Új privát üzeneted érkezett!

jó éjt!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch

Nem olyan jó ez hidd el nekem. Vannak ám hátulütői a dolognak. Pl a munkahelyemen - vezető beosztás, mind hiába mert eleinte semmibe vettek. Aztán kijött belőlem a sárkány :lol:
21 évesen semmi sem másabb szerintem mint 25-26 évesen, habár még nem tudhatom.
Annyira azt hittem, hogy ha most esem teherbe akkor minden rendben lesz, nem futhatok ki az időből, ha évekig próbálkozunk, fiatal a szervezet, de annyira nem így megy.
Én semmin nem változtatnék ha mondjuk újra 16 lennék :D Minden úgy van jól ahogy történt, minden okkal történik.

Jó éjt Lujzi!
recon

Azta ilyen fiatalon vezető állásod van :shock: :shock: :shock: kis zseni. Na jó én is igazgató vagyok de a mi cégünknél nem adhatom alább, bár voltam máshol is de ott is magamnak parancsolhattam :lol: :lol: csak kinevezett a cégtulajdonosnő, hogy legyen mg az aláírási jogom mert ő saját magát nem alkalmazhatta a saját cégénél :lol: :lol: :lol: így én vettem fel őt. sajnos én is tapasztalom, hogy a korom miatt néha nincsenek rám tisztelettel de ha hibázok így könnyebb kimagyarázni is :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Recon visszajelöltelek :)
Vendég

melisch Te fent vagy az iwiw-en?
Vendég

csibuk jelöl engem is Reconnál, Anycinál, Lujzedlinél megtalálsz úgy mint melisch :lol: :lol:

Egyszerre irtunk :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

nézlek melisch
Vendég

recon: ezt nem hiszem el, épp most olvasom DAniel Alexander történetét és mit látok a lapodon az iwiw-en? :D
Vendég

melisch nem talállak :(
Vendég

megvagy!!!!!

Kép
Kép
melisch

Csajok!

Köszönöm a szülinapi köszöntőket! Nagyon jól esik :lol:
Tündériek vagyotok! De tényleg.

Képzeljétek.... nem is gondoltam volna, de egy nagyon kedves kollégámtól kaptam ma szülinapi csokit :lol: Igaz elég sokáig elég lesz, ha api meg nem eszi addig itthon :lol:

Bridget
Igen... mi már lassan 2 éve szeretnénk babát. Első körben kb több, mint fél évet vártam, hogy megmondják, magas a prolaktinom. Először 6 hónap után mentem el dokihoz, hogy szerintem valami nem kóser. Persze az sztk-s doki csak az időmet akarta húzni, így 1-2 hónappal később el is mentem magánrendelésre, ahol normális dokkerral álltam szembe és hajlandó volt velem foglalkozni. Aztán kiderült, hogy IR-em van (bár a doki ráírta, hogy PCO gyanú, de akkor ezt még nem tudtam mit jelent, csak vmi orvosi blablának véltem, ami persze igaz is, de azt hittem azt majd ő kezeli). Így az IR-t kezelik már november vége december eleje óta. Sajna most már ez a 3-ik gyógyszerem, mert az első nem volt jó, rosszul voltam, a második sz**rt sem ért, így azt hiszem végre meg van a nyerő :). Persze az első bogyótól refluxom lett, és jött vele egy jó kis nyelőcső fekéj, amire a béldoki, adott egy jó kis gyógyszert, amit, mint később kiderült, fel sem írhatott volna nekem, mivel gyárilag magas a prolaktinom. Ennek ereménye képpen majd 3000-es lett a prolaktin szintem. Kissé beszaradtam a nődokimat vele, no meg magamat is. De azt hiszem most már minden rendben van és nagyon remélem, hogy augusztusban lesz egy sikeres inszemem, és nagy nyári szünidő után már vigyorogva mehetek be dolgozni, mert már csak be kell jelentenem, hogy még pár hónap és kicsit hosszabb szaibra megyek :). Persze ez függ a júliusi IR kontroll eredményétől is :)
Bocsi.... :oops: kicsit hoszzúra sikeredett.

