Új privát üzeneted érkezett!

Hát nálunk majd minden mendemonda szerint lány lesz ( a hányások, a hasforma, az AFP, az édesség evés, a kínai fogantatási naptár, hogy nem mutatja a nemét...), szóval magamat ismerve így már kezdek biztos lenni benne, hogy nekem akkor csakazértis fiú lesz :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Igazatok volt, tényleg babaázom és nagyon nagyon jó érzés újra!

Szombaton szüketett Domonkos 3660g-al és 59 cm-el, nem csoda, hogy akkora volt a hasam. Üzenni sanos nem tudtam kivel, hát igen ezt időben szervezni kell. 5 perces fájásokkal mentem kórházba reggel 8 kor, majd 11 kor miután a baba szívhangja romlott és egyszerűen nem fért ki rajtam végr4e megcsászároztak. Addig iszonyú szenvedés volt, de nem veszem el a kedveteket.
Tegnap jöttünk haza, szpoik , édes, minden rendben, a sebem is tök szép.
Jaj mennem kell etetni, jövök később mesélni

Kép
barbi5

Aztaaaa, Barbi, hatalmas nagy gratula Nektek!!!
Vendég

Barbi,

ÓRIÁSI GRATULA AZ ÓRIÁSI FIUKÁHOZ ÉS SOK-SOK TEJCIT KÍVÁNOK NEKED.

Várjuk a képeket és a beszámolót. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Barbi,
HATALMAS GRATULA, SOK TEJCIT, EGÉSZSÉGET, STB. KIVÁNOK NEKTEK!
Felteszem a megszülettek táblát, légszi nézd át, és irj, ha valami nem stimmel nálad. Én úgy számoltam, hogy ezek szerint a 39+0 héten szültél, de javits ki, ha nem igy van.

Kép
sirkici

Bibi,
biztos, hogy kislány lapul a pocidban! Majdcsak megmutatja már magát, meg egyébként is ilyen szégyenlős is csak egy kislány lehet, nem? :lol:

Na, akkor felteszem a babás táblát is, ha már igy benne vagyok:

Kép
sirkici

Bibi,
nincs újabb pociképed? Rakhatnál fel! :D
sirkici

BARBI: Gratulálok Domonkoshoz, szép gyermekkort, és sok-sok tejcsit kívánok! Nagyon várom a képeket, biztos nagyon édes fiúcska! :)

Kép
Vendég

Sirkici, a fene tudja...ezek csak olyan mendemondák, ami viszont a kislány ellen szól, az a napi szex, amivel gyártottuk -az meg hát ugye már biológia. Na, mindegy, majdmeglássuk egyszer...

Itt vannak a még meleg hordóképek :lol:

Kép Kép
Vendég

color=red]
Sziasztok!!!
Itthon vagyunk, minden rendben van :lol: Zolcsika le sem mászik rólam, együtt szoptatjuk és tisztába tesszük Tüncsikét :lol:
Mindenkinek köszi a gratulákat, meg az aggodalmakat.
Később írok :lol:

Barbinak orjási gratulá a babához!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Bibi,
nagyon szép pocakod van, és tényleg lányosnak néz ki. Még mindig milyen szép vékony vagy, pedig már félidős is elmúltál.
A mendemondákban én már nem nagyon hiszek, emigy meg elvileg nekünk is csak fiunk lehet, de sok példát találtam ennek megcáfolására a neten is. Főleg, mert mindenki úgy tudja, hogy olyankor lehet teherbe esni, igy olyankor próbálkoznak, és ha ez a tudományos módszer annyira tuti lenne, akkor nem sok lány lenne a világon. De nem akarom letagadni se, hogy igaz az elmélet, de azért el lehet gondolkodni rajta... :) Persze teszem fel egy-két fiú után tuti, hogy én is bevetnék mindenféle praktikát egy kislányért, ha kell, még a sz...t is megenném, ha attól garantálnák, hogy biztos lány lesz! :wink: :lol:

Olik,
örülök, hogy minden rendben veletek! Majd ha tudsz jelentkezz a szüléstörténettel, stb.
sirkici

Sziasztok!!!

