Új privát üzeneted érkezett!

de azért nem tennéd fel hátha mégis látnánk vmit??? :D

Hoppá Kati,LAPTETŰŰŰŰ :lol: :lol: :lol:
Vendég

mi az, h laptetűűű??

Kép

Kép
@ka(ti)

Laptetőőőő :lol: :lol: :lol:
Vendég

és az mi??????? :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)

Ez egy babona. Ha valaki laptetőre ír, akkor babás vagy babás lesz :D
Amikor pozit teszteltem, a köv. hsz-em laptető volt :D

kovacszsuzsi

én ezt nem tudtam!!!!!!!!!
már nagyon bízok és reménykedek.

Kép

Kép
@ka(ti)

de ilyenkor hol vannak a többiek?????????
hahóóóóóó!!!
bogáááááááár!!!!!!! gyere te is egy pozival!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati: De jó hírekre jöttem!!!!! Juppppppiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Örülök nagyon!!!!!!!!
(A barna pötyi nem lehetett amiatt, mert túl hevesek voltatok a pároddal???? Bocs, ha indiszkrét vagyok... :oops: )

Kép

Kép
csillagvirág14

Bogár is mostanában tesztel? :) bocsi,még annyira nemvok képben,hogy ki ,merre hány méter :lol: :lol: :lol:
Vendég

Igen, elvileg Katival fej-fej mellett haladnak! :D

Kép

Kép
csillagvirág14

Most csuklik a babám, ez olyan jóóóóóóó érzés! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14

Csillag, én még nem érzek semmit, szerinted ez normális?

kovacszsuzsi

Zsuzsi: Nyugiii, persze, hogy normális. Pankát mikor érezted először?

Én Bencét is nagyon korán, már a 15. hét végén. Most korábban jelentkezett a "buborék" érzés, de a kimondott rugdosások a 15. hét elején kezdődtek. Most már ülve is érzem, sőt néha látszik is a hasamon! :lol:

A húgom mindkét terhességénél csak a 18. hét tájékán érezte a mocorgást.

Kép

Kép
csillagvirág14

Zsuzsi ilyen.........csak tűzpiros és fekete a szine

Kép
Magelan a márkája..........nagyon szeretem......

Kati annyira szurkolok érted.komolyan már gyomorgörcsöm kezd lenni!!!!!!

de úgy örülök a pozi tesztednek!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csillagvirág
Én a Bodai Károlyhoz járok, Regi is nála született.

Kati
Hajrá!! Még csinálsz tesztet?

Ma voltam védőnőnél is, kiállította a kiskönyvem, de már nincs 8 hetes vérvétel, csak a 12. héten. Úgyhogy egyellőre semmilyen orvosi vizsgálat nem lesz, legközelebb csak július 15-én megyek orvoshoz. Nagyon soká lesz az még, addig lerághatom a tíz körmöm, hogy minden rendben lesz-e. Bár a hányinger miatt egyellőre túlélőre vettem a figurát, szóval gondolkodni nem sok időm marad :)
Vendég

Brita hamar elmegy az idő.és nem rágod le a körmöd mert műkörmöt építek rá!!!!!!!!azt csak nem eszed meg?????? :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csillag: amikor írtam, h breggel nem teszteltem, mert összebújtunk, akkor a szó-szoros értelmében gondoltam, h csak bújtunk és aludtunk, miután jól kibeszélgettük magunkat. nem tudom, de semmi nincs. viszont a pisim (bocsi) olyan erős sárga. pedig szerintem ittam eleget ma, mert egész nap szomjas vagyok.

brita: reggelre van egy adu ászom, egy qupido-m, amit tutira ellövök. meg kedden, mielőtt a dokihoz megyek, még a coraxom megvan. tudom, hülye vagyok... nagyon édi a vonalzód!!! szerintem kislány repked ott a pillangó alatt.

Kép

Kép
@ka(ti)

Hahooo!!

Kati, orulok, orulok, orulok, es szoritok, hogy minden rendben legyen de ugyis igy lesz Te csak orulj, elvezd a pocid!!:):)

Zsuzsi, en is voltam laptetos itt par napja vagy max. egy hete! Akkor nekem is baba van?!

Kati, meg mindig Kati, meg Virag, meg Mia, igen Mia en is tesztelek. 1 nappal vagyok "idosebb" babailag Katinal. Nem tudom hanyadik napon vagyok de 1el tobb, mint a Katinak!:) Szoval ha itt is baba, ott is baba akkor lesz itt egy ikerterhesseg a forumon!:):):) Bocs Kati de ezt nem tudtam kihagyni.

Orulok, hogy minden kismami jol van. Virag, Rita, KATI, Beze.

Mia, ne aggodj, itt mi majd bevonzuk a babat Neked is.