Melisch
Meg kell mondjam, azért nagyon sok igazság van Milyen írásában :roll: viszont mi mind melletted állunk :)

Melike
Teljesen jól látod a dolgokat. Szeretem én is, ha egy férfi férfi :). De azért szeretem a kapcsolatban az egyenlő felosztást :)

Kép

Kép
princzike

Én elteszem magam holnapra. Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Princzike akkor a sok rossz után talán neked is megváltozhat az életed. Én ehhez a PCO-s témához nem tudok hozzászólni, hála Istennek remélem nálad sem lesz gond. Én meg megoldom a gondomat és nem akarom tovább emészteni magam.

Én is kilépek bár még RTL Klubbozunk Esti sh... itt "nyerít" a párom rajta.

Kép
Kép
melisch

Szóval lányok utólagos engedelmetekkel :lol: , de szerintem meg vagytok iwiwwe :lol:

Nem lesz nehéz kitalálni, hogy melyik vagyok, aki bejelölt titeket :)
Jó éjszakát mindenkinek

Kép

Kép
princzike

Melike
Az én sztorim klasszikus:21 évesen álomesküvő,majd lakás,kocsi,utazás...és mégis hiányérzetem volt.Bár az exem nagyon jóképű pasi volt én mégsem lehettem nő mellette.Mindenben én döntöttem,és ez egy ideig tetszett is.Ha én nem iratom be autót vezetni,ma nincs jogsija,ha nem keresek neki munkahelyet,még mindig épitkezésen lapátolna.Mindent,de mindent én intéztem .És ugyanakkor minden fontos beszélgetés szőnyeg alá lett söpörve....Nem részletezem,nagy keservesen összejött a gyerek,mindenki egészséges volt és mégis másfél évig vártunk.
Persze én ,aki nagyon is hiszek a jelekben és a megérzésekben,ezt nem akartam észrevenni,hogy bizony lelki okai voltak...No mindegy,megszületett a gyermek és így mindenki őt ajnározta,egymásra már annyira sem figyeltünk,mint előtte.
Már a házasságunk első éveiben sem volt ritka,hogy évente (!!!)max 4-5x volt szex,kivéve azt az időszakot míg gyerekgyártás volt. :roll:

Mikor 2 éves volt a gyermek,rámtalált egy régi szerelem,azt gondoltam egy alkalom lesz,de nem így történt....majd kibukott a dolog.Akkor 1 évig tepert-mármint az ex-,lehordta a csillagokat,de nekem már késő volt,különköltöztünk.És 5 évig próbáltuk rendbehozni a dolgokat úgy,hogy külön éltünk.Csak az volt a gond,hogy én közben olyan dolgokat éltem át a pasimmal,amit még soha senkivel!!!És sajnos az exem a 2 (!) perces aktusaival már nem rúghatott labdába sem...De még mindig nem váltunk.Nehéz volt:szeretett engem a gyereket,nem csajozott,nem ivott...csak az tudja ,milyen állati nehéz az ilyenből kiszállni,aki már átélte.Amikor nem találsz kifogást csak azt,hogy nem lehetsz kisugárzóan nő!!!

És akkor "véletlenül" ráakadtam a neten a jelenlegi férjemre,beszélgetni kezdtünk és 2 hét msn után jobban ismertem Őt,mint az exet!!Mindent tudtam róla úgy,hogy még nem is találkoztunk!!Ez volt az a pont,amikor végleg felnyílott a szemem:nem akarok tovább ilyen boldogtalanul élni.És ott egy este alatt végiggondoltam mindent és léptem!Ha van másfajta élet,hát nekem nem kell az amiben élek!Nem az új kapcsolatba léptem át,hiszen akkor még nem találkoztunk,csak terveztük ,egyéjszakásra :oops:
Azóta ragyogok,és nem értem,hogy élhettem egy ilyen méltatlan kapcsolatban 14 évig?!
Sokmindent látok ma már,amit akkor belülről nem.Mindent megbántam és semmit sem!Imádom a fiam,aki életem értelme,és tulajdonképpen örülök,hogy ennyi időt elvesztegettem,mert ennek köszönhetem a férjem,aki bár 7 és fél évvel fiatalabb nálam mégis fel tudok rá nézni,mert PASI!!! :D
Bocs az offért,meg a hosszúságért!
Vendég