Ne haragudjatok,hogy "zavarok".
Gratulálni szeretnék Oliknak és Barbinak!!! Sok örömet,boldogságot a Családjuknak!!!

Minden baba nagyon szép.:) Várandósoknak kívánok könnyű szülést és csodás együtt töltött heteket.:)

Üdv
Lego
Vendég

Barbi: gratulálok a kisfiadhoz, sok tejcsit és nagyon jó egészséget kívánok!

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok lányok!

Beugrottunk apa irodájába öt percre, megkuksiztam van e újabb pici babánk ÉS VAN!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Sok-sok szeretettel gratulálok Oliknak és Barbinak.
Mindenk elképzelhető jót kívánok nektek és a Picuroknak!!!!

Nagyon sajnálom, de nem tudok visszaolvasni, Réka itt nyekereg mellettem. Márciusban lesz otthon kb. netünk, akkor jövök.

Minden pocakosnak sok-sok puszit küldök! Vigyázzatok magatokra nagyon!!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimeeék Réka babája!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
szilbee

Zolcsika és Tündike még a korházban. Talán testvérek??? :lol:

Kép Kép
Kép
KépKép
BALRÓL TÜNDIKE A KOCSIBAN ZOLIKA :lol:
Kép

Sziasztok!!!
Most csak ennyi :lol:
Sirkici: 36+5 voltam, amikor szültem. A szüléstörténet készen van, csak be kell gépelnem :roll:
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee,
de jó, hogy benéztél! Nagyon aranyos Réka baba, és neki is mekkora haja van! :D

Olik,
:shock: , te jó ég, nem tudtam megkülönböztetni a két gyerkőcöt. Ha nem irod oda, hogy Zolcsika van a babakocsiban, én azt hittem mindkét képen Tündike van. Érdekes ez a hasonlóság! :lol:
Várjuk a szüléstörténetet!
sirkici

Olik

Gyönyörűek a kis lurkók, és mennyire egyformák!!!!!
Nálunk is ugyanez volt a helyzet, mondtam is apának a szülőágyon, mintha Bazsit szültem volna me mégegyszer, annyira egyformák voltak. Persze most már teljesen mások. Kinézetre is meg természetre is. :lol: :lol:

Ja és ha nem sértelek meg, annyira nagyon anyucis vagy ezeken a képeken. :lol: :lol: És ez olyan tök jó lehet a gyerekeknek. Vannak olyan anyukák akik inkább valamiféle modellnek néznek ki, mintsem anyukának. Azokat valahogy nem tudom megérteni. :shock:

Várjuk a szüléstörténetet.

Jaimee,

Réka baba aztán egy igazi kis hurkis babóca. Olyan jó lehet a pofikáját puszilgatni, gondolom te is egyfolytában ezt teszed. :lol: :lol: :lol:
Látszik, hogy mennyire egészséges a kicsi. Sok boldogságot hozzá mégegyszer. :lol: :lol:

Bibi,

Hogy te még mindig milyen kis karcsú vagy!!!!Csak a lányos pocakod nődögél. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Micsoda jó hírek!

Barbi! Gratulálok és sok tejcsit kívánok!

Olik! Nagyon szépek vagytok! Fantasztikus a két gyerkőc! Tényleg nagyon hasonlítanak!

Jaimmee! Gyönyörű ez a lány! És mennyi haja van!

Chris! Leljétek nagy örömötöket a váséárolgatásban! Biztos szép a kocsi. Majd tegyél fel képet, ha megérkezik!

Mi most kicsit pechesek vagyunk! :( Tegnap a mosógéphez kellett szerelőt hívni, ma meg a fűtés ment ki. Se víz, se fűtés. Most szerelik párom, meg apósom. Remélem sikerrel járnak!!!

Dorka épp alszik, remélhetőleg fürcsiig, és addig minden rendben lesz. Kedden megyünk a doktornénihez, hogy felcsippentsék a nyelvecskéjét.

