Új privát üzeneted érkezett!

Jezsek!Annyira örülök, hogy jelentkeztél!!!!!!!!
Nem nagyon írok magamról, mert nem akarom másnak a szívét fájlalni, de akkor mindjárt felteszek egy képet 12 hetes volt a baba.
Amúgy van némi hormonűlis probléma, rossz, kicsit alacsony lett az afp, de már nem izgatom magam,mert jövő csüt megyek uh-ra és akkor kiderül, van-e gond. Határértéken belül van, de a legalján.......Amúgy meg 1 ezrelék alá tippelték a bajt a genetikai tanácsadáson, szóval remélem nem lesz baj. De nem lesz. Úgy döntöttem!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Jezsek!!
Örülök, h jelentkeztél.... viszont azt nagyon sajnálom, h nem jó hírekkel.
Azért, ha úgy érzed, h szívesen beszélgetnél, akkor csak nyugodtan gyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lafi!
Ez a kép egyszerűen gyönyörű a babádról!!!!!
Felvilágosítasz, h mi is az afp? :oops: :oops: tudatlan vagyok.... még
És én arra kérlek, h írj magadról, mert én nagyon kíváncsi vagyok és nem fájdítod a szívemet! :wink:
Tényleg! Segítenél? Most ugye 3 hónap múlva kell mennem Tűű dokihoz. Addig szerinted jelentkezzek a dokinknál? Vagy most már nem is kell hozzá mennem?

babszika

Babszi, menj el persze, hiszen nyilván tudni akarja mi újság meg hát minden hónapban nézetni kéne ilyen IR-rel a 3.cn vérvételt és a dokink az ilyenbe segít. Tudod a szokásos kell, lh, fsh, progi, pajzsmirigy cuccok.....stb.
Meg nézni kell uhun, mi újság, szóval ugyanúgy menni kell csak nem rendszeresen. A lényeg, hogy emeld a metet és ha jól megy, emeld 3*850-re nyugodtan, nekem az használt, az 500 nem volt még elég!Túl magas az IR-em ahhoz. Tűűhöz meg időben jelentkezz be, mert nagy a sor és menj előtte megint terhelésesre!
Vendég

Ja és az afp egy elvavult szar, ami kimutatja elméletben a Down vagy a nyitott gerincet. De annyira rossz az álpozitiv eredmény, hogy nyugaton azt nem nézik már, csak itten hogy bosszantsák a kismamikat :twisted: 16. héten nézik amúgy vérből.
Vendég

Lafi!

Tűű dokihoz már most bejelentkeztem... tudod, biztos ami "ziher" alapon :lol: :lol:

Ez az 500 persze nekem is lókaki. :roll: Azt viszont érzem, h ha éhes leszek, akkor azonnal ennem kell, mert jaj nekem. Megöl az éhség.
Sztem nem fogok 2 hetet várni a met emelésével. Hamarabb 2-t fogok szedni.

Köszi a felvilágosítást. Nem is értem, h miért jó ez nekünk, ha nyugaton nem nézik.... dehát ez M.o. ....

babszika

Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból.....Holnap visszaolvasok.

Kép
vikike0429

Jezsek! Nagyon örülök, hogy jöttél.

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Végre nem folyik az izzadtság!!!

Hogy van mindenki?

Új hónap, új esélyek! Én nagyon bízom ebben a hónapban! Nem is tudom miért! Még clostyt sem szedtem most! A természetre bízzuk. Holnap kellene mennem a doki bához, hogy van-e egyáltalán petécském. Ti hogy tudtok elkéretőzni mindig a munkahelyetekről? Én nem szeretném megmondani, miért megyek, mert az = a kirugással. Így hát mindig kitalálok valami okot. De már kifogytam belőlük.

Lafi!

Nagyon szép az Uh kép, amit felraktál. Szerintem mindegyikönk örülne egy ilyennek! Sok szerencsét!
A pco-ra visszatérve, múlt héten említettem az orvosnak. Lerázott azzal, hogy ő nem hiszi, hogy nálam ez lenne a gond.
Legyen neki igaza!

Legutóbb, a piri elmúlása után két nappal újra elkezdtem vérezni. Erre írt fel a Dr. duphastont. Szerintetek ezt meddig érdemes szednem??? Ő azt mondta 10-2 napig. De talán ha összetalálkoznának a sejtecskéink, akkor jól jöhet a beágyazódáshoz is, nem???
Volt már valaki hasonló helyzetben?