Princike visszajelöltelek!!!! A 2. képen sugárzik rajtatok a boldogság, szinte lebegtek :lol: :lol:

Milyen nem semmi a történeted :shock: :shock: :shock: sok mindent átéltél az nem kérdés és azért ez is egy happy end-es story hiszen most boldognak mondod magát. Az exeddel tartjátok a fiaddal a kapcsolatot? Ő tovább tudott lépni ha ennyire függött tőled??? Hát remélem akkor a második baba hamarabb összejön :!:

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Milyen
Nem semmi a történeted. De örülök, hogy így alakult.

Melisch
OK :) köszi a bókot :oops: :lol:

Kép

Kép
princzike

En nem tok utemet tartani veletek ha ennyit irtok :shock: Holnaptol nem lesz netunk mert jonnek kikotni :twisted: kedden atcuccolunk a hotelbe na ott mar lesz :roll: na de ne feljetek majd megyek internetkavezoba :wink:

Akella
Mi is igy gondoljuk :wink: No para....bar tudom konnyu ezt mondani :?

Lujzedli
Orulok,hogy megtudtatok beszelni apacskaval :wink: Ngyon fontos az,hogy ok ne erezzek emiatt rosszul magukat mert ngyon sok parnak kell a segitseg es egyaltalan nem szegyen :wink: apacskad egy hos :D

Szi
2-3.cn :arrow: peteeres kornyeken :arrow: 21.cn :wink:

Princzi
Ez csak termeszetes :wink: Igen olvastalak masik topikban tudtam nagyjabol a torteneted :wink: Akkor nyari pihenes utan babasodasra fel 8) :lol: Parodnal minden rendben :?: :roll:

Milyen n.m.
Mint egy teleregeny :shock:

Recon
Ertettsegi kep halaaaaloooos :shock:

Apacskaval beszeltem o annyit mondott,hogy kint ugye nem tudjuk meg hogy mennek ezek a dolgok es hogy biztositasom sincs...es ha maradok tagogat mindenben nem gond.

Doki meg 100%os abban,hogy kezdhetunk.Annyi kulombseggel,hogy o most nem 2.nap javasolja a beultit hanem elakarja vinni 5.napig :roll: szal dontottem marha nehez volt mert lehet a szulinapomon talan mar utazom apacska utan vgy ha jol jon k a lepes akkor meg elotte 8) ugyhogy ha sikerul kapok 1(vgy tobb) bebit a pocimba ha nem sikerul akkor is nyugodt szivvel megyek,hogy en megprobaltam :!: :wink: 10-11e korul jon majd meg piri es 2-3cn-en megyek dokkerhez 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali!

Bridget, ez a beszéd!

Lányok, ne harizzatok meg rám, de én tuttttiiiiira nem tudom ezt a sok írást mind elolvasni, hát még válaszolni :lol: :oops: :lol:

Bocsesz tényleg, nem a kedv hiányzik, csak egyszerűen nincs időm, 2 gyerkőc+háztartás+néha tesztek... jut eszembe, mostanában nem nagyon rendel senki. :roll: Pedig még mindig tart az akcióm. Na nem panaszképpen, mert időm úgyis nagyon kevéske van. :) 8)

Mindjárt teszek fel ártérképet is, hátha még kedvet kap, aki eddig nem rendelt. :wink:

Figyu, én is vagyok ám iwiwen, ha kell kép, onnan letöltheti, aki akarja, bár nem vagyok egy főnyeremény. Csak esküvői kép van fenn, mert onnantól nem szabad rámnézni, sajna brutálisan csúnya lettem. Rosszul hatna rám a házasság? :shock:

Ölelek mindenkit, itt megint zuhog az a szemét eső, nem tudunk menni a gyerkőcökkel sétálni. :evil: Már baromira uuuuunnnnnooooom!!!!!