Ide kérek puszikát!!!
Kép

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Sziasztok Lányok!

Barbi!
Gratulálok! Sok boldogságot, és jó egészséget nektek!

Olik! Jaimee!
Gyönyörűek a gyerkőcök.

Bibi!
Szép a pocakod!

Íme a kép, amit ígértem:
Kép

Ez a babakocsink, és vettünk hozzá egy ugyanilyen színű babyhordót is. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!
Először is köszönöm a sok gratulációt olyan aranyosak vagytok, holnap ígérem rakok képet csak át kell töltenem.

Bocsánat, hogy tegnap ilyen rövidre sikerült, hát nem könnyű ez a hirtelen kétgyermekes élet. De annyira annyira boldog vagyok.
Nem győzön csodálkozni ezen a kis életen aki ide költözött hozzánk. A Nagyfiam (amitől pedig annyira féltem) nagyon jól veszi egyenlőre az akadályt. Teljesen odavan a piciért, mindenben segít, rám is úgy vigyáz, tényleg nagyon jól reagál és semmiféle féltékenység nincs benne. Az éjszakai szoptatások persze nehezek, de ahogy egyre többet eszik ma éjjel már csak 4 óránként kért szerencsére. A seb már alig fáj, hasam még kb. mint egy 6 hónaposnak, de emlékszem ehhez hetek kellenek mire visszamegy. A baba jól szopik, már olyan 100-at egy evésre.
Na jó ennyi rólunk. Ja és olyan furcsa 8 napja még pocakos voltam, azóta szültem, műtöttek altattak, kórházba voltam, babázom mintha nem is velem történt ez az egy hét.

Olik! Nagyon édesek a gyerekeid, gratulálok! Úgy látom nálatok is kb. ugyanaz van mint nálunk.

Bibi! Tök jó a pocakod! Nem lesz kicsi az biztos, nekem kb. ekkora volt 21 hetesen. Ja és tényleg lányos!

Jaimee! De jó, hogy benéztél. Tündéri a baba! Ti már így mászkáltok? Tényleg ez a levegőre szoktatás hogy megy mikor lehet kezdeni?

Sirki! Köszi, így jók az adatok.

Judy! Te vagy a következő szurkolok nagyon!

Omnia! Nagyon szép a kislányod és milyen nagy már!

Kismamáknak jó vásárolgatást, babázoknak jó babázást!

Kép
barbi5

Chris,
nagyon szépe ez a kocsi, és mennyi zseb meg minden van rajta, meg táska... :D Tök jó, gratula hozzá!
sirkici

Chris,

Nagyon szép a babkocsitok. Nekünk nem lesz ilyen menő, mert nekem fel-és le kell cipelnem a 4. emeletre és inkább az a lényeg, hogy kicsi és könnyű legyen. A barátnőmé pont ilyen, ő odaadja nekünk. :lol: :lol:

Barbi,

Hát igen, nem könnyű több gyerekkel az biztos, de nagyon hamar bele fogsz jönni. :lol: :lol:
És minél több gyereke van az embernek, annál boldogabb. Legalábbis én így érzem. Én is legalább 4-5 gyereket szerettem volna, de ahhoz azért már tényleg kell egy biztos anyag háttér.

Hát igen, most már tényleg én jövök. Nagyon várom már a szülést, persze kicsit aggódok is, hogy milyen lesz szülni műtét után, de majd csak túl leszek rajta.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Istenem, lányok, micsoda gyönyörű bébik! Mikor lesz már május? :lol:
Vendég

...a babakocsiról nem is beszélve! :) Rám most kezd rámjönni a vásárolhatnék, barátnőm indította el a lavinát egy icipici zoknival, majd én nem tudtam ellanállni egy jópofa csörgőnek, azóta meg kiságyakat nézegetek ezerrel, Jaimeek rácsvédője annyira tetszik, ilyet még nem is láttam! Egy elég egyszerű kis fa rácsoságyat néztünk ki, ami nekem nagyon tetszik, de gondolkodóba estem, oké, nem vagyok egy habos-babos baldachinos típus, de azok mégiscsak szebbek, mint az általam favorizált darab. De Jaimeeknél a megoldás!