Figyu mar csajszikaim! Van tesztem a neve: Clearblue Digital. Mittomen nagyon intelligencs mert meg azt is kiirja hanyadik hetben vagyok. Ez jo teszt? Ismeri valaki? Felek, hogy ez nem 10es erzekenysegu. Aszittem a zuram azt rendelte meg, de nem, meg akart lepni ezzel, mert ez huu de kafa. Csak ugye O nem tudja, hogy nekem nem az a lenyeg, hogy digitalisan kiirja, hogy hanyadik hetben vagyok hanem az, hogy a leheto legerzekenyebb legyen. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti mit mondotok erre? Hasznalta mar ezt a fajtat valaki?? Koszi elore is!
Vendég

Kati ilyenkor erőssebb a vizelet szine.nekem terhesség alatt majdhogy nem narancs sárga volt.pedig vedeltem......

Bogarka a clearblue tesztet ismerem de a digitálisat nem......de biztos jó.....
csináld meg az a biztos......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

kati, gratula, igenis tesztelj holnap, Bogárkával együtt, én is tűkön ülök!!! :D

Bogárka, a clearblue 50-es erősségű.

Zsuzsi, nyugi, hamarosan kirúgja az oldaladat. :wink:

Nita, szép a kocsi. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze köszi.szeretem is de meg kell válnom tőle....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Beze, koszi az infot.
Ha viszont 50-es, az nagyon sok. Azzal meg felesleges tesztelnem, ugysem mutatja ki. Egy hete kesik es a pe-m nem felidoben volt hanem a 18. napon.

Kati, tesztelj reggel legy sziiii!!! Naaa!!! Megnyugodnal, hidd el!!!

Nita, mukormos vagy? Ez klassz. En most szedettem le 1 hete a munkam miatt mert nem engedik. Es ugy hianyzik. Annyira szep volt a kezem, mindenki kerdezte, hogy a sajatom vagy mu. Buszon allva is megkerdeztek neha a csajok, asszonyok, hogy huuhaa, nagyon szep, izleses ki csinalja, elkerhetik az elerhetoseget? (ez akkor volt amikor mar nott le es kicsit lehetett latni, hogy nem sajat) Ugy, de ugy szerettem, most meg rossz ez a sajat. Olyan kis beeendzssaaaa!:):) Raadasul tovig, le kell vagnom. Nem is tovig, meg annal is lentebb, szinte a husomig. Tok gaz.:(
Vendég

Kati: Ja...bocs... :oops: akkor félreértettem az összebújós dolgot... :oops: :oops: :oops:

Bogárka: Egy nagy ejnye-bejnyét küldök az Uradnak!!!! (Na, jó, csak viccölök ám!) Már hétfő óta rágom a körmeimet és várom, hogy tesztelj!!! :D :D

Mona: Csináltál ma is ovu tesztet???

Kép

Kép
csillagvirág14

bogár!!!!! azonnal tesztelj!!!!!! az a digi cb. nem többször használatos? lehet, h hülyeséget mondtam, de mintha már olvastam volna róla. pontosan hanyadik nap ez neked?

MINDENKI: megynyugtatok mindenkit, reggel tesztelek, aztán jelentkezem, mert olyan szerencsém van, h nem megyek dolgozni holnap!!!!juhééééééé!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Bogár: Ezt azonnal tessék elolvasni és aztán CSELEKEDNI!!!!!!!

Clearblue digitális HCG teszt, egyedülálló a tesztek között.
Kiírja, hogy babát vársz-e és azt is, hogy hányadik hétben vagy.

A teszt végét a vizeletsugárba kell tartani kb.10 mp-ig, majd várni 3 percet.
Eközben egy homokóra látható a kis képernyőn.
A teszt kiértékelése:
Not pregnant - nem terhes
Pregnant - terhes - mellette kiírja, a terhességi hetek számát.

A teszt már igen korai terhességet kimutat, a menstruáció előtti 4. napon pozitív eredményt írhat ki, ha babát vársz

Kép

Kép
csillagvirág14

hallod BOGÁRKA!!!!!tessék tesztelni!

Kép

Kép
@ka(ti)

Csillag csináltam ma is, de sajnos nem erősödött...és a hőm is leesett, én már nem érte ezt...
Lehet az lenne, a legjobb, ha nem hőmérőznék, nem csinálnék tesztet....mert ez így csak bosszant!

Megnéznétek a hőgörbém? Mond nektek valamit...???