Pusz

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bridget
:lol: Te kis hamis :) Nem, apával nincsen semmi gond :) Hál istennek! :) Csak én vagyok ilyen béndzsa :roll:

Drukkolok a lombikhoz :) Remélem sok szép babácskátok lesz! :lol:

Kép

Kép
princzike

Csillag
Mesélj csak, hogy vagy fent iwiw-en? :lol:

Kép

Kép
princzike

MÉG TART AZ AKCIÓ!

Aki legalább 30 db tesztet vásárol, 2 db tesztcsíkot, vagy 1 db kazettás vagy vizeletsugaras tesztet kap ajándékba!

És íme a jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 300 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 275 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 300 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Csak külön rendelésre, 1 hét átfutási idővel:

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft (kivéve spermateszt és babateszt, ott 930 Ft), mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Részletekről érdeklődj nálam privát vagy email üzenetben

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Princzike, kösz jól vagyok fenn :lol:

Mindjárt megkereslek. :wink:

esthajnalcsillag

Sziasztok.

Na megvan a nagy nap, 07.24-én megyek nődokihoz a projekt miatt. Már csak remélni merem,hogy nm pont akkor jön meg. ha igen, akkor át kell rakni köv péntekre.
lujzedli

Esthajnal

Én rendeltem :wink: rám nem lehet panasz!Sőt,megadtam egy barátnőmnek a számod,ha nem baj,mert Ő nincs itt fent....

Bridget

Nagyon örülök a hírednek!!!Tudod:majd egyszerre babázunk

Princzike

Köszi,és most olvasom...szülinap...Váljon minden valóra,amire vágyakozol!Boldog szülinapot!!!

Melisch

Tartjuk a kapcsolatot,munka miatt is,Ő egy kolléganőjével kezdett új életet,szinte még el sem váltunk.Sokak szerint bizonyítani akart...pikkpakk közös házat építettek.Sajnos a gyereken keresztül is próbál(t) revansot venni...Mert Ő a sértett fél,elhagytam egy fiatalabbért-csak ennyit lát.Holott én azért léptem ki,mert úgy éreztem megfulladok,nem vagyok nő és boldog-ezt így el is mondtam neki. Nekem is megvan a véleményem,de én örülök,hogy megszabadultam tőle :wink:
A szüleim szerint-akik amúgy sokáig exférj fanclub-tagok voltak- kicserélődtem,anyum azt mondta,sosem látott még ilyen boldognak,pedig nem szállt a rózsaszín köd az agyamra(csak a szívemre 8) )

Tudjátok aki kicsit jártas ezoterikus és hasonló lelki dolgokban,azok azt tartják,azért lett bélcsavarodásom és elzáródásom,mert sok-sok dolgot benyeltem és nem mondtam ki...és ezt bizony én is tudom.Minden betegségnek megvan a lelki háttere...

Na de:új élet,új hapsi,már csak az új gyerek hiányzik,de már Ő sem sokáig!!! :D
Vendég

Lujzi

Szia,de jó hír!!
Vendég

Milyen, én drukkolok neked, hogy jöjjön az az "új" gyerek most már :wink:
Nem is rád gondoltam, meg ugye tisztelet a kivételnek rendelés ügyben, és még akinek nem inge, ne vegye magára... stb. :lol:
És természetesen nem baj, hogy megadtad az elérhetőségemet, csak ne alvásidőben keressen (mármint babaalvásidő), mert akkor lehalkítom a telcsót. Ezért szeretem jobban az email-es-privis rendelést, meg ott azért bővebben lehet számlaszámot, rendelési darabszámot, nevet és címet írni, és ráadásul még csak nem is kerül sok pénzbe, nem úgy, mint a telefonálás.