A másik, hogy majdnem megvettem egy piros baba-, nem is, inkább lánykakabátot, egyszerűen nem tudtam letenni, 10ezerről volt 1500ra leárazva, kapucis, bélelt, csodaszép darab, mondtam barátnőmnek, kész vagyok, ez nekem kell! Max. ha fiú lesz, kibontom a hímzést...nem, akkor is lányos, akkor elajándékozom... vagy nem, elrakom egyszer úgyis lesz lányom! Már mentem is a pénztár felé, mikor barátnőm utánam szólt: Oké, de honnan tudod, hogy a lányod pont télen lesz 158as méretű?

Hát ezzel meggyőzött, nem haszontalan tapasztalt anyukákkal járni vásárolgatni! :lol:
Vendég

Sziasztok!

OLIK: Tényleg nagyon egyformák a gyerkőcök. Nagyon édesek vagytok mindhárman! :lol: :lol: :lol: Várom nagyon a szüléstörténetedet, kíváncsi vagyok, Nálad miért alakult így, hogy a 36. héten szültél! :?: :roll:
BARBI: Úgy nézem, Domonkos a legnagyobb baba a topikban! A nagyfiad mennyi idős? Gyorsan megfogod szokni, hogy már 4-en vagytok :wink: Kíváncsian várom a képeket a pici fiúcskáról! :lol:
JAIMEE: Továbbra is nagyon édes Réka! Látom, szeret hason aludni! ;) Messze van még március, remélem, azért addig hírt adsz magatokról! :lol:
CHRISTELL: Szép kis babakocsi, Klárikának is tetszeni fog :wink:
SIRKICI: Már csak 10 nap..
OMNIA: Remélem, sikerült megjavítani mindent Nálatok! A puszikát küldöm Dórinak, főleg holnapra a nyelvfelcsippentéshez. Jövő héten melyik nap mentek a 2 hós szurira?
BIBI: Nagyon szép, formás a pocid :lol: Én is várom már a májust nagyon, de főleg a tavaszt! Gyorsan eltelik az idő, majd meglátod. 158-as méretű lánykabát? Te aztán tényleg nagyon előrelátó vagy! Még jó, hogy ott volt a barátnőd.. :wink: Meg szerintem mire 158-as méretű ruhákat fog hordani a kislányod, lehet addigra saját elképzelése lesz az öltözködésről :lol:
JUDY: Édesek a fiúk a képeken, és látom, már készülget Barbi helye is :) Bence születésénél én is pont ugyanazt éreztem, mint Te, mintha újra szülném Petit, mert egyrészt a körülmények is nagyon hasonlók voltak, másrészt nagyon hasonlítottak (most már nem annyira). Barbinak vettetek már fülbevalót? A kórházban berakatod neki?
GYABLONKA: Hogy érzed magad? AFP mikor lesz?
HENI: Nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked! Ez az első olyan szülinapod, amikor anyukaként ünnepelhetsz ;) Hogy vagytok mostanában? Alexi?
Vendég

No jó, mittudoménmekkora, akkor nem 158-as, azt csak úgy írtam, ebben még nem vagyok képben :lol: :lol: :lol: , olyan kb. fél-egyéves kislánynak való volt becsléseim szerint, ami esetünkben vagy tél, vagy nyár! :lol:
Vendég

Bibi,
én is igy vagyok ezzel, hogy mikor lesz már május?
Lassan rám is rám jön a vásárolgatási láz, vagyis rám jönne, csak mindig leállitom magam, hogy még korai lenne vásárolgatni, de azért nézegetem az üzleteket. Egyedül egy szoptatós párnát rendeltem meg, az elvileg két hét múlva megérkezik, az jól fog jönni még a terhesség alatt is, azt mondják könyebb vele ülni, főleg az utolsó hónapokban.
Én még nem tudom mekkora lehet az a 158-as méret, de még szerencse, hogy veled volt a barátnőd. :wink: :lol:

Betsy,
:lol: :lol: :lol: , igen, már számol szépen visszafelé a vonalzóm.