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 32800_.png

Kép
Kép

Moncsi
monalux

mona: nem lehet, h megint lesz egy péd? majd betti tud okosakat mondani a görbédről. én nem értek hozzá.
menniyre erős a controll csíkhoz képes? én csak első hónapban csináltam ovu tesztet, és nekem nem erősödött, manem egyik nap csak olyan erős lett, h a controll az haloványka volt hozzá. teákat iszod??? ha nekem most összejön, akkor kijelentem, h JÓ! fel a fejjel, lehet még jó szerintem.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati: nagyon örülök hogy +++++++ a teszt ráadásul délután reggelre tuti erősebb lesz első pisiből :):):):)):) hasszurka lehet a méhszalagok tágulása miatt :)

Én nem hiszek a laptetőben :(:( amennyi volt nekem már egész futballcsapatnak kéne szaladgálnia körülöttem:(:(

Zsuzsi betettelek a figyelt blogjaim közé ha nem gond :):):)

Bogi: tessék tesztelni reggel :):):)

nika70
Salgótarján

Mona: Eddig a görbédből az derül ki, amit az ovu teszt is mutat, hogy még nem volt pé-d. Szerintem ne hagyd abba a hőmérőzést! Csináld végig az egész ciklusban. Ha lesz valamikor pé-d, akkor feljebb kell mennie a hőnek! Ha marad ilyen cikk-cakkos és nem emelkedik, akkor sajna nem volt pé-d...

Kép

Kép
csillagvirág14

Amikorra betette tuti nem volt, nem éreztem semmit...Elég halványka a controllhoz képest!!!!

Csillag hallgatok Rád!!! PÉ előtt nem eshet le ennyire?

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Mona: Szerintem túl kicsi az a hőemelkedés amikor betette a program a pé-t... (De nem vagyok szakértő...) Azt sokkal inkább el tudom képzelni, amit írtál, hogy majd most, a hőleesés után lesz pé-d.

Kép

Kép
csillagvirág14

mia

a cickafark tabletta olyan 600ft körül van és olyan 100tabletta van benne.

kati

jupijééééééééééééééé :) :) :) én tudtam,mostmár megy a drukk h szépen fejlődjön a picur :)

KépKép
bettike83

Mindenki, Mindenki, igenis ertettem, reggel tesztelek, lesz ami lesz. Jelzem, nem vagyok terhes. Csak kimarad! Ennnnyyyiiiii!! Meg csak hasszurkam sincs. Meg gyakori pisi ingerem sem. Szoval itt nincsen baba.

Kati, nemtom hanyadik napon vagyok, 35ig szamoltam de ennek mar tobb napja. Asszem ma vagyok 21 dpo-n. Vagyis akkor..mmmm.. 39. napon, ha minden igaz.
Kati, Te viszont olyan eros dupla csikos leszel, hogy ihhajcsuhhaj! Nagyidrol mi a hir, jol van?

Mona, Nekem pe elott kicsit megemelkedett a hom, valoban kicsit 1 tizedet de masnapra leesett asszem 4et, ekkor volt pe-m, majd ismet visszaugrott. Vagy valami ilyesmi. Ha gondolod beszurom ide a gorbem. Meg sosem vezettem de kivancsi voltam mert azert ebbol sok mindent le lehet szurni, foleg, hogy orvosi eset vagyok e. A kov. honapot is vegig merem, aztan cso, de tenyleg csak kisertleti celbol, hogy megismerjem magam, jol mukodok e. Ragorcsolni nem akarok.

Virag, hogy vagy? Voltal ma erettsegizni?:)

Betti, Te hol vagy? Jol vagy remelem!! Ezer eve nem irtal!
Vendég

Bogárka még "csak" tanulónak számítok.a nagy vizsgám hiányzik.nem tudtam letenni mert veszélyeztetett terhes voltam Barnival......
de magamnak megcsinálom meg ha valaki akarja..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

betti: aranyos vagy te is, köszi. még én is nagyon izgulok, de szerintem ez (remélem) megmarad még 35 hétig!

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati meg fog maradni!!!!!!!!!!!!
BÍZZ A BABÁDBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bogárka megnézném a görbédet....!!!

Egy nőgyógyász mondta, hogy a mensit mindenképpen megelőzi a peteérés, különben nem jönne meg...nem tudom, hogy ez igaz e!???

Hát holnap meglátom majd, hogyan alakul, múlt hónapban is szépen felkúszott 36,9-ig! Még van rá esélyem talán!!!

Kati és Bogárka holnap reggel szorítok Nektek, én 5-kor megyek melózni, és csak 4 körül érek haza, nem tudom megnézni majd az oldalt, hogy mi írtok, de remélem jó hírekre érek haza!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

bogár! én sem tudok "igazi" tüneteket felsorakoztatni. egy kicsi ilyen, egy kicsi olyan. a hasszurka is csak akkor tűnt fel, amikor leültem a babanet elé, pedig godolom nem csak 1-2 volt egész nap, csak nem figyeltem, mert el voltam foglalva.
figyu? maradt már ki mensid?

nita: aranyos vagy. sok erőt adtok!

