Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

nagyon szépen köszönjük a dicséreteket, már át is adtam a fiatalúrnak és ő is köszöni szépen.

Princess
a dátum elírás néha itt előfordul máshol is, nem tudom, hogy miért csinálja.
a baba nemét nem is akartuk tudni, azt mondtuk hogy legalább ez az 1 dolog legyen meglepi, de férjem fiút szeretett volna, és hát titkon és pedig azt hogy az ő kivánsága teljesüljön, és hát teljesült.
átjárhatósági vizsgálat: a röntgenes az olyan hogy a hüvelybe bevezetnek egy katétert, és azon keresztül benyomják a kontraszt anyagot aminek a szétoszlását-elfolyását röntgen gépen nézik, hogy mennyire átjárhatók a petevezetékek. Állítólag hogy ha jól átjárható akkor nem fáj, de mivel nekem az egyik már eredésénél zárt volt, és a másik is csak telítődött de semmi több így utána erős menstruációs görcsöm volt de kb. félórát 1 órát tartott csak, a vizsgálat után kell betét, mert ember lánya kicsit vérzik.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
Lemaradtam valamiről?
Vagy mihez szorítotok nekem holnapra?
Legfeljebb ahhoz lehet,hogy sikerüljön 4-kor felkelnem,és elmennem dolgozni.
Nálunk most 25-ig semmi sem fog történni,mert dr.Krizsa csak 23-án jön haza,és a recepción azt mondták az eredményt majd csak az orvosomtól kérjem.

Erika!
Hát nagyon gratulálok a kisfiatokhoz,tényleg gyönyörű baba!Nem is baba,hanem kész emberpalánta!
Tényleg nagyon értelmes a tekintete,én minimum 1,5 évesnek saccoltam volna,ha nem tudnám mennyi idős!
Nagyon büszkék lehettek rá!
Vendég

Sziasztok!

Pihi!
Ez tényleg nem olyan rossz eredmény,legalábbis egy biztos,hogy saját babátok az lehet.Remélem nálad majd minden rendben lesz,és hipp-hopp bebabásodsz.
A párodat megértem.Az enyém még pisszuárnál sem tud pisilni,mert zavarban van.Elöször ő is az üvegben beviszem variációt választotta.Aztán másodjára rászánta magát,hogy ott ad mintát,hátha jobb lesz az eredmény.A harmadik már meg se kottyant neki.Azt hiszem.

Sajna a páromnál most valami allergia jött ki.Piros pöttyök a lábfején,és viszket.A múltkor néhány dolgot az anyukájával mosatott ki,aki bonuxot használt.Már gyerekkorában volt ilyen,akkor jött be a tomi kristály,arra is allergiás volt.De ő erre nem emlékszik,és most a fejébe vette,hogy attól a sok izétől van,amit szedetek vele.Maca,cink és C vitamin.Holnap ugyan kér időpontot bőrgyógyászhoz,de azt biztos nem mondja el miket szed,ezért a doki nem tudja neki megmondani,hogy atól nem lehet,ezért tuti abbahagyja az egészet.Eddig is csak én hittem benne,hogy segíteni fog.De így már ennek sem lesz jelentősége.

hát jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Ma egy hete volt az inszemem. Így utólag elég gyorsan elment ez az egy hét, a második biztosan lassabban fog menni. :roll: De igyekszem minél több esti programot szervezni, hogy eltereljem a figyelmem. :lol:

Az átjárhatósági nem volt nagyon vészes. Mondjuk nekem előtte volt egy méhfeltöltés, ahol a méhem/méhfal állapotát nézték meg. Az egyáltalán nem fájt, mert csak a méhemet törtötték fel és a katéterrel is sikerült a dokinak egyből betalálnia. Azt mondta, hogy az átjárhatósági ugyanilyen lesz, csak olyan anyaggal történik, aminek a folyási iránya látszik az UH-n (kontrasztanyag). Szóval én a vizsgálattól egyéltalán nem féltem, az eredménytől annál inkább. Úgy is készültem, hogy a reggeli vizsgálat után be is jövök dolgozni. Na ez azért elég naív elképzelés volt. :oops: Az átjárhatóságinál nem talált be rögtön a katéter, beleakadt a méhszájba (egyébként most az inszemnél is), ami elég fájdalmas, és a feltöltés is jobban feszített. Nekem jobb oldalon egyből átfolyt, bal oldalon kicsit szűkebb volt és kacskaringósabb, de ott is átment, meg a doki azt mondta, hogy ettől egy kicsit tágult is, úgyhogy minden rendben. Ettől eléggé feldobódtam, viszont nekem is erős mensis görcseim voltak utána. Felajánlottak fájdalomcsillapítót, amit először nem akartam, de aztán mégis elfogadtam (de csak algopirin/algoflex vagy mi volt). Akkor úgy döntöttem mégsem megyek be dolgozni, inkább haza. Mire hazaértem, gyakorlatilag el is múlt a fájdalom, akkor még kicsit lepihentem, elaludtam és mire felébredtem már minden OK volt.