Heni,
BOLDOG SZÜLINAPOT!
sirkici

Bibi,
tudod már mikor mész uh-ra legközelebb?
sirkici

Te Sirkici, és mennyi volt az a párna, már én is nézegettem őket...

Na ja, leállítom magam ám én is, azt mondogatom, legalább addig, míg a nemét nem tudjuk meg :lol: Még nem találtam ki, mikor akarok menni UHra, asszem jövő héten, holnap talán felhívom a dokit az időpont miatt.
Neked már csak 10 nap! Te jó ég, lehet, nekem is :lol:
Vendég

Bibi,
4000 ft volt, bemásolom a linket, ahonnan kinéztem:
http://bababolt.com/index.php?option=co ... view&id=41
Én a cicásat rendeltem meg, azért is mert macskamániás vagyok, meg azért is, mert az fehér alapon van, igy megfelel fiúnak és lánynak is.
Majd mindenféleképpen jelentsd, hogy mikor mész uh-ra, hogy tudjuk mikor kell izgulni! Drukkolok magunknak, hogy mihamarabb megtudjuk már a nemét a kicsikéinknek! :wink: :lol:
sirkici

Sziasztok!

Hál'Istennek sikerült hamar megjavítani, így a fürcsivel már nem volt gond.

Chris! Gyönyörű az a kocsi! Drága volt nagyon? A miénk is Bergon, de mi használtan vettük egy ismerőstől. Szeretem, hogy olyan jó a kereke. Ide a faluba muszáj, hogy bírja a strapát.

Betsy! Boldog 2 hónapot! Nálunk kéthetente szerdánként van tanácsadás, és majd jövő héten fogja megkapni a szurit. Ti mikor mentek? A kötelezőkön kívül adtok még valamit?

Heni! Boldog szülinapot!

Kép
omnia28

Gratulálok a babázóknak!
Christell ha jól látom Bergon kocsit vettetek.Az nagyjából milyen árban van és hol van Bergonos üzlet?Én nem pesti vagyok de ha nem a belvárosban van lehet h benézünk.Nagyon tetszenek a Bergon babakocsik.
Vendég