Kép

Kép
@ka(ti)

én most megyek aludni.
bogár, mikor tesztelsz. csak az ikreink miatt kérdezem. keljünk egyszerre. :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)

Mona, en ugy tudom, hogy a mensi nem fugg peteerestol. A mehnyalkahartya valik le mensikor. A petesejt ha nem termekenyul meg vagy felszivodik vagy mensikor tavozik. Attol, hogy nincs peteeres meg van menstruacio. Persze lehet en tudom rosszul.
Itt a gorbem is Neked:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 32800_.png

Kati, ne aggodj, minden rendben lesz! Veled van az egesz orszag en meg innen Londonbol is, szoval fel Europa kuldi a ragacsokat Neked. Meg a drukkot!

Nita es mar nem csinalod meg ezt a vizsgat? Vagy mar nem lehet? Mit jelent az, hogy nagy vizsga? Tenyleg erdekel sosem kerdeztem a kormosom mibol all, hogyan epul fel egy ilyen kepzes es a vizsga mibol all.
Vendég

Kati, nemtom mikor ebredek. Raadasul en itt 1 ora minuszban vagyok. Ha Te 7kor ebredsz az nekem csak 6. Mondjuk apa 6kor kel. Reggel talizunk itt!:):) En egy nega, Te egy pozi teszttel!! cupp!!!:)
Vendég

Kép

voltam éjszaka pisilni, olyan 2 körül.

Kép

Kép
@ka(ti)

bogár!!!sztem neked sokkal pozibb lesz! én egyenlőre ennek is örülök. és most megy a drukk magunknak. és az összes kismaminak!

Kép

Kép
@ka(ti)

Jó reggelt!

Kati
Azért látszik a halvány csík. Dokihoz mész ma?

Bogárka
Mit dolgozol? Várjuk a teszteredményt.

Tegnap voltam védőnőnél, és 58 kilóra mért kiindulásnak, pedig néhány hónapja még csak 56 voltam. A hányinger miatt, egyfolytában eszek, mert különben biztos hánynék.
Este olyan rosszul voltam, épphogy nem jött ki minden belőlem, meg a gyomrom is begörcsölt, pedig nem ettem össze-vissza mindent. Most reggel pedig a hányinger nagyon erős, muszály lesz mindig WC közelben lennem. Az elsőnél feleennyire voltam rosszul.
Most is piritóst eszegetek. Ráadásul olyan gyengének érzem, hogy állandóan feküdnék. A férjem már szekál is, hogy azért nem kellenne elhagynom magam, de néha annyira szédülök, ha állva maradok, elájulok.
Most ennyi, ha nem jövök néhány napig, akkor csak rosszul vagyok, most is alig bírok a gép előtt ülni.

JÓ HÉTVÉGÉT!
Vendég

brita! nem megyek, mert nincs barnázásom, meg semmim. a csík az életben erősebb, de nekem nem megy ez a fotózás.

Kép

Kép
@ka(ti)

jobbulást kívánok neked! ne hallgass a férjedre, ajánld fel neki, h folyamatosan igyon alkoholt és legyen bódult, meg szédült-na, ilyen érzés, majd piszkáld, h ne hagyja el magát! :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati, szuper!!!:):) Gratulalok!! Latod, latod, milyen jo, hogy teszteltel!!!:):) Ejjel 2kor en is ebren voltam de lusta voltam pipilni menni, tartogattam mostanaig, de meg mindig nem mentem.hihihi Szoval amint fekudtem az agyban es probaltam visszaaludni az jutott eszembe Kati, hogy irtad a multkor, hogy a baba minden tudomanyt meghazudtolva fogant meg! Akkor meg foleg ne izgulj mert ez a kis lelek most nagyon jonni akar!!!:):) Igen, igen!! Ne idegeskedj!! Nem lesz semmi gond!! PusziPuszi, megyek en is mindjart tesztelni de azert nem rohanok mert minek? Ugyis negativ lesz es akkor mar a remenyem sem lesz meg arra, hogy hatha megis van itt valaki.

Rita, nem lehet erre a hanyingerre inni valami teat vagy vitamint? Nagyon rossz lehet most Neked. Amikor olvastam amit irtal en is rosszul lettem. brrr. Muljon el hamar ez az allapot!
Vendég

kati

nagyon szép :) :) :) :)

bogárka

már megöl az ideg,hát miért nem tesztelsz végre? :shock: :D

KépKép
bettike83

Jol van, jol van megyek mar:) csak meg gyujtom az erom mert ugyis negativ lesz. Nagyon felek, gorcs van a gyomromban.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?