Sziasztok!
Erika! hogy számolom-e a napokat??? Szerinted? Most először életemben örültem neki, hogy túlvagyunk a hétvégén. Ez már eléggé aggasztó.
Igyekszem elterelni a figyelmemet és nem állandóan magamat figyelni, de egyre nehezebb.
Szerintem a szülői szeretet úgy működik, hogy nem megoszlik, hanem sokszorozódik, ha több a gyerek, úgyhogy butaság, hogy azt gondolod, hogy a másodikat nem tudnád annyira szeretni. Várj csak, míg a hasadban lesz és egy csapásra minden kételyed elmúlik
Gyerekből mi hármat szerettünk volna. Illetve a párom szeretett volna hármat én meg azt mondtam, hogy majd meglátjuk, kettő után térjünk vissza a kérdésre. Mikor kiderült a problémánk, és már egy kicsit összeszedtük magunkat, akkor megkérdeztem, hogy na, még mindig 3 gyereket szeretnél? Erre ő legnagyobb meglepetésemre azt mondta, hogy igen.
Csak közben eltelt két év és még egynél sem tartunk, szóval időbe nem tudom, hogy belefér-e a három. Egyelőre egynek is nagyon örülnék, aztán a többi majd jön, ahogy jön. Másodszorra is fogunk próbálkozni, az biztos, de harmadszorra??? Persze ha ikrek lennének, akkor még beleférhet a három.
Nyulasz! Ha ez vígasztal, tegnap az IKEA-ban ugyanannyian voltak. Én végigálltam, kb. egy óra volt!, de mondtam a férjemnek, hogy ha mégegyszer eszembe jutna hétvégén menni az IKEÁ-ba, akkor vágjon fejbe.
Tényleg nincs nálunk otthon net, mert mindketten egyész nap gép előtt ülünk, ezért önvédelemből nem vezettettük be. Majd ha otthon leszek babázni, akkor lesz
Szép napot!
nyusziful