Igen, UH-val csinálták, mert nekem a petefészek és a röntgen együtt eléggé rémálomnak tűnt, de én kicsit túl szoktam aggódni az ilyen dolgokat. Meg jobban tetszett, hogy itt nem kell bent feküdni egy napot, mert azt gondoltam, akkor be tudok jönni dolgozni és azt az egy napot is meg tudom spórolni. Na ez hülyeség volt. :oops:

Na most megyek sürgősséggel melózni, ha leadtam az SOS feladatot, jövök vissza.

Üdv: nyusziful
nyusziful76

Sziasztok

Nyulasz
jobbulást a férjednek, de szerintem is a mosópor lehet a ludas

Nyuszifül
azért ne nagyon erőltesd meg magad, mert az ülőmunkánál is lehet hasgörccsel dolgozni

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok! na talán a munka dandárján túlestem...

Erika! Hát éppen ez az, amit korábban írtam, hogy nem nagyon tudom befojásolni, hogy mennyit dolgozom. Nálunk már most van az év végi hajrá, jövő héttől remélem folyamatosan lecseng és november végén, decemberben nyugi lesz. (ideális az inszemhez, vagy a babaváráshoz :D ) Azért voltam hajlandó nekiesni, mert már abszolút az van a fejemben, hogy csak még a mai napot kell kibírnom.

Nyulasz!
4-re jársz dolgozni :shock: Hát, minden elismerésem!. Én így is eléggé nehezen vakarom össze magam reggelente, pedig ha 9-ig beérek, akkor nem szólnak egy szót sem (Hivatalosan 8-kor kezdünk, de mivel állandó a túlóra, nem nagyon szigorúak a reggeli érkezéssel.)

Nem akarlak bújtogatni, de szerintem ha felmész a Káliba, akkor biztosan megmutatják az eredményt, ha már a dossziétokban van. Csak legfeljebb az értékeléssel kell megvárni a dokit. Bár mi a férjem eredményéből a sok latin kifejezés miatt nem sokat értettünk, de az látszott, hogy nagyon nincs minek örülni. Persze ha inkább a dokitól szeretnétek hallani az eredményt, akkor nem szóltam egy szót sem. 8)

Egyébként nálunk a párom jobban bízott a vitaminok és egyéb természetgyógyász cuccokban, mint én. Pedig aztán nálánál racionálisabb emberrel még nem nagyon találkoztam. De hát szegény annyira szeretett volna változtatni a helyzeten :( De aztán a végén belátta/beletörődött, hogy ez akkor nem változik. Bár nálunk még a biopsziával sem volt semmi, úgyhogy nem volt mit javítani, nálatok azért jobb a helyzet.

Jó hétvégét mindenkinek!

nyusziful76

Sziasztok

Szép jó reggelt mindenkinek

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1163225032.63.gif[/img]

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!
Erika!
Lehet,hogy így hétvégére megint ketten maradtunk?
Nyuszifülnek úgy tudom nincs otthon internet.

Pihi?Princess?Ti merre vagytok?
Jeni is régen írt már.

Szerencsére nem 4-re járok,hanem 4-kor kelek.Vagyis 4-től 4.20ig.
Bár így is elég húzós.
Úgy terveztem kb 2 évet ledolgozok itt,és utána jöhet a trónörökös.Elég magas a bruttó fizum,így a max.lóvét fogom kapni,ha jön a baba.A két év meg azért kellett,mert így ez a munkahely jó referencia lesz a későbbiekben elhelyezkedni,mert jó neve van.De a 2 év már letelt,persze baba még sehol.
Ezt ugyebár nem kalkuláltam bele,azt hittem ripsz-ropsz terhes maradok.Még a fogigátló abbahagyását is úgy időzítettem,hogy júni legelején el tudjunk menni nyaralni,még ne legyen nagy a pocim.Hát ezzel sem volt gondunk.Sajna. :cry:
Vendég

Szia Nyulasz

Igen én is úgy tudom, hogy Nyuszifülnek nincs otthon nete

Ha megkérdezhetem, te hol dolgozól, és mit csinálsz, hogy ilyen korán reggel kell munkába menj?

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Szia!
Megpróbálom privátba leírni.Remélem sikerül.
Aztán megyek el itthonról a keresztfiamhoz.
Üdv.
Vendég

Szia!
Azt hiszem sikerült elküldenem.
Közben átjöttek a sógórnőmék is az ikrekkel.Megyek gyakorlok egy picit :lol:
Remélem ma még tudok írni,de most kicsit sűrű lett a program.
Szép hétvégét kívánok,gézengúzt puszild meg helyettem is!
Vendég

Sziasztok

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1163316019.37.jpg[/img] nálunk ilyen idő van, vagyis hajnal óta esik az eső, remélem hogy nálatok szebb idő van!

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
Nem,nálunk sincs szebb idő.Itt is esik az eső.
A múlt héten pénteken mit szólt picur a havazáshoz?Volt nagy csodálkozás?
Vendég

Szia Nyulasz

Puszi átadva, köszöni szépen.
Hát olyan nagy csoda nem volt, legalábbis nem vettem észre rajta, pedig direkt kivittem. Talán majd ha már a táj is fehér lesz.
Akkor most pihiztek egy jó nagyot?

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Szia
Takarítani készülök reggel óta,csak anyósommal eldumáltuk az időt.
Biztos nagy lesz az öröm,ha nagy hó lesz,mert olyan gyerkőcről még nem hallottam,aki nem szeretne szánkózni :lol:

Biztos a karácsonyt is nagyon várjátok már.Az a sok fény meg csillogás biztosan elvarázsolja majd Bencét.

