Új privát üzeneted érkezett!

rita: :( :( :( :( :( szegény te!!!! szerintem is a hét vége felé már két gyerkőcös anyuka leszel!

Kép

Kép
@ka(ti)

bogááááááááááááár??????????????????????????????

Kép

Kép
@ka(ti)

sziasztok!

Itt vagyok,csak küzdünk ezerrel a picimmel.3.napja alig alszik délután,csak üvölt,vigasztalhatatlanul.eszik és pár perc múlva ujra kéri de nem kapja be a cicit,csak sir.éjjel viszont elég jól elvan csak a nappalok,és a legrosszabb h nem tudom mi baja lehet.tej van,gondolom én.mindig tele vannak a cicik.

KépKép
bettike83

betti: sajnálom, hogy még nem hangolódtatok teljesen egymásra! nem lehet, hogy ferike most éli azt, amit csillag is írt, hogy van egy növekedési ugrás? és mégis kicsit kevés a tejcsi? fejni szoktál? nem strapálod magad nagyon? pihenj, amennyit csak tudsz!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Betti
Biztos a pocija. Ha jól tudom infacolt lehet adni rá. De kérdezd a védőnőt, mert Regi nem volt hasfájós, nem tudom milyen praktikák vannak még. Próbáld többször szoptatni, úgy nem fog fájni a pocija, és nyugodtabb is lesz.
Vendég

nita: nem tudom megnyitni a blogodat! nem tudnád a linket majd betenni az aláírásodba fixen?

Kép

Kép
@ka(ti)

rita! sajnálom a szar éjszakát!

köszönöm a gratulációkat!

KépKép
dike

dike: bevásárlással, babaszobával hogy álltok?

Kép

Kép
@ka(ti)

kATI

LEHET,FOGALMAM SINCS MI LEHET.MAJD CSAK ÁTVÉSZELJÜK MOSTMÁR.

Rita

espumisant szoktam neki adni ha fáj a poci.az jó szokott lenni.
Már neked sem sok van hátra :)

KépKép
bettike83

csipcsip: üdv köztünk és ne csak olvasgass írj is nyugodtan :):):

semmi különöset nem csináltam.Azt tudni kell hogy baromi édesszájú vagyok eddig mindig megettem egy tábla csokit egy ültő helyebe vagy bármilyen édességet bármennyi mennyiségben :) most azon változtattam hogy semmi nasi.csak napi 5x étkezem kb egy gyerek adagot.mert előtte azért volt hogy többet ettem mint az emberem :) most ezt is kevesebbet és lassan eszem és majd minden másnap tornázom.van hogy mindennap de max egy nap pihi van két torna közt nem több :) és legeslegkésőbb 7-ig megvacsorázom :)

csillag: sajnálom és jobbulást Bencusnak most már lassan javulnia kéne nem?normafloret adsz neki antibigyó mellé? én mondjuk nem minden adag mellé szoktam de egy vagy két ampullával adok ha antibigyót kap.

Nita: várj holnapig még addigra csak kiderűl hogy marad barna vagy megindul piri.szokott neked ilyet csinálni?

Kati: én ma nem voltam itthon aztán Gergő ült itt most ültem le a gép elé :) ezért nem voltam :)

Betti: sajnálom :( nem hiszem hogy ugrás van az kb hat hetesen szokott először lenni ha jól emlékszem.inkább poci lesz az.nem eszel narancsot vagy citrus terméket? nekem Gergőt egyszer csikarta meg azután nem ettem addig mig szopott

nika70
Salgótarján

Virág nem vettem tesztet és nem is fogok..nem akarok behülyülni.......
majd max a netről rendelek.......

Kati fiúk jól vannak:)ma is az úton kézen fogva jöttek:):):)
ok bemásolom
Betti szerintem is infacol lesz a jó.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok, most szomorú vagyok! ettől rettegtem, de tudtam, hogy így lesz! holnap reggeltől teljes zárlat lesz a szolnoki kórházban! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
most akkor nincs apás szülés sem? pont a múlt heti nst-n kérdeztem rá, hogy mi lesz, de azt mondták, hogy tavaly is volt zárlat, de a szülésre beengedték az apukát, de elég bizonytalan volt a szülésznő. majd szerdán rákérdezek.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati anno a mi kórházunkba mikor ilyen zárlat volt be engedték az apukát de csak a szülésre...után senki se jöhetett be.....
no meg legyen beoltva !!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kATI

LEHET,FOGALMAM SINCS MI LEHET.MAJD CSAK ÁTVÉSZELJÜK MOSTMÁR.