Szép napot mindenkinek!
szilvia80

Szilvi, nem értem miért kaptál duphastont, azt a pé után szokták edni, hogy progit növelje.....de aztán lehet, hogy másra is jó????
Vendég

Lafi!
Igen a duphaston arra jó, hogy a progit növelje. Azt mondta a doki, val.szeg az a baj, hogy ez a szint alacsony, és még mindig válik le a nyálka. Hát én meg nem klételkedtem a szavaiban, ő az orvos. De remélem nem kezel félre. Te még nem voltál így?
Egyébként utálok ennyi bogyót beszedni. De ha muszáj...
szilvia80

úgy már voltam, hogy abbamaradt és újrapiriztem, de ezért duphastont.....nem is értem.........
Vendég

Nem tudom... Lehet hogy látta rajtam, hogy kétségbe estem... Egyébként a gyogyi második napjától el is múlt a piri. Még régebben, amikor a fogigátlót szedtem, szinte minden hónapban előfordult, hogy a ciklus 2. felében pecsételgettem. Szerintem ez is annak a jele, hogy nem termelek elég progit. Bár én amennyire értek hozzá..
Köszi a hozzászólásokat!
szilvia80

ez így van,annak a jele, se akkor is sztem pé után szokták adni.....
Vendég

Lafi!

Megkérdezhetem, hogy nektek mennyi próbálkozás után jött össze a bébi? Persze csak ha nem magánügy.
szilvia80

hát hogy mennyi, nem tom pontosan, de 3 éve próbálkozunk.......... :wink:
Vendég

Na oké, én is úgy gondoltam, hogy mennyi ideje... :)
szilvia80

Gratulálok, hogy sikerült!
szilvia80

Jó reggelt!

Kriszti! Ria! Mi a helyzet?

Kép
vikike0429

Szia Vikike!
Nem sok semmi a helyzet!
Most csak dióhélyban,mert pakolászok,2 órakor indulunk Siófokra!
Ez a hónap is sikertelen lessz!
Hiányoztál!
Puszi!
Vendég

Jó reggelt!

Kicsit el vagyok veszve.
Szedem a gyogyim és éppen erőltetem lefelé a reggelit... soha eddig nem reggeliztem :?
De tegnap már elértem, h nincs hasmenés a gyógyszertől. Hat hónap kell a gyogyinak (legalább). . . szóval, gyerek projekt mentes fél évünk lesz. :roll: Szerencsére a Bálint azonnal megértette, h most tényleg fontos a gumi. . . :oops:

babszika

sziasztok.

babszika egy kerdes.miert vedekeztek?met mellet szabad teherbe esni.

Kép
monyo83

Szia Gabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már úgy hiányoztál!!!!!!!!!!!

Igen, teherbe eshetnék mellette, de nekem egyenlőre olyan magas inzulinértékem van, h a doki azt javasolta, h fél évet várjunk, nehogy vetélés, vagy cukorbetegség legyen belőle.
Azt hiszem, megéri ez a fél év :wink:

babszika

ja babszi azt nem tudtam.
sajnalom a magas inzulint.megkerdezhetem mennyire magas?
persze ebben az esetben termeszetesen jogos a vedekezes.

Kép
monyo83

Persze, h megkérdezheted!
A MM-ben én vagyok a csúcstartó :lol: :(

Vagyis az éhgyomri 20, a terhelt pedig 386 (a 25 helyett)!
Igen, jól olvasod. Én maximalista vagyok :roll:

babszika

hu babaszi basszus ez tenyleg nagyon magas.

erre gondolom 3*850et kapsz mi?

azert nagyon jo hogy ez kiderult,legalabb tudjatok hogy hol a bibi.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Az első clostylos "kúra" után úgy tűnik,hogy öszejött a baba.Két hete voltam uh-on,azt mondta a doki,ogy biztos,csak még nagyon az elején vagyok.Elmentünk nyaralni és rögön az első nap elkezdtem görcsölni meg pecsételni. :( Kicsit meg vagyok ilyedve,hogy megtapadt-e,de holnap megyek megint uh-ra és akkor kiderül.
Szorítsatok!!!!!!!!!!!
prücsök2

Sziasztok!

Szép napot!
Babszika, sajnálom! De biztos hogy megéri várni!

Prücsök2!
Gratulálok! Nagyon vigyázz magadra! A sógórnőm is pecsételt az elején...

Sajna nálunk megint egy eredménytelen hónap köv. Most jöttem meg az uh-ról. Méhnyálkahártya jó, 9mm. Viszont petesejt csak 12mm. Nem is adott injekciót. Azt mndta nem érdemes. Mi azért nem adjuk fel! Ma este már rá is fordulunk a témára!
Szerintetek nagyon rossz az a 12mm???

Üdv.
szilvia80

szia szilvia.

a 12mm es tuszo nem eleg erett ahozz hogy megtermekenyuljon.tehat nem eleg ahhoz hogy baba legyen belole,viszont ez meg siman nohet es megrepedhet(egy tuszo nagysaga akkor jo ha kb 20mm)
egy nap 2mm ert no,tehat par nap mulva megrepedhet.
ne adjatok fel.