Tényleg,ti hogy hívjátok őt,Ákos vagy Bence?
Vendég

Sziasztok!

Látom, megint sokat írtatok. Volt egy határidős munkám, tegnap egész nap azzal foglalkoztam, még arra sem volt időm, hogy bekukkantsak a babanet-re.

Képzeljétek, letörték az autónk bal tükrét. Olyan szomorú vagyok miatta. Új autó, pár hónapja vettük, annyira vigyáztunk rá. Nem tudom, hogy kit zavart.

Kedden megyünk sperma vizsgálatra, kiderül, hogy használtak e ’gyógyszerek’.

Üdv: Princess
princess

Szia Princess!

Sajnálom az autótokat,ez tényleg nagyon bosszantó dolog.És nem is olcsó.Az ilyennek eltörném a kezét,aki kárt tesz abban,amiért más nem keveset dolgozott.

Gondoltam rátok a vizsgálat miatt.Nagyon szorítok,az nekünk is biztató lenne,ha nálatok változás történt volna.Nagyon-nagyon bízom benne!
Nálatok ez hányadik vizsgálat?
Ugye valami előalakokat is találtak a múltkor?
Kaáliba mentek?
Vendég

Szia Nyulasz,

Ez lesz a harmadik vizsgálat, Czeizel dr-hoz megyünk. A páromnak így könnyebb, nem ott kell mintát adni, hanem visszük magunkkal. Igen találtak előalakokat, az első vizsgálatnál csak 4-5 volt, de a másodiknál már ennek négyszerese. Párom nagyon bízik a Maca Vibe és a szelén jótékony hatásában, hát majd meglátjuk.
Köszi, hogy szorítasz majd!

Befejezted a takarítás?

princess

Szia!
Nem,még el sem kezdtem takarítani.
Mindig a gép elött kötök ki.

A párom most elment egy fél órára,de ha hazajön megyünk a Kikába.Sajna nem mondtam el neki,hogy irogatok ide,ezért ha itthon van elég nehéz megoldanom.De szerintem rosszul viselné,mert amikor kérdezi,mit csinálok,mindig mondom neki,hogy olvasgatom a babanetet.Eddig ez így is volt.De az kihallatszik,ha írok is.És akkor szomorúan mondja,hogy biztos megint az azoospermiámról olvasol.Ő nem szeret erről beszélni még velem se nagyon,és az anyukájának is mikor elmondta az volt az egyetlen alkalom,hogy beszélt vele erről.Szerintem ezt el sem tudná képzelni,hogy idegeneknek írom le a dolgot.Férfiből van.

Nekem meg ez ad erőt.
Hogy hogy lesz még egy vizsgálat?Nem kettő kell?
Egyébként a Kaáliba jártok?

Az én párom nem a maca vibét szedi,hanem a multi macát(FLP).
Nálad vizsgálnak most valamit?
Gondolom a Czeizelnél meg lesz rögtön az eredmény.Nem?
Tudod írtam nekünk egy hét.
Vendég

Sziasztok

Nyulasz
igen nagyon várom már a karácsonyt, hogy mit fog hozzá szólni. És remélem hogy a szánkózás is tetszeni fog neki, habár azt előbb az apjának rendbe kellene hozni, mert évek óta senki sem használta.
Hát mi őt sokféle képpen hívjúk: pl. bogárka, kicsi bogár, tünci bogár, Ákos, ha pedig balhé van: Nagy Ákos Bence

Princess
:( sajnálom a kocsitokat, az a baj hogy az ijeneket általában hülyegyerekek csinálják jópofaságból, hát pedig nem az
szorítok nagyon a keddhez nektek.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Szia Erika
Azt gondoltam,hogy nemegy becézgetést használtok,csak azt nem tudtam,hogy melyik nevét használjátok a kettő közül.Vagyis gondolom mindkettőt,csak melyiken szólítjátok meg.Szóval remélem azért érted. :roll:
Igen az ciki lenne,ha szétesne alatta a szánkó.Akkor biztos nem túl sok jó emlék maradna.
Amikor a báttyám kicsi volt,az egyik karácsonyra kapott egy szánkót.Utána 4 évig nem esett hó télen.Legalábbis szánkózásra alkalmas.Majd mikor végre ki lehetett próbálni,felült az apukám is vele,és a Gellért-hegyen megtalálták a legnagyobb fát,aminek neki is csúsztak. :lol:
Persze azért nem megy el a kedvük rögtön!
Decemberre már van időpontotok,hogy mikor mentek?Mert ugyebár mindjárt itt van!Csak ez a két hét nem akar eltelni :lol:
Vendég

Szia Nyulasz

Az Ákost használjuk.
Szegény tesód és apukád, jó nagyot kopanhattak.
Dec. 7-én délelőtt megyünk a dokihoz. De monstanában valahogy elbizonytalanodom, mert ha belegondolok hogy odafenn még miket akarnak bevezetni, hát nem is tudom hogy akar-e erre a világra (ebbe az országba) gyerek születni. Mert ha tényleg felemelik a gázt 70%-al + bevezetik a többi dolgot is amit akarnak, az eü-vel együtt, hát akkor nem tudom, mi lesz, mert akkor ügye 1 gyerekkel is igen nehéz lesz, pedig én nagyon szeretnék még legalább 1-et. Lehet hogy én vagyok ilyen hülye, de mostanában ha elkezdek gondolkodni csak ilyen rossz dolgok jutnak az eszembe, de ha ránézek a pici fiúnkra akkor meg olyan hülyeségek jutnak az eszembe, hogy mi van akkor ha a következő babát nem fogom tudni úgy szeretni mint Ákost. Ilyenkor nagyon hülyén érzem magam, pedig én mindig is több gyereket akartam, de kettőt tuti.