Rita

espumisant szoktam neki adni ha fáj a poci.az jó szokott lenni.
Már neked sem sok van hátra :)

KépKép
bettike83

nika

már rájöttem hogy a tejtermék és a narancs piszkálja.Tegnap ettem 2 falat turós rétest,de nem hinném h ez bántja,bár ki tudja...de egyébként semmi ilyent nem eszem,h szegénykém ne szenvedjen.

kati

azért még neked van időd,pár hét,hátha addig feloldják a zárlatot,szoritok neked.

KépKép
bettike83

Kati! szorítok h feloldják a zárlatot, mire szülsz!

majd márciustól vásárolgatunk!

KépKép
dike

Dike gratula a 20. héthez!!!!!!!!!!!!_:):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nika, igen, adok Normaflort is Bencének, mégsem javul a helyzet. Bár f@sás most nem volt délután, de lázat csillapítani kellett. HA szerdáig nem javul, visszaviszem orvoshoz.
Most egyébként az orra is kezd folyni meg a hangján is érezni, hogy olyan "reszelős".

Rita, sajnálom a rossz éjszakát. Jó sok dolgot intéztél ma, gondolom nagyon elfáradtál...

Kati, húúúúúú, az nagyon rossz lenne, ha a Férjed nem tudna bemenni szülére. Remélem addigra feloldják a zárlatot mire eljön a Ti időtök.

Bettike, szerintem is hasfájás lesz a ludas. Próbáld ki az Infacolt vagy van egy Gripe Water nevű ital, amit egy hónapos kortól lehet adni a babáknak. Mindkét szer hasfájós babákon könnyít. Szerintem egy próbát megér, hátha kevesebb lesz a sírás.
Növekedési ugrás nincs ilyenkor, szóval biztos nem a tejjel van a gond.

Kép

Kép
csillagvirág14

Kati alul ott a blogom most már el tudod érni?! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

P hely.........na lemaradtam, tényleg van itt pörgés, ha Kati itt van...Egyből 1 oldallal le maradtam :)
Én is most dühöngök egy sort....
Mert besz@rt az uv lámpám...vagyis 4 csőből 2 ő ég csak :S Az hadiján mégis érdemlem, mivel múlthéten mondom nem veszek, új uv lámpát(azt halkan megjegyzem, hogy 50% volt az uv lámpára), mert biztos magához tér :roll: :lol: Hát perse, nem tért magához a 2 égő :evil: na most meg probáltam megszerelni, gondolhatjátok :lol: Az ideg agyon üt :evil: Na szépen állok...vehetek holnap szerintem uv-lámpát, mert, hogy olyan szépen neki álltam a javításnak, hogy ki tudja, működni fog-e a maradék 2 égő :lol: De az losz@r mire megcsinálom a vendéget.... :roll:
csip-csip18

csillag: reméljük bencus "tisztul". jól benyalta ezt a betegséget a kis drága. gergőt el tudod különíteni? anyukád elment hozzátok?

nita: tündéri család vagytok!!!

nika: gergő is játszik már a gépnél? :shock:

Kép

Kép
@ka(ti)

csip: sajnálom a lámpádat! :(

beszéltem a szülésznőnkkel és sajnos ismét előkerül a fogadott doki és az ügyeletes. akinek van fogadott, annak bemehet a párja, mert a doki bemaszkozza és bevezeti, akinek nincs, az...
szóval zsolti a szülésre bejöhet, de utána amíg haza nem megyünk, addig nem láthatja bogit. ha nekem hoz valamit, azért én mehetek le...ez elég röhej, de ez van. ja! rákérdeztem, hogy ők az osztályon oltva vannak-e? szerintetek??? 3-an vannak beoltva az osztályon!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
@ka(ti)

beszéltem a szülésznőnkkel és sajnos ismét előkerül a fogadott doki és az ügyeletes. akinek van fogadott, annak bemehet a párja, mert a doki bemaszkozza és bevezeti, akinek nincs, az...
szóval zsolti a szülésre bejöhet, de utána amíg haza nem megyünk, addig nem láthatja bogit. ha nekem hoz valamit, azért én mehetek le...ez elég röhej, de ez van. ja! rákérdeztem, hogy ők az osztályon oltva vannak-e? szerintetek??? 3-an vannak beoltva az osztályon!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
@ka(ti)

Kép

Kép
@ka(ti)

Kép

Kép
@ka(ti)

Csillagvirág
Nem fáradtam el, csak már nagyon éhes voltam, úgyhogy mondtam Reginek siessünk haza, aztán bevágtam másfél sajtos stanglit, meg egy paradicsomot, felvágottat.
Inkább álmos vagyok. Most nagyon jól vagyok, csak keményedések vannak, remélem azért a korábbi görcsöknek köszönhetően már tágultam valamennyit, mert egyébként macerás lesz a csütörtöki vizsgálat.