SZÜLÉSTÖRTÉNETÜNK:
Az egész egy csütörtöki napon kezdődött ( 2008.01.03.-án).Akkor voltunk 36+4 naposak. Ugyan úgy telt el a délelőtt, ahogyan szokott: takarítgattam, főztem, Zolcsival elvoltunk. Eljött a déli alvás ideje, lefektettem a kisfiamat, aztán kimentem wc-re. Ott vettem észre, hogy barnázgatok. Mi szó – megijedtem. Azonnal felhívtam a dokimat. Abban maradtunk, hogy mivel nincsenek fájásaim, has keményedés, ezért elég, ha másnap megyek a betervezett NST-re. Lepihentem. Újra WC-re mentem, most már friss vérezgetés volt, persze kevés, de nagyon megijedtem. Akkor hívtam a férjemet, hogy bemegyünk a korházba. Ilyen „idősen” a szülőszobán kötöttünk ki. Megvizsgálták, NST, semmi jele nem volt a vérzésnek meg annak, hogy szülni fogunk. Valószínű megpattant egy ér, ezért volt az egész. Este 9-kor haza küldtem a páromat, mert az apósom vigyázott Zolcsira, én meg bent maradtam megfigyelésre a szülőszobán. Pont akkor ügyelt az én szülésznőm ( együtt szültünk Zolcsit is). Mondtam is neki, hogy amikor valóban szülni fogok, biztosan nem lesz ilyen mázlim…
Éjfél tájt furcsák fájásaim lettek. Gondoltam biztosan a sok vizsgálat meg tapogatózás miatt van. Igen, csak ezek 6 percenként jöttek egyre erősebben. Szóltam az ügyeletesnek, hogy kössük rám az NST-t és nézzük meg a fájásaimat, mert ez eléggé ANNAK tűnik. Éppen a hátamra fordultam – egy pukkanás és elfolyt a magzatvíz. Bizony: szülünk!!!
Azonnal csináltak egy UH-t, mert nem tudták megmondani, hogy milyen fekvésű a baba, annyira fent volt még. Hát FAROS, KORÁBBAN jön és nagyon FENT van…Ezért császár mellett döntöttek.
Akkor kezdték el keresni a dokimat, én meg a férjemet. Azt mondták, hogy max. 3 ujjnyi tágulást várnak, aztán műtő. Hát nagyon gyorsan tágultam. A szülésznőm mondta, hogy a gép nem mutatja nagy fájásokat, de látta rajtam, hogy nagyon fáj megvizsgált – bő 3 ujjnyi…Azonnal a műtőbe! ( A dokimat nem tudták elérni, ezért az ügyeletes műtött, de szerencsémre a korház egyik legjobbja volt akkor ügyeletben)
Talán nem fogom leírni, hogy mit éltem meg császár alatt, mert ez a történet csak a boldogságról szól, lényeg a végeredmény, itt van mellettem a KISLÁNYOM!!!
2008. 01. 04.-én 4.08-kor megszületett Tündike!!! Amikor éreztem, hogy a mellkasomra rakták a babót, hogy elvágják a köldökzsinórt, Tüncsi felsírt és vele együtt én is zokogtam.
Megmutatták, olyan picike volt és gyönyörű!!! Megpuszilhattam, aztán kivitték az üvegfal mögé, ahonnan boldog Apuci végig figyelte és várta a babáját. Vele maradt, amíg engem rendbehozták.
Nagyon boldogok vagyunk, most már két gyönyörű babánk van. Én meg megtapasztaltam mind a két fajta szülést és csak egyet tudnék még hozzáfűzni: HA VALAKI AZT ÁLLÍTJA, HOGY A CSÁSZÁR KÖNNYEBB – AZT LEÜTÖM :lol: !!!
Kép Tüncsike lakása :lol:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Lányok!

Köszi a kocsi dícséreteket. Mi is rögtön beleszerettünk. Igen, Bergon Cross a babakocsink. Szerintem nagyjából elérhető áron van. A kocsi maga 49.900.-, de ha másik kerékkel választjátok, olcsóbb pár ezerrel. Mi ezt a felfújható, nagy kerekeset választottuk, mert a falusi utakon valószínűleg ez ráz legkevésbé. Van kisebb, vastagabb műanyag kerékkel, és még kisebb bolygó kerékkel is. A babyhordó, ami ugyanilyen színű, belepattintható a kocsiba, és persze ami miatt mi megvettük, hogy gyerek ülésként funkcionál a kocsiban 11 kg-ig, 18.900.- volt. A pelus táska pedig 3.490.- volt. Így összesen rengeteg kimondani, hát még kifizetni, 72.290.- volt. Szerencsére a kocsit és a táskát a szüleim, a babyhordót a nagymamám fizette ki. Anyósom veszi meg a babaágyat és a pelenkázót, így a nagyobb dolgok nem kerülnek nekünk pénzbe. :wink:

Betsy!
Reméljük Klárikának is tetszik majd. Olyat választottunk, amibe mi is szívesen belefeküdnénk. :lol:

Gitka!
Nem tudom, hogy hol lehet ilyen babakocsit kapni, mi Pakson vettük. Szerintem minden nagyobb bababolt hozzá tud jutni. Ha gondolod nézd meg a Bergon oldalát a neten, www.bergon.hu. Ott találsz bababoltokat, akiknél lehet ilyen kocsit kapni.

Omnia!
Mi is ezért választottuk, mert a falusi utakon ilyennel lehet csak közlekedni, hogy ne harapja el a nyelvét a baba. Azt hiszem a rugózása is állítható ezeknek a kocsiknak, így nem érzi mennyire döcög az út. :wink:

Olik!
Gyönyörű baba Tündike! :wink: Az ágyikója is. :wink: Nagyon megható a szülés történeted.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Olik, nagyon édes Tüncsike! ( És tetszik a baldachin, még a végén nekünk is lesz? :lol: )

Sirkici, klassz az az oldal, meg a párna is nagyon édes!
No, bejelentkeztem dokihoz, jövő kedden lehet izgulni! :lol:

Chriss: tényleg szuper a babakocsi!
Vendég

Köszi az infókat azt hittem húzósabb,na majd megnézem.
Vendég

Sziasztok!