Kép
monyo83

Szia Monyo!

Köszi, egy kicsit megnyugtattál... Van miért ügyködnünk.. :)
Aztán ha nem jön össze, akkor következő hónapban megint closty... De nagyon remélem, hogy annak a hónapnak már baba lesz az eredménye!!
Ti jól vagytok?
szilvia80

szilvia kosz jol vagyunk.
amint latod a vonalzomon most nalunk ket honap nyugi van.aztan spermavizsga es ujra kezdem a stimuzast.

hany napos a ciklusod?hanyadik napon vagy most?

Kép
monyo83

hát az én ciklusom elég bonyolult..
a múlt hónapban rendre 28 napos volt, de csak clostyval, meg choragon szurival... előtte meg vagy ötven napig nem jött meg. úgyhogy nem is tudok számolni...
mivel stimuznak? clostyval téged is?
szilvia80

most a 15. napon vagyok...
szilvia80

Sziasztok!

Sajnos vasárnap megjött, a 32. napon.

Ma kezdtem a második CLOSTILOS hónapomat.
Ma vagyok a 3. napon , mától a 7.napig napi két szem clostil.

12.napon UH vizsgálat, 14. napon choragon tüszőrepesztő injekció.
Legalábbis előző hónapban így volt a menetrend.
Akkor egy 16mm, 12mm és egy 9mm tüszőm volt a 12.napon.
Doki akkor annyit mondott, hogy úgy néz ki működik a dolog.
Én és a férjem minden vizsgálaton túl vagyunk(laparoscopia,andrológia,hormon), egyébként minden oké, csak a hormonok nem tökéletesek.

Nekem is azt mondta a doki,hogy 2mm nő naponta a tüsző, tehát egy 12mm tüsző is jónak számíthat.
Hányadik napon volt az UH- amin a 12mm tüszőt látta?
k.vanda

Hányadik napon kaptad a choragont?
én a 14.napon aztán szex és szex:))

aztán a 21.napon is kaptam még egy choragon ,állítólag ez már a feltételezett terhesség támogatására, mint kiderült ez most felesleges volt.
Utrogestan kúpot is használtam, de amikor a 30.napon negatívat teszteltem abbahagytam.
nálam a 12.napi UH 6 mm méhny. mutatott ami elég vékony, de nem reménytelen.
doki szerint 5mm alatt reménytelen a tapadás, de ez is naponta nőhet
k.vanda

nekem is össze -vissza voltak a ciklusaim, mostani 32 napos szupernek számít.
Előtte 52 napra jött meg, már felirták a norculot nevű gyógyszert ,hogy meghozza, de a patika felé menet megjött:)
Egyébként átlag 33-40 naposak a ciklusaim.
k.vanda

Szia Vanda!

A 14. napon volt az uh-m, vagyis ma. A méhny. jó volt, azt mondta reménykeltő. Aztán nézte a peteérést... Hát az már nem reménykeltő. Múlt hónapban meg az volt jó... Hát úgy látszik nem akar minden stimmelni...
Múlt hónapban én is a 14. napon kaptam a szurit. de nekem utána nem kellett szednem semmmit, uyganis a dokim ment nyaralni, és rólam elfeledkezett... Jövő hónapban rámenősebb leszek! Én gyereket akarok!
Ja, és nekem ma azt mondta, hogy a vérzés ötödik napján kezdjem el szedni! Öt napig, napi kétszer egy szemet.

Sajnálom, hogy nem jött nektek össze!!
szilvia80

szilvia en kulfoldi vagyok,igy engem egy mas nevu gyogyszerrel stimulaltak ezert nem irom soha hogy clostyznak.
hu neked egyedul csak ugy tudok segiteni ha homerozol.
minden reggel ugyanabban az idoben megmered a homersekleted szajban vagy huvelyben.elotte nem szabad felkelned.
ha minden reggel leirod a hodet megcsinalom neked a diagramot es abbol meglatjuk hogy mikor volt pe-d.
persze csak ha te is akarod.

vanda sajnalom hogy nem sikerult,majd a kovetkezo sikerul.

Kép
monyo83

Monyo!

Köszi a segítséget. A ciklusom elején (múlt héten) méregettem a hőmet, de elkeseredtem, és feladtam. A legmagasabb amit mértem, 36,2 volt. És szájban mértem, felkelés előtt. Még a hőmérőért is alig mozdultam. Szerinted jó az, hogy ilyen alacsony? Egyébként én is gondoltam, hogy vezetek diagrammot, de nem találtam magyar nyelvűt, angolul meg nem mindent értek meg.
De ha te tényleg tudsz segíteni, azt megköszönném.
szilvia80

Sziasztok!

