoklenni?
amugy most kicsit fel vagyok dobódva,mert olyan jó hogy itt lehet társalogni,meglehet beszélni ki mit érez,nagyon örülök nektek,és kívánom hogy mindenkinek előbb utóbb teljesüljön az-az 1 bizonyos kívánsága!!!!!!!velem együtt!

reményteli picimacsi
picimacsi

annak idelyén nekem is fájt a hasam a clostytól,az UH.ki is mutatta a peteérést,de felszívódott 2 nap után gondolom ezért kell az én esetemben a szuri is.ti is kaptok szurit?az hatásos szerintetek? :?: meg szerintem azért is szivódott fel mert ott volt az endom.a petefészkemben,és a doki ugy mondta hogy nem engedi a tüszőt meg repedni.ez után jött a lapar.most ezért bizok annyira a clostyba,mert már rendbe vannak a petefészkeim.

reményteli picimacsi
picimacsi

Macsi!

A tejszerú folyás teljesen természetes!

"A menstruáció utáni napokban nyák szinte nincs is, száraznak mondjuk.
Az peteérés (ovuláció) elõtti napokon ez az állapot megváltozik és a nyák tapinása: sûrû, tapadós, fehéres sárgás, tésztaszerû lesz.
Az ovuláció idõpontjának közeledtével : ez a váladék mind hígabbá, tejszerûbbé válik.

Tüszõrepedéskor: a váladék egy kicsit hasonlít a tojásfehérjéhez: mennyisége megnõ, üvegszerû és nyúlós lesz. A két ujjunkat összeérintve óvatosan akár 13-14 mm vékony nyákszálat is húzhatunk szét belõle. Ez az állapot mindaddig kiváltható, amíg az ovuláció (a termékeny napok ideje) tart.Termékeny idõszaknak a legnedvesebb napot megelõzõ és követõ 3-3 nap tekinthetõ. (1 hét)

A ciklus második felében a hüvelyváladék jellege ismét megváltozik: mennyisége csökken, állaga ragadós, esetleg lisztszerû de száraznak tûnõ lesz."

Kép
zölddisznó

Kamilla,
beszéljetek Angyallal, nekem holnap 4 után jó, akkor séta van. Ha esik, akkor egyből hozzánk gyertek. Utána ráérsz még este?

Angyal,
alkohol van, ne hozzál! Petié, de ő már leszokott. 8)
Nutellát se hozz, ötyéknek ingyé van.
Ma kapott oltást Peti. Csajok, tövig nyomták a combjába, először nem tudta mire vélni, aztán nagyon sírt egy kicsit, fél óra múlva már megint mosolygott ezerrel. Azt üzeni, ne fossatok a gynevac szuritól! :wink:

Pici, Zöld,
hellosztok.
potter_76

Oké, majd egyeztetünk és megyünk. Én 4 után ráérek. Az este mit jelent? Azért olyan nagyon későig nem akarok "kimaradni". Mit szól az Uram?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Új vagyok itt, de már egy ideje olvasgatlak Benneteket és a ...már megint megjött... topikot. Már eddig is nagyon sok mindent tanultam tőletek, teljesen rákattantam a babanetre. Remélem idővel majd én is tudok másoknak segíteni, ötletelni, támogatni. Nagyon jó olvasni rólatok, gondoltam ideje lenne aktívabban is közreműködni.
Néhány szó magamról. 29 éves vagyok, 2 hónapja próbálkozunk összehozni egy kisbabát a férjemmel. Nagyon remélem, hogy hamarosan sikerrel járunk majd.

Sziaszotok,
Buboskemence
buboskemence

Sziasztok csajok!!!

Reggel óta szét megy a fejem.Iszonyatosan fáj,nagyon nehez aludtam el este is.Na meg a mi nap,ma 2 hete,hogy itt hagyott minket a drága kicsi lányunk,nem könnyű.....
De nem is traktállak benneteket.

Kisördögöt Én is olvastam a 2007-tavaszi babáknál.Nem fűzök hozá kommentált,mert így is csak fel idegesítettem magam.

Beu jól van,6x vesznek tőle vért éhgyomorra+étkezés után.Ha jól megy minden holnp este mehet haza!!!!Drukkoljunk nekik!!!!

Puszi mindenkinek.
csanita

Most van egy percecském beugrani!