Omnia

Túl vagytok már a nyelvfelcsípésen? Hogy viselte a babád?

Olik

Gyönyörű Tündike! Utólag sem derült ki mi volt a vérzés oka?

Sirkici

Ha táblázol néhány adat: jan. 21. 4D-uh, 28. nőgyógyász.

Bíborlány

Szépen kerekedik a te pocikád is :) .Keddre mennek a drukkjaim!

Jaimee

Nagyon szép a kicsilány!

Judy

Bizony te vagy a következő :)

KépKépKép
bambika

OLIK: Köszi, hogy leírtad a szüléstörténetedet! Mégegyszer gratulálok, mindkettő gyerköc gyönyörű!!!! :lol: :lol: :lol:
OMNIA: Ma volt az első oltás. Az agyhártyagyulladás ellenit beadatjuk Bencének is, más oltáson még nem gondolkodtam. Ti?
RÓLUNK: Ma voltunk a 2 hós szurin. Bence nagyon jól viselte, nem sírt egyáltalán. Már 5340 gramm és 54 centi. Továbbra is tündéri kisfiú :D Tegnap este 7-től reggel 10-ig aludt, közben háromszor kelt fel enni. :) Itt van pár kép Bencéről:

http://s250.photobucket.com/pbwidget.sw ... 4084b2.pbw
Vendég

Fix.b: tegnap voltunk a genetikai uh, rendben volt minden, mindent átnéztünk és mgszámoltunk! A dokihoz 4 hét múlva megyek. Védőnőhöz most csütörtökön, ő küld majd vérvételre, de nem tudom még mikor.

Kismamik: egyik gyerkőc szebb mint a másik és már annyira nagyok!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!!!
Hát sajnos nem túl jó híreim vannak, nagyon vérzek, mert maradt valami a méhemben, aminek nem kéne ott lenni. Dupla adagban kapom injekciókat méhtornához. Ha magától nem jön ki péntekig, uh után méh ürítést csinálnak ( kaparást vagy leszívást nem tudom). Eléggé magam alatt vagyok, mert nem szeretném, hogy az egész befolyásoljon a szopcsit .
Köszi mindenkinek, hogy velünk örültök!!!
Puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
nagyon megható a szüléstörténeted! Tüncsike meg nagyon aranyos és szép baba, és a lakhelye se semmi. Tényleg jól néz ki ez a baldachin. Sajnálom a vérzést, remélem kijön magától és nem kell beavatkozás! Drukkolok!

Chris,
nálunk is anyuék veszik a babakocsit, anyósék eddig még nem ajánlottak fel semmit. Úgy néz ki, hogy a lányos szülők a babakocsi felelősek... :wink: :D

Bibi,
hurrá, akkor jövő kedden mennek a megadrukkok, hogy mostmár megmutassa magát az a kis szemérmes csiribébi lányka! :lol:

Bambika,
beirtalak! Akkor 21-én várjuk a képeket a 4d-ről! :D

Betsy,
ügyes fiú Bence! És szintén nagyon jók a képek róla, egyre szebb lesz a kis krapek! :lol:

Gyabi,
örülök, hogy minden rendben volt a genetikain! :D
sirkici

Kép
sirkici

Sziasztok!

Túl vagyunk rajta! Olyan ügyes volt! Csak egy picit méltatlankodott, hogy mit matatnak a szájában!!! Nekem jobban fájhatott. Úgy tűnik a szopizásban se zavarta meg.

Olik! Gyönyörű a kicsi lány! A szüléstörténeted is! Remélem veled minden rendben lesz!

