Új privát üzeneted érkezett!

Nóri :lol: :lol: :lol:

Kérdezte, jókor hív-e? Mondtam, hogy sajnos nem... Erre folytatta, mintha nem is értette volna, mit mondtam :evil:

Kép
bienvenue

Koszi mindenkinek az udvozletet, orulok hogy koztek lehetek es hogy szabadon beszelgethetunk a baba temarol, tapasztalatokrol, kisebb-nagyobb bajokrol szoval mindenrol.

Ram is ram ferne mar egy haj alakitas, de most mar kivarom a karacsonyt.

Ja, egyebkent bocsi az ekezetekert, de nincs magyar nyelvu billentyuzetem. Remelem azert olvashatoak az uzeneteim.
csillag79

Bien: Ezek az anyák már csak ilyenek....... nem nagyon veszik a lapot :? :? :? Vagy legalábbis elég nehezen :cry:
Még mindíg nehezen viseled a Bromo-t?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csillag: Teljesen olvasható :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bien:legközelebb mondjad neki, hogy ha unokázni akar, gyorsan tegye le... 8) :D
Vendég

Ez az Nóri! Látom magam előtt, hogy anyámmal közlöm és ő közben vörösödik, vörösödik és vörösödik.... de ebből már mindent megértene :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Többet nem is merne hívni...átváltana a levelezésre. :lol:
Vendég

Nóri :lol: :lol: :lol: Már jobb is a kedvem!

Joci már ezt egyszer elsütötte a mamájának, amikor náluk voltunk, és indulóban állandóan visszatartott, hogy csak még ez, meg az :oops: :wink:

Csillag, olvasható, persze :D

Zsuzska, most már teljesen jól vagyok, csak ez a megfázás csinál ki, de a Bromót észre sem veszem. Neked mizu? Te másik gyogyit szedsz, azt bírod?

Kép
bienvenue

Az én drága anyukám csak azért képes felhívni, hogy megkérdezze, hogyan állunk. Aztán le is teszi :lol: Meg azért is képes, hogy látott valamilyen babás műsort a tévében, és hogy én is láttam-e?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szerencsére meg sem éreztem a Norprolac-ot.. két hét múlva kell mennem kontrollra.... már nagyon várom.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:)))))))))))))
De jókat mosolygok mindig ha idejövök...
:)))

Fodrász: Én IMÁDOM ha a hajamba turkásznak.. Imdáok fodrászhoz járni.... :)

Bien: Éccsapád nem semmi:)))

Van jó hírem lányok... visszaköltözünk önerő-gyűjtés szempontjából anyósékhoz egy időre..de Kincsemi s rábólintott a baba-projectre, hogy fogunk próbálkozni, nem kell már hosszú hónapokat várnom... Csak kicsit már...

Úúúúúgy örülök...
Ez még nem az IGAZI hír :oops: , csak egy lépés, újabb lépés előre... .:)
Vendég

Pöttye.... ez tök jó hír :lol: :lol: :lol: :lol:
De jól meggondoltátok az anyósékkal együtt való élést? Tesómék is velük laknak, de majd megőrülnek tőle, ezért most költöznek. Azért remélem, hogy nálatok nem lesz semmi gond belőle, drukkolok nektek és persze azért is, hogy mihamarabb hozzon gólyácska egy pici törpét :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Látom pörögnek az események! :D

Nórikám, szerintem tuti megcsinálná! Márcsak azért is mert 1 napon születtünk! :wink: Látom mindannyian szépülni-csinosodni vágyunk. Nem tudom, h. ti már voltatok e úgy, mint most én. Valahogy rámtört, h. változtatni kéne magamon valamit, és mivel plasztikáztatni nem szeretnék :lol: , így maradok a hajvágásnál :lol: meg egy-két új dögösgönc sem ártana. :oops: :lol: Húúúú micsoda problémák, mi? :shock: :D