Lujzedli, drukk, hogy ne jöjjön mensi akkor, és indulhasson a projekt! :wink:

Lányok, pusszantás

esthajnalcsillag

Lujzi

Ebben a pillanatban kaptam egy soproni nődoki nevet,de akkor már nem aktuális... :?
Vendég

Ja és Esthajnal,jó lenne,ha már csak a Te drukkjaidon múlna... :lol:
Vendég

Milyen

Küldtél vagy tettél már be képet? :roll: Mert csinálom a tablót és Te még nem vagy rajta... :?

Akik rajta vannak:
Lujzi
Anyci
Betty
Bridget
Akella
Melisch
Melike30
Csibuc

Kit hagytam ki? :oops:

Jaaaa és a képcsere ezután is lehetséges, csak küldjétek el vagy rakjátok be ide. :wink:
recon

recon

Recon, nagyon jó lett a "tablókép", ügyi vagy! :wink: :D

esthajnalcsillag

Esthajnal

Szeretnénk ha Te is rajta lennél! :wink:

Jajj és Csajok ma mindenki nagyon figyeljen oda, éjfélig 2-es erősségű riasztás van ma nagyrészt mindenhol érvényben. Eső jég meg sok szép dolog még emellé... Vigyázzatok! :roll:
recon

Oké, itt egy kép rólam és a 2 törpéről, csak nektek, csak most:

Kép Anya és kismackói

De tessék engem megkímélni a rossz kritikáktól, mert úgyis a béka popója alatt van az önbecsülésem vagy mi... :P

esthajnalcsillag

Pont ilyen igazán anyukának képzeltelek. És nem tudok rosszat mondani, szép vagy és a gyerkőcök is azok!!! :)

Utólagos engedelmeddel bővült Veled a tabló, mindannyiunk örömére!

http://img218.imageshack.us/img218/1296/tabloe.jpg
recon

Recon, nagyon köszönöm, hogy ilyen kedves szavakkal illetsz :oops: , és azt is, hogy betettél a tablóba. De remélem, nem haragszol meg, ha kérek egy apróságot :oops: , a kisebbik fiamból lehetne egy picit többet látni? Csak mert olyan rossz, hogy csak a fél fejecskéje van a képen. Bocsi, ha gondot okozok, és nem is olyan fontos, csak inkább belőlem legyen kevesebb, a szépségeimből meg több, érted, ugye? Köszönöm előre is, ha megoldható! :wink:

esthajnalcsillag

Esthajnal
köszönöm a teszteket, ma meghozta a postásbácsi :wink:
Remélem a betegségnek már hűlt helye, és jól van a család!
És különben is...miket beszélsz? Miért nem vagy jóban önmagaddal??? Ejnye-bejnye!!!
Tök jó a kép, és tök arik vagytok!!!

Bridg
nem nagyon tudok neked okosat mondani sajna...
Ezt csak te tudod eldönteni.
Ha én lennék, belevágnék.

Melisch
te szegénykém...ölellek!
Remélem minden rendben azóta is köztetek!
De szerintem nem túlzod el a dolgokat, mindenki kiakadt volna már...én is.
Az oké, hogy fontos a meló, de szerintem ugyanolyan fontos (ha nem fontosabb), hogy legyen családotok.
Én minden kis apróságot,- legyen az bármi- megbeszélek a férjemmel, és Ő is velem.
Ha nem így lenne, akkor csak gyűlne-gyűlne, és ha egyszer robbanna, az maga lenne a pokol, mert az lenne a vége, hogy ő megy jobbra, én megy balra.
Ezért beszélünk meg mindent.
Soha nem veszekedtünk eddig, ha volt valami, az csak a vita szintjéig ment el, de ez is ritka.
És ez azért van, mert mindent megbeszélünk.

Szija Princzike! :wink:
Boldog szülinapot!! Kép

Lujzi
Piri? Esetleg teszt?
A fénykép cukker nagyon édi bébi voltál! :wink:
Hajrá augusztus!!

Recon
Bakker, rengeteget változtál :shock:
A mostani éned nekem sokkal jobban bejön! 8) :lol:

Anyci! 8)
Géppel mizu??