Kati
Nálunk a hétvégén vezették be a részleges zárlatot, de ez még változhat. Én is úgy tudom, hogy apa a szülésre bemehet, akkor is ha teljes zárlat van. Itt tavaly két hónapig volt zárlat, azt mondta a szülésznő, ha teljes zárlat van, sok a vita. Sajnos nem ők, hanem az ANTSZ rendeli el, nem tudnak mit tenni.
Nem túl szerencsés, de hidd el annak se jobb, aki március közepén szül, mert úgy tudom március végéig szokott elhúzódni az influenza vírus.
Biztos lehetsz benne, hogy alig oltják magukat az egészségügyi dolgozók. Van mindegyikre példa, pl. egyik barátnőm a koraszülöttön osztályon dolgozik, náluk az egész család, és ő is oltva van. De pl. a szülésznő, aki az NST-t csinálja, azt ecsetelte, hogy feleslegesek ezek az oltások, akkor is el lehet kapni.
Azért még reményekedek, hogy amíg bent leszek, marad a részleges zárlat. Mert a kislányom nagyon hiányozna.
Hát igen, a fogadott orvos mindent intéz. Ha nem lenne, akkor ma még délután se értem volna haza. Persze sokan mérgesen néztek rám a terhesgondozóban, hogy mindössze 35 percet vártam,( és ők már gondolom órák óta ott ültek), és bemehettem.
Vendég

rita: szolnokon péntek óta van részleges és holnap reggel 8-tól teljes zárlat. a rádió mondta, ezért hívtam fel a szülésznőt. még annyit ígért, hogy szerdára mindennek utána néz, de ami a legfontosabb, hogy a szülésnél együtt lehetünk. az a 3 nap is rossz lesz főleg zsoltinak... :( :( :(

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok!

Bocsi, hogy ma jelentkeztem, nem volt hangulatom semmihez.
Elég hülye éjszakám volt, nem fájt semmim, ilyen bajom nem volt, de sokszor voltam fent, és nem tudtam visszaaludni, stb...Mindegy is.
Délelőtt voltam Foktőn a tp-es papíromért, aztán városban a melóhelyemen, DM-ben, Aldiban, aztán anyóséknál ebéd, du-án pedig punnyadás ezerrel. Dvd-t néztem. Ésssssssssss kimostam egy adag babarucit! Annyira de annyira édesek.

Kati! Örülök, hogy jól viselted a mai napot. Viszont a hányásokat nagyon sajnálom, olvastam én is, hogy a végefelé ez visszatérhet, vagy ugye a Te esetedben előjött, mert ugye az elején nem volt gond. Sajnálom a zárlatot, de bízzunk a 3napban.

Rita! Hű, micsoda nap már megint! Te tényleg egy hős vagy! Én bízom benne, hogy ezek után a szülés "könnyű" lesz Zalán baba méretei ellenére.

Csillag! Szerintem sincs értelme Bencust szerdánál előbb dokihoz vinni, hisz azért az antibogyónak is kell idő. Amúgy nálunk pl most hasmenős járvány van az ilyen korúak körében magas lázzal. Az is lehet, hogy apa hozta haza, csak rajta nem jött ki, vagy bármi! Bízzunk benne, hogy jobban lesz! Gergőci?

Betti! Sajnálom a nehézkes du-kat, de biztosan hamarosan megoldódik!

Dike! Gratula a félidőhöz, hihetetlen!

Lanyus! Én is kíváncsi vagyok a tortára!

Ma már nem jövök! Jó éjt Mindenkinek!
pedi
Kalocsa

Csip te is műkörmözöl????
a CN-nél szoktál vásárolni?
mennyiért csinálsz körmöt:):)??

Kati drága köszönöm!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

pedi: ezt már kétszer eljátszottuk!!!! :lol: :lol: :lol:
pihenj!

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: igen játszik meg youtube videókat néz :):) na jó csak autós játékot játszik meg traffal játszik a neten. a videók meg a cars mozi második részének trailerje :)
jobban kezeli lassan mint én :) pedig nem tud olvasni de már tudja mire kell kattintani elég kétszer megmutatni neki :)nem hiába ez már az ő generációjuk:) amúgy max egy óra van neki engedve és soksat tanul is mert a traff az egy közlekedési játék kimondottam gyerekeknek keress rá a neten traff.hu

Rita: nem tudom nálatok hogy megy de nálunk a terhesgondozás és nst egy időben van de aki nst-re vár az soron kivűl bemehet :)

nika70
Salgótarján

jó reggelt!

egész jót aludtam. nehezen ment az elalvás, de reggel 4ig szuszogtam, de akkor még szorítottam és próbáltam visszaaludni és ment!!! 6kor keltem és pisiltem. majd hatalmas zúgás. felkeltettem zsoltit. kiderült, h megint a kazánunk sz@r@kszik. :twisted: :twisted: :twisted:
aztán 8kor felébresztett telefonon zsolti, hogy jön a gázos. jött is, igazából nem csinált vele semmit, de most jó. :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)

Jó reggelt!