Na nem is untatok senkit.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Nyulasz!
Igen, kettő vizsgálat kell, de mi kértünk egy harmadikat is, a párom miatt, mert nagyon nagy reményeket fűz ezekhez az alternatív gyógymódokhoz. Még nem jelentkeztünk be egyik meddőségi központba sem, szintén a párom miatt, mert kért két hónap próbaidőt, hogy kipróbálhassa ezeket a ’gyógyszereket’. Most telt le az egy hónap. Azért januárra szeretnénk bejelentkezni, valószínűleg a Kaáliba, addig megcsináltatom a nőgyógyászommal azokat a vizsgálatokat, amiket Erika és Nyuszifül már korábban felsoroltak (AIDS, Hepatitis, stb.)
Habár nálunk a legutóbbi sperma vizsgálaton azt mondták, hogy ha elegendő előalakot találnak, akkor megpróbálnának a páromnak Andriol-t adni, ez hormon, ami segíti az előalakokat spermává érni. Ez egy két hónapos kúra lenne. Na, majd kedden kiderül.
Mit vettetek a Kikába? Mi az Ikea-ba szoktunk járni, a legtöbb bútorunkat ott vettük (polc, íróasztalok, székek, szőnyeg, stb.)

Erika!
Mi lesz Ákos karácsonyi ajándéka?
Én csak egy babát szeretnénk, főleg az anyagiak miatt. Párom szerint kettőt is fel tudnánk nevelni, csak mindig én aggódom, hogy kettőnek nem biztos, hogy tudnánk azokat a plusz dolgokat nyújtani, amiket én szeretnék, pl. jobb iskoláztatás, különórák, nyaralások.

princess

Sziasztok

Princess
ez nálunk pont fordítva van, nálunk a párom mondja azt amit te, hogy anyagiak miatt szerinte 1 gyerek is elég, hogy mindent megtudjunk adni neki, én meg azt mondom meg sokan hogy majd lesz valahogy, régen is volt valahogy, csak most az a baj hogy a gyerekek már kiskorban elkezdik cikizni egymást, meg a divatmajmolást stb.,
De most hallva ezt a sok reform dolgot amiket véghez akarnak vinni, agyilag egy kicsit megzakkantottak, hogy talán a páromnak igaza van, de én úgy gondolom hogy 1esélyt adnunk kell a dolognak, mert mégis csak jobblenne ha nem lenne egyedül a világban ha mi már nem leszünk.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Tudod Erika én is sok olyat halottam,meg látok is,hogy egyik másik gyereket jobban szeretik,de szerintem ti,és mi mindannyian akik ennyit küzdünk ezekért a kis lulkókért,ha tíz lenne,akkor is mind ugyanúgy imádnánk.Mi meddő párok sokkal nagyobb ajándéknak tartjuk,mint akiknek ez az élet természetes velejárója,egy gyerek,meg mégegy,hopp megint terhes vagyok...
Persze tudom anyagilag nem mindegy,még nagyobb a felelősség,de szerintem egy testvér az nagyon fontos dolog az életben.Nekem van egy bátyám,bár nem vagyunk túl jóban,meg teljesen más világban élünk,mégis ő az akire talán mindig számíthatok majd.Remélem.
És a szeretetből minnél többet adsz,annál több lesz belőle.
Vendég

Szia Princess!
A Kikában étkezőasztalt néztünk,megkenyértartót meg apróságokat.De a pénztárnál ledöbbentünk,8 kassza működött,de mindegyiknél 15 méteres sor.Majd úgy 15 perc egyhelyben toporgás után jól otthagytuk a bevásárló kocsit és eljöttünk.Lehet,hogy még most is ott állnánk.
Vendég

Sziasztok!
Még annyit,hogy mi azt tervezzük,hogy felvesszük a szocpolt,meg hozzáteszunk egy kicsit,meg veszünk fel hitelt,és befizetünk egy újépítésű lakásra.Azt ki tudjuk adni,és az albérlet pénzből meg tudjuk fizetni a hitelt.És amikor majd a kis trónörökös felnő,akkor ennyivel tudjuk segíteni az életét.
Szerencsére semmire nem kellett eddig hitelt felvennünk,ez meg megér ennyit,hogy belevágjunk.

Bocsi,hogy ilyen darabosan írtam,de mindig bejött a párom,hogy mit olvasol?Ki az a nyulasz?És én meg gyorsan elléptem,aztán jól el is tünt amit elöször írtam,Úgyhogy utána mindig inkább elküldtem amikor egy-egy gondolatot leírtam.
Egyre nehezebb,talán mégis el kellett volna mondanom,hogy irogatok nektek.
Na jó éjszakát mindenkinek!