Kriszti! Jó nyaralást! Miből gondolod, hogy nem sikerült??

Ria! Nem semmi! Drukkolok, hogy a türelem, babát teremjen nálatok!

Gabi! Ezek szerint sikerült a Párodat rávenni vizsgálatra...Erről lemaradtam. :oops: Sok sikert kívánok nektek!!!!Megérdemelnéd már a babót!

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Köszi csajok! Én is tudom, h ennek most így kellett lennie. :wink:

Viki!
Veled mi van??????????????????

Gabi!
Tegnap ledobott a net és már nem tudtam válaszolni: egyenlőre 1x500-at szedek. (2 hét 1x500; 2 hét 2x500; utánna 3x500) aztán okt. 30-án megyek vissza a dokihoz és meglátjuk....

babszika

sziasztok.

szilvia,az hogy peteeres elott ilyen alacsony az nem baj,a lenyeg hogy pe utan megemelkedjen a hod.azt mondjak az okosok hogy 0,5 fokot kell hogy emelkedjen de valakinek monjuk csak 0,3 at emelkedik es volt pe-je.
termeszetesen ha azt mondtam hogy segitek gorbet vezetni azt ugy is gondoltam,csak minden reggel ird meg az ertekedet,es azt hogy minden nap hanykor mersz.
nekem van regisztralasom a fertyn de most nem homerozom igy nyugodtan megcsinalhatom neked a diagranmot.

vikike,koszi en is igy erzem hogy mostmar igazan megerdemelnem hogy anya legyek.

babszi en meg mindig 1*850 et szedek,valahogy nem megy az emeles,nagyon rosszul vagyok tole.

Kép
monyo83

szilvia magyar nyelvu homerseklet vezetes.

www.ciklus.hu

meg van megegy valami babatervezok oldala,ezt babszi tudja.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Monyo, köszi a segítséget. Én is regisztráltam a fertyre, de nem értek hozzá... :)
Na, akkor hol is kezdjem? Az utolsó menzeszem júli 17.én volt. Ma mértem a hőmet reggel fél hétkor, szájban, és 36,1 volt. Elég siralmas. Azt hiszem ebben a hónapban tényleg nem volt pé. Az tnyleg úgy van, ogy mérés előtt legalább három órát kell aludni? Mert én hajnalban többször felébredek, de vissza is alszok..
szilvia80

szilvia het eddig tenyleg nem volt pe,de varjuk ki a veget,meg no a tuszod.

az hogy felebredsz hajnalban mit jelent?felkelsz az agybol?

befolyasolja igen de attol a ho magasabb lesz nem alacsonyabb.
nem lesz itt baj ne felj.

Kép
monyo83

Kriszti!

Veled mizujs mostanában? Petécskék???
szilvia80

Monyo, nektek most hogyhogy két hónap szünetet kell tartani?

Nem kelek fel hajnalban, csak megszoktam nézni az időt.
szilvia80

Pinkiné, veled mi a helyzet?
szilvia80

Szilvia, köszi kérdésed jól vagyunk :) Olvaslak benneteket mindennap :)

Ez a 2. Clostys hónapunk, pénteken megyek tüszőnézőbe :) Remélem fognak látni valami jót. Gondolkodom rajta, hogy kéne kérni a dokitól utrot, hogy mégjobban segítsük a dolgokat. Emellett persze folsav+e vitamin pé után.

Nagyon reménykedem, hogy sikerülni fog ez a hónap, ez lesz a 12. próbálkozós hónapunk, úgyhogy nagyon itt lenne az ideje. :evil:

Vasárnap este megszületett a keresztfiam, 3,5 órával a magzatvíz elfolyása után. Első babaként nagyon sietett kifelé :) 52 cm és 2820 gr :) Nagyon édes, tegnap voltam megnézni. Mondjuk már a szülőszobán is megpillantottam, dehát mégis a tegnapi volt az igazi :) Nagyon jóképű kislegény.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Szia Pinkiné:)

Én is a második clostis hónapban vagyok.
3-7. napig napi kettőt szedek, majd UH és Choragon injekció tüszőrepesztésre.
Persze, ha lesz tüsző:)
Első hónapban volt három(9mm,12mm,16mm)

Magánrendelésen általában egy sim a vizsgálatnál mennyit kell fizetni?
Most megyek először magánrendelésre, nincs tapasztalatom.
k.vanda

szilvia nem kell kihagynunk ket honapot,csak akkor indul ujra a stimu,es addig pihi a babatema.
vagyis persze ugyanugy egyutt vagyunk de nem idopontra.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?