Bien,
sajnálom, h. megvisel a gyogyó, de biztos használni is fog!
Amúgy mostanság Férjecske anyukája is a legjobbkor tud megjelenni. Múltkor is nagyon illedelmesen kopogtatott amit mi persze nem hallottunk meg...egymással voltunk naggggyon elfoglalva...erre felhívta mobilon a Férjecskét, hogy csak kérni szeretne valamit. Na ééégőőő vörös fejjel kirobogtam, erre ő: "ugye nem zavart?" ÁÁÁÁ, dehogy :twisted: Mire ő: csak betétet szeretne kérni a sógornőmnek.... brrrrrr :D
Vendég

Zsuzsa: Már voltunk náluk, tudom mire számíthatok., És az átlagosnál jobba kapcsolatunk, nagyon szeretjük egymást.. Úgyhogy bizalommal fordulok effelé a megoldás felé...

:)
Vendég

Pöttye,
Ez nagyon szupi hír!! Bele szoktam olvasgatni a blogodba és mindig izgatottan várom, h. mikortól próbálkoztok élesben... :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a biztatás és a megerősítést! :)
Ezek szerint kezdek jól hozzáállni a dologhoz... :D
Az a nagy helyzet, hogy három napja időszakosan fáj a fejem, és ez soha sem volt. Az hagyján, de vasárnap óta reggel émelyegve ébredek, és úgy szédülök, mint akit egy baseball ütővel fejen vágtak....
Nem tulajdonítottam neki semmit egészen ma reggelig.
Ugyanis majdnem elhánytam magam egy fickó mellett, aki épp' dohányzott....
Megfogadtam, hogy nem támadok meg egy patikát tesztért, csak figyelem magam. Ma viszont olvastam pár mások által megélt dolgot: még egy-két napja pici szurkálásokat is éreztem a bal petefészkem tájékán...
Tudjátok, mit?
Akkor is csak figyelek! :)))) Mert szerintem elég korai időben van, hiszen az akció alig két hete volt...

Pöttye! Kis lépés nektek, nagy lépés a jövőre nézve! Húúúúú de szép volt! :))))

Pussz, Mamszika
mamszika

Csajok.... iszonyatosan kívánós vagyok.....csak kétdologra tudok gondolni: szex és édesség :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Pöttye,

Ez ám a jó hír :lol: :lol: :lol:

Arikon, ne aggódj, már jobban vagyok a gyogyit illetően, csak a megfázásommal vacakolok... Remélem, hatni fog :wink: Micsodaaaa? Egy betét miatt???? Óóó, Ti szegények :shock: :lol: :lol: Azt már meg sem kérdezem, hogy miért nem sógornő kért magának...

Kép
bienvenue

Kuzsanna! és mit kívánsz annyira?
Úgyértem a szexen kívül... :))))
mamszika

Zsuzska,

Én-is-én-is-én-is :lol: :lol: :lol: Meg is mondom az este Apának, hogy ha jót akar magának, akkor bepótoljuk a tegnap estét, mert különben harapós lüke p.csa leszek holnap egész nap - hátha beijed 8)

Mamszika, 2 hete voltatok együtt, de az a ciklusodon belül mikorra tehető? Hanyadik DPO-n vagy most?

Kép
bienvenue

Pöttye: Hát mindent bele!!!!! Akkor biztosan minden rendben lesz

Arikon:Azért ez a betét elég durva :shock: :shock: :wink:

Kufirc, kufirc,kufirc :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Megettem egy Túró Rudit - aaaannnyira jó volt :wink:

Kép
bienvenue

csak úgy tudnám meghatározni, hogy a fogamzási időszak végén, de úgy, hogy beleesett... :S
mamszika