Ja,Nyuszifül hogy vagytok?Hogy telt a hétvégétek?Lassan visszafelé számolhatsz :lol:
Vendég

Sziasztok

Szép jó reggelt mindenkinek

Nyuszifül
már hétfő van, midjárt péntek, én már nagyon nagyon izgulok!!!!!!!!!!

Nyulasz
Hát én sem vagyok felhőtlen viszonyban a hugommal, mi is teljesen más világban élünk (ő művész lélek, én meg nem), + neki van egy olyan keresztannya amilyen nekem nincs, aki segíti őt. Nem irigykedem rá, mert ő viszont a fiuknál szerencsétlenebb mint én voltam.
És ti hány trónörököst terveztek?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok Lányok!

Sajnos nekem csak a munkahelyen van net. Ezért nem voltam hétvégén.

Erika! Köszönök mindent!:) :)

Lányok lenne egy hülye kérdésem! A párotok kedvét a szextől nem vette el a "rossz" eredmény?? Én eléggé szomorú vagyok emiatt. És érthetetlenül állok a dolog előtt.
Ha valakinek inkább priviben lenne kedve erről írni akkor várom.
pihi

Sziasztok!

Erika! hogy számolom-e a napokat??? Szerinted? Most először életemben örültem neki, hogy túlvagyunk a hétvégén. Ez már eléggé aggasztó. :? Igyekszem elterelni a figyelmemet és nem állandóan magamat figyelni, de egyre nehezebb.

Szerintem a szülői szeretet úgy működik, hogy nem megoszlik, hanem sokszorozódik, ha több a gyerek, úgyhogy butaság, hogy azt gondolod, hogy a másodikat nem tudnád annyira szeretni. Várj csak, míg a hasadban lesz és egy csapásra minden kételyed elmúlik :D

Gyerekből mi hármat szerettünk volna. Illetve a párom szeretett volna hármat én meg azt mondtam, hogy majd meglátjuk, kettő után térjünk vissza a kérdésre. Mikor kiderült a problémánk, és már egy kicsit összeszedtük magunkat, akkor megkérdeztem, hogy na, még mindig 3 gyereket szeretnél? Erre ő legnagyobb meglepetésemre azt mondta, hogy igen. :lol: Csak közben eltelt két év és még egynél sem tartunk, szóval időbe nem tudom, hogy belefér-e a három. Egyelőre egynek is nagyon örülnék, aztán a többi majd jön, ahogy jön. Másodszorra is fogunk próbálkozni, az biztos, de harmadszorra??? Persze ha ikrek lennének, akkor még beleférhet a három. :P

Nyulasz! Ha ez vígasztal, tegnap az IKEA-ban ugyanannyian voltak. Én végigálltam, kb. egy óra volt!, de mondtam a férjemnek, hogy ha mégegyszer eszembe jutna hétvégén menni az IKEÁ-ba, akkor vágjon fejbe. :roll:

Tényleg nincs nálunk otthon net, mert mindketten egyész nap gép előtt ülünk, ezért önvédelemből nem vezettettük be. Majd ha otthon leszek babázni, akkor lesz :)

Szép napot!

nyusziful
nyusziful76

Princess!

Sok sikert a vizsgálathoz!Majd írd meg, hogy sikerült.
nyusziful76

Sziasztok!

A délelőtt nem volt sok időm, úgyhogy most akkor írok:

Princess, bízz Te is ezekben a gyogyeszokban!!!! A remény hal meg utoljára. Nálunk inkább a párom nem bízik benne! Este odaadom a gyógyszereit és ő azt sem tudja, hogy mit vesz be. Szerinte tök felesleges. De lagalább lenyeli!:) :)
Remélem hogy örömteli meglepetésben lesz részetek! Gondolok Rád és nagyon drukkolok!

Nyulasz, nagyon messze van még jövő hétvége. Hogy bírjátok ki addig??? Gondolom nagyon kiváncsi vagy Te is az eredményre!

Nyuszifül, közeledik a pénteki teszt! :) Mert ugye tesztelned kell, mert addig nem fog megjönni!!++++++++++++++++++++++++
Remélem Te is bízol benne!!!! :wink:

Erika, nálunk is én vagyok a többgyerekpárti. És a megszorítások ellenére is. Olyan szép a nagy család és ahol egynek helye van, hiszem, hogy többnek is. Sokmindent megörökölnek, stb.... Hesegesd el a rossz gondolatokat! Szerintem sokkal jobb egy gyereknek tesóval. Mindig is irígykedni fog a többiekre, hogy nekik van. :roll: És aztán ha nagyobbak lesznek, Nektek is könnyebb lesz. Mert nem kell egyedülhagyni őket. Ketten lesznek.

Én igazából szerettem volna 4-5 gyereket. :oops: :oops: Na erről már letettem, de kettőt nagyon szeretnék! És remélem egyszer sikerül. :?
pihi

Sziasztok

Pihi
én nem vettem észre ilyet a páromon, szerintem ez nálunk nem hozott változást a dologban, inkább akkor volt rossz neki mikor terhes voltam, mert nem lehetett a terhesség elején, illetve a végén sem + 6 hét,
Te is meglátogatod majd a dokit (G.)?