PotterÁgi,
pedig vittem volna egy rekesz sört! :mrgreen:

Megvan a szuri, itt figyel a hűtőben, remélem nem ette meg vmelyik kolléga! :shock:

Petike nagyon ügyi! :) Sztem se fogok többet sírni! :lol:

Kamilla,
Sztem a zurad biztos tud egy kicsit nélkülözni az estédből! :wink: Én is maradok!

Ha jössz velem, holnap egyeztessük, OK? Ha nem tudnék jönni netre, akkor sms-ben!

Betti,
köszike! :D
És reszkessetek Bendivel, mert legközelebb hozzátok megyünk! :lol:

Üdv az újaknak! :)
angel37

Sziasztok

Örülök, hogy Beu jól van, remélem holnap már otthon lehetnek. Drukkolok nekik én is.

Csanita
Nagyon szomorú, ami veletek történt. Csodálatra méltóan erős vagy.

Sziasztok
Buboskemence
buboskemence

Reggelt!

Anita!Nekem is fájt a fejem tegnap, meg ma sem ébredtem valami jól, talán az időjárás miatt, bár a lehülés jól jön, de azért ennyire!!!
Az időjósoknak marhára bejött, ez az augusztusban lesz csak nyár!
Nem traktálsz, ha Regiről írtsz! Senki nem gondolja, hogy ezen ilyen könnyen túl lehet jutni. Szerintem még mindig jobb, ha az ember kibeszéli magából, mintha belülről mardosná magát. Nem hiszem, hogy az működik, hogy ha nem beszélünk valamiről, akkor az nem is létezik! Én úgy gondolom nagyon erős csaj vagy és a párod is remek ember lehet. Biztos vagyok benne, hogy lesz babátok akit nagy szeretetben fogtok felnevelni és ebben Regi is segíteni fog. Sok-sok minden jót kívánok nektek és millió baráti ölelést küldök!!!

Beunak drukk, hogy ma már mehessen haza!

Szereztem gynevac-ot, betettem a hűtőbe! Ezt csak doki adhatja be? Valaki írt valami toll szerű fecskendőről, azzal nem lehet otthon elintézni? Nem mintha nem találnék 10 naponta orvost, aki beadja, csak hát kényelmes vagyok :)

Egy kis napocskát azért kívánok mindenkinek!
sonjus

Vica!
Merre jársz?
Mi újság pocaknövekedés ügyben?
Esetleg egy újabb foto?
sonjus

Nem tudok felébredni rendesen, mert minden olyan borús.
A kedvem is.
Küldök egy képet, hátha jobban leszek tőle :)

Kép
sonjus

Jó reggelt!

Úgy látom lassan mindenki beszerzi az injekciót,csak én nem :( Szomorú vagyok.Remélem hétfőn már én is meg tudom venni és akkor vége a baciknak.
Anita!Gyere nyugodtan és "trakktálj" minket,tudod hogy mi meghallgatunk és ha tudunk akkor tanácsot adunk.Oké?
Buboskemence!Üdv!!!!!!!!!!!!
Sonjus!Az jó lenne,ha otthon is beadhatnál vki a szurit,mert én sem mennék máshova. :)
Mizu?
breni

Sziasztok!

Angel! Ma zűrös napom lesz. Egész nap értekezlet. Még azt sem tudom meddig fog tartani, de mindenképpen talizunk délután. Lehet, hogy Ágiéknál kéne taliznunk, mert per pill nem tudok semmi konkrétumot mondani. Írj ide v. sms-t, én meg majd hívlak 4 körül.

Ja igen! Betti! Tényleg te leszel a köv. állomás!

Vica! Most végülis nem mentél el a dokihoz? Én nem bírtam volna ki. Inkább elmentem volna Apa nélkül. (Hú, de önző kis dög vagyok!) (Küldtem mail-t is)

Én is utálom ezt az időt, mert nálunk meg nyakig érő sár van!

Tegnap festették a hálószobáinkat. Az egyik olyan kórház-zöld lett, hogy ihaj!!! Végülis a zöld nyugtató szín, nem? Na nem baj, majd ha eljön az ideje, festek rá Hófehérkét meg hét törpét és akkor nem látszik annyira.

Na mentem. Kitartást a dolgozóknak, már péntek van!

Beu! Remélem hamarosan kiengednek.

Kép

Kép
kamilla306

Lányok!

Lentebb pár sorral van Gynevac topic olvassatok bele,szerintem megéri.
breni

Sziasztok!