Mamszika: szex és édesség.... de most erősebb a szexxxxxxxxxxxxxxxx :oops: Ez réééééééééémes :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na még ez a Túró Rudi is felizgatott.... és kezdek túlérzékeny lenni :cry: Jön a Télapó????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna, hogy én hogy irigyellek!!!
:cry:
Nekem egy Túró Rudi színes fotója virul szemben... Mazo vagyok???? :)
mamszika

nesze nektek télapócsomag édességgel! :lol:

Kép
Vendég

Zsuzska,

Hellóhelló, nem Neked adagolja véletlenül Apa azt a szexbogyót???? ;-) ;-) ;-)

Mamszi,

Nekem 3 napja pihent a hűtőben, a férjemnek vettük, de úgy döntöttem, várt már szegény Rudi eleget, csak segítek rajta 8)

Kép
bienvenue

Nóóri :lol:

Nem túl kicsi az a csomag? 8)

Kép
bienvenue

Hát elég kicsi lenne apócának :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Aki a kicsit nem becsüli...hékás, ezt a nagyravágyó bandát!Irgumburgum! :D
(vagy csak annyire voltatok jók idén...)
Vendég

Bien, az a Rudi tényleg baromi magányos lehetett! :P
De ez a télapócsomag????
Kicsit alulméretezett, nem? Vagy csak az igényeimmel van a baj????? :roll:
mamszika

A HBO-n van egy boszis film és az ikrek a szeretetükkel megmentette az anyukáját és a világukat.... hogy én hogy ríttam ezen :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mamszika: NEm csak a te igényeiddel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát lányok, csalódtam bennetek! :cry:
Vendég

Nóri: Mért is? Én becsülöm a kicsit is.... de ha lehet nagyobbacska is, akkor mért ne :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri, sztem csak az a gond, hogy hmm, szóval nagyobb csomaghoz vagyunk szokva 8)

De értékeljük a fáradozást, téényleg :D

Kép
bienvenue

Zsuzska, most nézem, Te a ciklusod vége felé vagy... Hát, a hormonok tehetnek Veled ilyet - akár még babás is lehetsz, ha jó a gyogyid :wink:

Kép
bienvenue

Ez így van!!!!! Teljesen el vagyunk kényeztetve :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csnóri! nem fokozásképp', de ... kevés a szőr is... :P
mamszika

Nóóóóri! :lol: :lol: Mindig olyan jól meg tudsz röhögtetni(főleg amikor nincs itt a dilinyós kollégám...és ez most pont így van)!! :D

Bien,
sógornő először telefonon az anyósomnál próbálkozott...aki már legalább 1 éve menopauzál! :lol: Naprakész a csaj! :D Ezért vette kézbe az ügyet és a telefont az anyósom! Amúgy alig bírtam leplezni, h. "mennnyé má' a fenébe, fontosabb ügyön vagyok most rajta!" Mondjuk hál'Istennek az ihlet azért nem szállt el...Férjecskéből sem! :oops: :oops:

Na Csajok tűzök Anyumhoz megújulni! Hah!

Ja, és pont mikikor leszek pés! Tök jó! Asszem beöltözök mikilánynak! :oops:

További szép forró perceket! :wink: :D
Vendég

Hát nagyon boldog lennék, ha lenne egy házi zebrám :wink: De nem nagyon bízom benne :cry: Ismerem a testem :cry: Ezek Télapó esőjelei :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon: Jó megújulást, aztán este mindent bele apával :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon:szépüljél, puszi!!!
Vendég

Mamszika:szerintem már túl van fokozva...
Vendég

Jól van na, nincs több kép, mert nem éritek be ennyivel...de ha találok egy giga mega csomagot...ideteszem! :D 8) :wink:
Vendég

Ezt el is várjuk :D 8) :D 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nesze nektek nagyobb csomag...ez tényleg méretes, kinagyítottam :oops:

Kép

így má' jó lesz??? :D
Vendég

hát azt hiszem, erre már nem lehet panaszunk, ugyi csajszik :?: :?: :?: :?:

Zsuzska