Mindenkinek hatttalmas ölelés!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Aki akar engem is jelölhet iwiwen, Anycinál is megtaláltok!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Mivan csajszikák?
Alusztok? :lol:

betty615

Esthajnal

Nincs mit köszönnöd :wink:
Persze megoldható, nem lesz vele gond, hétfőn meg is csinálom, mert ehhez melóban van megfelelő kapacitás. Itthon a lapi nem szereti ezeket :wink:

Betty

Köszi :wink: Fiatalság bolondság :D
Nem alszunk, tankarítunk mármint én :)
recon

Recon

Megkérem a férjemet,mert én béna vagyok a képküldéshez... :oops:
Vendég

:D Szasztok csajcikák!
Mizu? :lol:

betty615

Bridg
bejelöltelek iwiwen :wink:
Nagyon jók a képeid!
Te kis cépség!

betty615

Anyci, Melike, csibuc, Lujzi, Melisch, Esthajnal, Akella meg aki még kimaradt....hol vagytok?
Na jó, Bridget felmentést kap, mert náluk ilyenkor ííccaka van :lol:
Szóval többiek!!
Gyertek bandázni! :)

betty615

Szia Betty! [/b]
Vendég

Betty én még melóba, persze aki 11 órakor esik be az iroda ajtaján az be kell pótolja :lol: :lol: :lol: Ma rendrakás volt mert minden fele papír kupacok voltak és a legutolsó ellenőrzéskor semmit nem találtam így rendet kellett tenni és mindent szépen be a doszárkába (nem tudom a nevét olyan kemény fedelű akármi amit a polcra raknak tele papírral). Egész napom ráment de legalább minden a helyé, megint dugig a kuka :lol: :lol:

Párocskám már az este tapogatózott, hogy úgy érzi valami bajom van de ne ne :shock: :shock: éjjel fél egykor :roll: már nem kezdtem bele a témába úgyis hancúrozni volt kedve :lol: :lol: akkor nem lett volna hancur se alvás. Majd szombaton ha otthon lesz.

Esthajnal a negativ önszemléletet tessék félretenni mert nincs okod szégyenkezni, aki szépnek érzi magát az sugallja a másiknak és mindenki szépnek látja. És ez igaz fordítva is!!! Tessék erre gondolni, nagyon bájos kerek arcod van. Attól mert valaki kövérebb még lehet szép!!!!!!! A fiaid meg ennivalók :wink:

Többieknek puszi. Lassan mennem kéne haza mert még azt sem tudom mit fogunk papálni. Férjem még a munkálatnál nem tudja mikor indul haza.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok. Vagyok. Na mit szóltok? Egy hónap múlva megyed dokihoz.
lujzedli

Sziasztok!
Bocsánat az alkalmatlankodásért, de kaphatnék véleményt a görbémről, ami számomra teljesen érthetetlen?!
Emellett várható mensi előtt mensis fájdalom, mellb. érzékenység, ezt felváltotta a mellfájdalom, ami most is tart, 3. napja émelygek, barnázás szombattól, de éppencsakhogy, az is elmúlóban. :roll:
Dokihoz tegnap mentem.....de közbejött neki valami, így nem is jött. :x
Legközelebb kedden lesz, addig :shock:
A tesztek tuti jók, velem lehet valami, de mi?!
Hozzátartozik az igazsághoz, mintha valamicske csíkocska pénteken lett volna.....mások is látták. Azóta már nem is annyira nézem meg, mert már nagyon kéne látszania. De azok negatívak, mert a main is csak száradás után látszik második csík.
Olyan tanácstalan vagyok.
Férj, anyu örül, mert tuti az, de én a tesztnek hiszek csak, vagy orvosnak.
Segítsééééééééééééééég!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 74400_.png
zsuzska30

Esthajnal én remélem téged jelöltelek :oops: szólj ha nem :wink:

Lujzedli szerintem még jó messze van :evil: én olyan vagyok ha valamit akarok akkor nekem az akkor kell és nem birok várni, persze ha nincs választásom :roll: nagyon türelmetlen vagyok :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch: tudod, eléggé kötött a munakidőm. Akkor pénteken leszek szabadnapos. A többi nap dolgozom.
lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?