Nyuszifül
én is így gondolom mint te, hogy ha már itt fog bent lapulni a kisbentlakó akkor már ok lesz minden érzelmi téren,
és jó neked hogy a párod még ezek után is 3 babót akar, az enyém a nyár végén közölte hogy ő nem való nagycsaládos apukának, vagyis ha sima ügy lenne a gyerek akkor semmi akadály előtte, de így - hát így elég nehéz volt rávenni még 1 próbára (nálunk inkább ez a próbléma a dologban és nem a sex az ok)

Princess
hát hogy mi lesz a karácsonyi ajándéka a kis tüneménynek hát azt pontosan még nem tudjuk, hát majd ami megtetszik, de azt tudjuk hogy elhalmozni és több tízezret elkölteni nem fogunk és sajnos nem is tudunk.
De tegnap találtam az interneten egy lábbal hajthatós kisautót, de sajna elvitték előllem, pedig azt úgy megvettem volna neki 1-nek.
Várjuk a híreket a vizsgálatról. Remélem hogy minden ok lesz!
Ha janurában akartok a Kaáliba menni lehet hogy már most be kéne jelentkeznetek, hogy időpontot kapjatok, mert én úgy tudom, hogy 1 nap 1 doki csak 2 olyan párt fogad akik még akkor vannak ott előszőr. Na ezt jól megfogalmaztam, de remélem érted mit akartam.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika, azt hiszem teljesen érthető a párod reakciója. Szerintem igazán hős (persze Veled együtt) hogy bevállalta és bevállalja amin keresztülmentek.
Szextéma: nem tudom miért van ez, de sajnos ő sem. Potenciális problémák nincsenek. Beszélgettünk erről. Azt mondja gátlásai vannak. Nehéz erről beszélni vele, mert egyébként is nehezen nyílik meg. De azt hiszem nagyn rosszul éli meg azt, hogy én nagyopn szeretnék babát és minden hónapban csalódok. Olyan jó lenne, ha sikerülne a baba. Mert hiába is arra kellene koncentrálni, hogy nem a baba miatt vagyunk együtt, hanem azért mert jó, biztos ott motoszkál ez mindig a fejében.
Azt hiszem, ezért sem kell ennyit várni a szekemberhez fordulásig, mert rámehet az ember szexuális élete a sikertelen hónapokra, a kudarcélményekre.
Ha sikerülne a baba, nem lenne többé teljesítménykényszer.

G. dokival kapcsolatban: először a párom elmegy vizsgálatra, és az eredménytől függően beszéljük meg, hogy hogyan tovább. Az idén mindenképpen be akarok jelentkezni valahová, hogy januárban legyen helyünk.

A lábbalhajthatós kisautó nagyon jó dolog szerintem. :) Még biztosan találtok. Szerintem sem szabad 10 ezres nyagyságrendekben gondolkodni. Mi pl a párom keresztfiának névreszóló meséskönyvet készíttettünk. Az ő kis fényképe van benne és róla szól a mese. Az ő neve van mindenhol benne, a helység és az utca neve, ahol ő lakik és kifestős is. 1890 Ft, de azt hiszem nagyon fog neki örülni. Persze ő már egy kicsit "idősebb":) 3 éves.
Kiváncsi vagyok az arcocskájára, mikor meglátja magát a mesekönyvben. És a szülei felolvassák neki a bevezetést: Azt mi írhattuk meg. :)
pihi

Sziasztok!

Erika! Hogy a párom most mit gondol a gyerekvállalásról, az nem sokat jelent a jövőre nézve, mert annak ellenére, hogy nagyon szeretné, nem sok fogalma van róla. Ezért majd ha szembesül vele, hogy mit is jelent egy gyerek, akkor lehet, hogy másképp fogja gondolni. :lol: De akkor én majd arra hivatkozok, hogy ő szereetett volna 3-at :) Mindenesetre azért örültem neki, hogy a probléma nem változtatott az elképzelésein.

A Karácsonyi ajándékkal kapcsolatban nekem az a tapasztalatom, hogy a gyerekek általában a legegyszerűbb, legolcsóbb, de fantáziadús dolgoknak tudnak örülni, azzal tudnak legtöbbet játszani és nem a csillivilli csodákkal. Szóval egyetértek.

Nyulasz! Szex ügyben én nem érzékeltem változást :P A férjemnek mindig lenne kedve hozzá. :oops: De lehet, hogy nálatok még túl friss az élmény és idő kell hozzá míg rendeződik. Türelem és kitartás!

A titkos netezéssel kapcsolatban pedig szerintem, ha lebuksz, akkor először is olvastasd végig a férjeddel a topikot, hogy lássa, hogy nem ő az egyetlen, akinek ez a problémája és hogy ezzel együtt is lehet boldogan élni. Szerintem semmi olyat nem tettél, ami miatt neheztelnie kellene rád, végülis nem adtad meg a nevét és címét, tehát rajtatok kívül senki nem tudja, hogy ti vagytok azok. Remélem sikerül meggyőznöd és legalizálni a fórumozást :D Persze én könnyen vagyok így, hogy a munkahelyemről tudok írni. 8)

Jeni merre vagy? Mi újság felétek?

nyusziful76

Szia Nyuszifül!