Basszus, nem vagyok egy napot és nem győzök visszaolvasni. :D

Az a baj, hogy nem jegyzeteltem, úgyhogy ha valakit kihagyok, bocsíííí!

Anita!
Nyugodtan írj nekünk bármikor, és még egyszer meg ne halljam ezt a traktálást, oké? :) Azért vagyunk, hogy segítsünk.

Angel!
Mától szuri, jujjj!!! :shock: A tali miatt pedig: irígy-irígy. :D

Zsuzska!
A fene azt a hülye fogszabályzót. Nagyon csúnya, ami letört?
Gondoltam rád, hogy mikor leszel, de mikor én voltam, te nem voltál, aztán meg fordítva. Mensi?

Ági!
Csak ötyéknek ingyenes a szuri? Ez diszkrimináció! :D
Pusza petinek. Toka pirosság hogy van?

Kamilla!
Megkaptam a képeket, nagyon nagyon tutik. Olyan jól mutattok együtt. :D A tenger is nagyon szép. Én még sosem voltam. Remélem már 3-an jöttetek haza. :wink:
Zsuzskával taliztunk, igen. nagyon jó volt, busszal jött hozzám, voltunk nálunk is, aztán egész nap a strandon voltunk. Jól be is bűnöztünk:jégkrém, vattacukor, jégkása. :P
Én nagyon jól éreztem magam! Biztos ő is. :wink:

Editke!
Olyan rossz, hogy csak ritkán tudsz jönni. Ha van időd nézz be. 8)

Reni!
Majd csak meglesz az az inekció. Hát igen, ahhoz képest, hogy neked jutott először eszedbe... :)

Sonjus!
Most még mindig lapos a hasam, bár egy icipici keménységet érzek alaul. Új fotó még nincs. Ha lesz hozom. :) Drukk a szurihoz.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!Hát igen,de hát most mit tegyek,szabin van a doki.Hétfőn reggel ott kezdek kiváltom aztán vissza is megyek beadatni.Csak azt nem tudom eldönteni hogy a páromnak kérjek.(?)
Ne aggódj nagyon szép,nagy hasad lesz nemsokára.:)De jó neked. :wink:
breni

Jó teggelt!!!!!!

Anita, ez nem traktálás, egyáltalán nem!!!!
A fejem nekem is fájt nagyon kedden és szerdán. Gyógyszereztem is magam rendesen. :(

Picimacsi, Zölddisznó, Buboskemence!!!! Húúúúúú de hosszú neveitek vannak! Szóval üdv köztünk, csatlakozzatok!

Kamilla, a Hófehérke nagyon jó ötlet! :wink: Remélem hamarosan festheted!

Beukának drukk, hogy hazajöhessen ma!!!!!

Sonjus! Én is azt tervezem, hogy majd egymásnak adjuk be a férjecskémmel. De lehet, hogy ő ezt nem fogja bírni. 10 naponta topictalálkozót kellene szervezni és beadhatnánk egymásnak. Körbeállnánk és mindenki baadná a szomszédjának!! :lol: :lol:

Reni, köszi az infót, megyek olvasni!

Angel, Kamilla, de jó Nektek! Irígyellek ám Benneteket!
pihi

Nem tudjátok mitől tiszta pattanás az állam és alatta?Már egy hónapba folyamatosan.Mit csináljak vele?Piros és fáj.
breni

Móni!

Én is büszke vagyok Rád!

Ági!
Ezer bocsi, Petit kisbetűvel írtam. nem direkt volt. :oops:

Ancsa!
Már Te is 11 hónapja vagy itt? Annyira rohan az idő...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Breni!
Én hoztam létre, bocs, hogy elfelejtettem szólni nektek... :oops: :oops: :oops: Ne haragudjatok!

Azért hoztam létre, hogy ne csak azok "szájából" halljuk, hogy jó, akiknek az érdeke ezt kívánja, hanem laikusok véleményére is kíváncsi vagyok. Azokére, akiknek segített, és azokéra is, akiknek nem vált be. Mert ugye a másik oldalon meg ott vannak a nőgyógyászok, akik azt mondják nem ér smemit.

moni

sziasztok!

sajnos jönnöm kellett dolgozni....pedig még kibírtam volna pár napot otthon..még csak most kezdtem belejönni...

Fogam megvan!!!úgyhogy happy end lett a vége! viszonylag olcsón megúsztam.

zsuzska80
Szombathely

Vica!
Köszi! :oops:

Üdvaz újaknak!

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?