Betsy! Olyan jó képeket csináltok mindig! Remélem jól viselte és nem lázasodik be nagyon. Én nem nagyon akarok a kötelezőn kívül más oltást beadatni.

Kép
omnia28

Sziasztok!

Hoztam pár képet Martinkáról. Egyik szebb, mint a másik! hát tud alakítani, az már biztos. Holnap megyünk a 3hónapos szurira, remélem ké lesz minden, és nem fog belázasodni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Chrissy, kész vagyok! Hangosan röhögök, még a könnyeim is kicsordultak! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Omnia,
örülök, hogy minden rendben volt a nyelvcsippentésnél! :)

Chrissyy,
hát ez tényleg nem semmi, nagyon tud produkálni a kis krapek! És milyen kis hurkás, szépen gyarapszik. :)
sirkici

Sziasztok,

Olik,

Nagyon megható volt a szüléstörténeted.
Mondjuk a császár miatt nem irigyellek, remélem nekem nem kell megtapasztalnom. De majd meglátjuk hogy alakulok. Hálas istennek az én orvosom nem pártolja a császárt, csak tényleg SOS helyzetben.
:lol: :lol:

Remélem kitisztul a méhed, el tudom képzelni mennyire nem akarsz most elszakadni Tüncsi babától.

Nagyon szép lett Tüncsike lakása. Olyan kis édesdeden alszik. Alig várom már, hogy én is mehessek szülni. :lol: :lol:

Betsy,

Fülbevaló ügyben még nem igen gondolkodtam. Igazából eszembe sem jutott, de most hogy mondod, lehet jobb lenne minél előbb megcsináltatni. Mindenképpen szeretnék. Én is 2 hetesen kaptam meg az első fülcsimet. :lol: :lol:
Szép kis súlya van Bence babának, nagyon szépek hízik. Látszik nagyon jó a tejcid. :lol:

Omnia,

Örülök, hogy tul vagytok ezen a nyelvfelcsípéses dolgon és hogy ilyen jó viseltétek. :lol:

Gyabi,

Örülök, hogy minden rendben volt a genetikai uh-on. :lol:

Én ma este fél 7-re megyek méhszájkukucsra. Remélem minden ok lesz. Meg megbeszljük a folytatást is.Valszeg jövő héttől minden héten kell mennem a kórházba NST-re, meg nézik a vizeletet, hogy van-e benne fehérje.
Védőnőhöz kedden megyek, utána nem is tudom, hogy hozzá kell-e még mennem vagy nem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

HENI, NIKI: Merre vagytok?????
CHRISSYY: Nagyon édi Martin! :lol: Amit produkált a pelusba, az a köménymag hatása? :wink: Vagy már nem rágcsálod? Mekkora volt 3 hósan? Szurit megkaptátok már? Éjszakát továbbra is átalussza? :lol:
JUDY: Keményedés azóta nem volt? Málnalevél teát fogod majd iszogatni? :wink:
OLIK: Remélem, péntekig magától megoldódik minden, és nem lesz szükség beavatkozásra! Milyen injekciót kapsz? Nem lehet mellette szoptatni? :roll:
OMNIA: Ügyes kislány Dóri :) Nem lett lázas Bence, állítólag ezektől az új oltóanyagoktól nem nagyon szoktak már belázasodni. Örülök, ha tetszenek a fotók, én csinálom őket :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 09:26-kor.
Vendég

Betsy,

Keményedések még mindig vannak, de nem vészesek. Mostanában inkább ezek a szúrkálások vannak a méhszájnál, amikor Barbi nekiáll mozogni. Iszonyatos érzés, 100x roszabb mint a szülési görcs.

Igen, már beszereztem a málnalevélteát, meg a héten megveszem a homeos bogyót is, és jövő hét közepétől elkezdem szedni és inni őket. Aztán meglátjuk használ-e. :lol: :lol:

A 2. képen már tiszta férfi kinézete van Bence babának. Nagyon vidám kisfiu, ez rögtön látszik. :lol: :lol:

Néhány kép.

Ilyen voltam, amikor Barbi megfogant.

Kép

És íme most, mint bálna.

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5