A szexes dolgot én írtam, nem Nyulasz! :) :) Csak azért írom, nehogy sérelmezze, hogy hírbekevertük. :lol:
pihi

Ja bocsánat ez lemaradt..

Pihi!

Péntekig biztosan eljutok mensi nélkül, mert nekem inkább hosszabbak a ciklusaim, szóval inkább azon gondolkodtam, hogy egyáltalán van-e értelme már pénteken (14. nap inszem után) tesztelnem. Csak ha szombaton megjön, akkor hétfőn már újra szednem kéne a gyógyszert, amit még nem írtak fel, úgyhogy kicsit sűrű lenne.
Ezért akarok pénteken tesztelni, hogy utána fel tudjam hívni a dokit az eredménnyel és ha negatív, akkor felírja a következő adagot. Ráadásul azt olvastam, hogy 4 hetes terhességet még nem is feltétlenül mutat ki a teszt.

Szóval most , hogy így gondolkodom, ha pénteken negatív, de nem érzem, hogy meg akarna jönni, akkor várok hétfőig és akkor tesztelek újra. Szerintetek? Kicsit sem vagyok megzavarodva, mi? :roll:
nyusziful76

Bocs Nyulasz! Akkor Pihinek szól, amit írtam, neked a következő bekezdés szól! :oops:
nyusziful76

Egyébként, lehet, hogy azért nincs Nálatok erre a dologra hatása, mert Ti utána rögtön megtaláltátok a megoldást is és belevágtatok. Mi meg reménytelenül próbálkozunk azóta is, hogy megtudtuk. És ez nem kevés idő. Én meg nem bírom elfogadni, hogy nem lehet spontán babánk. Görcsösen hiszek benne, hogy igen. De már eldöntöttem, hogy nem várok tovább....

De lehet, hogy egyszerűen csak máshogy éli meg, mint más. Elég zűrös családból jött. Soha semmit nem tudott megbeszélni senkivel. A szülei elváltak és lopkodták el a gyereket az iskola elől. Nagyon nehezen nyílik meg és gátlásos is. Én sokmindent erre vezetek vissza.
Előtte neki is mindig volt kedve, és sokszor én nem bírtam a tempót. :oops: :oops: Pedig én is elgég telhetetlen vagyok. :oops:
pihi

Nyuszifül!

Szerintem pénteken mindenképp tesztelj! Pláne, hogy a dokid is azt mondta. Ha véletlenül negatív, akkor hétfőn újra. Szerintem ez jó terv! Bízom benne, hogy pénteken az éteren keresztül fogom hallani az örömújjongásodat. :lol:
pihi

Hát azért nálunk sem volt ám annyira rózsás ez az elfogadás. Első félévben szinte csak annyira futotta az energiánkból, hogy mindig a következő vizsgálatok eredményére koncentráltunk, keveset jártunk társaságba, ami ránk egyáltalán nem jellemző. Csak közvetlenül a biopszia előtt beszéltünk róla, hogy mit szeretnénk akkor, ha nincs eredmény. Akkor is csak azért, hogy ne ott az orvos előtt beszéljük meg, hanem legalább kettőnknek legyen valami elképzelése. Én addig nem is mondtam el a véleményemet, amíg ő nem mondta, hogy donorral és ne örökbefogadással folytassuk. nekem akkor már csak annyi volt a dolgom, hogy megköszönjem neki :roll: Mármint azt, hogy nekem meghagyja a lehetőséget a terhességre. De persze ez sok más szempontból is jobb ez a megoldás.

És ettől még mindig nem volt megemésztve a dolog. Agyilag eldöntöttük ugyan, de lelkileg még nem sikerült elfogadni. Ezért vártunk októberig, hogy legyen egy kis időnk megnyugodni és mással is foglalkozzuk, mint a gondjaink. Ez határozottan jót tett, mindenkinek csak ajánlani tudom. De még máig is vannak érzékenyebb napjaim (egyre ritkábban), amikor kicsit megkönnyezem a meg nem született babánkat. De erről Erika is tudna mesélni.. Szóval majdnem egy év volt, míg úgy, ahogy feldolgoztuk.
nyusziful76

A lényeg, hogy egymásba tudjunk kapaszkodni! ez a dolog azt hiszem nagyon embertpróbáló és kapcsolatotpróbáló probléma. Nemhiába küldik a meddőségi intézetekben pszichológushoz az embereket és nemhiába válnak el annyian a meddőség elleni küzdelem közben. Legalábbis a statisztikák ezt mutatják. :evil:

Én bízom benne, hogy mindennel megbírkózunk, együtt. :)
pihi

ja és egyébként ha jobban belegondolok nálunk is volt hatása a szexre: korai magömlés... Bár én mondtam a férjemnek, hogy ez biztosan azért van, mert annyira dögös csajszi vagyok, hogy nem bírja ki :lol: :oops: De ez azóta megint javult, szóval nem okozott törést.