Igen, Kati, ezt már eljátszottuk, van vmi különleges érzékünk hozzá! :lol:
Jelentem én is nagyon jót aludtam. Nekem az elalvással sosincs gond, mert már annyira álmos szoktam lenni. Viszont én voltam fent éjfélkor, ugyanis Zoli akkor jött aludni(addig rajzolt :shock: ), majd 3kor és 6kor(akkor meg azért, mert akkor kelt). Utána még vissza tudtam aludni fél8ig.
Tegnap már az én manóm is nagyon nyugiban volt, egy két helyezkedést éreztem, de olyan óriási hullámzások nem.
Ma talán tényleg jön a védőnő, meg várom a barátnőmet is a kisfiával, akik a múltkor is voltak itt. Amúgy semmi különleges program, megint pihenés. Valahogy bejött, amióta pihengetek, nem fájok, persze jósló és keményedés van, de sokkal kevesebb.

Nika! Ha Gergő tudja hol a határ, szerintem nem annyira vészes, hogy gépezik, bár én nem nagyon szeretném majd, hogy gépezzen. Viszont azt is el kell ismerni, hogy ezeket a mai gyerekeket minden érdekli, és valahogy különleges érzékük van a számítógép a mobiltelefon, távirányító felé.

Csillag! Remélem, nem volt vészes az este és az éjszaka!

Délután még igyekszem jönni, most megyek készülődni!
Szép napot Mindenkinek!
pedi
Kalocsa

pedi: örülök, hogy ti is jól aludtatok!
én nem tudom a géptől a gyerekemet korlátozni, mert apa napi 10 órát tölt el legalább előtte. és én is függő vagyok, mióta itthon vagyok és ti is itt vagytok nekem.
és a kor is hozza. szóval majd próbálok sok-sok más programot kitalálni nekünk, de tutira lesz gépezés, ahogy nikáéknál, csak módjával.

Kép

Kép
@ka(ti)

nem ő tudja hol a határ hanem én mondom neki hogy akkor most már elég volt mára :)sajnos mi is függők vagyunk sokat ülünk a gépe előtt :( sajnos:( de amikor jobb idő lesz akkor már nem nagyon szokott a gép előtt ülni mert akkor kint játszunk a ház előtt a levegőn :) csak ilyen időben ülünk nagyon sokat a gép előtt:(

nika70
Salgótarján

sziasztok!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Lanyok!

Most csak cseppet jovok, de majd erkezem. Egy videot szeretnek megosztani Veletek! Legyenek hasonlo tehetsegek a Ti gyermekeitek is, hiszen minden gyermekben ott lapul melyen valami.

A villa lakok is biztos tudnak ilyet vagy hasonlot! hihihihihihhehehehehe csak joool titkoljak!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lVbEclPj4c
Vendég

nita, mizu????????????????????????????????????????????????

Kép

Kép
@ka(ti)

ne csigázzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati reggel teszteltem igaz nem első pipből én negatívnal látom de piri még mindíg sehol csak ez a szines valami van.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

húúúú, nita!!! akkor két nap múlva újra!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

inkább elmegyek dokihoz kicsit drága a teszt itt nálunk...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

de a doki még nem lát semmi, nem???
netről nem tudsz rendelni?

Kép

Kép
@ka(ti)

mit főztök ma?
nekem még gőzöm sincs! nem akarok kimozdulni sem, pedig alig van itthon valami :?

Kép

Kép
@ka(ti)

ha nem is lát semmit vissza hív később.....majd rendelek a netről de most nem...nem fogok begolyózni!!!
a netes rendeléssel a bajom hogy utalni kell na ahhoz buszozzak be Pestre.......
én tegnap főztem zöldbab főzeléket sajttal töltött csirkemellel!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

rita????????????????????????

Kép

Kép
@ka(ti)

nita: jól hangzik, csak sem zöldbabom, sem csirkemellem, sem sajtom. 8) 8) 8)

Kép

Kép
@ka(ti)

egyébként nem lehet a színes trutty a beágyazódás? késői pé-ből?

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati nem tudom............én ennyire mélyen sose mentem bele.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

oké-oké, majd lesz valahogy!

főzés megoldva: találtam a fagyasztóban kemény 4 csirkeszárnyat és gombát. ezeket összefőzöm tejfölösen és lesz mellé tészta. juhééééééé!!!
és csinálok tejbegrízt, mert azt szívesen megenném.

Kép

Kép
@ka(ti)

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?