Az biztos, hogy ennek mindenkire más hatása van és mindenki máshogy hosszabb-rövidebb idő alatt birkózik meg vele. Ilyen eredményekkel egyébként lehet spontán babátok, ennél rosszabbal is sikerült már pároknak, csak épp az a kérdés, hogy mikor. Meddig akartok várni, meddig bírod/bírjátok türelemmel. Mert ez nagyrészt erről is szól és minél türelmetlenebb vagy, annál rosszabbat teszel az esélyeiteknek. Azon is sok múlik, hogy hány évesek vagytok. Én a huszas éveim elején biztos többet várnék, 30 felet, különösen ha tesót is akar valaki, nem várnék. Nem csak arról van szó, hogy félsz a lombiktól, a stimulációtól az orvoshoz járástól, az esetleges sikertelenségtől és a rengeteg pénztől, amibe ez kerül? Bocs, lehet, hogy semmi közöm hozzá, csak ha te is bizonytalan vagy, akkor a párodnak sem tudsz segíteni. De majd biztosan letisztulnak a dolgok.
nyusziful76

akkor azt hiszem ebben meg is egyezhetünk. :D
nyusziful76

Én 26 vagyok, a párom 37.

Nem félek az orvoshoz járástól és semmitől. Az anyagi más kérdés, de ezen sem fog múlni.
Én bármit megtennék, hogy babánk legyen. Csak valahogy mindig úgy éreztem, hogy jön majd magától is.
pihi

Ja és eredmény: ha 20 Millióból lenne 6 Millió jól mozgó, azzal simán lehetne spontán babánk. De nálunk 60 millióból van 6 Millió. Azt mondják az orvosok, hogy az arány határozza meg a termékenységet. :( Gondolom az a sok élettelen gátolja a többit, vagy valami ilyesmi.

Így is nagyon örülnöm kell, és örülök is, hogy lehet babánk. Csak a páromba kell egy kis lelket lehelnem. :oops:
pihi

Sziasztok lányok!
Hű,de sokat irtatok!

Erika
Mi legalább kettő gyerkőcöt szeretnénk.De a legjobb lenne,ha ikrek lennének.Sőt egy fiú és egy csajszi!Ugye nem is vagyok telhetetlen?
Amikor a sógórnőméknél megszülettek az ikrek(egy fiú-egy lány) mindenki azt mondogatta,hogy nekünk is nagy az esélyünk rá.És akkor boldogan mondtuk,hogy ez még semmi,még ezen felül az én családomban és a párom családjában is vannak ikrek.
Csak sajna meddők is.És akkor erre még nem gondoltunk.

Pihi
sajna nálunk is vannak gondok,mármint nem a férfiassággal,ha érted mire gondolok.Sajnos az utóbbi pár hónap is kezdett affelé menni,hogy mikor van peteérésem...De most már ez sem számít.Persze azért nem hanyagoljuk el egymást,de érzem,hogy változott a dolog.
És igen,a két hét az rettentően hosszú még.

Nyuszifül!
Igazad van,hogy el kellene mondanom.Még az elején el is akartam,mert nincsenek egymás elött titkaink,de ez tuti nem esne jól neki.Attól is csak elszomorodik,mikor az "orvos válaszol" rovatba írtam,és megmutattam neki.

Pénteken tessék tesztelni!Nem azért izgulunk itt érted,hogy megint hétfőig kelljen várnunk!Hát lerágjuk addig a körmünket!

Ja és képzeljétek ma elment a párom bőrgyógyászhoz,tudjátok írtam piros viszkető kiütésekről,amiért én az anyósom mosóporát hibáztattam.
Megvizsgálták,és azt kérdezték,hogy nem érte-e valami stresszes dolog,mert ezt "psziches stressz provokálta".
Na erre varjatok gombot.Ez a doki vagy belelátott a párom lelkébe,vagy komolyan ilyen problémát hozott elő ez a kudarc.
Végül elmondta neki,hogy mi van velünk,és akkor azt mondták,így teljesen egyértelmű.Kapott krémet,meg A vitamint kell szednie.

Princess!
Holnap várom mi a helyzet!
NAGYON SZORÍTOK!
Este még egy imát is elmondok értetek.Nem vagyok vallásos,de úgy érzem segíthet.
Amikor a keresztfiunk kórházban volt,és nagyon beteg volt,minden este elmondtunk érte egy imát.

Szép estét!
Vendég

Ja és meggyógyult a keresztfiunk!
Vendég

Szia Nyulasz!:)

Hát a bőrgyógyászati hírek után úgy gondolom, hogy nem ez a legalkalmasabb időszak, hogy elmondd a párodnak, hogy írogatsz ide.
Az A vitaminnal kapcsolatban talán kérdezzétek meg az orvosotokat is. Mert azt tudom, hogy a magzatra veszélyes. Lehet, hogy a spermákra is?????
Lehet, hogy semmi köze, de azért szerintem kérdezzetek rá. Nekem elég problémás a bőröm, amire jó lenne az A vitamin, de mivel babát szeretnék nem szedhetek.
pihi

Szia Pihi!

A bőrgyógyásztól kérdezte,hogy ezek vannak e befolyással a babaprojektre,de azt mondta nyugodtan folytassuk.Elolvastam az A viramin leírását.Terhes nők és szoptatók nem szedhetik,illetve nagyobb adagban sokáig nem szedheti senki sem a magas A vitamin tartalma miatt.Jé,van benne A vitamin? :lol:

De azért majd mondjuk a dokinknak is.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?